__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

NR.1/8/OKTOBER 2020/21. NR. MARTS 2021 . ÅRGANGÅRGANG 22

OMR. 11 OMR.

AVISEN

NIKOLAJ JACOBSEN

DELTAG I DENNE UDGAVES KONKURRENCER FÅR DU LYS NOK? Flot stort spejl og lækker rygsæk

“En græsplæne er til at spille bold på”

Se gode råd til rigtigt lys

Se den nemmeste måde at holde toilettet rent Sådan undgår du at købe hælervarer

FIND ÅRETS FARVETREND

JANNI REE

“Nogen syntes vi var et umage par - Karsten og jeg” Forår i haven Vi giver forårsrabat på

Fliserens

SPAR

NY BYGNINGSPULJE ÅBNER

Se om du kan få tilskud

VÆLG TRYGT

BILFERIE I ÅR

SE 2 HELSIDER MED UDVALGTE OPHOLD

Spar penge på fyringsolie og landbrugsdiesel NU KUN DANSK KVALITET

DANSK KVALITET NU KUN

Variant 205 S1 4.595,Inkl. presenning og næsehjul

25%

Variant 205 S1Landbrugsdiesel 4.795, Fyringsolie Basis: Inkl. presenning og næsehjul Vejl. 9.901,50 kr./1000 L Online rabat: 2.653,50 kr.

Din pris: 7.248 kr. /1.000 l.*

Vejl. 11.164,50 kr./1000 L Online rabat: 2.666,50 kr.

Din pris: 8.498 kr. /1.000 l.*

april indtil 1.

FØR

EFTER

* Dagspris inkl. moms, afgifter og levering pr. 26/9 - 2020

Bestil nu på:

Ring 69 13 58 20 www.nanostone.dk

www.netbyggemarked.dk Se alle vores trailere på variant.dk

Fremragende

Se alle vores trailere på variant.dk


2

Læs i denne udgave Mange har længselsfuldt ventet på lysere tider. På flere måder. Corona har vendt op og ned på de flestes hverdag, og med foråret kan vi forhåbentlig snart vende tilbage til mere normale tilstande. Samtidig er det tidlige forår jo typisk en tid, hvor haven så småt vågner, og det skal ikke være særlig varmt, før vi finder en stol på terrassen og nyder at være ude.

I denne udgave af Hus & Have avisen kan du bl.a. møde håndbold-herrelandsholdets træner Nikolaj Jacobsen, deltage i flotte konkurrencer, finde havetips, tips til badeværelset og nye vinduer. Du finder mange flere gode artikler på www.husoghaveavisen.dk

 KONKURRENCE  SKYLARK er et stort og smukt spejl, der består af en flot sortlakeret jernramme med spejlglas. Et elegant og meget dekorativt spejl i et flot design til enten entré, stue eller soveværelse. Spejlet kan enten stå på gulvet eller hænges op lodret eller vandret. Spejlet vil blive leveret med fragtmand.

DELTAG &spejVlIND Nordal

værdi 3.790- kr.

Derfor skal du tilmeldes nyhedsbrev

Konkurrencen slutter den 7. april kl. 12. Vinderen får direkte besked via mail, så hold øje med din mailbox.

Er du ikke allerede tilmeldt Hus & Have avisens nyhedsbrev er nu en god anledning.

 Klik ind på www.husoghaveavisen.dk/konkurrencer/ for at deltage. 

Og hvorfor tænker du måske. Fordi du som modtager af Hus & Have avisen som udgangspunkt har interesseområder, du vil få glæde af at læse om i vores nyhedsbrev. Her vil du kunne tilmeldes ”huskalender” og ”havekalender”. Du får korte beskrivelser over sæsonrelaterede emner, korte tips til huset og

KOLOFON Hus & Have Avisen Traverbanevej 10 2920 Charlottenlund Tlf.: 70 20 01 82 / 29 46 01 82 annonce@husoghaveavisen.dk www.husoghaveavisen.dk

Redaktion: Bjarne Stæhr Annoncer: Bjarne Stæhr Tryk: Dansk Avis tryk Distribution: FK Distribution Sats: Vinkdesign.dk

Forside foto: Nikolaj Jacobsen Forbehold for trykfejl i tekst og annoncer

haven samt ekstra gode tilbud som modtager af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet sendes som udgangspunkt 1 gang om ugen. Når du tilmelder dig nyhedsbrev deltager du i konkurrencen om et Nordal spejl til en værdi af 3.800 kr. Vinderen trækkes 7. april (Er du allerede tilmeldt nyhedsbrev deltager du også i konkurrencen).

