IBSENHUSETS VÅRPROGRAM 2023

Page 1

VÅRPROGRAM 2023
IBSENHUSETS PARTNERPROGRAM Advokatfirmaet Wexels Atenti Bravida Bygarasjen Skien Color Line Entreprenør Ulf Solbakken
er
av
Vi
International School Telemark Malthe Winje Skiens persiennefabrikk Meny Lietorvet Skien Taxi Zoologen
VIGEN SFINXEN MOR AASE KONTORBYGG a s KONTORBYGG a s © FOTO FORSIDE: Elisabeth Jakobsen
SAMFUNNETS STØTTER
Ibsenhusets partnerprogram «Samfunnets støtter»
støttespillere og samarbeidspartnere
Ibsenhuset.
takker for støtte og godt samarbeid. Ibsenhuset eies av Skien kommune.
TERJE

KJÆRE PUBLIKUM

KULTURLIVET MOT EN NY VÅR

Det føles veldig godt å ha gjennomført vår første sesong på flere år uten pandemi, og å se Ibsenhuset fylles av folk og arrangementer fra morgen til kveld!

Skien World ble en suksess, og vi er allerede i gang med planleggingen av neste års festival. Det har vært en glede for meg å oppdage hvor mange gode krefter i Skien som ønsker å være med å samarbeide om dette.

I urolige tider som vi er inne i nå, er det ekstra viktig å kunne møtes og oppleve noe fint sammen med andre. Hvorfor ikke ta sjansen på å prøve noe du ikke kjenner så godt til fra før?

Foajékonsertene er tilbake i ny drakt så her er det bare å glede seg til en rekke musikalske opplevelser. I tillegg starter også Skiensjazzdraget opp med en ny serie de har kalt «Lørdagsjazz» som jeg håper blir så populær at den fortsetter videre til høsten.

Vi samarbeider godt med våre naboer i kulturkvartalet, og sammen med Team fritid arrangerer vi konsert med bandet Hagle i vinterferien. Dette vet vi at mange ungdommer har ønsket seg lenge! Vi skal være et hus for alle, og jeg kan love at det blir flere slike konserter for den yngre garde på Ibsenhuset fremover.

Jeg må trekke fram noen av vårens høydepunkt for min del: Bernhoft med fullt band besøker Peer Gynt-salen 27. januar, og jeg kan love at det blir en kveld for historiebøkene.Cirkus Cirkör er endelig tilbake. Denne gang med forestillingen «Knitting Peace» som besøkte oss sist for 10 år siden. Ta med hele familien på spektakulær nysirkusmagi!

Velkommen til en spennende vår på Ibsenhuset!

www.ibsenhuset.no

Her kjøper du dine billetter direkte. Oppdatert siste nytt om våre arrangement. «Print@home»-billetter skrives ut eller vises på mobil. Alltid åpent – aldri kø!

Billettkontor: tlf. 35 90 54 90

Åpent: Mandag–fredag: 12–19. Lørdag: 11–14. Ellers åpent to timer før forestilling.

Besøksadresse: Lundegata 6, 3724 Skien. Postadresse: Postboks 133, 3701 Skien.

Andreas Gilhuus, DIREKTØR © Marius Lundh Håkestad

JANUAR

HELE NORGES NYTTÅRSKONSERT

En vakker og storslagen feiring av det nye året. En begivenhetsrik kveld hvor musikk, stil og eleganse står i fokus. Med Forsvarets Stabsmusikk, Sølvguttene, solist fra Den Norske Opera Yngve Søberg, Edward Mustad, Monica Fossedal Lauritsen og ballettdansere fra Skien Ballett og Dansesenter. Dirigent for kvelden er Ingar Bergby. Vi ønsker 2023 velkommen!

LØRDAG 7. JANUAR – KL. 16.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 640 ,– / Student: 300,–

ANDREAS PRESENTERER VÅRPROGRAMMET

Direktør Andreas Gilhuus og Trond Aarstad jr. presenterer Ibsenhusets vårprogram. Vi er inne i en spennende tid; huset fyller 50 år, foajékonsertene starter opp igjen og det nye konseptet jazzlunsj vil se dagens lys. Dette og mye av vårprogrammet vil du få høre mer om. Vi byr på enkel servering og gavebrev.

ONSDAG 11. JANUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Gratis inngang, alle må hente ut billett

5
© Max Emanuelson
P Å S T E N G R U N N ILH ESE N T E R E R TERÅ RG
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
© Arve Kern og Marius Lundh Håkestad

OPERA, WINE & DINE

Velkommen til et festpyntet lokale. På menyen står utsøkt mat, kvalitetsviner i glassene og musikk en festaften verdig. Arild Bakke og elever fra Vangens Operastudio sørger for den ultimate stemningen rundt bordene. Restaurant Henrik & Kompani serverer en nydelig fem-retters meny og selskapet Vivino sørger for seks ulike viner spesialtilpasset kvelden.

LØRDAG 14. JANUAR – KL. 18.30

Peer Gynt / Alder: 18 år / Varighet: 210 min / Ordinær: 1500, –Pris inkluderer aperitiff, mat, drikke og operafornøyelser

HILDE ØSTBY: KART OVER ENSOMHETEN

Ensomhet er et samfunnsproblem som brer om seg. Men hva er ensomhet, og er vi mer ensomme enn før? Idet verden stengte ned, satte forfatter Hilde Østby seg ned for å skrive en bok om ensomhet. Boka blei en personlig, men likevel en allmenngyldig bok. Møt forfatteren i samtale med Agnetha Thormodsdatter.

ONSDAG 18. JANUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30 Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,–

LARS KLEVSTRAND

Lars Klevstrand har vært visesanger, gitarist og melodisnekker helt siden 1968. Med bøtter av erfaring har han markert seg som artisten med det brede repertoaret. I det ligger mange års oppsamlet kunnskap om våre sentrale norske (med et sideblikk til svenske) visediktere og deres verk. Det er klart for en kveld i visenes verden med en av våre beste visesangere.

TORSDAG 19. JANUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 300, –

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90

6
© NRK
54 90

DORA THORHALLSDOTTIR

Det blir gjensyn med Dora Thorhallsdottir og hennes fantastiske betraktninger rundt temaet «Overganger». Standup-showet tar for seg de ulike overgangene i livet – om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? Det er bare å glede seg!

FREDAG 20. JANUAR – KL. 18.30

Peer Gynt, småbord / Varighet: 75 min

Ordinær: 425 ,–

LØRDAGSJAZZ – FOR SWINGENDE!

Lørdagsjazz – et nytt konsept hvor Skiensjazzdraget inviterer til jazz på ettermiddagen. Her får vi god og kjent jazzmusikk med våre lokale helter. Det blir mulighet for hyggelig prat rundt bordene og noe godt i glasset. Snart får du vite hvem som er lørdagsmusikerne våre – hold av datoene og følg med på Ibsenhusets og Skiensjazzdragets nettsider for informasjon.

LØRDAG 21. JANUAR – KL. 15.00 - 18.00

Foajéen

Ordinær: 100 ,– / SJ-medlem: Gratis (billett må hentes ut)

KEVIN VÅGENES: SINGEL I PARTERAPI

En av våre største humortalenter Kevin Vågenes, har levd hele livet som singel. Allikevel har han fått hele Norge til å elske serien «Parterapi» på TV. Her får vi sceneshowet hvor vi blir bedre kjent med Kevin bak maskene. Men vi får også møte karakterene Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede personlighetene fra Parterapi-sofaen.

LØRDAG 28. JANUAR – KL. 19.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 75 min Ordinær: 620 ,– / Gruppe (10+): 595 ,–

SEEFOOD PRESENTERER SINGEL I PARTERAPI NRK AFTENPOSTEN
7 Billetter,
mer
på www.ibsenhuset.no
telefon 35 90 54 90
eventuelle rabatter og
informasjon
eller

MED BAND

Bernhoft. Jarle Bernhoft. Gudbenådet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. En stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound. Han er en kritikerrost, prisvinnende publikumsfavoritt med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. Bernhoft er nå aktuell med singelen «Miles Away».

FREDAG 27. JANUAR – KL. 20.00

Peer Gynt, stående konsert / Dørene åpnes kl. 19.00

Ordinær: 530, – / Aldersgrense: 18 år

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon

©
8
Fred Jonny
54 90
35 90

FEBRUAR

IDA H. HØYER OG JENS M. JOHANSSON: OPPLØSNINGSTENDENSER

Hva skjer når den talentfulle kirurgen Henrik Wold plutselig gjør en feil i en rutineoperasjon? Og den ambisiøse investoren Storm Sandberg slås konkurs og begynner å skulke unna de obligatoriske storfamiliemiddagene? Møt to forfattere som begge har skrevet om vellykka menn med mye å miste.

