Page 1

Vi er eksperter pü web-løsninger

Web-eksperten


Ved å velge oss, får du en langsiktig og trygg leverandør! InBusiness ble etablert i 1996. Vi så muligheter med Internett før flertallet hadde hørt om det. Vi mente at alle bedrifter burde ha sitt eget nettsted - og at du som kunde selv skulle kunne gjøre oppdateringer. Vi mente nettet ville bli en viktig markedsføringskanal, og at det var mulig å selge varer over nettet. Vi trodde på mye . . . og det gjør vi ennå. Vi er sterkere i troen enn noen gang, og Internett er blitt så viktig for oss alle, som vi trodde det skulle bli. Vi har fått rett i mye og fortsetter å tenke fremover.


Pioneren i web-bransjen Med erfaring fra over 1800 ulike nettløsninger siden 1996, regnes InBusiness som et av de mest erfarne web-byråer i Norge. Denne erfaringen deler vi gjerne med deg!

Innovative Vi var blandt de første i Norge som startet opp med html sider, for så å gå videre til databasestyrte webløsninger med et publiseringsverktøy i bunn. Vi var tidlig ute med løsninger for innhold via mobilen, ulike portaler, skreddersydde bookingløsninger, nettbutikker, betalingsløsninger, chat, Flash, CSS, jQuery... Listen er lang. Flere ganger har vi fått godkjent utvikling for vårt innovative arbeid via Skattefunn.

Vi er her i morgen også Vi er et solid selskap med erfaring som er opparbeidet gjennom snart to tiår med alle typer web-utvikling. Vi har god økonomi, er solide, leverer gode resultater og har vært “Gaselle” flere år på rad - samt trippel A fra Dun & Bradstreet.

“Dyktige medarbeidere som elsker faget sitt samt personlig kundeoppfølging er vårt største fortrinn for deg som kunde.”

Web-eksperten


Vår visjon er å vise ditt firma fra sin beste side - på nettet. Vi kan være ditt eneste kontaktpunkt på web. Prøv oss og du vil forstå. Som et av de eldste web-husene i Norge gir vi deg råd om hvordan du kan oppnå optimale løsninger og synlighet. I en tid hvor mye handler om hvordan nettopp din bedrift fremstår er det viktig å ha en leverandør som er fremsynt og forstår mekanismene i markedet. Med vår lange erfaring og brede portefølje vet vi hva markedet etterspør og lever i takt med utviklingen.

Webdesign

Publiseringsløsning

Nettbutikk

Søkemotor-optimalisering

Våre dyktige webdesignere sørger for at du får et nettsted som både er innbydende, spennende og funksjonelt.

Vi leverer i-tools CMS, en av Norges mest populære CMS verktøy. Modulbasert. Kjøp kun det du behøver.

Med over 120 nettbutikker på referanselisten, er vi en av landets ledende aktører innenfor e-handel.

Synlighet i søkemotorene er svært viktig. Vi hjelper deg med å komme høyt opp i søkeresultatet.

Skreddersydde løsninger for din bedrift

Vi leverer også tjenester og produkter innenfor:

Over 14 års erfaring med web løsninger er viktig. Vi leverer alt fra enkle web-sider til avanserte web-applikasjoner. I løpet av alle disse årene har vi håndtert det meste av løsninger. Sannsynligheten for at vi har laget noe lignende det du behøver, er stor.

Resultatet blir 100% tilpasset dine behov og ønsker.

- CRM på web - Domener - Drifting og videreutvikling av løsninger - E-post - Facebook annonsering - Generell annonsering på web - Google AdWords - Mobil applikasjoner - Statistikk - Utleie av utviklere til størrre web-prosjekter - Web-hotell


Alle kan lage websider. Men få firma har erfaringen og kompetansen som skal til for at du skal lykkes med dine. Vi har erfaringer fra 1800 web-løsninger. Vi har opp igjennom årene leverte løsninger til Akva Group, Babycare, Bergen Havn, Centrica, Charlotte Spetalen, Christian Michelsen Research, Kids & Care, DSD, Dag og Tid, Deal, Den norske kirke, Kagge Forlag, Litografen, Navicom, Oilers, Phil&Teds, Seabrokers, SAFE, Sinvest ASA, Skangass, Stangeland Gruppen, Stavanger Aftenblad, Stavanger Forum, Stavanger kommune, Stavanger 2008, Sparebank 1, Oilinfo, ONS, Oslo Kino, Næringsforeningen i Stavanger og Trondheim, Dette er noen av de kunder vi har jobbet med. Blir du den neste?

Web-eksperten


Du kan faktisk ringe oss Hvis du vil da. Du kan selvsagt også sende oss e-post, chatte med oss - eller besøke oss. Vår support avdeling er ikke i India. Vi ønsker nærhet til kundene våre. Derfor vil det ofte være utviklere som du treffer på support. Det er viktig at våre ansatte har nærhet til kunden og forstår hvordan våre produkter og tjenester fungerer.

Befriende enkelt å bruke “Det enkle” har alltid være vårt fokus. Det vi lager skal være lett å bruke. Det finnes for mye vanskelig programvare på markedet, for mange knapper å trykke på, for mange valg å velge blant, for mye å lære … Våre produkter har faktisk ofte mindre funksjoner enn hva våre konkurrenter har, men det er en helt bevist strategi. Vår programvare skal være enklere å lære, enklere å bruke og føles bedre. Det har vi lykkes med.


Derfor lykkes vi: • Vi startet utviklingen av våre produkter for mange år siden. Vi har mao vært i markedet med web-løsninger lengre enn de fleste andre. • I løpet av disse årene har vi håndtert det meste av ønsker og behov innen webløsninger. Det gjør at vi har et svært stort utvalg av moduler og kode til glede for alle våre kunder. • Et omfattende kodebibliotek gjør at vi utvikler raskere, rimeligere og med mindre feil enn ved å “finne opp hjulet” for hver gang. • Vi har vært tro mot vårt teknologivalg, det gjør at våre ansatte kjenner både hardware og software svært godt, og kan konsentrere seg om raskt å utvikle kostnadseffektive web-løsninger. • Vi har over 1500 i-tools CMS kunder. Dette sikrer kontinuerlig utvikling av verktøyet. • Fornuftig prising har i alle år vært viktig og er et kjennetegn på det vi leverer.

“Vi leverer alt som kan presenteres i en nettleser og på mobile enheter, enten i form av egne produkter, skreddersøm eller produkter fra andre leverandører.”

Web-eksperten


InBusiness AS Hovedkontor

InBusiness AS Hovedkontor Stavanger Flintegata 2 4016 Stavanger Tlf 51 88 44 00 Faks 51 88 44 01 inbusiness@inbusiness.no

Avdeling Tønsberg Narverødveien 40 3113 Tønsberg Tlf 33 20 25 06

Følg InBusiness AS på Facebook www.facebook.com/InBusinessAS www.inbusiness.no

Avdeling Newcastle, UK Cobalt Business Exchange Cobalt Park Way Wallsend Newcastle upon Tyne NE28 9NZ

Følg i-tools CMS på Twitter www.twitter.com/itoolsCMS www.i-tools.no

Lyst til å bli overbevist? Ta kontakt idag! Ring oss på 51 88 44 00 eller send e-post til inbusiness@inbusiness.no

Web-eksperten

Inbusiness AS brosjyre  

Inbusiness brosjyre

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you