Page 1

ASUT JA VÄLINEET RINTEESEEN

-mallisto

2014


3 TWINTIP -SUKSET 4 RINNESUKSET 6 LASKETTELUKENGÄT 8 MUUT VÄLINEET

Aikuisten kypärät, lasit ja muut laskettelutarvikkeet.

10 LASTEN LASKETTELUVÄLINEET Sopivat välineet aloittelijasta aktiivilaskijaan.

12 TEKNISET LASKUASUT

McKINLEY lasketteluasu miehille ja naisille.

13 ALPPIMAAJOUKKUEEN ASU 2013 Viime talven Halti maajoukkueasu aikuisille ja lapsille.

14 THE SKI LOVER’S BRAND

8848 Altitude asut on suunniteltu rinteeseen.

16 INTERSPORT ALPPI PRO-KAUPAT

Luettelo lasketteluun erikoistuneista Intersport -kaupoista. Valikoimissa voi olla kauppakohtaisia eroja. www.intersport.fi


TWINTIPSUKSET

SALOMON GUARDIAN WTR 13

SALOMON Q-98

Freeski -sarjan sukset 98 mm vyötäröllä. Toimii hyvin pehmeässä lumessa, mutta puuytimen ja hyvän sivuleikkauksen ansiosta on vakaa myös hoidetulla rinteellä. 300 mm kärki -Rocker. Kevyt hunajakennokärki lisää vakautta.

399,- (599,-)

ARMADA EL REY

Täydelliset parkkisukset aloittelevalle tai kokeneemmallekin laskijalle. Yksi Armadan suosituimmista malleista. Puuydin ja Cap -rakenne tekevät suksesta todella kestävän. Laskutuntuma ja käyttäytyminen tempuissa ovat huippuluokkaa. Profiili ja progressiivinen kääntösäde tekevät siitä todellisen joka paikan suksen. Suksen kantit ovat tavallista paksummat reileihin ja suksen pohja on tehty kestämään paremmin kovaa käyttöä. Pituudet: 157-185 cm.

349,- (369,-)

K2 DOMAIN SUKSET

Newschool -laskijoille suunniteltu Jib Rockerilla varustettu symmetrinen parkki- ja reilisuksi. Suksen kanta ja keula vahvistettu niiteillä ja suksen sivuosissa twintech -sivuvallisuoja iskuja vastaan.

329,- (449,-)

Freeski -siteet. Helppo ja nopea Hike&Ride -teknologia. Mataluuden ja leveiden kiinnityspisteiden ansiosta huipputuntuma rinteeseen.

299,- (369,-)

SALOMON STH12 OVERSIZED

Laskettelusiteet vaativaan käyttöön. Kestävä ja suorituskykyinen metallirunko. Etukappaleessa automaattinen siipien korkeus- ja sivusäätö. Dinit 4-12.

149,- (199,-)

SALOMON Z10

Suorituskykyiset ja varmatoimiset laskettelusiteet. Etukappaleessa automaattinen korkeussäätö. Dinit 3-10.

99,90 (169,-)

HEAD CADDY SW MC LASKETTELUSUKSET

Huippuluokan puuydin twini, jonka ominaisuuksista nauttii myös Simon Dumont! Rocker, Sandwich ja ISS -värinänvaimennus takaavat Caddyn ominaisuudet kaikissa tilanteissa. Tarjous ei sisällä siteitä.

299,- (449,-)


4

RINNESUKSET

SALOMON ENDURO XT 850 LASKETTELUSUKSET + Z12 SITEET

All-mountain -sukset experteille 85 mm vyötäröllä. Suksi toimii erinomaisesti sekä hoidetulla rinteellä että pehmeämmässä lumessa. Rocker kärki, sandwich sidewall rakenne sekä puuydin kahdella Titanium laminaatilla tekevät suksesta erittäin vauhtikestävän, purevan ja vakaan. Siteenä Z12.

549,- (849,-)

FISCHER PROGRESSOR 900 RACETRACK + RSX12 POWERRAIL -SITEET

Kahdet sukset samassa Dual Radius System (DRS) -rakenteella. Kärjen pieni kääntösäde mahdollistaa nopeat pujottelukäännökset ja kannan suurempi kääntösäde antaa mahdollisuuden laskea pitkiä loivia käännöksiä ja käännöksen aloittaminen on helpompaa. Kaksoistitaanilaminaatit ja Sandwich Sidewall -rakenne mahdollistavat tehokkaan voimansiirron ja suorituskyvyn kovalla alustalla. Kääntösäde: 13/17 m (170 cm).

