Page 1

DE OMGEVING QUISTELLESI IN HART EN NIEREN

Quistellesi. Zo worden ze genoemd. De inwoners van Quistello. Een stadje in Italië, zo’n 850 km van Brussel. Gelukkig hoeft u niet zo ver te reizen om Quistello te bezoeken. Want onze nieuwe gelijknamige residentie ligt gewoon in Ertvelde, deelgemeente van Evergem. U woont er op wandel- en fietsafstand van lokale winkels of openbaar vervoer.

R E S I D E N T I E

QUISTELLO

Of verplaatst u zich vaak met de wagen? Dan rijdt u in enkele minuten naar de oprit van de R4 en E34.

KORTEMARK - Wilgenlaan 39 - 051 480 980 GENT - Gustaaf Callierlaan 74/001 - 09 355 33 33 info@hyboma.be - www.hyboma.be


MIJN NIEUWE APPARTEMENT Residentie Quistello is een mooi architecturaal en alleenstaand gebouw dat u de keuze geeft uit 28 ruime appartementen en twee woningen. De meeste appartementen zijn uitgerust met twee slaapkamers en alle comfort, zoals een inkom met afzonderlijk toilet, een badkamer met bad en/of douche, een open keuken én een berging met centrale verwarming en wasruimte. Of kiest u liever voor comfort met een kleinere oppervlakte? Dan heeft u keuze uit 8 één slaapkamer-appartementen.

*Ertvelde (Evergem), Garenstraat 42 op 15 min van het centrum van Gent

Ligging

De woningen zijn uitgerust met een inkom, leefruimte met zitgedeelte en open keuken, droge berging, toilet met sas én een wasplaats met berging. Op de eerste verdieping vindt u een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, badkamer met bad en douche én een berging met centrale verwarming terug.

Hyboma bouwt de nieuwe residentie in het centrum van Ertvelde, deelgemeente van Evergem. Een rustige maar uitstekende locatie. Zo rijdt u vlot naar de R4 en E34 én de Gentse haven. Een perfecte uitvalsbasis voor werkgelegenheid.

Veilige en rendabele investering ECOLOGISCHE EN ENERGIEVRIENDELIJKE RESIDENTIE

GENIET VAN DE ZONGERICHTE ORIËNTATIE

VERKEERSVRIENDELIJK WONEN IN HET DORP VAN ERTVELDE

GEGARANDEERDE MEERWAARDE EN RENDEMENT VOOR UW BELEGGING

De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de gegeerde ligging garanderen u een mooie huuropbrengst. Bovendien kan u in de toekomst vast rekenen op een aanzienlijke meerwaarde.

Er bestaat geen verkeerde keuze

Gerust parkeren

De afwerking van uw appartement bepaalt u volledig zelf. Voor elke ruimte is er een budget voorzien dat u kan spenderen. Zo kiest u de materialen waar u helemaal weg van bent bij de door ons gekozen aannemers. Het resultaat van uw appartement is hierdoor uniek en volledig op uw smaak afgestemd.

Achteraan het nieuwbouwproject vindt u uw persoonlijke garage terug. Ook voor uw fiets heeft hyboma een plaatsje voorzien.

Brochure Residentie Quistello  

Appartementen in Ertvelde