ONSDAG 1. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30

Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,–

KILLER QUEEN

Med autentiske instrumenter, lik scenografi og lys, ingen kor eller blåsere, er denne tribute-forestillingen det nærmeste du kan komme et liveshow med legendariske Queen. Killer Queen er utnevnt til Worldwide Tribute Band of the Year og med Patrick Myers i rollen som Freddie Mercury er det bare å glede seg til en kveld spekket med Queens klassiske hits.

TORSDAG 2. FEBRUAR – KL. 19.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 570 ,–

9
90 54 90
© Baard Henriksen og Svein Finneide
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35

RED KITE

Nå er det etterspurte bandet her igjen! Vi snakker om Red Kite hvor musikken er tungt inspirert av jazzen og rocken fra slutten av 60-tallet. Skiensgitaristen Even Hermansen og hans tre kollegaer Bernt Moen (keyboards), Trond Frønes (bass) og Torstein Lofthus (trommer) er også med i band som Elephant9, Bushman’s Revenge, Shining og Cadillac.

TORSDAG 2. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 300 ,– / SJ-medlem: 200,–

LIV GULBRANDSEN: HOLD KJEFT, DET ER IBSEN!

Denne forestillingen er en komisk, nær og inderlig kjærlighetserklæring til våre mødre og bestemødre, om generasjoners strev, om kunsten, teatret – og ikke minst om Henrik Ibsen. Livs bestemor elsket Ibsen. Og hun trakk med seg barnebarnet i teatret for at Liv, i altfor ung alder, skulle få se Hedda skyte seg.

FREDAG 3. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 90 min Ordinær: 350, –

NATIONAL BALLET KYIV: SVANESJØEN

En eventyrlig handling, vakre kostymer, forførende musikk og elegant dans – dette er Svanesjøen slik vi elsker den. Med Tsjajkovskijs musikk har balletten siden 1877, bergtatt sitt publikum. Om lag 30 dansere fra Ukraina, de fleste for tiden bosatt i Berlin, presenterer balletten over alle balletter.

FREDAG 3. FEBRUAR – KL. 19.30

Dovregubbens Hall

Ordinær: 670, – / Barn: 570, –

eventuelle rabatter og

10
Billetter,
mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

FOAJÉKONSERT: DEN BLÅ PERLEN

Klimakonserten «Den Blå Perlen» er en del av årets klimafestival i Grenland. Det handler om jorda vår, den blå perlen, den vi mest av alt ønsker å bevare. Medvirkende: Tore Tveit, Bo Lilledal Andersen, Vigdis Blindheim, Paal Jensen, Ragnar Sør Olsen og BKA Grenland.

Arrangør: Besteforeldrenes Klimaaksjon Grenland.

LØRDAG 4. FEBRUAR – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

LØRDAGSBARN: MEG OG KAMMERATEN MIN

Martin Hagfors og Erik Johannessen har redefinert hva «musikk for barn» er og kan være. Ingen temaer er for små eller for store. Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket, å kjenne seg ensom, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor er noe de undrer seg over.

LØRDAG 4. FEBRUAR – KL. 14.00

Peer Gynt / Varighet: 45 min Ordinær: 70 ,–

BELLAMY BROTHERS

De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Vi kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen. I over 50 år har brødrene David og Howard gitt ut over 50 album. De har rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Nå kan du oppleve legendene!

LØRDAG 4. FEBRUAR – KL. 19.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 580 ,–

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon

© Marthe Vannebo
11
på www.ibsenhuset.no
35 90 54 90
eller telefon

BENNY BORG: MORGAN KANE 50 ÅR

I januar 1973 erobret «Balladen Om Morgan Kane» førsteplassen på den første Norsktoppen – og det av en svenske! Dette ble startskuddet på en eventyrlig karrierereise uten sidestykke i norsk showbiz-historie. Bli med på en hit-parade hvor du også får historiene bak låtene og suksessen til svensken –som endelig ble norsk.

TORSDAG 9. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 75 min Ordinær: 390,–

HUMORIST PÅL RIISE: PÅ RANDEN AV FREMTIA

Stand Up Finnmark presenterer nordnorsk humor på sitt aller beste! Med sitt unike skråblikk på verden, og «kjeften opprevven tell øran» har Pål et oppdrag med å videreføre nordnorske fortellertradisjoner til publikum. Belag deg på en kveld med tydelig, krydret og direkte, og ikke minst: en fullstendig latterlig humor.

FREDAG 10. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 80 min Ordinær: 395, – / Student, honnør: 340, –

LØRDAGSJAZZ – FOR SWINGENDE!

Lørdagsjazz – et nytt konsept hvor Skiensjazzdraget inviterer til jazz på ettermiddagen. Her får vi god og kjent jazzmusikk med våre lokale helter. Det blir mulighet for hyggelig prat rundt bordene og noe godt i glasset. Snart får du vite hvem som er lørdagsmusikerne våre – hold av datoene og følg med på Ibsenhusets og Skiensjazzdragets nettsider for informasjon.

LØRDAG 11. FEBRUAR – KL. 15.00 - 18.00

Foajéen

Ordinær: 100 ,– / SJ-medlem: Gratis (billett må hentes ut) Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon

12
eller
35 90 54 90
på www.ibsenhuset.no
telefon

ABID RAJA: MIN SKYLD

Foredraget «Min skyld» er basert på boka med samme navn og er et åpenhjertig foredrag om Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. Han forteller om hvordan han måtte skjule smertene og det medfødte handikappet, skjule seg for volden og mobbingen – og for kjærligheten til den han elsker.

13
LØRDAG 11. FEBRUAR – KL. 18.00 Dovregubbens Hall / Varighet: 75 min Ordinær: 375,–Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

MARTHE LEA BAND

Marthe Lea og hennes kvintett uttrykker sin kjærlighetserklæring til livet – tydelig inspirert av folkemusikk fra fjern og nær. Marthe Lea opptrer med en rekke instrumenter som piano, gitar, fløyter, udungu, perkusjon og tenorsax. Øvrige musikere er Andreas Røysum (klarinett), Hans Kjorstad (fele), Egil Kalman (bass og synth) og Hans Hulbækmo (trommer).

TIRSDAG 14. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord

Ordinær: 300 ,– / SJ-medlem: 200,–

GARD NERGAARD MED KALEJDOSKOP TRIO

Trioen utforsker den norske og svenske folkemusikktradisjonen i et uvanlig format. Sang, hardingfele og klarinett skaper til sammen en sound med både tett kjerne og stort rom. Trioen byr på åpne klanger og tight groove, slåtter, stev, koraler og lokk. Med Gard Nergaard, Albin Myrin og Sofia Hultqvist Kott.

ONSDAG 15. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 60 min Ordinær: 220,–

BEHARIE

Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk finner du Beharie. Med en låtskriving preget av singer-songwritersjangeren, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Et samlet mediekorps utroper Beharie til soulens nye stjerneskudd og til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet sin første Spellemann.

TORSDAG 16. FEBRUAR – KL. 19.30

Peer Gynt, småbord

Ordinær: 280 ,– / Student: 170 ,–

14
© Sunniva Ihlhaug © Siri Anna Flen sburg
Billetter,
på www.ibsenhuset.no
90 54 90
© Malin Longva
eventuelle rabatter og mer informasjon
eller telefon 35

Byggmakker er et smart sted å starte

I varehuset møter du fagfolk som gir gode råd og god service.

Vi har et bredt vareutvalg og du får en god pris på prosjektet ditt.

Vi hjelper deg med alt – også håndverker og hjemtransport.

Byggekonto

Byggekonto for små og store prosjekter. Opprett en Byggekonto og få oversikt over varekjøpene dine.

TJENESTER

Vi tilbyr blant annet fargemåling, materialberegning, kapping av materialer, transport, håndverkerformidling og energieffektivisering av boligen din.

TRANSPORT

GRATIS TAKOG VINDUSSJEKK

GODE PRISER

Vi har konkurransedyktige priser og gode tilbud. I tillegg får du en god pris på hele prosjektet ditt.

GODE RÅD

Vi låner deg tilhenger, eller du kan få varene levert hjem til en god pris. Vi fikser både kranbil og helikopter for vanskelige løft.

Vi utfører gratis tak- og vindussjekk, og gir deg et uforpiktende tilbud.

Vær trygg på at at du får gode råd av dyktige fagfolk, enten det er et stort eller lite prosjekt du skal i gang med.

