Page 1

Komplette systemer til effektiv diamantboring


Kraft og intelligente løsninger i pe Når effektivitet måles i antal huller pr. time eller dag, har praktisk anvendelighed og ergonomi lige så stor betydning som rå kraft. Derfor har Husqvarna udviklet et intelligent sammensat produktprogram, som dækker ethvert behov inden for diamantboring – fra brugervenlige elektriske maskiner for håndholdt boring til avancerede og kraftige boresystemer med automatisk fremføring.

Husqvarna DM 220 er udstyret med Electronic Positioning System, som gør det nemt at bore i nøjagtigt den rigtige vinkel uden brug af borestander.

Den nyeste udvikling Husqvarnas helt specielle styrke er, at vi selv udvikler og producerer alle komponenter i vores systemer. Det gælder alt fra maskiner og stativer til diamantværktøj. Så når du vælger Husqvarna, er du sikker på at nyde godt af den nyeste teknologi. Vores nyskabende løsninger og dygtige servicemedarbejdere giver dig ikke blot et betydeligt konkurrencemæssigt forspring, men også tryghed på langt sigt, uanset om du arbejder professionelt med boring, lejer maskineri ud eller er entreprenør i byggebranchen.

Brugervenlige, fleksible systemer Ideen bag Husqvarnas systemkoncept er netop, at alle komponenterne skal kunne kombineres. Derfor arbejder alle maskiner, værktøj og stativer sammen om et perfekt resultat. Det er nemt at sammensætte det helt rigtige system til den type boring, du skal udføre. Og hvis du vil have hjælp til at vælge et system, kan du finde seks forslag til færdige boresystemer til en række forskellige opgaver i denne brochure. Det er hverken tidskrævende eller besværligt. 2


rfekt harmoni Innovative og rentable løsninger Hos Husqvarna lægger vi stor vægt på produktud­ vikling, og vores produktprogram omfatter en række spændende og unikke innovative løsninger. Et eksempel er Husqvarna AD 10 med automatisk fremføring. Du kan bore med optimal hastighed og arbejde på flere huller på én gang. Hvis du arbejder professionelt, er det ensbetydende med større effektivitet, dvs. flere huller pr. dag, og dermed også mulighed for større rentabilitet. Et andet eksempel er borekronerne i D 1200­serien med den revolutionerende Diagrip™­teknologi. Resultatet er diamantværktøj med overlegen borekapacitet og holdbarhed.

Husqvarnas unikke Diagrip™-teknologi er udviklet internt og bevirker, at diamanterne er fordelt optimalt over hele segmentet. Borekronen holder meget længere, og der kan bores med en hastighed, der er højere end med en traditionel borekrone.

Elgard™ viser med en lampe på LED-panelet, om du borer med optimal kraft. Du kan altså bore med maksimalt tryk og dermed forlænge maskinens og værktøjets holdbarhed.

Ergonomi, som er førende på verdensplan Alle vores produkter er karakteriseret ved anvendelighed og ergonomi. Det gælder alt fra placering og udformning af håndtag og betjeningsgreb til smarte løsninger, der gør arbejdet lettere og mindsker den fysiske belastning på brugeren. Som eksempler kan nævnes vores lette, kompakte borestativer i et design, der gør dem lette og hurtige både at installere og transportere.

3


Elektrisk boresystem med automatisk fremføring Et af de mest brugervenlige og produktive boresystemer på markedet. AD 10’s automatiske borfremføring øger effektiviteten og forbedrer ergonomien. Du behøver ikke selv fremføre boret manuelt, men kan i stedet forberede næste skridt, mens boringen foregår.

Scan QR-koden for at få flere oplysninger om dette system.

Husqvarna DM 340

Meget kraftig elektrisk boremaskine til store huller. Maks. Ø 400 mm. En lampe lyser på LED­panelet, når du arbejder med optimal belastning, dvs. med maksimal effektivitet og minimal slitage. Gearkassen med tre gear gør boremaskinen anvendelig til mange forskellige formål. Effekt 3,3 kW 1­faset. Vægt 14 kg.

Husqvarna DM 280

Kraftig elektrisk boremaskine til huller i mellemstørrelse. Maks. Ø 350 mm. En lampe lyser på LED­panelet, når du arbejder med optimal belastning, dvs. med maksimal effekti­ vitet og minimal slitage. Gearkassen med tre gear gør bore­ maskinen anvendelig til mange forskellige formål. Effekt 2,7 kW 1­faset. Vægt 14 kg.

