Page 1

JUOKSUKUVASTO SYKSY 2013

Juoksukelit alkavat Pro Touch kompressioasuilla lis채채 tehoa sivu 12


Juoksupaita Pro Touch Ivorina juoksupaita naisille tai Alvaro miehille

Dry Plus -k채sitelty juoksupaita.

19,90 (24,90)


Pro Touch New Mojo juoksuhanskat 14,90

Pro Touch Magic juoksuhanskat 12,90

Pro Touch Pancho turvaliivi Hyvin heijastava turvaliivi ulkoiluun syksyn pimeille keleille.

24,90

Pro Touch -tuotteet kaupoissa viikolla 34.

Pro Touch Moby juoksuhattu 9,90

Pro Touch Arm&Leg nauha 3,90

Kaksi paria juoksusukkia Pro Touch Run lyhyet tai pitk채t juoksusukat

Hyvin jalan ergonomiaa muotoilevat kotimaiset juoksusukat. Vasen/oikea muotoilu. Materiaali 95% polypropeeni, joka siirt채채 tehokkaasti kosteuden iholta ja 5% lycraa.

12,90 (19,90)/ kaksi paria


Pro Touch Iana II juoksutakki 59,90 (79,90)

Pro Touch Ingrid juoksutrikoot 39,90 (49,90)

Juoksukuvasto sivu 4


Pro Touch Iana II juoksutakki naisille Hyvin hengittävä, Dry Plus -käsitelty juoksutakki. Juoksuun sopiva istuvuus, takin leikkaukset myötäilevät hyvin juoksun liikeratoja. Verkkovuori ja heijastimet.

Pro Touch Ingrid juoksutrikoot naisille

Hyvin istuvat Dry Plus -käsitellyt juoksutrikoot. Muotoilu myötäilee hyvin juoksun liikeratoja. Reilunkokoinen vetoketjullinen takatasku ja heijastimet. Kaupoissa viikolla 34.

39,90 (49,90)

Brooks Ghost naisille

Kanta/päkiä DNA- vaimennuksella varustetut neutraalit harjoituskengät. Ulkopohjan Catepillar crash pad- muotoilu mahdollistaa juoksuaskeleen luonnollista siirtymistä kannalta päkiälle ja parantaa rullaavutta sekä vaimennusta.

129,- (159,-)

Pro Touch -tuotteet kaupoissa viikolla 34.

(79,90)


Pro Touch Magic juoksuhanskat 12,90

Pro Touch Aaden II juoksutakki 59,90 (79,90)

Pro Touch Alegro juoksutrikoot 39,90 (49,90)

Juoksukuvasto sivu 6


Pro Touch Aaden II juoksutakki miehille

Hyvin hengittävä, Dry Plus käsitelty juoksutakki. Juoksuun sopiva istuvuus, takin leikkaukset myötäilevät hyvin juoksun liikeratoja. Verkkovuori ja heijastimet. Kaupoissa viikolla 34.

Pro Touch Alegro juoksutrikoot miehille

Hyvin istuvat Dry Plus -käsitellyt juoksutrikoot. Muotoilu myötäilee hyvin juoksun liikeratoja. Reilunkokoinen vetoketjullinen takatasku ja heijastimet.

39,90 (49,90)

Brooks Glycerin 11 miehille

Pro Touch -tuotteet kaupoissa viikolla 34.

(79,90)

Runsaalla DNA- vaimennuksella varustetut neutraalit ja rullaavat harjoituskengät. Miellyttävä Mogo sisäpohjallinen. Ympäristöystävällinen ja lämmönvaihteluja hyvin kestävä BioMogo-välipohja. PodTec- pohjamuotoilu ja ulkopohjan Catepillar crash pad- lisäävät rullaavuutta ja vaimennusta.

139,- (189,-)


Pro Touch -tuotteet kaupoissa viikolla 34.

Naisten juoksupuku

,90 49 (69,90)

Pro Touch Phanny juoksupuku naisille

Monikäyttöinen Dry Plus -käsitelty puku esimerkiksi juoksuun ja kävelyyn.