FIKS FERDIG

Vi kjenner de beste håndverkerne der du bor. Det betyr at vi kan formidle solide håndverkere som er til å stole på.

GODT UTVALG

Hos oss får du et komplett vareutvalg av høy kvalitet. Har vi ikke det du leter etter, skaffer vi det.

KLIKK OG HENT

eller bestill hjemlevering på byggmakker.no

SKIEN Kjørbekkdalen 5, 3735 Skien

Tlf: 35 50 31 50 - Åpent: 7-18 (9-15)

www.byggmakker.no

Velkommen innom din Byggmakker!

Vi er en komplett leverandører av byggevarer til proffe håndverkere og deg som vil pusse opp selv.

ERLEND OSNES: KJÆRLEIK

Erlend Osnes er endelig tilbake på scenen – helt uten filter og med saftige nord-norske gloser i fleng. «Kjærleik» er Osnes sitt tredje stand up-show og handler om alt fra røde roser på en date til krangel om en brødrister ved et brudd, fra samliv til singelliv, fra likestilling til forskjellsbehandling og om kjærlighet for seg selv og for andre.

LØRDAG 18. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 85 min

Ordinær: 420,–

ANDREW LLOYD WEBBER CONCERT GALA

En hyllest til en av de største musikalkomponister i nyere tid; Andrew Lloyd Webber, som har satt evigvarende spor på musikalhimmelen. Det blir utdrag fra mesterverk som «The Phantom of the Opera», «Cats», «Evita» og mange flere. Med internasjonale solister, sangere, dansere og 12-manns orkester.

SØNDAG 19. FEBRUAR – KL. 20.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 670 ,– / Barn: 570,–

MARIE AUBERT OG VIGDIS HJORTH: KONFIRMASJONSSTEMNING

I Jeg er egentlig ikke sånn og Femten år – den revolusjonerende våren er handlinga lagt til den krevende brytningstida, rundt konfirmasjonsalderen. Plutselig ser ungdommen de voksne i et nytt lys. De avslører mønstre og livsløgner, men ser de hele bildet? Samtalen ledes av Helga Lilleland og Anne Spånem.

ONSDAG 22. FEBRUAR – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30

Ordinær: 215, – / LiS-medlem: 165, – / Student: 100, –

16
informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
© Maria Kleppe Vihovde og David B. Torch
Billetter, eventuelle rabatter og mer
17 inspiring students together istelemark.no Kontakt oss på telefon 35 29 14 00 DESIGN WERA // Foto: Vegard Giskehaug SUPERSPEED • 1 000 m2 taxfree-butikker • Buffetrestaurant, bar & kaféområder • Lekeområde & Captain Kid • Business- & Voyagerclass, hvilestoler KRISTIANSAND–HIRTSHALS | LARVIK–HIRTSHALS Hurtig og komfortabelt til Danmark Ved bestilling på telefon og terminal tilkommer servicehonorar. colorline.no | 22 94 42 00 Meld deg inn i Color Club og få spesialpris. 340,– fra 365,–per person én vei v/4 i bilen BILPAKKE skapt for Skagerrak KRS-SH22-136

HAGLE

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og som setter allsang i forsetet! Er du Rådebank-fan har du helt sikkert hørt om Hagle, er du ikke? – du har allikevel hørt om dem. Hagles country-rap med banjo, fele, trekkspill og rap har slått an i alle leire. Alkoholfritt arrangement. Nedre aldersgrense: 13 år.

TORSDAG 23. FEBRUAR – KL. 19.00 Peer Gynt, stående konsert Dørene åpnes kl. 18.00 Ordinær: 390,– / Under 18 år: 305,–

FOAJÉKONSERT: ALLSANG MED ØYVIND

Om ordet allsang står det blant annet: sang utført av en større forsamling. La oss nå samle en større forsamling for å synge sammen. Øyvind Strand tar med seg noen av våre alle mest kjente sanger og sammen med eget kor og orkester, vil han føre an på en hyggelig reise i allsangens univers.

LØRDAG 25. FEBRUAR – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

18
© Tom Riis
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
19 Krizoo Dyresenter Stokke Ravei 795 | 3160 Stokke | tlf: 33 33 85 57 therese@krizoo.no | www.krizoo.no Vi har et godt utvalg til ditt kjæledyr! Åpningstid: mandag-fredag 10-18 / lørdag 10-16 20 års kompetanse og lidenskap for din beste venn Hund | Katt | Fugl | Gnager | Reptil | Fisk Gråtenmoen Down Town Kjøpesenter Infanteriveien 16 Kulltangvegen 70 Tlf: 35 52 70 80 Tlf: 46 82 09 95 post@zoologen.no post@zookrabaten.no zoologen.no Butikkene med det lille ekstra
2022 -KORTET
TA gir deg som abonnent fordeler på enkelte av Ibsenhuset sine arrangementer. SOM TA-ABONNENT FÅR DU FORDELER
TA kortet gir deg rabatter og gode avslag på produkter og tjenester. Her finner du ditt fordelskort: Bruk dine fordeler!

MARS

SKIENS MANNSSANGFORENING: NORSK PÅ NORSK

Et spenstig og variert program med kjente norske sanger av kjente norske artister som Ole Paus, Odd Nordstoga, Jonas Fjeld, Kari Bremnes og mange flere. Ellers medvirker: Erik Damberg, Espen Gjelstad Gundersen, André Kassen, Nils Henrik Mostraum og Carl Erik Hansen. Dirigent: Cedomir Popadic.

ONSDAG 1. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 295,–

ELLEN BREKKEN: A TONIC FOR THE TROOPS

Denne bassisten holder vanligvis fortet i de dype frekvenser i Hedvig Mollestad trio, Tord Gustavsen trio og andre prosjekter innenfor jazz, rock, pop og folkemusikk. Her er hun selv general i egen kvartett og platedebuterer som komponist. Musikken har gjenklang av bassister som Ray Brown og Charlie Mingus.

TORSDAG 2. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 300 ,– / SJ-medlem: 200,–

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

21
© Tom Riis
© L.H. Skjærseth

VINSMAKING OG MIDDAG MED TERRE DI LEONE OG GHISOLANA

En vinkveld med spennende smaker og utsøkt mat. Her blir det kunnskapsrike foredrag med representanter fra de italienske vingårdene Terre di Leone og Ghisolana, det skal smakes på seks ulike viner og en tre-rettes middag serveres av Restaurant Henrik & Kompani, en av byens beste spisesteder.

FREDAG 3. – LØRDAG 4. MARS – KL. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani / Alder: 18 år / Varighet: 180 min Ordinær: 1245 , – Pris inkluderer mat, drikke og foredrag

UTSOLGT

SUONIS PROMENADEKONSERT

Det er igjen klart for «vårens vakreste eventyr». Siden år 2000 har dette vært en fast tradisjon hvor Musikkforeningen Suoni inviterer med seg musikalske venner til en vårlig, velklingende perle. Orkestret trenger vel ingen nærmere presentasjon – med sine dyktige musikere og sin taktfaste dirigent Øyvind Strand er det klart for nok en hyggelig konsert.

LØRDAG 4. MARS – KL. 12.00

Dovregubbens Hall / Gratis. Alle må hente ut billett på forhånd, maksimum 2 billetter per kunde

MUSIKK-BALUBA: FILMBONANZA!

Skiens skolemusikk gjenopptar suksessen fra før pandemien med Musikk-baluba for hele familien! Med seg på laget har korpset sangeren Hilde Norland Gundersen og flere andre gjester. Denne gangen er temaet filmmusikk og arrangøren lover at det vil dukke opp gamle kjenninger og musikk fra nyere filmer! Dirigenter: Rolf Kittilsen og Birgitte Grong.

LØRDAG 4. MARS – KL. 16.00

Peer Gynt, stolrader / Konserten passer for alle Ordinær: 170, – / Barn: 120, –

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90

22
54 90

RIKSTEATRET: STORMFULLE HØYDER

En medrivende og vakker historie om klasseforskjeller, hevn og umulig kjærlighet. Med Riksteatret får du oppleve Emma Bones (fra NRKs «Heimebane») og Ravdeep Singh Bajwa (fra NRKs «Norsk-ish») som Catherine og Heathcliff i en moderne versjon av den britiske klassikeren. Oppsetningen er en fargerik og musikalsk forestilling om kjærlighet og ødeleggende krefter.