Husqvarna Ds 450

Husqvarna aD 10

Boremaskine med automatisk fremføring. Installeres nemt på stativet og er let at bruge. Sikrer optimal fremføringshastighed. Du kan bore mere effektivt med mindre besvær. Maksimal fremføringshastighed 3,2 m /min. Vægt 3,6 kg.

Automatisk boring, vandret og lodret.

4

Robust stativ til Husqvarnas største elektriske boremaskiner. Forberedt til AD 10. Fremføring med to gear. Lyntilkobling af boremaskine. Borelængde 700 mm. Vægt 25 kg.

Automatisk vinkelboring.


Let at bruge. Du kan indstille fremføringshastighed, retning og effekt med ét betjeningsgreb. Deref­ ter klarer AD 10 selv boring og fremføring helt automatisk og stop­ per, når hullet er færdigt. Betje­ ningsgrebet bruges også til hurtig udtrækning af borekronen.

Optimal effekt. En lampe på LED­panelet på boremaskinen viser, om du arbejder med optimal effekt. Det sikrer det bedst mulige resultat uanset materialet og forlæn­ ger maskinens og værktøjets levetid.

Gearkasse med tre gear. DM 280 og DM 340 har en vand­ kølet gearkasse med tre gear til optimal boring. Tilslutningen til vandslangen kan vendes 180 grader, så den er lettere at komme til.

Let og kompakt. Stativet DS 450 er utroligt stabilt, men stadig både let og kompakt, så det er nemt at bruge og transportere.

anbefalet diamantværktøj MATERIALE

1220

1235

l

l

l

l l l l

l l l l

l l l l

AS FALT

T EgL

l l l l – = Anbefales ikke

l l

l l

N AT U RS T EN , g RAN I T / S AN DS T EN B ETON , H ÅRD B ETON , N ORMALH ÅRD

Husqvarna D 1200 DIaGrIp™

Borekronerne i D 1200­serien er udviklet til kraftige bore­ maskiner som DM 280 og DM 340. Segmenterne er opbygget efter den revolutionerende Diagrip™­teknologi, som sikrer optimal diamantfordeling, og som giver meget højere bore­ hastighed og holdbarhed end den traditionelle teknologi.

D 1200 DIAgRIp™-SERIEN 1210

B ETON , B LØD B ETON , S LI B EN DE

B ETON B LOK K E l = Optimalt

l = Godt l = Acceptabelt

1245

1265

– –

– –

l l l

l l l l l l

Der er flere oplysninger om tilbehør på side 13.

5


Gyroboresystem med automatisk fremføring Et af de mest fleksible og brugervenlige boresystemer på markedet. Gyrostativet med søljen er hurtig at montere. Boresøjlen kan placeres, så der kan bores i alle retninger fra én position. AD 10’s automatisk borfremføring sørger for maksimal produktivitet og fremragende ergonomi.

Husqvarna Ds 50 GyrO

Et stabilt og ekstremt fleksibelt stativ af stål. Du kan bore opad, nedad, vandret og i en hvilken som helst vinkel fra én position. Det perfekte stativ til effektiv hulboring. Nemt at installere med en søj­ le, som går fra gulv til loft. Det sparer tid, og du skal ikke bore huller til expandere. Borelængde 670 mm. Vægt 56 kg.

Husqvarna aD 10

Automatisk fremføringsenhed, der monteres på stativet. Styrer fremføringen af boret med optimal hastighed. Meget nemt at bruge. Mindsker belastningen på brugeren og gør boringen mere effektiv. Maksimal fremføringshastighed 3,2 m /min. Vægt 3,6 kg.

Husqvarna DM 340

Meget kraftig elektrisk boremaskine til store huller. Maks. Ø 400 mm. En lampe lyser på LED­panelet, når du arbejder med optimal belastning, hvilket er ensbetydende med maksimal effektivitet og minimal slitage. Gearkassen med tre gear gør boremaskinen anvendelig til mange forskellige formål. Effekt 3,3 kW 1­faset. Vægt 14 kg.

Automatisk vinkelboring.

Automatisk boring i loftet.

