__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


2


3


Venc la part superior d’una armadura de plata i or. Està en molt bon estat, ja que només ha sigut utilitzada per una ocasió en especial. Talla-M Pes-8 kg Sexe-Home

Preu negociable Em trobaràs a la finca del carrer Santa Anna.

4


5

1


6

6


7


8

8


9

9


10


Aquest tipus de poema és un plany fet per Guillem de Berguedà. Es va interpretar al castell del marques Ponç de Mataplana. El joglar, des de el meu punt de vista, no té mala veu però li falta memoritzar més la lletra. La reacció del públic fou trista i al mateix temps feliç. L’entrada fou adorable i increïble, tot molt bonic, amb molts colors .Ens van servir un licor ben bo. La meva opinió personal és que clarament va ser un poema molt trist, Es veia que el trobador Guillem Berguedà estava realment afactet per la pèrdua del Marqués de Mataplana.

Consirós canto i em planyo i ploro pel dol que m’ha agafat i pres el cor per la mort del meu marquès en Ponç, el noble de Mataplana, qui era liberal, i generós i cortès, i tingué totes les bones qualitats i fou tingut per un dels millors qui hi hagué des de Sant Martí de la Tor fins Lleida i la terra plana.

11


Entreteniments Literatura Medieval

12


13


No us perdeu el proper número de la nostra revista!

14

Profile for Maira Planells Torrent

La corona. Els trobadors  

La corona. Els trobadors  

Advertisement