Page 1


2

63%


3

Product Media Messer Sikkerhed  Bæredygtighed Valgfrigave.dk Medarbejdergaver Påske og sommer Træningstøj

s. 4 s. 8 s. 10 s. 30 s. 20 s. 26 s. 34 s. 36


4

”Succes handler om genkendelsesværdi” – IDÉ House of Brands

Vores succes er resultatet af et godt samarbejde med alle vores kunder. Det har gjort det muligt for os, at levere de rigtige produkter og services samt inspirere og rådgive vores kunder. Vi har mere end 30 års erfaring i, at vælge de rigtige produkter sammen med vores kunder og leverandører. Resultatet er en professionelt udviklet synlighed, over for vore kunders målgrupper.

IDÉ House of Brands udvikler, sammen med dig og din virksomhed, idéer som synliggør profilen og værdien af ​​din virksomhed. Ved at vælge de bedste, mest seriøse og kvalitetsbevidste partnere har vi opnået en ensartet og god kvalitet af alle vores leverancer. Mange af vores partnere har været hos os i over 30 år, det giver os solide forudsætninger for at sikre, at du som kunde altid er tilfreds.

Du bringer budskabet - IDÉ leverer produkterne. Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til dit budskab - hvad enten du er på arbejdspladsen, hjemme eller til store arrangementer. Vi er din samlede leverandør, som giver dig det rigtige produkt, i den rigtige kvalitet til den rigtige pris, og til den rigtige tid.


5

HVORFOR VÆLGE IDÉ HOUSE OF BRANDS? Vi er Nordens førende B2B leverandør med over 30 års erfaring. Vi er total leverandøren, der tager sig af alt fra koncept til design, produktion og logistik. ◆ Showrooms placeret i hele Norden. ◆ Du betjenes af et fast salgsteam som kender din virksomhed. ◆ Vi er Product Media specialister og ved, hvilke produkter der skaber de bedste resultater. ◆  Vi tager vores virksomheders ansvar alvorligt, herunder ISO-certificering, medlemskab af IEH og Green Point. ◆

Profilprodukter fremhæver dit budskab!


6

Den bedste salgskanal i din markedsføring Product Media - Den bedste salgskanal i din markedsføring. Vi kender alle de traditionelle reklamekanaler som radio, tv, internet og aviser. Men i de senere år, har et nyt reklamemedium været mere og mere tydeligt - Product Media. Product Media er alle produkter, du kan påsætte dit logo eller budskab, i dit eget valg af farve og design.

Mange forbinder stadig Product Media og profilprodukter med logo kuglepenne og t-shirts, men medierne er så meget mere end det. Hvis du lykkes med at vælge det rigtige produkt på det rigtige sted og tidspunkt, kan både synlighed og resultater have stor indflydelse på dit brand. Reklame forandrer sig Tidligere var reklamens hovedopgave

at informere om for eksempel virksomhedens forretningsområde, hvilke services der blev tilbudt, hvorfor det var det oplagte valg, osv. Nu søger kunderne disse oplysninger online, og behovet for informationsbærende reklame er faldende. Du ejer ikke længere dit eget varemærke, kunder søger efter de oplysninger, de selv ønsker, eller efterspørger fra kilder, som de


7

Produkt Media 8,1%

Sponsorering 9,3%

Messer 4,1%

Eventmarkedsføring 5,5% Produktion 19,0%

2017 Den store reklamekage

Butikreklame 5,7%

78,175mdr. kr. +5,5

TV 7,1% Biograf 0,2 Radio 1,3 Out-of-home 2,3% DM 4,2%

Digital 24,6%

Magasiner 1,8% Aviser 6,9%

opfatter som troværdige. Det er netop derfor, at branding er så vigtigt og altid bør være i fokus. En virksomheds profil og mål bør afspejles visuelt og i jeres profilprodukter. Nej til traditionel reklame I dag sparer vi på traditionel reklame. I stedet abonneres på streamingtjenester, og der sættes “Reklame nej-tak“ på postkassen og junk mail filtreres væk fra indbakken. Samtidig oplever vi en stigning i efterspørgslen efter Product Media. Hvis du forærer

et produkt væk, vil du opdage, at modtageren siger tak, smiler og tager imod produktet. Dette på trods af, at Product Media er en reklamekanal svarende til de traditionelle kanaler. Frekvensvisninger Det er vigtigt at måle investeringsresultaterne. Hvad er afkastet for den investering, du har foretaget? En god måde at måle dit afkast på Product Media, er gennem frekvensvisninger. Dette siger noget om, hvor mange unikke indtryk dit logo eller produkt har i gennemsnit.

88% kan stadig huske hvem afsenderen var, efter 12 måneder.

Visninger pr. levetid Jakke 3500 visninger Caps 3000 visninger T-shirt 2000 visninger Kuglepen 5000 visninger Taske 4000 visninger


8

KLÆDT PÅ TIL

MESSER OG EVENTS Vi har produkterne og kompetencerne til, at du opnår de bedste resultater!

Vær synlig ved messer og events. Vi tilbyder komplette løsninger og lette bærbare messediske. Uanset dine behov, har vi løsningen. Med konkurrencedygtige priser, fleksible løsninger og eksperter på området, kan vi rådgive dig frem til de bedste resultater. En stand kan bestå af mange ting, eksempelvis: ◆ ◆ ◆

Rollups og beachflag Messestand Skilte og bannere

Se flere løsninger på vores hjemmeside www.idegroup.dk

Pins

Keyhanger Ola Nordmann

Tøj med firmalogo


9

Caps

Navneskilt

Skjorte med broderet logo

Sko med logo


10

SIKKERHED Vi er til stede hele vejen, og sikrer din produktion


11

Vores ekspertise - Din sikkerhed. Som førende leverandør i vores branche, tager vi vores rolle seriøst. Vi er hele tiden i udvikling, og stræber efter at være innovative når det kommer til vores ansvar som leverandør. IDE arbejder tæt sammen med IEH og er ISO certificeret efter nye standarder - ISO 14001: 2015 og ISO 9001: 2015. Vi har en intern indkøbsgruppe, der fokuserer på gode rutiner og kvalitetskontrol. Derudover har vi omfattende og strenge krav overfor vores godkendte fabrikker, og udfører årlige kontroller. Branding Vi arbejder dagligt med branding, og har omfattende viden om, hvad der er vigtigt for dig. Varegrupper som reflekser, legetøj, elektronik, tekstiler, mad og lignende, er alle varer som kræver korrekt mærkning. Dette har været et fokusområde for IDÉ i de senere år, og vil fortsætte med at være det. Retningslinjer for kemikalier IDÉ skal altid kunne tilbyde produkter fremstillet med respekt og tanke for mennesker og miljø. For at opnå det, har vi opnået solid viden om kemikalieretningslinjerne. For eksempel tester vi udvalgte produkter for at sikre, at de ikke indeholder kemikalier, der kan skade mennesker og miljø. Ingen af ​​vores produkter skal indeholde skadelige kemikalier.

Bæredygtighed Det skal være let for dig at træffe et bæredygtigt og sikkert valg med IDÉ House of Brands. Vi har høje mål, og vi stræber efter at være forløber for andre i vores branche. Blandt andet var vi de første miljøcertificerede i vores branche. Vi mener, at bæredygtighed drejer sig om mere end blot økonomi og miljø, det handler også om mennesker. Etisk handel og menneskelig værdighed Arbejdsvilkår og menneskerettigheder har altid haft stor betydning for os. Derfor rejser vi årligt, ud på kontrol med vores fabrikker og arbejder tæt sammen med lokale inspektører for at sikre, at alle love og regler følges. Når vi vælger producenter og leverandører, er det baseret på gode etiske holdninger. De skal undgå at bidrage til korruption, krænkelse af menneskerettighederne, dårlige arbejdsvilkår eller skade på lokalsamfund og miljø. Ved at vælge en sikker profilpartner som IDÉ House of Brands, vil du være sikker på at vi tager vare på dit brand så du med sikkerhed, kan stå inde for dit profilprodukt.

Vores ekspertise - din sikkerhed.

Vidste du, at IDÉ var den første i branchen der blev miljøcertificeret? ISO 14001


12

REFLEKS OG SYNLIGHED Dagene bliver kortere og snart vil mørket falde på, og det vil igen være vigtigt med reflekser for at være synlig når du færdes ute. En af de mest populære refleksprodukter på markedet i dag, er den klassiske slapwrap. Den giver synlighed fra alle vinkler og sidder oftest på armen, men fungerer også godt rundt om tasken eller om anklen. Kopivarer Der sælges millioner af slapwraps i dag på det nordiske marked.

Men desværre er kvaliteten varierende, og markedet er præget af kopivarer. Faktisk, kan fremvisning af certifikat på refleksionsfilm ikke være tilstrækkeligt. Trykmetode og indhold i produktet, har meget at sige i forhold til kvaliteten. Så sent som i 2017 blev der opdaget en række reflekser med godkendelse, men som havde indmad som indeholdt giftige stoffer som ikke er godkjent i Norge. I samme undersøgelse blev der opdaget svagheder i konstruktionen som gør at metalstængerne kan stikke igennom og gøre skade på både tøjet og brugeren.

HUSK REFLEKSDAGEN

25.OKTOBER


13

IDÉ House of Brands leverer sikre reflekser, med både godkendt refleksionsfilm, tryk og sammensætning. Vi har et klart princip om, udelukkende at levere fuldt certificerede produkter. Vi sørger for at du er tryg i dit køb – og i trafikken! Refleks med logo Refleks er et glimrende profilprodukt i efteråret og vintermånederne. Ikke alene sikrer du at modtageren af ​​ produktet bliver synlig i mørket, du viser også omtanke. Reflekser er noget, alle bruger og værdien er stor. Produktet bruges år efter år og deles mellem venner og familie. Således giver et logo på et refleksprodukt stor værdi for både modtager og dig selv. Udover slapwraps og de klassiske reflekser, tilbyder vi et bredt udvalg af gode kvalitetsvarer med refleks, bl.a. jakker, tasker og caps m.m.


14

SKÅN MILJØET FOR BÆREPOSER!

Hver dag fylder vi havet med 22.000 tons plast. World Economic Forum mener, at der vil være mere plastik end fisk i verdens oceaner inden 2050. Plast er et stort miljøproblem, som heldigvis er relativt nemt at gøre noget ved. Ca. 1.500 mennesker besøger IDÉ messer i Norden, i efteråret. Hvis de 1.500 alene stopper med at bruge plastikposer i 2019, sparer vi tilsammen miljøet for 300.000 poser. Derfor får du denne indkøbspose fra os. Vi håber, at det vil erstatte de 200 bæreposer, du ellers ville bruge i løbet af året. Bliv en del af IDÉs miljørigtige tankegang - sammen for en renere klode!

1 = 200 stofpose

bæreposer


15

DESIGN DIN EGEN BÆREDYGTIGE REKLAMESØJLE! Stofpose i ass. farver. Pris fra kr 15,- v/250 stk.

Tre tips for til at reducere dit forbrug af plastposer: 1) Brug en genbrugelig stofpose i genbrugspolyester, så du kan takke nej til poser i butikken. 2) Genbrug plastposer. 3) Sørg for at poserne smides til genbrug eller til forbrænding.

NEJ TAK TIL PLASTPOSER

REDUCÉR DIT FORBRUG

GENBRUG PLASTPOSER

GENBRUG


16


17


18

◀ JULEKALENDER

Adventskalender med virksomhedens eget design i 4-farvet tryk på hele forsiden. Fyldt med 24 stk Lindor mini chokoladekugler fra Lindt & Sprüngli. Mørk-, hvid- og mælkechokolade og karamel, 109 gr. Pris 69,- v/1000 stk

JULEKALENDER ▶

Julekalender med julekugler fra danske Ole Chokolade. Pris kr. 229,-

◀ JULEKALENDER

Eget design på julekalender fyldt med 24 chokolader. Pris fra 30,- v/1000 stk.


19

JULEBØTTE ▶

Bøtte fyldt med 15 luksusstykker á 16 g, 6 stk. chokoladebarer á 7 gr. og 3 stk. chokolade julefigurer á 16 gr. Pris kr. 189,-

BLÅ JULEÆSKE ▶

Æske fyldt med dejlig konfekt som enkelt foldes ud og bruges som serveringsskål. Indeholder 15 luksusstykker á 16 gr., 6 stk. chokoladebarer 7 gr. og 3 stk. chokolade julefigurer á 16 gr. Pris kr. 169,-

JULEKONFEKT▶

Æske med dessertchokolader á 11 gr. Pris 24 stk. kr. 169,Pris 36 stk. kr. 229,Pris 50 stk. kr. 279,-


20

HVAD DU ØNSKER skal du få

Find årets firmajulegave på

VALGFRIGAVE.DK

b y I D É H o u s e o f B r a n d s®


21

JULEGAVER TIL ANSATTE Vis dine medarbejdere, at du sætter pris på deres indsats, med en julegave! Ved at give en gave til dine medarbejdere, viser du omtanke. Giv eventuelt en gave, der samtidig afspejler virksomhedens identitet. Uanset om bæredygtighed, kvalitet eller eksklusivt design er vigtigt for dig - har vi gaverne som medarbejderne vil sætte pris på og bruge igen og igen. På vores unikke gaveshop VALGFRIGAVE.DK finder du mere end 300 gaver inddelt i priskategorier. Gaverne kan skræddersyes præcis til din virksomhed med garanti for

GLADE MEDARBEJDERE...

SÅ LET ER DET • Klik ind på VALGFRIGAVE.DK og se vores store udvalg af gaver, opdelt i 8 priskategorier. • Virksomheden vælger gaveudvalget. • Medarbejderen får en mail eller sms med et link til JERES unikke shop. Alternativt kan der logges ind på siden med brugernavn og password. • Fuld support, og løbende status gennem hele forløbet. • Vi pakker gaverne ind, mærker dem med navn på medarbejderne og sender dem – eventuelt opdelt pr. afdeling.

Ønsker du at vide mere om reglerne for skattefrie gaver til ansatte? Læs mere om det på vores gaveshop VALGFRIGAVE.DK


22

LAD OS INSPIRERE... Georg Jensen Damask Black Label Plaid

Den bløde Black Label plaid, vævet i 100% bomuld er et moderne og tidløst design, der trækker tråde tilbage til håndværket.

Kay Bojesen Abe - Mini

Denne søde træ-abe blev født allerede år 1951 og er i dag en verdenskendt designklassiker, som stadigvæk fremstilles i hånden i Danmark. Aben er et legetøj til både store og små og træfiguren er en perfekt gave til dåb, konfirmation eller student.

Rosendahl Grand Cru Termokande i rustfrit stål

Med denne termokande i blankpoleret stål får du en testvinder, der både er dekorativ og holder på varmen. Pakket med Rosendahl Grand Cru rundt serveringsfad på fod. Det er trendy som aldrig før med servering af overdådige kagekreationer. Også velegnet som frugtfad. En god gaveidé til kageglade modtagere – og til alle andre, som sætter pris på dansk kvalitetsdesign.


23

Royal Copenhagen Mega Mussel etagére

Med denne flotte opsats fra Royal Copenhagen får du muligheden for at dække et festligt bord. Hvad enten du ønsker at servere sushi, kager, chokolade eller andre søde sager.

Royal Copenhagen Mega Mussel Kande og Krus

Det musselmalede porcelænskrus fra Royal Copenhagen er et stykke håndmalet kulturhistorie på kaffebordet.

Royal Copenhagen Mega Mussel Vase

Dette dyrebare stels motiver er baseret på virkelige botaniske tegninger af danske blomster og planter.

Royal Copenhagen skål 21 cm, Blå Mega Riflet Den enkle porcelænsskål er både funktionel og elegant. Skålen er smukt dekoreret med det Blå Mega Riflede mønster, og det kendte yndefulde udtryk gør den til et smukt element i alle husets rum.


24

WOOFit Go

Få kompakt lyd og dansk design på farten. WOOFit Go er en lille, let højtaler med god lyd, som elegant kombinerer lækkert dansk design og er let at tage med sig.

MOVEit - Bluetooth Speaker Få god lyd og lækkert dansk design, som både kan bruges i hjemmet og tages med på farten.

DAB+ Radio

Den multifunktionelle WOOFit DAB+ højtaler giver dig en 5-i-1 løsning. Du får Bluetooth højtaler, DAB+ radio, klassisk FM radio, timer og clockradio i ét og samme produkt.

Touchit Headphones

Eksklusive Bluetooth høretelefoner i dansk design med 15 timers batteritid.


25

Flot indpakning til julegaverne? Intet problem! Vi leverer emballage i alle størrelser. Spørg os!


26

Giv dine nyansatte en

GOD START på kontoret!

Ønsk eventuelt nye ansatte velkommen med et startkit, som med garanti vil kickstarte motivationen. Drikkeflaske, activity tracker og energibar, er populære gaver i et startkit sammen med vægkalender og musemåtte.


27

AT R

ER

AT EJSE LEV E!

Bagagebåndet i lufthavnen er det perfekte sted at fremhæve dit logo og budskab. Send dine medarbejdere godt afsted på ferie eller forretningsrejse, i firmaets navn.


28

◀ RYGSÆK

Cerutti 1881 rygsæk som både er funktionel og moderne. Lavet af sort mat, let og blød tekstur. Med signaturbælte for et uformelt og elegant udseende. Laptop rum og sikker lynlås på bagsiden. 310 x 110 x 410 mm. Pris kr. 459,-

◀ LAPTOP COVER

Cerutti 1881 Laptop cover er både funktionelt og moderne. Lavet af sort mat, let og blød tekstur. Med signatur bælte for et uformelt og elegant udseende. 368 x 265 x 23 mm. Pris kr. 249,-

LAPTOP TASKE ▶

Cerutti 1881 Laptop taske er både funktionel og moderne. Lavet af sort mat, let og blød tekstur. Med signatur bælte for et uformelt og elegant udseende. 350 x 110 x 280 mm. Pris kr. 399,-


29

TROLLEY ”MERCER” ▶

Cerutti 1881 "Mercer" trolley er ultrafunktionel. Trolly kabinettet er både let og resistent, med lynlås foran, der rummer en bærbar computer eller tablet. Kufferten har også fire hjul og kodelås med TSA åbning. 340 x 200 x 540 mm. Pris kr. 799,-

◀ TROLLEY ”WOOSTER”

Cerutti 1881 "Wooster" trolley er din perfekte rejsekammerat, uanset om du er på arbejde eller tager på forlænget weekend. Denne moderne trolley er lavet af polycarbonat, hvilket gør den både let og robust. Den har en nylonlomme på forsiden med lynlås, så du nemt kan fjerne den bærbare computer eller tablet, ved for eksempel sikkerhedskontrol. Kufferten har fire hjul og kode lås med TSA åbning. 340 x 200 x 540 mm. Pris kr. 999,-


30

PARAPLY ▶

Flot paraply fra Hugo Boss. Dia. 1120 / L. 920 mm. Pris kr. 259,-

FOLDBAR PARAPLY ▶ Flot foldbar paraply fra Hugo Boss. Dia. 1000 / L. 643 mm. Pris kr. 289,-

◀ GOLFPARAPLY

Flot golfparaply fra Hugo Boss. Dia. 990 / L. 1300 mm. Pris kr. 229,-

◀ FOLDBAR PARAPLY Flot foldbar paraply fra Hugo Boss. Dia. 600 / L. 1040 mm. Pris kr. 229,-


31

NØGLERING ▶

NØGLERING ▶

Pris kr. 199,-

Pris kr. 199,-

”GEAR” SIGNATURPEN ▶

NØGLERING ▶

Flot nøglering fra Hugo Boss. Dia. 5 x 27 / Ring: 6 mm.

”Gear” signaturpen fra Hugo Boss. Dia. 13.2 / h. 139 mm. Farvevarianter: Sort / Blå / Grå Pris kr. 169,-

MINIHØYTALER ▶ Flot mini højttaler fra Cerutti 1881. Dia. 56 x 58 mm. Pris kr. 329,-

Flot nøglering fra Hugo Boss. 26 x 4.2 x 53 / Ring: 26 mm.

Flot nøglering fra Hugo Boss. 26 x 4.2 x 53 / Ring: 26 mm. Pris kr. 179,-


32

I could give up chocolate, but I am not a quitter!


33

◀ FAMILIEBOX

Flot, hvid kartonæske med 8 stk. udsøgte fyldte chokolader, lækker dragee-blanding med Wiener Mandler og mintkugler. Herudover 4 stk. 35g marcipanbrød. 400 gr. Pris kr. 129,- v/25 stk

◀ CHOKOLADEFRYD 630g 49 stk. fyldte chokolader i brun/sølvæske. Pris kr. 299,- v/25 stk

◀ LAKRIDSERIET

Lakridseriet gaveæske 4 stk. Oslo, Stavanger, Reykjavik & Paris. Pris kr. 129,- v/25 stk


34

PÅSKE

Påske er en tid hvor vi samler familien og er sammen med dem, man holder mest af. At give hinanden påskeæg er en god tradition og noget alle værdsætter at få. Vi tilbyder en række forskellige løsninger til dig, der også ønsker at give personalet en ekstra opmærksomhed til påske. Alt fra traditionelle påskeæg med slik, til hjemmelavede spil og kvalitetschokolade. Vi har det perfekte påskeæg til dig og dine medarbejdere!