6

Automatisk boring i gulvet.

Lodret hulboring.


Hurtig og nem installation. Stativet er hurtigt at sætte op med søjlen mellem gulv og loft, og der skal ikke bores huller til expandere.

Endeløse muligheder. Når stativet først er på plads, kan du bore opad, nedad, vandret eller i en hvilken som helst vinkel fra én position.

Exceptionel ergonomi. Systemet er med til at forhindre arbejdsrelaterede skader og ulykker, fordi du kan undgå tunge løft og ubekvemme arbejdsstillinger, f.eks. i forbindelse med fremføringen.

Husqvarna D 1200 DIaGrIp™

Borekronerne i D 1200­serien byder på stor kapacitet, som udnyttes optimalt af den kraftige DM 340­boremaskine. Segmenternes specielle design sikrer hurtig og nem start. Kombineret med Gyro­stativet, som gør det muligt at bore i forskellige vinkler, får du en stor fordel.

anbefalet diamantværktøj MATERIALE

D 1200 DIAgRIp™-SERIEN 1210

1220

1235

l

l

l

l l l l

l l l l

l l l l

AS FALT

T EgL

l l l l – = Anbefales ikke

l l

l l

N AT U RS T EN , g RAN I T / S AN DS T EN B ETON , H ÅRD B ETON , N ORMALH ÅRD B ETON , B LØD B ETON , S LI B EN DE

B ETON B LOK K E l = Optimalt

l = Godt l = Acceptabelt

1245

1265

– –

– –

l l l

l l l l l l

Der er flere oplysninger om tilbehør på side 13.

7


Hydraulisk boresystem til tungt arbejde Et utroligt robust hydraulisk boresystem af den klassiske type. Udviklet til at klare krævende boreopgaver med det mindst mulige servicebehov. Husqvarnas kraftigste boresystem nogensinde.

Husqvarna DM 406 H

En robust og kraftig boremaskine til tungt arbejde. Maks. Ø 650 mm. Mekanisk gearkasse med 2 gear og 3­trins hydraulisk regulering af omdrejninger pr. minut. Effekt 9,3 kW. Vægt 16 kg.

Husqvarna Ds 70 aTs

Robust og stabilit stativ af stål til huller op til Ø 650 mm. Søjlen kan drejes og vippes, så boret hurtigt kan indstilles korrekt. Bagstøtten sørger for ekstra styrke og præcision. Borelængde 680 mm. Vægt 37 kg. Husqvarna pp 325 E

Elektrisk aggregat til DM 406 H og andet hydraulisk udstyr. SoftStart™ sikrer en blød og blid start. En kompakt enhed, der nemt kan transporteres af én person. Kan køre på en 16 A­sikring. Afgivet effekt 9,3 kW. Vægt 95 kg inkl. olie.

Store diametre.

8

Dyb boring.

Boring under vanskelige forhold.


Hydraulisk regulering af omdrejninger pr. minut. Med 3­trins hydraulisk regulering af omdrejningstal pr. minut kan du let justere omdrejningstallet under arbejdet og optimere hastigheden efter materialet.

Gearkasse med 2 gear. Mekanisk gearkasse, der i kombina­ tion med regulering af omdrej­ ningstallet pr. minut giver dig 6 gear og dermed maksimal boreeffektivitet uanset formålet. Gearkassen er vandkølet, hvilket øger levetiden.

stabil og fleksibel. Stativet er ekstremt stabilt, men samtidig også meget fleksibelt. Søjlen kan drejes 360 grader og vippes 180 grader, så du hurtigt kan indstille boret i den rigtige position.

anbefalet diamantværktøj MATERIALE

1220

1235

l

l

l

l l l l

l l l l

l l l l

AS FALT

T EgL

l l l l – = Anbefales ikke

l l

l l

N AT U RS T EN , g RAN I T / S AN DS T EN B ETON , H ÅRD B ETON , N ORMALH ÅRD B ETON , B LØD

Husqvarna D 1200 DIaGrIp™

Borekronerne i D 1200­serien er udviklet til kraftige bore­ maskiner som DM 406 H. Segmenterne er opbygget efter den revolutionerende Diagrip™­teknologi, som sikrer optimal diamantfordeling, og som giver meget højere borehastighed og holdbarhed end den traditionelle teknologi.

D 1200 DIAgRIp™-SERIEN 1210

B ETON , S LI B EN DE

B ETON B LOK K E l = Optimalt

l = Godt l = Acceptabelt

1245

1265

– –

– –

l l l

l l l l l l

Der er flere oplysninger om tilbehør på side 13.

9


Håndholdt boresystem med D-greb Et fleksibelt, brugervenligt boresystem til håndholdt boring. Ideelt under trange forhold, og hvor et stativ er for upraktisk. Til større huldimensioner bruges stativet. Ideelt system til fuldtidsarbejde eller udlejningsformål.

Husqvarna DM 220

Brugervenligt boresystem med ergonomisk D­håndtag. Det forreste håndtag kan vinkles 180 grader, så det bliver lettere at bore under trange forhold. Electronic Positioning System angiver, hvornår du har den rigtige borevinkel. Frihåndsboring: maks. Ø 80 mm. Boring med stativ: maks. Ø 150 mm. Kan bruges til våd­ eller tørboring. Gearkassen med 3 gear gør boremaskinen anvendelig til mange forskellige formål. Effekt 1850 W. Vægt 7,5 kg.

Husqvarna DC 1400

En let, kompakt og effektiv støvopsamler, der kan håndtere både våd­ og tørboring. Automatisk støvfilterrensning. Effekt 1400 W 1­faset.

Håndholdt tørboring.

10

Tørboring med stativ.

Husqvarna Ds 250

Kompakt aluminiumsstativ, udviklet til DM 220. Fremføring med to gear giver optimal hastighed afhængigt af formålet. Lyntilkobling af boremaskine. Perfekt til opgaver, der kræver, at stativet hurtigt kan installeres. Borelængde 684 mm. Vægt 16 kg.

Vådboring med stativ.


Korrekt vinkel. Electronic Positioning System har en LED­lampe, der viser, om maskinen holdes vandret eller lodret. Kan også indstilles på forhånd til en bestemt vinkel.

våd eller tør. DM 220 kan bruges til våd­ og tørboring. Det integre­ rede støvkontrolfunktion bruger samme tilkobling til vandslangen og slangen til støvopsamling.

Integreret knap til halv hastighed. Gør det lettere at starte ved lavere omdrejninger pr. minut. Den ergonomiske knap har integre­ ret SmartStart, som du kan bruge uden at skifte greb.

robust tilkobling. DM 220 monteres nemt på stativet takket være en robust tilkobling. Under frihåndsboring beskytter et plastdæksel tilkoblingen mod snavs og slitage.

Husqvarna DIaManTBOrEKrOnEr

Husqvarnas omfattende sortiment af diamantborekroner kommer virkelig til sin ret med dette boresystem. Til tørboring anbefales D 835, mens D 1200 Diagrip™ anbefales til vådboring. Disse bor har tyndere segmenter og rør, hvilket betyder hurtigere boring, selv med mindre, mere let håndterlige boremaskiner som DM 220. Det betyder også, at borekronerne kræver mindre fremføringspres, hvilket er en stor fordel ved frihåndsboring.

Scan QR-koden for at få flere oplysninger om dette system.

anbefalet diamantværktøj MATERIALE

D 1200 DIAgRIp™-SERIEN D 1210

FLI SER

l l l l l l l

NATURSTE N, g R A NIT NATURSTE N, SA ND STE N BE TON , HÅ R D BE TON , NO R M A LHÅ R D BE TON , BLØ D BE TON , SLIBE ND E

D 800-SERIEN

D 1235

D 835

l l l l l l

l l l l l l

A SFA LT

TE gL

l l

l l

l l

BE TON BLO KKE l = Optimalt

l = Godt l = Acceptabelt

– = Anbefales ikke

Der er flere oplysninger om tilbehør på side 13.

11


Håndholdt boresystem med pistolgreb Et robust og praktisk boresystem, der kan bruges uden stativ. Ideelt under trange forhold, og hvor et stativ er for upraktisk. Når der arbejdes med større borekroner, bruges stativet. Ideelt system til fuldtidsarbejde eller udlejningsformål.

Husqvarna DM 230

Robust elektrisk boremaskine med ergonomisk pistolgreb, der gør maskinen kompakt og praktisk. Frihåndsboring: maks. Ø 80 mm. Boring med stativ: maks. Ø 150 mm. Vandkølet gearkasse med tre gear. Effekt 1850 W. Vægt 7,0 kg.

Gearkasse med 3 gear. Optimal boring med gearkasse med 3 gear, så du kan justere hastigheden til alle materialer.

Håndholdt vådboring.

Husqvarna Ds 150

Let, stabilt borestativ udviklet til DM 230. Nemt at montere og afmontere. Perfekt til mindre opgaver, der kræver, at stativet hurtigt kan installeres. Borelængde 495 mm. Vægt 15,5 kg.

Håndholdt tørboring.

anbefalet diamantværktøj MATERIALE

D 1200 DIAgRIp™-SERIEN D 1210

FLISER

l l l l l l l

N AT U R S T E N , gR AN IT N AT U R S T E N , S AN D S T EN B E TO N , H ÅR D B E TO N , N O R M AL H ÅRD B E TO N , B L Ø D B E TO N , S L I B E N D E

pistolgreb. Ergonomisk udfor­ met pistolgreb giver god kontrol.

D 1235

D 800-SERIEN D 835

l l l l l l

l l l l l l

AS FALT

TEgL

l l

l l

l l

B E TO N B L O K K E l = Optimalt

l = Godt l = Acceptabelt

– = Anbefales ikke

Der er flere oplysninger om tilbehør på side 13.

12

Vådboring med stativ.


systemtilbehør Specifikationer findes i produktkataloget eller på www.husqvarnacp.dk

Husqvarna DC 1400

En let, kompakt og effektiv støvopsamler, der kan håndtere både våd­ og tørboring. Effekt 1400 W 1­faset.

Husqvarna WT 15

Muliggør vådboring uden adgang til rindende vand. Beholderen rummer 15 liter, hvilket er nok til ca. 45 minutters boring. Pumpen drives af en batteridrevet motor med en akkumulator på 18,5 V.

TELEsKOpIsK sTarTEnHED

Teleskopisk startenhed til nem og sikker start ved håndholdt boring.

BOruDTræKKEr

Gør det nemt at trække boret ud af hullet. Passer til de fleste borgevind.

vanDOpsaMLInGssysTEM

sTøv- OG sLaMOpsaMLErE

Fås i flere forskellige udgaver. Passer til alle systemer.

OvErGanG TIL BOrEKrOnE

Stort udvalg af overgange til forskellige gevind.

aFsTanDssTyKKE TIL HurTIG MOnTErInG

Til hurtig installation på stativ ved boring med store borekroner. Længde 50 mm.

Til opsamling af vand ved lodret boring over hovedhøjde med en elektrisk boremaskine.

vaKuuMFODpLaDE

paKnInG MED LynKOBLInG

Enhed, der frigør boremaskinens gevind fra borekronen.

Holder stativet fast uden at lave huller i overfladen nedenunder. Til DS 450, DS 250 og DS 150.

Husqvarna vp 200

Vakuumpumpe til vakuumplade. 230 V. Luftstrøm 2000 l / min. ved 0,9 bar.

CEnTrErInGsEnHED

Gør det let at starte hullet ved håndholdt boring. Til D 835.

FOranKrInGssæT

Stor, fleksibel møtrik, fastgøringsskrue og fem ankre.

13


systemoversigt Specifikationer findes i produktkataloget eller på www.husqvarnacp.dk

SYSTEM

ELEKTRISK BORESYSTEM MED AUTOMATISK FREMFØRINg

ELEKTRISK BORESYSTEM MED AUTOMATISK FREMFØRINg

Komponenter Effekt, watt

DM 280, DS 450, AD 10, D 1200 Diagrip™-serie 2700

DM 340, DS 450, AD 10, D 1200 Diagrip™-serie 3300

Motor

Elektrisk, 1-faset

Elektrisk, 1-faset

Spænding,V

230

230

Spindelhastighed ved fuld belastning, omdr. / min.

240 / 540 / 930

Bortilkobling

240 / 540 / 930 * 350 / 780 / 1340 ** Udvendig 1 1/4" 7 UNC

Borediameter, maks. mm

450

450

Borelængde, mm

700

700

Vægt i alt, kg

40,6

41,6

Lydtryk, dB(A)

88

88

Lydeffekt, dB(A)

97

97

Udvendig 1 1/4" 7 UNC

* Udgave med lav hastighed ** Udgave med høj hastighed

anbefalede borekroner Specifikationer findes i produktkataloget eller på www.husqvarnacp.dk Husqvarna D 1210 DIaGrIp™

Husqvarna D 1235 DIaGrIp™

Husqvarna D 1265 DIaGrIp™

Høj hastighed i meget hårde materialer Høj hastighed og exceptionelle friboringsegen­ skaber i meget hård beton og sten. Segmentud­ formningen bevirker, at slammet lettere føres bort og reducerer samtidig friktionen. Til bore­ maskiner fra 1,5 kW. Ø 52 – 350 mm.

Den mest alsidige borekrone En allroundborekrone til hurtig og nem boring til alle almindelige formål. Til boremaskiner fra 2,4 kW. Ø 36 – 350 mm.

Holdbarhed og friboring i slibende materialer Fremragende holdbarhed, når der arbejdes med slibende beton, asfalt og armerede materialer takket være en optimal kombination af binde­ middel og diamanter. Til boremaskiner fra 3 kW. Ø 52 – 350 mm.

Husqvarna D 1220 DIaGrIp™

Resultater under vanskelige forhold Giver optimal ydelse i mellemhård til hård beton. Arbejder ved høj hastighed og har frem­ ragende ydelse selv under vanskelige forhold. Til boremaskiner fra 2,4 kW. Ø 52 – 350 mm.

14

Husqvarna D 1245 DIaGrIp™

Ideel til mellemhårde og bløde materialer Fremragende holdbarhed ved krævende opgaver takket være den optimale kombination af binde­ midler og diamanter i segmentet. Til bore­ maskiner fra 3 kW. Ø 52 – 350 mm.


gYROBORESYSTEM MED AUTOMATISK FREMFØRINg

HYDRAULISK BORESYSTEM TIL TUNgT ARBEjDE

HÅNDHOLDT BORESYSTEM MED D-gREB

HÅNDHOLDT BORESYSTEM MED pISTOLgREB

DM 340, DS 50 Gyro, AD 10, D 1200 Diagrip™-serie 3300

DM 406 H, DS 70 ATS, D 1200 Diagrip™-serie 9300

DM 220, DS 250, D 1200 Diagrip™-serie 1850

DM 230, DS 150, D 1200 Diagrip™-serie 1850

Elektrisk, 1-faset

Hydraulisk

Elektrisk, 1-faset

Elektrisk, 1-faset

230

230

230

240 / 540 / 930

120 / 230 / 340 / 580 / 980 / 1400

580 /1400 / 2900

580 /1400 / 2900

Udvendig 1 1 / 4" 7 UNC

1 1/4" 7 UNC-spindel, CR 128-spindel

1 / 2" indvendigt gevind

350

650

1 1 / 4" udvendigt gevind, 1 / 2" indvendigt gevind 250

150

670

680

685

495

73,6

53

23,5

22,5

88

90

90

97

94

94

D 1200-sErIEn

Husqvarna D 835

Til små diametre og håndholdt boring Specialudviklede borekroner med tyndvæggede rør, tilkobling 1 / 2" G og en længde på 350 mm.

Alsidig borekrone til håndholdt tør- og vådboring En alsidig borekrone til tør­ eller vådboring med eller uden stativ. Til boremaskiner på 1,8 – 3 kW. Ø 37 – 200 mm.

D 1210 byder på meget høj hastighed og fri­ boringsegenskaber til alle håndholdte opgaver. Ø 8 – 151 mm. D 1235 har en tykkere krone (3 mm) fra dia­ meteren på 36 mm. Anbefales specielt til mere slibende materialer, på borestativer og til dybere boring. Ø 35 – 151 mm.

Husqvarna D 810

Alsidig borekrone til håndholdt vådboring Hurtigt og alsidigt værktøj til en lange række opgaver. Unik segmentform, som reducerer frik­ tionen. Speciel kroneform til diametre under 50 mm. Kortere længde og tyndvæggede rør til håndholdte maskiner. Ø 10 – 131 mm.

15


Scan QR koden for mere information om Husqvarna boresystemer.

Copyright Š 2012 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.com We reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.

Stendahls. 581 19 18-06 DK.

www.husqvarnacp.dk

HCP_Drillbrochure_DK_low  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you