Skeikampen Eiendom 2022

Page 1

Foto Jon Gunnar Henriksen

Tomtefelt & hytter


2


H YT T E PÅ

Skeikampen ~ 1000 meter over havet, i skillet mellom norsk skog og høyfjell, ligger Skeikampen. Omgitt av unik og varierende natur tilbyr Skeikampen den komplette hytteopplevelsen både sommer og vinter. Skeikampen Eiendom er stolte av å kunne invitere til visning i et av Norges flotteste fjellområder.

Foto Jon Gunnar Henriksen


BELIGGENHET Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen, 40 km nordvest for Lillehammer. De fleste av de 6000 innbyggerne i Gausdal bor i området rundt kommunesenteret Segalstad bru, ca. 15 minutter fra Skeikampen. Skeikampen ligger ca 30 minutter fra Lillehammer, 75 minutter fra Hamar og 2 1/2 time fra Oslo med bil. SOMMER Her kan du ta bena fatt på skogsstien som fører deg til åpne vidder. Nyt lukten av granbar og lyden av rennende vann - og når du når toppen kan du oppleve en uforstyrret utsikt til Rondane og Jotunheimen. På Skeikampen viser norsk natur seg fra sine beste sider. 1000 meter over havet i skillet mellom norsk skog og høyfjell finner du Skeikampen. VINTER Skeikampen har fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet. Dette har gjort Skeikampen til et av Europas mest ideelle langrennsterreng for klassisk og skøyting. Det endeløse løypenettet er tilgjengelig fra oktober til mai for både barnefamilier og aktive utøvere. Skeikampen Alpinsenter er en perle for barnefamilier, parkkjørere og off-pistentusiaster. Bakkene på Skeikampen åpner hvert år som et av de første anleggene i Norge.

4


Fotogrunnlag Mono Media

MULIGHETER PÅ SKEIKAMPEN Stillhet, frisk luft og uberørt natur. Arrangement, aktivitet og tilrettelegging. Spisesteder, golf og nærhet til Lillehammers shopping og kulturmuligheter. Det er mange grunner til å velge Skeikampen. Å investere i en fritidsbolig er en stor beslutning. Vi i Skeikampen Eiendom står samlet for å kunne tilby deg stor variasjon når du skal kjøpe deg hytte. Vi jobber daglig for å utvikle nye felt og områder slik at Skeikampen stadig er i utvikling. Vi samarbeider med det lokale næringsliv slik at du er sikret å bli tatt godt hånd om. Og vi jobber tett sammen med ulike leverandører av hytter, slik at vi stiller godt forberedt når du har spørsmål om utvikling og bygging. Vi i Skeikampen Eiendom ønsker å imøtekomme deg på best mulig måte, for at du skal finne akkurat den tomta som gjenspeiler deg og dine behov. Kontakt oss for visning eller mer informasjon: Stein Vasrud tlf. 907 92 786 eller Knut Enger Olsen tlf. 957 64 054. Detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no TEGNFORKLARING, TOMTEOMRÅDER: NB! Avstander varierer utfra stedet på tomtefeltet. Alle avstander er omtrentlige. SKIHEIS

LANGRENNSLØYPER

SKEI GOLF

NÆRMESTE FISKEVANN

MERKA SYKKELSTI / GRUSVEG

5


Slåseterlia Fjellgrend Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

2,9 km

6

50-100 m

SKISTADION:

2 km

2,1 km

6,4 km

50 m

Hytteområde rett i nærheten til skiløypene! Slåseterlia Fjellgrend ligger solrikt og usjenert med tilgang til både skiløyper og sykkelstier. Feltet ligger ikke langt fra den nye skistadion, og alt ligger til rette for fine opplevelser sommer som vinter. Tomtene ligger usjenert, og reguleringsplanen tillater hytter opp til 230 kvm i området. Den populære «Jønnburunden» går ved tomtene, og her er det fint turterreng også om sommeren. Både sykkelentusiastene og de som liker å gå i fjellet vil finne en rekke fine turer her. Sentrum av Skeikampen med alpinanlegg, golfbane, spisesteder og butikk ligger ca to kilometer unna.

Foto Jon Gunnar Henriksen

eller ring 918 45 892 / 992 03 050


Kjoslia Arena Skeikampen Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 907 92 786 / 957 64 054

2,8 km

SKISTADION:

450 m

2,4 km

6,4 km

Langrennsløype går gjennom feltet

700 m

Hyttetomter for langrennsentusiastene! Kjoslia ligger på oversiden av den nye skiarenaen på Skei. Her får du noen av verdens beste treningsløyper rett utenfor døren. Hytteområdet har god solgang og en fantastisk utsikt mot selveste Skeikampen. Om vinteren har du alle muligheter til å utfolde deg med forskjellige skiaktiviteter, og om sommeren ligger alt til rette for fotturer, og sykkelturer i vakkert fjellandskap. Eller kanskje en 18-hulls runde på golfbanen frister? 7


8


Skeiporten Hyttegrend Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Foto: Jon Gunnar Henriksen

eller ring 457 77 188

2,7km

200 m

SKISTADION:

200 m

1,9 km

5,9 km

200 m

Nytt og spennende hyttefelt sentralt på Skeikampen. Skeiporten Hyttegrend består av 31 seksjonerte hytter i sameie. Med sin nærhet til Skei sentrum mener vi dette er det beste området som er igjen på Skei. Byggingen av butikksenteret Skeiporten gjorde dette til et fint samlingspunkt på Skei. Området har pen utsikt og gode solforhold. De planlagte hyttene er praktiske og innholdsrike hytter til fornuftig pris. 9


Sørskeitjernet Hyttegrend Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 907 92 786 / 957 64 054

Foto Jon Gunnar Henriksen

Sørskeitjernet hyttegrend ligger 500 m sør for Skeikampen sentrum. Hyttefeltet ligger på ca. 750 moh. i sørvest-vendt terreng. Det er sol fra morgen til kveld. Tomtene ligger på 900-1400 m2, og de fleste har utsikt mot Skeikampen. Med kort avstand til skiløyper, alpinbakke, fjelltopper og sykkelstier har du alt på et brett, til og med Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane kan du boltre deg på i nabolaget. 10

SKI-

1,6 km

20-100 m STADION: 600 m

1,2 km

5,4 km

50-100 m


Jøratunet Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Foto Jon Gunnar Henriksen

eller ring 992 03 044 / 992 03 050

Jøratunet ligger ca 750 moh. Her finner du kilometervis med løyper for et hvert behov. Det er kort kjøreavstand til Skeikampen Alpinsenter, og mulighet for skiskole! Sommeren byr på turer og stisykling i høyfjellet. Du har også Skei Golf som byr på Nordens høyeste beliggende 18-hulls golfbane! Om kveldene kan du nyte padleturer i idylliske og fantastiske omgivelser på de mange vannene.

2,4 km

0-100 m

SKISTADION:

6,6 km

3,8 km

3,1 km

10 m

11


Snippen Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 907 92 786 / 957 64 054

Snippen er en unik mulighet for deg som vil være i sentrum av det som skjer, uten at det skal gå på bekostning av utsikt. Feltet ligger kun 100 m nedenfor Skei Sentrum så her har du umiddelbar nærhet til nærbutikk, afterski, langrennsløyper, sykkelstier, golf og alpinbakken. Kun to tomter for salg! 12

800 m

SKISTADION:

1 km luftlinje

500 m

80 m

50 m


Skei Sentrum Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Praktisk og sentralt En særdeles praktisk beliggenhet rett nedenfor Skei Sentrum, du har gangavstand til alle fasiliteter. Her begynner skituren, fotturen, eller sykkelturen rett utenfor dørstokken, og om sommeren har du Skei Golf (hull 10) like ved. Det er helårsvei til alle tomtene og de ligger på 550-850 m2 i størrelse. Tomtene er tilknyttet kommunalt vann og kloakknett, og det er ferdig opplegg for strøm innenfor tomtegrensa.

Foto

Foto: Esben Haakenstad

eller ring 465 37 030

500 m

500 m

SKISTADION:

500 m

150 m

4-5 km

50 m

13


14

Foto Jon Gunnar Henriksen


Enkelttomter

Foto Jon Gunnar Henriksen

Se detaljerte tomtekart på skeikampeneiendom.no

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 901 88 467 / 992 03 050

Blekastad hyttefelt ligger ca. 750 m.o.h. og ligger veldig fint og usjenert til ca. 3 km vest for Skeikampen og 2 km fra Austlid Fjellstue. Tomtene har sydøstvendt beliggenhet med flott utsikt mot bl.a. Skeikampen og Killiknappen.