VIDEO TIL DVD/MP4 Boost dit immunforsvar Bestem selv kvalitet og pris DER ER FORSKEL PÅ KVALITET, VI KAN LEVERE ALLE TYPER. SE MERE PÅK VIDEOPRO.D

Prisen starter fra kun kr. 69,-

SPAR OP TIL

40%

DANMARKS FLOTTESTE KVALITET Smalfilm scannes

VANVITTIGT BILLIGT!! Hi8 Video8 VHS-C

DVD før 180,NU 69,-

MPEG4 + DVD før 300,NU 149,-

pr. bånd uanset længde - Pris & kvalitets garanti Minimum fakturering 250,- pr. kunde

SMALFILM SCANNING 8 mm, 9,5 mm, 16 mm, 35 mm Priseksempler på DVD/USB-Mp4

RKS DANMAESTE FLOTTITET KVAL

Meter Spole 20 7,5 cm 60 12,0 cm 90 14,8 cm 120 17,8 cm

(Pro) 90,310,410,530,-

(Basic) 70,235,310,400,-

(Lavpris) 50,160,210,270,-

Valgfrit til DVD/USB-MP4 kan sendes sikkert, eller indleveres i herlev og opbevares i sikkerhedsskab. Så dine minder er i trygge hænder.

VideoPro Filmlab

Lyskær 15 - 2730 Herlev - Tlf. 4492 9094 - www. videopro.dk - Man.-tors. 09.00-17.30 Fre. 09-14

”Verdens bedste antioxidant” kommer naturligt fra et lille bær. Aronia, der er sprængfyldt med mange aktive stoffer og gode vitaminer, samt forskellige antioxidanter, menes at have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret. Når aroniabær koldpresses bevares de gode egenskaber.

Mærk effekten på egen krop Planteskoleejer (Staudeengen) Hanne Rasmussen blev som 54-årig ramt af en blodprop i hjernen, og kom efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning hjem med tale-, førlighed- og balanceproblemer. Herefter begyndte Hanne Rasmussen at undersøge aronia. Pga. det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aronia være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt. ”I løbet af ½ år aftog trætheden og min førlighed blev bedre”, fortæller Hanne Rasmussen, der i dag er medicinfri.

Terapihave og plantecenter Staudeengens plantecenter har bl.a. stauder, sommerblomster, rhododendron, frugttræer og – buske og aroniabuske. De 3 tønder land med terapihave og plantecenter har åbent hver dag ml. kl. 10-17. Her tages imod både private, busselskaber og foreninger (ved større selskaber ring for aftale).

Årlig Aroniafestival Staudeengens årlige aroniafestival afholdes i år

Aronia er sprængfyldt med sunde egenskaber,, der er gode for din krop. den 14-15 august. Her vil være foredrag af læge Jerk Langer, zoneterapeut Vibeke Bøgh-Kristensen samt planteskoleejer Hanne Rasmussen. Temaerne er bl.a. bedre balance i kroppen, antiinflammatorisk kost, hvordan du bliver friskere i hverdagen, får styr på blodsukkeret og måske bruge mindre medicin.

Aroniaprodukter forhandles af Staudeengen samt mange Kvickly, Superbrugsen og Menu. Mere info. på tlf.: 6154 8485 el. 6154 8484 samt på www.staudeengen.dk (du finder netbutikken under fanen ”Aronia produkter”.)


3

3

Hvad er farvetrenden i år?

Hvis du vil betale for meget for dine nye vinduer!

Så glem bare at spørge os

At give vores bolig et nyt look er ikke bare et populært tidsfordriv og også en hobby mange holder af. Og det er ikke blevet mindre populært det seneste år, hvor mange har opholdt sig meget mere hjemme.

Sommertilbudfor

du har brug Bestil nu, hvis n sommer! nye vinduer inde

De blålige nuancer er for alvor blevet populære farver, når vi vælger at give boligen lidt farvespil. På www.husoghaveavisen.dk kan du se de 10 mest populære farvenuancer det seneste år. Psykolog Lee Chambers har givet sit bud på, hvad de forskellige farver signalerer, og hvorfor det er netop de nuancer, der er blevet så populære. I det kommende år forventes at de grå toner vil dominere. Ikke overraskende er den beroligende og afslappende grå tone efter et hektisk år blevet et must. En sådan alsidig farvebase kan bruges i alle rum i hjemmet.

Danmarks billigste i træ og plast www.vikavinduer.dk

Sådan kan du få et bedre indeklima

25% moms

Et godt indeklima er vigtigt for vores velbefindende. Med ganske få ændringer i hjemmet, kan du skabe de bedste forudsætninger.

Spar 24% på momsen. Vi kan alligevel ikke bruge den til noget. Afhent på vort tyske lager og slip med 19% moms.

oms Køb med tysk m

Se mere og find dine priser på vores hjemmeside: www.vikavinduer.dk

A/S VIKA vinduer A/S

Mange giver væggene farve i de blålige og grålige nuancer. Se på www.husoghaveavisen.dk de 10 mest populære farver og deres betydning.

VIKA vinduer A/S • Tværgade 3 DK 6330 Padborg Tlf. 7367 5060 • Fax 7367 5061 email: vinduer@mail.dk

Vi opholder os af gode grunde mere indendørs om vinteren, og specielt i denne tid er mange mere inde og hjemme i boligen. Det er derfor afgørende, at hjemmets indeklima er i orden. Er det ikke tilfældet, kan følgerne spænde bredt fra ubehag som hovedpine til mere alvorlige sygdomme som stress og depression. Der er flere ting, du kan gøre for at forbedre indeklimaet i din bolig. De tre vigtigste parametre er minimalt støjniveau, masser af lys og frisk luft. Du finder guides og råd til godt indeklima på husoghaveavisen.dk. Søg på indeklima.

