Page 1

KURSER AW17


Du sidder nu med IdHAIR´s kursuskatalog for efterårssæsonen 2017. Her finder du de kurser, vi har sammensat til dig for at give dig uddannelse og inspiration, hvad enten du bruger vores farver, eller har lyst til at komme i gang med dem, ønsker inspiration og kunnen indenfor modent hår, eller måske har du et problem du kæmper med at løse i salonen? Vi hjælper gerne på vores After Work. Vi har desuden haft stor meget succes med at afholde vores Diplom-kurser på ekspertniveau, der giver 100% styr på farveteorien. Foreløbigt har vi 2 hold igennem, der nu kan kalde sig Masters of Colours fra IdHAIR Academy. Tillykke! Vi afholder vanen tro Trend Shows med klip og farve fra sæsonens flotte, farverige kollektion CHROMA AW17, og der også inspirationsaftener, hvor du kan lære om og få inspiration til de hovedteknikker, der er brugt i kollektionen: CHROMA AW17 Naturlige, stærke, spicy, fra dybe til lyse... Denne kollektion indeholder en overflod af farver. Paletten består af forskellige smukke farver, der varierer i intensitet. Sæsonens primære farveteknikker er colour blocking og block blending teknikker, hvor forskellige farveblokke, der adskiller sig fra hinanden, skaber former og kontraster. Farverne kan være forskellige, komplementære eller findes i den samme farvegruppe. Uanset hvad, er det et mangfoldigt værktøj til at fremhæve ansigtets former og træk. Det er også en teknik, der kan bruges til at skabe levende og stærke frisurer med et markant udtryk. Moderne udgaver af klassiske frisurer Alle frisurerne i kollektionen er de frisurer, der aldrig bliver umoderne, men som kan omarbejdes til at matche den aktuelle modeverden. Du finder den feminine page, pandehåret, det overdådige, lange, etageklippede hår, den bløde opsætning og den skulpturelle glatte hestehale — ­ alle med et twist eller et nyt perspektiv på farven eller stylingen. Det er vores ambition og intention, at du kan bruge disse looks i dit daglige arbejde i salonen, og at du kan forny looket hos nogle af dine kunder ved at inspirere dem til at gå et skridt videre med sin frisure. Du finder også de populære kurser i Schwarzkopf Professional´s Igora farver og Blond-aftner med fuld fokus på det blonde hår. Jesper Bergstrøm Som noget nyt har vi denne kursussæson inviteret Jesper Bergstrøm til at holde foredrag. Jesper er ekspert i kropssprog og nonverbale signaler, og du kan lære en masse om, hvordan du bruger din viden om andre menneskers kropssprog i mødet med kunderne i salonen.


JYLLAND LYSTRUP IDHAIR AFTER WORK

IDHAIR HAIR PAINT & HAIR PAINT FREE

HVAD: Unik mulighed for at få hjælp til dit farveproblem. En tekniker står klar til at hjælpe dig, og sammen knækker I koden. Medbring din model (eller kunde) som du ønsker at farve og få en kreativ, hyggelig aften.

HVAD: Er du ny assistent i en salon med Hair Paint farverne, eller har du lyst til en genopfriskende aften. Så er dette en kursusaften for dig med en kombination af udvidet teori og kreative farver på modeller.

HVEM: Denne aften er forbeholdt vores Hair Paint og Hair Paint Free-kunder.

HVEM: Dette kursus er forbeholdt Hair Paint-brugere.

BONUS: Unik mulighed for at få prøvet en farve, som du måske er usikker på, eller måske få styr på et hår, som altid ”driller”.

HVOR: Lystrup, onsdag d. 27.09.17 + 15.11.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup

HVOR: Lystrup, mandag d. 28.08.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup

TID:

18.00-21.30

BONUS: Se efterårets nye farvetrends.

TID:

17.30-21.00 Ekstra: 16.00-17.00 teoritime (frivillig).

PRIS:

PRIS:

149,- inkl. sandwich til dig og din model.

SVÆRHEDSGRAD:

Medbring: Personligt værktøj til påførelse af farve (forklæde, børster, kam, clips).

UNDERVISER:

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Stig Bo Andersen

IDHAIR COLOUR BLOCKING

JESPER BERGSTRØM PEP TALK

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Stig Bo Andersen

HVAD:

Gratis (normalpris 199,-), inkl. sandwich.

Jesper Bergstrøms tankevækkende og nærværende foredrag giver deltagerne en større indsigt i, hvordan de strategisk kan bruge viden om andre menneskers kropssprog og lære mere om sit eget. Jesper fortæller om, hvad der styrer vores kropssprog og hvad du helt konkret selv kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid og troværdighed, samt hvad du kan gøre for at blive opfattet som en likeable person. Derudover får du også indblik i, hvordan du kan aflæse andre menneskers kropssprog, når du er sammen med dem. Som deltager får du også gode råd til, hvordan du kan sende de rette signaler, skabe mere troværdighed og tillid, skabe det bedste førstehåndsindtryk, sende positive signaler til dine omgivelser, øge din selvtillid, øge dit humør og energiniveau og aflæse troværdighed hos dem du taler med. Læs mere hér jesperbergstrom.com

HVAD: Vi arbejder med sæsonens primære farveteknikker colour blocking og block blending. Bliv opdateret på teknikkerne fra CHROMAkollektionen og lær at arbejde med brugen af farveblokke til at skabe levende og stærke frisurer med et markant udtryk, der fremhæver ansigtets former og træk. Du lærer også at bruge disse effekter til dramatiske farveudtryk eller til mere diskrete effekter, så du er klar til at bruge teknikkerne på dine kunder. HVEM: Alle frisører, som ønsker inspiration til nye farveteknikker. Kan bruges i salonen med det samme. BONUS: Teknikkerne kan anvendes til balayage og babylights. HVOR: Lystrup, onsdag d. 04.10.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

PRIS:

299,- inkl. let anretning. Basis Trænet Avanceret

Ekspert

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Tina Liva Pedersen og Morten Melhede

HVEM: Til dig, der vil lære noget om dig selv og dine kunder. HVOR: Lystrup, mandag d. 04.09.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

IDHAIR 40 +

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL IGORA HVAD: Er du erfaren bruger af Schwarzkopf Professionals farvesystemer, og trænger til ny inspiration, vil du denne aften bliver guidet vidt omkring i det brede univers af forskellige farvesystemer. Vi kombinerer teori og praktik med kreative teknikker på modeller. HVEM: Dette kursus er forbeholdt brugere af Schwarzkopf Professionals farvesystemer. HVOR: Lystrup, mandag d. 25.09.17 + mandag d. 13.11.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

HVEM: Til dig, der gerne vil kunne give dine kunder den bedste service, uanset alder. BONUS: Masser af kreative klippe- og farveteknikker til det modne hår. HVOR: Lystrup, mandag d. 09.10.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

PRIS:

399,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

BONUS: Se efterårets nye farvetrends. PRIS:

HVAD: Det grå guld er i fokus. Oplever du også, at dine modne kunder både kan og vil inspireres, og i højere grad er villige til at bruge penge på det? Du får masser af inspiration på modeller og kreative input til din modne kundekreds. Vi arbejder med alle Schwarzkopf Professionals og IdHAIRs farvesystemer.

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Lene Øxenholt og Emil Hartmann Schäfer

Gratis (normalpris 199,-), inkl. sandwich.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Lene Øxenholt

Ekspert

Bestil: online på kursus.idhair.dk, ved din sælger, eller på telefon: 8674 2822*


JYLLAND LYSTRUP IDHAIR TREND SHOW

IDHAIR DIPLOM

HVAD: IdHAIRs populære Art Team vil denne aften vise dig de nyeste trends og teknikker inden for klip, farve og styling. Du vil gå hjem med masser af ny inspiration, som du kan bruge med det samme i salonen.

HVAD: Dette 4-dags kursus er til dig, som én gang for alle ønsker at få 100% styr på din farveteori. Der arbejdes ud fra teori omkring Hair Paint og Hair Paint Free nummersystem og opbygning. Du vil efter disse 4 dage være i stand til at knække koden til enhver farveopgave og dermed være din helt egen farveekspert. Der arbejdes teoretisk og praktisk både med farvevalg og farveteknik.

HVEM: Alle frisører, som ønsker ny inspiration og teknikker til klip, farve og styling. BONUS: Du modtager vores kompendie med opskrifter og teknikbeskrivelser. HVOR: Lystrup, mandag d. 30.10.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Linda Quebec, Stig Bo Andersen og Rikke Skinbjerg

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BLOND

HVEM: Til dig som uddannet frisør og virkelig har lyst til at forstå teorien omkring farver. BONUS: På sidstedagen vil der være en eksamen. Bestås denne eksamen, vil du få et flot diplom, og du kan kalde dig Master of Colours fra IdHAIR Academy. HVOR: Lystrup, mandag d. 27. - 30.11.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

09.00-16.00

PRIS:

4.995,- inkl. forplejning. Vi booker gerne overnatning, ring for pris.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Linda Quebec

HVAD: Blond farveaften er en aften, hvor der er fuld fokus på det blonde hår, og hvor der vises masser af modeller med forskellige grundlag som udgangspunkt.

En kreativ aften med lidt teori om hvordan vi takler de forskellige farveproblemer. Der bliver vist fra mørk til lys, lysningsfarver og pastelnuancer.

HVEM: Til dig, som er nysgerrig på farver eller måske helt ny med farvesystemet.

ODENSE AALBORG

HVOR: Lystrup, mandag d. 20.11.17 IdHAIR, Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup TID:

18.00-21.30

PRIS:

299,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

GRINDSTED

Lene Øxenholt og Ann Leivsgard Henriksen

IDHAIR KURSUS KRETA 09. - 16.09.2017 UDSOLGT

IDHAIR TREND SHOW HVAD: IdHAIRs populære Art Team vil denne aften vise dig de nyeste trends og teknikker inden for klip, farve og styling. Du vil gå hjem med masser af ny inspiration, som du kan bruge med det samme i salonen. HVEM: Alle frisører, som ønsker ny inspiration og teknikker til klip, farve og styling. BONUS: Du modtager vores kompendie med opskrifter og teknikbeskrivelser. HVOR: Odense, mandag d. 23.10.17 TID: 18.00-21.30 Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ UNDERVISER: Tina Liva Pedersen og Stig Bo Andersen

Aalborg, mandag d. 06.11.17 TID: 18.00-21.30 Aalborg Kongres & Kulturcenter, Europa Plads 4, 9100 Aalborg UNDERVISER: Rikke Skinbjerg og Stig Bo Andersen

Grindsted, onsdag d. 08.11.17 TID: 18.00-21.30 Hotel Svanen, Hedemarken 22, 7200 Grindsted UNDERVISER: Rikke Skinbjerg og Stig Bo Andersen

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD:

Basis Trænet Avanceret

Bestil: online på kursus.idhair.dk, ved din sælger, eller på telefon: 8674 2822*

Ekspert


SJÆLLAND D RØDOVRE IDHAIR AFTER WORK

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL IGORA

HVAD: Unik mulighed for at få hjælp til dit farveproblem. En tekniker står klar til at hjælpe dig, og sammen knækker I koden. Medbring din model (eller kunde) som du ønsker at farve og få en kreativ, hyggelig aften.

HVAD: Er du erfaren bruger af Schwarzkopf farvesystemer, og trænger til ny inspiration, vil du denne aften bliver guidet vidt omkring i det brede univers af forskellige farvesystemer. Vi kombinerer teori og praktik med kreative teknikker på modeller.

HVEM: Denne aften er forbeholdt vores Hair Paint og Hair Paint Free-kunder. BONUS: Unik mulighed for at få prøvet en farve, som du måske er usikker på, eller måske få styr på et hår, som altid ”driller”.

HVEM: Dette kursus er forbeholdt brugere af Schwarzkopf farvesystemer. BONUS: Se efterårets nye farvetrends.

HVOR: Rødovre, mandag d. 04.09.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre

HVOR: Rødovre, onsdag d. 27.09.17 + 15.11.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre

TID:

TID:

18.00-21.30

PRIS:

Gratis (normalpris 199,-), inkl. sandwich.

17.30-21.00 Ekstra: 16.00-17.00 teoritime (frivillig).

PRIS:

149,- inkl. sandwich til dig og din model.

Medbring: Personligt værktøj til påførelse af farve (forklæde, børster, kam, clips).

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Jesper Bergstrøms tankevækkende og nærværende foredrag giver deltagerne en større indsigt i, hvordan de strategisk kan bruge viden om andre menneskers kropssprog og lære mere om sit eget. Jesper fortæller om, hvad der styrer vores kropssprog og hvad du helt konkret selv kan gøre for at sende de rette signaler, når du vil skabe tillid og troværdighed, samt hvad du kan gøre for at blive opfattet som en likeable person. Derudover får du også indblik i, hvordan du kan aflæse andre menneskers kropssprog, når du er sammen med dem. Som deltager får du også gode råd til, hvordan du kan sende de rette signaler, skabe mere troværdighed og tillid, skabe det bedste førstehåndsindtryk, sende positive signaler til dine omgivelser, øge din selvtillid, øge dit humør og energiniveau og aflæse troværdighed hos dem du taler med. Læs mere hér jesperbergstrom.com

HVEM: Til dig, der vil lære noget om dig selv og dine kunder. HVOR: Rødovre, onsdag d. 06.09.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

18.00-21.30

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

Lene Øxenholt

HVAD: Er du ny assistent i en salon med Hair Paint farverne, eller har du lyst til en genopfriskende aften. Så er dette en kursusaften for dig med en kombination af udvidet teori og kreative farver på modeller. HVEM: Dette kursus er forbeholdt Hair Paint-brugere. BONUS: Se efterårets nye farvetrends.