Skeikampens beste beliggenhet for deg som liker å stå på ski, og vil ha hytte rett ved alpinsenteret. Sol fra morgen til kveld og fantastisk utsikt både mot toppen av Skeikampen og mot Austlid og Bjørga.

Ski inn/ut for både alpint og langrenn. På sommeren tusler du noen meter til golfbanen, eller sykler direkte inn på idyllisk setervei. Er du riktig sprek tar du en frisk joggetur til toppen av Skeikampen før frokost. Tilgang til alle fasiliteter. Kort oppsummert – her bor du midt i smørøyet. Tomtestørrelsene er på ca. 1000 m2.

Austlid Glåmhaugen

Frøyseseter

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 901 07 503 Austlid Glåmhaugen hyttegrend ligger i et seter-område fem kilometer fra Skeikampen. Grenda ligger høyt og fritt 840-875 moh. i et idyllisk landskap med utsikt til fjell og vann. Mot vest ser du inn i Langsua Nasjonalpark, og tett ved grenda ligger Veslesetervatnet og Austlid Fjellstue. Langrennsløypene går igjennom hyttegrenda og fører deg rett inn på Skeikampens velpreparerte løypenett. På sommerstid er Austlid Glåmhaugen et perfekt utgangspunkt for turer – både til fots og på sykkel for store og små.

Tomtene er store og solrike med mye friareal rundt. Selveiertomter med helårsvei, vann, avløp og strøm til tomtegrensen. Kun èn tomt igjen.

Setergrenda Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 932 14 866

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no eller ring 480 55 480 Langs Vesleseterveien, 750 moh., ligger to romslige hyttetomter på 1500 m2. Her er det utsikt mot Skeikampen som ruver som et flott monument i landskapet. Et steinkast unna ligger et fantastisk kulturlandskap som er verdt å utforske både til fots og på sykkel. På vinterstid ligger løypenettet like ved, her er det bare å ta for seg av fjellets goder. Golfbane, kaféer, butikker og andre fasiliteter ligger i Skei Sentrum, akkurat passe langt unna med en avstand på to kilometer.

Foto Jon Gunnar Henriksen

Blekastad

15


16


Foto Jon Gunnar Henriksen

17


Aktiviteter på Skeikampen s e rv e ri n g & ha n d e l

la ng r enn

s k e i ka mpe n a l pi n s e n t e r

skeikam pen s k i ar ena

ta f øt t e n e fat t

Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Geir Olsen

Foto Terje Rakke

Foto Karen Consulting

Foto Esben Haakenstad

kultur

ja kt & f i s k e

beitedyr , kultur l ands k ap

s ke i g o l f

18

Foto Jon Gunnar Henriksen Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Jon Gunnar Henriksen

s ykling på s k ei k am pen


HYTTEOMRÅDER SKEIKAMPEN Vinterkart med skiløyper

4

11

5

9 10

3

8

1 7 2

HYTTEOMRÅDER SKEIKAMPEN 1 2

6

3 4 5 6 7 8 9 10 11

Slåseterlia Fjellgrend Kjoslia Sørskeitjernet hyttegrend Setergrenda Snippen Austlid Glåmhaugen Blekastadfeltet Skeiporten hyttegrend Jøratunet Frøyseseter hyttegrend Skei sentrum Hovedveg, Skeisvegen Langrennsløyper Lysløype

2022 ❘ © Kartverket / BeMe as

19


Hytteprodusenter – våre samarbeidspartnere

hedda.no

20


levehytter.no

tindehytter.no

21


ostlaftbygg.no

boligpartner.no

22


jora-bygg.no

blåne.no

23


Drømmer du om hytte på Skeikampen? BOOK VISNING AV TOMT NÅ! post@skeikampeneiendom.no

907 92 786 / 957 64 054

igt.no | april 2022 | 250x

Foto: Esben Haakenstad

skeikampeneiendom.no


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.