Page 1

Aan de Dijk


02


03

Voorwoord

LENTS BUITEN

Beleef Lents Buiten “Na een lange werkdag in de stad fiets je de Waalbrug over richting Lent. De zon laat de Waal schitteren, de wind speelt door je haar en op je gezicht heb je een grote glimlach. Je fiets naar huis en zodra je de wijk binnenkomt ruik je die heerlijke bloesemgeur van de fruitbomen in de boomgaard. Je ontspant direct en laat de hectiek van de dag van je afglijden. De rust van de natuur omarmt je. Je hoort kinderen spelen op straat, buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als je langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stap je af. Je bent thuis in Lents Buiten.�


04

Inhoudsopgave Het plan

Hoe romantisch kan het zijn: wonen aan de dijk? Met een imposant uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische binnenstad van Nijmegen. Het kan in Lents Buiten. Wat een geweldig plan is dit.

10

De woningen

In Lents Buiten verrijzen 30 unieke dijkwoningen. Het betreft zes blokken met afwisselend 4 of 6 woningen. Kiezen wordt straks nog een geweldige uitdaging, want voor alle woningen heb je de keuze uit talrijke opties. Je vindt ze in dit boek.

17

+


05

Inhoudsopgave

De reis

Het kopen van een dijkwoning in Lents Buiten is als een inspirerende reis. Stap voor stap kom je steeds dichter bij het moment dat je de sleutel krijgt en echt kunt gaan wonen in je nieuwe woning. Je leest er meer over in dit fraaie boekwerk.

42

Omgeving 06 Nijmegen

08 De Waalsprong

Het plan

10 De Stelt-Zuid 12 Situatiekaart

Wonen aan de dijk

14 De natuur als je tuin en je tuin als natuur 16 Wonen aan de dijk 18 De dijkwoningen 20 Dijkwoning Hoek 22 Dijkwoning 24 Indelingsvarianten 28 Opties 32 Zorgeloos direct wonen! 34 Architect en ontwikkelaar aan het woord

Overige woninginformatie 36 LIV wooninspiratie 38 Keuken 40 Sanitair 42 Stappenplan aankooptraject 44 VanWonen in vier beloften 46 Contact en overige informatie


06

Nijmegen

“Denkend aan Holland zie ik breede rivieren traag door oneindig laagland gaan”. Het zijn de eerste regels van het bekende gedicht ‘Herinnering aan Holland’ van Hendrik Marsman. Zou Marsman de Waal bij Nijmegen voor ogen hebben gehad toen hij zijn gedicht schreef?


07

Nijmegen

2000 jaar karakter Lents Buiten is de nieuwste wijk van Nijmegen-Noord, hier kun je wonen in een dorp én een stad tegelijk. Binnen een paar minuten sta je midden in de prachtige oude binnenstad van Nijmegen, met al zijn winkels, restaurants, theaters, cafés, musea en meer. Zoek je de rust van het dorp of juist de dynamiek van de stad? In Lents Buiten geniet je van het beste van twee werelden. Een stad met smaak Nijmegen heeft karakter. Al meer dan 2000 jaar! Je voelt je er direct thuis en je kunt er eindeloos dwalen door oude straatjes, langs mooie gevels, de lekkerste winkeltjes en de fijnste restaurants, lunchrooms en cafeetjes. Even een terrasje pakken op de Grote Markt of aan de Waalkade? Uitgebreid tafelen in de oude binnenstad of lekkernijen kopen in een delicatessewinkeltje? Eigenlijk smaakt Nijmegen op elke straathoek naar meer, veel meer. Shop till you drop Nijmegen is misschien wel de beste winkelstad van Nederland. De Lange Hezelstraat en de Stikke Hezelstraat zijn een plaatje op zich met opvallende boetieks, woonwinkels, cadeaushops en horeca. In de Houstraat vind je veel designzaken en de Tweede Walstraat en Van Welderenstraat staan bol van de speciaalzaken. En dan zouden we bijna de hoofdwinkelstraten vergeten. Als je in Nijmegen niet kunt slagen, slaag je nergens.

HONIGCOMPLEX

MUSEUM HET VALKHOF

DE LEEMKUIL

GROTE MARKT

Het Honigcomplex in Nijmegen is al

Laat je verrassen door een gevarieerde

Speeltuin De Leemkuil is een

Na een dagje shoppen Nijmegen doe

ruim een eeuw een begrip in Nijmegen.

collectie archeologische vondsten,

avontuurlijke speeltuin in het bos

je natuurlijk een borrel op de Grote

Ooit werden hier droge soepen

oude kunst en moderne kunst. De

voor kinderen van alle leeftijden.

Markt. Je vindt dit gezellige plein in

gemaakt, tegenwoordig is het een

bodemvondsten uit Nijmegen en

Naast heel veel uitdagende klim-

hartje stad. Mooie oude gebouwen

bruisende ‘vrijstaat’ waar uiteenlopende

omstreken geven een goed beeld van

en klautertoestellen, glijbanen en

vormen de entourage, terwijl terrasjes

bedrijven en bedrijfjes zich gevestigd

het leven in de regio door de eeuwen

schommels, kan je rijden op skelters,

het straatbeeld kleur en sfeer geven.

hebben in de oude fabriekspanden.

heen. Het accent binnen de collectie

spelen bij de zand/water plek of lekker

Hier vind je de lekkerste biertjes op de

Eten, drinken, sport, mode, design; je

ligt op de verzameling Romeinse

genieten van de waterspeelplaats.

tap en de leukste winkelstraten vlakbij.

vindt het hier allemaal.

archeologie.

Voor ieder wat wils dus!


08

Fraaie architectuur, veel groen en water en volop ruimte om te leven en te beleven; dát is wat je kunt verwachten van wonen in De Waalspong. Je woont middenin de natuur, maar toch is de stad altijd vlakbij. Je pakt de fiets en binnen 10 minuten ben je er.

De Waalsprong; echt Nijmegen

Lents Buiten maakt deel uit van De Waalsprong, een uniek stukje Nederland. Niet alleen vanwege zijn groene karakter, maar ook dankzij de ligging aan de rivier met het centrum van Nijmegen op een steenworp afstand. En wat is het nu al een heerlijke plek om te wonen, te leven en te beleven.

Stedelijk en landelijk

Grofweg is de Waalsprong ingedeeld in drie delen: het zuidelijke deel rond het bestaande dorp Lent en de meer noordelijke woonbuurten van de wijk Oosterhout en het centrumgebied, het toekomstige Hart van de Waalsprong. Het gedeelte rond Lent is meer stedelijk, het gedeelte rond het dorp Oosterhout wordt qua karakter meer landelijk, met minder woningen.

De sprong

Nijmegen is populair. De stad groeide de laatste jaren uit zijn jasje en dus werd er gezocht naar nieuwe woningbouwlocaties in en

Je bent er zo

Steeds meer stadliefhebbers weten de oversteek over de Waal te

rond de stad. De mogelijkheden voor uitbreidingen waren echter

waarderen. Je móet niet naar de Waalsprong als je in Nijmegen

beperkt. De sprong over de Waal was dan ook meer dan logisch.

wilt wonen, je wíl juist naar de Waalsprong. Omdat hier voor

En wat een geweldige plek om te wonen en te leven is het nu al.

iedere portemonnee een woning in het groen te vinden is. En die stad? Je bent er zo.


09

8

S111

De leukste plekjes ten noorden van de Waal

waterplassen. De Oosterhoutse Plas wordt een ‘stedelijk’ watergebied. De Zandse Plas een natuurlijk watergebied en de Lentse Plas is

e Zand

straa

t

een recreatieplas.

ingel

Udas

e Vrouw

4

k dij

ift Gr

Je woont in Lents Buiten, aan de noordkant van de Waal. Natuurlijk ben je zo in Nijmegen waar je alles vindt op het gebied van kunst, cultuur, winkelen en uitgaan. Maar ook in de Waalsprong is genoeg te beleven… en dat op loop- of fietsafstand.

FORT LENT Leuke evenementenlocatie aan de oever van de Waal met

HART VAN DE WAALSPRONG In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum

een grote overdekte binnenplaats, intieme ruimtes, klassieke gewelven

Hart van de Waalsprong worden geopend. Met diverse winkels, super-

en een dakterras. De combinatie van sfeer, stijl, vrijheid en variatie

markten, horeca en andere voorzieningen. Het nieuwe winkelcentrum

maakt Fort Lent uniek.

wordt echt het hart van de nieuwe wijk.

9

at

ra

t iks

5

uw

2

LENT

e Tur

l

ge

sin

e nn

Be

mm

1

FORT BENEDEN LENT Verscholen in het landschap ligt Fort Beneden

els

ed

6

ijk

10

a La

Lent, ook wel nieuw Knodsenburg genoemd. Het is in 1862 gebouwd ter verdediging van de stad Nijmegen en fungeerde later ter bescherming van de spoorbrug over de Waal.

12

11

0

0 S1

3

WAAL 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Lents Buiten Station Nijmegen Lent Waalbrug Nijmegen-Noord Fort Lent Fort Beneden-Lent De Waaijer Pathé Oosterhoutse Waarden Toekomstig winkelcentrum Hart van de Waalsprong 11. Veur-Lent 12. De Ooijpolder

STADSEILAND VEUR-WAAL Onderdeel van Rivierpark Nijmegen.

Hier worden in de toekomst woningen gebouwd, maar nu vindt je er al horeca en heerlijke zandstranden. Voor een geweldige dag aan het water, gewoon in je achtertuin.

NIJMEGEN-CENTRUM

6

N32

Waalsprong

WATERPLASSEN Midden in De Waaijer komen drie grote 7


10

De Stelt-Zuid


11

De Stelt-Zuid

De Stelt-Zuid wordt uniek in al zijn facetten. Hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, omzoomd door

woningen. Daarnaast komen er appartementen met een geweldig uitzicht. Het wordt nog eens extra bijzonder met woningen die

gebouwd worden aan de dijk. Een bijzondere woonvorm, die de Waalsprong nog niet kent. En wat een keuze heb je hier‌

Gemeente, ontwikkelaars en architecten werkten nauw samen bij het maken van alle plannen voor De Stelt-Zuid.


12 In het groene hart van De Stelt-Zuid vind je IN DE BOOMGAARD. Je deelt hem met jouw buren, kunt er samen in werken, ontspannen en elkaar ontmoeten. De woningen die liggen aan de boomgaard zijn bijzonder fraai en met oog voor detail ontworpen. Met houten gevels en grote raam-partijen die een prachtig zicht bieden op de omliggende natuur. De Boomgaardwoningen zijn er in diverse types.

en

r Tu

el

ing

s ne

b

Jaco

nh

re

Zuster

r Po

at

tra

s of

Hélène pad

LENTS BUITEN

In Lents Buiten is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woon je midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij. Hier wil je nooit meer weg.

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de huizen OP DE TERP. Als drie ware diamanten

zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en 47

I

NIJMEGEN, STELT-ZUID

lucht. Dit staat bij het wonen op de Terp centraal. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim balkon en dan dat uitzicht…

In de Boomgaard Aan de Dijk Op de Terp

n

rre

Po

at

tra

fs ho

IMPRESSIES

Zuster Hélènepad

Buitengewoon Lents Buiten

raat

itzst

an de R


13

De Stelt-Zuid Situatiekaart

Turen n

esing

el

Sc

hro

uw

mo

lde

Jacob raat

nitzst

de Ra Porre

nhofs

Porrenhofstraat

32 33 34 29 30 31

47 48 45 46 35 36 37 38

42 43 44 39 40 41 GBLOK

WONIN

33

49 50 51 52

traat

53 54 55 56 57 58

WONINGBLOK

34

WONIN

GBLO

K

BLOK

WONING

29

WONINGBLOK

30

GBLO WONIN

35

K

31

In de royale huizen AAN DE DIJK geniet je straks van de ongekende vrijheid die

Bemmelsedijk

wonen aan de dijk met zich meebrengt.


14

De natuur als je tuin en je tuin als natuur Hoe romantisch kan het zijn: wonen aan de dijk? Met een imposant uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische

binnenstad van Nijmegen. Het kan in

Lents Buiten. Hier verrijzen 30 unieke

dijkwoningen, verdeeld over zes blokken met afwisselend 4 of 6 woningen. Het

wordt een geweldige plek om te wonen en te leven. Met de natuur overal om je heen en de stad op 5 minuutjes fietsafstand.

SAMEN GENIETEN

SAMEN WERKEN

SAMEN VIEREN


15

In Lents Buiten woon je letterlijk in het landschap. Samen met je buren ben je verantwoordelijk voor voor dit bijzondere stukje Stelt-Zuid? Word je daar enthousiast van en wil je graag helpen, maar twijfel je of jouw vingers groen genoeg zijn of dat je genoeg tijd hebt? Je staat er niet alleen voor. Jaarlijks of maandelijks je handen uit de mouwen steken

Om je een idee te geven waar je ‘ja’ tegen zegt, heeft de gemeente Nijmegen per woonblok een omgevingspaspoort gemaakt. Zo weet je precies welke beplanting je tegenkomt en hoeveel tijd het kost om deze beplanting te onderhouden. Je vindt er ook de belangrijke andere kenmerken in de openbare ruimte rondom je woning. En natuurlijk word je niet aan je lot overgelaten. Je krijgt hulp van de mensen van het participatieteam Openbare Ruimte van de gemeente Nijmegen.