HVAD: Vi arbejder med sæsonens primære farveteknikker colour blocking og block blending. Bliv opdateret på teknikkerne fra CHROMAkollektionen og lær at arbejde med brugen af farveblokke til at skabe levende og stærke frisurer med et markant udtryk, der fremhæver ansigtets former og træk. Du lærer også at bruge disse effekter til dramatiske farveudtryk eller til mere diskrete effekter, så du er klar til at bruge teknikkerne på dine kunder. HVEM: Alle frisører, som ønsker inspiration til nye farveteknikker. Kan bruges i salonen med det samme. BONUS: Teknikkerne kan anvendes til balayage og babylights. HVOR: Rødovre, mandag d. 02.10.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

18.00-21.30

PRIS:

299,- inkl. let anretning. Basis Trænet Avanceret

UNDERVISER:

Tina Liva Pedersen og Morten Melhede

HVAD: Det grå guld er i fokus. Oplever du også, at dine modne kunder både kan og vil inspireres, og i højere grad er villige til at bruge penge på det? Du får masser af inspiration på modeller og kreative input til din modne kundekreds. Vi arbejder med alle Schwarzkopf Professionals og IdHAIRS farvesystemer. HVEM: Til dig, der gerne vil kunne give dine kunder den bedste service, uanset alder. BONUS: Masser af kreative klippe- og farveteknikker til det modne hår. HVOR: Rødovre, onsdag d. 11.10.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

18.00-21.30

HVOR: Rødovre, mandag d. 25.09.17 + 13.11.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre

PRIS:

399,- inkl. let anretning.

TID:

18.00-21.30

SVÆRHEDSGRAD:

PRIS:

Gratis (normalpris 199,-), inkl. sandwich.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Ekspert

SVÆRHEDSGRAD:

IDHAIR 40 +

IDHAIR HAIR PAINT & HAIR PAINT FREE

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

IDHAIR COLOUR BLOCKING

JESPER BERGSTRØM PEP TALK

UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Morten Melhede

HVAD:

SVÆRHEDSGRAD:

UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Lene Øxenholt og Emil Hartmann Schäfer

Ekspert

Morten Melhede

Bestil: online på kursus.idhair.dk, ved din sælger, eller på telefon: 8674 2822*


SJÆLLAND RØDOVRE IDHAIR TREND SHOW

IDHAIR DIPLOM

HVAD: IdHAIRs populære Art Team vil denne aften vise dig de nyeste trends og teknikker inden for klip, farve og styling. Du vil gå hjem med masser af ny inspiration, som du kan bruge med det samme i salonen.

HVAD: Dette 4-dags kursus er til dig, som én gang for alle ønsker at få 100% styr på din farveteori. Der arbejdes ud fra teori omkring Hair Paint og Hair Paint Free nummersystem og opbygning. Du vil efter disse 4 dage være i stand til at knække koden til enhver farveopgave og dermed være din helt egen farveekspert. Der arbejdes teoretisk og praktisk både med farvevalg og farveteknik.

HVEM: Alle frisører, som ønsker ny inspiration og teknikker til klip, farve og styling. BONUS: Du modtager vores kompendie med opskrifter og teknikbeskrivelser. HVOR: Rødovre, onsdag d. 25.10.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

18.00-21.30

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Linda Quebec, Stig Bo Andersen og Mie Elizabeth Petersen

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BLOND

HVEM: Til dig som uddannet frisør og virkelig har lyst til at forstå teorien omkring farver. BONUS: På sidstedagen vil der være en eksamen. Bestås denne eksamen, vil du få et flot diplom, og du kan kalde dig Master of Colours fra IdHAIR Academy. HVOR: Rødovre, mandag d. 08. - 11.01.2018 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

09.00-16.00

PRIS:

4.995,- inkl. forplejning. Vi booker gerne overnatning, ring for pris.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Linda Quebec

HVAD: Blond farveaften er en aften, hvor der er fuld fokus på det blonde hår, og hvor der vises masser af modeller med forskellige grundlag som udgangspunkt.

En kreativ aften med lidt teori om hvordan vi takler de forskellige farveproblemer. Der bliver vist fra mørk til lys, lysningsfarver og pastelnuancer.

