Page 1

PRODUKTKATALOG 2017 CONSTRUCTION PRODUCTS


BLIV KLAR TIL ALLE UDFORDRINGER

Alle produktionsfaciliteter under Husqvarna Construction Products er certificeret i henhold til ISO 9001 og 14001. Husqvarna Construction Products er medlem af oSA, Organization for the Safety of Abrasives.


VÆGSKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL VÆGSKÆRING

16 24

WIRESKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL WIRESKÆRING

30 36

GULV- OG VEJSKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL GULV- OG VEJSKÆRING

38 44

SKÆRING I NYSTØBT BETON DIAMANTVÆRKTØJ TIL SKÆRING I NYSTØBT BETON

50 53

OVERFLADEBEHANDLING DIAMANTVÆRKTØJ TIL OVERFLADEBEHANDLING

54 62

BORING DIAMANTVÆRKTØJ TIL BORING

68 80

HÅNDHOLDTE KAPSAVE DIAMANTVÆRKTØJ TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE

90 98

DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

106

STEN- OG FLISESKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL STEN- OG FLISESKÆRING

110 116

FJERNSTYRET NEDBRYDNING VÆRKTØJ TIL NEDBRYDNINGSROBOTTER

118 124

KONTAKTOPLYSNINGER

131

Som fagmand og entreprenør kan du aldrig være helt sikker på, hvad den næste opgave vil indebære, eller hvordan der vil se ud på arbejdsstedet. I bedste fald har du måske fået lidt oplysninger om de materialer, du skal skære i, slibe eller bryde ned, så du kan vurdere, hvilket udstyr og værktøj der skal bruges. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, ser vi det her hos Husqvarna som vores opgave at bistå dig med at klargøre maskinparken og levere den nødvendige støtte, hvis der skulle ske noget uventet.   Husqvarna kan tilbyde dig det rigtige udstyr til langt de fleste opgaver. Vi har et omfattende sortiment af maskiner med stor kapacitet, og vi har det rigtige diamantværktøj til opgaven. Du kan vælge mellem flere forskellige systemer, der alle er udviklet med brugeren i centrum. Det giver dig mulighed for at afslutte opgaven så hurtigt, effektivt og rentabelt som muligt. Oven i købet får du en samarbejdspartner, der har det nødvendige kendskab til din branche, og som kan støtte dig i videst muligt omfang. Sammen kan vi udforske nye og smartere måder at arbejde på.


VI HOLDER DIG ORIENTERET ONLINE! BESØG VORES HJEMMESIDE Her finder du de nyeste oplysninger om vores maskiner og diamantværktøj, bl.a. alle tekniske produktoplysninger, serviceog brugs­vejledninger, en interaktiv vejledning om værktøj, nyheder og meget andet. Du kan også finde nyheder og oplysninger om vores virksomhed globalt og lokalt, bl.a. oplysninger om servicecentre og autoriserede forhandlere. husqvarnacp.dk

ABONNER PÅ VORES YOUTUBE-KANAL Vores film er af høj kvalitet, og de giver dig et hurtigt indtryk af produkternes funktion og fordele samt nyttige råd og vink om brug, vedligeholdelse og reparation af Husqvarna-udstyret. Følg med, og se de nyeste film ved at abonnere på vores YouTube-kanal! www.youtube.com / HusqvarnaCP

BRUG DIN SMARTPHONE På vores mobile hjemmeside kan du altid få adgang til de nyeste produktoplysninger og andre oplysninger om dit udstyr, bl.a. en interaktiv værktøjsoversigt, så du lettere kan finde det helt rigtige værktøj til opgaven. Der er også et helt bibliotek med instruktionsfilm, et arkiv, hvor du kan søge efter PDF-filer med brugsvejledninger til maskinerne, og kontaktoplysninger til alle vores forhandlere. husqvarnacp.dk

4


Hent iPad-appen. Scan QR-koden for at få den gratis Power Cutter User Guide-aPP til iPad. Eller hent en PDF-udgave på husqvarnacp.com

FØLG OS PÅ FACEBOOK Hvis du er interesseret i vores produkter, bør du følge med her! På vores Facebook-side kan du komme i kontakt med os her hos Husqvarna og møde Husqvarna-brugere fra hele verden. Fortæl os, hvad du synes om vores produkter og tjenesteydelser, fortæl din egen historie, og se billeder og film fra vores udstillinger og andre Husqvarna-arrangementer. www.facebook.com /  HusqvarnaConstruction

ILLUSTRERET VEJLEDNING OM SIKRERE OG MERE ERGONOMISK SKÆRING Sikkerhed og ergonomi har altid været omdrejningspunkter i vores produktudvikling. To faktorer, der automatisk fører til mere effektivt arbejde. Nu går vi et skridt videre ved at lancere en omfattende brugervejledning til kapsave. Denne digitale vejledning er et supplement til den almindelige brugsvejledning. Den henvender sig til såvel fuldtids­ brugere som brugere, der ikke arbejder med kapsave til hverdag. Der er mange fotos og filmklip, der viser, hvad man skal tænke på, før, mens og efter man skærer. Du kan lære mere og lade dig inspirere til at arbejde så sikkert, ergonomisk og effektivt som muligt i alle situationer.

5


NYE HUSQVARNAPRODUKTER I 2017 NYHED!

OPDATERET HUSQVARNA K 6500 Denne kapsav har nu en let beskyttelsesskærm af magnesium, som kan justeres trinløst. Det har muliggjort en større skæredybde på 155 mm. Vandtilførselssystemet er opdateret med større vanddyser og vandtank, så vandtilstrømningen kan øges. Det er nemt at montere skiven med den nye M10-skivebolt med styredorn.

NYHED!

R 1410 DIAGRIP™-SKIVE TIL RINGKAPSAV Skive på guldniveau udviklet specielt til K 6500 Ring med henblik på optimal skærehastighed i selv den hårdeste og mest armerede beton. De selvskærpende segmenter er udformet, så værktøjet kan anvendes til friskæring uanset skiverotationens retning.

NYHED!

S 1410 DIAGRIP™ OG S 1420 DIAGRIP™ Ny skiveserie på guldniveau udviklet til K 6500 og hydrauliske kapsave. Leverer optimal skærehastighed i hård og stærkt armeret beton. Fås også i Pre-Cut-udgaver med 4,2 mm og 6,0 mm brede segmenter til effektiv forskæring med K 6500, før det dybe snit afsluttes med enten K 6500 Ring eller K 6500 Chain.

NYHED!

ELEKTROPLETTERET WIRE C 840 Nyudviklet diamantwire beregnet til hurtig og præcis skæring i stærkt armeret beton. Kombinationen af elektropletterede perler af høj kvalitet og gul, indsprøjtet, syntetisk gummi sikrer et fremragende resultat under krævende forhold som f.eks. skæring under vandet. Ideel til brug sammen med Husqvarna CS 2512.

NYHED!

SINTRET WIRE C 640 NYHED!

POLERINGSVÆRKTØJ MED BAKELITBINDEMIDDEL Poleringsværktøj med bakelitbindemiddel på en fleksibel bagpude. Bruges tør til belægninger og polerede betonflader af høj kvalitet. Fås med en slibemiddelstørrelse på 200, 400, 800, 1500 eller 3000 til alle vores gulvslibere. 6

Beregnet til professionel skæring i armeret beton og velegnet til mange forskellige opgaver i byggebranchen. God balance mellem ydelse og pris. Velegnet til brug sammen med Husqvarna CS 10 og CS 2512.


NYHED!

3. GENERATION AF HUSQVARNA K 970 Ny digital tænding og luftskylning på alle K 970-modeller gør dem endnu lettere at starte. K 970 og K 970 Rescue har beskyttelsesskærm af magnesium til alle skivestørrelser. Beskyttelsesskærmen er let at justere og vejer ikke meget. Den nye M10-skivebolt med styredorn gør det nemt at montere skiven, og med den nye SmartTension-funktion er det enkelt at spænde drivremmen nøjagtigt. K 970 Rescue har også refleksstriber og en slidstærk bærerem, som er udviklet i samarbejde med brandvæsenet i New York. NYHED!

HUSQVARNA K 1270 Husqvarnas største kapsav i en helt ny udgave, hvor den økonomiske X-Torq®-motor nu har digital tænding. Den trinløst justerbare beskyttelsesskærm af magnesium er nem at have med at gøre og vejer ikke meget. Det er nemt at montere skiven med den nye M10-skivebolt med styredorn. K 1270 fås også i en Rail-udgave med beskyttelsesskærm i forkromet stål og tilbehør til skinneskæring.

NYHED!

SPEED BRIDGE TIL HÅNDHOLDTE SKÆRESKIVER En specialudviklet Speed Bridge (hastighedsbro) mellem segmenterne lanceres nu på visse Elite-Cut-skiver til kapsave og vinkelslibere. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skærestøv mere effektivt. Farven på broen angiver, hvilket materiale skiven er optimeret til. 7


NYHED!

DXR-STØVREDUKTION Tilbehør, der binder luftbårne støvpartikler med vand, når der arbejdes med en Husqvarna DXR. Leveres med den hardware og software, der er en forudsætning for, at brugeren kan styre vandforsyningen til DXR-værktøjet med fjernbetjeningen.

NYHED!

DC 200 DRUM CUTTER Roterende drum cutter-tilbehør til Husqvarna DXR. Et særdeles effektivt værktøj tll grøfte- og rendegravning, afgravning af overflademateriale og profilering i sten, beton og hårdtpakket jord. De 56 spidsmejsler med karbidbestykkede spidser gennemtrænger materialet og efterlader en mere jævn overflade og mindre korn sammenlignet med en hydraulisk hammer eller knuser. Arbejder ved lavere støj- og vibrationsniveauer og efterlader den tilbageværende struktur uden revner. Passer til alle DXR-modeller. NYHED!

HUSQVARNA DRÆNINGSVÆRKTØJ Tilbehørssæt til Husqvarna DXR, der skal bruges sammen med DC 200 Drum Cutter. Transporterer den interne olielækage fra drum cutter-gearkassen tilbage til den hydrauliske tank i DXR. Passer til alle DXR-modeller.

8


NYHED!

HUSQVARNA WSC 40 Unikt tilbehør til Husqvarna WS 482 HF og WS 440 HF, så de kan skære med en kæde i stedet for en klinge. Ideelt til skæring af hjørner og små åbninger uden overskæring. Monteres nemt på savenheden og passer ind i klingens snit, uden at skinnens placering skal ændres. Den maksimale skæredybde er 400 mm.

NYHED!

3X-DRIFTFUNKTIONSSOFTWARE TIL PP 440 OG PP 490 Ud over de allerede eksisterende klinge- og wiredriftsfunktioner omfatter den nye softwareversion en funktion til kædedrift, der kan bruges sammen med WSC 40. Med den nye software kan der manøvreres lettere og mere præcist, med bedre kontrol over resultatet og tilførsel i alle driftsfunktioner. Det sikrer en optimal tilførselshastighed med mindre slitage på savenheden og klingen eller på sværdet og kæden. Softwaren leveres som standard med nye, leverede aggregater. Dit Husqvarnaservicecenter kan installere en opgradering i ældre aggregater (PP 440, PP 480, PP 490).

NYHED!

HUSQVARNA DS 900 DD Ny udgave med Double Drive-gear, som giver ekstra holdbarhed. Gearudvekslingsforholdet er opdateret, så omdrejningen sker lettere, og der kræves mindre kraft til at fastholde et passende tryk på boret. NYHED!

HUSQVARNA FS 7000 DL Den stærke og økonomiske FS 7000 D fås nu også i en DL-udgave med længere chassis. FS 7000 DL kan udstyres med en klinge på 1200 mm som standard og med en klinge på 1500 mm, der kræver et forlængersæt. Husqvarna FS 7000 DL opfylder emissions­ kravene i fase 4/trin IIIB.

9


SLUT MED SPEKULATIONER OM AFBRYDELSER I ARBEJDET OG REPARATIONSUDGIFTER Husqvarna UpCare er en serviceaftale, der giver dig mulighed for at beskytte dit Husqvarna-udstyr mod uforudsete reparationsudgifter. Samtidig minimerer serviceaftalen såvel den risiko som de udgifter, der kan være forbundet med afbrydelser i det planlagte arbejde. Alt dækkes af et servicegebyr, som er nemt at budgettere med, fordi det betales kvartalsvis.   Ud over hurtig reparation sikrer UpCare, at din maskine gennemgår den rutinemæssige vedligeholdelse, der er foreskrevet i serviceplanen. Det mindsker risikoen for fremtidige, uforudsete afbrydelser i arbejdet og giver dig mulighed for at planlægge på en måde, så du kan ­minimere den tid, hvor en maskine ikke er i aktiv drift.

DETTE INDGÅR I UPCARE-AFTALEN: ĶĶ Fast gebyr, der betales kvartalsvis i aftale­ perioden ĶĶ Reparation inden for fem dage, inklusive reservedele og arbejdsløn ĶĶ Mulighed for leje af tilsvarende maskine til specialpris i reparationsperioden ĶĶ Gratis lån af tilsvarende udstyr, hvis reparations­ tiden strækker sig ud over fem dage ĶĶ Der anvendes udelukkende originale Husqvarna-reservedele ĶĶ Alt arbejde udføres af autoriserede Husqvarnateknikere ĶĶ Forebyggende vedligeholdelse udføres i overens­stemmelse med maskinens serviceplan ĶĶ Alle olier, filtre og andre servicedele ĶĶ Alle aktuelle softwareopdateringer ĶĶ Automatisk logning af driftstid ĶĶ Udvidet garanti på op til fire år ĶĶ Aftalevarighed fra 36 til 48 måneder

10


SE EFTER UPCARE-SYMBOLET I DENNE BROCHURE! Alt udstyr, der er vist med UpCare-symbolet, kan bestilles med en UpCare-aftale.

SÅDAN FUNGERER DET: Når du anmoder om et tilbud på nyt udstyr, får du også et tilbud på en UpCare-serviceaftale. Aftalen kun udelukkende indgås for nyt Husqvarnaudstyr.

1

UpCare-aftalen registreres som hørende til udstyret. Du betaler et fast gebyr hvert kvartal, som dækker alle aftaleforhold gennem hele aftalens varighed.

2

Hvis der opstår pludselige driftsmæssige problemer med dit udstyr, skal du blot kontakte det nærmeste Husqvarna-servicecenter, som derefter løser problemet inden for fem dage.

3

Når det nærmer sig tidspunktet for den forebyggende vedligeholdelse ifølge maskinens serviceplan, får du et forslag til en tid fra det nærmeste Husqvarna-servicecenter.

4

11


SIKKERHEDSUDSTYR, DER GØR ARBEJDET SIKRERE OG MERE BEHAGELIGT I vores omfattende sortiment af sikkerhedsudstyr finder du produkter, der er beregnet til at gøre dit arbejde mere sikkert, behageligt og praktisk – så du altid kan opnå det bedst mulige resultat.

HANDSKER, CLASSIC Slidstærk onesizehandske med håndflade af gedeskind og spandexmateriale på oversiden. Gedeskind egner sig godt til krævende arbejde, fordi det indeholder naturligt fedt, som beskytter godt mod fugt. Gummieret manchet med bomuldslukning lukker tæt om håndleddet. 579 37 99-10

SOFTSHELL-JAKKE Vind- og vandtæt softshell-jakke fremstillet SIKKERHEDSSTØVLER Støvler til arbejde med kapsav med

godkendt brandhæmmende gummi og tåforstærkning. Skridsikker sål forberedt til pigge samt ankelbeskyttelse. Rummelig pasform og riller på hælen, så støvlen er lettere at tage af. Godkendt i henhold til EN 345 SB E. 544 96 53-xx Str. 36, 37, 38, 39 og 46 12

af behagelig membran i strækmateriale med blødt fleecefor. Perfekt til al slags vejr, oven på andet tøj eller som eneste overtøj. Corduraforstærkning over skuldrene, bag på ærmerne og i siderne. Ærmerne er formsyede af hensyn til komforten og bevægelsesfriheden. Ærmernes nederste del og manchetterne kan justeres. Fire lynlåslommer foran og to indvendige lommer. 577 25 30-xx Str. 46 – 58


HØREVÆRN MED BØJLE Behageligt og let

med bøjelig og polstret bøjle. Konstruktionen giver mulighed for at justere trykket ca. 20 %. Godkendt i henhold til de gældende EN-standarder. 505 66 53-04

SIKKERHEDSBRILLER, CLEAR X Sikkerhedsbriller med klare, ridsefrie glas. Stængerne kan indstilles både i længden og højden, og glassene kan vinkles. Godkendt i henhold til EN 166 og Ansi Z87+. 544 96 37-01

SIKKERHEDSHJELM Med ekstra

HØREVÆRN MED FM-RADIO Høreværn med FM-radio, bedre lydkvalitet og bøjle

stort visir, nakkebeskytter og høreværn. Godkendt i henhold til de gældende EN- og ANSI-standarder. 544 80 89-01

i et design, der mindsker trykket på ørerne. Høreværnet er specielt udformet, så det følger hovedformen og sidder perfekt. Udstyret med 3,5 mm lydindgang (AUX) til MP3 og kommunikationsradio. 578 27 49-01 (med bøjle). 578 27 49-02 (hjelmbaseret). 13


VI ER EKSPERTER I DIAMANTVÆRKTØJ – SÅ DET BEHØVER DU IKKE VÆRE Husqvarna er en af verdens førende producenter af diamantværktøj til skæring og boring i beton og andre byggematerialer. Vi leverer diamantværktøj i millionvis – savklinger og skæreskiver, borekroner, wirer og slibeværktøj – til entreprenører, håndværkere og udlejningsfirmaer over hele verden. Et diamantværktøj fra Husqvarna er altid et sikkert valg. Hvis du er i tvivl om, hvilket værktøj du skal vælge til en bestemt opgave, kan du bare følge vores vejledende oversigter eller spørge din kontaktperson hos Husqvarna.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Diamantværktøj til ethvert formål Hvis du er specialist i betonskæring og arbejder fuld tid med skæring og boring, stiller du andre krav til diamantværktøjet, end hvis du arbejder med nedlægning af fortovsfliser eller rør. For at gøre det så nemt som muligt at finde det bedste værktøj til opgaven er Husqvarnas diamantværktøj opdelt i tre ydelseskategorier: Guld, sølv og bronze. GULD Husqvarnas diamantværktøj på guldniveau er udviklet til specialopgaver. Det er beregnet til intensiv professionel brug og specialiseret arbejde. Du kan forvente maksimal skære­ hastighed og modstandsdygtighed mod slitage ved krævende skæring, slibning og boring.

SØLV Husqvarnas diamantværktøj på sølvniveau er udviklet til mere generelle opgaver. Til professionel brug og allroundarbejde. Du får høj skærehastighed og modstandsdygtighed mod slitage ved alle former for skæring, slibning og boring.

BRONZE Husqvarnas diamantværktøj på bronzeniveau er udviklet til lejlighedsvis brug. Der er god balance mellem ydelse og pris til almindelige former for skæring og boring.

Vejledende oversigt Når der skal skæres i hårdere materialer (f.eks. granit), er det bedst at bruge et værktøj med et blødere bindemiddel, fordi diamanterne blotlægges hurtigere. Dermed kan der skæres hurtigere. Når der arbejdes i blødere eller mere slibende materialer (f.eks. asfalt), fungerer et værktøj med et hårdere bindemiddel bedst, fordi det bedre kan modstå den slibende effekt. Et værktøjs egnethed til forskellige materialer angives efter følgende skala: = Optimal • • =•God • •= Acceptabel • — = Anbefales ikke

14

Der er vejledende oversigter i produktskemaerne og i den interaktive værktøjsoversigt på vores hjemmeside. Til håndholdte formål fremgår det tydeligt af værktøjets emballage, hvad det er optimeret til.


Værktøj og udstyr er udviklet som en helhed Du får mest muligt ud af dit Husqvarna-udstyr ved at bruge det sammen med Husqvarnas diamantværktøj. Vi opfatter diamantværktøjet, maskinen og brugeren som en helhed, hvor de enkelte dele skal arbejde optimalt sammen. Denne opfattelse er et vigtigt udgangspunkt for vores produktudvikling.

KLINGER OG KÆDER TIL VÆGSKÆRING – SIDE 24

■■  W 1400 Diagrip™ ■■  W 1100 ■■  PRO 45 WSC 40 WIRER TIL WIRESKÆRING – SIDE 36

■■  Vakuumloddede wirer ■■  Lukkede løkkewirer ■■  Sintrede wirer ■■  Elektropletterede wirer KLINGER TIL GULVSKÆRING – SIDE 44

■■  F 1400 Diagrip™ ■■  F 1100 ■■  F 600 ■■  L 600 ■■  F 400 Diagrip™ ■■  Elite-Cut S ■■  Vari-Cut S ■■  Tacti-Cut S SOFF-CUT®-KLINGER – SIDE 53

■■  XL14 ■■  XL10 ■■  XL6 VÆRKTØJ TIL GULVSLIBNING OG -POLERING – SIDE 62

■■  Elite-Grind G ■■  Vari-Grind G ■■  Poleringsværktøj ■■  Keramisk værktøj til tørslibning og -polering ■■  Slibetallerkener til overfladebehandling ■■  Produkter til behandling af gulve KERNEBOREKRONER – SIDE 80

■■  Elite-Drill D ■■  Vari-Drill D ■■  Tacti-Drill D ■■  D 1210 ■■  D 800 ■■  D 600 SKÆRESKIVER TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE – SIDE 98

■■  Elite-Cut S ■■  Vari-Cut S ■■  Tacti-Cut S ■■  Diamantværktøj til specielle formål ■■  Diamantværktøj til vinkelslibere SKIVER TIL STEN- OG FLISESKÆREMASKINER – SIDE 116

■■  Elite-Cut GS ■■  Tacti-Cut GS

15


UHYRE ALSIDIGE SYSTEMER TIL VÆGSKÆRING, SOM KAN ØGE DIN DAGLIGE PRODUKTIVITET En vægsav fra Husqvarna er ideel til skæring af alle typer åbninger i de fleste bygningsmaterialer som tegl og armeret beton. Ud over den velkendte effekt og holdbarhed byder alle Husqvarnas vægskæringssystemer på en markant fordel: De er alle udformet med det formål at gøre arbejdet lettere, så du kan arbejde hurtigere. Maskinernes motorer er utroligt lette med et fremragende effekt- /vægtforhold. Vores elektriske vægsave med højfrekvensteknologi betjenes med en trådløs, ergonomisk fjernbetjening, som ud over at være let at have med at gøre også giver dig fuldkommen kontrol over processen. Blandt de øvrige smarte løsninger er den praktiske transportvogn til Husqvarna WS 220, som nemt og enkelt transporterer alt det nødvendige rundt på arbejdsstedet.

Produktoversigt Husqvarna tilbyder ét hydraulisk og tre elektriske, højfrekvensbaserede vægskæringssystemer med skæredybder fra 395 mm til 730 mm, spindeleffekter fra 6 kW til 20 kW og savhoveder, der vejer fra 19 kg til 28 kg. Du opnår den bedste produktivitet ved at vælge det eller de systemer, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

730 mm

WS 482 HF

WS 463 20 kW

20

19 kW

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

WS 440 HF

15

530 mm

13 kW

10 WS 220

SPINDELEFFEKT

6 kW

[kW]

395 mm

Elektrisk

Elektrisk

Elektrisk

Hydraulisk

5

0

VÆGT [kg]

15 19 kg 22 kg 30

25 kg 28 kg

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

16


VÆGSKÆRING

HUSQVARNA PRIME™-PRODUKTSERIEN – LET ­UDSTYR TIL VANSKELIGE OPGAVER Vores udstyr med PRIME™-højfrekvensteknologi byder på et frem­ ragende effekt-/vægtforhold og meget stor anvendelig­ hed. Husqvarna WS 220 er kompakt og kan klare langt de fleste vægskæringsopgaver. Du kan desuden bruge samme aggregat til boring og håndholdt kapsavning. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

TRÅDLØS Alle Husqvarnas vægsave styres med en trådløs fjernbetjening, som er enkel og nem at bruge.

FLEKSIBEL EFFEKT Når du vælger Husqvarna PP 490 som powerpack, til din vægsavssystem Husqvarna

WS 482 of WS 440, kan du også benytte den til til at drive Husqvarna Wiresav CS 10 samt Kædesavsmodul WSC 40. Der er endvidere mulighed for at tilslutte Husqvarna PRIME™ håndholdte kapsave samt boremotor.

PRÆCISION Husqvarna WSC 40 kædesavs-

modul gør det muligt at skære i og rundt om hjørner uden overskæring. Kan nå ind, hvor der er virkelig trangt og smalt.

17


VÆGSKÆRINGSSYSTEMER

WS 482 HF

WS 440 HF

WS 220

WS 463

SPECIFIKATIONER Min. klingediameter, mm Maks. startklinge, mm Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Motor til klinge Maks. spindeleffekt, kW Udgangshastighed, omdr. /min. Tilføringssystem / kontrol Vægt, savhoved, kg Lang skinne, m / kg Kort skinne, m / kg

600 1000 1600 730 Elektrisk 19 0 – 850 / 0 – 1225 Elektrisk /automatisk 28 2,0 /18,5 1,2 /12,0

600 1000 1200 530 Elektrisk 13 0 – 1225 Elektrisk /automatisk 25 2,0 /18,5 1,2 /12,0

500 600 900 395 Elektrisk 6 0 – 1150 Elektrisk /automatisk 19 2,16 /11,0 1,1 / 5,5

600 1000 1600 730 Hydraulisk 20 630 /1000 /1400 Hydraulisk /automatisk 22 2,0 /18,5 1,2 /12,0

PP 490

PP 440 HF, PP 490

PP 220

PP 455 E

967 64 67-02, 380 – 400 V, 5 ben, ∅ 800 mm* 967 64 67-03, 380 – 400 V, 5 ben, ∅ 1000 mm* 588 65 61-08, UpCare**

967 64 66-02, 400 – 480 V, 5 ben, ∅ 800 mm* 967 64 66-03, 400 – 480 V, 5 ben, ∅ 1000 mm* 588 65 61-09, UpCare**

967 20 87-01, WS  220 ***

965 15 60-01, ∅ 800 mm**** 965 15 60-02, ∅ 1000 mm****

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

* Leveres med: 4 beslag til vægmontering Forlænger Olie Beskyttelsesskærm Skinnesektioner (1,2 m / 2,0 m), der kan sættes sammen, samt skærevogn Værktøjssæt Skinneholder Styr til beskyttelsesskærm Fjernbetjening Strømkabel Vandslanger Transportkasse med oplader CANbus-kabel

** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 10.

588 65 61-02, UpCare**

*** Leveres med: 2 beslag til vægmontering Beskyttelsesskærm på 600 mm 2 × 1,1 m skinnesektioner, der kan sættes sammen Skinneforbindelsesled Transportvogn Tilbehørskasse Fjernbetjening Strømkabel Vandslanger Transportkasse med oplader CANbus-kabel

**** Leveres med: 4 beslag til vægmontering Forlænger Olie Beskyttelsesskærm Skinnesektioner (2,0 m / 1,2 m), der kan sættes sammen, samt skærevogn Værktøjssæt Skinneholder Styr til beskyttelsesskærm

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

Dør- og vinduesåbninger. Underskæringen udføres med glatskæring.

18

Smigskæring. Vores universalbeslag gør det muligt at skære i en trinløst justerbar vinkel.

Vinduesåbninger.


VÆGSKÆRING

NYHED

KÆDETILBEHØR TIL VÆGSAV

WSC 40

SPECIFIKATIONER Maks. skæredybde, mm Maks. lige skæredybde, mm Vægt, standardskæring med sværd og kæde, uden skærme, kg

400 300 17,8

ANBEFALET UDSTYR WS 482 HF, WS 440 HF PRODUKTINFORMATION 967 25 23-01*

Husqvarna WSC 40 er unikt tilbehør til Husqvarna WS 482 HF og WS 440 HF, så de kan skære med en kæde i stedet for en klinge. Gør det muligt at skære hjørner og små åbninger effektivt og nøjagtigt uden overskæring. Monteres nemt på spindelen og passer ind i fugen, uden at skinnens placering skal ændres.

Med WSC 40 kan der skæres hjørner effektivt og nøjagtigt uden overskæring.

*Leveres med: Sværd, kæde, 2 standardskærme, 2 skærme til glatskæring, værktøjssæt og transportkasse.

WSC 40 skærer små åbninger med stor præcision.

WSC 40 kan bruges til glatskæring, hvor pladsen er trang som tæt på gulvet, loftet eller væggen. 19


1 Beskyttelsesskærm til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

20

2 Beskyttelsesskærm til WS 220

3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, til WS 220

5 Styr til beskyttelsesskærm

6 Skærevogn

7 Klingeflangenav

8 Sele ændres til Bøjle til fjernbetjening, bæres over skulderen

9 Monteringsbeslag, standard, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

10 Sæt med 2 monteringsbeslag, universal og 1 skabelonbeslag, universal

11 Monteringsbeslag, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

12 Skabelonbeslag, universal

13 Skinne i 3 forskellige længder til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

14 Skinneholder til lettere skinnemontering, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

15 Forbindelsesled til samling af skinner, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

16 Målepind til monteringsbeslag, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

17 Ekstra skinner til WS 220

18 Monteringsbeslag, universal, til WS 220

19 Monteringsbeslag, standard, til WS 220

20 Forankring


VÆGSKÆRING

Husqvarna WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

Husqvarna WS 220

TILBEHØR 1 Beskyttelsesskærm, 800 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1000 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1200 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 800 mm 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1000 mm 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1200 mm 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 5 Styr til beskyttelsesskærm 6 Skærevogn 7 Klingeflangenav, centerhul 130 mm 7 Klingeflangenav, centerhul 60 mm 8 Sele ændres til bøjle (WS 482 HF och WS 440 HF) 9 Monteringsbeslag, standard 11 Monteringsbeslag, universal 12 Skabelonbeslag, universal 13 Skinne, 1,2 m 13 Skinne, 2,0 m 13 Skinne, 2,2 m 14 Skinneholder 15 Forbindelsesled 16 Målepind til universalbeslag 20 Forankring, 50 stk (M10) 21 Vandslange og flange fra savhoved til klinge 23 Værktøjssæt 24 Børste 28 Olie 220, 3 dl Kasse til fjernbetjening (WS 482 HF, WS 440 HF)

577 65 97-01 577 66 01-01 577 66 04-01 577 66 10-01 577 74 23-01 577 74 24-01 577 74 25-01 577 74 26-01 580 67 77-01 584 64 21-01 574 82 95-06 574 82 95-05 510 28 00-01 531 11 32-46 531 11 32-00 505 23 12-01 531 11 30-45 531 11 30-46 531 11 30-47 531 11 32-48 531 11 32-47 531 11 32-65 502 43 54-01 505 21 84-01 501 37 52-01 531 11 32-68 522 82 77-02 587 18 97-01

UDSTYR TIL WIRESKÆRING 30 CS 10

966 56 57-01

21 Vandslange og flange fra savhoved til klinge, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

TILBEHØR 2 Beskyttelsesskærm, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, 900 mm 4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 600 mm 4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 900 mm 5 Styr til beskyttelsesskærm 8 Harness 10 Sæt med 2 monteringsbeslag, universal og 1 skabelonbeslag, universal 12 Skabelonbeslag, universal 15 Tilslutningsled 17 Skinne, 1,1 m 17 Skinne med fast stop, 1,1 m 18 Monteringsbeslag, universal 19 Monteringsbeslag, standard 20 Forankring, 50 stk (M10) 22 Vandslange og flange fra savhoved til klinge 24 Børste 25 Gardena-Tema-vandadapter 27 Excenterbolt 28 Olie 220, 3 dl 29 Transportvogn Kasse til fjernbetjening Værktøjskasse

22 Vandslange og flange fra savhoved fra klinge, til WS 220

23 Værktøjssæt, komplet sæt med topnøgle, gaffelnøgler, unbrakonøgler og toppe

24 Børste

25 Gardena-Tema-vandadapter til WS 220

26 Forbindelsesled til WS 220

27 Excenterbolt til WS 220

28 Olie til smøring af drejearmens komponenter

579 10 45-01 579 10 46-01 579 10 47-01 579 10 48-01 579 10 41-01 510 28 00-01 501 94 69-01 501 59 81-01 583 96 55-01 577 57 27-01 577 57 26-01 587 01 35-01 583 96 57-01 584 40 94-02 585 60 69-01 531 11 32-68 585 56 41-01 575 32 04-01 522 82 77-02 579 10 49-02 587 18 97-01 586 45 31-01

29 Transportvogn til WS 220

30 Sammen med CS 10 bliver vægsaven en perfekt wiresav

21


AGGREGATER

PP 490

PP 440  HF

PP 220

PP 455 E

SPECIFIKATIONER Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt, kg

20,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

15,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 18

6,5 16 /16 (3-faset /1-faset) 180 – 400 — — 10

25,0 63 /32 reduceret 400 230 65 139 (inkl. olie)

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 WS 440 HF, CS 10 (med WS 482 HF eller WS 440 HF) (med WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 220, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 463, CS 2512

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben

966 56 38-01, inkl. adapterkabel til 1-faset 588 65 61-18, UpCare*

965 15 66-02, 400 V, 4 ben, med radio** 965 15 66-04, 400 V, 5 ben, med radio** 965 15 66-06, 200 V, 4 ben, med radio** 965 15 66-07, 230 /400 V, med radio**

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

* UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 10.

967 64 97-03, PP 440 HF, 380 – 480 V, 5 ben 967 64 97-02, PP 440 HF, 380 – 480 V, 4 ben

** Leveres med: Fjernbetjening inkl. CANbus-kabel (6 m) Ladeadapter (12 V / 230 V) Taske til fjernbetjening og tilbehør Slangepakke (8 m)

VÆGSKÆRING WS 482 HF

22

WIRESKÆRING WS 440 HF

WS 220

CS 10

HÅNDHOLDT KAPSAVNING – PRIME™-PRODUKTSERIEN K 6500 K 6500 RING

K 6500 CHAIN

BORING – PRIME™-PRODUKT DM 650

PP 490

l

l

Med WS 482 HF eller WS 440 HF

PP 440  HF

l

Med WS 440 HF

PP 220

l

l

l

l

l

l

l

l

l


VÆGSKÆRING

1 Fjernbetjening

2 Bøjle til fjernbetjening, bæres over skulderen

3 CANbus-kabel

4 Vandventil til styring af vandflowet til klingen, til PP 490 og PP 440 HF

5 Vandslange til PP 490 og PP 440 HF

6 Strømkabel til savtilslutning, til PP 490 og PP 440 HF

7 Tilslutningsstik til PP 490 og PP 440 HF

8 Strømkabel til PP 220

9 Strømadapter, til PP 220

10 Vandventil til styring af vandflowet til klingen, til PP 220

11 Gardena-Tema-vandadapter

12 Ekstern cooler, når yderligere køling er nødvendigt

13 Ekstra cooler, som bruges, når temperaturen i vandindføringen er højere end 25°C, eller når vandflowet, der føres væk fra maskinen, er mindre end 5 l /min.

14 CANbus-kabel til PP 455 E

15 Slangesæt med koblinger til PP 455 E

16 Hydraulisk oliefilter

17 Vandslangetilslutning till PP 455 E

Husqvarna PP 490 og PP 440 HF RESERVEDELE 1 Fjernbetjening inkl. ekstra batteri 2 Bøjle 3 CANbus-kabel 4 Vandventil 5 Vandslange, 8 m 6 Power cable, 8 m 6 Power cable, 15 m 7 Tilslutningsstik 32 A Fjernbetjening inkl. ekstra batteri, oplader, strømkabel og CANbuskabel

Husqvarna PP 455 E 576 25 93-02 510 28 00-01 577 05 99-02 505 42 42-01 505 11 53-01 579 16 44-01 577 41 87-01 531 11 71-31 587 11 35-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 12 Ekstern cooler 13 Ekstra cooler 14 CANbus-kabel, 6 m 15 Slangesæt med koblinger, 8 m 16 Hydraulisk oliefilter 17 Vandslangetilslutning

574 23 73-01 504 81 20-01 531 11 50-12 531 11 51-90 531 11 81-42 510 20 30-01

Husqvarna PP 220 RESERVEDELE 3 CANbus-kabel 8 Strømkabel 9 Strømadapter 10 Vandventil 11 Gardena-Tema-vandadapter Fjernbetjening inkl. ekstra batteri Fjernbetjening inkl. ekstra batteri, oplader, strømkabel og CANbus-kabel

577 05 99-02 578 37 23-01 579 00 23-01 585 02 21-01 585 56 41-01 587 11 35-01 587 11 35-01

23


DIAMANTKLINGER OG -KÆDE TIL VÆGSKÆRING Klingerne til Husqvarnas vægsave er i et avanceret design, der sikrer maksimal ydelse, hvad angår såvel holdbarhed som skæreegenskaber. W 1400-serien har Diagrip™; en revolutionerende teknologi til fremstilling af segmenter, der giver overlegen skærekapacitet, længere holdbarhed samt jævn og hurtig skæring. Fås også i en udgave med lavt støjniveau med et stamblad bestående af tre lag som en sandwich, hvilket reducerer støjniveauet med 50 % sammenlignet med et almindeligt massivt stamblad. W 1100-serien er klinger med høj skærehastighed og god balance mellem pris og effekt. Husqvarna PRO 20 og PRO 45 til WSC 40 er diamantkæder, der er optimeret netop til WSC 40. Du får effektiv skæring og lang holdbarhed med minimal kædestrækning.

Revolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen skærekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri skæring, specielt i stærkt armeret beton.

Diamanterne specialbehandles, så hver eneste diamant kan udnyttes maksimalt, fordi de holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Diagrip™ sikrer, at diamanterne eksponeres og slides med ensartet hastighed. Det giver en jævn og stærk kant, også når der bores i hårde materialer som armeret beton.

NYHED

GULD SØLV Der er flere oplysninger på side 14 -15.

W 1400 DIAGRIP™

W 1100

DIAMANTKÆDER

MASKINEFFEKT

<10 KW

10 –15 KW

>19 KW

13–25 KW

>19 KW

<10 KW

10 –15 KW

>15 KW

PRODUKT

W 1405

W 1410

W 1415

W 1420

W 1430

W 1105

W 1110

W 1120

PRO 20 WSC 40

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l l

l l

l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l l

l

l l

l

l

l l l

l

l l

l

l l

WS 220

WS 440 HF

WS 482 HF, WS 463, WS 440 HF

WS 482 HF, WS 463

WS 220

WS 440 HF

WS 482 HF

WSC 40

WSC 40

PRO 45 WSC 40

SEGMENTFORM MATERIALE Armeret beton, hård Armeret beton, mellemhård Armeret beton, blød Tegl ANBEFALET UDSTYR

l l l

24

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

WS 482 HF, WS 463


VÆGSKÆRING

25


Husqvarna W 1405 Diagrip™ Professional-klinger til hård beton og save på <10 kW. DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 53-01 581 24 53-02 581 24 54-01 581 24 54-02 581 24 55-01 581 24 55-02 581 05 91-02 581 05 91-01 580 97 53-02 580 97 53-01 581 24 56-01 581 24 56-02 581 05 92-02 581 05 92-01 581 24 57-01 581 24 57-02 581 24 58-01 581 24 58-02

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 53-07 581 24 53-08 581 24 55-06 581 24 55-09 580 97 53-07 580 97 53-08 581 24 56-03 581 24 56-04 581 05 92-04 581 05 92-05 581 24 57-05 581 24 57-06

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

600 600 800 900

49 49 49 49

3,8 4,5 3,8 3,8

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 581 24 53-25 581 24 53-27 600 581 24 53-07 581 24 53-26 600 581 24 56-12 581 24 56-15 900

49 49 49

4,7 5,0 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 61-01 581 24 61-02 581 24 62-01 581 24 62-02 581 24 63-01 581 24 63-02 581 24 64-01 581 24 64-02 581 24 65-01 581 24 65-02 581 24 66-01 581 24 66-02 581 24 67-01 581 24 67-02 581 24 68-01 581 24 68-02 581 24 69-01 581 24 69-02

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 61-10 581 24 61-13 581 24 63-08 581 24 63-09 581 24 65-10 581 24 65-11 581 24 66-05 581 24 66-06 581 24 67-04 581 24 67-05 581 24 68-03 581 24 68-04

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER  – GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL70061 TIL WS 220

KLINGER TIL VÆGSKÆRING TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 581 24 53-09 581 24 53-30 581 24 53-18 581 24 53-31 580 97 53-10 580 97 53-20 581 24 56-11 581 24 56-14

Husqvarna W 1410 Diagrip™ Professional-klinger til hård til mellemhård beton og save på 10 – 15 kW. PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

26

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482


VÆGSKÆRING

Husqvarna W 1415 Diagrip™ Professional-klinge til hård beton og save på >19 kW. DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 587 37 86-09 587 37 86-05 587 42 68-02 587 42 68-06 587 88 18-01 587 88 18-06 587 88 21-01 58737 87-13 587 37 87-04 587 37 87-03 587 84 23-02 587 84 23-07 587 37 89-01 587 37 89-03 587 37 90-01 587 37 90-03 587 37 91-01 587 37 91-07

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 587 37 86-09 587 37 86-20 587 88 18-03 587 88 18-09 587 37 87-07 587 37 87-15 587 84 23-04 587 84 23-09 587 37 89-04 587 37 89-08 587 37 90-04 587 37 90-09

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 72-01 581 24 72-02 581 24 73-01 581 24 73-02 581 24 74-01 581 24 74-02 581 24 75-01 581 24 75-02 581 24 76-01 581 24 76-02 581 24 77-01 581 24 77-02 581 24 78-01 581 24 78-02 581 24 79-01 581 24 79-02 581 24 80-01 581 24 80-02

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 72-05 581 24 72-06 581 24 74-04 581 24 74-05 581 24 76-07 581 24 76-08 581 24 77-05 581 24 77-06 581 24 78-05 581 24 78-04 581 24 79-06 581 24 79-05

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

600 600 800 900

49 49 49 49

3,8 4,5 3,8 3,8

60 60 60 60

PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

Husqvarna W 1420 Diagrip™ Professional-klinger til hård beton og save på 13 – 25 kW. PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL70061 TIL WS 220

KLINGER TIL VÆGSKÆRING TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 581 24 72-07 581 24 72-16 581 24 72-15 581 24 72-20 581 24 76-19 581 24 76-20 581 24 77-08 581 24 77-09

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

27


Husqvarna W 1430 Diagrip™ Professional-klinger til hård til mellemhård beton og save på >19 kW. DIAMETER, MM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 83-01 581 24 83-02 581 24 84-01 581 24 84-02 581 24 85-01 581 24 85-02 581 24 86-01 581 24 86-02 581 24 87-01 581 24 87-02 581 24 88-01 581 24 88-02 581 24 89-01 581 24 89-02 581 24 90-01 581 24 90-02 581 24 91-01 581 24 91-02

600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

49 49 49 49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7 4,7

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60 60 60 60

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 24 83-08 581 24 83-09 581 24 85-04 581 24 85-05 581 24 87-11 581 24 87-10 581 24 88-05 581 24 88-06 581 24 89-05 581 24 89-06 581 24 90-05 581 24 90-06

600 700 800 900 1000 1200

49 49 49 49 49 49

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

60 60 60 60 60 60

PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER  –  GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

Husqvarna W 1105 Premium-klinger til hård beton og save på <10 kW. PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 63 33-01 581 63 33-02 581 63 34-01 581 63 34-02 581 63 35-01 581 63 35-02 581 63 57-01 581 63 57-02 581 63 36-01 581 63 36-02 581 63 37-01 581 63 37-02 PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – GLATSKÆRING TEGNING PL70061 TIL WS 220

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 581 63 33-04 581 63 33-08 581 63 33-05 581 63 33-09 581 63 35-04 581 63 35-06 581 63 57-04 581 63 57-06

DIAMETER, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

600 600 800 900

3,8 4,5 3,8 3,8

60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

Husqvarna W 1110 Premium-klinger til hård til mellemhård beton og save på 10 – 15 kW. PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 63 44-01 581 63 44-02 581 63 45-01 581 63 45-02 581 63 46-01 581 63 46-02 581 63 49-01 581 63 49-02 581 63 50-01 581 63 50-02 581 63 51-01 581 63 51-02

Husqvarna W 1120 Premium-klinger til blød beton og save på >15 kW. PRODUKT­NUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKT­NUMMER – GLATSKÆRING TEGNING PL3011 TIL WS 440, WS 463, WS 482

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 581 63 52-01 581 63 52-02 581 63 53-01 581 63 53-02 581 63 54-01 581 63 54-02 581 63 55-01 581 63 55-02 581 63 58-01 581 63 58-02 581 63 56-01 581 63 56-02

28


VÆGSKÆRING

NYHED Husqvarna PRO-diamantkæder til WSC 40 Professionelle diamantkæder optimeret til WSC 40 og udviklet til skæring i armeret beton og andre byggematerialer med forskellige hårdheder. PRODUKTNUMMER

KÆDEDELING, TOMMER

KÆDE-/SVÆRDLÆNGE MM / TOMMER

ANTAL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 20 WSC 40 589 55 46-01

0,444"

400/16

37

5,7

PRO 45 WSC 40 588 15 04-03

0,444"

400/16

37

5,7

SVÆRD 400 mm /16" (0,444")

589 00 00-01

KÆDETILBEHØR Kæde led og segment reprationskit (0,444") Kædeled reprationskit (0,444")

588 10 68-11 588 10 68-12

29


UBEGRÆNSET SKÆREDYBDE – OG FORRETNINGSPOTENTIALE Vores wireskæringssystemer i Premium-kvalitet er beregnet specifikt til høj produktivitet. De er fleksible og brugervenlige, og de har stor kapacitet, så arbejdet kan udføres hurtigt, rentabelt og med et fremragende resultat. Wireskæringen foregår effektivt og uden besvær, fordi det smarte design øger friktionen mellem wiren og drivhjulet- Styrehjulsystemet er inddelt i moduler og kan nemt tilpasses mange forskellige formål. Derfor er der stort set ingen grænser for skæredybden eller profilen. Og med vores unikke diamantwirer kan du skære særdeles komplicerede strukturer både i stål og i stærkt armeret beton.

Produktoversigt Husqvarna tilbyder to wireskæringssystemer med forskellige opsætninger: Husqvarna CS 2512 får strøm fra en integreret hydraulisk motor på 20 kW, vejer 150 kg og har et magasin til 12 m wire. Husqvarna CS 10 får strøm fra det højfrekvente, elektriske savhoved på et af vægskæringssystemerne, dvs. enten WS 482 HF på 19 kW eller WS 440 HF på 13 kW. Den vejer 110 kg uden savhoved og har et magasin til 10 m wire.

KAPACITET Husqvarna CS 2512 har stor magasinkapacitet og kan skære større snit, uden at wiren skal forlænges.

MODULINDDELT CS 2512 er

konstrueret i moduler og er derfor let at installere og håndtere. Den kan placeres både lodret og vandret. Ved transport er det en fordel, at motoren kan afmonteres.

JUSTERBAR CS 2512 er udstyret med svingstyrehjul. Den er uhyre fleksibel,

fordi den kan skære både lodret og vandret.

30


WIRESKÆRING

TO I EN Hvis du kombinerer dit Husqvarna WS 482- eller WS 440-system med en CS 10, får du faktisk to maskiner

i én. Det er en investering i et effektivt system, der er fleksibelt og nemt at bruge og også velegnet til mindre opgaver.

FLEKSIBELT Hvis du kombinerer CS 10 med vægskæringssystemerne WS 482 HF og WS 440 HF, får du et komplet og fleksibelt system til wire- og vægskæring. Aggregaterne PP 490 og PP 440 HF passer godt til disse systemer.

HOLDBARHED Alle Husqvarnas diamantwirer har nu et nyt, gult gummibindemiddel. Det øger holdbarheden, fordi det klæber bedre til kerne og perler og er mere modstandsdygtigt over for UV-stråling. Samtidig er wiren lettere at se, når der skæres under vand.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

31


Husqvarna PP 455 E

Husqvarna CS 2512 WIRESAV

CS 2512

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Motor til wiredrev Maks. drejningsmoment ved drivhjul, Nm Drejningsmoment ved start, Nm Fremføringssystem / kontrol Wirehastighed, m /s Magasinkapacitet, m Wirelængde, m Flow, l /min. Tryk, bar Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

20 Flere hydrauliske gear 200 190 Hydraulisk /automatisk 20 eller 25 12 m 15 m 65 230 1100 ×750 × 900 150

ANBEFALET UDSTYR PP 455 E* PRODUKTINFORMATION 965 15 62-01 965 15 62-02, (inkl. 15 m C 1000-wire)

*Der er flere oplysninger om PP 455 HF på side 22.

Du kan skære både lodret og vandret med CS 10. Sav­hovedet kan monteres på begge sider af skinnen, og du kan vælge wirens rotationsretning. Det er alt sammen med til at gøre det yderst fleksibelt og effektivt at skære med en wire.

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

Wireskæring til større opgaver som fundamenter og broer.

32

Skæring i tykke vægge og åbninger med nøjagtige hjørner.

Dyb wireskæring under trange forhold.


WIRESKÆRING

Husqvarna CS 10 WIRESAV

CS 10

SPECIFIKATIONER Effekt med WS 482 HF og PP 490 Effekt med WS 440 HF og PP 440 HF Hastighed Wirehastighed på 1200 omdr. /min. Magasinkapacitet Wirelængde, maks. /min. Søjlehøjde Vægt, WS 482 HF / WS 440 HF

19 kW 13 kW 0 –1200 omdr. /min. 24 m /s 10 m 11,7 /1,7 m 1200 mm 138 /135 kg

ANBEFALET UDSTYR WS 482 HF og PP 490* WS 440 HF og PP 440 HF* PRODUKTINFORMATION 966 56 57-01, 2 svingstyrehjul 966 56 57-10, inkl. WS 482 HF, PP 490 og svingstyrehjul 966 56 57-08, inkl. WS 440 HF, PP 440 og svingstyrehjul 588 65 61-10, UpCare**

*Der er flere oplysninger om WS 482 HF og WS 440 HF på side 18.  ** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 10.

CS 10 kan kombineres med vægskæresystemerne WS 482 HF og WS 440 HF og udgør dermed et komplet system til wire- og vægskæring.

CS 10 er i et fleksibelt design og kan let monteres på f.eks. rør.

CS 10 kan installeres, så der skæres mod højre eller mod venstre. Det giver større fleksibilitet under installationen, og når der skal vælges skæreretning.

Lodret skæring med CS 10 og eksterne styrehjul.

Skæring efter skubprincippet med CS 10 og eksterne styrehjul.

Skæring efter skubprincippet med CS 10 og tilbehør til denne form for skæring.

Vandret skæring med CS 10 og eksterne styrehjul.

33


Husqvarna CS 2512 og CS 10 TILBEHØR 1 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning 2 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning / leje 3 Forskydningsstyrehjul, enkelt 4 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør 5 Sæt til skubprincip 6 Sæt med støttebeslag 7 Svingstyrehjulleje til runde rør 8 Svingstyrehjulslæde til runde rør 9 Forskydningsstyrehjul, rundt rør 10 Drejeligt styrehjul med leje 11 Drejeligt styrehjul med åbning 12 Styrehjul med tilbehør 13 Forskydningsstyrehjul 14 Fod 15 Fodplade 16 Muffeforbindelse med kryds 17 Muffeforbindelse 18 Beslag til grundplade 19 Grundplade med tilbehør 20 Beslag, parallelle, med tilbehør 21 Vinkelbeslag, enkelt styrehjul 22 Vinkelbeslag, dobbelt styrehjul 23 Runde rør, 3 m 23 Runde rør, 2 m 23 Runde rør, 1 m 23 Runde rør, 0,25 m 24 Normal klemme 90 25 Firkantede rør, 1,15 m 25 Firkantede rør, 2 m 26 Forankringsplade 27 Stabiliseringsbeslag 28 Stabiliseringsbeslag (CS 10) 29 Dobbeltklemme 30 Normal klemme 90° 31 Hjulfælg 32 Støttebeslag ∅ 300 mm 33 Muffeforbindelse med kryds 34 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør 35 Holder med tilbehør 36 Trykkontrolblok (PP 455 E) 37 Vandspyd 38 Gaffelnøgle 18 mm 39 Gaffelnøgle 22–24 mm 40 Gummiring til drivhjul

588 73 04-01 588 73 05-01 587 44 30-01 588 53 99-01 587 46 85-01 587 46 83-01 531 11 44-67 531 11 44-69 586 53 87-01 586 53 58-01 586 53 84-01 581 31 59-01 586 53 67-01 501 35 76-01 585 64 19-01 585 64 05-01 585 64 30-01 586 53 72-01 586 54 17-01 586 53 92-01 586 54 21-01 587 44 33-01 531 11 95-80 531 12 06-42 531 12 06-41 531 11 44-72 531 11 95-71 576 29 35-01 587 46 69-01 586 87 00-01 584 25 38-01 584 25 93-01 531 11 44-60 531 11 95-71 586 53 99-01 586 54 08-01 585 64 05-01 588 53 99-01 586 54 11-01 531 11 44-26 531 12 15-25 531 11 90-65 531 11 95-73 587 70 15-01

RESERVEDELE Slidgummi til drivhjul, ∅ 400 mm (CS 10)

531 12 00-50

5 Sæt til skubprincip: – Grundplade med tilbehør – Beslag, parallel, med tilbehør – Drejeligt styrehjul med leje – Drejeligt styrehjul med åbning – Hjulfælg – Støttebeslag ∅ 300 mm – Støttebeslag ∅ 250 mm – Grundplade med tilbehør

34

1 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning

2 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning / leje

3 Forskydningsstyrehjul, enkelt

4 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør

6 Sæt med støttebeslag: – Forankringsplade – Stabiliseringsbeslag – Stabiliseringsbeslag til CS 10 – Svingklemme


WIRESKÆRING

7 Svingstyrehjulleje til runde rør

8 Svingstyrehjulslæde til runde rør

9 Forskydningsstyrehjul til rundt rør

10 Drejeligt styrehjul med leje

11 Drejeligt styrehjul med åbning

12 Styrehjul med tilbehør

13 Forskydningsstyrehjul

14 Fod

15 Fodplade

16 Muffeforbindelse med kryds

17 Muffeforbindelse

18 Beslag til grundplade

19 Grundplade med tilbehør

20 Beslag, parallelle, med tilbehør

21 Vinkelbeslag, enkelt styrehjul

22 Vinkelbeslag, dobbelt styrehjul

23 Runde rør

24 Rundt søjlerør

27 Stabiliseringsbeslag til CS 2512

28 Stabiliseringsbeslag til CS 10

29 Dobbeltklemme

30 Normal klemme 90°

34 Hjulfælg

35 Holder med tilbehør

36 Trykkontrolblok

37 Vandspyd

25 Firkantede rør

31 Svingklemme

38 Gaffelnøgle 18 mm

26 Forankringsplade

32 Støttebeslag ∅ 300 mm

39 Gaffelnøgle 22 – 24 mm

33 Støttebeslag ∅ 250 mm

40 Gummiring til drivhjul

35


DIAMANTVÆRKTØJ TIL WIRESKÆRING Husqvarna kan tilbyde et komplet sæt diamantwire, der kan bruges til mange forskellige materialer og formål. Til Husqvarnas diamantwire bruges der indsprøjtet syntetisk gummi og fjedre til monteringen. En wire af syntetisk gummi er meget bøjelig, hvilket gør den nem at arbejde med. Samtidig er der mindre risiko for ujævn slitage. Husqvarnas Wire har minimum 40 perler pr. meter. Flere perler pr. meter øger kontakten mellem de skærende diamanter og wiren, hvilket resulterer i højere skærehastighed og længere holdbarhed. Desuden er der mindre afstand mellem to perler, hvilket giver et mere jævnt snit. Fås også som lukkede løkkewire, så man undgår det svageste led – samlingen.

GULD Der er flere oplysninger på side 14-15.

NYHED

VAKUUMLODDEDE MASKINEFFEKT

> 20 KW

PRODUKT

C 1200

MATERIALE Beton Armeret beton Stærkt armeret beton Metal ANBEFALET UDSTYR

36

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

15 kW

ELEKTROPLETTERET

ALLROUND

C 1000

C 950

C 900

15 kW

C 777

C 770

C 640 – NYHED

C 840 – NYHED

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l

l

l l

l l l

l l l

l l

l l

— —

CS 2512 l l l

SINTREDE

– = Anbefales ikke

CS 10, CS 2512

CS 10, CS 2512

l l

CS 2512


WIRESKÆRING

Husqvarnas vakuumloddede Wire Uhyre effektive Wire til skæring i stål, legeringer og stærkt armeret beton. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 1200 543 07 77-08

53

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 1000 588 90 96-01

44

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 950 577 67 81-01

40

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 900 521 95 36-01

40

9,8

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

Husqvarnas lukkede løkkewire Professional-wire uden samling, som er velegnet til skæring i stål, sandwichstrukturer og hule strukturer. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 1200 SPL 521 98 30-01

53

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 1000 SPL 521 98 29-01

44

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 950 SPL 577 67 82-01

40

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 900 SPL 577 05 91-01

40

9,8

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

Husqvarna-samleled Til vakuumloddede wirer. PRODUKT­NUMMER 577 32 55-01

UDVENDIG INDVENDIG DIAMETER, MM DIAMETER, MM 8,4 5,1 (diamantperle 9,5)

LÆNGDE, MM 24

KABEL­DIAMETER, MM 5

TYPE

PRESSE, TON

SCR

4,5

HÅNDPRESSE­ TANG PC(HT45)H5F-70

BRUG PÅ WIRE C 900

Sintered Wire Sintret Professional-wire med lang holdbarhed specielt til skæring i beton. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 770 543 06 44-04

40

11

Fjedre + gummi, sintrede perler

Våd

40

11

Fjedre + gummi, sintrede perler

Våd

40

10,5

Fjedre + gummi, sintered perler

Våd

C 777 586 60 69-01 C 640 582 59 69-01

Elektropletteret Wire Wire udviklet til høj skærehastighed i armeret beton. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 840 582 59 68-01

40

10,5

Fjedre + gummi, elektropletterede perler

Våd

Tilbehør til diamantwire Husqvarna har et komplet udbud af samleled specielt til disse wire. Desuden findes der tilhørende hydrauliske håndpressere og tilsvarende værktøj til krympning af samleled. PRODUKT­NUMMER

UDVENDIG DIAMETER, MM

INDVENDIG DIAMETER, MM

LÆNGDE, MM

KABELDIAMETER, MM

TYPE

PRESSE, TON

HÅNDPRESSETANG

SAMLELED, CYLINDER 16 543 08 07-19 9

5,1

16

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

SAMLELED, CYLINDER 20 543 02 16-70 9

5,1

20

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

SAMLELED MED GEVIND 543 02 15-15 9,5

5

24

5

SCR

4,5

PC(HT45)H5F-70*

KARDANLED 543 02 15-84

5

27

5

CRD

4,5

PC(HT45)H5F-70*

9,5

*Kodeforklaring: H5F-66 / H5F-70 betyder, at pressens længde er 5 mm, og at afstanden mellem heksagonens parallelle sider er 7,0 mm.

Sinterpresse 66 Sinterpresse 70 Presseværktøj 4,5 ton Reservepin til kardan Afkøling af wire ved tørskæring i stål

543 00 28-89 543 00 28-78 543 00 06-70 543 02 15-90 576 37 83-01

37


INNOVATIV KONSTRUKTION ­IMØDEKOMMER HØJE FORVENTNINGER OM PRODUKTIVITET En nøje gennemtænkt og passende kombination af effekt, ergonomi, drejningsmoment, manøvredygtighed og driftssikkerhed er en forudsætning for optimal gulv- og vejskæring. Alle faktorer skal spille effektivt sammen, før arbejdsdagen bliver maksimalt produktiv. Det afgørende er, om du, maskinen og diamantklingen kommer til at udgøre en helhed. Netop derfor er Husqvarnas gulv-og vejskæringssystemer det helt rigtige valg, når kravet er maksimal produktivitet. NEM VEDLIGEHOLDELSE

HØJ EFFEKTIVITET

De fleste gulvsave fra Husqvarna er udstyret med det patenterede klingeak­ selsystem IntelliSeal®, som gør det overflødigt at smøre lejer hver dag.

Transmissionssystemet med retvinklet gearkasseudformning muliggør vibrationsfri overførsel til klingeakslen med optimalt drejningsmoment og minimalt effekttab.

Produktoversigt Husqvarnas komplette sortiment af gulv- og vejsave består af 13 modeller med skæredybder fra 122 mm til 625 mm, som drives af motorer med en effekt fra 4,2 kW benzin til 55,4 kW diesel og en vægt fra 54 kg til 1038 kg. Alle vores gulvog vejsave leverer en effekt og et drejningsmoment ved klingeakslen, der er førende i deres klasse. Det er ensbetydende med større produktivitet, når der skæres dybt. Her kan du nemt finde den gulv- eller vejsav, som giver dig den højeste produktionshastighed. Selvkørende gulv- og vejsave

MAKS. KLINGEDIAMETER [mm]

FS 7000 D/DL

FS 6800 D*

FS 5000 D

FS 4800 D

FS 3500 G

1000 /1500 mm

1000 mm

900 mm

900 mm

750 mm

415 mm

374 mm

381 mm

311 mm

35,5 kW

35,0 kW

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

411 /625 mm

75 55,4 kW

EFFEKT

50

50,7 kW

[kW]

27,5 kW 25

0

38

*Fås i Australien, Latinamerika, Afrika og dele af Asien.


GULV- OG VEJSKÆRING

ERGONOMISK Håndtagene kan justeres, så brugeren

kan finde den mest behagelige arbejdsstilling. Samtidig er betjenings­grebene placeret, så alt foregår intuitivt. Alle save er konstrueret, så de kan manøvreres rundt med lave vibrationer – det er mindre trættende for brugeren.

LIGE SNIT På FS 5000 D og FS 7000 D er der em digital skærm på det brugervenlige betjeningspanel, som her er vist med indstillingen Electronic Tracking Assistance til lige snit. Der kan således arbejdes med høj effektivitet, uden at det belaster den, der betjener maskinen.

Selvkørende vejsave

Produktivitet, du kan regne med – uden emissioner Husqvarna FS 7000 D og 5000 D er hurtigere og renere. De stærke, moderne dieselmotorer har et lavt emissionsniveau, der opfylder kravene i Tier 4 / Stage IIIB. De skærer hurtigt og effektivt. Det intuitive, digitale betjeningspanel og andre gennemtænkte og praktiske funktioner gør arbejdet endnu mere effektivt.

Skæring efter skubprincippet

FS 500 serien

FS 400 serien

FS 400 LV

FS 300 serien

MAKS. KLINGEDIAMETER

600 mm

500 mm

450 mm

350 mm

MAKS. SKÆREDYBDE

241 mm

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

[mm]

[mm]

15

EFFEKT

10

[kW]

162 mm

189 mm

FS 524

FS 513

FS 413 FS 410 D

5

122 mm

FS 309 FS 305

0

39


NYHED

GULV- OG VEJSAVE SPECIFIKATIONER* Maks. skæredybde, mm Kontrol af klingetilførsel Maks. klingediameter, mm Spindelstørrelse, mm Transmissionshastigheder, m /min. Motorproducent Motorkøling Maks. motoreffekt, kW** Effekt ved klingeakslen, kW Antal ribber på remme Dimensioner, mm (L × B × H) Vægt, kg

FS 7000 DL

FS 7000 D

FS 6800 D***

FS 5000 D

625 (500 uden forlængersæt) Elektrohydraulisk 1500 (1200 uden forlængersæt) 25,4 76 Deutz Væske / luft 55,4 50,0 16 2710 × 974 × 1499 (2370 × 974 × 1499 uden forlængersæt) 1338 (1150 uden forlængersæt)

411 Elektrohydraulisk 1000 25,4 76 Deutz Væske / luft 55,4 50,0 16 1961 × 974 ×1499

415 Elektrohydraulisk 1000 25,4 91 Yanmar Væske / luft 50,7 44,7 16 1701 × 965 ×1448

374 Elektrohydraulisk 900 25,4 40 Yanmar Væske / luft 35,5 31,0 12 1753 × 844 ×1313

1032

857

771

967 05 60-09, 1200 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin, kobling, elektrisk sporing og 5. hjul 967 05 60-08, 1500 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin, kobling, elektrisk sporing og 5. hjul 589 58 99-01, UpCare****

967 20 79-53, 900 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 96 720 79-54, 1000 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 967 20 79-43, 450 mm beskyttelsesskærm, ét geartrin til løkkeskæring 588 65 61-14, UpCare****

965 15 23-54, 1000 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing

967 20 73-41, 450 mm beskyttelsesskærm og pendulophæng for

965 15 23-53, 900 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing

967 20 73-38, 750 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 588 65 61-04, UpCare ****

PRODUKTINFORMATION

I tabellen er vist et udvalg af varianter. Kontakt en sælger for at få oplyst samtlige varianter.  *Samtlige specifikationer findes på vores hjemmeside.  ** Ifølge motorproducentens specifikationer.  *** Fås i Australien, Latinamerika, Afrika og dele af Asien.  **** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 10.

Husqvarna FS 7000 DL og FS 7000 D TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 500 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 1000 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr 5 Vægte, 30 kg 5 Vægte, 15 kg 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt uden vægtbeslagsæt (FS 7000 D) 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt med vægtbeslagsæt (FS 7000 D) 6 5. hjulsæt til eftermontering (FS 7000 D) Enhedskonverteringssæt 900-1000 mm til gearkasse med tre trin Enhedskonverteringssæt 1500 mm til gearkasse med tre trin Drivrem til klingeaksel, 1 geartrin, 900 mm Drivrem til klingeaksel, 3 geartrin, 900 mm Boltsystem til beskyttelsesskærm, 1200 mm til gearkasse med tre trin Boltsystem til beskyttelsesskærm, 1500 mm til gearkasse med tre trin Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 178 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 –750 mm Drevtap, 900 –1000 mm

40

Husqvarna FS 6800 D 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 586 34 36-01 585 92 46-01 586 01 23-01 581 67 89-02 581 67 89-01 582 55 72-01 501 74 47-01 582 30 79-01 589 55 36-01 589 55 38-01 524 19 97-64 541 20 08-47 582 55 35-01 582 55 36-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 586 00 95-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 450 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 1000 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 178 mm Drivremme til klingeaksel, 1000 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 450, 600 og 900 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 800 mm × 4 Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 400 – 1000 mm Sæt med femte hjul (fabriksmonteret) Sæt med femte hjul (monteres på arbejdsstedet)

541 20 83-67 542 19 81-63 542 19 81-64 542 19 81-65 542 19 81-66 504 01 94-01 542 16 31-72 542 16 63-07 542 16 32-72 542 19 93-78 542 19 97-64 542 16 66-29 542 16 63-62 539 30 01-33 505 53 19-01 576 01 85-02 576 01 85-01


GULV- OG VEJSKÆRING

1 Beskyttelsesskærm, slip-on, til FS 4800 D og FS 6800 D

FS 4800 D

FS 3500 G

381 Elektrohydraulisk 900 25,4 49 Yanmar Væske / luft 35,0 30,0 12 1422 × 845 ×1295

311 Elektrohydraulisk 750 25,4 45 Kohler Luft 27,5 21,5 25 1410 × 800 ×1135

680 – 695

419

967 60 80-40, 450 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng bag med kobling og elektrisk sporing

967 62 13-05, 500 mm beskyttelsesskærm

967 60 80-48, 650 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing

967 62 13-07, 750 mm beskyttelsesskærm

2 Beskyttelsesskærm, slip-on, til FS 7000 DL /D og FS 5000 D

3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr

5 Vægte til FS 7000 DL / FS 7000 D

967 60 80-41, 750 mm beskyttelsesskærm, kobling og elektrisk sporing 967 60 80-49, 750 mm klingeskærm, pendulophæng for, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing 967 60 80-60, 900 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng for med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing

6 5. hjulsæt til FS 7000 DL / FS 7000 D og FS 5000 D

Husqvarna FS 5000 D TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 500 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt (FS 5000 D) 6 5. hjulsæt til eftermontering (FS 5000 D) Drivrem til klingeaksel, 3 geartrin, 750 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 – 750 mm Drevtap, 900 – 1000 mm

Husqvarna FS 4800 D 586 34 31-01 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 585 92 46-01 586 01 23-01 501 74 46-01 582 30 78-01 585 51 50-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 450 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 355 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 450 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 650 og 750 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 3 geartrin, 355, 450, 650 og 750 mm × 4 Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 – 750 mm Drevtap, 900 – 1000 mm

542 19 81-66 542 19 81-65 542 19 81-64 542 19 81-63 541 20 83-67 542 18 11-17 542 19 96-26 542 18 60-48 542 19 04-16 542 16 31-72 542 20 64-47 542 16 31-72 542 16 63-07 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

Husqvarna FS 3500 G TILBEHØR OG RESERVEDELE 4 Vandpumpeudstyr (fabriksmonteret) 4 Vandpumpeudstyr (monteres på arbejdsstedet)

501 75 97-01 579 80 46-01

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

41


GULV- OG VEJSAVE

FS 524

FS 513

FS 413

SPECIFIKATIONER* Maks. skæredybde, mm Kontrol af klingetilførsel Maks. klingediameter, mm Spindelstørrelse, mm Motorproducent Motorkøling Maks. motoreffekt, kW** Dimensioner, mm (L × B × H) Vægt, kg

241 Håndhjul 600 25,4 Honda Luft 15,5 1750 × 660 ×1200 231

179 Håndhjul 500 25,4 Honda Luft 8,7 1700 × 660 ×1200 197

189 Håndhjul 500 25,4 Honda Luft 8,7 1550 × 655 ×1200 163

967 04 61-02, vandtank

967 04 59-01

965 15 01-02, vandtank

PRODUKTINFORMATION

Samtlige specifikationer findes på vores hjemmeside.  **Ifølge motorproducentens specifikationer.

42


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna FS 500-serien

Husqvarna FS 300-serien

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Vandtanksæt Ydre klingeflange med drevtap Klingemøtrik Drivrem til klingeaksel (FS 513) Drivrem til klingeaksel (FS 524) Nedre drivrem Øvre drivrem Gaffelnøgle 27 mm

541 20 82-86 542 16 79-62 542 16 78-46 542 20 21-50 504 06 83-01 505 24 62-01 510 23 72-01 542 20 22-92

TILBEHØR OG RESERVEDELE Ydre klingeflange Klingeskrue Drivrem til klingeaksel (FS 305) Drivrem til klingeaksel (FS 309) Gaffelnøgle 16 /18 mm Gaffelnøgle 13 mm

504 06 40-01 725 25 34-71 543 85 03-68 502 08 31-01 543 04 59-04 543 04 58-91

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

Husqvarna FS 400-serien TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Løftebom (FS 410 D) 2 Løftebom (FS 413) Ydre klingeflange med drevtap Drivrem til klingeaksel (FS 410 D) Drivrem til klingeaksel (FS 413) Vandtanksæt Gaffelnøgle 27 mm

522 47 87-02 522 47 87-01 542 16 79-62 543 04 49-63 542 20 21-50 541 20 82-86 542 20 22-92

Husqvarna FS 400 LV TILBEHØR OG RESERVEDELE Klingeflangesæt (indre og ydre flange, skrue, nøgle) Drivrem til klingeaksel Gaffelnøgle 16 /18 mm

1 Vandtank til FS 400-serien

2 Løftebom, FS 400 D

585 31 35-01 543 04 49-64 543 04 59-04

FS 410 D

FS 400 LV

FS 309

FS 305

189 Håndhjul 500 25,4 Yanmar Luft 6,6 1550 × 655 ×1200 145

162 Håndhjul 450 25,4 Honda Luft 8,7 1150 × 590 × 940 99

122 Håndhjul 350 25,4 Subaru Luft 6,6 915 × 381 × 990 64

125 Håndhjul 350 25,4 Honda Luft 4,2 915 × 381 × 990 54

965 15 01-01, vandtank

965 14 82-01

965 15 00-15, vandtank

965 15 00-26, vandtank

43


Klinger til gulv- og vejskæring med save med høj og mellem effekt

MASKINEFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM MATERIALE Hærdet beton, hård Hærdet beton, mellemhård Hærdet beton, blød Nystøbt beton, hård Nystøbt beton, blød Asfalt, hård Asfalt, blød ANBEFALET UDSTYRKlinger til gulv- og vejskæring med save med mindre effekt

DIAMANTKLINGER TIL GULV- OG VEJSKÆRING

MASKINEFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM

Husqvarnas diamantklinger til gulv- og vejskæring dækker de fleste former for skæring i alt fra asfalt til stærkt armeret beton med udstyr, der omfatter alt fra små elektriske enheder til store dieseldrevne maskiner. Husqvarna tilbyder desuden klinger, der er udviklet specielt til sporskæring til elektriske og elektroniske kabler ved installation af trafiklyskabler. De samme sporskæringsklinger kan også bruges til andre opgaver, hvor en fuge skal gøres bredere.

MATERIALE Natursten Armeret beton Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt ANBEFALET UDSTYRRevolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen skærekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri skæring, specielt i stærkt armeret beton.   Diamanterne er specialbehandlede på en måde, så de kan holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Dermed bliver hver enkelt diamant maksimalt effektiv. Med Diagrip™ eksponeres og bruges diamanterne med en ensartet hastighed, hvilket giver en jævn og stærk kant, også når der skæres i hårde materialer som armeret beton.

44


GULV- OG VEJSKÆRING

F 1400 DIAGRIP™

F 1100

F 600

25 – 50 KW

50 ➞ KW

F 1410

F 1440

F 1170

F 1180

F 635

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l l l

— — — —

— — — —

— — — — —

— — — — —

l l l

l l

l l

l l l

FS 8400 D, FS 7000 D, FS 5000 D, FS 4800 D

50 ➞ KW

L 600

25 – 50 KW

35 ➞ KW

F 640

F 672

F 675

F 685

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

— — —

— — —

— — — —

— — — —

l l l

l l

l l

l l l

— — — — —

— —

— —

FS 8400 D, FS 7000 D

F 400 DIAGRIP™

l l l l l l

FS 5000 D, FS 4800 D

Elektrisk ➞ 18 KW

L 680

F 410

l l

— — — — —

l l l l l l

l l

l l l

— — — —

— — — —

— — — —

l l l l l

— — — —

l l l l l l

F 420

➞ 25 KW

L 630

F 430

F 465

l l

l

l l l

l l

— — — l l l l l l

— —

FS 5000 D, FS 4800 D l l l

FS 524, FS 513

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

NYHED

ELITE-CUT

VARI-CUT

3,5 –25 KW S 35

S 45

TACTI-CUT

3,5 –25 KW S 65

S 85

S 45

3,5 –25 KW

S 65 PLUS

S 85

S 50 PLUS

S 65

S 85

l l l

l l

l l l

l l

— —

l l l

— —

l l

l l

l l l

— —

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

— —

l

l l

l

l l

l

l

l

l l l

l

l l l

— —

l l

— —

l

l l l

FS 524 / 513, FS 413 / 410 D, FS 400 LV, FS 309 / 305 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 14-15.

SPEED BRIDGE Elite-Cut S 35-klingen har en specialkonstrueret

Speed Bridge (hastighedsbro) mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skærestøv mere effektivt.

45


Husqvarna F 1410 / F 1440 Diagrip™ Effektive betonklinger med segmenter med spor. PRODUKT­NUMMER

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 1410 586 19 90-01 586 19 91-01 586 19 92-01 586 19 93-01 586 19 94-01 586 19 95-01 586 19 96-01 586 19 97-01 586 19 98-01

— — — — — — — — —

500 600 650 700 750 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,8 4,8 4,8 4,5

10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1440 586 20 02-01 586 20 03-01 586 20 04-01 586 20 05-01 586 20 06-01 586 20 07-01 586 20 08-01 586 20 09-01 586 20 10-01

— — — — — — — — —

500 600 650 700 750 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,8 4,8 4,8 4,5

10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5 10,0 + 2,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 1170 / F 1180 Professional-asfaltklinger med indfældede eller sænkede segmenter som beskyttelse mod underskæring. PRODUKT­NUMMER

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 1170 583 81 17-02 582 88 09-02 583 81 20-05 589 35 44-02

Recessed Recessed Recessed Recessed

600 700 800 900

Wide Wide Wide Wide

40 40 40 40

4,5 4,5 4,5 4,5

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1180 531 15 90-60 531 15 90-61 531 15 90-62 531 15 90-63

Sænkede Indfældede Indfældede Indfældede

600 700 800 900

Narrow Narrow Narrow Narrow

40 40 40 40

4,5 4,5 4,5 4,5

10,0 + 2,0 10,0 + 2,0 10,0 + 2,0 10,0 + 2,0

25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 1170 / F 1180 Professional-asfaltklinger med indfældede eller sænkede segmenter som beskyttelse mod underskæring. PRODUKT­NUMMER

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 635 531 15 90-23 531 15 90-24 531 15 90-25 531 15 90-26 531 15 90-27 531 15 90-29 531 15 90-30 531 15 90-31 531 15 90-32 531 15 90-33

— — — — — — — — — —

350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 640 531 15 90-34 531 15 90-35 531 15 90-36 531 15 90-37 531 15 90-38 531 15 90-39 531 15 90-41 531 15 90-42 531 15 90-43 531 15 90-44 531 15 90-45

— — — — — — — — — — —

300 350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

2,8 3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

46


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna F 672 / F 675 Professional-klinger til nystøbt beton. Klingerne har smalle vandspor. PRODUKT­NUMMER

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 672 531 15 90-89 531 15 90-91 531 15 90-86 531 15 90-87

— — Sænkede Sænkede

300 350 300 350

Smalle Smalle Smalle Smalle

40 40 40 40

2,4 2,8 2,8 2,8

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 675 531 15 91-60 531 15 91-62 531 15 91-57 531 15 91-58

— — Sænkede Sænkede

300 350 300 350

Smalle Smalle Smalle Smalle

40 40 40 40

2,4 2,8 2,8 2,8

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 685 Professional-asfaltklinger med indfældede eller sænkede segmenter som beskyttelse mod underskæring. PRODUKT­NUMMER HUSQVARNA F 685 531 15 90-50 531 15 90-51 531 15 90-52 531 15 90-53 531 15 90-54

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM CENTERHUL, MM

Sænkede Sænkede Indfældede Indfældede Indfældede

500 600 700 800 900

Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40

3,8 3,8 4,5 4,5 4,5

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna L 630 / L 680 Professional-klinger til sporskæring i forbindelse med installation af trafiklys. Klingernes sandwichkonstruktion sikrer, at de lettere holder faconen. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

531 16 15-65 531 16 15-66 531 16 15-59 531 15 92-13 531 16 15-25 531 16 15-24

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA L 680 531 16 15-03 531 10 18-79 531 16 15-02 531 16 05-02 531 16 05-03 531 16 05-04

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA L 630

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 410 / F 420 / F 430 Diagrip™ Professional-klinger til skæring i hærdet beton. Den bedste ydelse opnås med lav aktiv skæreflade med jævnt fordelte skærekanter og diamantkrystaller. Til elektriske gulvsave på op til 18 kW. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 410 581 62 53-01 581 62 54-01 581 62 55-01 581 62 56-01

500 600 700 800

Brede Brede Brede Brede

49 49 49 49

3,8 3,8 3,8 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 420 581 62 58-01 581 62 59-01 581 62 70-01 581 62 60-01

500 600 700 800

Brede Brede Brede Brede

49 49 49 49

3,8 3,8 3,8 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 430 581 62 61-01 581 62 64-01 581 62 65-01 581 62 67-01

500 600 700 800

Brede Brede Brede Brede

49 49 49 49

3,8 3,8 3,8 5,0

10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0 10,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4

Other dimensions available on request.

47


Husqvarna F 465 Professional-klinger til almindelig skæring i nystøbt beton. Klingerne har smalle vandspor. Til gulv- og vejskæring med save med mindre til mellemstor effekt. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANDSPOR

531 15 90-81 531 15 90-83

300 350

Smalle Smalle

SEGMENTLÆNGDE, MM 40 40

SEGMENTBREDDE, MM 2,4 2,8

SEGMENTHØJDE, MM 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

CENTERHUL, MM 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna Elite-Cut-klinger til gulv- og vejsave Professional-klinger, som skærer godt selv i stærkt armeret beton. Innovativ segmentkonstruktion til effektiv skæring, afkøling og slamfjernelse, som øger skærehastigheden og forlænger brugstiden. S 35, S 45 og S 65 har Diagrip™-teknologi. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 579 81 15-10 579 81 15-20 579 81 15-30 579 82 06-50 579 82 06-60 579 82 06-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15 15 15

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 45 579 81 16-10 579 81 16-20 579 81 16-30 579 82 07-50 579 82 07-60 579 82 07-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-20 579 81 19-30 579 82 08-50 579 82 08-60 579 82 08-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 85 579 81 20-10 579 81 20-20 579 81 20-30 579 80 95-50 579 80 95-60 579 80 95-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad +

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

Husqvarna Vari-Cut-klinger til gulv- og vejsave Slidstærke og effektive klinger i Premium-kvalitet med høj skærehastighed og et godt forhold mellem investeringsomkostninger og omkostninger pr. skåret kvadratmeter.

48

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30 579 82 09-50 579 82 09-60 579 82 09-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01 587 90 54-01 579 82 10-60 579 82 10-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad +

10 10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4 25,4

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30 579 80 96-50 579 80 96-60 579 80 96-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad + Flad + Flad + Flad + Flad +

10 10 10 10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna Tacti-Cut-klinger til gulv- og vejsave Quality-klinger optimeret til knap så intensiv professionel skæring i de fleste materialer med et fornuftigt forhold mellem ydelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-20 579 81 56-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad

13 13 13

25,4/20 25,4/20 25,4/20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20 579 81 65-30

300 350 400

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad + Turbo/Flad +

10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20 579 81 66-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad + Flad +

10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20

49


SKÆR MEGET TIDLIGT I NYSTØBT BETON – VENT IKKE PÅ TILFÆLDIGE REVNER Husqvarna Soff-Cut® er perfekt til skæring af svindfuger på et meget tidligt tidspunkt efter støbning af et betondæk. På den måde undgår man nemmest risikoen for tilfældige revner, som er en af de mest kostbare og alvorlige problemer for entreprenører, der arbejder med beton. De væsentligste fordele er den høje produktivitet kombineret med muligheden for at støbe og skære samme dag – og selvfølgelig det pæne resultat, der opnås ved kun at skære overfladiske furer.

Produktoversigt Husqvarna Soff-Cut-serien omfatter fire modeller med skæredybder fra 30 mm til 76 mm, som drives af motorer med en effekt fra 3,3 kW til 17,2 kW og en vægt fra 39 kg til 221 kg. Du opnår den optimale produktionshastighed ved at vælge den Soff-Cut-model, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

30 mm

38 mm

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

70 mm

76 mm

GENNEMSNITLIGT STØBT AREAL [m²]

20

17 kW 15 kW

EFFEKT [kW]

10

6,5 kW 3,3 kW

0 2 –3 m /min

PRODUKTIVITET* [m /min]

5 4,6 –7,6 m /min 6 – 9 m /min

6 – 9 m /min

10 * PRODUKTIVITET Bemærk, at produktiviteten angives som grove gennemsnit, da den f.eks. afhænger af: skæredybden, den valgte klinge eller om der skæres, inden betonen er hærdet.

50


SKÆRING I NYSTØBT BETON

Problemet Når betonen hærdes og begynder at sætte sig, udvikles der spændinger i betonlaget. Formålet med at kontrollere denne proces er at udløse disse spændinger, inden de viser sig som tilfældige revner.

Løsningen Med systemet Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™ til tørskæring kan der skæres fuger, mens betonen stadig er nystøbt – allerede i løbet af den første time eller to, efter at støbningen er afsluttet. Husqvarnas Soff-Cut-teknologi bygger på en kombination af Soff-Cut-klingen og trykskoen. Da klingen skærer i en opadgående retning, og trykskoen trykker nedad på den nystøbte beton, undgås revner og skår i betonen som følge af skæringen. Soff-Cut tillader, at man skærer i betonen, når den er helt frisk. Derved kontrolleres eventuelle revnedannelser, som opstår, når betonen hærder.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Tilfældige revner er et af de mest kostbare og alvorlige problemer for entreprenører, der arbejder med beton.

Soff-Cut omfatter det unikke tørskæringssystem Ultra Early Entry™, som minimerer risikoen for, at der opstår tilfældige revner, ved at lægge snittet på et tidligt tidspunkt. 51


ULTRA EARLY ENTRY™-SKÆREMASKINE

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

SPECIFIKATIONER Motorproducent Maks. motoreffekt, kW* Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Vægt, kg

Kohler 17,2 350 76 221

Kohler 14,9 350 70 191

Robin 6,5 250 38 144

Robin 3,3 150 30 39

966 84 56-02

966 84 55-02

966 84 53-02

966 84 48-06

PRODUKTINFORMATION

*Ifølge motorproducentens specifikationer.

Husqvarna Soff-Cut 4200 RESERVEDELE Luftfilter, 2 stk. Batteri, 12 V jævnstrøm Oliefilter, 2 stk. Sidelygter Tændrør, 2 stk. Sugesæt

505 48 74-02 505 48 76-01 505 48 77-01 505 48 69-02 505 48 28-03 505 49 40-06

Husqvarna Soff-Cut 4000 STØVOPSAMLER

SOFF-CUT 1000 VAC

SPECIFIKATIONER Motor Maks. motoreffekt, kW* Slangeåbning, mm Opsugningskapacitet (primær), l Opsugningskapacitet (sekundær), l Vægt, kg Dimensioner, mm (L × B × H)

Benzin 8 76 114 34 232 1473 × 771 × 1829

PRODUKTINFORMATION 966 84 52-01

*Ifølge motorproducentens specifikationer.

Forlygtesæt

TILBEHØR Forlygtesæt Sugesæt

505 48 47-02 505 49 40-05

RESERVEDELE Luftfilter, 2 stk. Drivrem til klinge Gaffelnøgle til klinge Drivrem til pumpe Tændrør, 2 stk.

505 48 23-06 505 48 39-02 505 48 31-03 505 48 48-01 505 48 28-03

Husqvarna Soff-Cut 2000 TILBEHØR Forlygtesæt Sugesæt

505 48 47-01 505 49 40-03

RESERVEDELE Luftfilter Drivrem til klinge Gaffelnøgle til klinge Drivrem til pumpe Tændrør

505 48 23-02 505 48 22-02 505 48 31-03 505 48 40-02 505 48 28-01

Husqvarna Soff-Cut 150 RESERVEDELE Luftfilter Drivremme til klinge, 2 stk. Gaffelnøgle til klinge Tændrør, 2 stk.

Sugesæt

52

505 48 23-01 505 48 22-01 505 48 31-02 505 48 28-01


SKÆRING I NYSTØBT BETON

GULD Der er flere oplysninger på side 14 -15.

XL14 PRODUKT MATERIALE Beton med meget hårdt til hårdt tilslagsmateriale Beton med hårdt til mellemhårdt tilslagsmateriale Beton med blødt til meget blødt tilslagsmateriale

XL10

XL6

2000

3000

5000

2000

3000

5000

2000

3000

5000

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

ANBEFALET UDSTYR SC 4200, SC 4000 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

SC 2000e

SC 150

– = Anbefales ikke

Husqvarna XL14 / XL10 / XL6 NAVN

DIAMETER, MM

SEGMENTFORM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTTYKKELSE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

ANTAL SEGMENTER

CENTERHUL

XL14 542 75 61-13 542 75 61-14 542 75 61-16

XL14-2000 XL14-3000 XL14-5000

350 350 350

Flad Flad Flad

40 40 40

3,2 3,2 3,2

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

24 24 24

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

XL10 542 75 61-01 542 75 61-02 542 75 61-04

XL10-2000 XL10-3000 XL10-5000

250 250 250

Flad Flad Flad

40 40 40

2,6 2,6 2,6

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

17 17 17

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

XL6 542 77 70-06 542 77 70-07 542 77 70-09

XL6-2000 XL6-3000 XL6-5000

150 150 150

Flad Flad Flad

32 32 32

2,6 2,6 2,6

8 + 1,5 8 + 1,5 8 + 1,5

12 12 12

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

PRODUKT­ NUMMER

Ekstra klinger kan bestilles.

Alle XL-klinger leveres med en Soff-Cut-tryksko, der sikrer, at underlaget ikke flås op. Derfor kan der skæres allerede samme dag uden risiko for skår eller afskalning.

Brug Soff-Cut-beskyttere ved skæringspunkterne mellem fugerne for at undgå skår i hjørnerne

FUGEBESKYTTERE Blå, 150 stk. – klinger på 300 og 350 mm Rød, 150 stk. – klinger på 150, 200 og 250 mm

505 48 32-03 505 48 32-02

53


UOVERTRUFFEN GULVSLIBNING MED EFFEKTIVE SYSTEMER Det er krævende og ikke så ligetil at klargøre og derefter slibe og polere et betongulv eller at reparere og polere terrazzo eller gulve af andre natursten. Det er vores opgave at sætte dig i stand til at arbejde optimalt, og derfor leverer vi et system, der omfatter den patenterede Dual Drive Technology™, maskinerne PG 820 RC og PG 680 RC med trådløs fjernbetjening samt den effektive støvopsamler DC 6000. Blandt vores produkter finder du også en række mindre og meget praktiske PG-modeller, der er nemme at transportere. Ligesom de øvrige Husqvarna PG-maskiner er de alle som standard udstyret med vores Redi Lock®-system til hurtig montering af diamantværktøj.

Produktoversigt Husqvarnas sortiment af maskiner til gulvslibning omfatter syv modeller med en slibebredde fra 280 mm til 820 mm, en effekt fra 2,2 kW til 13 kW og en vægt fra 70 til 533 kg. Du kan altid finde den helt rigtige Husqvarna PG-model til opgaven. Roterende slibehoved med Dual Drive

SLIBEHOVED

PG 820 RC 3-faset

PG 820 3-faset

PG 680 RC 3-faset

PG 680 3-faset

PG 530 3-faset

PG 530 1-faset

820 mm

820 mm

680 mm

680 mm

530 mm

530 mm

SLIBEBREDDE [mm]

13 kW

12,5 kW

13 kW

12,5 kW

12

8

EFFEKT

4,75 kW

[kW]

3,75 kW

4

0

15 –30 m²/t

40

20 – 40 m²/t 30 – 50 m²/t

PRODUKTIVITET*

25 – 60 m²/t

[m²/t]

80

30 – 80 m²/t

30 –75 m²/t

35 – 95 m²/t 120

54

8 –25 m²/t

60 –100 m²/t 80 –120 m²/t

95 –145 m²/t

70 –115 m²/t


OVERFLADEBEHANDLING

EFFEKTIV Husqvarna DC 6000

opsamler effektivt skadelige støvpartikler og opretholder samtidig en konstant luftstrøm takket være gennemtænkte detaljer som dobbeltcyklon og HEPA 13-filter med automatisk selvrensning.

FJERNBETJENING PG 820 RC og PG 680 RC er selvkørende og styres

fra en trådløs fjernbetjening. Du kan arbejde meget mere effektivt med et endnu bedre resultat, og du nyder endda godt af mere ergonomisk betjening og transport.

Roterende slibehoved

REDI LOCK-VÆRKTØJSSYSTEM

Til enkel udskiftning af diamantværktøj. Det kræver intet værktøj at ændre indstillinger eller foretage justeringer. Standard på alle Husqvarna PG-modeller.

Enkelt slibehoved

PG 450 1-faset

PG 400 3-faset

PG 280 3 /1-faset

450 mm

400 mm

280 mm

HUSQVARNA HIPERFLOOR® En metode til mekanisk slibning, behandling og polering af betongulve. Resultatet er et gulv med en spejlblank, men også hårdere og mere holdbar overflade. 12

8

4 kW 2,2 kW

3 kW

4 3-faset 1-faset

DUAL DRIVE TECHNOLOGY™

Med denne patenterede teknologi øges produktiviteten, brugeren får mere kontrol over processen, og maskinerne kan anvendes til flere formål.

0

*PRODUKTIVITET Afslibning af beton – udjævning af regnskadet beton Afslibning af belægning – afslibning af klædemiddel til tykt tæppe Produktiviteten kan variere betydeligt, da følgende faktorer kan spille en rolle: – Hårdheden af det medie, der slibes – Diamantværktøjets kvalitet – Diamantværktøjets slibemiddelstørrelse – Diamantværktøjstypen (dvs. metal over for Piranha™) – Antal diamantsegmenter under maskinen – Brugerens erfaring og faglige dygtighed – Anvendelsesformålet (f.eks. afslibning af belægning sammenlignet med polering)

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

55


GULVSLIBERE MED ROTERENDE SLIBEHOVEDER SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Nominel strøm, A Strømforsyning Slibebredde, mm Slibeskive, mm Slibetryk i alt, kg Slibeskivehastighed, omdr. /min. Rotationsretning Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg FJERNBETJENTE FUNKTIONER Selvkørende Batteristrøm til transport Parameterindstillinger / -aflæsning

PG 820 RC

PG 820

PG 680 RC

13,0 400 32 3-faset 820 3 × 270 290 250 – 1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1370 × 820 × 1230 533

12,5 400 32 3-faset 820 3 × 270 335 250 – 1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1370 × 820 × 1230 440

13,0 400 32 3-faset 680 3 × 230 269 250 – 1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1150 × 680 × 1220 498

l

l

l

— — —

DC 6000

DC 6000

DC 6000

967 30 29-01

965 19 56-07

967 62 27-01

l

l l

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

56


OVERFLADEBEHANDLING

PG 680

PG 530

PG 450

PG 400

PG 280

12,5 400 32 3-faset 680 3 × 230 300 250 – 1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1150 × 680 × 1220 385

4,75 /3,75 400 /230 16 3-faset /1-faset 530 3 × 230 134 200 – 1000 /200 – 710 Fremad / bagud (FWD / REV) med rotation i samme retning på slibeskiver og roterende hoved (ikke modrotation) 1100 × 530 ×1150 216 /200

2,2 230 13 1-faset 450 3 ×180 69 705 —

4,0 400 16 3-faset 400 400 73 1445 —

3,0 /2,2 400 /230 16 3-faset /1-faset 280 280 41 2800 /1400 —

1310 × 482 ×1144 109

1400 × 435 ×1050 115

1200 × 305 ×1000 70

— — —

— — —

— — —

— — —

— — —

DC 6000

DC 6000 / DC 3300 (3-faset) /  DC 3300 (1-faset)

DC 3000

DC 3000

DC 1400

965 19 57-07

965 19 58-12, 3-faset 965 19 58-11, 1-faset

967 27 81-01

967 27 83-01, 5 ben

967 27 82-03, 3-faset, 5 ben 967 27 82-01, 1-faset

57


1 Redi Lock-diamantholderskive til PG 820

2 Redi Lock-diamantholderskive til PG 680 og PG 530

3 Redi Lock-diamantholderskive til PG 450

4 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet på PG 820

5 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet på PG 680

6 Bakelitholderskive

7 Reservegummipude til bakelitholderskive

8 Reservevelcropude til bakelitholderskive

9 Redi Lock-overgang til poleringsskive med bakelitbindemiddel til PG 400 og PG 280

10 Vandslangesæt til PG 820 og PG 680

11 HR 820-hoved til tung afslibning og behandling

12 HR 680-hoved til tung afslibning og behandling

13 Bøjeligt reserveslibehoved til PG 530

14 Silikonering til hoved til tung afslibning og behandling

15 Silikonering

16 Bolt

17 Hovedlås

18 Skrue til hovedlås

19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker

20 Taljebælte, fjernbetjening

24 Transportvogn

21 Transporthjul til PG 820 RC og PG 680 RC

22 Børsteliste til PG 450 og PG 400

23 Børstelistesæt, til bag, foran og siderne på PG 280 25 Værktøjskasse

Husqvarna PG 820 RC og PG 820 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Redi Lock-diamantholderskive 4 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 10 Vandslangesæt 11 HR 820-hoved til tung afslibning og behandling 14 Silikonering (til hoved til tung afslibning og behandling) 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 20 Taljebælte, fjernbetjening (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 820 RC) 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservedelssæt til eftermontering (PG 820 RC)

58

Husqvarna PG 680 RC og PG 680 502 53 22-01 502 53 42-01 587 15 49-02 502 53 19-01 587 15 47-01 505 45 32-01 502 53 38-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 53 46-01 501 79 31-01 586 73 46-01 501 68 51-02 501 68 51-01 588 46 63-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Redi Lock-diamantholderskive 5 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 10 Vandslangesæt 12 HR 680-hoved til tung afslibning og behandling 14 Silikonering (til hoved til tung afslibning og behandling) 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 20 Taljebælte, fjernbetjening (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 680 RC) 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservedelssæt til eftermontering (PG 680 RC)

502 54 58-01 502 54 82-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 505 45 32-01 502 54 78-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 54 86-01 501 79 31-01 588 76 79-01 501 68 51-02 501 68 51-01 501 44 14-01


OVERFLADEBEHANDLING

Husqvarna PG 530 TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Redi Lock-diamantholderskive 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 13 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse

Husqvarna PG 450 502 54 58-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 502 55 82-01 502 53 39-01 522 65 98-03 725 53 70-55 725 53 70-51 502 55 89-01 501 68 51-02 501 68 51-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 3 Redi Lock-diamantholderskive 6 Bakelitholderskive 22 Børsteliste 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservegummipude til bakelitholderskive Reservevelcropude til bakelitholderskive

584 85 02-01 587 41 02-02 585 13 84-05 501 68 51-02 501 68 51-01 585 59 19-01 587 41 01-01

Husqvarna PG 400 og PG 280 TILBEHØR OG RESERVEDELE Redi Lock-overgang til poleringsskive med 9 bakelitbindemiddel, ∅ 75 mm 22 Børsteliste (PG 400) 23 Børstelistesæt, til bag, foran og siderne på PG 280 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservegummipude til bakelitholderskive Reservevelcropude til bakelitholderskive

587 65 27-01 585 13 84-04 501 82 88-01 501 68 51-02 501 68 51-01 588 16 90-01 587 65 17-01

59


STØVSUGERENHEDER

DC 6000

DC 3300

DC 3000

DC 1400

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Maks. nominel strøm, A Strømforsyning Luftstrøm, m³ / time Maks. vakuum, mbar Sugeåbningsdiameter, mm Primært filtreringsoverfladeområde, m² Mikrofilters overfladeområde, m² Beholderkapacitet, l Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

5,75 400 16 3-faset 700 420 75 3,0 3,0 — 1252 ×766 × 1899 305,0

3,3 230 16 1-faset 520 300 75 1,2 1,6 — 900 × 650 ×1520 97,0

2,4 230 16 1-faset 2 × 266,4 254 40 — — 65 670 × 560 × 915 27,5

1,2 230 16 1-faset 220 230 40 — — 55 580 × 380 × 870 16,0

PG 820 RC, PG 820, PG 680, PG 680 RC, PG 530 (3-faset)

PG 530 (1-faset)

PG 450, PG 400

PG 280

967 62 50-01*

965 19 60-12**

967 29 96-01***

966 76 68-01****

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

* Leveres med: En 75 mm slange (10 m) En 50 mm slange (10 m) Støvsugerrør Gulvmundstykke To Longopac-poser

** Leveres med: En 75 mm slange (10 m) En 50 mm slange (10 m) Støvsugerrør Gulvmundstykke 200 støvsugerposer

*** Leveres med: Slange (10 m) Støvsugerrør Polyesterfilter Gulvmundstykke Fugemundstykke En Husqvarna-multiadapter Støvsugerpose Vinkelrør

Husqvarna DC 6000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 50 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 1 75 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 2 Støvsugerrør med gulvmundstykke 3 Plastadapter 4 Reservebørstesæt 5 Reservegummibåndssæt 6 Longopac-poser, 25 m 9 Sort 75 mm-ring 10 Reservebånd 14 HEPA 13-filter

60

****Leveres med: Slange (4 + 2,5 m) Støvsugerrør Polyesterfilter Gulvmundstykke Fugemundstykke To Husqvarna-multiadaptere Støvsugerpose Vinkelrør

Husqvarna DC 3300 585 87 10-01 525 58 46-01 585 87 09-01 585 64 76-01 510 27 85-01 521 91 21-01 584 65 02-01 502 53 40-05 584 61 87-01 583 95 78-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 50 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 1 75 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 3 Plastadapter 4 Reservebørstesæt 5 Reservegummibåndssæt 7 Støvsugerposer (æske med 200) 9 Sort 75 mm-ring 10 Reservebånd 15 Primært filter (filtersok med hætte) 16 Sekundært filter (polyester) /mikrofilter Reservebånd Støvsugerrør med gulvmundstykke Støvsugerrør

502 56 98-01 525 58 46-01 505 53 94-01 510 27 85-01 521 91 21-01 502 57 01-01 502 53 40-05 502 57 02-01 502 57 30-01 502 57 32-01 502 57 02-01 502 57 03-01 502 57 03-03


OVERFLADEBEHANDLING

1 Støvsugerslange med kobling

2 Støvsugerrør med gulvmundstykke

6 Longopac-poser, 25 m, til DC 6000

7 Støvsugerposer til DC 3300

11 Gulvmundstykke af metal

16 Sekundært filter til DC 3300

3 Plastadapter

4 Reservebørstesæt

5 Reservegummibåndssæt

8 Støvsugerposer, 10 stk. til DC 3000 og DC 1400

9 Sort 75 mm-ring

10 Reservebånd

12 Antistatisk slange

13 Husqvarna-multiadaptor

14 HEPA 13-filter til DC 6000

17 Fladt polyesterfilter, sikkerhedsklasse M, til DC 3000

18 Fladt polyesterfilter, sikkerhedsklasse M, til DC 1400

19 HEPA 13-filter til DC 3000

Husqvarna DC 3000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 8 Støvsugerposer af plastic, 10 stk. 11 Gulvmundstykke af metal 12 Antistatisk slange, 2,5 m, ∅ 40 mm 12 Antistatisk slange, 4 m, ∅ 40 mm 13 Husqvarna-multiadaptor 17 Fladt polyesterfilter, sikkerhedsklasse M 19 HEPA 13 filter 2 × 0,5 m støvsugerrør, metal Fugemundstykke Gulvmundstykke Slange, 10 m, ∅ 40 mm Vinkelrør

15 Primært filter til DC 3300

20 Støvsugerposer til DC 1400

Husqvarna DC 1400 585 87 30-01 579 54 34-01 588 79 25-01 588 79 23-01 579 53 51-01 587 13 67-01 582 51 74-01 579 53 61-01 579 53 60-01 579 53 55-01 587 17 17-01 579 53 52-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 8 Støvsugerposer af plastic, 10 stk. 11 Gulvmundstykke af metal 12 Antistatisk slange, 2,5 m, ∅ 40 mm 12 Antistatisk slange, 4 m, ∅ 40 mm 13 Husqvarna-multiadaptor 18 Fladt polyesterfilter, sikkerhedsklasse M 20 Støvsugerposer af papir, 5 stk. 2 × 0,5 m støvsugerrør, metal 2,5 m slange, ∅ 40 mm 4 m slange, ∅ 40 mm Fugemundstykke Støvsugerposer af papir, 5 stk. Gulvmundstykke Vinkelrør

585 87 30-01 579 54 34-01 588 79 25-01 588 79 23-01 579 53 51-01 579 49 95-01 579 53 54-01 579 53 61-01 579 53 53-01 579 53 39-01 579 53 60-01 579 53 54-01 579 53 55-01 579 53 52-01

61


DIAMANTVÆRKTØJ MED METALBINDEMIDDEL – REDI LOCK Robust diamantværktøj med metalbindemiddel, velegnet til alle formål. Redi Lock-systemet er hurtigt og problemfrit at bruge, og diamanterne kan skiftes med det samme, uden at det kræver værktøj. Den stærke bundplade er integreret, så låsefunktionen er særdeles robust og sikker. Der kræves ikke flere forskellige diamantholderskiver til forskellige typer diamantværktøj. Systemet kan benyttes til produkter fra flere maskin­ leverandører. G 1400-serien omfatter seks forskellige produkter med fremragende afslibningshastighed og maksimal holdbarhed uanset opgaven. G 600-sortimentet er et enkelt og godt alternativ. Perfekt til mindre opgaver.

DIAMANTVÆRKTØJ TIL OVERFLADEBEHANDLING OG PRODUKTER TIL BEHANDLING AF GULVE Når det gælder overfladebehandling og værktøj til polering og slibning af betonflader eller afslibning af en tidligere behandling, handler det ofte om arbejde, der er både besværligt og anstrengende og samtidig tidskrævende. Ved at lytte til vores kunder har vi kunnet udvikle et fuldt sortiment af værktøj, der passer til alle de forskellige processer, der indgår i overfladebehandling. Uanset hvilken overfladefinish man ønsker at opnå, har Husqvarna forskelligt værktøj, der egner sig godt til de fleste materialer. Alle krav til hastighed og overfladefinish opfyldes, uanset om der er tale om det hårdeste betongulv eller en mere porøs belægning.

GULD SØLV Der er flere oplysninger på side 14-15.

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER PRODUKT AFSLIBNING – MATERIALE Porøs keramisk lim Plasticlignende keramisk lim Vinyllim* Maling og tynd epoxy (<2 mm) Tyk epoxy (15 – 40 mm) SLIBNING – MATERIALE Regnskadet beton Beton, blød Beton, mellemhård Beton, hård Halvpoleret beton

ELITE-GRIND G 1400 G 1410

G 1420

— —

VARI-GRIND G 600

G 1440

G 1470

G 1480

G 620

l l l

l l

l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

— — — l l l l l l

G 640

G 670

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l

l l

l l l

l

— —

l l l

l

l

l l l

l

l l l

— —

— —

l l

l l l

l l

l

l l

— —

l

l l l

l l

l l l

l

l

l l l

l

l

l l l

l

l l l

l

l

— —

l l l

l

— — —

l

— —

— — —

ANBEFALET UDSTYR PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

*Det anbefalede værktøj til dette formål afhænger af betontypen under det materiale, der afslibes. Husqvarna anbefaler, at der startes med et hårdere bindemiddel (G 1170 eller G 1150), og at man derefter går over til et blødere bindemiddel, hvis produktiviteten ikke er tilfredsstillende.

62

PCD


OVERFLADEBEHANDLING

Husqvarna Elite-Grind G 1400 Professional-serie diamantværktøj med metalbindemiddel til Redi Lock-systemet. Du kan forvente maksimal produktivitet og et fremragende resultat. Oplagt valg til HIPERFLOOR-opgaver. Der findes et bredt udvalg af forskellige bindemiddelhårdheder og slibemiddelstørrelser, som nemt kan identificeres vha. farve og segmentform. Slibemiddelstørrelse

20

30

50

100 Bindemidlets hårdhed X-BLØDT

BLØDT

MEDIUM

HÅRDT

X-HÅRDT

PRODUKTNUMMER

NAVN

FARVE

ENKELT /  DOBBELT

SEGMENTHØJDE, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE FORM (BETONVÆV)

BINDEMIDLETS HÅRDHED

G 1410 501 89 79-03 501 89 79-04 501 89 89-03 501 89 89-04 501 89 92-03 501 89 92-04 501 89 97-03 501 89 97-04

G 1413S G 1413D G 1414S G 1414D G 1415S G 1415D G 1416S G 1416D

Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt

G 1420 501 89 99-03 501 89 99-04 501 90 07-03 501 90 07-04 501 90 08-03 501 90 08-04 501 90 15-03 501 90 15-04

G 1423S G 1423D G 1424S G 1424D G 1425S G 1425D G 1426S G 1426D

Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød

G 1440 501 90 25-03 501 90 25-04 501 90 49-03 501 90 49-04 501 90 65-03 501 90 65-04 501 90 74-03 501 90 74-04

G 1443S G 1443D G 1444S G 1444D G 1445S G 1445D G 1446S G 1446D

Pink Pink Pink Pink Pink Pink Pink Pink

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 1470 501 90 77-03 501 90 77-04 501 90 79-03 501 90 79-04 501 90 81-03 501 90 81-04

G 1473S G 1473D G 1474S G 1474D G 1475S G 1475D

Rød Rød Rød Rød Rød Rød

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund

Hård Hård Hård Hård Hård Hård

G 1480 501 90 82-03 501 90 82-04 501 90 83-03 501 90 83-04

G 1483D G 1483T G 1484D G 1484T

Blå Blå Blå Blå

Dobbelt Tredobbelt Dobbelt Tredobbelt

13 13 13 13

20 20 30 30

To indhak To indhak Et indhak Et indhak

X-hårdt X-hårdt X-hårdt X-hårdt

63


Husqvarna Vari-Grind G 600 Premium-serie diamantværktøj med metalbindemiddel til Redi Lock-systemet. Leverer et glimrende resultat til generel overfladebehandling. Oplagt til udlejningsformål og opgaver i hjemmet. Fås i forskellige bindemiddelhårdheder og slibemiddelstørrelser, som nemt kan identificeres vha. farve og segmentform. Slibemiddelstørrelse

16

20

30

50

100 Bindemidlets hårdhed BLØD

MEDIUM

HÅRD

PRODUKT­NUMMER

NAVN

FARVE

ENKELT / DOBBELT

SEGMENTHØJDE, MM

SLIBEMIDDELSTØR­ RELSE (BETONVÆV)

FORM

BINDEMIDLETS HÅRDHED

G 620 577 86 68-01 543 08 93-76 543 08 93-80 543 08 93-77 543 08 93-81 543 08 93-78 543 08 93-82 543 08 93-79 543 08 93-83

G 622D G 623S G 623D G 624S G 624D G 625S G 625D G 627S G 627D

Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn

Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10 10 10 10 10 10

16 20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Rund Rund Rund Rund

Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød

G 640 543 08 93-84 543 08 93-87 543 08 93-85 543 08 93-88 543 08 93-86 543 08 93-89 543 09 32-77 543 09 32-78

G 643S G 643D G 644S G 644D G 645S G 645D G 647S G 647D

Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10 10 10 10 10

20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Rund Rund Rund Rund

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 670 543 08 93-90 543 08 93-92 543 08 93-91 543 08 93-93

G 673S G 673D G 674S G 674D

Guld Guld Guld Guld

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10

20 20 30 30

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt

Hård Hård Hård Hård

Husqvarna G 11X1 / G 11Y1 Til afslibning af belægninger, klæbemidler og puds, der ikke umiddelbart lader sig fjerne Husqvarnas Piranha™-diamantskraberindsatser sørger for maksimal holdbarhed og produktivitet. Kombineres med Redi Lock-systemet.

64

PRODUKT­NUMMER

NAVN

BESKRIVELSE

ROTATION

ANBEFALES TIL

543 32 73-50 543 08 66-11 577 86 66-01

G 11X1 S G 11X1 D G11Y1D

Enkelt PCD-skive Dobbelt PCD-skive Double PCD plate

I retning mod uret I retning mod uret I retning med uret

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280


OVERFLADEBEHANDLING

POLERINGSVÆRKTØJ Poleringsskiver, som giver et forrygende blankt og rent udseende, når de bruges til tørpolering af beton, terrazzo og visse natursten. Det anbefales, at poleringsskiverne anvendes sammen med Hiperhard™-komprimeringsvæske / hærder som en del af HIPERFLOOR™-systemet til betonpolering.

Husqvarna P 1200 Professional-værktøj udviklet med det formål at opnå maksimal glans i færre trin. Det sparer tid, der bruges mindre værktøj, og slutresultatet bliver bedre. PRODUKT­NUMMER

NAVN

FARVE

DIAMETER, MM

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV)

DIAMANTHØJDE, MM

TIL PG-MASKINER 574 42 82-01 574 42 83-01 574 42 84-01 574 42 85-01 574 42 86-01 574 42 87-01 574 42 88-01

P 1242 P 1243 P 1244 P 1245 P 1246 P 1247 P 1248

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

75 75 75 75 75 75 75

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

TIL HÅNDHOLDTE MASKINER 574 42 89-01 574 42 90-01 574 42 91-01 574 42 92-01 574 42 93-01 574 42 96-01 574 42 97-01

P 1242 P 1243 P 1244 P 1245 P 1246 P 1247 P 1248

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

NYHED Husqvarna Dry Flex-puder Poleringsværktøj med bakelitbindemiddel på en fleksibel bagpude. Bruges tør til belægninger og polerede betonflader af høj kvalitet. Til alle vores gulvslibere. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV)

MASKINVALG

542 87 00-56 542 86 84-07 542 86 84-08 542 86 84-09 542 86 84-10 542 77 93-16 542 77 93-17 542 77 93-18 542 77 93-19 542 77 93-20 587 54 67-01 587 54 67-02 587 54 67-03 587 54 67-04 587 54 67-05

270 270 270 270 270 230 230 230 230 230 180 180 180 180 180

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450

Husqvarna P 1100 Professional-værktøj til vådpolering. Bakelitbundne poleringsdiamanter til PG-maskiner. PRODUKT­NUMMER

NAVN

FARVE

DIAMETER, MM

543 08 74-39 543 08 65-73 543 08 65-74 543 08 65-75 543 08 65-76 543 08 65-77 543 08 65-78

P 1182 P 1183 P 1184 P 1185 P 1186 P 1187 P 1188

Mørkeblå Gul Orange Rød Mørkegrøn Turkis Brun

76 76 76 76 76 76 76

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 60 100 200 400 800 1500 3000

DIAMANTHØJDE, MM 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

Overgange til poleringsskiver med bakelitbindemiddel PRODUKT­NUMMER

NAVN

580 28 96-01 505 49 05-01

Redi Lock™-overgang til poleringsskive med bakelitbindemiddel, ∅ 75 mm Overgang til poleringsskive til håndholdte maskiner, ∅ 125 mm

65


KERAMISK VÆRKTØJ TIL TØRSLIBNING OG -POLERING Keramisk værktøj til tørslibning og -polering af beton. Aggressivt værktøj til slibning og finslibning af beton, som efterlader et fremragende ridsemønster. Lang holdbarhed giver god valuta for pengene.

Husqvarna CP 1200 Premium-værktøj til betongulve med industriel finish. PRODUKT­NUMMER

NAVN

FARVE

DIAMETER, MM

577 31 70-04 577 31 70-01 577 31 70-02 577 31 70-05 577 31 70-03

CP 1241 CP 1242 CP 1243 CP 1244 CP 1245

Violet Mørkegrøn Sort Rød Gul

75 75 75 75 75

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 30 50 100 200 400

DIAMANTHØJDE, MM 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

SLIBETALLERKENER TIL OVERFLADEBEHANDLING Slibeværktøj i Professional-kvalitet til håndholdt slibning specielt til gulvspecialister og byggebranchen. Produkterne i denne serie byder på den bedste ydelse til alle opgaver inden for gulvbehandling. Tallerkenerne har 22,2 centerhul og en M14-overgang, der giver flere muligheder. Den vibrationsdæmpende overgang gør arbejdet mindre trættende. Effekten kan ophæves ved brug af M14-overgangen.

Husqvarna G 10X1 Til afslibning af epoxy, vinyl og lim. PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-65

G 10X1

22,2 / M 14

125

PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-66

G 1042

22,2 / M 14

125

Husqvarna G 1042 Til afslibning af epoxy og lim.

Husqvarna G 1073 / G 1043 / G 1013 Til betonreparation, gulvudjævning og blotlægning af tilslagsmateriale. PRODUKT­NUMMER

NAVN

ANVENDELSE

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-68 543 09 34-69 543 09 34-70

G 1013 G 1043 G 1073

Hård til meget hård beton Normalhård beton Slibende materialer

22,2 / M 14 22,2 / M 14 22,2 / M 14

125 125 125

OVERGANG

DIAMETER, MM

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 20 /30 20 /30 20 /30

Husqvarna G 1045 / G 1015 Til klargøring før epoxylakering og forsegling. PRODUKT­NUMMER

NAVN

ANVENDELSE

543 09 34-72 543 09 34-74

G 1015 G 1045

Normal til hård og meget hård beton 22,2 / M 14 Normal til blød og slibende beton 22,2 / M 14

125 125

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 40 / 50 40 / 50

Husqvarna G 1017 Til afslibning af ridser og klargøring til polering.

66

PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-75

G 1017

22,2 / M 14

125

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 100 /120


OVERFLADEBEHANDLING

INDUSTRIEL FINISH

KOMMERCIEL FINISH

PREMIUM FINISH

PRODUKTER TIL BEHANDLING AF GULVE Beton er en af de mest holdbare og slidstærke overflader, der kan fås. Men vi kan gøre overfladen endnu bedre ved at slibe, polere og derefter behandle den kemisk, så den kommer til at fremstå med en skønhed, funktion og styrke på et helt andet niveau. Med forskellige processer kan en gulvløsning tilpasses helt specifikke krav, om det er æstetik, plant underlag, højglans eller pris. Først når der er brugt udstyr, diamantværktøj og betonkemikalier fra Husqvarna, kan man tale om, at et poleret betongulv er et rigtigt HIPERFLOOR. Husqvarna kan levere en række forskellige produkter til behandling af gulve, så HIPERFLOOR-processen giver et førsteklasses resultat af meget høj teknisk og æstetisk kvalitet.

Husqvarna GM 3000™ Specialt beregnet til fugning / udfyldning af porer og huller i betonoverflader. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 71-61

GM 3000™, 20 l

Husqvarna Hiperhard™ Betonoverfladen behandles med et silikat, der hærder gulvet ganske betydeligt og forbedrer dets evne til at modstå slitage. Samtidig påvirker det i væsentlig grad gulvets færdige udseende. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 71-65 543 08 71-77

Hiperhard™, 20 l Gummiskraber, 600 mm

Husqvarna Hiperguard™ Premium Enhance Overfladeimprægnering af Premium-kvalitet, der begrænser gulvets evne til at opsuge vand, olie, fedtstoffer og snavs. Fordi pletter holdes i overfladen, er gulvet lettere at vedligeholde og rengøre, og det holder længere. Samtidig fremhæves farven på det materiale, der forsegles. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 74-47 543 08 74-48

Hiperguard™ PE, 5 l Hiperguard™ PE, 10 l

Husqvarnas poleringspuder Anbefales til brug sammen med Hiperguard™ Premium Enhance. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 73-44 543 08 73-49 574 51 36-01 574 51 36-02

Poleringspude til PG 530 og PG 680, ∅ 240 mm Poleringspude til PG 820, ∅ 270 mm Velcrolukning til poleringspuder, 240 mm Velcrolukning til poleringspuder, 270 mm

67


HER ER, HVAD DU SKAL BRUGE FOR AT KUNNE BORE EFFEKTIVT I vores bestræbelser på at udvikle og forbedre vores boremaskiner, borestativer og diamantkroner går vi hele boresystemet efter i krogene. Vi vurderer systemet som en helhed, men vender og drejer også selv den mindste komponent, fordi det altid er vores ambition, at dygtige borespecialister skal kunne arbejde endnu mere effektivt uden besvær. Flere borede huller pr. arbejdstime. Større produktivitet pr. medarbejder. Det er, hvad Husqvarnas kerneboresystem er beregnet til.

Produktoversigt Husqvarnas boresystemer omfatter stærke boremaskiner og solide stativer. Flere forskellige effektvarianter fra den elektriske, håndholdte DM 220 på 1,9 kW til den hydrauliske DM 406 H på 9,3 kW. Anbefalede maksimale borediametre spænder fra 150 mm til 650 mm. Du opnår den højeste produktivitet ved at vælge det eller de systemer, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

DM 406 H + stativ DS 900 DD

DM 650 + stativ DS 900 DD

DM 340 + stativ DS 450

DM 280 + stativ DS 450

DM 230

DM 220

80 mm

80 mm HÅNDHOLDT

ANB. MAKS. BOREDIAMETER

650 mm

600 mm

400 mm

350 mm

[mm]

MED STATIV

150 mm

150 mm

1,9 kW

1,9 kW

9,3 kW

10

68

Elektrisk

2,3 kW Elektrisk

Elektrisk

3,3 kW Elektrisk

0

Hydraulisk

[kW]

5

Elektrisk

6 kW

EFFEKT


BORING

HUSQVARNA PRIME™-SERIEN – LET UDSTYR TIL TUNGT ARBEJDE

Vores nye, højfrekvente PRIME™-serie byder på et effekt- / vægtforhold i særklasse og kan bruges til mange forskellige formål. Vægskæring, boring og håndholdt kapsavning kan udføres med ét enkelt aggregat. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

FLEKSIBEL EFFEKT Du kan bruge Husqvarna

DM 650 / PP 65 med både 3-faset og 1-faset strøm. Med 1-faset strøm leverer systemet 3 kW på spindelen, hvilket gør DM 650 til en af de stærkeste 1-fasede boremaskiner på markedet.

HUSQVARNA DM 650 er en utroligt stærk

og alsidig, elektrisk boremaskine, der er udstyret med højfrekvensteknologien PRIME™. Høj effekt, lav vægt og en velgennemtænkt konstruktion gør det nemt at komme i gang, og Husqvarna DM 650 er velegnet til de fleste former for boring. Borehastigheden kan optimeres i ni trin, mens der arbejdes.

DS 50 GYRO STAND gør det

muligt at bore flere huller i forskellige retninger og vinkler uden at flytte rundt på stativet. Velegnet til effektiv boring af overlappende huller. Monteres hurtigt uden forankringsbolte.

HUSQVARNA AD 10, vores automatiske boresystem, kommunikerer med bore­ maskinen, så fremføringshastigheden optimeres. Resultatet er hurtigere boring og mindre slitage på diamantværktøjet. Frem for alt kan du arbejde mere effektivt, når du ikke selv skal sørge for fremføringen med håndkraft.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

69


BOREMASKINER

DM 650

DM 340

DM 280

3300 1-faset, elektrisk 230 3 310 / 690 /1190

Anb. borediameter, maks.

6000 /3000 3-faset /1-faset, elektrisk 400 /230, tilsluttet PP 65, PP 220 18 (2 mekaniske, 9 elektriske) 125 –250 (1 geartrin) / 270 – 530 (2 geartrin) 112 – 600

Anbefalet borediameter håndholdt, mm Krave til montering, mm Spindelgevind, udvendigt Spindelgevind, indvendigt UNC-vandtilslutning Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Vægt, kg Flow, maks. l /min. Tryk, maks. (bar)

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 98 113 14,0 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 14,0 — —

2700 1-faset, elektrisk 230 /110 3 450 /1000 /1730* 310 / 690 /1190** Lav hastighed 50 –350 Høj hastighed 25 – 250 — — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 13,0 — —

ANBEFALET UDSTYR Aggregat Borestativ

PP 490, PP 65, PP 220 DS 900 DD

— DS 450, DS 50 Gyro

— DS 450, DS 50 Gyro

966 56 36-01, DM 650

965 98 72-07

966 55 41-06, 230 V, høj hastighed

966 56 37-01, PP 65 967 22 79-01, DM 650 / PP 65 588 65 61-07, UpCare***

588 65 61-20, UpCare***

966 55 41-01, 230 V, lav hastighed 588 65 61-21, UpCare***

SPECIFIKATIONER Effekt, W Motor Spænding, V Geartrin Spindelhastighed uden belastning, omdr. /min.

50 – 400

PRODUKTINFORMATION

*Version med høj hastighed.  **Version med lav hastighed.  *** UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 10.

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

70

Lodret boring, opad og nedad.

Vandret boring.

Boring til kanaler, rør og kabler.

Boring til afspærringer.

Lodret boring.

Automatisk boring til alle formål.


BORING

DM 230

DM 220

DM 406 H

1900 1-faset, elektrisk 230 /110 3 730 /1700 /3600

968 41 10-01, 1 /2" indvendigt gevind, 230 V 1-faset, elektrisk 230 /110 3 730 /1700 /3600

9,3 kW ved 40 l /min. Hydraulisk — 6 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

150

150

0 – 650

80 60 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" eller 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,0 — —

80 — 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,5 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC, CR 128 — R 1 /2" — — 16,0 40 140

— DS 150, DS 250

— DS 250

PP 325 E DS 900 DD

968 41 10-01, 1 /2" indvendigt gevind, 230 V

966 56 35-01, 1 1 /4" udvendigt gevind 1 /2" indvendigt gevind, 230 V 588 65 61-23, UpCare***

965 15 82-07, 1 1 /4" 7 UNC spindle

588 65 61-22, UpCare***

965 15 85-08, CR 128 spindle

Boring til vandafløb.

Boring af overlappende huller.

Vinkelboring.

Håndholdt tørboring.

Store diametre og dybe huller.

Boring under vanskelige forhold.

71


1 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer

2 Forankringssystemer til forankring i slibende materialer

3 Stort udvalg af overgangsborekroner til forskellige gevind

4 Pakning med lynkobling, der frigør boremaskinens gevind fra borekronen

6 Borudtrækkeren gør det let at banke boret ud af hullet

5 Forlængere til dyb boring med almindelige borekroner

72

7 Afstandsstykke til hurtig montering

8 Ringadapter

9 WT 15 – batteridrevet vandtank

10 Trykvandtank rummer 13,3 liter og leveres med 3 meter slange

11 DC 1400 er en effektiv og kompakt 1-faset støvsugerenhed

12 Overgang til støvudsugning

13 Teleskopisk startenhed til DM 230 gør det nemt og sikkert at starte boremaskinen

14 Teleskopisk startenhed til DM 220 gør det nemt og sikkert at starte boremaskinen

15 Reservehåndtag (forreste) til DM 230 i et design, der giver en god arbejdsstilling

16 Reservehåndtag (forreste) til DM 220 i et design, der giver en god arbejdsstilling

17 Boremaskinenøgler

18 Rund slamopsamler

19 Slamopsamler af V-typen

20 Slamopsamler af U-typen


BORING

Husqvarna DM 650 TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerborekrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 6 Borudtrækker, 1 1 /4" 6 Borudtrækker, CR 128 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 DC 1400 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Spacer, 200 mm RESERVEDELE 17 Drill motor keys, 32 mm

Husqvarna DM 220 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 76 68-01 502 43 54-01 586 87 99-01

531 14 09-52

Husqvarna DM 340 og DM 280 TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerborekrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 6 Borudtrækker, CR 128 6 Borudtrækker, 1 1 /4" 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 DC 1400 AD 10 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

RESERVEDELE 15 Forreste håndtag 17 Boremaskinenøgler, 32 mm 17 Boremaskinenøgler, 24 mm Transportkasse

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 586 17 17-01 531 07 20-00 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 966 70 83-01 506 32 63-02 966 76 68-01 522 93 50-01 502 43 54-01

RESERVEDELE 16 Front handle Transportkasse

504 04 47-01 502 29 45-01

Husqvarna DM 406 H 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 543 04 64-26 531 07 20-02 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 20-03 531 07 46-74 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 76 68-01 966 66 66-01 502 43 54-01

Husqvarna DM 230 TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapterborekrone, 1 /2" G M – CR 128 M 3 Adapterborekrone, 1 /2" G M – 1 /2" G M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerborekrone, 100 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 5 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 6 Borudtrækker, 1 1 /4" 6 Borudtrækker, CR 128 8 Ringadapter 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 DC 1400 12 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 13 Teleskopisk startenhed Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapterborekrone, 1 /2" G M – 1 /2" G M 3 Adapterborekrone, 1 /2" G M – CR 128 M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerborekrone, 100 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 5 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 6 Borudtrækker, 1 1 /4" 6 Borudtrækker, CR 128 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 DC 1400 14 Teleskopisk startenhed Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 3 Adapterborekrone, 1 1 /4" F –1 /2" G F 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerborekrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 5 Forlængerborekrone, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 6 Borudtrækker, 1 1 /4" 6 Borudtrækker, CR 128 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 DC 1400 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Afstandsstykke, 200 mm

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 76 68-01 502 43 54-01 586 87 99-01

Slamopsamler 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 531 07 20-00 586 17 17-01 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 581 25 71-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 76 68-01 543 07 70-61 522 93 50-01 502 43 54-01

504 04 47-01 531 14 09-52 531 14 09-51 502 29 45-01

RUND 18 Hul 65 mm 18 Hul 110 mm 18 Hul 132 mm 18 Hul 160 mm 18 Hul 180 mm 18 Hul 210 mm 18 Hul 220 mm 18 Hul 260 mm 18 Hul 310 mm 18 Hul 360 mm 18 Hul 410 mm 18 Hul 430 mm

531 28 00-00 531 28 00-01 531 28 02-95 531 28 00-02 531 28 02-96 531 28 00-03 531 07 46-82 531 28 00-04 531 28 00-05 531 28 00-06 531 28 03-22 531 07 46-78

V-TYPE 19 V-type 350 mm 19 V-type 700 mm

531 07 46-22 531 28 00-07

U-TYPE 20 U-type 212 mm

531 28 03-29

RING Ring, 80 mm

543 06 98-30

73


NYHED

BORESTATIVER

DS 900 DD

DS 450

DS 50 GYRO

SPECIFIKATIONER Anbefalet maks. borediameter, mm Borelængde, maks. mm Længde, teleskopsøjle, m Drejning Vipning Vægt inkl. føringshus (kg)

900 944 — — 0 – 60° 32,2

450 700 — — 0 – 60° 24,0

350 670 3,1 Trinløst justerbar + / – 90° 56,0

ANBEFALET UDSTYR Boremaskiner

DM 650, DM 406

DM 340, DM 280

DM 340, DM 280

967 30 16-02

966 82 98-07

965 15 78-20, inkl. fodplade 50 AT

588 65 61-24, UpCare*

588 65 61-25, UpCare*

965 15 78-21, ekskl. fodplade 50 AT

PRODUKTINFORMATION

965 15 78-22, forlænget, ekskl. fodplade 50 AT 588 65 61-28, UpCare*

* UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder. Læs mere på side 10.

AD 10 borer hurtigt og let, så arbejdet kan klares med mindre besvær på kortere tid. Dette fremragende, automatiske bore­system optimerer hastigheden på den boremaskine, der anvendes, så boringen udføres med stor nøjagtighed og effektivitet. Hastighed, retning og effekt styres nemt med et enkelt betjeningsgreb.

74


BORING

DS 40 GYRO

DS 250

DS 250 SINGLE SPEED

DS 150

150 600 3,1 Trinløst justerbar + / – 90° 30,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

150 495 — — 0 – 60° 15,5

DM 230

DM 280, DM 230 H, DM 220

DM 280, DM 230 H, DM 220

DM 230

965 15 76-05, inkl. DM-monteringssæt, håndholdt 965 15 76-07, inkl. komplet DM-monteringssæt

966 82 73-01, EU-RoW

966 82 73-03

966 82 72-01

588 65 61-26, UpCare*

966 82 73-05, DS 250 Single speed kort inkl. ringadapter 588 65 61-26, UpCare*

588 65 61-27, UpCare*

AUTOMATISK BORING

AD 10

SPECIFIKATIONER Hastighed, m /min. Vægt, kg

0 –3,2 i begge retninger 3,6

ANBEFALET UDSTYR Boremaskiner Borestativer

DM 280, DM 340 DS 450, DS 50 Gyro

PRODUKTINFORMATION 966 66 66-01

75


1 Stativsæt uden søjle til DS 900 DD

2 2 meter søjle til DS 900 DD

3 2 meter søjle til DS 450

4 Vakuumpumpe med kraftig elmotor og rørformet tank

7 Vakuumpakning

5 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer 6 Vakuumfodplade

11 Ringadapter

9 Afstandsstykke til hurtig montering

8 Forankringssystemer til forankring i slibende materialer

Det er mere effektivt og mindre 10 anstrengende at bore med det automatiske boresystem AD 10

Husqvarna DS 900 DD og DM 450

76

12 Hjulbørstesæt

13 Lang bagstøtte

Husqvarna DM 250 og DM 150

TILBEHØR 1 Stativsæt uden søjle til DS 900 DD 2 2 meter søjle til DS 900 DD 3 2 meter søjle til DS 450 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 6 Vacuum plate 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Afstandsstykke til hurtig montering 10 AD 10-overgang til DS 900 DD / DM 340 11 Ringadapter 12 Hjulsæt til DS 900 DD 12 Hjulsæt til DS 450 13 Lang bagstøtte (DS 900 DD) 14 AD 10 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

586 90 51-01 531 11 30-46 525 85 76-02 544 92 90-01 502 43 48-01 541 40 50-93 502 43 49-01 502 43 50-01 579 50 10-01 586 74 84-01 581 25 71-01 587 08 81-01 541 40 50-83 582 87 29-01 966 66 66-01 502 43 54-01

RESERVEDELE 18 Håndtag med 3 eger

541 40 50-39

TILBEHØR 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 11 Ringadapter til DS 250 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Kobling, han Fod med hjul

544 92 90-01 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 581 25 71-01 502 43 54-01 541 40 40-71 541 40 50-89

RESERVEDELE 7 Vakuumpakning Vakuumhætte

541 40 48-91 541 40 49-04


BORING

14 Automatisk boresystem AD 10

15 Vinklet forankringsstøtte

16 Forlængerstykke øger borestativets kapacitet

Husqvarna DS 50 Gyro TILBEHØR AD 10 Afstandsstykke til hurtig montering Bagstøtte Forankringsstøtte Forlængerstykke, indvendigt Forlængerstykke, udvendigt Forskydningsstang Ringadapter Stopfod af gummi Stopring Topstøtte

966 66 66-01 579 50 10-01 506 40 76-10 544 96 60-01 506 40 05-03 506 40 85-05 544 96 96-01 581 25 71-01 544 96 69-01 544 14 02-01 506 40 84-01

RESERVEDELE Håndtag med 3 eger Værktøjssæt, inkl. i standardpakke

541 40 50-39 506 40 86-01

17 Forskydningsstang til boring under trange forhold

18 Som hjælp ved vinkelboring og måling af boredybde: stopfod af gummi og stopring

19 Håndtag med 3 eger

20 Værktøjssæt

77


BOREMASKINER MED STATIV

DMS 240

DMS 160 AT

DMS 160 A

SPECIFIKATIONER Effekt, W Motor Spænding, V Spindelhastighed ved fuld belastning, omdr. /min. Bortilkobling Borediameter, maks. mm Borelængde, maks. mm Søjlehøjde, mm Vægt i alt, kg Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Vægt, kg

2400 1-faset, elektrisk 230 /110 185 /455 1 1 /4" 7 UNC 250 685 1000 25,0 99 106 98 113 14,0

1550 1-faset, elektrisk 230 /110 1100 R 1 /2" 120 700 890 12,0 89 102 88 97 14,0

1550 1-faset, elektrisk 230 /110 1100 R 1 /2" 120 700 840 10,5 89 102 88 97 13,0

965 17 36-03, 230 V

965 15 75-04, 230 V

965 15 75-02, 230 V

PRODUKTINFORMATION

AGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

SPECIFIKATIONER Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt inkl. olie, kg

20,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

7,0 /4,0 16 /16 (3-faset /1-faset) 200 – 240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Benzindrevet 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olie og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

587 94 22-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben * 587 94 22-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben *

965 15 64-02, 400 V, 5 ben SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5 ben Y-D-start 965 15 64-04, 400 V, 4 ben SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION 966 56 37-01 588 65 61-16, UpCare**

* Leveres med fjernbetjening, strømkabel, vandslanger, transportkasse med oplader og CANbus-kabel.  ** UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 10.

78


BORING

Husqvarna DMS 240 TILBEHØR 1 Adapterborekrone, 1 1 /4" F – CR 128 M 1 Adapterborekrone, 1 1 /4" F –1 /2" G F 2 Forlængerborekrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 2 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 2 Forlængerborekrone, 1000 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 3 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 4 Pakning med lynkobling 5 Borudtrækker, CR 128 5 Borudtrækker, 1 1 /4" 6 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 7 Forankringssystem, 1 m 7 Forankringssystem, 1,5 m 10 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Vandpumpe, WT 15, 110 V 11 Tryktank med slange 12 Vakuumpumpe, VP 200 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

531 07 20-02 543 04 64-26 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 543 07 70-61 585 36 69-01 531 07 20-03 531 07 46-74 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 966 70 83-01 965 97 10-02 506 32 63-02 544 92 90-01 502 43 54-01

1 Stort udvalg af overgange til forskellige gevind

2 Forlængere til dyb boring med almindelige borekroner

3 Overgang til støvudsugning

4 Pakning med lynkobling

5 Borudtrækker

6 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer

Husqvarna DMS 160 AT og DMS 160 A TILBEHØR 1 Adapterborekrone, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 1 Adapterborekrone, 1 /2" G M – CR 128 M 2 Forlængerborekrone, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 2 Forlængerborekrone, 500 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, stål 3 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 5 Borudtrækker, 1 1 /4" 5 Borudtrækker, CR 128 6 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Vakuumfodplade i lille diameter til DMS 160 AT and DMS 160 A 10 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Vandpumpe, WT 15, 110 V 11 Tryktank med slange 12 Vakuumpumpe, VP 200 13 Boremaskinenøgler, 27 mm Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Vakuumfodplade i lille diameter Støv- og slamkontrolenhed, 132 mm

543 04 64-98 531 07 20-00 543 04 62-99 543 04 65-04 543 07 70-61 531 07 46-74 531 07 20-03 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 544 45 84-01 966 70 83-01 965 97 10-02 506 32 63-02 544 92 90-01 531 11 95-18 502 43 54-01 544 45 84-01 531 28 02-95

RESERVEDELE 14 Værktøjssæt, inkl. i standardpakke

506 40 86-01

7 Forankringssystemer til DMS 240

8 Forankringssystemer til DMS 160 AT og DMS 160 A

9 Vakuumfodplade i lille diameter til DMS 160 AT and DMS 160 A

10 WT 15 – batteridrevet vandtank

11 Trykvandtank rummer 13,3 liter og leveres med 3 meter slange

12 Vakuumpumpe med kraftig elmotor og rørformet tank

Husqvarna PP 65 RESERVEDELE 15 Gardena-Tema-vandadapter 16 Hovedstrømkabel 17 Strømadapter

14 Værktøjssæt til DMS 160 AT og DMS 160 A

585 56 41-01 578 37 23-01 579 00 23-01 13 Boremaskinenøgler

Husqvarna PP 325 E RESERVEDELE 18 Hydraulisk oliefilter 19 Vandslangetilslutning

531 11 82-49 510 20 30-01

Husqvarna PP 518 RESERVEDELE 20 Hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m 20 Hydraulisk slangesæt, 5 / 8" ×7,6 m 20 Hydraulisk slange, 5 / 8" ×15,2 m Reservebatteri, 12 V

15 Gardena-Tema-vandadapter

16 Strømkabel

17 Strømadapter

18 Hydraulisk oliefilter

19 Vandslangetilslutning

20 Hydraulisk slangesæt

510 20 23-06 510 20 23-08 510 20 73-10 522 95 02-01

79


DIAMANTVÆRKTØJ TIL BORING Husqvarna har over 70 års erfaring, og vi udvikler fortsat de mest avancerede diamantborekroner til både fagfolk og fritidsbrugere. Vores sortiment af borekroner består af fire serier. Elite-Drill-serien er borekroner med Diagrip™, den revolutionerende teknologi, som giver overlegen borekapacitet, længere holdbarhed samt jævn og hurtig boring. Vari-Drill-serien er lasersvejset, højtydende værktøj, der sikrer holdbarhed og giver mulighed for friboring. D 600-serien er beregnet til boring i fliser. Tacti-Drill-serien omfatter driftssikre, lasersvejsede kroner, som er et godt køb til pengene og beregnet til knap så hyppige, tungere opgaver.

Revolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen borekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri boring, specielt i stærkt armeret beton.

Diamanterne specialbehandles, så hver eneste diamant kan udnyttes maksimalt, fordi de holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Diagrip™ sikrer, at diamanterne eksponeres og slides med ensartet hastighed. Det giver en jævn og stærk kant, også når der bores i hårde materialer som armeret beton.

GOLD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 14-15.

ELITE-DRILL PRODUKT

D 1405

VARI-DRILL

D 1410

D 1420

D 1465

D 20

D 65

— —

— l l l

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Fliser Natursten, granit Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Beton, slibende Asfalt Tegl Cementblokke

l l l

l l

l l l

l l l

l l

— — —

l l

l l

l l l

l

l l

l l

l

l

l l l

l l

l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l l l l

— — — —

l l l

— — —

ANBEFALET UDSTYR Drill motor l l l

80

= Optimal 

l l

l l l l

l l l

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240 = God 

l

= Acceptabel 

— = Anbefales ikke

l l l l l l


BORING

TACTI-DRILL D 20

D 1210

D 810

D 825

D 835

D 605

l l l

l l

l l

l l l

l

l

l l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

l l l

l l l

l

l l

l l l

l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l

l l

l l

l

l

l

l

l

l

l

l l

l l

l l l

l l

l

l

l l

l l

l l l

l l l

l

DM 230, DM 220, DMS 160 AT /A

DM 280, DM 230, DM 220, DMS 240, DMS 160 AT /A

81


Husqvarna Elite-Drill D 1405 Professional-borekrone med Diagrip™-teknologi, så det er nemt at bore i hård beton. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. DIAMETER, MM 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER 5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

PRODUKTNUMMER 1 1/4"-OVERGANG 582 06 29-01 582 06 30-01 582 06 31-01 582 18 62-01 582 49 89-02 582 18 93-01 582 18 94-01 582 18 95-01 582 18 96-01 582 18 97-01 582 06 32-01 582 18 98-01 582 19 51-01 582 19 52-01 582 19 53-01 582 19 54-01 582 19 55-01 582 19 56-01 582 19 57-01 582 19 58-01 582 19 59-01

PRODUKTNUMMER CR 128"-OVERGANG 582 06 29-02 582 06 30-02 582 06 31-02 582 18 62-02 582 49 89-01 582 18 93-02 582 18 94-02 582 18 95-02 582 18 96-02 582 18 97-02 582 06 32-02 582 18 98-02 582 19 51-02 582 19 52-02 582 19 53-02 582 19 54-02 582 19 55-02 582 19 56-02 582 19 57-02 582 19 58-02 582 19 59-02

PRODUKTNUMMER 1 1/4"-OVERGANG 585 20 98-01 585 21 01-01 585 21 02-01 585 21 04-01 585 21 05-01 585 21 06-01 585 21 08-01 585 21 10-01 585 21 12-01 585 21 13-01 585 21 14-01 585 21 16-01 585 21 18-01 585 21 20-01 585 21 21-03 585 21 24-01 585 21 28-01 585 27 88-01 585 21 32-01 585 21 34-01

PRODUKTNUMMER CR 128"-OVERGANG 585 20 98-03 585 21 01-03 585 21 02-03 585 21 04-03 585 21 05-03 585 21 06-03 585 21 08-03 585 21 10-03 585 21 12-03 585 21 13-03 585 21 14-03 585 21 16-03 585 21 18-03 585 21 20-03 585 21 21-03 585 21 24-03 585 21 28-03 585 27 88-03 585 21 32-03 585 21 34-03

Andre diametre kan bestilles.

Husqvarna Elite-Drill D 1410 Professional-borekrone med Diagrip™-teknologi, så det er nemt at bore med høj hastighed. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. DIAMETER, MM 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 192 200 225 250 275 300 350 Andre diametre kan bestilles.

82

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,0 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4 24,0 × 4,5 × 9,0 + 4

ANTAL SEGMENTER 8 9 9 10 10 11 12 12 12 13 13 14 14 15 15 16 17 19 19 22


BORING

Husqvarna Elite-Drill D 1420 Professional-borekrone med Diagrip™-teknologi, der sikrer stor holdbarhed under skrappe forhold. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. DIAMETER, MM 16 18 20 22 24,0 25 26 28 29 32 35 38 39 45 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 275 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 3,2 × 7,5 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 18 21

PRODUKTNUMMER 1 1/4"-OVERGANG 586 42 46-01 586 42 52-01 586 42 53-01 586 42 57-01 586 42 59-01 586 42 60-01 586 42 62-01 586 42 63-01 586 42 66-01 586 42 69-01 586 42 75-01 586 42 77-01 586 42 79-01 586 42 84-01 586 08 35-01 586 08 37-01 586 08 41-01 586 08 45-01 586 08 48-01 586 08 50-01 586 08 51-01 586 08 52-01 586 08 55-01 586 08 57-01 586 08 59-01 586 08 61-01 586 08 63-01 586 08 64-01 586 08 67-01 586 08 70-01 586 08 75-01 586 08 81-01 586 08 84-01 586 08 88-01 586 08 90-01 586 08 95-01

PRODUKTNUMMER CR 128"-OVERGANG 586 42 46-02 586 42 52-02 586 42 53-02 586 42 57-02 586 42 59-02 586 42 60-02 586 42 62-02 586 42 63-02 586 42 66-02 586 42 69-02 586 42 75-02 586 42 77-02 586 42 79-02 586 42 84-02 586 08 35-03 586 08 37-03 586 08 41-03 586 08 45-03 586 08 48-03 586 08 50-03 586 08 51-03 586 08 52-03 586 08 55-03 586 08 57-03 586 08 59-03 586 08 61-03 586 08 63-03 586 08 64-03 586 08 67-03 586 08 70-03 586 08 75-03 586 08 81-03 586 08 84-03 586 08 88-03 586 08 90-03 586 08 95-03

PRODUKTNUMMER 1 1/4"-OVERGANG 586 12 85-01 586 12 87-01 586 12 91-01 586 12 95-01 586 12 98-01 586 13 00-01 586 13 01-01 586 13 02-01 586 13 05-01 586 13 07-01 586 13 09-01 586 13 11-01 586 13 13-01 586 13 14-01 586 13 17-01 586 13 20-01 586 13 24-01 586 13 26-01 586 13 31-01 586 13 34-01 586 13 38-01 586 13 40-01 586 13 45-01

PRODUKTNUMMER CR 128"-OVERGANG 586 12 85-03 586 12 87-03 586 12 91-03 586 12 95-03 586 12 98-03 586 13 00-03 586 13 01-03 586 13 02-03 586 13 05-03 586 13 07-03 586 13 09-03 586 13 11-03 586 13 13-03 586 13 14-03 586 13 17-03 586 13 20-03 586 13 24-03 586 13 26-03 586 13 31-03 586 13 34-03 586 13 38-03 586 13 40-03 586 13 45-03

Andre diametre kan bestilles.

Husqvarna Elite-Drill D 1465 Professional-borekrone med Diagrip™-teknologi, som sikrer stor holdbarhed og mulighed for friboring i slibende materialer. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. DIAMETER, MM 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 192 202 225 250 275 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER 5 6 6 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 16 18 18 21

Andre diametre kan bestilles.

83


Husqvarna Vari-Drill D 20 Premium-borekrone til tunge opgaver, hvor der arbejdes med mellemhård til hård beton. Til motorer på 1,5 – 4 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

18 20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 18,0 × 3,2 × 7,5+ 2 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

582 00 29-01 582 00 30-01 582 00 36-01 582 00 37-01 582 00 39-01 582 00 40-01 582 00 42-01 582 00 43-01 582 19 71-01 582 00 44-01 582 00 45-01 582 00 46-01 582 00 47-01 582 19 72-01 582 00 48-01 582 00 50-01 582 00 51-01 582 00 52-01 582 00 53-01 582 00 54-01 582 00 55-01 582 00 56-01 582 00 57-01 582 00 58-01 582 00 59-01 582 00 60-01 582 00 61-01 582 00 62-01 582 00 63-01 582 00 64-01 582 00 65-01 582 00 66-01 582 00 67-01 582 00 68-01 582 00 69-01

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

5 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

581 99 63-01 581 99 64-01 581 99 65-01 581 99 66-01 581 99 67-01 581 99 68-01 581 99 74-01 581 99 75-01 581 99 76-01 581 99 78-01 581 99 79-01 581 99 80-01 581 99 88-01 581 99 89-01 581 99 90-01 581 99 91-01 581 99 92-01 581 99 93-01 581 99 94-01

Husqvarna Vari-Drill D 65 Premium-borekrone med fremragende ydelse og holdbarhed til tunge opgaver. Til motorer på 1,5 – 4 kW.

84

DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450


BORING

Husqvarna Tacti-Drill D 20 Quality-borekrone til høj hastighed og friboring. Til motorer på 1,5 – 4 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 57 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown Crown 5 5 5 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 17 21

582 07 10-01 582 07 20-01 582 07 25-01 582 07 26-01 582 07 28-01 582 07 29-01 582 07 31-01 582 19 68-01 582 07 48-01 582 07 57-01 582 07 65-01 582 07 66-01 582 19 70-01 582 07 67-01 582 07 68-01 582 07 69-01 582 07 70-01 582 07 71-01 582 07 73-01 582 07 74-01 582 07 75-01 582 07 76-01 582 07 77-01 582 07 80-01 582 07 81-01 582 07 82-01 582 07 83-01 582 07 84-01 582 07 85-01 582 07 86-01 582 07 87-01 582 07 88-01 582 07 89-01

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 8,0 × 2,3 × 7,0 + 2 10,0 × 2,3 × 7,0 + 2 12,0 × 2,3 × 7,0 + 2 14,0 × 2,3 × 7,0 + 2 16,0 × 2,3 × 7,0 + 2 18,0 × 2,3 × 7,0 + 2 20,0 × 2,3 × 7,0 + 2 22,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,3 × 7,0 + 2 25,0 × 2,3 × 7,0 + 2 26,0 × 2,3 × 7,0 + 2 28,0 × 2,3 × 7,0 + 2 30,0 × 2,3 × 7,0 + 2 32,0 × 2,3 × 7,0 + 2 35,0 × 2,3 × 7,0 + 2 40,0 × 2,3 × 7,0 + 2 45,0 × 2,3 × 7,0 + 2 50,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2

PRODUKTNUMMER

Husqvarna tyndvægede D 1210 Professional-borekronen D 1210 kan køre ved meget høj hastighed. Til motorer på 1,5 – 2,5 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

LÆNGDE, MM

TYPE

8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 28 30 32 35 40 45 50 55 61 66 71 76 81 91 101 111 120 125 131 141 151

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

200 200 200 200 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 7 7 8 9 10 11 11 11 12 12

522 68 05-01 522 68 06-01 522 68 07-01 522 68 08-01 522 68 09-01 522 68 10-01 522 68 11-01 522 68 12-01 522 68 13-01 522 68 14-01 522 68 15-01 522 68 16-01 522 68 17-01 522 68 18-01 522 68 19-01 522 68 20-01 522 68 22-01 522 68 23-01 522 68 25-01 522 68 26-01 522 68 28-01 522 68 29-01 522 68 21-01 522 68 31-01 522 68 34-01 522 68 35-01 522 68 38-01 522 68 40-01 573 94 83-01 522 68 43-01 573 94 84-01 573 94 86-01

Andre diametre kan bestilles.

85


Husqvarna tyngvægede D 810 Professional-borekrone med stor alsidighed til håndholdt vådboring. Til motorer på 1,5 – 2,5 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

10 12 14 16 18 20 22 25 28 30 32 35 40 42 45 50 56 61 66 71 81 91 101 111 121 131

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

150 150 250 250 250 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 10,0 × 2,3 ×7,5 + 2 12,0 × 2,3 ×7,5 + 2 14,0 × 2,3 ×7,5 + 2 16,0 × 2,3 ×7,5 + 2 18,0 × 2,3 ×7,5 + 2 20,0 × 2,3 ×7,5 + 2 22,0 × 2,3 ×7,5 + 2 25,0 × 2,3 ×7,5 + 2 28,0 × 2,3 ×7,5 + 2 30,0 × 2,3 ×7,5 + 2 32,0 × 2,3 ×7,5 + 2 35,0 × 2,3 ×7,5 + 2 40,0 × 2,3 ×7,5 + 2 42,0 × 2,3 ×7,5 + 2 45,0 × 2,3 ×7,5 + 2 50,0 × 2,3 ×7,5 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 6 7 8 8 9 10 11

522 88 30-01 522 88 31-01 522 88 32-01 522 88 33-01 522 88 34-01 522 88 35-01 522 88 36-01 522 88 37-01 522 88 38-01 522 88 39-01 522 88 40-01 522 88 41-01 522 88 42-01 574 52 67-01 522 88 43-01 522 88 44-01 522 78 79-01 522 78 80-01 522 78 81-01 522 78 82-01 522 78 83-01 522 78 84-01 522 78 85-01 522 78 86-01 522 78 87-01 522 78 88-01

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 16,3 × 3,0 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

4 4 4 5 6 8 9 12 12 14

522 79 04-01 522 79 05-01 522 79 06-01 522 79 07-01 522 79 08-01 522 79 09-01 522 79 10-01 522 79 11-01 522 79 12-01 522 79 13-01

Husqvarna D 835 Professional-borekrone til tør- og vådboring. Til motorer på 1,8 – 3 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

37 47 57 72 87 112 127 152 162 200

1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4" 1 1 /4"

350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

Accessories D 835

86

TYPE

PRODUKT­NUMMER

Centreringsenhed, ∅ 37 mm Centreringsenhed, ∅ 47 mm Centreringsenhed, ∅ 57 mm Centreringsenhed, ∅ 72 mm Centreringsenhed, ∅ 87 mm Centreringsenhed, ∅ 112 mm Centreringsenhed, ∅ 127 mm Centreringsenhed, ∅ 152 mm Centreringsenhed, ∅ 162 mm Centreringsenhed, ∅ 200 mm Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 1 1 /4" M Vakuumforlængere, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

543 09 54-31 543 08 80-12 543 08 80-14 543 08 34-74 543 08 34-76 543 08 96-13 543 08 34-78 543 08 34-79 543 08 34-80 543 09 54-32 543 07 70-61 543 08 08-32


BORING

Husqvarna D 825 Professional-borekrone til tørboring ved høj hastighed med håndholdte boremaskiner. Fra 1 kW. DIAMETER, MM

RØRLÆNGDE, MM

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H)

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

D 825 MED M 16-OVERGANG OG RØRLÆNGDE 150 MM 37 150 52 150 57 150 68 150 85 150 107 150 117 150 127 150 152 150 162 150 200 150

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 4 4 5 5 6 7 8 9

586 09 96-01 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 10 02-01 586 10 03-01 586 10 04-01 586 10 05-01 586 10 06-01

D 825 MED 1 /2" GF-OVERGANG 37 52 65 107 117 127 152

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 5 5 6 7

586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 10-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 10 14-01

24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0

4 4

586 10 16-01 586 10 17-01

150 150 150 150 150 150 150

D 825 MED M 16-OVERGANG OG RØRLÆNGDE 62 MM 68 62 82 62

Tilbehør til D 825 TYPE

PRODUKT­NUMMER

Adapterborekrone, konisk 10 mm*, HEX – 1 /2" G M Adapterborekrone, konisk 10 mm*, SDS + 1 /2" G M Adapterborekrone, konisk 10 mm*, 1 /2" G M – 1 /2" G M Adapterborekrone, konisk 10 mm*, M 16 F – 1 /2" G M Adapterborekrone, konisk 8 mm*, HEX – M 16 M Adapterborekrone, konisk 8 mm*, SDS + – M 16 M Adapterborekrone, konisk 8 mm*, 1 /2" G M – M 16 M Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 8 mm*, til M 16, længde 150 mm Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 10 mm*, til 1 /2" G M, længde 150 mm Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 8 mm*, til M 16, længde 62 mm Forlængerborekrone, længde 250 mm, M 16 F – M 16 M Forlængerborekrone, længde 250 mm, 1 /2" GF – 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 22-01 586 17 23-01 586 17 24-01 586 17 25-01 586 17 26-01

*Centreringstype

Airconditionsæt D 825 M 16 Komplet løsning. Vægt 6 kg. PRODUKT­NUMMER 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 17 22-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 25-01

BESKRIVELSE D 825-borekrone, ∅ 52 mm, 150 mm, overgang M 16 D 825-borekrone, ∅ 57 mm, 150 mm, overgang M 16 D 825-borekrone, ∅ 68 mm, 150 mm, overgang M 16 D 825-borekrone, ∅ 85 mm, 150 mm, overgang M 16 D 825-borekrone, ∅ 107 mm, 150 mm, overgang M 16 Centreringsenhed Adapterborekrone, HEX – M 16 M Adapterborekrone, SDS + – M 16 M Adapterborekrone,1 /2" GM – M 16 M Forlængerborekrone, 250 mm, M 16 F – M 16 M

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 586 10 07-01

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 586 10 15-01

Airconditionsæt D 825 1 /2" GF Komplet løsning. Vægt 6 kg PRODUKT­NUMMER 586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 17 23-01 586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 26-01

BESKRIVELSE D 825-borekrone, ∅ 37 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F D 825-borekrone, ∅ 52 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F D 825-borekrone, ∅ 107 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F D 825-borekrone, ∅ 117 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F D 825-borekrone, ∅ 127 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Centreringsenhed Adapterborekrone, HEX 1 /2" G M Adapterborekrone, SDS + - 1 /2" G M Adapterborekrone, 1 /2" G M – 1 /2" G M Forlængerborekrone, 250 mm, 1 /2" G F –1 /2" G M

87


Husqvarna D 605 Letanvendelig Professional-borekrone til keramiske fliser og stenfliser. Til motorer fra 640 W og vinkelslibere. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

5 6 7 8 10 12 15 20 27 35 45 50 55 60 65 70 85

HEX HEX HEX HEX HEX HEX HEX M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14

25 25 25 25 25 25 25 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5

PRODUKT­NUMMER 522 97 04-01 522 97 05-01 522 97 06-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 10-01 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 15-01 522 97 16-01 522 97 17-01 522 97 18-01 522 97 19-01 522 97 20-01

Tilbehør til D 605 TYPE

PRODUKT­NUMMER

Adapterborekrone M14 – HEX Centreringsenhed til diameter 5 – 12 mm Centreringsenhed til diameter 20 – 65 mm

575 31 73-01 522 97 51-01 522 97 52-01

Flisesæt med mindre diametre Komplet løsning. Til motorer op til 1 kW. PRODUKT­NUMMER 522 97 04-01 522 97 05-01 522 97 06-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 51-01 575 31 73-01

BESKRIVELSE D 605-borekrone, ∅ 5 mm, 25 mm, overgang HEX D 605-borekrone, ∅ 6 mm, 25 mm, overgang HEX D 605-borekrone, ∅ 7 mm, 25 mm, overgang HEX D 605-borekrone, ∅ 8 mm, 25 mm, overgang HEX D 605-borekrone, ∅ 10 mm, 25 mm, overgang HEX D 605-borekrone, ∅ 12 mm, 25 mm, overgang HEX Centreringsenhed til diameter 5 – 12 mm Adapterborekrone, HEX – M 16 M

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 522 97 61-01

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 522 97 62-01

Flisesæt med store diametre Komplet løsning. Til motorer op til 1 kW. PRODUKT­NUMMER 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 16-01 522 97 18-01 522 97 52-01 575 31 73-01

88

BESKRIVELSE D 605-borekrone, ∅ 20 mm, 35 mm, overgang M 14 D 605-borekrone, ∅ 27 mm, 35 mm, overgang M 14 D 605-borekrone, ∅ 35 mm, 35 mm, overgang M 14 D 605-borekrone, ∅ 45 mm, 35 mm, overgang M 14 D 605-borekrone, ∅ 55 mm, 35 mm, overgang M 14 D 605-borekrone, ∅ 65 mm, 35 mm, overgang M 14 Centreringsenhed til diameter 20 – 65 mm Adapterborekrone, HEX – M 16 M


BORING

Generelle overgange Stort udvalg af overgange, som passer til forskellige gevind, der anvendes til både tør- og vådskæringskernebor. De fleste almindeligt brugte gevind i boreindustrien kan fås. BESKRIVELSE

PRODUKT­NUMMER

FOR M 16 F-BOREKRONER HEX Rapido – M 16 M SDS + – M 16 M 1 /2" G M – M 16 M

586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01

FOR 1 /2" G M-BOREKRONER 1 1 /4" F – 1 /2" G F 1 /2" G F – 1 /2" G F Hilti L – 1 1 /4" M /1 /2" G F Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F CR 128 F – 1 /2" G F SDS + – 1 /2" G F

543 04 64-26 543 05 80-35 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 20-01 531 07 71-08

FOR 1 /2" G F-BOREKRONER HEX – 1 /2" G M SDS + – 1 /2" G M 1 /2" GM – 1 /2" G M M 16 F– 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01

FOR 1 1 /4" F-BOREKRONER 1 /2" G M – 1 1 /4" M Hilti L – 1 1 /4" M /1 /2" G F Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F CR 128 F – 1 1 /4" M

543 04 64-98 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 40-04

FOR PIXIE-BOREKRONER 1 1 /4" F – CR 128 M 1 /2" G M – CR 128 M

531 07 20-02 531 07 20-00

TIL STØVUDSUGNING 1 /2" G M – 1 1 /4" M

543 07 70-61

Forlængerstykker Forlængerstykkerne bruges, når der skal bores dybere huller med almindelige borekroner. Fås både i stål og i aluminium, hvis der ønskes et lettere alternativ. PRODUKT­NUMMER

BESKRIVELSE

LÆNGDE, MM

MATERIALE

TIL 1 /2" G M-BOREKRONER 543 04 62-99 543 05 73-68 543 03 71-25 543 05 73-83 543 04 65-00

1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F

100 200 300 400 500

Stål Stål Stål Stål Stål

TIL 1 /2" G F-BOREKRONER 586 17 26-01

1 /2" G M –1 /2" G M

250

Stål

TIL 1 1 /4" F-BOREKRONER 543 05 97-78 543 04 65-01 543 04 65-02 543 04 65-03 543 04 65-04 543 04 65-05

1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

100 200 300 400 500 1000

Stål Stål Stål Stål Stål Stål

TIL PIXIE-BOREKRONER 531 07 20-04 531 07 20-05

CR 128 F – CR 128 M CR 128 F – CR 128 M

250 500

Stål Stål

TIL STØVUDSUGNING 543 08 08-32

1 1 /4" F – 1 1 /4" M

300

Stål

89


FORESTIL DIG DIN FORETRUKNE KAPSAV – OG SÅ FORESTIL DIG, AT DEN ALTID BLIVER BEDRE Uanset hvor fremragende vores kapsave og diamantværktøj end måtte være, så holder vi aldrig op med forsøge at udvikle endnu bedre produkter. Det skyldes drivkraften bag alt, hvad vi foretager os – og det er dig. Ved altid at udvikle vores produkter med brugeren i centrum formår vi at give dig perfekt afbalancerede, brugervenlige og lette maskiner. Og når dertil kommer uovertruffen driftssikkerhed og effekt, kan du koncentrere dig fuldt og helt om den opgave, der skal løses. Med et fremragende resultat hver gang. Eller for at sige det, som det er – du kan altid forvente mere af en Husqvarna.

Produktoversigt Husqvarna har den mest omfattende serie håndholdte kapsave på markedet med intet mindre end 20 forskellige modeller med skæredybder på op til 450 mm. Uanset hvilken motortype du foretrækker – benzindrevet, elektrisk, hydraulisk eller trykluftsdrevet – kan du finde den rigtige kapsav til opgaven her.

K 760 Benzindrevne kapsave

K 970 Benzindrevne kapsave

K 1270 Benzindrevne kapsave

K 3000 Eldrevne kapsave

K 6500 Eldrevne kapsave

K  2500 / K  3600 MK II Hydrauliske kapsave

K 40 Trykluftsdrevet kapsav

0

100

MAKS. SKÆREDYBDE

K 760 Rescue K 760, K 760 OG

K 970 Rescue K 970

K 3000 Vac K 3000 Wet

K 1270, K 1270 Rail

K 6500

K 2500

K 6500 Ring

K 3600 MK II

K 40

200 K 970 Ring

[mm]

300

K 3000 Cut-n-Break

K 970 Chain

K 760 Cut-n-Break

400

K 6500 Chain

6 K 2500 K 3600 MK II

VÆGT [kg]

10

20

90

K 6500 Chain

K 970 Chain K 970, K 970 Rescue

K 970 Ring

K 1270

K 1270 Rail

K 6500 K 6500 Ring

Luft

Elektrisk

Benzin

Benzin

Benzin

0

Hydraulisk

3

[kW]

Elektrisk

EFFEKT


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

HUSQVARNA PRIME™-SERIEN – LET UDSTYR TIL TUNGT ARBEJDE

HUSQVARNA K 6500 RING

Vores første og kraftigste elektriske ringkapsav nogensinde. Med en skæredybde på 270 mm er denne maskine et fremragende supplement til vores vægsave. K 6500 Ring kan bruges med PP 65, PP 220 eller PP 490 som aggregat.

Vores nye, højfrekvente PRIME™-serie byder på et effekt- /vægtforhold i særklasse og kan bruges til mange forskellige formål. Vægskæring, boring og håndholdt kapsavning kan udføres med ét enkelt aggregat. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

HUSQVARNA K 6500

Vores kraftigste elektriske, håndholdte ringkapsav nogensinde. Afgivet effekt, velbalanceret krop og lavt vibrationsniveau gør maskinen utroligt effektiv og nem at arbejde med. K 6500 kan bruges med PP 65, PP 220 eller PP 490 som aggregat.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Vores første elektriske, kædedrevne

kapsav. Let og praktisk. Den kan skære åbninger i en bredde på 110 × 110 mm og i en dybde på maks. 450 mm. PP 65, PP 220 eller PP 490 kan bruges som aggregat.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

EGENSKABER EFTER SKÆRETEKNIK

RELATIV SKÆREHASTIGHED

MAKS. SKÆREDYBDE

300 mm blade

350 mm blade

400 mm blade

Ring

Cut-n-Break

Chain

Høj

Høj

Høj

Medium

Normal

Normal

100 mm

125 mm

155 mm 270 mm

[mm]

400 mm

450 mm

91


NYHED

BENZINDREVNE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Luftkølet totaktsmotor Cylindervolumen, cc Effekt, kW Effekt- /vægtforhold Vægt uden brændstof og skæreudstyr, kg Skæreskive / sværd, mm Maks. skæredybde, mm Active Air Filtration™ X-Torq® SmartCarb™ DuraStarter™ EasyStart-dekompressionsventil Air Purge Poly-V-drivrem Indkapslet transmission Vendbar skærearm Brændstofindikator i tanken Beskyttelsesskærm, som nemt justeres Vådskæresæt Udskiftelig reducerring Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 760

K 760 MED OILGUARD

NYHED

K 970

K 1270

l

l

l

l

74 3,7 0,39 / 0,38 9,6 / 9,8 300 /350 100 /125

74 3,7 0,39 / 0,38 9,6 / 9,8 300 /350 100 /125

94 4,8 0,44 /0,41 11,0 /11,6 350 /400 125 /155

119 5,8 0,43 / 0,42 13,3 /13,7 350 /400 118 /145

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

115 101 < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5

115 101 < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5

115 104 3,8 / 3,5 4,2 / 4,0

117 104 6,9 /4,9 6,3/5,3

KV 760, WT 15

KV 760, WT 15

KV 970 /1260, WT 15

KV 970 /1260, WT 15

967 18 10-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20 /25,4 mm* 967 18 10-02, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4 mm*

967 18 14-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20 /25,4 mm* 967 18 14-02, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4 mm*

967 34 80-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4 mm* 967 34 81-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 20 /25,4 mm*

967 04 62-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4  mm* 967 05 42-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 20 /25,4  mm*

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

*Leveres med vådskæresæt som standard.

92


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

NYHED

K 760 CUT-N-BREAK

NYHED

K 970 RING

NYHED

K 970 CHAIN

NYHED

K 970 RESCUE

NYHED

K 760 RESCUE

K 1270 RAIL

l

l

l

l

l

l

74 3,7 0,33 11,1 (inkl. skæreudstyr) 230 400

94 4,8 0,49 9,7 350 400 —

94 4,8 0,44 11,0 350 125

74 3,7 0,39 9,6 300 100

119 5,8 0,28 / 0,27 20,5 /21,2 350 /400 125 /145

l

94 4,8 0,35 13,8 370 270 —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — l

l

l

l

l

l

l

— 115 101 1,9 2,8

— 115 104 2,7 3,4

— 115 104 3,6 4,7

l

l

l

115 104 3,8 4,2

115 101 < 2,5 < 2,5

117 104 6,1/5,3 5,8/5,4

WT 15 967 19 57-01, blade EL 35*

RA 10, RA 10 S 967 27 23-01*

967 27 24-01*

967 63 56-01, beskyttelses- 967 18 15-01, beskyttelses- 967 04 63-01, inkl. RA 10, skærm 350 mm, centerhul skærm 300 mm, centerhul beskyttelsesskærm 350 25,4 mm 20,0 /25,4 mm * mm, centerhul 25,4 mm 967 07 11-01, inkl. RA 10 S, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm 967 07 12-01, inkl. RA 10, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm 967 07 13-01, inkl. RA 10 S, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm

93


NYHED

ELEKTRISKE KAPSAVE SPECIFIKATIONER El-motor, V Effekt, watt Nominel strøm, A Vægt uden kabel og skæreudstyr, kg Skive, mm Skæredybde, mm Elgard™, overbelastningssikring "Trækkende" rotation Nem udskiftning af skive Udskiftelig reducerring Vådskæresæt Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 6500

K 6500 RING

K 6500 CHAIN

K 3000 VAC

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 9,8 400 155

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 13,1 370 270

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 9,1 400 450

230 /120 /110 2700 /1800 /2200 12 /15 /20 8,9 (inkl. vakuumenhed) 350 119 (inkl. vakuumenhed)

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

104 93 < 2,5 < 2,5

111 99 < 2,5 < 2,5

— — — 122 99 2,7 2,1

— 105 95 3,5 3,5

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15 PP 490*, PP 65, PP 220*

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15

K 3000-vakuumenhed (inkl. DC 1400)

967 08 29-01

967 10 86-01

967 10 85-01

966 71 58-01, vakuumenhed

588 65 61-06, UpCare**

588 65 61-17, UpCare**

588 65 61-19, UpCare**

l

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

*Læs mere om PP 220 på side 22.  ** UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 10.

HYDRAULISKE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Hydraulisk tandhjulsmotor Maks. tryk / flow, bar / l /min. Effekt, kW Vægt uden skæreudstyr, kg Skive, mm Skæredybde, mm Excenterdrev Justerbart forreste håndtag Automatisk igangsætning af vandtilførslen Skivebremse Servo til styring af omdrejningshastighed Vendbar skærearm Vådskæresæt Udskiftelig reducerring Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 3600 MK II

K 2500

l

l

140 /40 4,3 8,3 370 270

140 /40 5,2 8,3 400 145 — — —

l l l

— — — Integrated — 111 99 4,3 6,0

l

PP 518, FC 40

PP 518, FC 40

968 42 41-01

968 36 54-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm*

l l l l

107 85 7,5 5,2

ANBEFALET UDSTYR ANBEFALET UDSTYR

*Leveres med vådskæresæt som standard.

94


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

K 3000 WET

K 3000 CUT-N-BREAK

TRYKLUFTSDREVNE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Luftmotor Luftforbrug, m³ /min. Maks. lufttryk, kp/cm², bar Effekt, kW Vægt uden slange, tågesmører og skæreudstyr, kg Skive, mm Skæredybde, mm Automatisk tågesmøring Vendbar skærearm Vådskæresæt Udskiftelig reducerring Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

12 /15 /20 8,5 350 125

12 /15 /20 10,4 (inkl. skæreudstyr) 230 400

l

l

l

l

l

l

l

l

l

105 95 3,5 3,5

109 95 3,2 3,4

K 3000-vakuumenhed, DC 1400, WT 15

WT 15

966 79 92-01, 230 V, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm

968 38 82-04, 230 V, skive EL 10 CNB

K 40

l

2,8 – 3,5 7 3,2 9,9 350 125 l l l l

107 92 9,5 5,2

PRODUKTINFORMATION 968 37 24-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm*

*Leveres med vådskæresæt som standard.

AGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

SPECIFIKATIONER Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt inkl. olie, kg

20 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

7,0 /4,0 16 /16 (3-faset /1-faset) 200 – 240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Benzindrevet 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olie og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

587 94 22-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben* 587 94 22-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben*

965 15 64-02, 400 V, 5 ben SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5 ben Y-D-start 965 15 64-04, 400 V, 4 ben SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION 966 56 37-01 588 65 61-16, UpCare**

*Leveres med fjernbetjening, strømkabel, vandslanger, transportkasse med oplader og CANbus-kabel.  ** UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 10.

95


TILBEHØR TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE

A

B

D

E

C

A

F

Husqvarna KV 970 /1270 og KV 760

D

Husqvarnas kapvogne med lynkobling og nem justering af skæredybden. KV 970 / 1270, vandtank 13,3 liter KV 760, vandtank, 13,3 liter

587 76 84-02 587 76 84-01

DC 1400 E

B

Husqvarna WT 15

966 76 68-01

K 3000-vakuumenhed

Overlegen støvopsugning gør det muligt at skære uden vandtilførsel. Lynkobling.

Kompakt og brugervenlig vandtank med elektrisk pumpe. Batteridrevet, 18,5 V Gardena Li-Ion-akkumulatorsystem. 15 liter WT 15, 220 V WT 15, 110 V C

Husqvarna DC 1400

Effektiv, kompakt og enkeltfaset støvsugerenhed.

966 70 83-01 966 70 83-02

K 3000-vakuumenhed F

523 09 50-01

Husqvarna FC 40

Flowkontrol til valgfri hydraulikkilde.

Tryktank FC 40

Tanken rummer 13,3 liter og leveres komplet med 3 meter slange. Tryktank med slange Vandslange

506 32 63-02 506 32 89-34

G

506 19 75-01

Cut-n-Break-værktøj

Cut-n-Break-værktøj

544 17 80-03

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

96

Gulv- og vægskæring.

Skæring i byggeblokke, kantsten og havefliser.

Mindre justeringer af vinduesog døråbninger.

Skæring i støbt beton.

Rørskæring.

Dyb skæring i rørudgravninger.


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

H

I

G L

J

H

Skinnefixtur

K

Med nåle- og kuglelejer uden slør. Monteres hurtigt på skinnen, op til 135 mm, og giver vinkelrette snit i alle niveauer. RA 10 RA 10 S I

506 22 66-11 506 22 66-12

ransportkasser

Fremstillet af krydsfiner med metalforstærkning i kanter og hjørner. K 970, K 6500 K 1270 K 760 K 970 Ring, K 3600 MK II, K 6500 Ring K 970 Chain K 1270 Rail J

506 31 08-02 575 46 53-01 505 46 02-01 575 42 28-01 575 46 51-01 575 46 53-01

BBenzindunk med overløbssikring

Totaktsolie

Opfylder de skrappeste krav i JASO / ISO-Global EGD-standarderne. Oilguard-olie er udviklet specielt til støvede omgivelser. Husqvarna totaktsolie, HP, 1 liter Husqvarna totaktsolie, HP, 1 liter doseringsflaske Totaktsolie, 1 liter, doseringsflaske Oilguard-olie, 0,1 liter L

587 80 85-10 587 80 85-11 544 97 65-01 544 97 65-02

Motorsæt

Komplet krumtaphus med monteret krumtapaksel, stempel og cylinder. K 1260 Kort motorblok til K 970 Cylinder til K 970 Cylinder til K 970* K 760 K 760 Cut-n-Break

576 22 40-01 588 48 71-02 586 35 10-01 588 48 71-01 581 72 19-02 588 06 14-02

*Produceres fra 2014

Af kraftig plast. Godkendt i henhold til FN-regulativer. 6 liter. Benzindunk med overløbssikring

K

505 69 80-01

Sporsavning til ekspansionssamlinger og reparation af revner.

Nedlægning af signalkabler.

Asfaltskæring ved vejarbejde.

Skinneskæring.

Redningsskæring.

Uregelmæssig, dyb skæring.

97


DIAMANTVÆRKTØJ TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE Husqvarna kan tilbyde diamantværktøj til skæring i alle byggematerialer med alle former for håndholdt udstyr. Sortimentet dækker alt fra værktøj til specialistopgaver, der kræver en ring- eller kædekapsav, til mere almindelige diamantskiver, som er et godt valg, når man ikke bruger kapsaven så ofte. En diamantskives egenskaber fastlægges ud fra anvendelsesområdet, det materiale, der skal skæres i, og de maskiner, den skal bruges sammen med. Derfor er vores sortiment af diamantskiver inddelt i forskellige kategorier, der hver især er tydeligt mærket, så du nemt og hurtigt kan vælge den helt rigtige skive til det arbejde, der skal udføres.

Revolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen skærekapacitet og holdbarhed Med Diagrip™-teknologien behandles hver enkelt diamant efter et specielt princip, så den placeres optimalt i segment og dermed også fungerer optimalt. Når der skæres, eksponeres og bruges diamanterne i et ensartet tempo, hvilket giver en meget jævn og stærk kant, især når der skæres i hårde materialer som armeret beton. Derfor kan der skæres hurtigere og mere jævnt i alle slags byggematerialer.

GULD SØLV

NYHED

BRONZE

NYHED

Der er flere oplysninger på side 14-15.

ELITE-CUT PRODUKT

S 25

S 35

S 45

S 50

S 65

S 85

— —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Natursten Hærdet beton Armeret beton Tegl Tagsten Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt Jern Duktilt jern

l

l

l

l

l l l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

ANBEFALET UDSTYR K 760, K 970, K 1270, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40 l l l

98

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

SPEED BRIDGE Elite-Cut-skiverne

har en specialkonstrueret Speed Bridge (hastighedsbro) mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skærestøv mere effektivt. Farven på broen angiver, hvilket materiale skiven er optimeret til.

NYHED

NYHED

NYHED

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35 TURBO

S 45

S 50

S 65 PLUS

S 85

S 35

S 50

S 50 PLUS

S 65

S 85

l

— —

— —

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— —

l

— — —

l

l l l

— — —

— — — — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

l l l

l

l

— — —

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — —

l

l

l l l

l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

K 760, K 970, K 1270, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40

99


Husqvarna Elite-Cut-skiver til kapsave Professional-skiver, som skærer godt selv i stærkt armeret beton. Innovativ segmentkonstruktion til effektiv skæring, afkøling og slamfjernelse, som øger skærehastigheden og forlænger brugstiden. S 25 med turboformede segmenter til formål, der kræver høj skærekvalitet. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 25 579 81 14-10 579 81 14-20 579 81 14-30

300 350 400

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter – støjsvag kerne

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20

S 35 579 81 15-10 579 81 15-11 579 81 15-20 579 81 15-21 579 81 15-30 579 81 15-40

300 300 350 350 400 415

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15 15 15

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20 25,4

S 45 579 81 16-10 579 81 16-11 579 81 16-20 579 81 16-21 579 81 16-30 579 81 16-40

300 300 350 350 400 415

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20 25,4

S 50 579 81 18-10 579 81 18-11 579 81 18-20 579 81 18-21 579 81 18-30 582 29 80-01

300 300 350 350 400 415

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15 15 12

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20 25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-11 579 81 19-20 579 81 19-21 579 81 19-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 85 579 81 20-10 579 81 20-11 579 81 20-20 579 81 20-30

300 300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad

12 12 12 12

25,4/20 20,0 25,4/20 25,4/20

Husqvarna Vari-Cut-skiver til kapsave Slidstærke og effektive skiver i Premium-kvalitet med høj skærehastighed og et godt forhold mellem investeringsomkostninger og omkostninger pr. skåret kvadratmeter.

100

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 TURBO 587 90 57-01 587 90 57-11 587 90 58-01 587 90 58-21 587 90 59-01

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo Turbo Turbo Turbo Turbo

10 10 10 10 10

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 45 579 81 74-10 579 81 74-11 579 81 74-20 579 81 74-21 579 81 74-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 50 586 59 55-01 586 59 55-11 586 59 55-02 586 59 55-21 586 59 55-03

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 44-11 587 90 45-01 587 90 45-21 587 90 53-01

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad +

10 10 10 10 10

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 85 579 81 77-10 579 81 77-11 579 81 77-20 579 81 77-30

300 300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad +

10 10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20 25,4/20


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

Husqvarna Tacti-Cut-skiver til kapsave Quality-skiver optimeret til knap så intensiv professionel skæring i de fleste materialer med et fornuftigt forhold mellem ydelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 579 81 57-10 579 81 57-11 579 81 57-20

300 300 350

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-11 579 81 56-20 579 81 56-22 579 81 56-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad Flad

13 13 13 13 13

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 50 579 81 64-10 579 81 64-11 579 81 64-20

300 300 350

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad

10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20

300 350

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad +

10 10

25,4/20 25,4/20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20

300 350

Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad +

10 10

25,4/20 25,4/20

101


DIAMANTVÆRKTØJ TIL SPECIELLE FORMÅL Husqvarna har lang tradition for at udvikle diamantværktøj til specielle skæreformål, der kræver, at brugeren har kendskab til specielle teknikker. Blandt vores innovationer inden for håndholdt skæring kan nævnes vores ringkapsave, kædekapsav og Cut-n-Break-værktøjet. Kapsavene kan klare skæredybder på op til 400 mm. Ringkapskiverne i R 1400-serien med Diagrip™-teknologi kan skære et jævnt snit selv med meget høj hastighed og er meget holdbare.

102


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

REDNINGSSKIVER PRODUKT

VARI-CUT FR3

SEGMENTFORM MATERIALE Hærdet beton Armeret beton Tegl Tagsten Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt Jern Duktilt jern

l l l l l l l l l l l l l

ANBEFALET UDSTYR K 970 Rescue, K 760 Rescue

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 14 -15.

SKIVER TIL RINGSAVE PRODUKT

R 1410–NYHED

R 1420

R 1445

R 820

l l l

l l

l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l

l

l

SKIVER TIL CUT-N-BREAK R 845

R 870

EL 10 CNB

EL 35 CNB

EL 70 CNB

l l

l

l l l

l l l l l

— — —

l l l

l

l l l

l l

l

l l l

— — —

l l l

l

— — —

l

l

l l l

l l l

l

l

l l l

l l l

l

l l l

SEGMENTFORM MATERIALE Sten Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Byggeblokke Slibende byggeblokke ANBEFALET UDSTYR K 970 Ring, K 6500 Ring, K 3600 MK II

K 3000 Cut-n-Break

NYHED

SKIVER TIL K 6500 OG HYDRAULISKE SAVE PRODUKT

S 1410

S 1420

l l l

l l l

l

DIAMANTKÆDER PRO 45

PXC 45

ELC 45

ELC 70

SLC 45

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

— —

l l

SEGMENTFORM MATERIALE Sten Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Byggeblokke Slibende byggeblokke

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l

l l l

l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

— —

l l

l l

l l

l

l l l

l

l

l

l l l

l

ANBEFALET UDSTYR K 6500, K 2500 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

K 6500 Chain, K 970 Chain

– = Anbefales ikke

103


Husqvarnas diamantskiver til ringkapsave En serie diamantskiver af Professional- og Premium-kvalitet med selvskærpende segmenter, der kan bruges til friskæring uanset skivens rotationsretning. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

R 1410 DIAGRIP™ 583 80 23-01

370

33

4,2

9,0

R 1420 DIAGRIP™ 587 02 42-01

370

33

4,2

9,0

R 1445 DIAGRIP™ 587 02 43-01

370

33

4,2

9,0

R 820 574 83 63-01

370

33

4,2

9,0

R 845 574 83 63-02

370

33

4,2

9,0

R 870 574 83 63-03

370

33

4,2

9,0

PRE-CUT RING BLADE 583 80 23-02

370

33

6,0

9,0

Husqvarnas diamantskiver til Cut-n-Break-kapsave Diamantskiver af Professional-kvalitet, der skærer i stadier igennem vægge, der er op til 400 mm tykke, med en beskeden investering i diamantværktøj. PRODUKT­NUMMER

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

ANTAL SKIVER

EL 10 CNB 574 83 62-01

40

2,4

8,5

2

EL 35 CNB 574 83 62-02

40

2,4

8,5

2

EL 70 CNB 574 83 62-03

40

2,4

8,5

2

Husqvarnas diamantskiver til K 6500 og hydrauliske kapsave Professional-skiver, der leverer optimal skærehastighed i hård og stærkt armeret beton. Fås også i Pre-Cut-udgaver. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 1410 DIAGRIP™ 583 80 06-01

415

Smalle

40

3,0

10 +2

25,4

S 1420 DIAGRIP™ 589 29 75-01

415

Smalle

40

3,0

10 +2

25,4

S 1410 PRE-CUT DIAGRIP™ 583 80 06-02 415 583 80 06-03 415

Smalle Smalle

40 40

4,2 6,0

10 +2 10 +2

25,4 25,4

S 1420 PRE-CUT DIAGRIP™ 589 29 75-02 415

Smalle

40

4,2

10 +2

25,4

Husqvarnas diamantkæder og sværd til kædedrevne kapsave En serie diamantkæder af Professional-, Premium- og Quality-kvalitet til skæring i armeret beton og andre byggematerialer med forskellige hårdheder.

104

PRODUKTNUMMER

KÆDEDELING, TOMMER

KÆDE-/SVÆRDLÆNGE MM / TOMMER

ANTAL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 45 588 15 04-01 588 15 04-02

0,444 0,444

300/12 400/16

25 29

5,7 5,7

PXC 45 531 10 11-85

3/8

350/14

32

5,7

ELC 45 531 10 11-87

3/8

350/14

32

5,7

ELC 70 531 10 11-86

3/8

350/14

32

5,7

SLC 45 531 10 11-84

3/8

350/14

32

5,7

SVÆRD 300 mm /12" (0,444") 350 mm /14" (3 /8") 400 mm /16" (0,444")

587 78 14-01 506 34 62-14 587 78 14-02

KÆDETILBEHØR Reparationssæt til kædesegmenter (0,444") Reparationssæt til kædeled (0,444") Reparationssæt til kædesegmenter (3/8") Reparationssæt til kædeled (3/8")

588 10 68-11 588 10 68-12 531 10 11-94 531 10 11-95


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

Husqvarna Rescue-diamantskiver Skiven har et lag bestående af vakuumloddede diamanter, hvilket giver et fremragende resultat. Det gør skiven velegnet til skæring i de fleste materialer, som forekommer i en redningssituation. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

VARI-CUT FR3 574 85 39-01 574 85 40-01 574 85 41-01

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Husqvarnas bakelitbundne skæreskiver Skæreskiver af meget høj kvalitet, der er specielt udviklet til skæring med håndholdte kapsave. Kan skære i praktisk taget alle materialer. Et godt valg til skæring i stål og andre metaller. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

CENTERHUL, MM

MATERIALE

504 00 01-01 504 00 01-02 504 00 02-01 504 00 02-02 504 00 02-03 504 00 03-01 504 00 03-02 504 00 03-03 504 00 04-01 504 00 04-02 504 00 05-01 504 00 05-02 504 00 05-03 504 00 07-01 504 00 07-02 504 00 07-03 504 00 08-03 504 00 10-03

300 300 350 350 350 400 400 400 300 300 350 350 350 400 400 400 350 400

20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 20,0 22,2 25,4 20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 20,0 22,2 25,4 25,4 25,4

Sten Sten Sten Sten Sten Sten Sten Sten Stål Stål Stål Stål Stål Stål Stål Stål Skinner Skinner

105


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE Vores sortiment af diamantværktøj til vinkelslibere er udviklet med udgangspunkt i mange års erfaringer og karakteriseres ved løbende innovation og forbedringer. Elite-Cut-skiverne leverer maksimal skærehastighed og holdbarhed, mens Vari-Cut-skiverne er udviklet specielt til fagmanden, der både vil have god værdi for pengene og et godt resultat. Tacti-Cut-skiverne er et godt supplement til skiverne på Professional-niveau med høj skærehastighed og en god balance mellem pris og ydelse. Husqvarna Rescue-skiverne er beregnet til skæring i mange forskellige materialer, uden at det er nødvendigt at skifte mellem forskellige skiver. Må kun anvendes af uddannet personale. Husqvarnas slibetallerkener leveres i alle slibemiddelstørrelser til mange forskellige formål.

SPEED BRIDGE Elite-Cut-skiverne har en specialkonstrueret Speed Bridge (hastighedsbro)

mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skære­ støv mere effektivt. Farven på broen angiver, hvilket materiale skiven er optimeret til.

GULD

NYHED

SØLV

NYHED

NYHED

NYHED

BRONZE Der er flere oplysninger på side 14 -15.

ELITE-CUT PRODUKT

S 6

S 25

S 35

S 45

S 50

S 65

S 4

S 6

S 25

l l l

l

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

— — —

l l l

l l

— — —

l l l

l

— —

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

— — — —

l

l

l l

l

l l l

— — —

— — —

— — —

— — —

— — — —

— — — —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Natursten Beton Tegl Slibende materialer Gasbeton Jern Duktilt jern l l l

106

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

l

l

l


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

VARI-GRIND PRODUKT

G 35

MATERIALE Natursten Beton, blød Beton, mellemhård Beton, hård Tegl l l l

= Optimal 

NYHED

l l

= God 

l

NYHED

= Acceptabel 

G 45

TACTI-GRIND G 50

G 65

G 45

G 50

G 65

l

l

l l

l

l

l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l

l

l l

l l

l

l l

l l

— = Anbefales ikke

NYHED

NYHED

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35

S 45

S 50

S 65

S 90

FR3

S 4

— —

— —

l l l

— — —

l

— — —

— — —

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l

l l l

l

l l

l

l l l

— — — — — —

l

l l

l l l

— — —

— — —

l l l

l

— —

l l l

— — — —

l

— — —

— — —

— — —

— — —

l l l

S 35 TURBO

S 50

S 65

l l

l l l

l l

— —

— — —

107


Husqvarna Elite-Cut-skiver til vinkelslibere Professional-skiver, der giver maksimal skærehastighed og holdbarhed. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S6 579 81 88-30 579 81 88-40

115 125

Helbane Helbane

Flad Flad

10 10

22,2 22,2

S 25 579 80 44-30 579 80 44-40 579 80 44-80

115 125 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

22,2 22,2 22,2

S 45 579 80 50-80

230

Segmenteret

Bro

15

22,2

115 125 150 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro

12 12 12 12 15

22,2 22,2 22,2 22,2 22,2

230

Segmenteret

Bro

15

22,2

S 50 579 80 47-30 579 80 47-40 579 80 47-50 579 80 47-60 579 80 47-80 S 65 579 80 51-80

Husqvarna Vari-Cut-skiver til vinkelslibere Premium-skiver til stor skærehastighed og med stor slidstyrke til skæring i alle materialer.

108

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S4 579 81 89-30 579 81 89-40

115 125

Helbane Helbane

Flad Flad

10 10

22,2 22,2

S6 582 21 11-30 582 21 11-40 582 21 11-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 25 579 80 72-30 579 80 72-80

115 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo Turbo

10 10

22,2 22,2

S 35 579 80 73-30 579 80 73-40 579 80 73-80

115 125 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 45 579 80 75-80

230

Segmenteret

Turbo/Flad

10

22,2

S 50 579 80 79-30 579 80 79-40 579 80 79-50 579 80 79-51 579 80 79-60 579 80 79-80

115 125 150 150 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 30,0 22,2 22,2

S 65 579 80 80-80

230

Segmenteret

Turbo/Flad/Flad +

10

22,2

S 90 579 80 81-40

125

Segmenteret

Flad

10

22,2

FR3 RESCUE 577 10 36-01 574 85 37-01 574 85 38-01

115 125 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

22,2 22,2 22,2


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

Husqvarna Tacti-Cut-skiver til vinkelslibere Skiver i Quality-kvalitet til mindre intensiv kommerciel skæring i de fleste materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S4 579 81 96-30 579 81 96-40 579 81 96-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Flad Flad Flad

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 35 579 82 04-30 579 82 04-40 579 82 04-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 50 579 81 92-30 579 81 92-40 579 81 92-60 579 81 92-80

115 125 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad

10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 82 05-30 579 82 05-40 579 82 05-80

115 125 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad + Turbo/Flad +

9 9 9

22,2 22,2 22,2

Husqvarnas Vari-Grind-slibetallerkener Slibetallerkener i Premium-kvalitet til kommercielle opgaver og effektiv slibning af alle materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØJDE, MM

OVERGANG

SLIBETALLERKENGEOMETRI

G 35 579 82 11-01 579 82 11-30 579 82 11-40 579 82 11-50 579 82 11-60

100 115 125 150 180

5 5 5 5 5

22,2 / M 22,2 / M 22,2 / M 19,0 22,2

Vifte Vifte Vifte Vifte Vifte

G 45 579 82 13-30 579 82 13-40 579 82 13-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M 22,2 / M 22,2

Enkelt række Enkelt række Enkelt række

G 50 579 82 14-30 579 82 14-40 579 82 14-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M 22,2 / M 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 579 82 15-30 579 82 15-40 579 82 15-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M 22,2 / M 22,2

Dobbelt række Dobbelt række Dobbelt række

Husqvarnas Tacti-Grind-slibetallerkener Quality-slibetallerkener udviklet til mindre intensiv brug med et godt forhold mellem pris og ydelse. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØJDE, MM

OVERGANG

SLIBETALLERKENGEOMETRI

G 45 582 23 89-30 582 23 89-40 582 23 89-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Enkelt række Enkelt række Enkelt række

G 50 582 24 22-30 582 24 22-40 582 24 22-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 582 24 23-30 582 24 23-40 582 24 23-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Dobbelt række Dobbelt række Dobbelt række

109


ROBUSTE OG DRIFTSSIKRE SKÆRE­ MASKINER TIL STEN OG FLISER, DER KAN KLARE DE DAGLIGE UDFORDRINGER Husqvarnas sten- og fliseskæremaskiner er nemme at transportere rundt, og de er effektive og lette at arbejde med, uanset om du skal skære store teglsten eller små fliser. For os er det lige så vigtigt, at der er perfekt harmoni mellem materialet, maskinen og diamantværktøjet. Derfor kan du altid skære med stor nøjagtighed.

DRIFTSSIKKER Den stærke og pålidelige motor sørger for fremragende produktivitet og lang levetid.

ROBUST Den robuste ramme i ét stykke

med integrerede skæreskinner giver god afstivning og længere levetid.

Produktoversigt Husqvarna kan tilbyde otte sten- og fliseskæremaskiner optimeret til forskellige formål.

STENSKÆREMASKINER Husqvarnas

stenskæremaskiner er beregnet til effektiv og nøjagtig skæring af alle former for sten og byggeblokke. En stiv og robust konstruktion gør dem stabile nok til, at der kan skæres i store, tunge blokke. Transport, opsætning og håndtering klares nemt af én person.

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

1000

TS 100 R

1000

900

MAKS. SKÆRELÆNGDE

800

[mm]

700

700

700

695

600 0

MAKS. SKÆREDYBDE

100

100

[mm]

200 230

110

80

105


STEN- OG FLISESKÆRING

DIVERSE SKÆRING TS 60 klarer vertikalskæring, geringskæring og vinkelskæring.

HUSQVARNA TS 60 er udstyret med det innovative og

patenterede Jet Stream Water Containment System, som sikrer, at vand og slam bliver i vognen og genbruges, når der skæres. En vandstrøm, som passerer gennem vognens dræningsrende, minimerer slammet, så området rundt om skæremaskinen holdes rent uden vandstænk.

FLISESKÆREMASKINER Husqvarnas fliseskæremaskiner

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

er beregnet til effektiv og nøjagtig skæring af alle former for fliser i alle størrelser. De har brugervenlige styreanordninger, så der kan skæres vinkler med stor præcision. Transport, opsætning og håndtering klares nemt af én person.

TS 60

1000

900

800 730

726

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

700

660 600 0 46

50

40 78

100 200

111


STENSKÆREMASKINER

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

TS 100 R

SPECIFIKATIONER Effekt, W Spænding, V Svingninger, Hz Skiveaksel, omdr. /min. Maks. skivediameter, mm Maks. skæredybde, mm Maks. skærelængde, mm Spindelstørrelse, mm Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 400 125 /230 700 25,4 1120 × 600 × 600 96,0

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 350 100 700 25,4 1120 × 600 × 600 92,0

2200 230 /400 50 2800 300 (350) 80 (100) 695 25,4 1120 × 600 × 600 82,0

2200 230 /400 50 2800 350 105 1000 25,4 1400 × 840 ×1400 106,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

4

2

l

l

l

l

— — —

— — — — — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — — —

965 14 81-01, 230 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 S +  400 mm 965 14 81-07, 110 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 S +  400 mm

965 14 80-01, 230 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm 965 14 80-03, 110 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm

965 15 46-01, 230 V, 1-faset

FUNKTIONER Nulspændingsudløserkontakt Hoved til vinkelskæring Gaffelnøgle til skiveaksel Styr til lige skæring Vandpumpe Elektrisk pumpe med lynkobling Transporthjul Vinkelskæringsstyr Lynkoblingsflange Bakke til opsamling af slam Sideforlænger til bænk Sammenklappelige ben Halvautomatiske sammenklappelige ben Skivetilpasning 300 –350 mm Skivetilpasning 300, 350 og 400 mm

l

— — — — l

PRODUKTINFORMATION

112

965 15 46-04, 230 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 300 mm 965 15 46-03, 230 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 350 mm

965 15 40-02, 230 V, 1-faset, skive af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm


STEN- OG FLISESKÆRING

FLISESKÆREMASKINER

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

TS 60

SPECIFIKATIONER Effekt, W Spænding, V Svingninger, Hz Maks. skivediameter, mm Maks. skæredybde, mm Maks. skærelængde, mm Spindelstørrelse, mm Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

800 115 /230 50 230 46 /37* — 25,4 630 × 520 × 330 16,5

1000 115 /230 50 230 50 /100 730 25,4 1060 × 575 × 600 47,0

800 230 50 200 40 660 25,4 950 × 480 × 490 41,0

1800 230 50 254 78 /45* 726 16 932 ×700 × 468 36,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

965 15 36-01, 230 V 965 15 36-02, 115 V

965 15 38-02, 230 V 965 15 38-01, 115 V

965 15 37-01, 230 V

966 61 07-02, 230 V

FUNKTIONER Gaffelnøgle til skiveaksel Vinkelskæringsstyr Justerbart skærestyr Vandpumpe Hoved til vinkelskæring Sideforlænger til bænk Inkl. skive med helbane PRODUKTINFORMATION

*Ved 45 graders snit.

113


114


STEN- OG FLISESKÆRING

4 Komplet skærestyr og vinkelskæringsstyr

1 Lynkobling til enkel montering af skiven

2 Vinkelskæringsstyr til TS 300 E

3 Vinkelskæringsstyr til TS 73 R

9 Sammenklappelig buk er en hjælp under arbejdet

5 Skærpningsblok, 2 sider

6 Differentialkabel

7 Sidestøtte

Husqvarna TS 400 F TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Lynkobling til skive 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 10 Lasermarkørsæt Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Vandpumpe, 110 V

543 04 33-57 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 540 06 62-01 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04 543 04 59-00

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 04 34-50

Husqvarna TS 100 R TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Gaffelnøgle til skivemøtrik

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 4 Komplet skærestyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 9 Buk

501 17 99-01 543 04 62-73 543 04 62-74 543 05 91-20 543 04 14-10 543 07 20-29

Husqvarna TS 73 R TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 3 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 7 Sidestøtte Dæksel til vandbakke Vandpumpe, 230 V Vandpumpe, 115 V Gaffelnøgle til skivemøtrik

543 07 20-02 543 06 98-41 543 05 91-20 543 04 14-10 544 94 53-01 543 04 60-51 587 49 22-02 587 49 22-05 543 04 58-95

Husqvarna TS 66 R

Husqvarna TS 300 E TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Gaffelnøgle til skivemøtrik

10 Lasermarkørsæt (TS 400 F)

Husqvarna TS 230 F

Husqvarna TS 350 E TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Vandpumpe, 110 V Gaffelnøgle til skivemøtrik

8 Hjul til bord

543 85 01-75 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 06 64-23

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Skivemøtrik 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Vandpumpe

543 85 03-28 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 05-03

Husqvarna TS 60 TILBEHØR OG RESERVEDELE 5 Skærpningsblok, 2 sider 8 Hjul til bord Vandpumpe, 230 V Vandpumpe, 120 V

543 05 91-20 577 94 71-01 577 52 01-05 525 82 56-03

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

115


DIAMANTVÆRKTØJ TIL STEN- OG FLISESKÆRING Dette professionelle sortiment er udviklet til intensiv brug. Det er optimeret til specielt krævende arbejdsmiljøer og materialer lige fra hårde keramiske fliser til stærkt slibende mursten med lav tæthed og teglsten. Detaljerne tager udgangspunkt i vores globale erfaring med krævende opgaver. Skivesortimentet omfatter adskillige støjsvage skiver med et specielt stamblad af stål, der reducerer støj med 50 % i forhold til traditionelle skiver. Såvel brugerne og andre i de omgivelser, der arbejdes i, anbefaler varmt disse skiver.

GULD BRONZE Der er flere oplysninger på side 14-15.

ELITE-CUT PRODUKT

GS 1

TACTI-CUT

GS 2

GS 50

GS 2

l l l

— — — — — — — —

l l l

— —

l l

l l l

l

l l l

l l

l

l

l l

l

l

l l

l l

l l

— — —

l l l

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Glas Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Granit, hård Marmor Granit, blød Beton Tegl Slibende materialer

l l l l l

ANBEFALET UDSTYR TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60 l l l

116

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 400 F, TS 350 E, TS 300 E TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60 TS 60


STEN- OG FLISESKÆRING

Husqvarna Elite-Cut-skiver til sten- og fliseskæremaskiner Skiver i Professional-kvalitet til sten- og fliseskæremaskiner. Mange forskellige anvendelsesmuligheder, da der kan skæres i de fleste materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

ANDET

GS 1 579 80 32-60 579 80 32-80

180 230

Helbane Helbane

Flad Flad

10,0 10,0

25,4 25,4

— —

GS 2 579 80 34-60 579 80 34-70 579 80 34-80 579 80 34-90 579 79 81-10 579 79 81-20

180 200 230 250 300 350

Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane

Flad Flad Flad Flad Flad Flad

10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne

GS 50 579 80 41-10 579 80 41-20 579 80 41-30 579 80 41-60 579 80 41-70 579 80 41-80 579 80 41-90

300 350 400 500 600 900 1000

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad Flad Flad Flad

12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 60,0 60,0

Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne — — — —

*Skivediametrene er nominelle.

Husqvarna Tacti-Cut-skiver til sten- og fliseskæremaskiner Quality-skiver udviklet til knap så intensiv professionel fliseskæring med et fornuftigt forhold mellem ydelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SKIVEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

GS 2 579 80 36-40 579 80 36-60 579 80 36-80 579 80 36-91 579 83 90-10

125 180 230 250 300

Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane

Flad Flad Flad Flad Flad

10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

22,2 25,4 25,4 25,4 25,4

*Skivediametrene er nominelle.

117


UHYRE EFFEKTIVE OG KOMPAKTE ROBOTTER TIL SIKKER NEDBRYDNING Vores fjernstyrede robotter til nedbrydningsarbejde har høj effekt, lav vægt og et funktionelt design, og de er udstyret med det allernyeste inden for maskiner til nedbrydning. De er det indlysende valg, når der kræves maskiner, der nemt kan manøvreres omkring, og som samtidig er stærke og stabile med lang rækkevidde. Vores DXR-maskiner har markedets mest moderne og enkle fjernbetjening med hidtil uset brugervenlighed og et velgennemtænkt design. Når dette kombineres med vores erfaring, knowhow og globale tilstedeværelse, kan du samtidig være sikker på at have let adgang til kompetent service og support.

DXR-BRUGSVEJLEDNING Se Husqvarnas DXR-modeller i aktion, og få mere at vide om, hvordan de bruges på www.dxruserguide.com

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Produktoversigt Husqvarnas nedbrydningsrobotter omfatter fem basismodeller fra DXR 140 med en effekt på 15 kW og en arm, der kan drejes 360°+ til DXR 310 på 22 kW med teleskoparm. Robotterne vejer mellem 985 og 2020 kg. Når man regner funktionspakkerne med, fås DXR-modellerne i 17 forskellige varianter. Du opnår den bedste produktivitet ved at vælge den sammensætning, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med. [m]

DXR 300

DXR 250 4

ma re

em

ad m 3,7

3 DXR 270

DXR 140

; op

DXR 310

m ,8 m d4 5,5 m o pa ,5 ad m; d5 pa 4,5 d ;o m 4,4

DXR 310  + S DXR B2 300 02  + S Fre B3 ma DXR 0 d 2F 270 rem 5,2 m  / D XR a ;o d5 25 DXR 0 + ,1 m p 140   S  + S B2 B1 02 52 F Fr

5

ad

22 kW

22 kW 19 kW

20

19 kW

2 15 kW

EFFEKT

1

10

[kW]

[m]

0 0

VÆGT [kg]

2

3

RÆKKEVIDDE, FREMAD OG OPAD [m]

1000

2000

118

1

985 kg

1750 kg 2020 kg

1960 kg

1620 kg

4

5


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

KOMPAKT Maskinen fylder ikke mere i bredden, end at den kan passere igennem almindelige døråbninger. Den lave højde giver et godt udsyn hen over maskinen, når du arbejder. Ud over at give maskinen et lavt tyngdepunkt gør det også arbejdet mere effektivt og sikkert. Støttebenene har ekstra stor spændvidde, så maskinen står stabilt og kan arbejde effektivt.

FLEKSIBEL Husqvarnas nedbrydningsrobot DXR 140 har

en uhyre praktisk egenskab: Dens arm kan rotere 360 grader. Derfor er rækkevidden fremragende, så du kan arbejde mere effektivt uden at flytte robotten, når den først står fast på støttebenene.

TRÅDLØS Fjernbetjeningen til Husqvarna DXR er en af de mest moderne og letanvendelige på markedet – velgennemtænkt og brugervenlig. Den styrer alt, maskinen foretager sig, enkelt og bekvemt. Fjernbetjeningen er udstyret med et 3,5" farvedisplay, der er let at aflæse. Desuden benyttes Bluetooth-teknologi.

PRODUKTIVE Disse maskiner har et højt effekt- /vægtforhold. De er lette at betjene takket være det gennemtænkte, funktionelle design, den innovative konstruktion og teknologien bag. De er hurtigt på plads og er derefter klar til at gå i gang uden tidskrævende forberedelse.

119


FABRIKSINSTALLEREDE FUNKTIONSPAKKER ØGER PRODUKTIVITETEN Nu kan du vælge, at din Husqvarna DXR skal leveres med ekstra funktioner, som forbedrer nøjagtigheden, ydeevnen og beskyttelsen. Det sparer tid og penge at installere og montere disse pakker i et rent fabriksmiljø, og det maksimerer de installerede funktioners kvalitet. Tre funktionspakker kan i øjeblikket leveres fabriksmonteret: P1, P2 og P3. (De medfølgende komponenter kan også installeres og monteres efter købet). Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.com.

HYDRAULIKFUNKTION (P1) FORBEDRET KØLING (P2) VARMEBESKYTTELSE (P3)

FORBEDRET KØLING (P2)

DXR får mulighed for at arbejde kontinuerligt med fuld effekt i højere omgivende temperaturer og med større produktivitet, f.eks. når der arbejdes i cementovne og stålfabrikker. Fås til DXR 310, DXR 300, DXR 270 og DXR 250

HYDRAULIKFUNKTION (P1)

Brugeren kan med stor nøjagtighed kontrollere en ekstra hydraulisk funktion såsom tangens eller saksens aksiale rotation. Omfatter desuden beskyttelsesskjolde til de udvendige hydrauliske cylindere. Fås til alle DXR-modeller.

120


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

H

yd

li rau

ksæ

tt

ks il e C

tra

yl

fu

ti nk

er ind

= Fabriksinstallation

bes

on

er

kyt

se tel

ssæ

l Kø

2 t (C

k epa

ke

 + C

som

3) tilb S

eh

ø rs

lan

s

æt

e geb

sky

ls tt e

e

B

ra n

æ dh

mm

e

e nd

hy

S

dra

bå tål

ko uli

lie

  2 / 20 B S l t) m t ti ra ha sæ sepa til s t e s s æ tel ille ers kyt (best ng s æ e eb 303 orl rm lef Kø Va SB r me

nd S

fø tål

dd

er

= Eftermontering

Slangebeskyttelse og brandhæmmende hydraulikolie VARMEBESKYTTELSE (P3) DXR kan bruges til at fjerne slagger i varme smelteanlæg og lignende. Beskytter vitale dele mod skader forårsaget af varmestråling eller varmeledning. Fås til DXR 270, DXR 300 og DXR 310.

Stålbånd

Stålfødder

Køleforlængersæt til hammer

Varmebeskyttelsessæt til SB 202 / SB 302 (bestilles separat)

121


NEDBRYDNINGSROBOTTER SPECIFIKATIONER Effekt, kW Vægt, kg Rækkevidde opad / fremad, m* Dozerblad / støtteben Teleskopisk / ikke teleskopisk Flow 50 / 60 Hz, l /min. Systemtryk, nominel maks., bar Systemtryk, øget maks., bar Flowregulering til værktøj og system, l /min. Pumpetype Bredde, maskinkrop, mm Længde, maskinkrop, mm Højde, maskinkrop, mm Fjernbetjening Kommunikation Område, radio

DXR 310

DXR 300

22 2020 5,5 / 5,2 Støtteben Teleskopisk 75 200 250 0 – 75 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

22 1960 5,5 / 5,1 Støtteben Ikke teleskopisk 75 200 250 0 – 75 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

965 99 53-02 965 99 53-06, inkl. hydraulikpakke (P1) 965 99 53-07, inkl. kølepakke (P2) 965 99 53-08, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

967 19 56-01 967 19 56-02, inkl. hydraulikpakke (P1) 967 19 56-03, inkl. kølepakke (P2) 967 19 56-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

PRODUKTINFORMATION

*Maskinens rækkevidde er målt med hammer SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270, DXR 250), SB 152 (DXR 140) fra midten af rotationen til hammerens yderste punkt og med maskinarmen maksimalt udstrakt i vandret stilling.

122


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

DXR 270

DXR 250

DXR 140

19 1750 4,8 /4,5 Støtteben Ikke teleskopisk 65 200 250 0 – 65 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

19 1620 4,8 /4,5 Dozerblad Ikke teleskopisk 65 200 250 0 – 65 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 1695 (inkl. dozerblad) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

15 985 4,4 /3,7 Støtteben Ikke teleskopisk 52 200 250 0 – 52 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 771 1614 (inkl. støtteben) 854 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

967 19 55-01 967 19 55-02, inkl. hydraulikpakke (P1) 967 19 55-03, inkl. kølepakke (P2) 967 19 55-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

966 04 25-03 966 04 25-04, inkl. hydraulikpakke (P1) 966 04 25-05, inkl. kølepakke (P2)

966 52 93-02 966 52 93-06, inkl. hydraulikpakke (P1)

123


KNUSERE

DCR 300

DCR 100

KOMMENTAR

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Knusestyrke, kN / t

274 430 440 /45

Dybde, mm

200

192 425* /325** 335 /34 317 /32 193**

Armeringsstørrelse, mm

30

28

DXR 310 /300 /270 /250

DXR 140

966 78 64-01, inkl. slanger og adapterplade

966 78 63-01, inkl. slanger og adapterplade

Maks. effekt ved spidserne (i maksimalt åben position, knusestart) Stor dybde, hvilket giver stor driftseffektivitet

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

*Split i yderstilling.  **Split samlet.

Knusekæbe til DCR 300

Knusekæbe til DCR 100

STÅLSAKS

DSS 200

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Maks. knusestyrke, kN / t Dybde, mm

TILBEHØR DCR 300 Knusekæbe

579 02 65-01

185 200 841 / 85,7 135

RESERVEDELE DCR 300 Klippekant til armeringsjern Knusespids

579 00 93-01 579 01 85-01

TILBEHØR DCR 100 Knusekæbe

579 02 66-01

RESERVEDELE DCR 100 Klippekant til armeringsjern

579 02 42-01

RESERVEDELE DSS 200 Kniv, buet Kniv, lige

587 01 95-01 587 01 94-01

KLIPPEDIMENSIONER MAKS. Bjælker /profiler, mm / tommer Firkantjern, mm / tommer Rør, mm / tommer Firkantrør, mm / tommer U-bjælke, mm / tommer

IPE 120 (120 x 64 /4,7 x 2,5) 30 x 30 /1,18 x 1,18 75 x 5,0 /2,95 x 0,20 60 x 60 x 5,0 /2,4 x 2,4 x 0,2 IPE 100 (55 x 100 /2,2 x 3,9)

ANBEFALES TIL DXR 310 /300 /270 /250 /140 PRODUKTINFORMATION 967 27 80-01, inkl. slanger og adapterplade

DXR 310 /300 /270 /250

SKOVL

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Bredde, mm Volumen, L

DXR 140

BRED

STANDARD

SMAL

BRED

STANDARD

SMAL

90 770 105

70 520 85

50 300 40

60 770 60

58 520 55

50 300 40

587 97 57-01

587 31 07-01

587 31 08-01

587 31 09-01

587 31 10-01

587 31 08-02

PRODUKTINFORMATION

124


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

MULTIKLO

MG 200

MG 100

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Knusestyrke, kN / t Bredde, mm

175 750 15 /1,5 450

90 600 5,9 /0,6 300

DXR 310 /300 /270 /250

DXR 140

586 74 30-01, inkl. slanger og adapterplade

586 74 29-01, inkl. slanger og adapterplade

HAMMERE

SB 302

SB 202

SB 152

SPECIFIKATIONER Vægt, kg

300

200

140

DXR 300

DXR 310 /300 /270 /250

DXR 140

586 50 13-01, inkl. slanger og adapterplade

522 48 24-01, inkl. slanger og adapterplade

576 18 91-01, inkl. slanger og adapterplade

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

NYHED

Mejsel (lodret)

Mejsel (bred)

Mejsel (spids)

TILBEHØR SB 302 Varmebeskyttelsessæt til hammer Mejsel, lodret, 80 cm Mejsel, bred 77 cm Mejsel, spids, 80 cm Mejsel, spids, lang, 100 cm Støvreduktionssæt, hammer

586 70 28-01 586 50 11-01 586 50 12-01 586 50 10-01 586 50 10-02 583 80 72-02

TILBEHØR SB 202 Varmebeskyttelsessæt til hammer Mejsel, lodret, 60 cm Mejsel, bred 65 cm Mejsel, spids, 60 cm Mejsel, spids, lang, 90 cm Støvreduktionssæt, hammer

586 70 26-01 522 86 95-02 522 86 95-03 522 86 95-01 522 86 95-04 583 80 72-02

TILBEHØR SB 152 Mejsel, lodret, 51 cm Mejsel, bred 48 cm Mejsel, spids, 51 cm Støvreduktionssæt, hammer

576 63 35-02 576 63 35-03 576 63 35-01 583 80 72-01

DRUM CUTTER

DC 200

SPECIFIKATIONER Vægt under arbejde, kg Skærehovedets samlede bredde, mm Tromlens diameter, mm Antal mejsler, stk. Maksimal skærekraft@350 bar, kN Maksimalt drejningsmoment@350 bar, kNm Maksimal betonstyrke, MPa

200 500 240 56 12,6 1,4 25

ANBEFALES TIL DXR 310 / 300 / 270 / 250 / 140 PRODUKTINFORMATION 583 80 70-01, inkl. slanger og adapterplade

125


Husqvarna DXR 310 / DXR 300 / DXR 270 / DXR 250 TILBEHØR SB 310 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller Sele

576 37 31-01 586 70 13-01 586 70 25-01 586 70 29-01 579 21 73-01 583 80 71-04 583 80 73-04 501 79 31-01 587 73 82-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 300 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller Sele

581 80 87-01 586 70 21-01 586 70 25-01 586 70 30-01 579 21 73-01 583 80 71-03 583 80 73-03 501 79 31-01 587 73 82-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 270 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller Sele

581 80 86-01 586 70 21-01 586 70 27-01 586 70 31-01 579 21 73-01 583 80 71-02 583 80 73-02 501 79 31-01 587 73 82-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 250 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 5 Stålskinne, 1 stk.*** 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller Sele

581 80 86-01 586 70 21-01 586 70 25-01 579 21 73-01 583 80 71-02 583 80 73-02 501 79 31-01 587 73 82-01 501 79 30-01

RESERVEDELE Batteri Batterioplader Hammersmørefedt Kabel, fjernbetjening Oliefilter Lynkoblingssmørefedt, hun Lynkoblingssmørefedt, han Lynkoblingsværktøj, hun Lynkoblingsværktøj, han Gummifod Gummibælter Stik 63 A (hun) Stik 63 A (han) Stålfodssæt

587 31 16-01 510 28 50-03 521 91 77-01 510 28 20-01 510 14 45-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 505 03 46-02 505 26 87-01 531 11 71-32 510 27 77-01 587 18 63-01

RESERVEDELE Batteri Batterioplader Hammersmørefedt Kabel, fjernbetjening Oliefilter Lynkoblingssmørefedt, hun Lynkoblingssmørefedt, han Lynkoblingsværktøj, hun Lynkoblingsværktøj, han Gummifod Gummibælter Stik 32 A (hun) Stik 32 A (han) Stålfodssæt

587 31 16-01 510 28 50-03 521 91 77-01 510 28 20-01 574 71 39-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 505 03 46-02 579 32 84-01 578 12 15-01 510 27 77-02 587 18 63-01

* De ekstra funktioner i hydrauliksættet kræves ved anvendelse af MG 200, MG 100 og DSS 200. ** Leveres uden olie. *** Skal afkortes.

1 Hydrauliksæt til ekstra funktion

2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3)

3 Kølepakke som tilbehørssæt

Husqvarna DXR 140 TILBEHØR 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller 10 Hjulvægt Adapterplade DSS 200 Sele

584 30 13-01 586 70 20-01 583 80 71-01 583 80 73-01 501 79 31-01 587 73 82-01 579 39 44-01 586 41 67-01 501 79 30-01 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt

126


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

NYHED 5 Stålbånd

9 Service controller

7 Dræningssæt

NYHED

6 Støvreduktion, maskine

8 Taljebælte til fjernbetjening

10 Hjulvægt

127


128


NOTER

129


KONTAKTOPLYSNINGER

Husqvarna Construction Products er førende på verdensmarkedet inden for udstyr og diamantværktøj til bygge- og anlægsbranchen samt stenindustrien. Vi leverer effektivt og pålideligt udstyr til brugere over hele verden. Dermed sikrer vi, at vores professionelle brugere kan være stolte over veludført arbejde. Og stolte fagfolk er vores bedste belønning. husqvarnacp.dk

Telefon: 70 26 47 75 Mail: hcp@husqvarna.dk Servicecenter Vest Bavne Allé 2C 8370 Hadsten Servicecenter Øst Lunikvej 24E 2670 Greve

SERVICE, SUPPORT OG LØSNINGER MED DIG OG DIN VIRKSOMHED I CENTRUM Hos Husqvarnas servicecentre kan du altid forvente at møde servicemindede og vidende medarbejdere, som med udgangspunkt i dine specifikke behov og forventninger leverer service, support og forretningsløsninger i verdensklasse. På den måde kan vi sikre os, at du får det maksimale udbytte af dine maskiner med færrest mulige problemer.   Det betyder samtidig, at du kan koncentrere dig om din forretning, dine kunder og dine medarbejdere. Når du arbejder sammen med Husqvarna, behøver du kun være i kontakt med én leverandør, fordi vi kan levere et omfattende udstyrssortiment og langsigtet service. Eller for at sige det på en anden måde – du kan få det hele ét sted.   Vi vil gerne kunne tilbyde hurtig og korrekt service og reparation hos vores servicecentre, og derfor har vi udviklet en avanceret proces, der også omfatter den nyeste teknologi. Dette er en væsentlig del af vores målsætning om at give dig branchens bedste serviceoplevelse.


Copyright © 2017 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com Vi forbeholder os ret til at ændre i teknologi og specifikationer uden foregående varsel.

Stendahls. 115 03 84-06 DK.

PRODUKTKATALOG 2017 | CONSTRUCTION PRODUCTS

husqvarnacp.dk

(DK) 2017 Product Catalogue - Husqvarna Construction Products  

Produktkatalog 2017, Denmark