SØNDAG 5. MARS – KL. 18.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 140 min / Ordinær: 440 ,–Gruppe (10+), honnør: 358 ,– / Under 30: 185 ,– / Coop*

OPPLEV MER: AFTERNOON TEA

Mer info, se ibsenhuset.no

SKIEN KULTURSKOLE BLANDA DROPS

Det er med stor glede elever og lærere fra Skien kulturskole nå står på scenen i Ibsenhusets storsal og presenterer årets kulturskoleshow: Blanda drops. Her får publikum oppleve smakebiter fra dans, musikk, teater og visuelle kunstfag. Her feires gleden det gir å utøve et kunstfag – som også kan bety noe for andre.

TIRSDAG 7. MARS – KL. 18.00

Dovregubbens Hall Ordinær: 200, – / Barn: 150, –

KVINNEDAGEN 2023: KVINNEHELSE

Litteraturhuset i Skien i samarbeid med 8. mars-komiteen i Grenland, inviterer til en hyggelig markering. Årets tema er kvinnehelse. Her blir det appeller, vi møter hovedtaler Anita Kåss og det bys på en litterær samtale, med samtaleledere som skaper de spesielle øyeblikkene. Mer informasjon kommer, følg med på www.ibsenhuset.no.

ONSDAG 8. MARS – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 17.30 Gratis inngang

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

23
© Pernille Sandberg
Ska dyr- w kend hver helg For mer informasjon: www skien bbl no B R U K D I N E M E D L E M S F O R D E L E R Få rabatterte billetter på forestillinger i Ibsenhuset! For mer informasjon: www.skien.bbl.no B R U K D I N E M E D L E M S F O R D E L E R Få rabatterte billetter på forestillinger i Ibsenhuset! For mer informasjon: www.skien.bbl.no R K I N M D L F O E L R rabatterte billetter på forestillinger i Ibsenhuset! For mer informasjon: www.skien.bbl.no B R U K D I N E M E D L E M S F O R D E L E R Få rabatterte billetter på forestillinger i Ibsenhuset! 24 BJØRBEKK ELEKTRO Tlf: 990 39 802 E-post: post@bjorbekkelektro.no 5 års garanti
25 -Kontorlokaler -Forretninglokaler -Industrilokaler Telefon: 35 58 73 00 e-post: post@kontorbygg.no www.kontorbygg.no LEDIGE LOKALER! TA KONTAKT KONTORBYGG a s KONTORBYGG a s – Kontorlokaler – Forretningslokaler – Industrilokaler Tlf.: 35 58 73 00 – e-post: post@kontorbygg.no www.kontorbygg.no telefon: 90 86 28 05 e-post: bjovalle@online.no adresse: Åmotbakken 39, 3911 Porsgrunn en trygg og hyggelig tur! Ring 05210 for taxi, stor taxi og taxibuss. Last ned vår app Taxilokal Bli kontokunde, kontakt post@skientaxi.no

CATRIN OG STEINAR SAGEN REDDER FORHOLDET

Et lettbeint show der parterapeut og psykolog Catrin Sagen og komikerektemannen Steinar Sagen diskuterer, problematiserer og forhåpentligvis finner noen svar på hvordan man kan gjøre samlivet enda litt bedre – både sitt eget og andres. Her blir det også muligheter for spørsmål fra salen – med svar fra scenen.

TORSDAG 9. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 390 ,–

ABBA

AKUSTISK

Agnetha, Anni-Frid, Björn og Benny hylles av Nina Gromstad, Hilde Norland Gundersen, Jan Olav Renvåg og Espen Gjelstad Gundersen. Her blir det gjensyn med de tidløse, herlige låtene fra den svenske supergruppa og pop-maskinen ABBA. Kvelden byr på nye, spennende og akustiske versjoner av låtene vi alle elsker fra legendariske og evig-aktuelle ABBA.

FREDAG 10. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 90 min Ordinær: 300, –

FOAJÉKONSERT: VISEVERTENE

Visevertene i Skien er, som navnet sier, vertskap for viser og dikt, ballader, jazz og en og annen bluegrass-låt. I tillegg til at de fremfører noe andre har laget, snekrer de egne tekster og melodier. Viktigst for vertene er at stoffet presenteres som noe unikt, som deres eget Spilleglede og humør, ispedd litt allsang, fører gjerne til humring og refleksjon. Gruppa spiller for Livet!

LØRDAG 11. MARS – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

26
© Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

KNITTING PEACE

I en poetisk nysirkusforestilling fylt med garn, floker, tau og tråder veves spørsmål om fred og strikking sammen med fantastisk artisteri, loopet livemusikk og forførende scenografi. Her vil hele familien gispe av beundring, vi vil se at det umulige er mulig og ikke minst et viktig budskap vil bli formidlet av Nordens ledende sirkuskompani; Cirkus Cirkör.

MANDAG 13. MARS – KL. 19.00 Dovregubbens Hall / Varighet: 120 min / Alder: Fra 7 år / Ordinær: 250, – / Student: 150,– / Barn: 100,– / Familie (4): 500,–

© Karolina
Henke
Billetter,
mer informasjon på www.ibsenhuset.no
35 90 54 90
eventuelle rabatter og
eller telefon

AFTENMENN: TIDSMASKIN

Endelig skjer det! Etter 5 års pause er Aftenmenn samlet for å spille live igjen. Med nyutgivelse, «Tidsmaskin», kommer bandet med det beste av de beste. Konserten byr på et utvalg fra utgivelsen pluss noen overraskelser. Gutta lover en festkveld i rockens tegn. Med Jarle Claussen, Espen Håkonsen, Inge Røsaker, Øyvind Tempelen, Richard Straume og Espen Andersen.

LØRDAG 11. MARS – KL. 20.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 90 min Ordinær: 270,–

HANNE FJELDSTAD

Hanne Fjeldstad, opprinnelig fra Skien, er klar med sitt debutalbum «All good». Nå tar hun med seg dette og kommer hit med fullt band. Hanne har en helt egen kjærlighet for seksti- og syttitallet. Denne kjærligheten tar hun med inn i materialet og presenterer et moderne, særegent, organisk og velarrangert lydbilde. Dette er en artist du bør låne øret til!

ONSDAG 15. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 350 ,– / Ungdom, student: 200,–

KYIV GRAND BALLET: ROMEO OG JULIE

Dette er historien om endeløs kjærlighet, om motsetninger mellom godt og vondt og om fatal fiendskap mellom familier. Dette er det tjuende århundres kanskje mest kjente ballett –signert Sergei Prokofjev som har basert mesterverket på William Shakespeares skuespill.

ONSDAG 15. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 120 min Ordinær: 550,– / Barn: 475,– / Grupper (4+): 475,–

28
© Børre Østensen, Terje Båsland og Magne Bergland
Billetter,
og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller
35 90 54 90
eventuelle rabatter
telefon
29 ELEKTRO, RØR OG VENTILASJON Industri, næring og privat Tlf. +47 35 91 35 55 eller 02407 – www.bravida.no Hother Bøttgers Gate 20 • Tlf 35 53 71 50 • www.skiens.no MARKISER PERSIENNER SCREEN INTERIØR Hother Bøttgers Gate 20 • Tlf 35 53 71 50 • www.skiens.no MARKISER PERSIENNER SCREEN INTERIØR

JAZZK(L)ASSEN: DUKE ELLINGTON

I JazzK(l)assen kan du ta opp faget jazz! Jazzmusikk, jazzteori og jazzhistorie er emner og André Kassen er faglærer. Denne kvelden er temaet Duke Ellington og hans musikk – hans innvirkning på klassisk, populær- og jazzmusikk kan ikke overvurderes. Med: André Kassen (saxer), Rune Klakegg (piano), Jan Olav Renvåg (bass) og Stig Sjøstrøm (trommer).

TORSDAG 16. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 300 ,– / SJ-medlem: 200,–

MARIUS ROTH CHRISTENSEN

Vi kjenner ham som solist fra Den Norske Opera & Ballett. Vi kjenner ham som gitarist og vokalist i Seigmen og vi kjenner ham fra Stjernekamp i 2021. Nå tar han, og musikerne hans, oss med på et «oppvekstshow». Her inviteres vi med på en reise i musikalske perler og historier som har preget artisten gjennom barndom, ungdom og voksenliv.

FREDAG 17. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 90 min Ordinær: 495, –

DET BETALES: BACKBEAT

Det Betales og showet «Backbeat» tar for seg tiden da The Beatles spilte i Hamburg på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club. Bandet er omtalt, av selveste Beatles-manager Alan Williams, som «The best Beatles tribute band in the world». En unik konsertopplevelse med noen av de mest kjente Beatleslåtene fremført av en gjeng som gir alt for supergruppa!