Tip:

Vraag naar de brochure ‘Samen meedoen in het groen’ van de gemeente Nijmegen.

De natuur als je tuin en je tuin als natuur

Samen aan de slag


16

Wonen aan de dijk


17

De woningen

Een geweldig plan

In Lents Buiten ontwikkelen AM en VanWonen

30 unieke dijkwoningen. Kiezen wordt straks nog

een geweldige uitdaging, want voor alle woningen heb je de keuze uit talrijke opties. Van binnen én van buiten!

Dijkwoning Hoek

Dijkwoning

Bouwnummers

Bouwnummers

29, 34, 35, 38, 39, 44, 45, 48, 49, 52,

30, 31, 32, 33, 36, 37, 40, 41, 42, 43, 46,

53, 58

47, 50, 51, 54, 55, 56, 57

Woonoppervlaktes 199 tot 204 m²

Woonoppervlaktes 199 tot 206 m²

Kaveloppervlakte 142 m²

Kaveloppervlaktes 132 - 142 m²

pagina 20

pagina 22

MAAK JOUW WONING UNIEK Ontdek de vele opties. pagina 30


18

Alle woningblokken overzichtelijk op een rij

blok 13

blok 12

blok 10

blok 09

blok 11

blok 13

blok 08

blok 10

blok 12

blok 09

M I X

WONINGBLOK 29 29 t/m 34

47 48 45 46 32 33 34 29 30 31

35 36 37 38

42 43 44 39 40 41

GBLOK

WONIN

33

BLOK

WONING

29

Situatiekaart

WONINGBLOK

30

K

GBLO

WONIN

31

49 50 51 52

53 54 55 56 57 58

WONINGBLOK

34

WONIN

GBLO

35

K

blok 11

opdrachtgever:

VanWonen / AM Willemsvaart 21

project:

Stelt-Zuid grondgebonden woningen en appartementen grond gebonden woningen

ARCHITECTUUR

Argonstraat 24 Postbus 180 6710 BD Ede Tel: 0318-648950 Fax: 0318-643038

onderwerp:

www.MIX-architectuur.nl

Definitief ontwerp Aanzicht straatzijde

projectarchitect: Seth de Rooij

datum:

projectleider:

Roland van der Wal

gewijzigd:

tekenaar:

Alexander Hoogma

formaat:

15-07-2019

1400x600

projectnummer: P00472 schaal:

1 : 100

bladnummer:

B9200

blok 08

WONINGBLOK 30 35 t/m 38

Deze woningen liggen centraal in de

Deze woningen liggen centraal in de

wijk Aan de Dijk. De achtertuin/het

wijk Aan de Dijk. De achtertuin/het

terras is gelegen op het zuid-oosten,

terras is gelegen op het zuidoosten,

direct grenzend en toegang biedend

direct grenzend en toegang biedend

aan het ruige struingebied van de dijk

aan het ruige struingebied van de dijk

en wordt omzoomd door heesters

en wordt omzoomd door heesters en

en bloemrijke graslanden. Door het

bloemrijke graslanden. Door het

struingebied loopt een gemaaid pad.

struingebied loopt een gemaaid pad.

De tuin krijgt een robuuste rand van

De tuin krijgt een robuuste rand van

schanskorven op de overgang naar

schanskorven op de overgang

het rivierenlandschap. Aan de voor-

naar het rivierenlandschap. Aan voor-

zijde van het blok zijn verschillende

zijde van het blok zijn verschillende

parkeerplaatsen beschikbaar voor be-

parkeerplaatsen beschikbaar voor

zoekers, terwijl de bewoners parkeren

bezoekers, terwijl de bewoners

op de eigen parkeerplaats onder de

parkeren op de eigen parkeerplaats

woning. Aan de voorzijde van de

onder de woning. Aan de voorzijde

woning grenzend aan het karrespoor

van de woning grenzend aan het

(Porrenhof-straat) liggen plantvakken

karrespoor (Porrenhofstraat) liggen

met heesters en siergras-sen. Aan

plantvakken met heesters en sier-

weerszijden van het blok zijn de

grassen. Aan weerszijden van het

hoogte-verschillen van het dijkland-

blok zijn de hoogteverschillen van het

schap goed beleefbaar.

dijklandschap goed beleefbaar.


19

blok 13

blok 10

blok 12

blok 12

blok 09

blok 11

blok 11

WONINGBLOK 31

blok 13

blok 12

blok 08

blok 11

M I X

opdrachtgever:

VanWonen / AM Willemsvaart 21

project:

Stelt-Zuid grondgebonden woningen en appartementen grond gebonden woningen

Argonstraat 24 Postbus 180 6710 BD Ede Tel: 0318-648950 Fax: 0318-643038 www.MIX-architectuur.nl

onderwerp:

Definitief ontwerp Aanzicht straatzijde

49 t/m 52

projectarchitect: Seth de Rooij

datum:

projectleider:

Roland van der Wal

gewijzigd:

tekenaar:

Alexander Hoogma

formaat:

15-07-2019

1400x600

1 : 100

bladnummer:

B9200

Deze woningen liggen centraal in de

Deze woningen liggen aan de

Deze woningen liggen aan de dijk in

wijk Aan De Dijk en aan de kruising

oostzijde van de wijk aan de dijk.

de noordoostzijde van de wijk. De

van de Porrenhofstraat met de Jacob

De achtertuin/het terras is gelegen

de Ranitzstraat (verkeersplateau).

op het zuidoosten, direct grenzend

De achtertuin/het terras is gelegen

en toegang biedend aan het ruige

op het zuidoosten, direct grenzend en toegang biedend aan het ruige

blok 10

blok 09

Deze woningen liggen op de overblok 08

gang van de watersingel naar de dijk

blok 10

achtertuin/het terras is gelegen op het

in de noordoostpunt de wijk aan M I van X

zuidoosten, direct grenzend en toe-

een doodlopende straat (Porrenhof-

gang biedend aan het ruige struinge-

straat). De achtertuin/het terras is

struingebied van de dijk, en wordt

bied van de dijk, en wordt omzoomd

gelegen op het zuidoosten, direct

omzoomd door heesters en bloemrij-

door heesters en bloemrijke graslan-

grenzend en toegang biedend aan

struingebied van de dijk en wordt om-

ke graslanden. Door het struingebied

den. Door het struingebied loopt een

het ruige struingebied van de dijk,

zoomd door heesters en bloemrijke

loopt een gemaaid pad. De tuin krijgt

gemaaid pad. De tuin krijgt een

en wordt omzoomd door heesters

graslanden. Door het struingebied

een robuuste rand van schanskorven

robuuste rand van schanskorven

en bloemrijke graslanden. Door het

loopt een gemaaid pad. De tuin krijgt

op de overgang naar het rivierenland-

op de overgang naar het rivieren-

struingebied loopt een gemaaid pad.

een robuuste rand van schanskorven

schap. Aan de voorzijde van het blok

landschap. Aan de voorzijde van het

De tuin krijgt een robuuste rand van

op de overgang naar het rivierenland-

zijn verschillende groen omzoomde

blok zijn verschillende parkeerplaat-

schanskorven op de overgang naar

schap. Aan de voorzijde van het blok

parkeerplaatsen beschikbaar voor

sen voor bezoekers beschikbaar,

het rivierenlandschap. Aan de oost-

zijn verschillende parkeerplaatsen

bezoekers, terwijl de bewoners

omzoomd door een houtwal. De

zijde van het blok zijn verschillende

beschikbaar voor bezoekers, terwijl

parkeren op de eigen parkeerplaats

bewoners parkeren op eigen terrein

parkeerplaatsen voor bezoekers be-

de bewoners parkeren op de eigen

onder de woning. Aan de voorzijde

onder de woning. Aan de voorzijde

schikbaar. De bewoners parkeren op

parkeerplaats onder de woning. Aan

van de woning grenzend aan het

van de woning grenzend aan het

eigen terrein onder de woning. Aan

de voorzijde van de woning grenzend

karrespoor liggen plantvakken met

karrespoor liggen plantvakken met

de voorzijde van de woning grenzend

aan het karrespoor liggen plantvak-

heesters, siergrassen en een enkele

heesters, siergrassen en een enkele

aan het karrespoor liggen plantvak-

ken met heesters, siergrassen en een

knotwilg. Aan weerszijden van het

knotwilg. Aan weerszijden van het

ken met heesters, siergrassen en een

enkele knotwilg. Aan weerszijden van

blok zijn de hoogteverschillen van het

blok zijn de hoogteverschillen van het

enkele knotwilg. Aan weerszijden van

het blok zijn de hoogteverschillen van

dijklandschap goed beleefbaar.

dijklandschap goed beleefbaar.

het blok zijn de hoogteverschillen van

het dijklandschap goed beleefbaar.

M I X

opdrachtgever:

VanWonen / AM Willemsvaart 21

project:

Stelt-Zuid grondgebonden woningen en appartementen grond gebonden woningen

onderwerp:

Definitief ontwerp Aanzicht straatzijde

ARCHITECTUUR

Argonstraat 24 Postbus 180 6710 BD Ede Tel: 0318-648950 Fax: 0318-643038 www.MIX-architectuur.nl

projectarchitect: Seth de Rooij

datum:

projectleider:

Roland van der Wal

gewijzigd:

tekenaar:

Alexander Hoogma

formaat:

15-07-2019

projectnummer: P00472 schaal:

1400x600

bladnummer:

1 : 100

B9200

blok 11

53 t/m 58

projectnummer: P00472 schaal:

blok 12

WONINGBLOK 35

ARCHITECTUUR

45 t/m 48

blok 08

blok 13

WONINGBLOK 34

WONINGBLOK 33

39 t/m 44

blok 09

Waar wil je wonen?

Waar wil je wonen?

opdrachtgever:

VanWonen / AM Willemsvaart 21

ARCHITECTUUR

Argonstraat 24 Postbus 180 6710 BD Ede Tel: 0318-648950 Fax: 0318-643038

project:

Stelt-Zuid grondgebonden woningen en appartementen grond gebonden woningen

onderwerp:

www.MIX-architectuur.nl

projectarchitect: Seth de Rooij

Definitief ontwerp Aanzicht straatzijde

datum:

projectleider:

Roland van der Wal

gewijzigd:

tekenaar:

Alexander Hoogma

formaat:

15-07-2019

1400x600

projectnummer: P00472 schaal:

1 : 100

bladnummer:

B9200

het dijklandschap goed beleefbaar.

blok 09

blok 08


20

Dijkwoning Hoek Het uitzicht vanuit je dijkwoning is geweldig. Jij bepaalt zelf op welk van de vier verdiepingen van je woning je daar het meest van gaat genieten. Slapen op de eerste, wonen op de tweede, werken op de begane grond? De indelingsvarianten zijn zeer divers.

Bouwnummers

Plattegronden

52, 53, 58

schaal 1:100

29, 34, 35, 38, 39, 44, 45, 48, 49,

afgebeeld bouwnummer 58

Kenmerken

Woonoppervlaktes circa 173 tot 177 m² Kaveloppervlakte circa 142 m² Inpandige bergruimte circa 28 m²

Optie

+

koekoek daglicht aan achterzijde

Situatiekaart

47 48 45 46 32 33 34 29 30 31

35 36 37 38

42 43 44 39 40 41

49 50 51 52

53 54 55 56 57 58

Zo kan het ook! eigen werkplek aan huis? Door plaatsing van een koekoek voor meer daglicht wordt dit mogelijk

+

Optie

trapkast

+

Optie

dubbele deur

Begane grond


21

Dijkwoning Hoek

+

Optie

uitbouw 1,2 meter, of veranda 3 meter

+ +

Optie

frans balkon met schuifpui

Optie

Dakopbouw achterzijde

bouwnummers 29, 35, 44, 45 en 53 hebben een dakopbouw aan de achterzijde van de woningen. Alle overige hoekwoningen hebben een dakopbouw aan de voorzijde van de woning

kies optioneel voor een open trap en verplaats het toilet naar de begane grond voor een nog meer ruimte op je eerste verdieping

Optie

+

+

twee extra dakramen

Optie loggia

+

Optie

toevoegen extra slaapkamer, badkamer en/of wasruimte

+

+

Optie

frans balkon met schuifpui of

+

Optie

dakopbouw voorzijde

vouwkozijn

dakraam

standaard bij bouwnummers 34, 38, 39, 48, 49, 52 en 58

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Optie

Zolder verdieping


22

Dijkwoning Speel met de indeling van je woning en kies voor tal van opties. Een uitbouw, een frans balkon, een loggia of gastenslaapkamer met badkamer of een grote hobbyruimte in plaats van een berging? Jouw tussenwoning aan de dijk stel je helemaal zelf samen.

Bouwnummers

Plattegronden

afgebeeld bouwnummer 57

Deze pui is alleen standaard

47, 50, 51, 54, 55, 56, 57

schaal 1:100

bij bouwnummer 57

30, 31, 32, 33, 36, 37, 40, 41, 42, 43, 46,

Kenmerken

Woonoppervlaktes circa 173 tot 180 m² Kaveloppervlaktes circa 132 m² Inpandige bergruimte circa 28 m²

Situatiekaart

47 48 45 46 32 33 34 29 30 31

35 36 37 38

42 43 44 39 40 41

49 50 51 52

Zo kan het ook!