Påskeæg til dine ansatte?

Vi leverer påskeæg i forskellige størrelser, og med forskellig type indhold.

PÅSKEKURV

En stor kurv til receptionen spreder påskeglæde i hele virksomheden.

Spil til påsken?

Alt fra Yatzy til eget designet brætspil er blot nogle af de spil vi leverer til påskehyggen.


35

SOMMER

Skal din virksomhed deltage ved en sportsbegivenhed eller andre arrangementer i sommermånederne? Der er store relevante profileringsmuligheder i sommermånederne. Vi ved, hvilken profilering der virker, uanset om du leder efter en giveaway eller andre større løsninger.


36

I de seneste år, har der været øget fokus i virksomhederne på fysisk aktivitet, idet det har vist sig at en sundere livsstil, nedsætter sygefraværet. For lidt fysisk aktivitet har, sammen med det psykiske arbejdsmiljø, en større indflydelse på produktiviteten i virksomhederne end mange andre helbredsmæssige risici. Virksomheden kan dermed spare meget ved at investere i tiltag, der fremmer fysisk sundhed, sundere livsstil og bedre arbejdsmiljø, hvilket igen øger produktiviteten og rentabiliteten for virksomheden. Der er derfor mange gode grunde til at starte eller fortsætte med virksomhedssport på arbejdspladsen eller for eksempel give medarbejderne andre incitamenter til at træne i fritiden. Ved at give dit personale træningstøj hjælper du med at motivere fysisk aktivitet, hvilket igen giver mange fordele som lavere sygefravær, motivation og produktivitet. Ikke alene bidrager sportstøj til øget holdånd, det er også en fantastisk mulighed for at fremme dit logo eller budskab både eksternt og internt. IDÉ House of Brands leverer sportsbeklædning til de fleste sportsgrene som cykling, fodbold og løb.


37

KOMPLETTE TRÆNINGSSÆT Vi leverer komplette træningsæt efter dine behov. Her har du mulighed for at skabe god relation til firmaet, samt træningsglæde blandt dine ansatte.


38

Cykelentusiaster elsker godt udstyr og trÌningstøj. Send dem afsted i virksomhedens navn!


39

KONTAKTOPLYSNINGER OG SHOWROOMS SHOWROOM & SALGSKONTOR KOLDING Gejlhavegård 23 DK-6000 Kolding +45 75 75 25 75 ide@idegroup.dk

SHOWROOM & SALGSKONTOR SJÆLLAND Korskildelund 6, DK-2670 Greve + 45 75 75 25 75 ide@idegroup.dk

FIND OS OGSÅ PÅ: VORES HJEMMESIDE www.idegroup.dk OG GAVEPORTAL www.valgfrigave.dk Facebook LinkedIn Instagram

ESBJERG (Besøg efter aftale) Kongensgade 49 B DK-6700 Esbjerg + 45 75 75 25 75 ide@idegroup.dk


40

88%

SKRÆDDERSYET Skræddersyede løsninger til din virksomhed

TOTALLEVERANDØR

husker afsenderen af et profilprodukt, i op til 12 mdr. efter

Vi hjælper dig fra idé, design og konceptudvikling til produktion, lagerstyring og distribution.

KNOW-HOW Vi holder os hele tiden opdateret på trends og nyheder på markedet.

SUCCES Det rette produkt, til den rette pris til den rette tid.

ERFARING

ETIK

30 års erfaring og 140 passionerede medarbejdere som elsker at profilere

Fokus på miljø, kvalitet og fairtrade

www.idegroup.dk

Profile for IDE House of Brands

IDÉ House of Brands | Sky High Motivation  

Lad os tage din virksomhed til nye højder!

IDÉ House of Brands | Sky High Motivation  

Lad os tage din virksomhed til nye højder!

Profile for idegroup

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded