Page 1

IMPULS

Camping magasin Læs om 2018 nyhederne

BÜRSTNER´S LETVÆGTSVOGNE

VINDER FREM

BÜRSTNER AVERSO PLUS

OVERRASKENDE RUMMELIG

KÆMPE SUCCES FOR KABES FRONTKØKKEN

Nye modeller til 2018

Se KABE´s nye elegante exteriør

KABE FEJRER

60 ÅRS JUBILÆUM ”Er du til luksus, to etager og egen tagterrasse?” Så tag et kik på KABE´s dobbeltdækker...


CAMPINGFERIE MED STOR RABAT

Altandet kan ikke betale sig

MELD U DIG IND N

SOM MEDLEM FÅR DU BLANDT ANDET DISSE FORDELE

• GRATIS BØRN under 12 år på DCU’s egne campingpladser* • GRATIS BØRNEBØRN under 12 år (med bedsteforældre) på DCU’s egne campingpladser i hele lavsæsonen* • RABAT PÅ PARTNERPLADSER fordelt i hele Danmark og rabat på 500 udenlandske campingpladser

• MAGASINET CAMPING-FRITID direkte i din postkasse

2017 GRATIS

• Campingpas, færger, brændstof, forsikring, oplevelser, teknisk rådgivning og meget mere *gælder ikke hytter

SE MERE PÅ DCU.DK

gbgrafisk.dk

• 30% RABAT på DCU’s egne campingpladser*

en af

og få rest


2018

Føl dig hjemme i en Bürstner I næsten 60 år har Bürstner campingvogne været en del af gadebilledet i hele Europa. Bürstner udvikler til stadighed anderledes og nyskabende designs. Det er ”Plus” modellerne et rigtigt godt eksempel på, for med den enestående hæve/sænkeseng sætter de nye standarder. PREMIO LIFE

Premio Life er let, kompakt og nemt at manøvrere. Alligevel med plads til det hele. Premio Life har flere tiltalende egenskaber: Den har en lav egenvægt, og er kendetegnet ved, at pris og kvalitet hænger sammen. De tre grundplansvarianter er som skabt for campingentusiaster, der har en mindre bil, men ønsker at tage deres mobile drøm med på ferieturen.

Premio Life fås fra kr. 110.780,-

PREMIO

Premio er til alle der lægge vægt på det væsentlige. Premio er en letvægtscampingvogn i familieklassen. Med høje lastemuligheder til rigtige skarpe priser. Dens store styrke er den lave vægt, som mange af de mindre biler kan trække. Med sine 7 forskellige grundplaner er der noget for enhver smag. Alt lige fra den kompakte rejsevogn til to familiecampingvogne med op til 6 sovepladser.

Premio fås fra kr. 138.380,-

PREMIO PLUS Vil du have stor fleksibilitet, når du planlægger familieferien, så vil den store familie få meget glæde af Bürstners Plus serie. I Premio Plus går maksimal pladsøkonomi og kompakte mål op i en højere enhed. Det skyldes den enestående hæve/ sænkeseng. En optimal kombination for familier, hvor hvert medlem skal have sit eget område. Den kompakte og funktionelle vogne har plads til det hele og har samtidig en lav vægt. Premio Plus fås fra kr. 162.890,-

AVERSO

Hvis du ønsker at gå et trin op i forhold til Premio, skal du vælge Averso. Modellen i middelklassen overbeviser allerede ved første øjekasst med sit stilfulde design og sit omfattende standardudstyr. Med i alt 10 grundplaner tilbyder Averso mange forskellige indretningsmuligheder. Elegant design udvendig og praktisk indrettet med moderne møbelkoncept indvendigt. Averso opfylder langt de flestes ønsker - og mere til.

Averso fås fra kr. 176.980,-

AVERSO PLUS

Med det enestående hæve/sænkesengs koncept over siddegruppen kan du opnå den luksus, at du efter en feriedag fuld af oplevelser kan strække ud uden først at skulle tænke på at rede sengen. Hejsesengen befinder sig oppe under taget og den kan ikke ses. Om aftenen kører du blot sengen ned. Har du har brug for flere sovepladser, kan siddegruppen laves om til en bekvem dobbeltseng.