599,- (799,-)

FISCHER HYBRID 7.3 POWERRAIL + RS10 POWERRAIL -SITEET

Suksissa yhdistyy kahdet sukset. Suksen päällä olevalla kytkimellä jäykkä rinnesuksi muuttuu toimivaksi freeski-sukseksi. Hybrid 7.3 Sidewall -rakenne parantaa tasapainoa, kestävyyttä ja tukee kantteja. Hiilikuitulaminaatti lisää kiertojäykkyyttä ja vakautta.

599,- (749,-)


ATOMIC CLOUD D2 75 ZTL SUKSET+S ZTL 10 SITEET

Expert -tason rinnesukset, jotka kestävät vauhtia lähes rajattomasti. Doubledeck -rakenne tekee suksista vakaat ja kiertojäykät. Pehmeämpi alakansi tekee suksista helposti kääntyvät ja jäykempi yläkansi vakaan. Tyylikäs ulkonäkö.

499,- (845,-)

ATOMIC CLOUD SEVEN ETM SUKSET+ E XTE 10 SITEET

Harrastajan tyylikkäät rinnesukset. Moderni sivuleikkaus ja rinne -rockeri tekevät suksista todella nautittavat laskea. Kevyt kokonaisuus.

349,- (545,-)

ATOMIC REDSTER EDGE SL PT SUKSET+K XTO 12 SITEET

Expert -tason rinnesukset lyhyisiin käännöksiin. 2K Sidewall puuydin rakenne tekee suksista vakaat ja suorituskykyiset. Shokilla kumi -insertti suksen keskellä vaimentaa värinöitä, väsyt vähemmän.

499,- (895,-)

HEAD MYA NO. 4 LASKETTELUSUKSET + MYA 9 LRX SITEET NAISILLE

Suorituskykyiset, vaivattomat ja modernit yleissukset, kaikkiin lumiolosuhteisiin. ERA 3.0 teknologia. Progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä Rocker -rakenteeseen tekee suksesta hyvin ohjautuvan. Elektroninen värinänvaimennus rauhoittaa suksia vauhdin kasvaessa. Integroitu sidejärjestelmä.

369,- (518,-)

HEAD REV 80 LASKETTELUSUKSET + PR 11 SITEET

Suorituskykyiset sukset kaikkiin lumiolosuhteisiin. ERA 3.0 teknologia ja puuydin. Progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä Rocker rakenteeseen tekee suksista hyvin ohjautuvat myös syvässä lumessa. Elektroninen värinänvaimennus rauhoittaa suksia vauhdin kasvaessa. Integroitu sidejärjestelmä.

399,- (688,-)


6

LASKETTELUKENGÄT

FISCHER COMFORT FIT Fischer VACUUM COMFORT FIT -konsepti perustuu samaan patentoituun VACUUM –teknologiaan, kuin viime talvena räjähdysmäisen suosion saavuttaneet VACUUM FIT -kengät. Myös VACUUM COMFORT FIT - laskettelukenkien ulkokuori ja sisäkenkä ovat yksilöllisesti muotoiltavissa. Muotoilun tavoitteena on luoda yksilölliset laskettelukengät, jotka tuntuvat jalassa urheilullisen mukavilta.

ATOMIC HAWK 90 X MIEHILLE 80 X NAISILLE

Uutta on myös sisäkengän rakenne. Sen istuvuus on hyvistä lämmöneristysominaisuuksista huolimatta erinomainen. VACUUM COMFORT FIT -kengät istuvat mukavasti jalkaan niin varpaista kuin kantapäästäkin, joten niiden kanssa viihtyy rinteessä helposti koko päivän.

Tarkat ja suorituskykyiset aktiiviharrastajan kengät. Mullistavat i-flex -insertit mahdollistavat suoremman voimanvälityksen sukselle. Lasket tarkemmin, kovempaa ja väsyt vähemmän. Memoryfitin avulla monojen ulkokuori voidaan muotoilla juuri sinun jalkasi mukaan 12 minuutissa.

299,- (395,-)

FISCHER VACUUM COMFORT FIT seuraavista INTERSPORT -kaupoista: Espoo Iso Omena, Sello • Imatra • Kuopio • Lappeenranta • Oulu Rintamäki • Pori • Seinäjoki • Turku Hansa • Vaasa

FISCHER FUSE 9 VACUUM CF TAI FUSE W 8 VACUUM CF

Mukavat kengät. Muotoiltavissa VACUUM COMFORT FIT -tekniikalla. Kolme solkea ja sisäkengän Rapid Slide -materiaali mahdollistavat helpon pukemisen ja riisumisen. Lämpöä eristävä sisäkenkä yhdessä muotoiltavan kuoren kanssa takaavat täydellisesti istuvat kengät. Ski-Walk -säätö.

299,- (379,-)

FISCHER VIRON 10 VACUUM CF

Tukevat, 4-solkiset kengät. VACUUM COMFORT FIT -muotoiltavat. Sisäkengän Rapid Slide -materiaali mahdollistaa helpon pukemisen. Lämpöä eristävä sisäkenkä yhdessä muotoiltavan kuoren kanssa takaavat hyvin istuvat kengät.

349,- (399,-)

HEAD VECTOR 100X TAI VECTOR 100X MYA NAISILLE

Urheilulliset ja hyvin istuvat, nelisolkiset kengät. Erinomainen suksikontrolli ja tuntuma. Erityistä huomiota on kiinnitetty nilkan alueen anatomiseen muotoon. Lämpömuovautuva / muovattava sisäkenkä. Neljä alumiinista mikrosäätösolkea, joista ylimmässä myös makrosäätö. Kanttauskulman säätö.

219,- (389,-)


7 SALOMON X PRO X90 MIEHILLE TAI SALOMON X PRO X80W NAISILLE

Aktiivitason laskijoille. Uudella, heti istuvalla My custom fit 3D -sisäkengällä, 360 astetta muotoiltava ulkokuori. Neljä alumiinisolkea mikrosäädöillä.

269,- (349,-)

SALOMON DIVINE LX NAISILLE

Harrastajatason mukavat ja läm­pimät laskettelukengät naisille. Lämpömuotoiltava Xfit -sisäkenkä, fleece-vuori. Neljä alumiinista, mikrosäädettävää solkea.

159,- (199,-)

SALOMON QUEST ACCESS X80 TAI SALOMON QUEST ACCESS X55W NAISILLE

Ride & hike -teknologialla varustetut laskettelukengät harrastajatason laskijoille. Helppo lukitusmekanismi mahdollistaa nopean säädön kävely-/laskuasentoon. Lämmin ja muotoiltava My customfit -sisäkenkä, jossa villaa.

199,- (269,-/249,-)

SALOMON SPK 100

Park & pipe -sarjan laskettelukengät eksperteille parkkiin ja hyppyihin. Vaimennuselementit jalan alla ja ylhäällä varren takana sekä vaimennettu iltti. Pikanauhat. Suuret ja kestävät soljet. Laadukas sisäkenkä.

259,- (329,-)

SALOMON QUEST MAX 100

Ride&hike -teknologialla varustetut laskettelukengät aktiivitason laskijoille. Helppo lukitusmekanismi mahdollistaa nopean säädön kävely-/laskuasentoon. My custom fit Pro -sisäkenkä. 360 astetta muotoiltava ulkokuori.

349,- (469,-)

FULLTILT BOOTER MIEHILLE

Kevyet ja ketterät parkkikengät. Oman jalan mukaan muotoutuva Intuition -sisäkenkä ja vaimentava välipohja. Rakenne ja aukeava iltti takaavat helpon puettavuuden ja luonnollisen jouston. Vaihdettavat soljet ja iltti. Leveä 102 mm lesti.

299,- (399,-)


MUUT VÄLINEET

TECNOpro FRONTIER

FIREFLY OBSESSION

Laskettelukypärät miehelle ja naiselle. In-mold hybridi -rakenne ja säädettävä ilmastointi. Koot: valkoinen (S, M), vihreä (M, L).

Skate-henkinen kypärä. ABS-rakenne. Koot: lila (S, M), vihreä (S, M, L).

49,90 (69,90)

79,90 (109,-)

TECNOpro PULSE ADVANCED

TECNOpro PULSE PROGRESSIVE

29,90 (39,90)

39,90 (59,90)

Tuplalinssi. Tuuletusaukot ja Puolipeilaava tuplalinssi. Antifog antifog -käsittely vähentävät -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. huuruuntumista. Mikrokangaspussi.

FIREFLY NINETY-NINE

Puolipeilaava, pallomainen tuplalinssi ja tuuletusaukot. Puhdistukseen sopiva mikrokangaspussi.

49,90 (69,90)

FIREFLY TEN-NINE

Polarisoitu, puolipeilaava tuplalinssi. Antifog -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. Puhdistukseen sopiva mikrokangaspussi.

59,90 (89,90)

SALOMON FLEXCELL MIEHILLE

Istuva ja kevyt selkäpanssari. Pehmeän Flexcell -materiaalin ansiosta panssari mahdollistaa luonnollisen liikkumisen tinkimättä suojauksesta. Hyvät säädöt.

119,- (169,-)

TECNOpro SAFINE P TAI VECTOR SAUVAT Laskettelusauvat aikuisille.

19,90

(24,90)

LEKI CARBON 14 S SAUVAT

Lekin lippulaiva. 14 mm hiilikuituputki. Trigger-S -kahva ja hihna.

99,90 (119,-)

SALOMON BRIGADE SAUVAT

Park & Pipe -henkinen alumiinisauva Freestyle -kahvalla ja leveällä sträpillä

44,90 (55,-)

SLYTECH BACKPRO XT NAKED

Selkäpanssari jossa hyvä istuvuus ja suojaavuus. Kevyen rakenteen ja Slytech venting -kuvion ansiosta ilma vaihtuu selän ja suojan välissä.

129,- (145,-)


SALOMON VENOM TAI BRIGADE

Park & Pipe -sarjan kypärä. Voi käyttää pipon kanssa. Irrotettava ja pestävä vuori. Irrotettavat korvaläpät.

59,90 (89,-)

OAKLEY E-FRAME

Klassikkomalli persimmon -tuplalinssillä. Toimii kelillä kuin kelillä.

49,90 (55,-)

SALOMON HACKER TAI SHIVA

Twin shell -rakenteen ansiosta erittäin kevyet ja hyvin hengittävät laskettelukypärät. Ovaali lesti.

79,90 (109,-)

OAKLEY AMBUSH

Mukana kahdet tuplalinssit. Dk. Grey -linssi toimii aurinkoisella säällä ja persimmon -linssillä varmistat hyvän näkyvyyden lumisateella sekä keinovalossa. Liikkuva pidike varmistaa yhteensopivuuden kypärään. Erinomainen istuvuus.

89,90 (119,-)

CARRERA MAKANI

Laadukas kypärä jossa irrotettava ja pestävä vuori, säädettävä tuuletus. Kevyt ABS -kuori.

99,90 (159,-)

SMITH SENTRY

Keskikokoiset laskettelulasit. Reunoilta ohennettu huurtumaton linssi takaa selkeän optiikan. Hihnassa pikalukko ja silikonit helpottamassa käyttöä kypärän kanssa. Vakiona peililinssi ja vaihtolinssi sekä suojapussi.

79,90 (109,-)

INTERSPORT MONOLAUKKU

Kantohihna ja erillinen tasku pientavaroille.

14,90 (19,90)

SALOMON 2 PARIN SUKSIPUSSI

Topattu ja suojaava kahden parin 195 cm suksipussi. Kestävät materiaalit ja hyvät kiinnitykset.

49,90 (70,-)

INTERSPORT ALPPISUKSIPUSSI 1 TAI 2 PARILLE 24,90 (29,90)


LASTEN LASKETTELUVÄLINEET

FIREFLY F50 DUDE JR TAI TECNOPRO G50 JR

HEAD SUPERSHAPE TEAM LR JR LASKETTELUSUKSET

Suksen sivuleikkaus yhdistettynä kärjen rocker -muotoon mahdollistaa vaivattoman ja hauskan laskettelukokemuksen. Integroitu sidejärjestelmä on helppo säätää monokoon kasvaessa.

Tukevat ja hyvin istuvat. Irrotettava sisäkenkä. Käännettävä ulkokengän pohjallinen auttaa oikean istuvuuden löytämisessä lisäten samalla myös turvallisuutta. Koot: 22-26,5: Koot 17-21:

99,90 (109,-) 89,90 (109,-)

159,- (249,-)

FIREFLY BULLET JR

New school -laskettelumonot parkki- että rinnelaskuun. Ulkosyrjän pehmeä osa mukautuu jalan muotoon ja takaa paremman istuvuuden. Karvavuori. Koot: 23-30,5.

FIREFLY ROCKET TWINTIP SUKSET SITEELLÄ JR

Lasten twintip -laskettelusukset, jotka sopivat hyvin niin rinnelaskuun kuin ensimmäisiin parkkilaskuihin. Siteenä TECNOpro N TC45/pituudet 105-125 ja TECNOpro N TL75/pituudet 135-145.

139,- (199,-)

179,- (279,-/299,-)

SALOMON SPK 75

Parkkiin ja hyppyihin suunnitellut laskettelukengät nuorille. Vaimennuselementti kannassa. Thermic fit -sisäkenkä.

HEAD RESIDUE LASKETTELUSUKSET + PEAK 7.5 WIDE 90 SIDE

Juniorin monipuolinen twinisetti, joka kestää mukana rajummassakin menossa. Rocker -muoto ja puuydin tekevät tästä suksesta äärimmäisen monipuolisen kumppanin, joka ei kavahda mitään lumiolosuhteita.

179,- (249,-)

299,- (428,-)

ARMADA CODA SUKSET JR + SITEET

Loistavat premium luokan sukset junioreille/ lapsille parkkiin ja sen ulkopuolelle. Armadan nuorten vastine AR7 sukselle. Cap -rakenne ja aito puuydin takaavat suksen kestävyyden kovimmissakin hypyissä. Vahvennettu kantti reileihin ja parkkiin suunniteltu pohja. Mukana kestävä Tyrolian SX 7.5 AC side. Pituudet: 136-150 cm.

329,- (399,-)


FISCHER OPETUSVALJAAT

Apuväline lasten laskettelun ja maastohiihdon turvalliseen opetteluun.

19,90 (29,90)

TECNOpro FREEZE JR

Junioreiden laskettelulasit. Tuuletusaukot ja anti-fog -käsittely vähentävät huuruuntumista.

19,90 (29,90)

LEKI SPEED LITE S

Turvallinen Trigger-S -kahva ja hihna. 16 mm alumiiniputki.

49,90 (59,90)

LINE PIN SAUVAT

Kevyet alumiinisauvat. BMX -tyylinen pyöreä kahva sekä ”Grab Tab”, jonka ansiosta sauva pysyy kädessä paremmin.

SALOMON JIB TAI KIANA JR

FIREFLY ROCKET JR

Voi käyttää myös pipon kanssa. Irrotettavat korvaläpät.

Freestyle –henkiset sauvat junioreille.

49,90 (59,-)

16,90 (24,90)

45,- (59,-)

SALOMON FLEXCELL JR

Erinomaisesti istuva ja kevyt selkäpanssari junioreille. Pehmeän Flexcell -materiaalin ansiosta panssari mahdollistaa luonnollisen liikkumisen tinkimättä suojaavuudesta. Hyvät säädöt.

79,90 (109,-)

TECNOpro CS JR

Kevyt in-mold -rakenne. Säädettävät koot: XS, S, M.

29,90 (49,90)


12

TEKNISET LASKUASUT

-LUMIVYÖRYHEIJASTIN

McKINLEY GRANGER AQUAMAX -VANUTAKKI MIEHILLE TAI NAISILLE

Vaihtuviin sääolosuhteisiin sopiva, veden- ja tuulenpitävä AQ Premium 10 000 laminointi ja lämmin Thermosoft- vanu. Paljon laadukkaita yksityiskohtia kuten YKK- vetoketjut, Recco -lumivyöryheijastin, irroitettava lumilukko ja huppu, lisäksi tuuletukset kainaloissa. Naisten mallissa lämmittävä teddykarva vuoressa.