Brooks Glycerin 11 naisille

Runsaalla DNA- vaimennuksella varustetut neutraalit ja rullaavat harjoituskengät. Miellyttävä Mogo sisäpohjallinen. Ympäristöystävällinen ja lämmönvaihteluja hyvin kestävä BioMogo-välipohja. PodTec- pohjamuotoilu ja ulkopohjan Catepillar crash pad- lisäävät rullaavuutta ja vaimennusta.

139,- (179,-)

Pro Touch Oz Pro Jr

Kevyt ja monipuolinen juoksukenkä lapsille. Vaimentava Cushion Fit- välipohja takaa jalalle miellyttävän tuntuman sekä hyvän istuvuuden. Hengittävä päällinen.

29,90 (49,90)


Pro Touch Ina juoksupaita naisille Dry Plus -k채sitelty juoksupaita.

34,90 (44,90)

sukuvasto sivu 9


Pro Touch Advin juoksupaita miehille Hyvin hengitt채v채, Dry Plus -k채sitelty juoksupaita.

39,90 (49,90)

Juoksukuvasto sivu 10


Miesten juoksupuku

,90 49 (69,90)

Pro Touch Pharrell juoksupuku miehille

Dry Plus -käsitelty juoksupuku sopii myös kävelyyn.

Brooks Ghost juoksukengät miehille

Kanta/päkiä DNA -vaimennuksella varustetut neutraalit harjoituskengät. Ulkopohjan Catepillar crash pad -muotoilu mahdollistaa juoksuaskeleen luonnollista siirtymistä kannalta päkiälle ja parantaa rullaavutta sekä vaimennusta.

129,- (159,-)


Juokse helpommin, palaudu nopeammin

Juoksukuvasto sivu 12


Pro Touch kompressioasuilla lisää tehoa Kompressiopaine auttaa

Pro Touch Stanley Compression t-paita 29,90

lihaksia saamaan enemmän happea ja voimaa. Kehon verenkierto paranee, jolloin myös suorituskyky paranee ja palautuminen on nopeampaa. Kompressio vähentää myös rasituksesta johtuvaa lihasvärinää ja ehkäisee lihasten väsymisestä johtuvia vammoja.

Pro Touch Said Compresion boxerit 29,90

Pro Touch kompressioasut vain Intersportista!

Pro Touch Compression sukat

Kompressiosukat on tarkoitettu kaikille juoksijoille. Kompressiopaine auttaa lihaksia saamaan enemmän happea ja voimaa. Juokse nopeammin, helpommin ja palaudu nopeammin.

12,90 (19,90)


adidas Prime tai SQ CC LS juoksupaita

Tekninen pitkähihainen paita miehille tai naisille. Puuvillantuntuinen, mutta 100% polyesteria oleva climalite+ -materiaali yhdistää puuvillan pehmeyden ja polyesterin nopeasti kuivuvat ominaisuudet. Normaali mitoitus. Freshrite: pitkäkestoinen anti-mikroobinen ja hajuja hylkivä viimeistely.

29,90

adidas AZ SW L TI juoksutrikoot

Juoksutrikoot naisille tai miehille. Climacool® kuumuuden ja kosteuden hallintaan. Sprint Web -teippaukset on sijoitettu anatomisesti niin, että lihastyöskentely helpottuu ja suorituskyky paranee. CLIMACOOL® kosteuden ja kuumuuden hallintaan.

79,90 (95,-)

Juoksukuvasto sivu 14


adidas Adistar Boost miehille tai naisille

BOOST-teknologia vapauttaa energiaa jokaisella askeleella. TECHFIT-teknologia tukee kevyesti ja joustavasti. Joustava materiaali imitoi ihon luonnollista liikettä. FORMOTION™ luonnollisempaan kantakontaktiin. Ulkoinen kantakuppi tukee kantapäätä.

170,-

adidas Supernova Sequense miehille tai naisille

Tuetut juoksukengät, joissa adiPRENE® ja adiPRENE®+ kannan ja päkiän vaimennukseen. GEOFIT® -rakenne anatomiseen istuvuuteen ja mukavuuteen. FORMOTION™ luonnollisempaan kantakontaktiin. TORSION® SYSTEM holvikaarituki luonnollisempaan askellukseen kannalta päkiälle.

129,- (145,-)

Juoksukuvasto sivu 15

adidas Adizero Boston 4 miehille tai naisille

Pitävä Continental -kumipohja. adiPRENE®+ päkiän vaimennukseen. FORMOTION™ luonnollisempaan kantakontaktiin. TORSION® SYSTEM -holvikaarituki luonnollisempaan askellukseen kannalta päkiälle.

129,- (140,-)

adidas Supernova Glide miehille tai naisille

Juoksukengät, joissa adiPRENE® ja adiPRENE®+ kannan ja päkiän vaimennukseen. GEOFIT® -rakenne anatomiseen istuvuuteen ja mukavuuteen. FORMOTION™ luonnollisempaan kantakontaktiin. Runner’s World Editor’s Choice -valinta vuoden 2013 parhaaksi juoksukengäksi.

119,- (135,-)


Asics juoksutakki naisille

Tuulta ja vettä hylkivä, kevyt mikrokuitutakki juoksuun. Kaunis kangasprintti, vetoketjulliset taskut, kiristettävä vyötärönauha sekä näkyvät heijastimet edessä ja takana.

79,90 (89,90)

Asics Adrenaline juoksutrikoot naisille tai miehille

Istuvat ja joustavat pitkät juoksutrikoot. Suojatut vetoketjut lahkeissa, vetoketjullinen tasku takana sekä polvitaipeissa isohuokoinen mesh -materiaali. Näkyvät heijastimet edessä ja takana.

59,90 (69,90)

Juoksukuvasto sivu 16


Asics Gel Nimbus 15 miehille tai naisille

Rullaava ja ohjaava mutta silti erittäin hyvin vaimennettu jalkine joka sopii niin neutraalille kuin alipronatoivallekkin aktiivijuoksijalle. Uusi pohja- ja SpEva -materiaali sisälestissä lisäävät vaimennusta entisestään. FluidRide -välipohja takaa rullaavan ja vakaan askelkontaktin. Ulkoinen kannan istuvuustuki pitää kantapään tiukasti paikoillaan juoksun aikana. Anatominen nauhoitus myötäilee jalkapöytää ja joustava FluidFit -materiaali jalkineen päällisessä takaavat täydellisen istuvuuden.

189,- (209,-)

Asics GT-2000 juoksukengät miehille tai naisille

Moninkertainen testimenestyjä. Legendaarisen ”kakstonnisen” uusin kehitysversio. Ohuempi välipohja tekee jalkineesta huomattavasti rullaavamman. Välipohja on kaksiosainen jolloin vaimentava SoLyte materiaali tulee myös uuden Dynamic Duomax pronaatiotuen päälle. Päällisen ”hotmelt” saumaukset ja muotoutuva kantaosa tekee istuvuudesta täydellisen.

169,- (189,-)

Juoksukuvasto sivu 17

Asics Gel-DS Trainer 18 miehille tai naisille

Suositun Gel-Ds Trainerin neutraali versio. Uusi malli on yli 10% kevyempi aiempiin malleihin verrattuna ja välipohja on 1 mm ohuempi tehden jalkineesta erittäin rullaavan. Päällisen saumaukset ja ulkoinen kannan istuvuustuki tekevät jalkineista kevyet ja hyvin istuvat.

179,- (199,-)

Asics Gel Xalion Jr

Huippuominaisuuksia lasten ehdoilla. Kevyt ja hyvin vaimennettu juoksujalkine lapsille. Gel-vaimennus yhdessä joustavan välipohjan kanssa vaimentaa iskuja tehokkaasti ja sallii pehmeän ja rullaavan askelluksen. 3-M heijastin lisää turvallisuutta. Irroitettava EVA-pohjallinen.

59,90 (79,90)


Asics Jersey juoksupaita miehille

Pehmeä meleerattu materiaali siirtää kosteuden tehokkaasti iholta paidan ulkopuolelle. Selkäpuolella vetoketjullinen tasku avaimelle ja kauluksessa läpivienti kuulokkeille.

49,90 (64,90)

Juoksupaidat Asics Adrenaline juoksutrikoot naisille tai miehille

Istuvat ja joustavat pitkät juoksutrikoot. Suojatut vetoketjut lahkeissa, vetoketjullinen tasku takana sekä polvitaipeissa isohuokoinen mesh -materiaali. Näkyvät heijastimet edessä ja takana.

59,90 (69,90)


Asics Graphic juoksupaita naisille

Kevyt ja tekninen juoksupaita siirt채채 kosteuden iholta paidan ulkopuolelle. Paidan selk채puolella vetoketjullinen tasku avaimelle. Kauluksessa l채pivienti kuulokkeille.

49,90 (59,90)

Asics Adrenaline juoksutrikoot 59,90 (69,90)

Sivu 19


Nike Vapor juoksutakki naisille tai miehille

Sivuilla hengittävät paneelit. Heijastin 350 astetta, irrotettava huppu.

89,90 (110,-)

Naisten juoksutakki kaupoissa viikolla 35.

Nike Tech juoksutrikoot naisille tai miehille

Dri-fit trikoot. Polvitaipeissa hengittävää mesh -kangasta. Vetoketjutaskut takana ja sivulla. Heijastimet. Vetoketjut lahkeiden suissa.

59,90 (66,-)

Nike Run Repeat juoksupaita miehille

Miesten kevyt ja hengittävä juoksupaita. Hankaamattomat tasosaumat.

29,90 (33,-)


Nike Air Pegasus+ 30 miehille tai naisille

Nike Lunarglide+5 miehille tai naisille

Neutraalit juoksukengät. Vaimennus ja istuvuus huippuluokkaa. Päällinen hengittävää materiaalia.

Neutraalin ja tuellisen juoksukengän käyttäjälle. Hengittävä päällinen. Tuettu kantakuppi ja rullaava pohja takaa tasaisen ja mukavan juoksulenkin.

99,90 (121,-)

129,- (143,-)

Nike Element juoksupaita miehille tai naisille

Hyvin istuva juoksupaita. Hengittävä materiaali tuntuu mukavalta päällä. Hihoissa omat paikat peukaloille.

49,90 (60,50)

Nike Free 5.0+ miehille tai naisille

Muodikkaat juoksu- ja vapaa-ajan kengät. Aktivoi ja vahvistaa jalan lihaksia liikkuessa. Hengittävä päällimateriaali.

109,- (125,50)

Juoksukuvasto sivu 21

Nike Air Pegasus+30 tytöille tai pojille

Neutraalit juoksukengät joiden istuvuus ja vaimennus ovat huippuluokkaa. Päällinen hengittävää materiaalia.

69,90 (77,-)


Polar RC3 GPS

Ohut integroitu GPS kello, juoksua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat integroidun GPS:n ja älykästä ohjausta. Harjoituksen vaikutus -toiminto antaa palautteen heti harjoituksen jälkeen. Seuraa reittiäsi, nopeuttasi ja kulkemaasi matkaa sisäänrakennetun GPS-sensorin avulla. Running Index kertoo suorituskyvystäsi. Kevyt ja pienikokoinen malli on varustettu ladattavalla akulla. Voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa.

280,-

Polar RCX3 harjoitustietokone

Polar G5 GPS-sensori

165,-

125,-

Juoksua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat älykästä sykeohjausta. Harjoituksen vaikutus -toiminto antaa palautteen heti harjoituksen jälkeen. Henkilökohtaiset sport zones –sykerajat auttavat harjoittelemaan oikealla teholla. Voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa. Seuraa reittiäsi, nopeuttasi ja matkaa GPS-sensorin avulla (hankittava erikseen).