HVEM: Til dig, som er nysgerrig på farver eller måske helt ny med farvesystemet. HVOR: Rødovre, onsdag d. 22.11.17 IdHAIR, Nyholms Allé 19, 2610 Rødovre TID:

18.00-21.30

PRIS:

299,- inkl. let anretning. Basis Trænet Avanceret

Ekspert

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Lene Øxenholt og Ann Leivsgard Henriksen

BESTILLING Du kan bestille på 3 måder

- Book online på kursus.idhair.dk - Ved din sælger - På telefon: 8674 2822 Husk, at du også kan bruge dine IdHAIR Smart Coins til at købe kurser!

*AFBESTILLING Ved afbestilling mellem 14-30 dage før kurset gives 50% refusion. Herefter ingen refusion. På gratis kurser opkræves kursets normalpris, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 8 dage før kurset. Vi tager forbehold for trykfejl.

SJÆLLAND NÆSTVED IDHAIR TREND SHOW HVAD: IdHAIRs populære Art Team vil denne aften vise dig de nyeste trends og teknikker inden for klip, farve og styling. Du vil gå hjem med masser af ny inspiration, som du kan bruge med det samme i salonen. HVEM: Alle frisører, som ønsker ny inspiration og teknikker til klip, farve og styling. BONUS: Du modtager vores kompendie med opskrifter og teknikbeskrivelser. HVOR: Næstved, onsdag d. 08.11.17 Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved TID:

18.00-21.30

PRIS:

499,- inkl. let anretning.

SVÆRHEDSGRAD: UNDERVISER:

Basis Trænet Avanceret

Ekspert

Tina Liva Pedersen og Mie Elizabeth Petersen


D AUGUST TILBUD KØB 36 OG FÅ 24 GRATIS

MIX MELLEM MÉ OG OSIS+ SESSION LABEL

ICONIC STYLING FOR STYLE ICONS *DE BILLIGSTE GRATIS OG TILBUDDENE GÆLDER TIL OG MED D. 01. SEPTEMBER 2017 OG SÅ LÆNGE LAGER HAVES. KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE RABATTER // DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL.


JYLLAND LYSTRUP

SJÆLLAND RØDOVRE

IDHAIR | AFTER WORK | 28.08.17

IDHAIR | AFTER WORK | 04.09.17

JESPER BERGSTRØM | PEP TALK | 04.09.2017

JESPER BERGSTRØM | PEP TALK | 06.09.2017

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | IGORA | 25.09.17

IDHAIR | HAIR PAINT & HAIR PAINT FREE | 25.09.17

IDHAIR | HAIR PAINT & HAIR PAINT FREE | 27.09.17

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | IGORA | 27.09.17

IDHAIR | COLOUR BLOCKING | 04.10.17

IDHAIR | COLOUR BLOCKING | 02.10.17

IDHAIR | 40 + | 09.10.17

IDHAIR | 40 + | 11.10.17

IDHAIR | TREND SHOW | 30.10.17

IDHAIR | TREND SHOW | 25.10.17

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | IGORA | 13.11.17

IDHAIR | HAIR PAINT & HAIR PAINT FREE | 13.11.17

IDHAIR | HAIR PAINT | 15.11.17

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | IGORA | 15.11.17

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | BLOND | 20.11.17 IDHAIR | DIPLOM | 27.-30.11.17

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL | BLOND | 22.11.17

JYLLAND OG FYN

NÆSTVED

IDHAIR | TREND SHOW | ODENSE | 23.10.17

IDHAIR | TREND SHOW | NÆSTVED | 08.11.17

IDHAIR | TREND SHOW | AALBORG | 06.11.17

IDHAIR | DIPLOM | 08.-11.01.2018

IDHAIR | TREND SHOW | GRINDSTED | 08.11.17

IDHAIR ART TEAM STIG BO ANDERSEN

MORTEN MELHEDE

LENE ØXENHOLT

TINA LIVA PEDERSEN

EMIL HARTMANN SCHÄFER

RIKKE SKINBJERG

ANN LEIVSGARD HENRIKSEN

MARIA ELISABETH LARSEN

CAMILLA STRANGE

HENRIETTE CHRISTENSEN

KATJA STOLTZE JENSEN

FØLG OS

FACEBOOK.IDHAIR.DK

INSTAGRAM.IDHAIR.DK

YOUTUBE.IDHAIR.DK

IDHAIR COMPANY A/S | LÆGÅRDSVEJ 28 | 8520 LYSTRUP | DENMARK | +45 8674 2822 | WWW.IDHAIR.DK

MIE ELIZABETH PETERSEN

WWW.IDHAIR.DK

RIV HER OG HÆNG DEN OP

LINDA QUEBEC

IdHAIR Kurser AW17  
IdHAIR Kurser AW17