1 minute read

Un partit decisiu per a l'Ulldecona

Pol López, 3r d'ESO

El passat 22 d’abril, es va jugar el partit del juvenil d’Ulldecona contra el Reus, un partit molt important per l’Ulldecona, ja que estava en joc el seu descens a primera catalana. Així doncs, havia de guanyar tots els partits restants i els de sobre seu perdre’n alguns.

Va començar el partit al minut 6’, va arribar el primer gol per a Ulldecona amb el nom d’Eric Serrano, que es va acomodar la pilota i va xutar cap a porteria anotant l’1-0

EAl minut 17’, va marcar el gol de l’empat el Reus, un tant anotat pel dorsal 5, Marc Tardiu, es va fer una carrera per la banda fins a arribar prop de la porteria del seu rival

L’Ulldecona va tenir moltes més ocasions que el Reus Joel Romero estava a punt de fer el 2-1 de l’Ulldecona, però per mala sort, va fallar. Biel Bel, el dorsal 9 d’Ulldecona, va tenir la millor ocasió de gol de tot el partit, un 1 contra 1 al porter, va voler regatejar-lo, però va sortir malament i van perdre l’ocasió.

Al minut 88’, un gol del dorsal 7, Lluis Ma Vilanova, va ser gràcies a un servei de falta. Els defenses de l’Ulldecona van intentar llevar-se la pilota de la seva àrea, però per mala sort, va rebotar a la defensa i van anotar l'1-2.