53 54 55 56 57 58

praktijk of kantoor aan huis? Door plaatsing van een koekoek voor meer daglicht wordt dit mogelijk

+

Optie

trapkast

+

Optie

dubbele deur

Begane grond


23

Dijkwoning

+

Optie

uitbouw 1,2 meter, of veranda 3 meter

Idee

kies optioneel voor een open trap en

Dakopbouw achterzijde

verplaats het toilet naar de begane grond voor een nog meer ruimte op

bouwnummers 36, 43, 46 en 54 standaard

je eerste verdieping

een dakopbouw aan de achterzijde.

+

Bouwnummers 32 en 51 hebben een

Optie

dakopbouw aan de voor- en achterzijde. Bij alle overige tusenwoningen is dit optioneel

frans balkon met schuifpui

+

Optie

twee extra dakramen

+

Optie loggia

+

Optie

toevoegen extra slaapkamer, badkamer en/of wasruimte

+

Eerste verdieping

+ Optie

Optie

+

dakopbouw voorzijde

frans balkon met schuifpui of

standaard bij bouwnummers 30 t/m 33, 37,

vouwkozijn

40 t/m 42, 47, 50, 51 en 55 t/m 57

Tweede verdieping

Optie

dakraam

Zolder verdieping


24

Optie twee slaapkamers

+ +

+

Indelingsvariant 1 Optie frans balkon met schuifpui

+ Optie schuifpui


25

Indelingsvarianten Hoe wil jij wonen in Lents Buiten? Je bepaalt het voor een groot

deel zelf. Het begint met de keuze voor een hoek-of tussenwoning. Vervolgens kies je één van de vier indelingsvarianten. Een enorme woonkamer op de tweede verdieping met uitzicht over de Waal

of een extra badkamer op de bovenste verdieping. Maak je keuze uit één van de vier indelingsvarianten en stel je woning helemaal samen zoals jij dat wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je vindt ze allemaal op de volgende pagina’s.

+


026

Indelingsvarianten


27

Indelingsvarianten

Basis variant

Op de begane grond vind je de entree en een inpandige berging. Op de eerste verdieping bevinden een toilet en een ruime woonkeuken. Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op zolder vind je een vierde slaapkamer.

Variant 1

Op de begane grond vind je de entree en een inpandige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken, een slaapkamer, terras, een badkamer en een seperaat toilet. Op de tweede verdieping vind je een slaapkamer, de woonkamer, een extra kamer, een badkamer en een separaat toilet. Op zolder vind je een derde slaapkamer.

Variant 2

Op de begane grond vind je de entree en een inpandige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken, een slaapkamer, terras, een badkamer en een seperaat toilet. Op de tweede verdieping vind je de woonkamer. Op de zolder vind je een slaapkamer, een badkamer en een extra kamer.

Variant 3

Op de begane grond vind je de entree en een inpandige berging. Op de eerste verdieping

Berging

bevinden een toilet en een ruime woonkeuken.

Hal/overloop

Op de tweede verdieping vind je de woonkamer,

Keuken

een slaapkamer, een badkamer, een seperaat

Natte ruimtes

toilet en een extra kamer. Op de zolder vind je een

Slaapkamer

slaapkamer en een badkamer.

Woonkamer Onbenoemde ruimte Plattegronden niet op schaal

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Zolder verdieping


28 028

+ + +

+

Optie schuifpui Optie schuifpui met frans balkon

Optie vide

Optie brede schuifpui


29

Opties

Opties Je hebt een indelingsvariant gekozen en nu wordt het tijd om je

woning helemaal op maat en smaak samen te stellen. Dat doe je samen met de woonadviseur. Kies je voor een uitbouw, de vide,

of misschien wel een loggia? Extra dakramen, een grote of kleine schuifpui met Frans balkon, of wat dacht je van zo’n geweldig vouwkozijn? Maak van de berging op de begane grond een

werkruimte of creĂŤer een ouderslaapkamer op de 3e verdieping

met een eigen en-suite badkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het voor je uitgedacht voor deze fantastische dijkwoningen.

MAAK JOUW WONING UNIEK Ontdek de vele opties. pagina 30


30

Diverse opties op een rijtje

Vertel je woonwensen

Tijdens je gesprek met de woonadviseur kun je al je ideeën op tafel leggen. Samen bekijken jullie vervolgens welke optie­mogelijkheden het beste passen bij jouw persoonlijke woonwensen. We hebben diverse mogelijkheden alvast voor je op een rijtje gezet. Maak je keuze, geef ze door en tijdens de bouw wordt jouw dijkwoning helemaal gebouwd

zone t.b.v. zonnepanelen

vr

vr

*

Optie A536 dakopbouw

*

Optie A522 frans balkon

vr

*

Optie A521 frans balkon met schuifpui

vr

vr

*

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

*

*

*

*

erfgrens

vr

voorzien van een loggia,

vr

vr

erfgrens Optie A538 balkonvenster

conform optietekening.

*

vr

vr

*

*

*

*

vr

*

*

*

+1360 vr

vr

vr

De 3e verdieping wordt

vr

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

erfgrens

vr

erfgrens

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A535 loggia Optie A537 dakopbouw

erfgrens

vr

Loggia

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A533 dakraam

erfgrens

Optie A533 dakraam

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

zoals jij voor ogen hebt.

vr

vr

vr

vr

vr

noklijn

zone t.b.v. zonnepanelen

*

vr

vr

vr

vr

Optie A501 uitbouw 1,2m

Vide met pui

De woning voorzien van+1083 een vide in de tweede

Optie A524 - vide met pui Optie A528 dubbele deur

vr

vr

vr

3e verdieping

verdiepingsvloer. Daarnaast *

van een pui t.p.v. 1e en 2e

*

erfgrens

*

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

verdieping bestaande uit +296

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

1e verdieping vastglas en één schuifdeel.

tuinkast

*

erfgrens

erfgrens

+592 het leveren en aanbrengen 2e verdieping

*

vr

vr

erfgrens

erfgrens

erfgrens

h Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

loopdeur h

+0 Begane grond

575 optie A501 uitbouw 1,2m.

Achtergevel erfgrens

woonkamer/keuken [v.v]

Optie A524 - vide met pui woonkamer g [v.v.]

prachtige grote glaspui aan de achterzijde van 600

slaapkamer 4

noklijnvide uiteraard ling van je woning wordt door de thv

overloop

r

s

RM

bk. hekwerk 100cm +vloer

f

414

399

[v.v] 260+vl dijkwoning met deze optie zo fantastisch. 230+vl r

inpandige berging wm

c

192 c wd

mk a

g

d

319

b

RM

364

204

197

w

150+vl

bk. hek 100cm

449

Optie A509 d indelingsvariant 4

575 e 260+vl 230+vl 475

f e

47

spuwer

c

150+vl RM

RR mv

543

671

r

575

216

b

n o

x

s

Optie A524 - vide met pui

net weer even anders. En juist dat maakt een keuken k

[v.v.]

g

o

344

entree

utp

je woning en heel veel licht in je woning. De inde-

1124

575

RM

e f g thv mv

tot 150cm lijn

Optie A528 dubbele deur

RM

f

h

549

92

1244

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

104

erfgrens

260+vl

200 wasruimte

x

stapje 475 verder. Kies je hier voor, dan krijg je een

c

Optie A510 trapkast

364

nog meer van jou. Met een vide ga je nóg een tot 150cm lijn

475

365

230+vl

erfgrens

93

A

erfgrens

130

x

y

581

190

Optie A540 extra inpandige berging

tuinkast

voor het terreinoverzicht en kavelverdeling zie bladen

x

wd

150+vl

t/m B9014 Elke optieB9009 is bijzonder en maakt jouw woning

toilet

y

414

n

d

extra inpandige berging

wm

Een vide? Fantastisch

wd

Optie A512 indelingsvariant 6

bk. hekwerk 100cm +vloer

e

wm

d

utp utp

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

346

534

262

Optie A509 indelingsvariant 4

inpandige berging

Optie A534 twee dakramen

575

Optie A525 frans balkon met schuifpui

utp utp

erfgrens

Voorgevel

575

575 i

240


en verspringend metselwerk, kleur als gevel.

enkelpolige schakelaar zone t.b.v. zonnepanelen Optie A533 dakraam

vr

Optie A535 loggia

vr

Optie A537 dakopbouw

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

zone t.b.v. zonnepanelen

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A533 dakraam

vr

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

dubbele schakelaar wisselschakelaar

Optie A538 balkonvenster

vr.

vr.

vr.

vr.

vr.

enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde

vr

vr

enkele wandcontactdoos met randaarde

vr.

erfgrens

= kalkzandsteen

buitenkraan niet vorstvrij

= (prefab-) beton

zone t.b.v. zonnepanelen plafond lichtpunt

bedrade leiding middels UTP

= zone t.b.v. zonnepanelen

thermostaat voor regeling vloerverwarming

= erfgrens

mv

hoofdbediening mechanische ventilatie

RR

hoofdbediening ruimteregeling

vr

erfgrens

*

Optie A511 indelingsvariant 5

erfgrens

A

erfgrens

erfgrens

226 vr

vr

vr

A

*

bk. hekwerk 100cm +vloer

599

Optie A535

erfgrens

tot 150cm lijn

*

260+vl 230+vl

vr

vr = ventilatierooster

*

= veiligheidsbeglazing

= kozijn met terugliggend * installatie * vrzone MV en verspringend metselwerk, kleur als gevel.

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

*

vr

- kleine wijzig - aan de maa - maatvoering - maatvoering - elektra-aans - het is moge - voor het ter

= ventilatiepan

vr

113Optie A518/A519 badkamer 2

150+vl

vr.

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

vr

RM

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

*

vr

*

Renvooi

*

*

*

bk. hekwerk 100cm +vloer

noklijn

s

150+vl

575

RM

bk. hekwerk 100cm +vloer

a

tot 150cm lijn

226

A

overloop

575

r

y

noklijnoptie A501 uitbouw 1,2m. bk. hekwerk 100cm +vloer onbenoemde ruimte

RM

y

erfgrens

slaapkamer 4 sr

zone MV

installatie zone MV

Optie A522 fransbalkon 150+vl draaikiepraam

s

RM

utp utp

s

RM

Optie A525 frans balkon met schuifpui

utp

599

tot 150cm lijn

erfgrens

814

tot 150cm lijn

A

wiss

enke

n o

wm

442

wd

enke

aans

226

A

Opties aans bad

buite t Lents Buite plafo Ontwikkelin r Realisatie: wand

260+vl 230+vl utp

345 150+vl

rook

mec

Verkooptek stan optiet blad utp plattegrond bedr thv

260+vl mv

RR

r utp s

[v.v.]

therm

hoof

230+vl

s

tot 150cm lijn

575

216

stl s

599

erfgrens

tot 150cm lijn

tot 150cm lijn

erfgrens

noklijn

noklijn

Optie A536 dakopbouw noklijn bk. hekwerk 100cm +vloer

dubb

h

Datum: RM 30-08-2019

197

575

Optie A518/A51 enke badkamer 2

slaapkamer 3652

slaapkamer 4

260+vl 230+vl Optie A518/A519 badkamer 2Optie A520 150+vl fransbalkon vouwkozijn

tot 150cm lijn

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

erfgrens

erfgrens

1124

overloop

r 575 Optie A527 overloop frans balkon met vouwkozijn

260+vl 113 230+vl

spuwer

150+vl

Bladnummer: dubb slaapkamer 4 o thv noklijn s B9180 dubb

tot 150cm lijn

utp

Renvooi 365

Schaal: 1:50,1:100

Optie A535 loggiaOptie A501 uitbouw 1,2m

814

260+vl noklijn installatie

Optie A529

319

g

414

bk. hekwerk 100cm +vloer

A

frans balkon met draaikiepraam verkoopdocumentatie

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

erfgrens

A

erfgrens

erfgrens

A

erfgrens

534

A

bk. hekwerk 100cm +vloer

230+vl

442

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

erfgrens 1244

475 vr

Bekijk alle ruwbouw­

lentsbuiten.nl/r

*

814

226

tot 150cm lijn

445

276

442

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

340

tot 150cm lijn tot 150cm lijn

tot 150cm lijn 249

erfgrens 226

A

r

erfgrens

erfgrens

erfgrens

tuinkast erfgrens bk. hekwerk 100cm +vloer

599

tot 150cm lijn

814

erfgrens

x

s

installatie noklijn zone MV

h

h

150+vl

vr

[v.v.]