Hämmästyttävän pieni G5 GPS -sensori mittaa tarkasti vauhtia ja etäisyyttä erilaisissa ulko-lajeissa. Se on kevyt ja kulkee helposti mukana käsivarsihihnan taskussa. Harjoittelun jälkeen voit tarkastella reittiäsi kartalla yhteensopivassa ohjelmassa tai verkkopalvelussa. Erittäin kevyt (34 g) ja pieni (39x64x12 mm)

Garmin Forerunner 210 sykemittari

Suunto Ambit 2 S tai Ambit 2 S HR

239,-

400,-

Yhdellä painalluksella liikkeelle. Erittäin helppokäyttöinen ja tarkka. Integroitu GPS, ei erillisiä osia. Mittaa myös vauhdin ja kalorit. Seuraa kehitystäsi Garmin Connectilla. Suomenkielinen valikko. Tekstiilisykevyö. Lue lisää: www.garmin.fi.

Suosittu Suunto Ambit päivitettynä. Uuusi Ambit antaa lisäintoa urheiluun. Kevyt ja hyvin istuva ulkomuoto kätkee sisäänsä viimeisintä GPS-teknologiaa sekä erikoisominaisuuksia muun muassa juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. Tuhansien Suunto Appsien avulla voit lisätä GPS kelloosi uusia ominaisuuksia. Yllä parhaaseen suoritukseesi – missä ja milloin tahansa. • Kattavat treenitoiminnot useisiin lajeihin • Kevyt ja hyvin istuva • Reittien ja reittipisteiden navigointi


Salomon XR Crossmax 2CS miehille tai naisille

Trail Running -juoksukengät vaihteleville alustoille ja monipuoliseen juoksuun. Vakaus, vaimennus, suojaavuus ja pito ovat kengän tärkeimpiä ominaisuuksia. Clima Shield -kalvo. Pikanauhat, Sensifit -rakenne, pitävä Contagrip -ulkopohja, laadukas Ortholite -pohjallinen, kaksoiskomponentti EVA -välipohja, hiertymiä estävä Sensiflex -rakenne.

Kunnon mittarit

Intersportista

139,- (150,-)

Salomon XR Swift GTX miehille tai naisille

Juoksukengät vaihteleville alustoille aina asfaltista maastoon. Kevyet ja rullaavat kengät asfaltti- ja hiekkateille. Pehmeämpi EVA -välipohja lisää kovemmilla alustoilla tarvittavaa vaimennusta. Contagrip -pohja pitää kelistä ja alustasta riippumatta. Sensifit -rakenne pitää jalan tukevasti paikoillaan ja ehkäisee hiertymiä. Pikanauhoitus. Vedenpitävä Gore-Tex -kalvo.

119,- (140,-)


Else Lautala

Shock Absorber Run Bra juoksuliivit

Tukevat juoksuliivit säädettävillä, leveillä olkaimilla. Kahdeksikkotuki juoksulajeihin. Pehmeä, saumaton sisäosa. Selästä aukeava malli. Tekninen, kosteutta iholta siirtävä materiaali.

54,90 (61,90)

Anna

lahjaksi

Intersport-lahjakortti

Tietojen käsittely K-Plussa-järjestelmässä perustuu asiakkaan antamaan suostumukseen. K-Plussa-kortilla tehdyt ostot rekisteröidään tuoteryhmätasolla. K-Plussa-asiakas voi kieltää ostotietojen rekisteröinnin. Tällöin pisteiden laskemiseksi tarpeellista informaatiota ei kerry K-Plussa-järjestelmään joten asiakkaalle ei kerry K-Plussa pisteitä. Asiakas saa kuitenkin suoraan kortin esittämisen perusteella myönnettävät muut edut ostoksen maksamisen yhteydessä. Liittymismaksu on 8,40 €. K-Plussa-järjestelmän säännöt: www.plussa.com ja K-ryhmän kaupat. Valikoimissamme voi olla kauppakohtaisia eroja. AD Jukka Laukkanen, Intersport Finland Oy • Paino PunaMusta

Intersport juoksukuvasto syksy 2013  

Juoksukelit alkavat! Intersportin kuumimmat uutuudet juoksuun. Kuvaston hinnat voimassa 30.9.2013 asti.

Intersport juoksukuvasto syksy 2013  

Juoksukelit alkavat! Intersportin kuumimmat uutuudet juoksuun. Kuvaston hinnat voimassa 30.9.2013 asti.