Averso Plus fås fra kr. 185.980,Alle os med Bürstner

3


PREMIO LIFE

”CAMPING MED SMÅ BILER”

Premio Life - en let og dynamisk vogn, som du nemt og hurtigt kommer omkring med.

PREMIO LIFE

Bürstner præsentede i foråret dens nye serie af lette rejsevogne. Vognene har en fin lasteevne, lav vægt og trækkes af de fleste små biler. I 2018 kommer yderlig en enkeltsengsmodel 480 TL.

PLUSPUNKTER - PREMIO LIFE Tre modeller - 420 TS, 430 TS og 480 TL Stabilt og robust sikkerhedschassis GFK tag, front og bagparti Vognbredde 212 cm Omformer 350 VA Belysning 12V/230V Ventilerende vinterryglæn 5-zonet koldskumsmadrasser på lamelbunde 12 ltr. vandtank Køleskab på 90 ltr. heraf 9 ltr. frys Truma S 3004 varmeovn med tændautomatik Tre gasblus med glasafskærmning Kombi Rollos Dometic skylletoilet Trædekor: Tonie Life

420 TS har en dobbeltseng med 5-zonet koldskumsmadras på lamelbunde.

TILVALG - PREMIO LIFE Premio Life pakke 1 - Pris kr. 4.310,-

GRUNDRIDS PREMIO LIFE

Stabilisator AKS 3004, fast vandtank 44 ltr., reservehjulsholder i gaskasse, serviceklap, støddæmpere. NYHED 2018

Premio Life pakke 2 - Pris kr. 8.605,-

Midi Heki, fuld myggenetsdør, blæsevarme 230 V, Truma Therme varmt vand.

Brusepakke - Pris kr. 3.885,-

Brusebund, brusearmatur med bruseslange, bruseforhæng. 420 TS kr. 110.780,-

4

430 TS kr. 111.580,-

480 TL kr. 115.980,-

Se mere om Premio Life på Burstner.dk Alle os med Bürstner


PREMIO

LET OG KOMPAKT

Premio 460 TS

PREMIO

Premio er en ægte bestseller. Den forbinder alle fordele ved en moderne campingvogn. Stærk pris, moderne og super godt udstyret.

PREMIO FÅS I 7 GRUNDRIDS Premio 490 TS 395 TS - 2,30 m Kr. 138.380,-

435 TS - 2,20 m Kr. 142.980,-

460 TS - 2,30 m Kr. 147.980,-

490 TL - 2,20 m Kr. 148.680,-

490 TS - 2,30 m Kr. 151.980,-

495 TK - 2,30 m Kr. 158.580,-

P

remio er til alle, der lægger vægt på det væsentlige. Premio er en letvægtscampingvogn i familieklassen. Med høje lastemuligheder til den rigtige pris. Dens store styrke, er den lave vægt, som selv mindre biler kan trække. Med i alt syv grundrids findes den optimale løsning, til alle krav. Fra den kompakte familievogn til en favorabel pris, til den utroligt rummelige vogn med op til 5 sovepladser. Med en indvendige højde på hele 198 centimeter, byder Premio også på masser af plads til at opleve komfort uden grænser. Premiopakken, som er standard i Danmark indeholder bl.a.: Blæsevarme, Truma Therme varmt vand, myggenetsdør og HEKI II tagluge. Premio beviser, at smagfuldt og funktionelt design ikke kun, er et spørgsmål om pris.

Se mere om Premio på Burstner.dk 530 TK - 2,30 m Kr. 167.580,-

Alle os med Bürstner

5


PREMIO PLUS & AVERSO PLUS

Plads til

7

personer

FERIE FOR HELE FAMILIEN Plus modeller- én innovativ idé

Takket være det unikke hæve/sænke-seng princip, overbeviser såvel begyndermodellen Premio Plus som middelklassemodellen Averso Plus med maksimal udnyttelse af pladsen.

P

lus princippet tilbyder en familie med op til syv personer et bekvemt ophold om dagen og altid en god soveplads om natten. Takket være den indbyggede hæve/sænkeseng over siddegruppen, får du en ekstra dobbeltseng. I 510 TK får de små deres egen afdeling hel for sig selv med køjesenge, siddegruppe, klædeskab og hylder. Forældrene nyder komfortzonen med bekvemmelig siddegruppe i bagenden, og når det er tid til at sove, trækkes hæve/ sænkesengen blot ned fra loftet - fuldt opredt. Til modelår 2018, bliver de to modelserier ændret, således at Premio og Premio Plus får et ens møbeldesign og Averso Plus får samme udvendige design som Averso-serien.

Se mere om Plus-modellerne på Burstner.dk

BÜRSTNER PREMIO PLUS Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund Kæmpe stor hæve/sænkeseng over siddegruppen 5-zonede koldskumsmadrasser på lamelbund i alle senge Etage- og hæveseng med lamelbund Stort køleskab 142 ltr. heraf 15 ltr. frost Ståhøjde 212 cm, under hæve/sænkeseng ca. 188 cm Myggenetsdør AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling Blæservarme, Truma Therme varmt vand 44 l fast vandtank Brandalarm

440 TK - 2,30 m Kr. 162.980,-

BÜRSTNER AVERSO PLUS Fra seks til syv sovepladser GFK tag- og bund Udvendig opbygning i glatplade aluminium i hvid AL-KO sikkerhedschassis med AKS antislingerkobling Serviceklap Mini og Midi Heki tagluge Kæmpe hæve/sænkeseng over siddegruppe Blæservarme, Truma therme varmt vand 40 l fast vandtank

500 TS - 2,30 m Kr. 185.980,-

65

Averso Plus 510 TK

510 TK - 2,30 m Kr. 175.980,-

510 TK - 2,30 m Kr. 186.980,-

520 TL - 2,30 m Kr. 189.980,-

Alle os med Bürstner


AVERSO

STILFULD

Moderne design med eksklusive møbler i tofarvet møbeldekor sikrer at du føler dig godt tilpas. Det suppleres med et smukt gulv og en perfekt stemningen fra det indirekte belysningssystem, som skaber en varm og hyggelig atmosfære.

Bürstner Averso

s

om en del af standardudstyret i Averso er bl.a.: AL-KO chassis med anti-slinger kobling, AAA bremser, GFK tag og bund, træktøjsafdæking, stabilform støtteben, serviceklap, Truma Therme varmt vand, el-gulvvarme, vandtank på 38 liter og myggenetsdør. Indvendigg ståhøjde 198 cm. Den 5-zonet koldskummadras på lamelbund sikrer en god nats søvn. Det tofarvet møbeldekor giver et stilfuld design indvendig.

Se mere om Averso på Burstner.dk

BÜRSTNER SER TILBAGE PÅ ET VELLYKKET REGNSKABSÅR Det europæiske boom i campingbranche i Europa varer fortsat ved - og det profiterer også campingvogns- og autocamperproducenten Bürstner. Virksomheden solgte i regnskabsåret 2016/2017 ca. 10.200 vogne, hvoraf ca. 75% tilfalder autocampere. Takket være nye modeller og innovative koncepter kunne Bürstner udnytte de gunstige markedsbetingelser og vil i det nu afsluttende regnskabsår 2017 tydeligvis endnu engang lægge noget til på alle områder. Bürstnerr er mere end tilfreds med

Som tilvalg kan der suppleres med en designpakke eller gøre vognen vinterklar med to forskellige vinterpakker (Truma eller ALDE) med store besparelser. Averso fås i 10 modeller fra kr. 176.980,udviklingen. Det har lønnet sig, at Bürstner igen har koncentreret sig om deres kernekompetencer og ved siden af de nye modeller også konsekvent har forbedret bestående serier.

#wohnfühlen med Bürstner

Parallelt med succesen i den operative forretning har Bürstner i det forgangne år investeret meget tid på at arbejde endnu stærkere på Bürstner-mærkets kernebudskab. Under det tyske ord #wohnfühlen (velbehag og føle sig hjemme) har Bürsnter koncentreret hele Bürstners historie i et enkelt ord. Bürstner vil skabe enestående miljøer for mennesker, som elsker at være undervejs med deres campingvogn eller autocamper. Alle skal lige fra begyndelsen føle sig hjemme i en Bürstner. Denne Bürstner-typiske følelse er sammenfattet under begrebet #wohnfühlen. 7


2018

DER FINDES EN KABE TIL ALLE KABE er synonymt med udvikling og er altid ét skridt foran så du kan nyde komforten og de mange detaljer.