RM

tot 150cm lijn

s

dakopbouw

260+vl 230+vl

* 150+vl

spuwer

erfgrens

260+vl 345230+vl

= opstelplaats wasmachine / wasdroger Optie A537

*

woonkamer

e Verkooptekening = zone voor de installatie van MV en eventueel f PV-panelen optie blad omvormer g s plattegronden en thv gevels = krijtstreep methode (behoort niet tot VG)

442

226

581

slaapkamer 4

RM

r s t.b.v. zonnepanelen

*

sla

vr 260+vl 230+vl

bk. hekwerk 100cm +vloer

installatiezone MV

tot 150cm lijn

RM

vr

kopers­keuzelijst:

RM

noklijn

noklijn

opties in de

wd Optie A511 r overloop 5 indelingsvariant

vr

150+vl s

utp

bk. hekwerk 100cm +vloer

mv

vr n

RM

vr vr Lents Buiten, nieuwbouw 30 woningen "dijkwoningen" Ontwikkeling: VanWonen / AM c r = erfgrens Optie A511 Bouwbedrijf van Grunsven Realisatie: wm indelingsvariant 5 overloop slaapkamer 4

badkamer 2

erfgrens

erfgrens

erfgrens

A A

276

spuwer

220

loopdeur

bk. hekwerk 100cm +vloer

a

s

slaapkamer 4

bk. hekwerk 100cm +vloer

spuw hoof overloo video 150+vl

r

RM verd

vloer

radia

inga

260+vl 230+vl noklijn 150+vl

tot 150cm lijn

thv

s

utp

overloop

RM

f

utp utp

Optie A538 260+vl balkonvenster 230+vl

442

o

260+vl

slaapkamer 4

slaapkamer 2 b

vouwkozijn

s

r

A

r

150+vl

x

r

260+vl onbenoemde y Optie A535 230+vl ruimte slaapkamer 4 overloop loggia 345 260+vl 150+vl 230+vl utp

mk

dakraam Optie A526 noklijn

Optie A525 frans balkon met schuifpui

= vloertegels (indicatief)spuwer

A

RM

installatie zone MV

3eoverloop verdieping Optie A533

230+vl

utp

bk. hekwerk 100cm +vloer

150+vl

s

RM

= ventilatiepan

installatie zone MV

= metal-studwand / hsb wand

spuwer

365

= ventilatierooster overloop = veiligheidsbeglazing RM

frans balkon met draaikiepraam

260+vl

installatie zone MV = zone

475

- kleine wijzigingen voorbehouden - aan Optie de maatvoering kunnen geen rec A535 loggia - maatvoering betreft circa-maten en is slaapkamer - maatvoering bij schuine daken is 2tot d - elektra-aansluitpunten, keukenopstell noklijn s - het is mogelijk dat niet alle symbolen - voor het terreinoverzicht en kavelverd 575 zone t.b.v. zonnepanelen

ingang

260+vl

* * * * 260+vl Opties ruwbouw

220

RM

r vloerverwarming Optie A527 radiator (indicatief) frans balkon met vouwkozijn 200

365

230+vl utp230+vl

erfgrens

Optie A537 dakopbouw

n o

260+vl 230+vl

overloop

c x

erfgrens

noklijn h

599 445 tot 150cm lijn

y

Optie A523 s utpschuifpui spuwer r

tot 150cm lijn

260+vl 150+vl

x

overloop slaapkamer 4

erfgrens

[v.v.]

noklijn

r

bk. hekwerk 100cm +vloer 340

RM

woonkamer

2e verdieping

345

230+vl noklijn

A 249

r

r 200 wasruimte

erfgrens

216

260+vl Optie A501230+vl s uitbouw 1,2m

RM

365

installatie zone MV

345

verdeler CV (indicatief)

= lichte scheidingswand vr vr 7cm. / 10cm. / 12cm.

y

260+vl

zone MV

s

Optie A529 = (prefab-) beton RM

Optie A535

frans balkon metloggia draaikiepraam

hoofdbediening ruimteregeling 260+vl 200 installatie videofoon r

= kalkzandsteen

150+vl

erfgrens

[v.v.]

onbenoemde ruimte wd 345 Optie A535 loggia

r

226

249

utp

zone MV

bk. hekwerk 100cm +vloer

575 1e verdieping van de geweldige plek waar jij woont. slaapkamer 4 overloop r

dakopbouw frans balkon met draaikiepraam

230+vl hoofdbediening mechanische ventilatie 230+vl

150+vl 150+vl t - kleine wijzigingen voorbehouden - aan y de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend - maatvoering betreft circa-maten en is aangegeven in centimeters 260+vl -utp maatvoering bij schuine daken is tot de 150 cm. lijn 260+vl - utp elektra-aansluitpunten, rookmelders zijn indicatief aangegeven 230+vl 200 keukenopstelling, ventilatie punten, radiatoren en 230+vl k 230+vl 230+vl - het is mogelijk dat niet alle symbolen van toepassing zijn op uw woningtype s - voor het terreinoverzicht en kavelverdeling zie bladen B9009 t/m B9014 t 200 365 260+vl 150+vl 260+vl 150+vl bk.A509 hekwerk bk. hekwerk 365Optie 200 indelingsvariant 100cm +vloer 4 100cm +vloer r installatie utp r 150+vl vr zone MV s wm wasruimte

ingang onbenoemde ruimte vr vr 230+vl = ventilatierooster 345 260+vl= veiligheidsbeglazing 345

zone MV

erfgrens

tot 150cm lijn

dakkapel radiator (indicatief) Optie A531 Optie A527 dakkapel frans balkon met vouwkozijn

*

r

150+vl

Optie A533 dakraam

r

y 150+vlverdeler CV (indicatief) noklijn 365 92 Optie A531 vloerverwarming

vr

vr

overloop

videofoon

344 260+vl 230+vl installatie

erfgrens 276

x

spuwer

bk. hekwerk 100cm +vloer r installatie

installatie zone MV

x

erfgrens

erfgrens

130 A 445 bk. hekwerk 100cm +vloer erfgrens vr

345 104 hoofdbediening ruimteregeling

200 [v.v.]

wm

wasruimte

zone thermostaat t.b.v. zonnepanelen voor regeling vloerverwarming Optie A510 trapkast hoofdbediening mechanische ventilatie

150+vl

200

220

B9180

Optie A529 thermostaat voor Optie A537 regeling vloerverwarming Optie A529

r

vr

[v.v]

150+vl

Bladnummer: bedrade leiding middels UTP

230+vl

overloop

y

de voorzijde van de woning.

RR

150+vl

r

erfgrens

fransbalkon schuifpui

erfgrens

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

noklijn

RM

tot 150cm lijn

wm

utp

bk. hekwerk 100cm +vloer

installatie zone MV Optie A521

tot 150cm lijn

x

thv

r

e

345

* * dakopbouw aan zien van een r

wand lichtpunt toilet Optie A537 x rookmelder 230+vl spuwer dakopbouw mechanische ventilatie * utp * Optie A518/A519 * * x bk. hekwerkbadkamer 2 260+vl 220 100cm +vloer standleiding 93 x slaapkamer 4 s s bedrade leiding middels UTP vr vr y

mv 364

wm vr overloop

plafond lichtpunt

d

r

230+vl

wasmachine

Datum:

standleiding

utp

zone t.b.v. zonnepanelen utp 220 installatie utp x s MV Optiezone A535 260+vl loggia

utp

wandcontactdoos met randaarde horizontaal = metselwerk De 2e verdieping wordt voor150+vl 200 150+vlwoonkamer/keuken = isolatie

bk. hekwerk aansluitpunt 100cm +vloer

aansluitpunt wasdrogerwd 150+vls buitenkraan niet vorstvrij

erfgrens

260+vl 230+vl

slaapkamer 4 dubbele

671

340

s

r

414

utp

r

stl

dakkapel

slaapkamer 4

Schaal: 1:50,1:100

rookmelder

30-08-2019 mechanische ventilatie 150+vl

s

814

wd

wand lichtpunt

RM mv = zone voor de installatie van MV en eventueel RR omvormer PV-panelen 365 Optie A531 utp = krijtstreep methode (behoort niet tot VG)

Optie A537 dakopbouw

r

262

600

noklijn

Optie A528 dubbele deur 230+vl

utp wd s

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens erfgrens

erfgrens

wd

s

zone MV

tot 150cm lijn

365

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

tot 150cm lijn

442

erfgrens erfgrens 216

tot 150cm lijn

260+vl

tot 150cm lijn

276

260+vl 230+vl

226

230+vl

vr. x

tot 150cm lijn

r

814

wasruimte

wm

vr

Optie A534 RM twee dakramen

Optie A512 6 Optieindelingsvariant A525 fransbalkon met schuifpui wm wasruimte Optie A536 dakopbouw

vr Optie A528 dubbele deur

bk. hekwerk d 100cm +vloer

230+vl

dakkapel

vr

s

buitenkraan niet vorstvrij plafond lichtpunt

r overloop = opstelplaats wasmachine / wasdroger

met randaarde Dakopbouw voorzijde260+vl 230+vl dubbele wandcontactdoos met randaarde verticaal

150+vl

vr. r

aansluitpunt wasdroger

t

optie blad plattegronden slaapkamer 2 en gevels

enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde spuwer x installatie

bk. hekwerk 100cm +vloer

vr.

230+vl

vr

tuinkast

vr.

overloop * vr.

vr

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

vr.

s

s Optie A509 enkele wandcontactdoos indelingsvariant 4

erfgrens

vr.

Optie A512 indelingsvariant 6

aansluitpunt wasmachine

Lents Buiten, nieuwbouw 30 woningen "dijkwoningen" Ontwikkeling: VanWonen / AM r Bouwbedrijf van Grunsven Realisatie:

installatiezone MV

wisselschakelaar Optie utp A531 zone t.b.v. zonnepanelen

260+vl575

bk. hekwerk 100cm +vloer

319

erfgrens

260+vl

slaapkamer 4

Optie A534 twee dakramen

150+vl utp utp

230+vl

zone MV utp extra inpandige berging thv y

190 erfgrens

zone t.b.v. zonnepanelen 575

noklijn

vr Optie A520 fransbalkon vouwkozijn

Renvooi

* A540 Optie Optie A520 150+vl stl extra inpandige berging frans balkon met vouwkozijn x installatie

utp

r

noklijn

dubbele wandcontactdoos met randaarde horizontaal wd

200

= erfgrens Verkooptekening

wm

dubbele wandcontactdoos met randaarde verticaal

wm

h 260+vl - kleine wijzigingen voorbehouden r [v.v.] 230+vl - aan de maatvoering kunnenslaapkamer geen rechten overloop 4 worden ontleend - maatvoering betreft circa-matenloopdeur en is aangegeven in centimeters 113 wm wd - maatvoering bij schuine daken is tot de 150 cm. 150+vl lijn 150+vl = ventilatierooster bk. hekwerk h A537 - elektra-aansluitpunten, ventilatie punten, radiatoren en rookmelders zijn indicatiefOptie aangegeven 100cmkeukenopstelling, +vloer = veiligheidsbeglazing Optie A526 installatie zone MV150+vl 150+vl dakopbouw 150+vl - het is mogelijk dat niet alle symbolen van toepassing zijn op uw575 woningtype = kozijn met terugliggend vouwkozijn wm wasruimte slaapkamer vr = ventilatiepan - voor het terreinoverzicht en kavelverdeling zie bladen B9009 t/m B9014 en verspringend 4 optie A501 365 200 noklijn enkelpolige schakelaar noklijn s als gevel. s uitbouw 1,2m. x metselwerk, kleur * RM wasruimte wd dubbele schakelaar x

erfgrens

346

r

vr

thv 575

Optie A522 200 fransbalkon draaikiepraam utp

Optie A534

installatie twee dakramen installatie vloerverwarming zone MV zone MV

200 vr Optie A511 wasruimte indelingsvariant 5 x spuwer

utp

verdeler CV (indicatief) 260+vl

Optie A536 dakopbouw

erfgrens

365

Optie A521 260+vl frans balkon met schuifpui

r

twee extra dakramen in het

inpandige berging

thv

A

erfgrens

o

197

wd o

wd

o

Opties ruwbouw

= zone t.b.v. zonnepanelen Het leveren en aanbrengen van

h

wm n 150+vl

enkele wandcontactdoos met randaarde

t

utp

260+vl

vr

enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde

= metal-studwand / hsb wand 345 = vloertegels (indicatief) s

zone MV

dakvlak achtergevel.

wisselschakelaar

badkamer 2

= lichte scheidingswand 7cm. / 10cm. / 12cm.

vrinstallatie

r

Optie A531 dakkapel

[v.v.]

Optie A531 dakkapel

Optie A538 g balkonvenster n vr vr o

vr.

340

260+vl 230+vl

woonkamerutp

230+vl

utp s

mechanische ventilatie

tot 150cm lijn

y

dubbele schakelaar 220

= metselwerk = isolatie

230+vl

260+vl 2 extra dakramen 200 achtergevel 365 200

vr

enkelpolige schakelaar

Optie A526 vouwkozijn

= (prefab-) beton

230+vl

wand lichtpunt vr. 365 rookmelder

erfgrens

RM

150+vl

zone t.b.v. zonnepanelen

plafond lichtpunt

vr

Optie A535 loggia

= kalkzandsteen

standleiding Optie A534 twee dakramen

226

r schuifpui

475

150+vl

Optie A526 150+vl vouwkozijn

wandcontactdoos met randaarde horizontaal

vr. 260+vl radiator (indicatief) r 230+vl ingang

bk. hekwerk 100cm +vloer

414

vr 150+vloverloop Optie A523 *

erfgrens

onbenoemde ruimte

Optie A535 vr loggia Optie A533 dakraam

Optie A523

*

Optie A537 verticaal dakopbouw

vr

vr

spuwer

buitenkraan niet vorstvrij

vr.

tot 150cm lijn

276

utp utp

260+vl 230+vl

Optie A512 indelingsvariant 6

345

vr

uitbouw 1,2m

RM

vr

tot 150cm lijn

wm

bk. hekwerk 100cm +vloer Optie A536 dakopbouw

s

aansluitpunt wasdroger

A

814

s

y

vr

erfgrens

g thv mv

vr.

220 [v.v.]x

vr

365

RM

bk. hekwerk 230+vl 100cm +vloer

noklijn

vr

erfgrens

erfgrens

erfgrens tot 150cm lijn

575

n

Optiespuwer A533 dakraam

vr.

aansluitpunt wasmachine

utp

4

c

414

A

Optie A526 vouwkozijn

345

vr

erfgrens erfgrens

erfgrens

s

*

Optie A525 slaapkamer frans balkon met schuifpui

s

zone t.b.v. zonnepanelen h

n

e 150+vl f r Optie A520 g fransbalkon thv Optie A531 vouwkozijn mv dakkapel

r Optie A531 overloop dakkapel

slaapkamer 2

Optie A534 twee dakramen

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

bedrade leiding middels 150+vl UTP OptievrA525 Optie A527 vr wasruimteschuifpui wm thermostaat voor regeling vloerverwarming fransbalkon metthv frans balkon met vouwkozijn mv hoofdbediening mechanische ventilatie vr. vr vr x slaapkamer 4 overloop wd RR hoofdbediening ruimteregeling noklijn noklijn s RM 230+vl videofoon

erfgrens

260+vl

utp Optie A533 utp dakraam

*

RM

x

wm

utp

445

erfgrens

erfgrens

erfgrens

*

noklijn

Optie A522 Optie A509 indelingsvariantfrans 4 balkon

[v.v.]

475 197

vr vr

bk. hekwerk 100cm +vloer

*

dubbele wandcontactdoos met randaarde

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

slaapkamer 4

150+vl

vrutp

k

200

s

vr.

radiator (indicatief) ingang loggia

Optie A537 dakopbouw

vr

vr

Optie A536 Optie A527 vr. dakopbouw frans balkon met vouwkozijn

voorgevel.

schakelaar

Optie A531

Optie A525 dakkapel fransbalkon met schuifpui

slaapkamer 4 vr vr s s150+vl vrc 3e de verdieping overloop slaapkamer 4 dig uitzicht over rivier en de Nijmeegse binnenstad. Hiers zit je heerlijkvr. beschut 150+vl enb kun jer in s elk seizoen 192

noklijn

erfgrens

442

*

bk. hekwerk 100cm +vloer

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

A

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

814

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

276

erfgrens bk. hekwerk 100cm +vloer

A

erfgrens

RM

* * * * * * * * = ventilatiepan Ook heel bijzonder is de keuze voor een loggia. Dit inpandige terras op de 3e verdieping heeft eenentree gewel260+vl 260+vl 150+vl 260+vl vr

erfgrens

226

erfgrens erfgrens 445 erfgrens

erfgrens

overloop

vr.

vloerverwarming

r

een dakraam in het dakvlak vr

wisselschakelaar Optie A501

Optie A523 dubbele schuifpui

Optie A534 twee dakramen

1244

erfgrens

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

230+vl

RM

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

utp

tot 150cm lijn

bk. hekwerk 100cm +vloer

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

671

Leveren en aanbrengen van

vr

enkele wandcontactdoos met randaarde

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn vr

bk. hekwerk 100cm +vloer Optie A501 uitbouw 1,2m

RM

a

installatie zone MV

zone MV

vr.

vr

vr.

vr150+vl

vr

Optie A521 enkelpolige frans balkon met schuifpui

vr.

verdeler CV (indicatief) zone t.b.v. zonnepanelen

zone st.b.v. zonnepanelen t

r vr.

videofoon

[v.v.]

200 zone t.b.v. zonnepanelen

zone t.b.v.zone zonnepanelen MV

Dakraam

slaapkamer 4 Optie A534 s twee dakramen

t

utp

345

schuifpui enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde

s

b

260+vl

r

erfgrens

erfgrens

tot 150cm lijn

overloop

bk. hekwerk e 100cm +vloer f

nf

woonkamer

1124

150+vl

Optie A522 frans balkon

260+vl 260+vl zone t.b.v. zonnepanelen installatie

werk 100cm +vloer

Optie A533 dakraam

*

vr

*

vr

erfgrens

erfgrens

130

erfgrens

erfgrens

tot 150cm lijn

RM

Optie A512 indelingsvariant 6

c

365230+vl

260+vl 230+vl

utp

*

stl

utp

vr

erfgrens

c

installatie zone MV

x

s

overloop

bk. hekwerk 100cm +vloer

y

575

vr.

Renvooi

Optie A531 wd dakkapel Optie A531 zone t.b.v. zonnepanelen Optie A527 dakkapel frans balkon met vouwkozijn Optie A528 vr vr dubbele deur vr. vr.

vr s

*

r

erfgrens

534 216

erfgrens erfgrens erfgrens

581

345

*

erfgrens

340

tot 150cm lijn tot 150cm lijn

249

erfgrens

276

226

445

erfgrens

erfgrens

340

262

600 erfgrens

*

e

260+vl Optie A522 fransbalkon draaikiepraam

bk. hekwerk 100cm +vloer

599 bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

tot 150cm lijn

tot 150cm lijn tot 150cm lijn

249tuinkast

erfgrens

190

onbenoemde ruimte

RM

f

erfgrens

A

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

442

tot 150cm lijn

erfgrens erfgrens

erfgrens

erfgrens

414

erfgrens

346

tot 150cm lijn

A

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

erfgrens erfgrens

tuinkast

226

1244

thv

*

vr

tot 150cm lijn

600

tot 150cm lijn

tot 150cm lijn

tot 150cm lijn

814

erfgrens

erfgrens

erfgrens

276

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

A

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

414

erfgrens

216

tot 150cm lijn

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

1124 475

RM

vr.

r

230+vl

tot 150cm lijn

erfgrens

erfgrens

erfgrens 226 bk. hekwerk 100cm +vloer

erfgrens

erfgrens

erfgrens

r

g

vr

575 met draaikiepraam frans balkon

utpOptie A523 schuifpui

475

192

Optie A529 575 Optie A525 frans balkon met draaikiepraam wd a frans balkon met schuifpui vr vr

Beganegenieten grond

RM

n o

*

spuwer

vr.

woonkamer/keuken bk. hekwerk [v.v] 100cm +vloer

spuwer

wm

x

y

*

365

vr r

wd

h

Optie A537 dakopbouw Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

150+vl

220 k 230+vl installatie

overloop

vr

c

vr

h

vr

vr

Optie A538 balkonvenster

ter plaatse van berging op de

RM

vr

Optie A525 vr Optie A535 fransbalkon met schuifpui loggia vr. vr 260+vl 260+vl * * 230+vl 230+vl

zone t.b.v. zonnepanelen

vr.

installatie zone MV

150+vl

Optie A509 indelingsvariant 4

vr.

200 h wasruimte Optie A529 x

Heerlijk, een loggia

s

vr

bk. hekwerk vr 100cm +vloer

*

vr

noklijn

noklijn

s Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

RM

vr

Optie A501 uitbouw 1,2m

r

begane grond.

600

erfgrens 600

tot 150cm lijn

276

445

erfgrens

249

tot 150cm lijn

1124

erfgrens

Optie A512 indelingsvariant 6

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

tot 150cm lijn

340

534

erfgrens

bk. hekwerk 100cm +vloer

*

*

vr vr.

Bladnummer:

bk. vr hekwerk 100cm +vloer

200

vr.

deur naar een dubbele deur

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

utp

*

Het aanpassen van een enkele

entree [v.v.]vr

slaapkamer 4 vr

150+vl

= ventilatiepan

200 utp s

Optie A538 vr.balkonvenster vr. vr.

vr

Schaal: A537 Optie 1:50,1:100 dakopbouw Datum: vr 30-08-2019

150+vl

installatie zone MV

475

150+vl

vr

vr.

Dubbele deur berging

104

plafond lichtpunt = zone voor de installatie van MV en eventueel omvormer PV-panelen wand lichtpunt rookmelder = krijtstreep methode (behoort niet tot VG)

= veiligheidsbeglazing

230+vl

aansluitpunt wasmachine

wd aansluitpunt wasdroger = opstelplaats wasmachine / wasdroger buitenkraan niet vorstvrij

mechanische ventilatie stl - kleine wijzigingen voorbehouden standleiding - aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend bedrade leiding middels UTP - maatvoering betreft circa-maten en is aangegeven in centimeters utp 220 is tot de 150 cm. lijn - maatvoering bij schuine daken thv thermostaat voor regeling vloerverwarming - elektra-aansluitpunten, keukenopstelling, ventilatie punten, radiatoren en rookmelders zijn indicatief aangegeven mv hoofdbediening mechanische ventilatie - het is mogelijk dat niet alle symbolen van toepassing zijn op uw woningtype - voor het terreinoverzichtbadkamer en kavelverdeling zie bladen B9009 t/m B9014 2 RR hoofdbediening ruimteregeling

= ventilatierooster 150+vl

k. hekwerk 100cm +vloer

Optie A534 Optie A509 twee 92 dakramen indelingsvariant 4

a

x utp utp

e

o

Optie A531 dakkapel

overloop

vr

*

vr.

s

trapkast

Optie A535 loggia

r

Optie A538 balkonvenster

Optie A534 Optie A512 twee dakramen wdindelingsvariant 6 zone t.b.v. zonnepanelen Optie A525 fransbalkon met schuifpui230+vl

toilet x Optie A511 indelingsvariant 5 575 Optie xA525 frans spuwer balkon met schuifpui 93

260+vl Optie A510 230+vl

= erfgrens wm wm

Optie A518/A519 badkamer 2

vloerverwarming

365

zone t.b.v. zonnepanelen Optie A533 dakraam

0cm lijn

utp utp Optie A528 dubbele deur

k

vr

Optie A533 dakraam

249

260+vl

104

vr.

wm

260+vl 230+vl

slaapkamer 4 150+vl

noklijn

vr

dubbele wandcontactdoos met randaarde ver = zone t.b.v. zonnepanelen dubbele wandcontactdoos met randaarde hor

hoofdbediening ruimteregeling

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

r s zone t.b.v. zonnepanelen

werk 100cm +vloer

575 192

575 216

581

[v.v.] Optie A525 frans balkon met schuifpui c

tot 150cm lijn

entree

671

150+vl

*

RM

Optie A510 trapkast

y

vr

utp Optie A527 wm frans balkon met vouwkozijn

Optie A534 zone t.b.v. zonnepanelen twee dakramen Optie A527 mk frans balkon met vouwkozijn Optie A535 Optie A526 loggia vouwkozijn

e f g wasruimte thv mv

utp

zone MV

vr

Optie A511 indelingsvariant 5

t.b.v. zonnepanelen

vr.

optie A501 uitbouw 1,2m.

vr

345

150+vl

RM

Optie A537 dakopbouw

noklijn

a

vr loopdeur

ns

r

y

x

utp utp

zone MV

vr

150+vl vr

standaard kozijnen ter plaatse

onbenoemde ruimte

b

f

b

plaatse van de voorgevel. 93 RM

344

230+vl

vr

x

365r

erfgrens

y

r

hoofdbediening mechanische ventilatie

vr

Optie A526 vouwkozijn

B9180

*

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

bk. hekwerk 100cm +vloer

Optie A528 dubbele deur

x

e f g thv mv

230+vl

wd

vr

RM

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn 92 vr vr

c

[v.v.]

RM

s

364

475

woonkamer

c

toilet mk standaard* kiepraamkozijn ter

extra inpandige berging 260+vl 230+vl 364

c

d

r

RM

van de *achtergevel. * *

260+vl

y

Optie A528 dubbele deur

vr vr 2e 475verdieping 345

overloop 192

vr

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

*

y

extra inpandige berging

*

overloop een vouwkozijn in plaats van de

wd

woonkamer/keuken [v.v]

* * slaapkamer *4 woonkamer/keuken [v.v]

s

*

wm

230+vl

erfgrens

92 Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

noklijn

f Optie A540 extra inpandige berging

slaapkamer 4

y

d

utp utp

*

r

tot 150cm lijn

thv

installatie zone MV

draaikiepraam in plaats van het

erfgrens

o

190

104

1244

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

tot 150cm lijn

RM

Optie A529 Optie A510 met draaikiepraam frans balkon n trapkast o

van een Frans balkon met

n o thv

1124

d

1e475verdieping

260+vl

wm

Optie A521 x s fransbalkon Optie A520 schuifpui frans balkon met vouwkozijnentree [v.v.] wd r b vr c

mv

RR van de woning.

Optie A535 loggia

*

overloop

Het leveren en aanbrengen van

*

d

319

346

Optie A521 frans balkon met schuifpui h

vr

[v.v.]

* vr

utp

344

575

bedrade leiding middels UTP

dubbele schakelaar

s vr

vr

Optie A509 indelingsvariant 4

h RM

n

230+vl

Het leveren en aanbrengen *

slaapkamer 4

inpandige berging

bk. hekwerk 100cm +vloer

130

x Optie A522 frans balkon

woonkamer 93

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

erfgrens

260+vl

inpandige berging

*

475

200 wasruimte

x

vr

*

Optie A535 utp loggia

345 150+vl

575

534

toilet

ane ygrond g

erfgrens

365 balkon met Frans 575 draaikiepraam

Optie A528 dubbele deurOptievr A509 indelingsvariant 4

130

230+vl

uitbouw 1,2m.

92

262

vr

vr Optie A536 dakopbouw 150+vl

3e verdieping optie A501

Optie A536 dakopbouw

vr

h

vr

365

wm

Optie A537 dakopbouw

vr

Vouwkozijn begane grond 260+vl 220 achtergevel

vr

vr

vr

bk. hekwerk 100cm +vloer

lijn

Optie A520 fransbalkon vouwkozijn

vr

414

wd

wd

*

wasruimte

*

h

ns

2e verdieping Optie A522 150+vl

[v.v]

x

wm

e

fransbalkon woonkamer/keuken draaikiepraam

d

104

bk. hekwerk vr 100cm +vloer

vr

Optie A501 uitbouw 1,2m

*

575

tot 150cm lijn

Optie A501

364uitbouw 1,2m

vr

vr

r

spuwer

* vr

noklijn

*

vr.

vr. Optie A531 dakkapel

Optie A525 fransloopdeur balkon met schuifpui Optie A523 schuifpui

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn Optie A537 dakopbouw

utp

thv aanthermostaat voor regeling vloerverwarming een dakkapel de achterzijde

Optie A531 dakkapel

260+vl zone t.b.v. zonnepanelen installatie installatie

x

optie blad plattegronden en gevels

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

Optie A533 dakraamzone

zone t.b.v. zonnepanelen

197 h zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A510 trapkast

utp utp

vr

a

wm

93

y

575

y

x

tot 150cm lijn

Optie A533 dakraam

Optie A512 indelingsvariant 6

vr

extra inpandige berging

414

262

vr n

van de voorgevel.

Optie A540 Optie A534 vr extra inpandige berging twee dakramen

optie A501 uitbouw 1,2m.

*

3e verdieping

260+vl

x

vr

x Optie A534 twee dakramen zone t.b.v. zonnepanelen

s

vr Optie A526 vouwkozijn

575

erfgrens

Optie A509 indelingsvariant 4

g

vr

260+vl

vr.

340

erfgrens

Optie A533 dakraam

toilet * * * * standaard raamkozijn ter plaatse 575 h

150+vl

Optie A540 extra inpandige berging

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

erfgrens

RM

vr

d

spuwer

installatie dakopbouw zone MV

Optievr. A529 vr. frans balkon met draaikiepraam e Optie A534 twee dakramen

vr.

utp

s zonnepanelen zone t.b.v.

y

enkele wandcontactdoos met randaarde

stl

200

Optie A529 vr "dijkwoningen" Buiten, nieuwbouw 30 woningen fransLents balkon met draaikiepraam Ontwikkeling: VanWonen / AM y onbenoemde ruimte Bouwbedrijf van Grunsven Realisatie: vr 345 260+vl Verkooptekening *230+vl utp *

vr

*

utp

o

Optie A525 fransbalkon met schuifpui

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

vr

*

a

vr

h

noklijn

= vloertegels (indicatief) enkelpolige schakelaar met enkele wandconta

mechanische ventilatie

standleiding Het leveren en aanbrengen van

vr.

150+vl wasruimte Optie A523 schuifpui

Opties ruwbouw van een dakopbouw aan de Optie A536 dakopbouw

= metal-studwand / hsb wand wisselschakelaar

rookmelder

radiator (indicatief)

x

345

wand lichtpunt

ingang

220 slaapkamer 4

Renvooi

installatiezone MV

installatie zone MV

r

wm

één vast deel in plaats van het

s

= metselwerk

schakelaar = lichte scheidingswand 7cm. /schakelaar 10cm. / 12cm. dubbele

verdeler CV (indicatief)

De 3e verdieping wordt voorzien

Optie A531 dakkapel

Optie A533 dakraam

Optie A509 indelingsvariant 4

wd

*

utp 230+vl

575

een Frans inpandige bergingbalkon met schuifpui d

150+vl

= zone voor de installatie van MV en eventueel omvormer PV-panelen

videofoon

Optie A535 loggia

*

vr

*

optie A501 uitbouw 1,2m. zone t.b.v. zonnepanelen

welke bestaat uit één schuif en

RM

= opstelplaats wasmachine / wasdroger

= krijtstreep methode (behoort niet tot VG)

- kleine wijzigingen voorbehouden = isolatie - aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend - maatvoering betreft circa-maten en is aangegeven in centimeters = kalkzandsteen - maatvoering bij schuine daken is tot de 150 cm. lijn - elektra-aansluitpunten, keukenopstelling, ventilatie punten, radiatoren en rookmelders zijn indicatief aangegeven = (prefab-) beton - het is mogelijk dat niet alle symbolen van toepassing zijn op uw woningtype enkelpolige - voor het terreinoverzicht en kavelverdeling zie bladen B9009 t/m B9014

= ventilatiepan

[v.v.]

113

230+vl

Optie A538 balkonvenster

vr

h

vr.

vr.

achterzijde van de woning.

[v.v.] loopdeur

vr.

overloop

vr

vr

vr

vr

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

k

r

260+vl 230+vl

zone t.b.v. zonnepanelen

*

overloop

RM

erfgrens

*

*

spuwer

= veiligheidsbeglazing buitenkraan niet vorstvrij

Dakkapel

vr.

s

260+vl zone t.b.v. zonnepanelen

vr

vr

x

*

1244

*

utp utp

575

erfgrens

erfgrens

vr

vr

c Optie A536 loopdeur dakopbouw b

mk

346

671

197

190

525 lkon met schuifpui

A521 alkon ui

Optie A509 vr indelingsvariant vr 4 150+vl

erfgrens

581 575

*

erfgrens

520 kon * zijn

192

vr

260+vl Optie A538 230+vl balkonvenster

vr.

Optie A525 fransbalkon met schuifpui

Dakopbouw achterzijde

RM

vr

r

Frans balkon met schuifpui 575

vr.

t

slaapkamer 2

overloop

s

*

nr

s

Het leveren en aanbrengen van

[v.v.] Optie A529 frans balkon met draaikiepraam c

n met vouwkozijn

zone t.b.v. zonnepanelen

575

*

woonkamer

150+vl

e f g thv mv

tuinkast

erfgrens

319

entree b

*

*

r

noklijn

bk. hekwerk 100cm +vloer

installatie zone MV

x

Optie A537 slaapkamer 4 dakopbouw

vr

150+vl

475

RM

150+vl

wd

*

260+vl c 230+vl

r

150+vl

*

vr

vr

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

vr

= ventilatierooster aansluitpunt wasdroger

200 s

150+vl

r

vr

2e verdieping

vr Optie A523 schuifpui

x

zone t.b.v. zonnepanelen

vr

*

249

erfgrens

Optie A535 Optie A529 loggia frans balkon met draaikiepraam Optie A528 dubbele deur vr

f

*

260+vl 230+vl

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

slaapkamer 4 vr vr

erfgrens

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

erfgrens

erfgrens

erfgrens

92

zone t.b.v. zonnepanelen

575

600

475

104

344

*

Optie A521 frans balkon met schuifpui

Optie A510 trapkast

k

tie A529 gA528 nsOptie balkon met draaikiepraam dubbele deur

thv

vr

y

364

Optie A509 indelingsvariant 4

vr

voorgevel.

x Optie A522 frans balkon 93 y

van het standaard

* vr.

319 130

*

extra inpandige berging

Optie A536 dakopbouw

vr

raamkozijn ter plaatse van noklijn de

130

x

vr

n o

vr Optie A501 uitbouw 1,2m o

toilet

*

A540 npandige berging

erfgrens

1e in verdieping plaats

vr

[v.v]

671

1124

f g thv mv

Optie A521 fransbalkon RM schuifpui

erfgrens

vr

Begane grond e d

een frans balkon met vouwkozijn h

[v.v.]

vr

plafond lichtpunt

vr.

spuwer

Optie A521 frans balkon met schuifpui

Optie A531

s

1124

RM

vr

woonkamer

Optie A522 frans balkon

erfgrens

erfgrens

vr

Optie A520 frans balkon metwdvouwkozijn

RM

vr

Optie A537

Het leveren en aanbrengen van * * * * woonkamer/keuken e

*

Optie A528 dakkapel dubbele deur

utp

vr

overloop

r

noklijn

*

Optie A525 frans balkon met draaikiepraam frans balkon met schuifpui

Optie A536 dakopbouw

345

wd

s

Optie A533 dakraam

vr

200 wasruimte vr 575 x t.b.v. zonnepanelen zone Optie A529

260+vl

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

*

c

475

vr. utp

230+vl utp

vr

216

vr

vr

vr

581

vr d

pui

*

vr

*

erfgrens

inpandige berging

wm

*

vr

Optie A520 fransbalkon vouwkozijn

Optie A534 vr twee dakramen

Optie A525 365 fransbalkon met schuifpui

Frans balkon met vouwkozijn * * *

vr

Optie A522 Optie A533 fransbalkon dakraam Optiedraaikiepraam A528 dubbele deur

197

150+vl

erfgrens 262

*

575

vr.

wm

Optie A501 uitbouw 1,2m 200 wasruimte utp

vr vr Optie A529 260+vl frans met draaikiepraam * balkon 230+vl

Optie A512 indelingsvariant 6

260+vl zone t.b.v. zonnepanelen Optie A527 vr. vr. 230+vl frans balkon met vouwkozijn Optie A535 wm vr. vr. loggia

vr.

534

*

vr

r

575

*

Optie A537 dakopbouw

575

erfgrens 1244

*

262

*

h

optie A501 uitbouw 1,2m.

OptieaA536 dakopbouw Optie A533 dakraam vr

Optie A509 vr indelingsvariant 4

vr

260+vl

wm

installatiezone MV

met randaarde horizontaal

ingang aansluitpunt wasmachine

wd

vr

r

thv

Optie A534 * twee dakramen Optie A520 frans balkon met vouwkozijn zone t.b.v. zonnepanelen

erfgrens

vr

575

vr

445

vr n

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

h

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

Optie A538 zone t.b.v. zonnepanelen balkonvenster g

260+vl

Optie A531 dakkapel utp

installatie zone MV

r

slaapkamer 4

s Optie A533 dakraam

erfgrens

loopdeur

150+vl

230+vl

vr

vr

erfgrens

a

230+vl

spuwer

o

erfgrens

b

erfgrens

RM

utp utp h

erfgrens

vr

kamer/keuken [v.v]

vr

Optie A509 indelingsvariant 4

vr

erfgrens

534

mk

3e verdieping k

erfgrens

581

Optie A535 loggia

e

575

260+vl 365

Optie A536 dakopbouw

vr

utp s

vr

260+vl zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A511 indelingsvariant 5

erfgrens

*

Optie A522 Optie A521 Optie cA525 frans balkon frans balkon met schuifpui frans zone t.b.v. zonnepanelen 192balkon met schuifpui

150+vl

n o

tuinkast

vr

noklijn

noklijn

s

RM

RM

op de begane grond.

200

vr

230+vl

r

[v.v.]

Het realiseren van een trapkast

achtergevel.

365

230+vl

slaapkamer 4

bk. hekwerk 100cm +vloer

bk. hekwerk 100cm +vloer

woonkamer

e f g thv mv

f

vr.

220

s

r

spuwer

RM

wm

150+vl

t

= erfgrens

dubbele wandcontactdoos met randaarde verticaal vloerverwarming radiator (indicatief) dubbele wandcontactdoos

raamkozijn ter plaatse van de * * *

*

Optie A512 indelingsvariant 6

r

vr

vr

c

150+vl

vr.

Optie A518/A519 badkamer 2

utp

zone MV

vr

260+vl 230+vl

534

[v.v.]

475

600

erfgrens erfgrens

671

entree

b utp zone t.b.v. zonnepanelenutp

y

Optie A533 dakraam

c

150+vl

2e verdieping

erfgrens

1e verdieping

erfgrens

erfgrens

rond

Optie A521 fransbalkon schuifpui

344

erfgrens

erfgrens

Optie A528 dubbele deur

345

bk. hekwerk 100cm +vloer

tot 150cm lijn

Optie A527 92 balkon met vouwkozijn frans

RM

onbenoemde ruimte

utp

erfgrens

Optie A536 dakopbouw

Optie A520 fransbalkon vouwkozijn

n

hoofdbediening ruimteregeling enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A534 twee dakramen

Optie A526 vr vouwkozijn

overloop

y

erfgrens

a

h

Trapkast

vr

345

vr

in plaats van het standaard

Optie A534 twee dakramen

overloop

noklijn

spuwer

erfgrens

vr

h Optie A522 fransbalkon draaikiepraam

150+vl

*

utp 260+vl utp installatie

installatie zone MV

x

s

* 230+vl

220

slaapkamer 4

vr

150+vl

*

wd

r

319

197

104

RM

bk. hekwerk 100cm +vloer

575

364

575

erfgrens

1124

Optie A510 trapkast

*

utp

r r

475 230+vl Optie A533 dakraam

Optie A533 dakraam

s

vr

overloop

s

260+vl 230+vl

erfgrens

g

erfgrens

190

y

RM

575

260+vl

y

slaapkamer 4

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

1244

a

tuinkast

b

extra inpandige berging

Optie x A529 frans balkon met draaikiepraam 93

installatie zone MV

x

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

één schuif‐ en één vast deel

365

hoofdbediening mechanische ventilatie wisselschakelaar

RR

badkamer 2

575

Optie A525 frans balkon 260+vl met schuifpui

414 erfgrens

mk

528 deur

x

r

voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

581

Optie A540 c extra inpandige berging

Optie A509 indelingsvariant 4

woonkamer/keuken [v.v] noklijn

216

c

192

thv

130

[v.v.]

toilet

319

entree

erfgrens

671

k

b

n o o

d

344

e

RM

* wd

x

vr

vr

150+vl

*

r

tot 150cm lijn

wm

e f g thv mv

f

d

*

utp

s

[v.v.]

erfgrens

346

inpandige berging

92

260+vl

200 wasruimte

x

230+vl

utp utp

h

woonkamer

262

1244

104

230+vl

475

vr RM

*

bk. hekwerk 100cm +vloer

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

c voor keukeninrichting zie seperate keukendocumentatie

364

Optie A535 loggia

wm

wasruimte

tot 150cm lijn

Optie A509 475 indelingsvariant 4

200 150+vl

*

= ventilatiepan

een schuifpui welke bestaat uit vr

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam Optie A523 vr schuifpui

wd

150+vl 365

erfgrens

130

93

wm

414

534

262

575

n

575

Optie A510 trapkast

Optie A537 dakopbouw

vr

= krijtstreep methode (behoort niet tot VG)

Optie A538 balkonvenster

vr.

Optie A531 dakkapel

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

= zone voor de installatie van MV en eventueel omvormer PV-panelen

Het leveren en aanbrengen van

vr

Optie A501 vr 1,2m uitbouw

vr

optietekening. optie A501 uitbouw 1,2m.

*

y

Optie A512 indelingsvariant 6

utp utp

h

woonkamer/keuken [v.v]

y

Optie A534 twee dakramen

575

loopdeur

vr

wd

toilet

ing

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

mv

[v.v.]

- maatvoering bij schuine daken is tot de 150 cm. lijn - elektra-aansluitpunten, keukenopstelling, ventilatie punten, radiatoren en rookmelders zijn indicatief aangegeven - het is mogelijk dat niet alle symbolen van toepassing zijn op uw woningtype - voor het terreinoverzicht en kavelverdeling zie bladen B9009 t/m B9014

= veiligheidsbeglazing

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A535 loggia

*

tergevel van de woning conform

Optie A536 Optie A525 dakopbouw frans balkon met schuifpui

erfgrens

erfgrens

utp utp

vr

d

pandige berging

*

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

de gehele breedte van* de ach*

e

wm

Optie A521 x frans balkon met schuifpui x

vr

erfgrens

vr

radiator (indicatief)

= ventilatierooster

vr

dubbele schakelaar thermostaat voor regeling vloerverwarming

videofoon

- kleine wijzigingen voorbehouden Optie A527 ingang - aan de maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend frans balkon met vouwkozijn- maatvoering betreft circa-maten en is aangegeven in centimeters

*

h

d

22 kon

*

Optie A537 dakopbouw

tuinkast

vr

h

Optie A509 indelingsvariant 4

vr

erfgrens

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

575

575

*

Aanbouw van 1,2 m¹ diep over vr

vr

optie A501 uitbouw 1,2m.

dige berging

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

erfgrens

*

tot 150cm lijn

erfgrens

vrloopdeur

Uitbouw * * * 1,2m

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

h

[v.v.]

vr

thv

verdeler CV (indicatief)

installatiezone MV

verdeler CV (indicatief) Optie A531 vloerverwarming dakkapel

= zone t.b.v. zonnepanelen metselwerk,

bedrade leiding middels UTP

enkele wandcontactdoos met randaarde

= opstelplaats wasmachine / wasdroger

Extra grote schuifpui achtergevel

vr. zone t.b.v. zonnepanelen

erfgrens

*

erfgrens

*

Optie A525 fransbalkon met schuifpui

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

erfgrens

erfgrens

*

vr

vr

vr

ns

*

erfgrens

Optie A533 dakraam

tuinkast

A533 am

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

vr

vr erfgrens

vr

erfgrens

*

erfgrens

*

erfgrens

Optie A528 dubbele deur

enkelpolige schakelaar

wm

videofoon

Optie A534 twee dakramen

= kozijn met terugliggend en verspringend kleur als gevel.

standleiding

erfgrens

vr.

Optie A526 vouwkozijn

standleiding

thv

mechanische ventilatie

bk. hekwerk 100cm +vloer

vr.

= vloertegels (indicatief)

= metal-studwand / hsb wand

mechanische ventilatie

utp

erfgrens

vr.

Optie A526 vouwkozijn

Optie A523 stl schuifpui

vr.

erfgrens

vr

Optie A523 schuifpui

vr.

= metal-studwand / hsb wand

rookmelder

utp

erfgrens

Optie A501 uitbouw vr.1,2m

vr

wand lichtpunt

stl

erfgrens

vr Optie A501 uitbouw 1,2m

vr

vr

= vloertegels (indicatief)

rookmelder

Optie A538 vr. balkonvenster

plafond lichtpunt

= lichte scheidingswand 7cm. / 10cm. / 12cm.

= lichte scheidingswand 7cm. / 10cm. / 12cm.

wand lichtpunt

*

vr

vr

vr

erfgrens

zone t.b.v. zonnepanelen

= (prefab-) beton

erfgrens

erfgrens

erfgrens

erfgrens

vr

aansluitpunt wasdroger

340

vr

vr. aansluitpunt wasmachine

wd

249

vr.

wm

= metselwerk = isolatie

31

= kalkzandsteen

buitenkraan niet vorstvrij

Renvooi

dubbele wandcontactdoos met randaarde horizontaal

1124

*

enkele wandcontactdoos met randaarde dubbele wandcontactdoos met randaarde verticaal

600

*

vr

enkelpolige schakelaar met enkele wandcontactdoos met randaarde

tot 150cm lijn

*

*

wisselschakelaar

445

*

*

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A535 loggia vr

*

vr

442

*

vr

*

tot 150cm lijn

* vr

* vr

erfgrens

vr

*vr

226

*

*

vr

vr

Optie A525 fransbalkon met schuifpui

* Optie A531 dakkapel

erfgrens

vr

*

tot 150cm lijn erfgrens

* vr

*

vr.

erfgrens

*

vr.

bk. hekwerk 100cm +vloer

*

Optie A537 dakopbouw

vr.

Optie A534 twee dakramen

zone t.b.v. zonnepanelen

Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

vr.

vr.

erfgrens

erfgrens

vr

vr

vr.

erfgrens

vr

vr

vr

*

vr

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

*

erfgrens

*

vr

*

vr

tuinkast

zone t.b.v. zonnepanelen

A521 balkon met schuifpui

vr

vr

vr

erfgrens

vr

vr

Optie A538

*balkonvenster *

erfgrens 534 bk. hekwerk 100cm +vloer

vr

Optie A535 loggia

vr Optie A520 frans balkon met vouwkozijn

erfgrens

Optie A536 dakopbouw

*

tot 150cm lijn

*

dubbele schakelaar

tot600 150cm lijn tot 150cm lijn

vr

*

Optie A537 dakopbouw

vr

erfgrens

Optie A521 frans balkon met schuifpui

erfgrens

*

Optie A522 frans balkon

erfgrens

erfgrens

vr

zone t.b.v. zonnepanelen

aansluitpunt wasdroger

Opties

Optie A533 dakraam

zone t.b.v. zonnepanelen

zone t.b.v. zonnepanelen

zone t.b.v. zonnepanelen

= metselwerk = isolatie

aansluitpunt wasmachine

wd

= kozijn met vr terugliggend en verspringend metselwerk, kleur als gevel.

vr enkelpolige schakelaar

zone t.b.v. zonnepanelen

dubbele wandcontactdoos met randaarde horizontaal wm

erfgrens

vr.

A

vr

erfgrens

vr

Renvooi

erfgrens

vr

Optie A527 frans balkon met vouwkozijn

erfgrens

Optie A525 fransbalkon met schuifpui

erfgrens

vr

Optie A531 dakkapel

erfgrens

Optie A529 frans balkon met draaikiepraam

erfgrens

vr

erfgrens

vr

erfgrens

* erfgrens

vr

erfgrens

erfgrens

vr

erfgrens

erfgrens

vr

erfgrens

vr

erfgrens

erfgrens

erfgrens

dubbele wandcontactdoos met randaarde verticaal

*

Optie A536 dakopbouw

Optie A534 twee dakramen

vr slaapkamer 4

Optie A534 twee dakramen

s

*

= ve over 113 = ve

= ve

installatie Optie zA

indelin


32

Zorgeloos direct wonen!


33

AAN ALLES GEDACHT In Lents Buiten zijn niet alleen de woningen maar ook je woonomgeving heel fraai vormgegeven. De tuinafscheidingen zijn al geplaatst, je terras is aangelegd en als je woning straks opgeleverd wordt, dan parkeer je auto gewoon op de al helemaal aangelegde oprit. Doordat vooraf al goed is nagedacht over de inrichting en uitstraling van je woonomgeving,

Volg het karrespoor

Lents Buiten is ingericht als woonerf. Trottoirs en stoepen zijn er niet. Alle

ontstaat straks een mooie eenheid.

verkeer, of dat nu lopend, fietsend, brommend of per auto is, verplaatst zich via het bijna vijf meter brede karrespoor. Deze centrale route ontsluit alle woningen in de wijk. Het karrespoor bestaat uit twee rijlopers met bruin/beige gebakken klinkers. De smalle middenstrook is opgetrokken uit donkere bruin/grijs gebakken klinkers. Dit middenspoor doet dienst als afwateringssysteem voor regenwater dat zijn weg vindt naar verschillende wadi’s en vandaaruit terechtkomt in de watersingel in de wijk. Het karrespoor vormt ook de scheiding tussen de woonsferen van boomgaard en dijkzone.

BESTRATING

TERRAS

ERFAFSCHEIDING

De bestrating in gebakken klinkers sluiten

Het terras bestaat uit antraciete be-

In en rond de dijkwoningen komt een

in formaat en kleur aan bij het karrespoor

tontegels. Je zit uit het zicht door het

struinzone, die als een natuurlijke erfaf-

dat voor je woning in de openbare ruimte

hoogteverschil met de struinzone en

scheiding fungeert. De rand van de struin-

ligt. Je dijkwoning heeft aan de voorzijde

de erfafscheiding door middel van een

zone wordt gevormd door een geleidelijke

een parkeerplaats onder de woning.

schanskorf. Dit wordt versterkt door de

overgang van het ruige gras naar de sier-

groene buffer van karakteristieke zwarte

en bloemrijke grassen. Heesters, knotwil-

appelbes, bittere wilg, egelantier en wilde

gen en stevigere beplanting vormen de de

dwergmispel. Je privacy op je achterter-

overgang naar de schanskorven rond

ras is daarmee gewaarborgd.

de woningen.

Zorgeloos direct wonen!

In Lents Buiten woon je in een natuurlijke omgeving, letterlijk in het landschap. Of je nu aan de boomgaard of juist in de dijkzone woont: groen speelt een belangrijke hoofdrol en er is al bij oplevering een mooie eenheid in de uitstraling van je woonomgeving. Zo is bij oplevering het terras en de erfafscheiding, afgestemd op de architectuur, al voor jou gerealiseerd. Dat wil je natuurlijk zo houden, zodat je wijk over 30 jaar nog steeds net zo fraai is als op het moment dat je de sleutel krijgt.


34

“Het landschap moet hier de show kunnen stelen�


35 projectontwikkelaar AM en VanWonen Reinier Ubels en Seth de Rooij, MIX architectuur Tekst: Nicole Beaujean

“In deze woningen hebben de toekomstige bewoners heel veel keuzevrijheid” De iPads met ontwerptekeningen en

als het buiten­gebied, met het Rivierpark

een dakkapel, een inpandig terras, gro-

ringbanden met artist impressions

en Park Lingezegen, liggen op steenworp

tere ramen of extra zonnepanelen. Van-

liggen uitgestald op tafel. Een gesprek

afstand.”

zelfsprekend zijn alle woningen gasloos,

over hun bijzondere bouwplannen voor

van de Waalsprong. Ook op het aspect

Seth de Rooij, MIX architectuur: “De

van duurzaamheid zullen de woningen

architecten werkt aanstekelijk.

drager van deze wijk is absoluut het

toekomstbestendig zijn.”

Vincent Reukers, projectontwikkelaar

landschap. De woningen hoeven hier niet

AM en VanWonen: “MIX architectuur had

de show te stelen; daardoor is de archi-

voor ons het beste conceptplan voor dit

tectuur wat ingetogener. Dat is een mooie

gebied. Zij hebben het samenspel van

oefening in bescheidenheid: architecten

moeten als het ware in elkaar overvloeien.

landschap en wonen zó goed doordacht.

pronken meestal graag met hun creaties.

Overal domineert het groen. Daarom

We waren onder de indruk van hun visie

We hebben voor elke woning gezocht

werken we met verspringende gevels en

en geestdrift. En onze samenwerking

naar de optimale mix van uitzicht en zon-

stemmen we de materialen optimaal af

verloopt zeer constructief.”

ligging. Om precies te kunnen zien welk

op de omgeving. Door grote hoekven-

uitzicht je op elke woonlaag hebt, hebben

sters kun je rondom zo vrij mogelijk

Bonustuin

we drone-opnames laten maken. Voor

uitkijken. Zo halen we het landschap als

Reinier Ubels, MIX architectuur: “Dit

zowel boomgaardwoningen als dijkwo-

het ware naar binnen.

gebied vraagt om een bijzondere

ningen als appartementen boetseren we

In onze ontwerpen willen we over-schut-

invulling. Meer dan ooit moeten wij hier

met dezelfde bouwstenen. Daarbinnen

ting voorkomen, dus de privéruimte niet

nadenken over een goede verhouding

hebben de toekomstige bewoners heel

té veel afschermen. Groene hagen, slim

tussen openbare en publieke ruimte.

veel individuele keuzevrijheid.”

geplaatste klikokasten en zogenaamde

enthousiasme van projectontwikkelaar en

Architecten drukken met hun ontwerpen graag een stempel op de omgeving. Het landschap van de Waalsprong is echter zó uniek, dat de architectuur bewust een stapje terug doet. “De SteltZuid is een oefening in bescheidenheid,” aldus MIX architectuur uit Ede, “En dat bevalt ons erg goed.”

want aangesloten op de stadsverwarming

Drone-opnames

de Stelt-Zuid kan niet zonder. En het

Met het landschap krijgen de bewoners

Hoekvensters

Reinier Ubels: “Landschap en woningen

parkeerkoffers zorgen voor voldoende

Keuzevrijheid

privacy. Verder zie ik in de boomgaard

“De daken van zowel de lieflijke, houten

picknicktafels voor me, waar iedereen

loopt zó de natuur in. Tuin, boomgaard

boomgaardwoningen als de stoere,

spontaan kan aanschuiven. Wij hopen

en gebruiksgroen vormen samen een

robuuste dijkwoningen vormen een

van harte dat ons project mensen aan-

fantastische speelplek voor de kinderen.

wezenlijk onderdeel van de architectuur,”

trekt die de wijk en de boomgaard ook

Er komen autovrije struinpaden, waar ze

aldus Seth de Rooij. “We willen de toe-

echt met elkaar willen delen.”

naar hartenlust kunnen ravotten en zwer-

komstige bewoners de vrijheid geven om

ven. En zowel de Nijmeegse binnenstad

die flexibel in te vullen, met bijvoorbeeld

eigenlijk een bonustuin cadeau. ‘Infinity tuinen’ worden ze ook wel genoemd: je

Architect en ontwikkelaar aan het woord

Interview Vincent Reukers,


36

LIV informeert, adviseert en inspireert


37

LIV wooninspiratie

Beleef je thuis in Lents Buiten Je gaat misschien een dijkwoning in Lents Buiten kopen. Fantastisch! Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kan ook best spannend zijn. Je gaat een heleboel belangrijke zaken regelen en krijgt met veel verschillende partijen te maken. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe maak je de beste keuzes? En net zo belangrijk: hoe verminder je de kans op fouten in de uitvoering? Gelukkig sta je er niet alleen voor. In LIV helpen we jou met liefde en plezier op weg om de beste keuzes te maken voor jouw nieuwe thuis in Lents Buiten. Passend bij jouw levensfase, persoonlijke woonstijl en budget. Maak betere woonkeuzes Bouwtekeningen zijn op papier lastig te interpreteren. Hoe maak je dan de beste beslissingen als je woning nog gebouwd moet worden? In LIV is dat een stuk makkelijker. En leuker! In woonbelevingscentrum LIV kun je je nieuwe woning alvast beleven en volop inspiratie en ideeën opdoen. Loop door de modelwoningen en ervaar hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren en suite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes.

Relaxte sfeer

LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust

Ontspan tussen de adviesgesprekken door

hart beslissingen en creëer een thuis in Lents Buiten waar je nog jarenlang met veel

in de brasserie van LIV. In de LIV-brasserie

plezier woont!

heerst een relaxte sfeer en heb je de kans om alles te laten bezinken en te bespreken, onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Voor meer informatie over LIV, kijk op www.livwonen.nl


38

Je kunt alle kanten op met je keuken


39

Keuken

Het hart van je dijkwoning Spannend, een nieuwe woning kopen. Je hebt een heleboel te regelen. Jouw nieuwe keuken bijvoorbeeld. De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken bij de keuzes die je maakt. Je dijkwoning wordt opgeleverd met een fraaie standaardkeuken voorzien van Siemens apparatuur. Maar als je iets anders wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Standaard of speciaal? Tijdens je gesprek met de woonadviseur zie je de keuken en de opties die zijn opgenomen in de koopsom van je woning in Lents Buiten. Voldoet de keuken aan je wensen? Prima! Wil je een compleet andere keuken die nog beter past bij jouw persoonlijke woonstijl en behoefte? Dan kan dat natuurlijk ook. Ga met een keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning helemaal te laten voldoen aan jouw eigen woonwensen. Zo maak je iets extra speciaals van je keuken.


40

Geef vorm aan jouw persoonlijke woonstijl


41

Sanitair

Luxe sanitair De badkamer in jouw dijkwoning is standaard hoogwaardig afgewerkt met fraaie tegels en voorzien van sanitair van Villeroy & Boch, zoals een dubbele wastafel, een bad en een inloopdouche. Dit luxueuze sanitair maakt je dijkwoning echt buitengewoon. Wil je je sanitair graag een persoonlijke touch geven, ga dan met een sanitairadviseur rond de tafel om je eigen keuzes te maken. Ervaar verschillende badkamerstijlen en ontdek welke het beste bij jou past. Tip: combineer je sanitairstijl met je keukenstijl en creĂŤer zo optimale eenheid in je dijkwoning. Luxe en comfort Voel de structuur van de tegels en neem plaats voor je nieuwe spiegel. Heb ik kastjes nodig? En hoeveel? Wil ik een regendouche, een bad op pootjes of misschien zelfs wel een sauna? In de showroom krijg je een goed gevoel bij alle mogelijkheden van je badkamer en toiletruimte. Ervaar je nieuwe badkamer en maak betere keuzes om een fijne plek te creĂŤren die past bij jouw persoonlijke woonstijl en je gevoel voor luxe en comfort.


42

Stappenplan aankooptraject Een inspirerende reis op weg naar je nieuwe dijkwoning in Lents Buiten


43

Stap 5 Naar de notaris

dijk­woning in Lents Buiten is net

Is de omgevingsvergunning onherroepelijk, heeft Woningborg het plan geaccepteerd en is meer dan 70% van de woningen

een inspirerende reis. Stap voor stap kom je steeds dichter bij het moment dat je de sleutel krijgt en echt kunt gaan wonen in je nieuwe woning.

verkocht? Dan gaan de hypotheekstukken naar de notaris en maak je een afspraak voor de grondoverdracht en de hypotheekakte.

Stap 1 Start verkoop

Stap 6 De bouwperiode

woning je voorkeur uitgaat. Nu leg je die wens definitief

bouw. Natuurlijk houden we je tijdens de bouw steeds op de

vast. Ondertussen heb je natuurlijk al gekeken of je ook een

hoogte van de vorderingen. Ook nodigen we je geregeld uit

hypotheek kunt krijgen voor jouw favoriete woning.

even te komen kijken op de bouwplaats.

Stap 2 Het verkoopgesprek

Stap 7 Veel woon­plezier!

gelukkigen? Dan nodigen we je uit voor een verkoopgesprek.

We wensen je heel veel woonplezier in Lents Buiten.

De woningen zijn in verkoop. Je hebt aangegeven naar welke

De woningen worden toegewezen. Ben jij een van de Je bespreekt je wensen, de opties die je graag wilt en je tekent de Koop- en Aannemingsovereenkomst. Je hebt nu nog een week bedenktijd.

Stap 3 De woonadviseur

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe woning gekocht. Je maakt nu kennis met de woonadviseur die je verder begeleidt. Hij of zij kan je alles vertellen over de keuzes die je nog kunt maken en hoe het verdere traject gaat verlopen.

Stap 4 Naar de showroom

Een leuke tijd breekt aan. Je bezoekt het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen of gaat op bezoek bij andere showrooms van keuken- en sanitairleveranciers. Heb je je keuzes gemaakt, dan verloopt het offertetraject via je woonadviseur. Jij hoeft alleen maar te kiezen.

Als aan alle voorwaarden zijn voldaan gaan we starten met de

Je huis is klaar. Je krijgt de sleutel en je kunt verhuizen.

Stap 8 Samen aan de slag!

Onder begeleiding van de gemeente Nijmegen gaan bewoners samen aan de slag om een onderhoudsplan op te stellen voor jouw bijzondere woonomgeving. Doe je mee? Alle hulp is welkom, ook als je niet per se groene vingers hebt!

Stappenplan aankooptraject

Het kopen van een


44

VanWonen in vier beloften VanWonen is dé gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit Noord- en Oost-Nederland. Bij

VanWonen staan de klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen, huren en bouwen van een woning centraal. Deze onderscheidende aanpak is gebouwd op aandacht: ‘de nieuwe stijl VanWonen’. VanWonen is een ondernemende gebieds- en

vastgoedontwikkelaar die niet gelieerd is aan een groot concern of bouwbedrijf en is daardoor geheel onafhankelijk.

1. Altijd welkom

4. Van A tot Z betrokken

Dat is het gevoel dat we iedereen willen geven: geïnteresseerden, klanten,

Waarom zouden we wat we samen met onze klanten hebben ontwikkeld

gemeenten, buurtbewoners en zakenpartners. In elke ervaring met

en waar we het meest trots op zijn, laten verkopen door een ander? Dat

VanWonen en bij elk contact. Net zo warm en betrokken zoals je thuis

doen we dan ook niet, we houden het liever persoonlijk. De adviseur met

met elkaar om gaat.

wie je jouw dromen en wensen bespreekt, is ook de adviseur waarmee je

2. Ontwikkelen van binnenuit

het contract sluit. Klanten kopen van ons en bij ons.

We denken vanuit de wensen van onze klanten en daarom ontwerpen

Het betrokken Team VanWonen

en ontwikkelen we van binnenuit. Zo willen we bijdragen aan het creëren

De VanWonen mensen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en

van een thuis. De omgeving, het type woning, de indeling en de

creatief, maar ook gedreven en betrokken. Teamplayers die met hartstocht

afwerking; we toetsen alle ideeën bij onze klanten en nemen dit mee in

samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en

het ontwikkelproces.

toekomstige bewoners werken aan inspirerende duurzame projecten

3. Geen kopers maar klanten Met kopers doe je een transactie, met klanten bouw je aan een relatie. Wij zijn van de laatste categorie en dat zie je terug in de manier waarop we zaken doen met gemeenten en geïnteresseerden in een project of een woning. Wij geloven in de kracht van aandacht en participatie, waardoor langdurige relaties ontstaan; van klant worden en klant zijn, naar klant blijven. En daar hebben we onze diensten ook op afgestemd. Zo kun je ook nadat je je woning hebt betrokken, blijven meedenken over de ontwikkeling van je woonomgeving. Op deze manier dragen we bij aan een leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

en gebieden.


45

VanWonen in vier beloften


46

Contact Lents Buiten in de Stelt-Zuid, Nijmegen is een ontwikkeling van VanWonen in samenwerking met AM.

Ontwikkelaar VanWonen Willemsvaart 21 Postbus 756 8000 AT Zwolle

info@vanwonen.com (038) 303 36 00 Verkoopmanager Melanie Willemse melanie@vanwonen.com (06) 139 69 539

Aannemer

Van Grunsven Groep Bouwbedrijf Van Grunsven Erp Hoogstraat 21 5469 EL Erp (088) 4786 783 info@grunsvengroep.nl

Verkoopinformatie

LIV Wooncoach Verlengde Energieweg 50 6541 XX Nijmegen (085) 070 77 00 contact@livwonen.nl

Colofon Disclaimer

De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Bij deze sfeerimpressies zijn t.b.v. de presentatie van de woningen mogelijk bomen weggelaten. De beplanting rond de woning en in de omgeving kan afwijken van de door ons gepresenteerde beelden. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.

INCOMBINATIE vastgoedcommunicatie


048

Lentsbuiten.nl

Profile for INCOMBINATIE Identiteit. Realiteit.

Lents Buiten - Aan de Dijk  

In Lents Buiten ontwikkelen AM en VanWonen 30 unieke dijkwoningen. Kiezen wordt straks nog een geweldige uitdaging, want voor alle woningen...

Lents Buiten - Aan de Dijk  

In Lents Buiten ontwikkelen AM en VanWonen 30 unieke dijkwoningen. Kiezen wordt straks nog een geweldige uitdaging, want voor alle woningen...