Page 1

Foto Mono Media

Tomtefelt & hytter


2


H YT T E P Å

Skeikampen ~ 1000 meter over havet, i skillet mellom norsk skog og høyfjell, ligger Skeikampen. Omgitt av unik og varierende natur tilbyr Skeikampen den komplette hytteopplevelsen både sommer og vinter. Skeikampen Eiendom er stolte av å kunne invitere til visning i et av Norges flotteste fjellområder.

Foto Jon Gunnar Henriksen


VESTLIA

AUSTLID GLÅMHAUGEN AUSTLID HYTTEGREND

SKEI SENTRUM

SKEIKAMPEN PANORAMA

BELIGGENHET Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen, 40 km nordvest for Lillehammer. De fleste av de 6000 innbyggerne i Gausdal bor i området rundt kommunesenteret Segalstad bru, ca. 15 minutter fra Skeikampen. Skeikampen ligger ca 30 minutter fra Lillehammer, 75 minutter fra Hamar og 2 1/2 time fra Oslo med bil. SOMMER Her kan du ta bena fatt på skogsstien som fører deg til åpne vidder. Nyt lukten av granbar og lyden av rennende vann - og når du når toppen kan du oppleve en uforstyrret utsikt til Rondane og Jotunheimen. På Skeikampen viser norsk natur seg fra sine beste sider. 1000 meter over havet i skillet mellom norsk skog og høyfjell finner du Skeikampen. VINTER Skeikampen har fantastiske løypeprofiler som varierer fra skogsområder til åpne vidder på høyfjellet. Dette har gjort Skeikampen til et av Europas mest ideelle langrennsterreng for klassisk og skøyting. Det endeløse løypenettet er tilgjengelig fra oktober til mai for både barnefamilier og aktive utøvere. Skeikampen Alpinsenter er en perle for barnefamilier, parkkjørere og off-pistentusiaster. Bakkene på Skeikampen åpner hvert år som et av de første anleggene i Norge.

4


SKEIKAMPEN 1123 MOH SØRSKEI-TJERNET SKEISLIA

SETERGRENDA

SLÅSETER HYTTEGREND SLÅSETERLIA FJELLGREND

BERGSENG SETER

SNIPPEN

Fotogrunnlag Mono Media

MULIGHETER PÅ SKEIKAMPEN Stillhet, frisk luft og uberørt natur. Arrangement, aktivitet og tilrettelegging. Spisesteder, golf og nærhet til Lillehammers shopping og kulturmuligheter. Det er mange grunner til å velge Skeikampen. Å investere i en fritidsbolig er en stor beslutning. Vi i Skeikampen Eiendom står samlet for å kunne tilby deg stor variasjon når du skal kjøpe deg hytte. Vi jobber daglig for å utvikle nye felt og områder slik at Skeikampen stadig er i utvikling. Vi samarbeider med det lokale næringsliv slik at du er sikret å bli tatt godt hånd om. Og vi jobber tett sammen med ulike leverandører av hytter, slik at vi stiller godt forberedt når du har spørsmål om utvikling og bygging. Vi i Skeikampen Eiendom ønsker å imøtekomme deg på best mulig måte, for at du skal finne akkurat den tomta som gjenspeiler deg og dine behov.

TEGNFORKLARING, TOMTEOMRÅDER: NB! Avstander varierer utfra stedet på tomtefeltet. Alle avstander er omtrentlige. SKIHEIS

LANGRENNSLØYPER

SKEI GOLF

NÆRMESTE FISKEVANN

MERKA SYKKELSTI / GRUSVEG

5


Slåseter Hyttegrend Stein Vasrud 907 92 786 / si-vasru@online.no www.slaaseter.no

2 km

6

50-100 m

SKISTADION:

1 km

1,5 km

4-5 km

50 m

Hyttegrenda ligger snaut to kilometer sør for Skei Sentrum. Fra Skeisvegen opp til hyttefeltet er det ca. 100 meter stigning, noe som gjør at du kommer godt unna trafikken. Alle tomtene har fin solgang og god utsikt over dalen, og flere av tomtene har utsikt opp mot Skeikampen. Feltet består av selveiertomter som varierer i størrelse fra 1200-1900 m2. Tomtene ligger sør-vest vendt i delvis uthogd granskog ca. 750 meter over havet. 25 nye hyttetomter er klare for salg, byggeklare fra juli 2019. Hyttegrenda har direkte tilgang til det store løypenettet rundt Skeikampen, og alpinsenteret venter et par km unna. På sommerstid ligger alt til rette for fotturer, sykkelturer, golf, bading og fisking.