ROYAL

CLASSIC

ÆDELSTEN

Serien, som startede med at blive bygget allerede i 1963, er skabt til dig, som stiller høje krav til basisudstyr og komfort.

Dette er vognen til dig, som er rigtig kræsen, og som vil være på absolut forkant, når det gælder udstyr, teknik. og design.

Classic fås fra kr. 236.900,-

Ædelsten fås fra kr. 277.900,-

Royal fås fra kr. 353.900,-

Classic er en oplagt model til førstegangskøbere. Det indebærer lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste, men det er KABE hele vejen.

KABE 60 år BEDSTE ÅR NOGENSINDE FOR KABE-KONCERNEN! I en alder af 60-år er KABE en stabil svensk industrikoncern med fødderne solidt plantet i den smålandske muld og har kunder i en lang række europæiske lande. Op til jubilæumsåret 2017 noterede KABE-koncernen sit absolut bedste år nogensinde, og der er ingen tegn på nedgang. KABE er i stærk vækst inden for premium segmentet, hvor Imperial-serien har indtaget en unik position på campingvognsiden. Med Imperial har KABE blandt andet for alvor etableret sig på det benhårde tyske marked og er nu repræsenteret hos landets allerstørste og vigtige forhandlere. Det findes en KABE til alle! Uanset hvilken type campingvogns du ønsker dig, så kan du være sikker på at finde en KABE, der egner sig. Du ved også, at du får den sidste nye teknik og et produkt med en værdi, som varer ved.

HACIENDA

Kan sammenlignes med et mobilt sommerhus, hvor man har kombineret et højt udstyrsniveau med virkelig god plads. Ferieboligen, der er til dig, der ikke vil give afkald på noget.

Hacienda fås fra kr. 646.900,-

IMPERI AL

Majestætiske KABE Imperial, er juvelen på toppen af kronen, i vores absolutte premiumsegment. For få år siden var det en campingvogn, man kun kunne drømme om.

Imperial fås fra kr. 449.500,-

Se alle modeller på Kabe.dk I alt 63 modeller og 213 forskellige planløsninger.

Alt tegner altså på endnu et succes år for svenske KABE. En vigtig ingrediens er naturligvis de investeringer, som er blevet foretaget i produktionsanlægget i Tenhult. 8

Camping hele året med KABE


2018

NYHED 2018

NYT ELEGANT EXTERIØR DESIGN FRA KABE Til modelåret 2018 præsenterer KABE et helt nyt karosseri til Ædelsten-, Royal-, Imperial- og Haciendaserierne, der samtidig reducerer luftmodstanden.

D

et nyudviklede campingvognskarosseri kendetegnes af elegante og integrerede former. Front og bagparti og vognens langsider er diskret samlet med tynde hvidlakerede aluminiumprofiler. Samtidig er de klassiske kendetegn bibeholdt, så du altid kan genkende en campingvogn fra svenske KABE. Vognens store hvælvede forrude er integreret med fronten og giver en herlig panoramaudsigt med en masse lysindfald. Forrudens nederste del møder det blødt formede låg til den integrerede gaskasse. Under forruden er der et tyndt metalindlæg, som designmæssigt fortsætter og skifter over til at udgøre vognens forreste bugserhåndtag. KABE tænker også design, når vi taler om lygter Lygterne er videreudviklet i et nyt funktionelt og dynamisk design. Positionslysene på siderne er nu stilfuldt integreret i vognens skørt.KABE logoet er specialdesignet som det 3. bremselys. Baglygterne er buet omkring bagpartiets yderkant. Noget som faktisk ikke bare giver udseendet et løft, men som også indebærer at vognen får virkelig gode og effektive lygter. Camping hele året med KABE

NY FABRIK OG UDVIDET PRODUKTIONSKAPACITET

KABE INVESTERER

For at imødekomme den øgede efterspørgsel på KABE´s produkter investerer KABE i en ny fabrik, som gør det muligt at udvide produktionen. I alt handler det om en investering på 50 millioner svenske kroner. Produktionen af vægge, tag og gulv flyttes fra nuværende fabrikke til nyerhvervede industrilokaler i Tenhult i Sverige. På det areal, som frigøres på fabrikken, bygges en helt ny produktionslinje, hvor de mest eksklusive autocampere skal produceres. I de nye lokaler, som ligger bare 200 meter fra den nuværende fabrik, bygger KABE et nyt presseanlæg til sandwichelementer. I første trin er det produktionen af vægge, tag og gulv til autocampere, som flytter derhen, men lidt efter lidt vil hele produktionen af KABEs unikke sandwichelementer foregå der. Camping hele året med KABE

99


CLASSIC

Mini Heki tagluge er nu standard og øger lysindfaldet i vognen betydeligt.

CLASSIC UDVIDER SERIEN

C

lassic er et af de seneste skud på KABE-stammen og en perfekt vogn at starte sin campingvognskarriere i. En økonomisk fornuftig pris med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end KABE´s øvrige modeller – men med KABE-kvalitet hele vejen igennem. De større Classic-vogne er bygget specielt med tanke på de unge familiers behov. Her er en dobbeltseng samt et separat børneværelse med køjesenge i to eller tre etager I 2018 udvider vi modelserien med Classic 630, som kan fås med en ekstra siddegruppe i midten eller med etagesenge. Derudover er der den populære børnevogn Classic 600 med yderligere to planløsninger, som også er tilpasset til familier med børn. Du kan vælge mellem to hyndestofvarianter: Denver eller Falun. Classic-serien gennemgår ikke noget karosseriskift som de andre modelserier, men Classic-vognenes eksteriør får alligevel en mærkbar ansigtsløftning med nyt design af den øverste del af frontpartiet.

KABE Classic fås i 10 modeller og 14 planløsninger. Se mere på kabe.dk

KABE CLASSIC fås fra kr. 236.900,10

Classic 780 DGDL byder på en stor børneafdeling bagerst med køjesenge i to eller tre etager og L-sofa hvor ungerne kan hygge sig.

NYHED Classic 600 GLE

2018

B15

Classic 600 GLE findes med køjesenge i to eller tre etager.

NYHED Classic 630 GXL

2018

XV2

Classic 630 GXL med dinette eller med etagesenge.


ROYAL

ROYAL

Der ligger en idé bag hver detalje N

år du bor i en KABE-Royal campingvogn, bor du med komfort og kvalitet i topklasse i hver eneste detalje, året rundt. Alle materialer er udvalgt med den største omhu for at kunne leve op til dine forventninger med hensyn til såvel det æstetiske som til holdbarheden. Royal har luksusudstyr som standard. En campingvogn til dem, der vil have den sidste nye teknik og ikke vil nøjes med mindre end det allerbedste. Her er alt det udstyr, som er med i Ædelsten-serien, plus en masse mere. Blandt andet er KABE SMART-D-elsystem nu standard i alle Royal-vogne. Smart D, det intelligente betjeningspanel som overvåger alle funktioner i campingvognen.

Royal fås i 21 modeller og 76 forskellige planløsninger. Der er 8 hyndestofkollektioner at vælge imellem heraf tre med skind imod merpris.

KABE ROYAL fås fra kr. 353.900,Se alle Royal modeller på Kabe.dk

Det er ikke kun karosseriet, som har gennemgået store ændringer til sæson 2018. Når du træder ind i vognen, bemærker du med det samme, at interiøret virker meget luftigt. Miljøet omkring siddegruppen føles ligeledes mere rummelig.

Det store vindue i fronten giver øjeblikkelig blikfang og mængden af lys øges tilsvarende.

Heller ikke i Royal-køkkenet går man på kompromis med noget. Udtrykket er meget elegant, med flot komfur, bronzefarvet køleskabsfront, med lyslister ved siden. Hvidt køkken kan fås som tilvalg.

11


2018

KÆMPE SUCCES FOR KABES FRONTPLACEREDE KØKKEN S

idste år blev de nye Royal og Imperial 630 FK (tandem) med et stort og indbydende køkken i vognens forende lanceret. Bare nogle få måneder senere blev sortimentet suppleret med endnu en model 560 FK, som er en lidt mindre campingvogn med samme unikke køkkenløsning. Køkkenet strækker sig på tværs i hele campingvognens bredde, med store arbejdsarealer og smukt lysindfald og i en standard, som minder om køkkenet derhjemme. Frontkøkkenet blev øjeblikkelig en kæmpe succes for KABE. I 2018 præsenterer KABE yderligere to fine modeller med frontkøkken i Royal- og Imperial-udførelse, 600 FK samt fem Flex-Line varianter af model 740 FK. De nye frontkøkkenmodeller er forsynet med et større køle/fryseskab. Derudover er køkkenet i Royal-udførelsen udstyret med et stort gaskomfur med fire blus og ovn, mens Imperial-vognene har et eksklusivt induktionskomfur, som også indeholder to gasblus. Under komfuret er der en indbygningsovn, og i Imperial indgår der desuden mikrobølgeovn som standard.

Se mere på kabe.dk

KABE med frontkøkken fås fra kr. 415.500,-

Royal 600 XL FK

KABE´s tilbyder nu flere modeller med frontkøkken Royal 630 TDL FK (Tandem)

Royal 560 XL FK

E2

E2 Royal 600 XL FK

NYHED 2018

Royal 740 TDL FK

2018

E8

XV2 Royal 740 TDL FK

NYHED

NYHED 2018

Royal 740 TDL FK

E2

NYHED 2018

E5

FK modellerne findes både i Royal og Imperial modeller. Camping hele året med KABE

12


2018

DOBBELT OP PÅ KABE Hvad siger du til en luksuriøst udstyret campingvogn i to etager med hele 26 m2 beboelse og egen tagterrasse? Den opsigtsvækkende campingvogn er fremstillet til KABEs 60-årsjubilæum.

K

ABE manifesterer sine 60 succesrige år med denne impornerende Imperial Tower 880, en specialbygget version af Imperial 880. Kabe regner dog ikke at den bliver sat i serieproduktion. Dobbeltdækkeren er lavet to gange tidligere i forbindelse med andre jubilæer. Foruden alle de førsteklasses detaljer, som normalt indgår i modellen, er den majestætiske dobbeltdækker også udstyret med KABEs store herlige frontkøkken, en spindeltrappe, som fører op til overetagens hyggeligt indrettede dagligstue med direkte udgang til egen tagterrasse.

KABE MADEININ KABE MADE SWEDEN SWEDEN SINCE1957 1957 SINCE

1957-2017 1957-2017

Hvem ved om den kommer med på ”Ferie For Alle” i 2018?

Udforsk. Drøm. Oplev

Læs mere på ferieforalle.dk

Skandinaviens største feriemesse

UDELIV

DANMARK

DANSK GOLFSHOW

CAMPING

UDLAND

Ferie for Alle er Skandinaviens største inspirationskilde for nye og spændende rejseoplevelser. 1.000+ udstillere er klar med inspiration og ekspertvejledning, når du skal designe din helt egen drømmerejse, hvad enten den går til Bornholm eller Borneo. Ferie for Alle – hele verden ét sted.

Messecenter Herning | Vardevej 1 | DK-7400 Herning | +45 9926 9926 | mch.dk

13


2018 NR. 1 OKTOBER 2017

KABE SMART D SYSTEM KABE´s campingvogne er udstyret med den sidste nye teknik, ofte udviklet af KABEs egen udviklingsafdeling. Et eksempel er det intelligente betjeningspanel, KABE Smart D, som styrer og overvåger alt i din campingvogn. Herfra kan du også styre alle funktioner. Panelet er designet meget brugervenligt og har et let overskueligt touch-screen display. Her kan du se ferskvandsniveau, spildevandsniveau og batterikapacitet. Du kan styre belysning, aircondition, varmeovn eller temperatur og det valgte tilbehør som for eksempel Cityvand. Systemet har også flere alarmfunktioner, som minder dig om, når det er tid til service, eller hvis en sikring er gået. Alt praktisk samlet på samme skærm. Standard i Royal, Hacienda og Imperial. En nyhed er KABE Smart D Remote, som via en app gør det muligt at fjernstyre campingvognens betjeningspanel, uanset hvor du befinder dig. KABE Smart D Remote er bygget op omkring en 4G-router med eksterne antenner og et mobilt modem. Ud over at kunne styre opvarmning og belysning og have tjek på campingvognens funktioner og alarmer via telefonen får du også adgang til en rigtig god trådløs internetopkobling, mens du er på farten. KABE Smart D Remote findes som tilvalg, men er standard på Imperial.