FREDAG 17. MARS – KL. 20.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 90 min Ordinær: 480 ,–

30
på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon

MUSIKKLINJAS FOAJÉKONSERT

Det går gjetord om musikklinja ved Skien videregående skole. Mang en musiker har startet sin utdanning her. Linja er fortsatt en viktig møteplass for musikkinteresserte ungdom fra hele Telemark. Denne konserten vil vise noe av det som rører seg blant dagens elever. Det blir stort spenn i både ensembler og instrumenter, og i sjanger og uttrykk. Gled dere!

LØRDAG 18. MARS – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

LØRDAGSBARN: IGOR OG MARIHØNE AIRLINES

Igor Dunderovic og Marihøne Airlines er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improvisasjon, satire, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi. Igor er komiker med gode fortellinger på lager, kopilotene Atdhe og Nenad holder styr på alle rytmene – og de er det mange av!

LØRDAG 18. MARS – KL. 14.00

Peer Gynt, stolrader / Varighet: 45 min / Alder: 3-93 år Ordinær: 70, –

INGEBJØRG BRATLAND TRIO

Tross sin unge alder har hun erobret hver en krok av landet med sin vakre sangstemme og sin unike formidlingsevne. Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg. Enten hun formidler sine egne låter eller låner fra andre, så gjør hun det på en måte som bare er hennes. Og i Telemark er vi jo spesielt glad i Ingebjørg Bratland!

LØRDAG 18. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 520,–

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

Morten

31
© Isabel Watson
©
MUSIKKLINJAS FOAJÉKONSERT © Bjerk

KARIUS OG BAKTUS

Vi er igjen klare for ablegøyer og sprell når de to sjarmerende tanntrolla Karius og Baktus kommer. Både barn og voksne vil bryte ut i latter av alle de rare påfunna disse karene har – i munnen til Jens kan mye skje. Her blir det lov for publikum å synge med på sangene og å rope «Vi vil ha loff» av full hals. Og etterpå i foajéen, kan vi hilse på Karius og Baktus.

SØNDAG 19. MARS – KL. 13.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 35 min / Alder: fra 3 år Ordinær: 275 ,–

MINNEKONSERT FOR PIANIST OG KLAVERPEDAGOG KARI JØNTVEDT

Kari Jøntvedt har betydd mye for mange i det lokale musikkmiljøet. Her møter vi tidligere elever; Kristin Kverndokk, Gisle Kverndokk og Margit Åkre Reite som sammen med elever fra Skien kulturskole byr på verker av bl.a. Bach, Brahms, Beethoven og Ravel. Konserten ledes av Ewa Storkås.

SØNDAG 19. MARS – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord

Ordinær: 100, – / Elever ved Skien kulturskole: Gratis

BUGGE WESSELTOFT: JAZZLANDING

Hva er det med Skiens store jazzmann Bugge Wesseltoft? Har han funnet ut noe som ingen andre i det norske jazzlandet har? Er han konge i sitt eget jazzrike? Hvor mye jazz kan et hode romme? Kulturformidler Trond Aarstad Jr. tar samtalen. Bugge spiller, og Trond graver. Det blir en spontan kveld, med friske dukkerter i mange musikalske farvann.

ONSDAG 22. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 120 min Ordinær: 230 ,–

32
© CF Wesenberg Billetter,
på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
eventuelle rabatter og mer informasjon

4B tegnet Ibsenhuset

Vi tror det mest bærekraftige vi kan gjøre som arkitekter er å skape bygninger som blir beundret gjennom generasjoner – og å ta vare på det som allerede er bygget.

33 EU-kontroll • Service • Reparasjon Tlf: 35 53 91 46 • www.auto1skien.no Telefon 35 55 51 51 nr1trafikkskole.no Skien Porsgrunn Stathelle Utleie av maskiner og utstyr Tlf.: 35 51 66 00 bohus.grenland@bohus.no Porsgrunn Ditt naturlige førstevalg ☺
4b.no
MARKEDSLEDER INNEN DIGITAL DOKUMENTHÅNDTERING
4B tegnet Ibsenhuset. Vi tror det mest bærekraftige vi kan gjøre som arkitekter er å skape bygninger som blir beundret gjennom generasjoner – og å ta vare på det som allerede er bygget.
.

JOHN LEES´ BARCLAY JAMES HARVEST

Dette legendariske bandet trollbandt sitt publikum allerede på slutten av seksti-tallet. Britene beveger seg innen symfonisk og melodisk rock med røtter i progressiv rock og klassisk musikk. Bandets kanskje mest kjent låt er «Mockingbird» fra 1971. Med millioner av solgte plater er bandet med i musikkhistorien.

TORSDAG 23. MARS – KL. 20.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 650 ,–

HALVOR JOHANSSON: HALVORSPRAT

Gled deg til en helaften med hysterisk morsom «Halvorsprat» – Halvor Johanssons nye soloshow. Han har blitt en av landets mest populære standup-komikere som spiller for fulle hus landet over. Han fortsetter i stilen vi alle elsker – å snakke rett fra levra om stort og smått, med så gode og treffsikre poenger at vi ender opp med å le enten vi er enige eller uenige.

FREDAG 24. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 70 min Ordinær: 425 ,– / Gruppe (8+): 400,– / Student: 350,–

SKIEN PLATEMESSE

Velkommen til Skien Platemesse – Norges eldste og en av landets største platemesser. Her vil du finne mest vinyl, men og et rikt utvalg av CD-er. Av sjangere finner du det meste innen prog, psych, folk, heavy, metall, soul, beat, rock’n’roll, grunge, westcoast, sørstatsrock, indie, bluesrock, jazzrock, countryrock, singer/songwriter – ja alt et musikkhjerte kan begjære.

LØRDAG 25. MARS – KL. 11.00 - 16.00

Ibsenhusets foajé Billettsalg kun ved inngang (50, –)

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

34
35 RESTAURANTEN PÅ IBSENHUSET! www.henrikogkompani.no Kombiner et besøk på et av Ibsenhusets kulturarrangement og få rabatt i vår restaurant. Ta med billetten på forestillingsdagen. Én rabattert meny pr. billett. Eget selskapslokale Catering ÅPNINGSTIDER Tirsdag–lørdag fra kl. 17.00 Ved større forestillinger på Ibsenhuset har vi også åpent søndager og mandager. For bordbestilling: 35 53 13 90 eller 92 43 11 76 e-post: restaurant@ibsenhuset.no

LØRDAGSBARN: ROCKEKONSERT MED PLOPP

Hvor tøft er det ikke med en skikkelig rockekonsert på Lørdagsbarn? Rockebandet Plopp er Norges tøffeste rocketrio – og barnas favoritt! Bandet kommer med spreke egenkomponerte låter som handler om venner, løse tenner, rare dyr og mye mer. Her må publikum synge med – og lyden er tilpasset små ører.

LØRDAG 25. MARS – KL. 17.00

Peer Gynt, stolrader / Varighet: 45 min Ordinær: 70,– / Passer for de mellom 3 og 10 år

SMOKIE

Smokie har beholdt sin popularitet i Norge i mange tiår, og bandet vender nå tilbake for å få oss i den ultimate feststemning. Det evig-populære bandet har gitt oss låter som «If You Think You Know How to Love Me», «Living Next Door to Alice», «Lay Back in the Arms of Someone» og «Have You Ever Seen the Rain» pluss mange, mange flere klassikere.

LØRDAG 25. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 580 ,–

36
www.henrikshotell.no | Prinsessegata 7, 3724 Skien | Telefon: 35 52 00 30 post@henrikshotell.no
Henriks Hotell – et hotell for alle
og
informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
© Morten Henden Aamot
Billetter, eventuelle rabatter
mer
37 Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
frodige
TIRSDAG 28. MARS – KL. 19.00 Dovregubbens Hall / Varighet: 130 min Ordinær: 260 ,–Det blir gjensyn med danske Claus Dalby – entusiasten som trollbinder sitt publikum med sin kunnskap og kjærlighet til det som vokser og gror. Denne gang skal vi gjennom et helt hageår i hans egen hage i Risskov – et levende og frodig paradis som er skapt gjennom mange år. Også i år; utstillere i foajéen.
HAGEKVELD MED CLAUS DALBY Den
hage

HELGA FLATLAND: TELEMARKS ETTERKLANG

Kan det å rømme fra Oslo til Telemark redde Mathilde fra seg selv? Bli med inn i Flatlands litterære univers, hvor folkediktning, hardingfele og sagn utgjør kulissene. Forfatteren Helga Flatland møter Anne Spånem til litterær samtale. Det vil også være et spennende musikalsk innslag denne kvelden.