199,- (249,-)

VEDEN- JA TUULENPITÄVÄ

LÄMMIN THERMOSOFT - VANU

KAIKKI SAUMAT TEIPATTU

LUMILUKOT LAHKEISSA

McKINLEY GRIFFIN AQUAMAX -VANUHOUSUT MIEHILLE TAI NAISILLE

Veden- ja tuulenpitävät AQ Premium 10 000 -vanuhousut ulkoiluun ja lasketteluun. Laadukas Thermosoft- vanu. Kaikki saumat teipattu. Laadukkaat YKK-vetoketjut ja Recco- lumivyöryheijastin. Vyötärömalli

149,- (199,-)

McKINLEY VILLAPOHJA SUKAT 2 PARIA 12,90 (25,80)


HALTI TEAM 2013 TAKKI MIEHILLE (579,-)

TAKKI MIEHILLE TAI NAISILLE

449,-

HALTI TEAM 2013 TAKKI NAISILLE (549,-)

Päällimateriaali on neljään suuntaan joustava DrymaxX Stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont ComforMax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Joustavasta ja ihoa miellyttävästä lycra -materiaalista valmistettu suojaava kypärämyssy piiloutuu niskassa sijaitsevaan taskuunsa. Irrotettava lumilukko.

HALTI TEAM 2013 HOUSUT MIEHILLE TAI NAISILLE 249,- (349,-)

NELJÄÄN SUUNTAAN JOUSTAVA MATERIAALI

Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DrymaxX Stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Lämmin Dupont ComforMax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Roisketiiviit vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Lumilukko. Vahvikkeet lahkeensuissa. Vyötärönkiristysmahdollisuus sivuilla tarratamppien avulla.

HALTI TEAM 2013 TAKKI JR 169,- (229,-) HOUSUT JR 119,- (159,-)

MATERIAALIT JA OMINAISUUDET KUTEN AIKUISTEN ASUISSA.

13

ALPPIMAAJOUKKUEEN ASU 2013


14

THE SKI LOVER’S BRAND SINCE 1990

= white = black = pms 485

8848 ALTITUDE GREG

Vedenpitävä kuoritakki miehille. Lumilukko-, kainalotuuletukset. Paljon taskutilaa.

279,- (369,-)

8848 ALTITUDE CINDERELL

Sporttinen naisten laskutakki vanulla. Tuuletukset. Irrotettava lumilukko.

299,- (379,-)

8848 ALTITUDE LINK

Vedenpitävät miesten kuorihousut. Tuuletukset sekä lumilukot lahkeissa. Irrotettava vyö.

199,- (249,-)

8848 ALTITUDE RITHA Vanuhousut naisille. Irrotettavat olkaimet.

199,- (229,-)


KIDS

durAtec extreme –materiaalissa on ulkokankaan sisäpinnalla suojaava kalvo. Materialin vedenpitävyys on vähintään 10 000 mm ja se on tuulenpitävä ja hengittävä 6000-8000 g/m2/24 h. Asuissa on teipatut saumat.

8848 ALTITUDE ALIOTH TAI MINDY TAKKI JR

Vanulliset ja vedenpitävät laskutakit lumilukolla. Koot: 120-170.

ALIOTH POJILLE 149,- (199,-) MINDY TYTÖILLE 149,- (189,-)

8848 ALTITUDE GALAXI HOUSUT JR

Juniorien vedenpitävät vanulliset laskuhousut irrotettavalla vyötärö- ja olkainosalla. Vahvikkeet polvissa ja takana sekä lumilukot lahkeissa. Koot: 120-170.

129,- (149,-)

8848 ALTITUDE INCA HOUSUT JR

Tyttöjen vyötärömalliset vedenpitävät laskuhousut. Irrotettava vyö ja lumilukot lahkeissa. Vanu. Koot: 120-170.

99,90 (129,-)


INTERSPORT ALPPI-KAUPAT • Espoo Iso Omena, Sello • Helsinki Mikonkatu • Imatra • Kouvola • Kuopio • Kuusamo • Lappeenranta • Levi • • Oulu Rintamäki • Pori • Rovaniemi • Seinäjoki • Tampere Koskikeskus • Turku Länsikeskus ja Hansa • Vaasa • Katso kaikki INTERSPORT -kaupat: www.intersport.fi VALIKOIMISSA VOI OLLA KAUPPAKOHTAISIA EROJA AD JUKK A LAUKK ANEN, INTERSPORT FINLAND OY • LASKUKUVIEN ASUT 8848 ALTITUDE, MCKINLEY TAI ETIREL • Kirjapaino PUNAMUSTA Joensuu, painettu 10/2013, paperi MUNKEN LYNX 120 g .

Alppi-mallisto 2014  

Asut ja välineet rinteeseen.

Alppi-mallisto 2014  

Asut ja välineet rinteeseen.