Se mere om KABE Smart D på Kabe.dk

CAMPINGBLADET .dk CAMPINGBLADET.DK CAMPING OUTDOOR FERIE FRITID FAMILIE

Nyt gratis onlineblad om camping

Du får: Online magasin, film, tilbud o.m.a. Lavere afgift

på autocampere

Outdoor oplevelser i Dolomitterne

FERIEINSPIRATION CAMPINGVOGNE AUTOCAMPERE TELTE CAMPINGUDSTYR TURGUIDES

VINDENDE TEKNIK I starten af året blev KABE Smart D udpeget, som vinder af European Innovation Award i kategorien ”Connectivity”. En prestigefyldt pris, som uddeles af Europas førende fagtidsskrifter, til producenter i campingbranchen, som har udviklet særlige innovative idéer og produkter.

Camping hele året med KABE.dk

14


IMPERIAL

IMPERIAL KUN DET BEDSTE AF DET BEDSTE K

ABE´s Imperial er juvelen på toppen af kronen, i KABES absolutte premiumsegment. Det eksklusive giver sig allerede til kende i eksteriøret, som er glat og i højglans og med tredimensional dekor. Indvendig er standarden på luksusniveau. Nedsænket induktionskogeplade, skabslåger i pianolak med højglans, luksuriøst læderbetræk, mikrobølgeovn, porcelænstoilet, aircondition, special-designet lydsystem og KABE SMART D elsystem er bare et par eksempler på, hvad der er med. KABE Imperial er til dig, der ikke vil nøjes med andet og mindre end det absolut bedste. Imperial er KABEs virkelige premiumserie. For bare nogle få år siden var det en campingvogn, man kun kunne drømme om. Idag fås campingvognen over alle campingvogne i syv forskellie størrelser, fra den praktiske 560-model til den helt store

Imperial 1000, og du kan vælge mellem en lang række forskellige modeller og planløsninger. Foruden det fantastiske køkken kan du glæde dig over sofaer i blødt skind og det luksuriøse badeværelse med porcelænstoilet. Aircondition er standard, og det samme gælder for en hel masse andet, som man ikke engang kan få som tilvalg i KABE´s øvrige modeller. Imperial fås i 17 modeller og hele 70 planløsninger. Der er 8 forskellige hyndestofkollektioner at vælge imellem heraf tre med skind.

KABE Imperial fås fra kr. 449.500,-

Se mere om Imperial på kabe.dk 15


ENDURO

få campingvognen på plads g! n i nd eve nd hå en i CARAVANMOVER

Enduro 505 er udstyret med soft start/stop teknologi for problem- og ”ryk-fri” manøvrering, og monteringen er gjort højdejusterbar for mere fleksibilitet. Den ny designede fjernbetjening har et kraftigt genopladeligt lithium batteri, og har desuden vaterpasfunktion, så man visuelt på fjernbetjeningen kan se, hvor tæt campingvognen er på at stå i vatter. Den maksimale vægt ved 2 motorer og enkelt- og dobbeltakslede vogne er 2 tons, og Enduro 505 kan tillige kobles sammen til et 4WD system, og så er den totale vægt 3000 kg.

Automatisk tilkobling af rullen

Automatisk tilkobling af rullen ENDURO ”505” Ny kompakt mover med højdejustebar montering, samt en fjernbetjening med vatterpas. Automatisk tilkobling af ruller Vægt: 33 kg (eksl batteri) Totalvægt: 2000 kg

Vejl. pris: 12.999,-

- Let at bruge - sikker og pålidelig!

Manuel tilkobling af rullen

Enduro ECO AUTO +

Enduro ECO +

Automatisk tilkobling Vægt: 34 kg (excl. batteri) Totalvægt: 1800 kg. Leveres inkl. bluetooth modtager

Manuel tilkobling Vægt: 37 kg (excl. batteri) Totalvægt: 1800 kg. Leveres inkl. bluetooth modtager

Vejl. pris: 7.999,-

Vejl. pris: 9.999,Find din nærmeste forhandler på: www.camper.dk

Udgiver: Intercamp A/S. Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisstigninger, specifikationsændringer, leveringssvigt samt moms- og afgiftsændringer.

Den nye Enduro 505 caravanmover har en korrosion- og stænktæt konstruktion, og de kraftige aluminiumsdrivruller til- og frakobles nemt via fjernbetjeningen.

Impuls 2018 Bürstner & KABE  

Kundemagasin