Håndværkers ledproblemer forsvandt på en måned - med enkelt naturmiddel Søren Nielsen fra Mesinge er 46 år, og han er selvstændig tømrer med eget tømrerværksted. – Jeg har selvfølgelig fået nogle skavanker af at have arbejdet som tømrer i næsten 30 år, men det hører jo til faget, fortæller Søren Nielsen. – Da jeg så snakkede med Marianne fra Bidro, fortalte hun, at de havde fået et nyt produkt til ømme led, som hedder Ledflex, og hun spurgte, om jeg kunne tænke mig at prøve det. Ja, selvfølgelig kunne jeg det, og jeg har nu taget to Ledflex kapsler til min morgenmad i cirka 30 dage. Jeg er allerede imponeret over virkningen. For jeg har i længere tid godt kunne mærke knæene efter de dage, hvor jeg har arbejdet meget nede på knæ, og jeg har altid været træt i ryggen efter arbejdsdage på værkstedet. Min håndskrift er også blevet sværere at læse på grund af de lidt stive håndled. Men vupti – efter en måneds tid med

Ledflex er disse småskavanker stort set væk. Jeg nyder også, at disse småskavanker fra mit arbejde ikke længere begrænser mig i de ting, jeg gerne vil, når jeg har fri. Sidegevinsten er, at jeg også kan udstråle overskud, når jeg besøger nye og gamle kunder efter arbejdsdage, som oftest er fysisk krævende, slutter Søren Nielsen.

Ledflex indeholder flere farmakologisk aktive stoffer. Hovedingredienserne er ingefær, gurkemeje og pilebark i form af ekstrakter med højere doser af aktive stoffer, som øger den terapeutiske effekt på naturens egne præmisser. Derudover er der tilsat C vitamin der hjælper med at opbygge kollagen i brusk og knogler.

Ledflex forhandles af Matas, helsekostforretninger og danske webshops. Ønsker du at vide mere om Ledflex, gå ind på Bidro.dk.


af flade tage

4

Dansk verdensnyhed Ny dansk opfindelse fjerner nemt og effektivt kalkpletter i toiletkummen. Sanimaid® som er kendt for deres geniale og prisvindende hygiejniske toiletbørste har netop lanceret deres nyeste opfindelse ”WC Stain Remover”, som fjerner kalkpletter i toiletkummen på en ny smart måde. Mange døjer med meget kalk i vandet i Danmark og det giver grimme kalkpletter i toiletkummen. ”Vi kender alle til de udfordringer der er med at fjerne kalk i toiletkummen” siger opfinder Stig Brammer Knudsen. ”Du kan enten bruge kemikalier som typisk løber ned i vandet, eller en skuresten som er uhandy, samtidig med at ens hånd er i direkte kontakt med toilettet”. Begge dele er uhensigtsmæssigt fortæller Stig.

Corona forbedring!

Smart opfindelse Den udfordring har Sanimaid® løst med deres nyeste patenterede produkt WC Stain Remover, som består af et håndtag og løse slibepads som nemt påsættes med velcro. De kan i princippet anvendes flere gange alt efter behov, men løse refill slibepads kan købes, så man kan få glæde af produktet i mange år. Effektivitet og hygieje er i fokus, og WC Stain Remover sikrer en nem og komplet rengøring i hele toiletkummen.

Nyhed

Mange arbejder hjemme og som det ser ud nu, vil mange også nyde ferien hjemme. Derfor er vores udearealer mere i fokus, og er fliserne grimme og belagt med flisepest er indtrykket gråt og trist. Fliserne i hjemmet kan enten være lyse og pæne og give et fantastisk lysindfald, eller de kan være mørke og kedelige. Selvom vi denne vinter har oplevet sne, har vi de seneste vintre oplevet stigende temperaturer, som har gjort, at alle er hårdt præget af alger og flisepest.

Du kan se mere om WC Stain Remover og Sanimaids øvrige hygiejniske produkter på www.sanimaid.dk eller få yderligere information på info@sanimaid.com. På www.husoghaveavisen.dk kan du også læse mere om de effektive produkter og se en video af hvor nemt du bruge WC Stain Remover.

du at gøre noget ved dette, så har Nanostone har lige nu et ”early bird” tilbud. Få 25 % ved tilmelding og få renset så snart det er muligt.

