Page 1

Visites escriptor/es 2013 dimarts 9 abril 15:30 hores

JORDI FOLCK

Va néixer a Reus l’any 1961. Es va traslladar a Barcelona per cursar estudis de ciències de la informació, branques de periodisme i publicitat

666 calaixos Quan l’Eduard perd la seva espasa, l’avi el porta a l’Oficina d’Objd’Objectes Perduts, un misteriós indret ple de calaixos numerats fins al 665. Cada tarda, l’Eduard s’acosta a l’Oficina i aprofita per descobrir què contenen els calaixos. Aviat s’adona que allà dins se’n cou alguna de ben grossa: ¿com és que els objectes perduts semblen tenir vida pròpia?, ¿com és que la dona que està al capdavant de l’Oficina no ha parlat mai del calaix 666?, què amaga, aquest calaix?

El manuscrit de les bèsties Dos germans orfes, l’Alfons i l’Esther Dondridge, ingressen a l’estricta escola de Saint Mary d’Ely (Anglaterra). La desaparició sobtada d’alglguns dels alumnes portarà els germans a una successió de descobertes paoroses escrites amb la sang dels innocents, en un mortal joc de falses aparences.

dimarts 16 abril 13:00 hores

M. CARME ROCA

Va néixer a Barcelona el 21 de novembre de 1955. “Lletraferida des de la infantesa, sempre he esgarrapat temps per poder llegir…”

El faedor de mentides L'Alexandre diu que és el Príncep de les Maresmes, fill del rei Albatros i de la reina Fortuna. Així és com el noi es presenta a tothom, perquè això és el que li ha fet creure el seu pare. Un dia, l'Alexandre es queda sol i ha d'indagar el seu passat. Descobrirà que el seu pare havia estat un faedor de mentides. Aquesta és una novel·la de gènere psicològic i realista, que gira en torn a valors com: autoestima, superació de dificultats, educació per a la convivència i per a la salut, centres d'acollida, família i amistat.

dimarts 16 abril 15:30 hores

LAILA KARROUCH

Va néixer al Nador al 1977 i vuit anys desprès es va traslladar amb la seva família a Vic. “El mès difícil va ser no entendre la llengua...”

De Nador a Vic La Laila, nascuda a la ciutat marroquina de Nador el 1977, va arribar a Vic amb la seva família quan tenia vuit anys. Aleshores va començar el procés d’adaptació a una nova cultura i uns nous costums, però també va viure un seguit d’emocions que la van marcar per sempre. L’enyorança dels avis i el amics del Marroc, la preocupació per les dificultats econòmiques, la coneixença de nous amics a l’escola i a l’institut, la polèmica participació en proves esportives o el racisme l’atent en la recerca de la primera feina són nomes alguns dels episodis que la Laila, amb una enorme sensibilitat va relatant en primera persona. És així com se’ns dibuixa la vida d’una noia que viu a cavall de dues civilitzacions, dos mons que ella assumeix amb naturalitat i sent com a propis. “M’agrada fer un bon cuscús per dinar i un entrepà de pa amb tomàquet per sopar. Per què no?!”

BIBLIOTECA EL CALAMOT 2013  

Visites d'escriptor/es 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you