ONSDAG 29. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30 Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,–

THOMAS SELTZER: AMERIKANSK ARMAGEDDON

Han var en av få i media som ikke ble overrasket over Trumps valgseier eller stormingen av kongressen i USA. Her forteller Seltzer hvorfor han så dette komme, og hvor han ser sitt fedreland USA og det amerikanske prosjektet gå videre. Det er ingen lystig fortelling, men desto viktigere pensum for enhver som vil forstå.

TORSDAG 30. MARS – KL. 19.00

Dovregubbens Hall / Varighet: 60 min Ordinær: 350,–

MOR THERESE

Si farvel til fasaden om å være den perfekte mor, senk mamma-skuldrene og si hei til «Mor Therese». Med en stor dose selvironi og elleville observasjoner briljerer Therese Alvseike med sin fortellerevne om morsomme, men også tabubelagte temaer rundt graviditet og småbarnslivet – for er dette så rosenrødt som det fremstår på Instagram?

FREDAG 31. MARS – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 75 min Ordinær: 375,–

© Thomas Søbstad / NRK
Brun 38 Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
© Agnete

APRIL

PLAY 3.0: SIRQUS ALFON

Fra «America´s got talent», «Worlds got talent» og Edinburgh Fringe Festival! Den prisvinnende svenske punk- og elektropopgruppa Sirqus Alfon er klare for konserter i Norge med et show du aldri før har sett maken til. Med interaktiv teknologi, ipads, kunstig intelligens, lasere og funky musikk er de klare for å bergta små og store. Alder: 5 år og oppover.

ONSDAG 12. APRIL – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 60 min Ordinær: 200, – / Student: 150, – / Barn: 100, – / Familie (4): 500, –

JAZZFEST SKIEN OG JAZZPRISEN

2023

Hele jazz-Norge kommer til Skien og Skiensjazzdraget! Tre hele dager til ende blir det konsertopplevelser av høy klasse – og mere til! Høydepunktet blir utvilsomt når Norsk jazzforum deler ut den første utgaven av Jazzprisen – jazzens «spellemannspris». Prisen deles ut i Ibsenhuset i samarbeid med NRK.

TORSDAG 13. – LØRDAG 15. APRIL Programmet vil bli presentert på www.skiensjazzdraget.no – følg med!

39
54 90
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90

OVERSETTERNE KOMMER –VI TAR EN SPANSK EN

Bli med inn til en varmende spansk aften. Vi byr på spansk musikk ved Dúo Córdoba, Henrik & Kompani byr på tapastallerken og du får innblikk i spansk litteratur. Oversetterne Signe Prøis og Kaja Rindal Bakkejord møter Mario Puertas til samtale. På norsk, men vi lover opplesninger på spansk også.

ONSDAG 19. APRIL – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30 / Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,– / Tapastallerken: 125,–

GÖRAN FRISTORP SOLO

Svenske Göran Fristorp er en av Skandinavias mest folkekjære artister. Han har gjort seg bemerket både innenfor visetradisjonen og som jazzmusiker. Han er kjent for sitt eminente gitarspill, flotte røst og enorme allsidighet – og ikke minst evnen til å fange publikum fra første tone. Du husker vel hans versjon av Nils Ferlins vakre dikt «Men går jag över ängarna»?

TORSDAG 20. APRIL – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 75 min Ordinær: 420,–

ARISTOKATTENE

Her møtes vakre aristokatter, tøffe bøllekatter, kule bandkatter, elegante dollekatter, sløve hunder, rare rotter, artige gjess og en særdeles slu, klønete og sprø butler – i skjønn forening med jazz, hip hop og musikalmusikk. Det blir garantert full trøkk fra start til slutt, og moro for hele familien når Telemark Barne- og Ungdomsteater presenterer klassikeren Aristokattene.

FREDAG 21. APRIL – KL. 18.00

LØRDAG 22. APRIL OG SØNDAG 23. APRIL – KL. 16.00 Dovregubbens Hall / Ordinær: 270, –

Billetter, eventuelle

40
© Moa Westerson
54
rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90
90

Vi sørger for frisk luft under forestillingen, og systemer levert av Malthe Winje styrer også anleggene for drikkevannsproduksjon og avløpshåndtering i Skien kommune.

N Y B Y G G - T I L B Y G G - R E S TA U R E R I N G - T E R M O G R A F E R I N G ulf@ent-solbakken.no – tlf. 982 82 870 www.mwg.no - firmapost@mwg.no - Sentralbord tlf: 66 99 61 00
41

BARE EGILS SPELLEMANNSLAG

Egil Hegerberg finnes i flere musikalske konstellasjoner enn vi kan telle – «Bare Egil», «Bare Bare Egil» osv. Her kommer den rotnorske og mest klassiske utgaven av dem alle: Spellemannslag. Her skal det kvedes og steves akkompagnert av felegnikk og trekkspilleri. Med på laget: Tuva Syvertsen, Frode Haltli, Roald Kaldestad, Erik Sollid og Gjermund Silset.

FREDAG 21. APRIL – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: Omlag 75 min Ordinær: 350,–

FOAJÉKONSERT: SKIENSFJORDENS TREKKSPILLORKESTER

Skiensfjordens trekkspillorkester har røtter tilbake til 1968. I over femti år har de vært bidragsytere til kulturlivet i området. Orkestret består i dag av medlemmer i alle aldre og ledes av trekkspill-sjefen selv – Jørn Arve Rønningen. Få instrument er så stemningsskapende – man blir rett og slett glad av trekkspill.

LØRDAG 22. APRIL – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

MINNEKONSERT FOR REMO VINCIGUERRA

Vi hyller avdøde maestro Remo Vinciguerra – en pianist, komponist, pedagog og kunstner i verdensklasse! Unge pianoelever og konsertpianistene Eliana Grasso, Giannantonio Mutto og Andrea Speri hedrer en mann som har inspirert generasjoner, både utøvere og publikum. I samarbeid med «Kreativ øving».

MANDAG 24. APRIL – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 100,– / Skoleelever: Gratis

42
© Tom Riis
Billetter,
og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
© Elisabeth Jakobsen
eventuelle rabatter

Som et av kun fire steder i Norge, får Ibsenhuset besøk av legendariske The Hollies. Gruppa som for 60 år siden så dagens lys i Manchester, er et av verdens største band gjennom tidene. Originalmedlemmene Tony Hicks og Bobby Elliott vil sammen med Peter Howarth, Ray Stiles, Ian Parker og Steve Lauri servere de aller største slagerne fra legendene du ikke vil gå glipp av.

ONSDAG 26. APRIL – KL. 19.30

Dovregubbens Hall

Ordinær: 580,–

43
telefon 35 90 54 90
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller

STIAN CARSTENSEN SOLO

Repertoaret spenner fra barokk og balkan til hillbilly og jazz toppet med egne viser i revytradisjon. Alt dette tilnærmes med solide doser brådiktning i tradisjon etter Myllarguten, Bach og Charlie Parker. Stian Carstensen er opptatt av improvisasjon i ordets rette forstand og han sier derfor at forslag fra publikum tas imot, innenfor urimelighetens grenser, med takk.

ONSDAG 26. APRIL – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord

Ordinær: 250,–

NORSJØ KAMMERMUSIKKFEST: SCHUBERT OG KVERNDOKK

Den etter hvert så veletablerte kammermusikkfesten gjester igjen Ibsenhuset som en av flere arenaer under festivalen. På programmet står musikk av Skiens egen komponist Gisle Kverndokk, Jörg Widmann og Franz Schubert. Utøverne byr på ung entusiasme, spilleglede og ikke minst faglig kvalitet.

FREDAG 28. APRIL – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 120 min Ordinær: 250,– / Under 20 år: Gratis

FOAJÉKONSERT: SKIEN KULTURSKOLE

Skien Kulturskole er en del av Kulturkvartalet og en av våre nærmeste naboer. Vi har et meget godt samarbeid med den allsidige skolen og vi nyter stadig godt av deres kreative arbeid. Elever fra skolen vil nå vise litt av alt det de holder på med. Her blir det musikk, dans og teater alt presentert med ung iver, glede og entusiasme.

LØRDAG 29. APRIL – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

44
©
Billetter,
mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90
eventuelle rabatter og

MAI

LITTERATURHUSET I SKIEN

Om ikke lenge får du vite mer om hva Litteraturhuset i Skien kommer til å fylle scenen i Peer Gynt-salen med denne kvelden. Det vi kan love deg er litteratur som åpner for de gode samtalene – og samtaleledere som skaper de spesielle øyeblikkene. Hold av datoen og følg med på Ibsenhusets nettsider for mer informasjon og billettsalg.