Foto Mono Media

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no


Slåseterlia Fjellgrend Svein Atle Staum 918 45 892 / svein.staum@boligpartner.no Anne-Line Østensen 992 03 044 / anne-line@jora-bygg.no

2 km

50-100 m

SKISTADION:

1 km

Nytt hyttefelt rett i nærheten av skiløypene, klart for salg fra 2019. 1,5 km

4-5 km

500 m Slåseterlia Fjellgrend utvikles av Jøra Bygg og Boligpartner, og vil komme for salg i løpet av 2019.

Foto Jon Gunnar Henriksen

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

7


Skeislia Pia Murland murland@privatmegleren.no / 950 50 468

Foto Esben Haakenstad

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Flate, vestvendte tomter med lang solgang i lett terreng, omgitt av ekte norsk natur. Flott utsikt mot Skeikampen i nord, nytt langrenns- og skiskytteranlegg i vest og mot Hafjell i øst.

2 km

8

0-300 m

SKISTADION:

600 m

1,6 km

6 km

500 m

Hyttefeltet ligger i et fredelig område et par kilometer sør for Skeikampen sentrum. Tomtene er godt tilpasset terrenget, med grøntområder inntil. Tomtestørrelsen varierer fra 440-1100m2.


Skeikampen Panorama Knut Enger Olsen knutengerolsen@online.no / tlf. 957 64 054

Foto Mono Media

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Nytt hyttefelt ved Skeikampen skiarena. Hyttefeltet er under utvikling og ligger ved den nye skistadion. Tomtene er 500-900 m2. Det er gode solforhold og unik utsikt mot Skeikampen og fjellene rundt. Lett granskog gjør beliggenheten lun og skjermende. Perfekt område for langrenn, vandring og sykling. Byggeklare tomter høsten 2019.

1,5 km

SKISTADION:

100 m

1 km

200 m

300 m

Langrennsløype går gjennom feltet 9


Sørskei-tjernet Hans Seielstad seiels@online.no / 416 83 370 sorskeitjernet.no

Foto Jon Gunnar Henriksen

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

10

Sørskei-tjernet hyttegrend ligger 500 m sør for Skeikampen sentrum. Hyttefeltet ligger på ca. 750 moh. i sørvest-vendt terreng. Det er sol fra morgen til kveld. Tomtene ligger på 900-1400 m2, og de fleste har utsikt mot Skeikampen. Med kort avstand til skiløyper, alpinbakke, fjelltopper og sykkelstier har du alt på et brett, til og med Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane kan du boltre deg på i nabolaget.

1 km

200 m

SKISTADION:

400 m

1 km

4km

1 km


Setergrenda gudbrand@skeiseter.no / 958 18 520 sorskeitjernet.no

Foto Håkon Jørgensen

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Skeikampens beste beliggenhet for deg som liker å stå på ski, og vil ha hytte rett ved alpinsenteret. Sol fra morgen til kveld og fantastisk utsikt både mot toppen av Skeikampen og mot Austlid og Bjørga. Ski inn/ut for både alpint og langrenn. På sommeren tusler du noen meter til golfbanen, eller sykler direkte inn på idyllisk setervei. Er du riktig sprek tar du en frisk joggetur til toppen av Skeikampen før frokost. Tomtestørrelsene er på ca. 1000 m2.

250 m

600 m

SKISTADION:

2 km

500 m

3 km

400 m

11


Snippen Pia Murland murland@privatmegleren.no / 950 50 468

Foto Vegard Breie

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

12

Snippen er en unik mulighet for deg som vil være i sentrum av det som skjer, uten at det skal gå på bekostning av utsikt. Feltet ligger kun 100 m nedenfor Skei Sentrum så her har du umiddelbar nærhet til nærbutikk, afterski, langrennsløyper, sykkelstier, golf og alpinbakken. Kun tre tomter for salg!

800 m

SKISTADION:

1 km luftlinje

500 m

80 m

50 m


Bergseng seter Pia Murland murland@privatmegleren.no / 950 50 468

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Bergseng Seter er et sentrumsnært og rolig felt som grenser til seterløkker. Hyttefeltet ligger vestvendt til på solsiden, og har sol fra morgen til sen ettermiddag. Feltet ligger lunt og beskyttet til med utsikt mot Austlid og Bjørga i sør, Øyer og Hafjell i øst og Skeikampen i nord. Tomtene skråner svakt. Skiløyper går rett ved tomtefeltet, og dette løypenettet er koblet til den nye Skeikampen Skiarena. Det er også mulighet til å skli rett hjem fra alpinbakken. Størrelsen på tomtene varierer fra ca. 800-1200m2.

800 m

80 m

SKISTADION:

1 km

500 m

3 km

50 m

13


Vestlia

Werner Hagen werhagen@online.no / 913 50 884

1,6 km

14

100 m

SKISTADION:

1,8 km

1,6 km

1 km

500 m

Tomtene ligger flott til vest for Skeikampen, med sydøstvendt beliggenhet og sol hele dagen. Her kan du nyte stillhet og fjellets egne lyder. Eller du kan ta på deg skiene utenfor hyttedøra da det preparerte løypenettet ligger inntil tomtefeltet. Foretrekker du alpint har du alpinsenteret kun halvannen kilometer unna. Sommerstid ligger alt til rette for sommeraktiviteter som fotturer, fjellsykling både på stier og idylliske seterveier, eller golf på Nordens høyest beliggende 18-hulls golfbane.

Foto Håkon Jørgensen

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no


Austlid Hyttegrend Knut Enger Olsen knutengerolsen@online.no / tlf. 957 64 054 Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

Nytt felt! Austlid Hyttegrend ligger idyllisk til rett ved Velt-tjernet, med utsikt mot Skeikampen og kun 500m fra Austlid Fjellstue. Lun beliggenhet i et rolig område, på ca 835 moh. Solrike tomter med flott utsikt mot Skeikampen og omkringliggende områder. Her har man sol fra tidlig morgen til kveld, sommer som vinter. Flott turterreng om sommeren med mange oppmerkede stier og flere gode fiskevann med flotte bademuligheter. Langrennsløyper i umiddelbar nærhet.

5 km

0-100 m

SKISTADION:

4 km

5 km

500 m

500 m

15


Austlid Glåmhaugen Harald Olsen harolsen@bbnett.no / 901 07 503 austlidglamhaugen.no

Foto Jon Gunnar Henriksen

Se detaljert tomtekart på skeikampeneiendom.no

5 km

16

0-100 m

SKISTADION:

4 km

5 km

500 m

v/tomtegrensa

Austlid Glåmhaugen hyttegrend ligger i et seterområde fem kilometer fra Skeikampen. Her får du åpent landskap og panoramautsikt! Grenda ligger høyt og fritt 840-875 moh. i et idyllisk landskap med utsikt til fjell og vann. Mot vest ser du inn i Langsua Nasjonalpark, og tett ved grenda ligger Veslesetervatnet og Austlid Fjellstue. Langrennsløypene går igjennom hyttegrenda og fører deg rett inn på Skeikampens velpreparerte løypenett. På sommerstid er Austlid Glåmhaugen et perfekt utgangspunkt for turer - både til fots og på sykkel for store og små.


Enkelttomter

Foto Esben Haakenstad

Se detaljerte tomtekart på skeikampeneiendom.no

Skei Sør Hans Seielstad seiels@online.no / 416 83 370 sorskeitjernet.no

Skei Sør ligger ca 2 km fra Skeikampen sentrum, oppi bakken. Området er bevokst med noe grantrær, hvilket gir en lun beskyttelse mot vær og vind. Tomteområdet oppleves likevel som åpent, og her har man gode solforhold og fin utsikt. Tomtestørrelsen

er ferdig bearbeidet og er på ca 1000 kvm. Med langrennsløypene like utenfor kjøkkenvinduet, og alpinbakken knappe 2 km unna, tilbyr Skei Sør hyttetomt for deg som liker å være der det skjer.

Skei sentrum

turen rett utenfor dørstokken, og om sommeren har du Skei Golf (hull 10) like ved. Det er helårsvei til alle tomtene og de ligger på 550-850 m2 i størrelse.

Mathias Enge mathias@engeas.no / 465 37 030

Hage Seter

Skei Fjellgrend

Frøyseseter

Ola Fyksen olafyksen@bbnett.no / 900 52 815

Svein Atle Staum / 918 45 892 Svein.Staum@boligpartner.no

Einar Einstad einar@einstad.no / 480 55 480

Hage seter tilbyr to hyttetomter i et trivelig lite felt med sju eksisterende hytter. Tomtene ligger i gangavstand fra sentrumsområdene og alpinanlegget på Skeikampen, og med skiløypene like ved. Her kan du starte skituren, sykkelturen og fotturen fra hytta. På sommerstid er det en liten spasertur til golfbanen. Solrike tomter med utsikt mot Bjørga og Skeikampen. Feltet ligger ved Hage seter i den nordligste delen av Sør-Skei.

Hyttefeltet ligger på ca. 750 moh. i åpent fjellandskap med flott utsikt mot Austlid Glåmhaugen og Skeikampen. Terrenget er forholdsvis flatt og området er kledd med noe granskog. Et rolig felt, samtidig har du alpinbakken, golfbanen og Skei Sentrum bare en halv kilometer unna. Skiløypenettet ligger like ved. På sommerstid blir skiløypene erstattet med stier og idylliske seterveier. Her er bla. et eldorado for sykkel. Tomtene har en størrelse på 1281-2500 m2.

Langs Vesleseterveien 750 moh., ligger to romslige hyttetomter på 1500 m2, med utsikt mot Skeikampen. Et steinkast unna ligger et fantastisk kulturlandskap som er verdt å utforske både til fots og på sykkel. På vinterstid ligger løypenettet like ved. Etter ny reguleringsplan vil det komme ny skiløype ca 50 meter fra hyttetomtene. To km til golfbane, kaféer, butikker og andre fasiliteter i Skei Sentrum.

En særdeles praktisk beliggenhet rett nedenfor Skeikampen sentrum, med gangavstand til alle fasiliteter. Her begynner skituren, fotturen, eller sykkel-

17


HYTTEOMRÅDER SKEIKAMPEN Oversiktskart Skeikampen Sjøsætra Torsdalen

Sjøsætervatnet

Torsdalsvatnet Fyksesætra

Nisjuvatnet

V

Langmyra

Skeikampen

Frøysesæterhøgda

Stormyra

Systugusætra

V

Frøysesætra

Hesttjønnet

Jønnbu

6

Einstadsætra

V

12

V

Kyrakampen

8

7

Tresnippsætra

Slåsætra

13

5 3

1 2

Ulvtjønnet

9 Skeiselva

14

4

V

Abbortjønnet

Veslesetervatnet Veslesætra

10 Langmyra

HYTTEOMRÅDER SKEIKAMPEN

11 Bjørga

1 2 3 4 5

Gullroa

6 7 8

Hovedkollen

9 10 11 12

Raudsjøen

13 14

Slåseter Hyttegrend Slåseterlia Fjellgrend Skeislia Skeikampen Panorama Sørskeitjernet Setergrenda Snippen Bergseng seter Vestlia Austlid Hyttegrend Austlid Glåmhaugen Tindelykkja Stavtaket Blekastadfeltet Hovedveg, Skeisvegen Langrennsløyper Lysløype Skiheiser

0m

1000 m

2000 m

2019 ❘ igt.no ❘ Kartdata: Gausdal kommune.


Aktiviteter på Skeikampen s e rv e r i n g

&

handel

Foto Karen Consulting

Foto Esben Haakenstad

k u lt u r

skeikampen alpinsenter

skeikampen skiarena

ta f ø t t e n e f at t

Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Geir Olsen

Foto Terje Rakke

langrenn

jakt

&

fiske

Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Jon Gunnar Henriksen

sykling på skeikampen

skei golf

Foto Jon Gunnar Henriksen

Foto Jon Gunnar Henriksen

b e i t e dy r , k u lt u r l a n d s k a p

19


Hytteprodusenter

– vüre samarbeidspartnere

hedda.no

20


levehytter.no

tindehytter.no

21


ostlaftbygg.no

boligpartner.no

22


jora-bygg.no

blĂĽne.no

23


Drømmer du om hytte på Skeikampen? BOOK VISNING AV TOMT NÅ! post@skeikampeneiendom.no

907 92 786 / 911 02 012

igt.no | 2019 | 250x

Foto: Esben Haakenstad

skeikampeneiendom.no

Profile for IGT as

Hyttetomter på Skeikampen  

1000 meter over havet, i skillet mellom norsk skog og høyfjell, ligger Skeikampen. Omgitt av unik og varierende natur tilbyr Skeikampen den...

Hyttetomter på Skeikampen  

1000 meter over havet, i skillet mellom norsk skog og høyfjell, ligger Skeikampen. Omgitt av unik og varierende natur tilbyr Skeikampen den...

Profile for igtas5

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded