Page 1

Issue #2 for santosfly

Tariceanu face un apel catre liberali sa incheie pacea cu Traian Basescu (inpolitics) Fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Traiceanu, adreseaza tuturor liberalilor un apel la ingroparea securii razboiului cu Traian Basescu, militand pentru instaurarea pacii pe timp de criza. Pe blog-ul propriu, expremierul sustine ca actuala conducere a PNL vrea sa porneasca un nou razboi impotriva lui Traian Basescu dar, liderii liberali, nu au nici cea mai vaga idee cum sa castige un astfel de razboi.

- 12/14/2009

Mugur Ciuvica: “Caseta cu Geoana e o facatura” (inpolitics) Filmuletul in care se presupune ca Mircea Geoana primeste bani in schimbul unui loc eligibil in Parlament este “o facatura” aruncata pe piata de staff-ul de campanie al lui Traian Basescu, pentru a divaga atentia opiniei publice de la dezbaterea privitoare la frauda electorala, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, in exclusivitate pentru Inpolitics.

Vasile Dancu: “2010, cel mai greu an posibil, din punct de vedere politic”

Dan Pavel: “Decizia Curtii Constitutionale nu rezolva haosul politic”

(inpolitics)

(inpolitics)

Opozitia nu este “un infern” deoarece urmeaza cel mai greu an posibil din punct de vedere politic, iar viitorul Guvern se va lupta permanent cu doi inamici: criza financiara si opozitia politica, explica fostul strateg al PSD, sociologul clujean Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

Decizia Curtii Constitutionale, indiferent care va fi aceasta, va linisti o idee apele dar, totodata, nu va putea rezolva haosul politic in care se gaseste Romania de mai bine de trei luni, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.

Bogdan Teodorescu: PNL si PSD in opozitie, “Va fi guvern PDLMadalin Voicu: incepe saptamina UDMR, cu oameni “Geoana si Vanghelie marilor dezertari furati de la PSD si au ratat excluderea mea (inpolitics) PNL” din PSD” (inpolitics) Desi inca din primavara deputatul PSD Madalin Voicu a fost anuntat oficial, de seful pesedistilor din Capitala, Marian Vanghelie, ca este exclus din PSD, artistul se considera social-democrat cu acte in regula. In exclusivitate pentru Inpolitics, Voicu considera ca “tentativele orale” de excludere, comise de Marian Vanghelie si Mircea Geoana, au fost sortite esecului.

Ion Iliescu: “Decizia Curtii Constitutionale poate reprezenta primul pas de iesire din criza politica” (inpolitics) Asteptarea deciziei Curtii Constitutionale a inghetat orice miscare pe esichierul politicii romanesti, decizia judecatorilor Legii Supreme putand sa reprezinte un prim pas spre iesirea din criza politica, explica presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

În lupta dintre noua coaliie guvernamental PDL-UDMRIndependeni-Minoriti i noua opoziie PSD-PNL se înregistreaz, în acest moment, o situaie de egalitate incredibil, dar asta numai pîn mîine diminea, cînd echilibrul se va rupe în defavoarea opoziiei. Iar, în zilele urmtoare, rîndurile puterii se vor îngroa i mai mult.

Retinerea lui Catalin Voicu, un semnal pentru aripa antiGeoana din PSD (inpolitics) Legenda spune ca PSD a fost în ultimii ani un partid în care figurile grele au fost inute la respect de Traian Bsescu prin dosare la DNA. Folosim acest termen pentru c, la fel ca orice legend, i cea de mai sus are un sîmbure de adevr, dar i mult fantezie.

Celebra, de acum, înregistrare video cu Mircea Geoan, despre care însui Traian Bsescu susine c e atît de compromitoare, încît i-a ameninat consilierii cu retragerea din curs dac o dau publicitii, e pe cale s îi dezvluie misterele.

Rasturnare incredibila: Geoana ii cerseste lui Basescu sefia guvernului (inpolitics) Dup ce l-a acuzat c a furat alegerile, Geoan face o piruet spectaculoas i îi

(inpolitics) Traian Basescu va gira creionarea unui Guvern PDL-UDMR, cu un plus de sustinere de la parlamentarii furati de la PSD si PNL, in timp ce socialdemocratii si liberalii vor fi condamnati la opozitie, preconizeaza analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.

trimite fidelii la înaintare s îi cear preedintelui postul de premier.

Primele demisii parlamentare din PSD, dupa pierderea alegerilor (inpolitics) Preedintele Camerei Deputailor Roberta Anastase a anunat azi, în plenul Camerei Deputailor, c deputaii PSD Gabriel Tia(foto) i Rzvan urea au depus solicitri prin care anun c au devenit parlamentari independeni.

Ludovic Orban: “Repetarea prezidentialelor, singura solutie pentru Teritoriul PSD cedeaza iesirea din criza!” – Oprisan recunoaste (inpolitics) victoria lui Basescu (inpolitics) Preedintele PSD Vrancea, Marian Oprian, l-a felicitat pe Traian Bsescu pentru câtigarea alegerilor prezideniale, apreciind îns c eful statului ar trebui s lase la o parte ambiiile politice i s nu uite c România "este o ar în care nivelul de srcie a crescut îngrijortor".

Anca Alexandrescu: UPDATE Ana Birchall ”Geoana e un Bula al recunoaste ca i-a dat PSD” bani lui Geoana, acesta (inpolitics) neaga Fosta consiliera a lui Adrian Nstase, (inpolitics)

feedjournal.com

am numit-o pe Anca Alexandrescu, declaneaz un atac extrem de tios la adresa lui Mircea Geoan, pe care îl asemn cu personajul Bul i cruia îi cere demisia din fruntea PSD.

Singura solutie pentru iesirea din criza politica este repetarea turului doi al alegerilor prezidentiale, sustine prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, in exclusivitate pentru Inpolitics.

14 Decembrie - Inpolitics  

...............................................................................................................................................