• Lang holdbarhed - CENanostone har specialiseret sig i rensning og immærket med forventet prægnering af fliser. Herpågaranteres Danmarks levetid 25 år stærkeste imprægnering, med mere end 13 års • Simpel og hurtig er førende i Danmark Grunden til at mange døjer med flisepest, er der erfaring. Nanostone påføring - arbejdstime og ganyde at gå hjemme med et smil en logisk forklaring på. Flisepesten er en luftbå- ranterer, at du vilbesparelse Nanostone flisebehandling. ren lavsvamp, der får sin næring fra bl.a. regnvand på læben efter• enFremragende vedhæftning til næsten alle og støv. Det giver fine vækstbetingelser i Danmaterialer fx EDPM mark. gummi, bitumen, asfalt, metal eller beton. Nogle fliser er kun 1 år gamle, mens andre er 20 • Modstår Kontakt Nanostone for temperaturer yderligere år gamle. Fælles er, at de syner mørke og kedelige på -40 til 80 grader information på tlf.: 69 13 58 10 eller og ikke just hjælper på de mange timer vi arbejCelsius og kan kortvalæs mere på www.nanostone.dk der og tilbringer af fritid derhjemme. Så ønsker rigt klare temperaturer på op til 200 grader Celsius • Meget høj fleksibilitet (400 til 600%) • Ingen sømme, svejsninger eller kombinationer med andre nødvendige materialer • Testet efter den højeste europæiske standard – ETAG 005:2000 for Flydende påførte kan med 100% sikkerhed også nemt Gøre - Det - Selv! tagmembraner.

Nyhed til renovering flade med tageForhandes Renovering af utætteaf tage Udføres af:af: GØR DET SELV... - ELLER

Nu kan du med sikkerhed få et 100% tæt tag!

Find din nærmeste forhandler af Hypertectum på Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@peteForhandes rsolUdføres ling.dk af: www.bygma.dk af:

Du

Inden sommerens forventede store regnskyl kan du enkelt lægge en ny membran på dit tag, og sikre det bliver 100% tæt i mange år. Med HYPERTECTUM® flydende tagmembran rulles membranen på taget, med almindelig malerrulle i 2-lag, og du har et tæt tag.

10 år - på eksisterende:

HYPERTECTUM® bliver anvendt til behandling af slidte tagpaptage, samt alle andre steder hvor der kan opstå utætheder, som f.eks. altaner, betondæk, garager, skorstene osv. Hypertectum® behandlingen holder tæt i mange år på grund af en unik vedhæftningsevne. HYPERTECTUM® er en flydende polyuretan som udmærker sig ved sin meget store slidstyrke samt en fantastisk fleksibilitet på op til 600 %, hvilket betyder at den tåler stående vand op til 365 dage om året.

f.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® et nemt produkt at Find din nærmeSom GØR-DET-SELV er HYPERTECTUM® Som Forhandler: arbej de med. Danmark • Mail: roofer.aps@gmail.com ste forhandler af Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister. Hypertectum på www.roofer.dk • Tlf. 81 11 09 11 et nemt produkt at arbejde med. www.bygma.dk

lf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202

Tlf.: 3616 7205 • Mobil: 4013 7202 www.malerfirmaet@petersolling.dk

Lageradresse: METERBUEN 41 • 2740 SKOVLUNDE Forhandler: Østdanmark Mail: roofer.aps@gmail.com

Forhandler:

www.roofer.dk

Vi u lifte dlejer op ti Vestdanmark mtr. l 15

Ring og få et godt råd eller et tilbud fra en af vores specialister.

www.roofer.dk 81 11 09 11

Alt i tømrerarbejde!


GRØN OG GRATIS ENERGI med solceller og batteri Ny 2021 tilskudspulje er åbnet!

Ny 2021 tilskudspulje er netop åbnet! Få typisk 10.000 - 25.000 kr i nettotilskud

Via en ny grøn klimapulje kan du få tilskud*) til et nyt solcelleanlæg, og samtidig kan du udnytte det ekstra høje håndværkerfradrag. Se hvor meget tilskud DU kan få på: vivaenergi.dk/tilskud

HYBRID SOLCELLEANLÆG MED BATTERILAGER Vi leverer både almindelig og hybrid solcelleanlæg, hvor hybridanlægget har nogle ekstra fordele: • Vores hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elkøb yderligere. • Du får op til 60% bedre totaløkonomi i forhold til et alm. solcelleanlæg. • Bliv næsten selvforsynende med din egen grønne strøm i sommerhalvåret.

Tank grøn energi på elbilen

Ved at investere i et solcelleanlæg med batteri, kan du køre grønt det meste af sommerhalvåret i din (kommende) elbil. Selvom bilen først kommer hjem fx kl. 16, så rækker din egen grønne strøm til ca. 2/3 af din kørsel, set over hele året. Mere miljøvenligt bliver det ikke! Bestil et solcelletjek, så beregner vi også elbilens betydning for dit nye solcelleanlæg.

Reducer dit klimaaftryk og spar 40-70% på elregningen Elbesparelse 1. år:........................................................ 8.650,- kr Elbesparelse total (30 år): .......................505.000,- kr Årligt afkast i 30 år .................................................................... 16,2% Ovenstående er beregnet for et 4,3kWp hybridanlæg til 79.175 kr (GDS) ved et årsforbrug på 5000kWh samt elbil der kører 15.000 km om året og kommer hjem til opladning kl. 16. Evt. tilskud er ikke fratrukket. *) Det grønne puljetilskud beregnes som 60 øre pr. solgt kWh de første 5 år, plus ekstra tilskud til lithiumbatteri og sorte designpaneler.

Anelystparken 43B · 8381 Tilst · Tlf. 70 22 70 40 · Webshop: www.vivaenergi.dk Alle priser er inkl. moms og uden evt. montering. Vi leverer og monterer i hele landet.

SKARPE PAKKEPRISER: 3kWp anlæg ................kr. 28.750,Producerer ca. 2900 kWh om året.

4,3kWp hybridanlæg ..kr. 79.175,-

Ca. 4250 kWh om året, 6.5kWh lithiumbatteri.

7,4kWp hybridanlæg kr. 120.150,Ca. 7300 kWh om året, 7.5kWh lithiumbatteri.

Priserne gælder for komplette materialepakker med tagmonteringsystem til eternit, betontagsten eller stålplader. Evt. tilskud er ikke fratrukket.

Bestil et solcelletjek og bliv klogere på:

GRATIS SOLCELLE TJEK

TILSKUD

Fra den 15/3-21 kan du søge tilskud og få typisk 10.000-25.000 kr. i nettobeløb til dit nye anlæg.

HÅNDVÆRKERFRADRAG

Ved montering af nyt anlæg kan du i 2021 fratrække op til 50.000 kr. i skat for to personer.

SALG AF OVERSKUDSSTRØM

Producerer du mere strøm end din husstand kan bruge, så kan du sælge din overskudsstrøm.

TELEFON: 7022 7040 VIVAENERGI.DK/TJEK


6

Påskens traditioner

Tips! – Få mest mulig glæde af dine blomster

Når vi i dag bruger æg, kyllinger og blomster for at pynte til påske, er det en gammel tradition, der symboliserer æg som frugtbarhed. Traditionen videreføres i dag, og du kan lave de fineste dekorationer med blomster og æg.

Vælg friske blomster i butikken og undgå bundter, der ser “trætte” eller slatne ud.

Bladene skal være grønne og saftspændte, ikke gullige – og knopperne skal vise nogen farve, men bør ikke være fuldt udsprungne.

Stil afskårne blomster lyst, køligt og i kuldslået vand, lige når du kommer hjem. Lad dem stå der en times tid i indpakningspapiret. Skær et par cm af stænglerne – eller til den ønskede længde.

Stil blomsterne i en ren vase og kom ikke for meget vand i. Så risikerer du, at stænglerne rådner.

Husk at efterfylde vasen og også gerne skift vandet helt.

Blomster på løg behøver kun meget lidt vanding. For meget vand vil få dem til at blive lange og ranglede, og de klarer sig udmærket med fugtigheden i løget.

Stil ikke blomsterne i direkte sollys, og lade dem overnatte på et køligt sted.

Få nemme ideer til forskellige slags påskepynt med æg og forårsblomstrende løg på www.husoghaveavisen.dk

Tulipaner og æg Lav en kurv der er indbegrebet af påske og forår. Brug potter med kortstilkede tulipaner. Tag løgene ud af potterne og anbring dem tæt sammen i en kurv, der er foret med plast. Fyld mellemrummene ud med mos og læg pustede vagtelæg ind mellem stilkene.

Foto: iBulb

Applaus hvilestol

Sprøjtelakering i alverdens farver Tilpasses dine ønsker og behov

fra med en gang lak. Giv dit hjemPriser nyt liv København | Torvegade 55-57 | Tlf: 32 57 28 14 Kgs. Lyngby | Jernbanepladsen 19-25 | Tlf: 45 87 54 04 www.farstrupstole.dk

6.995,-

Stolebussen

Stolebussen Hvis du ikke kan komme til os, kommer vi til dig. Ring efter stolebussen på tlf. 48 87 54 04

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKERE I STEDET FOR AT KØBE 3 GODE GRUNDE TIL

Hvis du ikke kan komme til os, kommer vi til dig.

onel Professi

Ring efter stolebussen - På tlf. 45 87 54 04

Sprøjtelakering Sprøjtelakering Sprøjtelakering ii alverdens alverdens farver i alverdensfarver farver

ER BILLIGERE I STEDET AT LAKERE 1 DET En professionel sprøjtelakering af dine AT køkkenlåger, døre, inventar, FOR KØBE NYT reoler, stole, borde og lamper får

Giv dit hjem nyt liv med en en gang lak. dit hjem nytmed liv med gang lak. lak. Giv ditGiv hjem nyt liv en gang

sliber, grundlakerer, mellem tørrer og slutter af medGRUNDE 2-3 gange toplakering 3 GODE TIL i den ønskede farve.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE … Gå en tur i din bolig og forestil dig, hvor meget farver kan forvandle tingene. Moden og din personlige smag ændrer sig med tiden, men hvis køkkenet og det andet inventar er funktio­ nelt, er det synd og skam bare at skifte ud. Be­ hold den gode kvalitet og se alt med nye øjne. SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Gå til en start ind på dibberndesign.dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send gerne et par fotos med, så fagfolkene kan vurdere omfanget.

FORESTIL DIG MULIGHEDERNE …

HVAD KAN DU FÅ LAKERET?