ONSDAG 10. MAI – KL. 19.00

Peer Gynt, småbord / Dørene åpnes kl. 18.30

Ordinær: 215,– / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,–

FOAJÉKONSERT: SUONI PÅ BYEN

Musikkforeningen Suoni er en kjent musikkinstitusjon i byen vår. Vi kjenner dem både som konsertorkester og vi kjenner dem fra gata – stilfullt marsjerende. «Suoni på by´n» kombinerer begge utgavene: Her blir det først parade rundt i byen før vi samles i foajéen til en tjuvstart på 17. mai-feiringen med norsk musikk, allsang og marsjer.

LØRDAG 13. MAI – KL. 12.00

Foajéen / Varighet: 60 min Gratis inngang

45
35 90 54 90
Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon

PÅ STENGRUNN

Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Jon Arne Corell, Steinar Ofsdal, Pål Moddi Knutsen og Edvard Askeland er gruppa På Stengrunn anno 2023. Siden starten på 70-tallet har prosjektet formidlet diktskattene til Rudolf Nilsen. Nå skal en ny generasjon få ta del i kjærlighetsdikt, humoristiske dikt og politiske dikt som har fått nytt liv med moderne toner.

LØRDAG 13. MAI – KL. 19.00

Peer Gynt , småbord / Varighet: 90 min Ordinær: 320, – / Under 20 år: 150, –

GRZEGORZ NIEMCZUK: STORE ROMANTIKERE

Mesterpianist Greg Niemczuk presenterer noen av de store romantiske komponistene fra 1800-tallet. Den polske klavervirtuosen, med hele verden som sin arena, skal tolke de vakreste og mest kjente klaververkene av Schubert, Schumann, Verdi, Mendelssohn, Liszt, Chopin, Brahms og vår egen Edvard Grieg.

SØNDAG 14. MAI – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord / Varighet: 120 min Ordinær: 290,–

P
S T E N G
U N N
Å
R
46 Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90 www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90 FØLG MED PÅ KULTURHUSET DITT! www.ibsenhuset.no Meld den på vårt Nyhetsbrev Følg oss på Facebook og Instagram

INGVARD WILHELMSEN

Alle vil ha, og trenger, en dose med Ingvard Wilhelmsen i livet. Nok en gang kommer den populære foredragsholderen med temaet «Sjef i eget liv». Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller professoren rommet med kloke ord og en god dose sunn fornuft. La 2023 bli året da du ble «sjef i eget liv»! – Ingvard Wilhelmsen gir deg noen tips på veien.

ONSDAG 24. MAI – KL. 18.30

Dovregubbens Hall / Varighet: 90 min / Arrangør: Atikko Priser fra 515, – til 665, –

RØTTER MIKS, SKIEN KULTURSKOLE

Våre musikalske og kulturelle røtter flettes sammen til en spektakulær forestilling med korsang, dans, visuell kunst og musikk. Vi møter elever fra Stigeråsen -, Buer -, Kjørbekkhøgda - og Klyve skole som gjennom året har øvd med lærere fra kulturskolene i Skien og Porsgrunn. Nå vil de vise sine ulike røtter.

ONSDAG 31. MAI – KL. 18.00

Dovregubbens Hall / Gratis inngang, alle må hente ut billett. Hent kun de du trenger slik at alle får plass.

© Jan M. Lillebø
47 Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90 www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90 TIL NOEN DU BRYR DEG OM! Gi et gavekort til den gode kulturopplevelsen

Ja Vi Els KER dettE lAndEt

17. mA i På IBSENHUSET

Restaurant Henrik & Kompani holder som vanlig åpent og serveringen vil foregå både inne i restauranten og ute i et av byens koseligste uteområder.

SERVERING - kl. 09.00 til kl. 20.00

Restaurant Henrik & Kompani

Tradisjonen tro inviteres byens pensjonister til kaffe og kaker i Ibsenhusets hovedetasje. Her er Skien kommune vertskap.

Den store promenadekonserten i Dovregubbens Hall. Telemark Symfoniorkester er på plass sammen med gjester og dirigent byr de på all den fine musikken en nasjonaldag verdig. Alle er hjertelig velkomne.

PROMENADEKONSERT MED TSO – KL. 12.00

Dovregubbens Hall Gratis inngang

© Maria Sundet
Selander

JUNI –>

AUDUN MYSKJA: KUNSTEN Å FINNE RO

Hva er forskjellen på godt og dårlig stress? Hvordan kan vi redusere tankestøyen i hverdagen? Hva er nøkkelen til indre stillhet og varig ro? I dette inspirerende foredraget vil Dr. Audun Myskja gi deg viten og verktøy om hvordan du kan finne veien til deg selv.

TORSDAG 8. JUNI – KL. 18.30

Peer Gynt, stolrader / Varighet: 120 min / Arrangør: Atikko Ordinær: 480,–

SKIEN KULTURSKOLES DANSESHOW: FANTASI

Velkommen til en familieforestilling med Skien kulturskoles danseelever – en forestilling full av fantasi, drømmer og danseglede. Publikum vil få oppleve morsomme, abstrakte, merkelige, kreative og storslagne innslag som tar utgangspunkt i fantasien. Velkommen inn i fantasiens verden.

LØRDAG 10. JUNI – KL. 18.00

Dovregubbens Hall

Ordinær: 200, – / Barn: 150, –

Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

49
50 atenti.no Effektiv økonomistyring Moderne systemer Nettbasert rapportering Alltid tilgang til egne data Enklere hverdag Snakk med oss om effektive økonomiløsninger WEXELS.NO • 35 90 58 90 Et ledende advokatkontor i Telemark 50

LITTERATUR I LUNDEN: SOMMER OG PROSALONG

Om ikke lenge får du vite mer om hva Litteraturhuset i Skien kommer til å fylle scenen i Lunden med denne kvelden. Det vi kan love deg er litteratur som åpner for de gode samtalene – og samtaleledere som skaper de spesielle øyeblikkene. Hold av datoen og følg med på www.ibsenhuset.no for mer informasjon.

ONSDAG 14. JUNI – KL. 19.00

Utearrangement / Ved dårlig vær: Peer Gynt, småbord Ordinær: 215, – / LiS-medlem: 165,– / Student: 100,–

IBSENHUSET 50 ÅR! JUBILEUMSSHOW

Høstsesongen på Ibsenhuset blir en spesiell sesong. 7. september 1973 åpnet det som siden den gang, har vært regionens storstue nummer 1. Jannicke Irwin Abrahamsen fått i oppgave å lage tidenes jubileumsfeiring en 50 åring verdig! Hold av datoen – fredag 8. september skal vi feire!

FREDAG 8. SEPTEMBER

Dovregubbens Hall Følg med på ibsenhuset.no for salgsstart

VIVALDIS ÅRSTIDER

«De fire årstider» – tittelen får de aller fleste til å nikke gjenkjennende. Antonio Vivaldis verk fra 1725 er verdens kanskje mest populære klassiske musikkverk, elsket av publikum gjennom århundre. Fem av Norges fremste musikere vil nå fremføre dette fantastiske verket. Med Atle Sponberg, Edvard Erdal, Eivind Ringstad, Åse Mathiesen og Ingvild Sandnes.

SØNDAG 17. SEPTEMBER – KL. 18.00

Peer Gynt, småbord Ordinær: 350, – / Barn, student: 150, –

51 Billetter, eventuelle rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

FOR DEG SOM ER INTERESSERT I HENRIK IBSEN

– bli medlem! Se ibsenforbundet.no

Ibsenforbundet er landets eneste Ibsenforbund og er en uavhengig forening for alle som er interessert i Henrik Ibsen og hans dramatikk. Forbundet arbeider for å fremme interessen for Henrik Ibsens liv og diktning.

FORBUNDETS ARRANGEMENT HER PÅ IBSENHUSET VÅREN

2023:

FRA MUNCH TIL IBSEN – FOREDRAG MED BARBARA IDA DE HAAN

Nå er hun direktør ved Telemark Museum, de siste årene har hun vært prosjektleder for flyttingen av Munchmuseets samlinger fra Tøyen til Bjørvika. Møt Barbara Ida de Haan. Billetter selges kun ved inngang.

TORSDAG 2. MARS KL. 18.00

Ordinær: 150,–

Medlemmer av Ibsenforbundet, Foreningen Norden og Skiens Kunstforening: 100,–

Ungdom: gratis

Sted: Anitra, Ibsenhuset

LESESIRKLER

Her inviteres vi til et hyggelig og uhøytidelig møte om et av Henriks Ibsens verk. Alle leser seg opp på dagens tema og vi møtes til samtaler om våre opplevelser og tolkninger av stykket.

KONGS-EMNERNE

Gratis inngang, åpent for alle Sted: Møterom Hedvig, Ibsenhuset

MANDAG 23. JANUAR KL. 18.00

CATILINA

Gratis inngang, åpent for alle Sted: Møterom Hedvig, Ibsenhuset

MANDAG 13. MARS KL. 18.00

52

Foto: Tom Hardy

MESSER

KURS

KONFERANSE EVENT

Foto: Jon Inge Nordnes

Vår erfaring strekker seg over 48 år og vi tilbyr lokaler til alt av møter, kurs, foredrag, bryllup, eventer og firmafester.

– Vi hjelper gjerne til med å skreddersy ditt program og tilrettelegger lokalene våre for dine behov.

Velkommen til vårt komplette kulturhus med åtte fleksible, fullt utstyrte rom med kapasitet som strekker seg fra 10 til 1100 gjester. Vår 800 kvm foajé er tilrettelagt som messearena. Uansett behov, strekker vi oss langt for å sikre at arrangementet ditt vil ha de beste rammer.

Vår restaurant, Henrik & Kompani, serverer våre gjester de deiligste retter og kan tilby alt fra rundstykker til flerretters gallamiddager.

Vi tilbyr strømming av dine arrangementer.

Foto: Tom Riis Foto: Tom Riis

Ta kontakt med vår salgsavdeling på telefon 94 83 24 74 eller grim@ibsenhuset.no

*Billetter, rabatter og mer informasjon på www.ibsenhuset.no eller telefon 35 90 54 90

53
53
53
54
Vi holder kurs i bl.a. brodering og montering av bunader, ulike slags vev, trearbeider, smiing og mye mer. Se vår nettside og på Facebook. Hele kurskatalogen finner du i Prestegården Husflidshus, NORSK FLID Husfliden eller på vår hjemmeside www.husflid.no/Grenland. Kursene legges også ut på Facebook, så følg oss der! Velkommen til Prestegården Husflidshus KURS OG AKTIVITETER VÅREN 2023 Linn Lervik. Skulptur 90x90x90 UTSTILLINGSPROGRAM VÅR 2023 LINN LERVIK 18. februar – 26. mars GRAVNINGEN OG BERGSTAD 1. april – 30. april JOHANNES BORCHGREVINK HANSEN & HANS KRISTIAN BORCHGREVINK HANSEN 6. mai – 4. juni NåDa – UNGDOM, SAMTIDSKUNST OG KULTURMINNER 17. juni – 20. august FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM @skiens_kunstforening www.skienskunstforening.no
Prestegården Husflidshus Temamøter starter kl. 19 i Prestegården Husflidshus, Lundegata 13, Skien 30.januar Årsmøte 13.februar Temamøte: Ripsvev eller damask v/Brita Been 13.mars Temamøte: Metallhåndverkv/Johannes Vemren Rygh 17.april Temamøte:Innføring i drakttradisjoner i Tinn v/Tor Dale Svendsen 22.april Klesbyttedagen 8.mai Temamøte: Bunadsølv v/Gry Grindbakken 10.juni Hagefest 19.-23.juni Sommerskole for barn Temamøtene er åpne for alle. Åpent hus med kafé hver tirsdag og torsdag kl.11 - 15

HER KAN DU PARKERE:

Prøv byens flotte parkeringsanlegg i Bygarasjen. Over 400 store, gode parkeringsplasser under tak i et søylefritt parkeringsanlegg midt i byen. Kun kr 14,– pr. time. Makspris pr. døgn kr 140,–. Hele anlegget er videoovervåket. Stå så lenge du vil.

Det er gratis å parkere i Bygarasjen på lørdager. Forutsetter at du kjører inn og ut på lørdag.

Vi har 9 ladeplasser for el-bil. 2 stk. 7,2 KW og 7 stk. 3,6 KW, i tillegg har vi 10 helt nye Easee-ladere med lastregulering. Det er ikke tillat å parkere på disse plassene uten at man betaler for lading. For å kjøpe lading: Gå inn på www. ladeinorge.no, logg inn eller registrer deg som bruker.

Bygarasjen finner du i Kongens gate 22 GPS-koordinater: 59.210162, 9.609453

55
mobil: 90 67 77 06 · e-post: info@cembalo.no Autorisert pianostemmer Kontaktperson: Atle Taalesen tlf. 95 12 18 42 MUSIKKFORENINGEN SUONI Øvelse i Ibsenhuset hver tirsdag kl. 18.30 www.suoni.no Kontaktperson: Erik Andre Hoff tlf. 48 02 10 90 Telemark Symfoniorkester Øvelse hver mandag kl. 19.00–21.30 www.telemarksymfoni.no

KONTAKTINFO

Billettkontor: 35 90 54 90

Sentralbord: 35 58 13 30

Booking lokaler: 94 83 24 74

Adresse: Lundegata 6 3724 Skien

ÅPNINGSTIDER

Billettkontoret er betjent:

– Hverdager: 12.00–19.00

– Lørdag: 11.00–14.00

– Ellers 2 timer før forestilling

KJØP/RESERVASJON AV BILLETTER

– Billetter kan kjøpes direkte via våre nettsider eller i vårt betjente billettkontor.

– Du kan også ringe oss for å reservere.

– Det er 3 dagers hente frist fra billetten er bestilt.

– Reserverer du billetter nær forestillingsdagen, må disse hentes senest 1 time før forestillingsstart.

– Ved kjøp av billetter på våre nettsider, skrives disse ut hjemme eller du kan velge å laste den ned på mobiltelefonen din.

– Allerede kjøpte billetter refunderes kun ved avlyst forestilling. Det er dessverre ikke mulig å bytte allerede kjøpte billetter til andre forestillinger.

RIS/ROS

Noe du vil fortelle oss, eller har spørsmål? Send en e-post til info@ibsenhuset.no

GAVEKORT

– Gavekort til kulturhuset selges i vårt billettkontor og på våre nettsider.

– Gavekort er gyldig i 2 år.

– Vi har gavekortomslag til salgs.

BETALINGSMÅTER

– I billettkontoret tar vi BankAxept-kort (debetkort) og de fleste typer kredittkort.

– På nettsiden kan du betale med debet- og kredittkort og VIPPS

– Gavekort fra Servicebyen Skien.

– Ta kontakt med billettkontoret for andre betalingsmåter.

PARKERING

– Du finner gode parkeringsmuligheter i nærheten av Ibsenhuset og i Bygarasjen 5 minutters gange unna.

– På kveldstid kan du benytte parkeringsplassen til Lunde barneskole som ligger rett ved Ibsenhuset.

– Ved billettkjøp kan du parkere utenfor hovedinngangen, maks 15 minutter.

– Stor sykkelparkering utenfor.

HITTEGODS

Har du glemt noe hos oss? Kontakt oss på telefon eller kom innom. Vi opp bevarer gjen glemte eiendeler i 3 måneder.

OVERNATTING I SKIEN

Trenger du overnatting i Skien i forbindelse med et kulturbesøk eller kurs/konferanse, kan byen by på følgende av våre gode samarbeidspartnere:

– Thon Hotel Høyers

– Clarion Collection Hotel Bryggeparken

– Henriks Hotell

– Hotell Fritidsparken

ANNEN INFORMASJON

– IR-teleslynge er installert i saler.

– Ibsenhuset er godt tilrettelagt for rulle stolbrukere. Kontakt billettkontoret for å bestille en rullestolplass.

– Ibsenhuset er med i ledsagerordningen for personer med nedsatt funksjonsevne. Oppgi dette ved bestilling, beviset fremlegges ved henting.

– Rullatorer eller barnevogner kan dessverre ikke medbringes inn i Dovregubbens Hall grunnet sikkerhet ved evakuering.

– Pga. sikkerhetshensyn har vi ikke løse barneseter.

– Alle over 1 år må ha gyldig billett. På Kulturknøttene må også babyen ha billett.

SERVERING

Vår foajébar er åpen i forbindelse med forestillinger. Restauranten har egne åpningstider. Meny og info på www.henrikogkompani.no.

FORBEHOLD

Det tas forbehold om trykkfeil og endringer.

25 01 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 01 28 02 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 02 31 03 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 03 32 04 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 04 35 05 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 05 36 06 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 06 39 07 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 07 40 08 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 08 40 09 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 09 42 10 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 10 43 11 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 11 44 12 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 12 45 13 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 13 44 14 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 14 45 15 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 15 46 16 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 16 45 17 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 17 46 18 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 18 45 19 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 19 22 20 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 20 22 21 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 21 SCENE DOVREGUBBENS HALL Det naturlige stedet for billettsalg! Skal du arrangere? Ring 35 58 13 30. 56
INFORMASJON
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.