Gå enMULIGHEDERNE tur i din bolig og forestil dig,… hvor meget • Døre – alle typer FORESTIL DIG SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Duogafleverer det, der skal lakeres hos Dib­ farver kan forvandle tingene. Moden din • Køkken og skabslåger Gå en tur i din bolig og forestil dig, Gå til en start ind på dibberndesign. FORESTIL DIGpersonlige MULIGHEDERNE KAN DUen FÅmulighed LAKERET? smag ændrer … sig med tiden, men • også Reoler og alle indendørsmøbler bern.HVAD Det er for at få em­ hvor meget farver kan forvandle dk og bed om et tilbud. Beskriv opgaGå en tur i din bolig og forestil dig,andet hvorinventar megetnerne • Døre allehos typer hvis køkkenet og det er funktio­ •– Borde ogdig, stolehvis du afhentet ønsker det. nelt, er det syndpersonlige ogModen skam bare skifte ud. Be­ • send Lamper og lign.et par fotos med, tingene. og din ven, og gerne farver kanModen forvandle tingene. ogatdin • Køkken og skabslåger Dibbern afvasker, sliber, grundlakerer, mel­ hold den gode kvalitet se alt med • Ja, kan lakeres. personlige smag ændrer medog tiden, mennye øjne. • Reoler ogalt alle indendørsmøbler smag ændrer sig medsig tiden, men hvis så fagfolkene vurdere omfanget. lemtørrer og slutterkan af med 2­3 gange topla­ hvis køkkenet detandet andet inventar er funktio­ • Borde og stole køkkenet ogogSÅDAN det inventar er Du afleverer det, der skal hos GØR DU, TRIN FOR TRIN bad,farve. garderobe oglakeres stuer kan fornys kering i denKøkken, ønskede nelt, er det synd og bareog at skifte ud. Be­ • og Lamper og lign. funktionelt, er det skam bare Dibbern. erogogså en kan mulighed Gå tilskam ensynd start ind på dibberndesign.dk medDet farver, Dibbern også hjælpe i hold den gode se altgode med nye øjne. og for • Ja, kan lakeres. bed omog etden tilbud. Beskriv opgaven, send garagen med flotafhentet lakering af motorcykel, at skifte ud. kvalitet Behold kvalitet atalt få emnerne hos dig, cy­ gerne et par fotos med, så fagfolkene kan kel og alufælge mv. Du kan glæde dig over og se alt medvurdere nye øjne. hvis du ønsker det. Dibbern afvasker, LÆS MEREsmukkere OG KOM FRA omfanget. tingGODT i hverdagen ogSTART se frem tilPÅ en

SÅDAN GØR DU, TRIN FOR TRIN Køkken, bad, garderobe og stuer kan fornys god pris gensalg. kan også hjælpe i Gå til en start ind på dibberndesign.dk og med farver, ogved Dibbern LÆS MERE OG GODT FRA PÅDib­ www.dibberndesign.dk Du KOM afleverer det, der skalSTART lakeres hos bed om et tilbud. Beskriv opgaven, og send garagen med flot lakering af motorcykel, cy­ bern. Det er også en mulighed for at få em­ gerne et par fotos så hos fagfolkene kan mv.harDu kan dig over nerne med, afhentet dig, hvis du ønskerkel det.og alufælge Bent Dibbern i over 30glæde været førende inden

3 GODE GRUNDE TIL AT LAKEREI STEDET I STEDET AT LAKERE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? FOR AT KØBE HVAD KAN DU FÅ LAKERET? KØBE •FOR Døre – AT alle typer

2

• Døre – alle typer Køkken ogBILLIGERE skabslåger DET ER og skabslåger 1Køkken DETog ERalle BILLIGERE En professionel sprøjtelakering af Reoler indendørsmøbler Reoler og alle indendørsmøbler En professionel sprøjtelakering af dineog køkkenlåger, Borde stole døre, inventar, dine køkkenlåger, inventar, Borde og stole reoler, stole, borde ogdøre, lamper får Lamper og fremstå lign. som nye, men dem til atstole, reoler, borde og lamper får Lamper og lign. Ja, alt kan lakeres. det ertil typisk billigere som end atnye, købemen dem at fremstå • Ja,nyt. altI stedet kan lakeres. for en stor udskrivning,

• • • • • • • • •

1

det er typisk billigere end at købe

investerer du i de ting, du og kan fornys Køkken, bad, garderobe oghar stuer nyt. I stedet for en stor udskrivning, oplever fornøjelsen ved at få noget Køkken, bad, garderobe og stuer kan med farver, Dibbern kan også investerer du i de ting, du har oghjælpe i nyt, udenog at store regninger giver fornys med farver, og Dibbern kan garagen med flot lakeringved af at motorcykel, oplever fornøjelsen få noget cy­ skår i glæden. også hjælpe i garagen med flot lakeuden atmv. store giver kel og nyt, alufælge Duregninger kan glæde dig over ring af motorcykel, cykel og alufælge skårting i glæden. smukkere i hverdagen og se frem til en DET GIVER FRIHED mv. Du kan glæde dig over smukkere god2pris gensalg. Duved vælger selv de farver, dine ting

ting i skal hverdagen frem til en lakeres i. Duog kanse vælge en per­ DET GIVER FRIHED sonlig farvetone og er ikke begræn­ god pris ved gensalg.

2

Duafvælger selv defarvevalg. farver, dine set producentens Du ting

Bent Dibbern har iafpasse over været førende kan farverne efter skalsamtidig lakeres i. Du 30 kan vælge en per­inden sæsonen, efter din nye boligstil og for sprøjtelakering. Han står personligt for kvalisonlig farvetone og er ikke begræn­ Bent Dibbern har i overaf30 år erværet efterog dine nye anskaffelser, der tetssikring for kontrol ordren, før arbejdet set af producentens farvevalg. Du kommet i boligen siden sidst. førende inden for sprøjtelakering. går i gang. kan samtidig afpasse farverne efter

3

dem til at fremstå som nye, men det er typisk billigere end at købe DET ER BILLIGERE nyt.professionel I stedet for en stor udskrivning, En sprøjtelakering af dine investerer du i de ting, du harreoler, og stole, køkkenlåger, døre, inventar, oplever noget borde ogfornøjelsen lamper får ved demattilfåat fremstå nyt, uden at store giver end at som nye, men det regninger er typisk billigere købe I stedet for en stor udskrivning, skår inyt. glæden. investerer du i de ting, du har og oplever fornøjelsen ved at få noget nyt, uden at store regninger giver skår i glæden. DET GIVER FRIHED Du vælger selv de farver, dine ting skal lakeres i. Du kan vælge en per­ sonligGIVER farvetone og er ikke begræn­ DET FRIHED set af producentens farvevalg. Du skal Du vælger selv de farver, dine ting kan samtidig afpasse farverne efter lakeres i. Du kan vælge en personlig farsæsonen, dinbegrænset nye boligstil og vetone og efter er ikke af producentens Du kan samtidig afpasse efterfarvevalg. dine nye anskaffelser, der er farverne sæsonen, efter din nye kommet efter i boligen siden sidst. boligstil og efter dine nye anskaffelser, der er kommet i boligen siden sidst. DET ER SMUKT Dibberns sprøjtelakering udmærker DET ERenSMUKT sig ved ekstra kraftig lagtykkelse, Dibberns udmærker sig der giver sprøjtelakering en unik dybde i farverne ved en ekstra kraftig lagtykkelse, og en enestående holdbarhed. der giver en dybde i farverne og enestående Duunik plejer din investering ogen øger holdbarhed. Du plejer din investering og brugsværdien. Derfor vælger flere øger brugsværdien. Derfor vælger flere og og flere at beholde i stedet for at flere at beholde i stedet for at smide ud. smide ud.

Han står personligt kvalitetssikring sæsonen, efter for din nye boligstil og og for DET kontrol af ordren, før arbejdet ER SMUKT efter dine nye anskaffelser, der er 3 Dibberns udmærker går i gang. kommetsprøjtelakering i boligen siden sidst.

 www.dibberndesign.dk

3

sig ved en ekstra kraftig lagtykkelse, der giver en unik dybde i farverne og en enestående holdbarhed. DET ER SMUKT Du plejer din investering og øger Dibberns sprøjtelakering udmærker brugsværdien. Derfor vælger flere

H.J. Holstvej 32 · 2610 Rødovre Tlf. 36 70 71 23 · dib@dibberndesign.dk

Ve

K

Kgs.


VI ER SPECIALISTER I TRÆGULVE

VI HAR DET STØRSTE UDVALG I HVIDMALEDE FODPANELER OG INDFATNINGER ...

Arbony egegulve med antik look Kæmpe udvalg!

Download komplet listekatalog

VI ER SPECIALISTER I KLASSISKE HØJE VÆGPANELER ...

... HAR KÆMPE UDVALG I FYR PLANKEGULVE PÅ LAGER ...

... OG VI HAR OGSÅ DET STØRSTE UDVALG I HÅRDTTRÆLISTER

27x110 mm KL Fyrplank Select 27x135 mm KL Fyrplank Select 27x155 mm KL Fyrplank Select 30x110 mm KL Fyrplank Select 30x135 mm KL Fyrplank Select 32x180 mm KL Fyrplank Select Alle gulvbrædder er skarpkantede Spørg efter en af vores dygtige gulvfolk for information og priser

og Besøg på bestil brik.dk stefa i l h b k

Speciale: Klassiske og nye profiler i væglister, fodpaneler og indfatninger · Specialopgaver efter tegning eller prøve · Vi leverer over hele landet

Københavns Listefabrik Kom til os først - det bliver alligevel os til sidst!

Åbningstider for Butik og Showroom: Se aktuelle åbningstider www.kbhlistefabrik.dk Rosenkæret 18, 2860 Søborg · Telefon: +45 3927 6090


8

Haven er til at spille bold i Nikolaj Jacobsen er først og fremmest privat og familiemenneske. Alligevel kender vi ham som både indlevende, temperamentsfuld og med det kølige overblik på håndboldbanen som Danmarks landsholdstræner for herrehåndbold. ”Jeg tror ikke man lærer helt at lukke af for det, men man prøver jo så vidt muligt.” I fm. håndbold VM der i januar blev afholdt i Ægypten – og hvor Nikolaj Jacobsen med herrelandsholdet vendte hjem som Verdensmestre - blev sociale medier en måde at give sin menig til udtryk omkring håndbold men også personligt. ”Først og fremmest er jeg et familiemenneske og på den måde harmonerer det jo ikke så godt. Men altså man lærer at leve med det.” Nikolaj Jacob-

FAKTA: Nikolaj Jacobsen, 49 år Gift med Lenette og far til tre i alderen 22, 19 og 13 Bor i hus på Thurø Karriere som spiller: -1997: GOG 1997-1998: Bayer Dormagen 1998-2004: THW Kiel 2004-2007: Viborg HK Karriere som træner: 2005-2007: Viborg HK (spillende assistenttræner) 2007-2012: BSV (assistenttræner) 2012-2014: Aalborg Håndbold 2014-2019: Rhein-Neckar Löwen 2017- : Dansk landsholdstræner

sen bruger af gode grunde ikke ret meget tid på sociale medier. ”At være landsholdstræner i håndbold, og træner for fodboldlandsholdet, er vel et af de mest eftertragtede jobs i Danmark. Så det skal man jo også gøre sig klart inden man siger ja til jobbet. Men jeg har det helt fint med det.” De mange beskeder og meninger om landstræneren tager familien med et smil. ”Vi joker med det og i forhold til børnene bruger vi en del ironi og sarkasme og tager det på den måde ikke til os.”

Vi glemmer at lade børnene have det sjovt Nikolaj Jacobsen finder også plads til at være aktiv i foreningsmiljøet. Han træner datteren Sille og sønnen Linus i Gudme. Her har han selv været aktiv som spiller i mange af ungdomsårene, og nu er det en god følelse at kunne give noget tilbage. ”Gudme er en klub, som jeg har haft mange gode timer i. For mig handler det selvfølgelige om at have noget tid sammen med Linus, men også at kunne give noget tilbage til den klub, som har være med til at give mig en masse gode oplevelser.” Og selv om landstrænerens tre børn har været og stadig er aktive på håndboldbanen, så er det vigtigt for Nikolaj Jacobsen, at håndbold skal være sjovt. ”Som forælder ønsker man det bedste for sine børn. Men nogle gange kunne man ønske et lidt mere afslappet forhold til det at være god. Nogen gange bliver det lige dødt nok, og man glemmer at lade børnene have det sjovt.” ”Jeg har sagt til min børn, at jeg er ligeglad om de spiller på det ene eller det andet hold. Jeg håber

SPAR PÅ CO 2 OG DIN VARMEREGNING Lydsvag luksus styret fra SOFAEN koster mindre end en sommerferie! *

bare de spiller håndbold når de er 28 – for så har de haft det sjovt. Det er det vigtigste for mig. Bare de kommer ud, får rørt sig og dyrket noget sport”. Billedet af den store forældreinteresse og opbakning om børns sport så anderledes ud, da landstræneren var barn. Hvis jeg som barn spillede 20 kampe, så mine forældre vel 5-6 kampe. Hvis jeg ville til håndbold sørgede jeg selv for at komme til og fra træning. Der er vi jo et helt andet sted nu. Vi har forældre der ser samtlige træninger og samtlige kampe. Forældre der bakker rigtig meget op - og som blander sig meget. Og det kan både være godt og skidt. De unge mennesker skal måske også lære at kæmpe deres egne kampe – det behøver forældrene ikke altid at gøre for dem.”

Sommerens OL Efter en fantastisk start på året som landstræner for et landshold der vendte hjem som verdensmestre, venter OL til sommer i Japan. OL blev som bekendt udskudt sidste år, pga. corona, og er plan-

lagt afholdelse 23. juli – 8. august. Hvordan det afvikles og under hvilke restriktioner er endnu ikke kendt. Allerhelst kunne Nikolaj Jacobsen tænke sig et OL med tilskuere. ”Det er en mærkelig måde at spille landskampe på uden tilskuere. Det mærkede vi dernede (Ægypten). Der går rigtig meget af uden tilskuere, og der ryger rigtig meget stemning. Bliver OL med for mange restriktioner synes jeg det er ærgerligt, og man burde overveje om det er det værd at gennemføre et så stort event. Kan man gøre det med atleter og deltagere der er vaccineret og kan have det nogenlunde normalt – i hvert fald inde i OL byen – det må vi se.”

En have med to mål På spørgsmålet om Nikolaj Jacobsen er en handyman eller havemand er svaret et grinende nej. ”Jeg er ham der bare gerne vil have en græsplæne til at spille bold på. Og så to mål - så er jeg glad. Min svigermor kommer forbi og kan lide at gå i haven og tager ukrudt, og Lenette tager også sin tørn - så sørger jeg for hækken og græsset.”

SPAR PÅ CO2 OG DIN VARMEREGNING

Lydsvag luksus styret fra sofaen koster mindre end en sommerferie*

Fuldautomatisk pejs Kræver ingen skorsten

CO2 neutral energi Reducer partikeludledning Meget støjsvag og nem betjening Luksus pilleovn kun 23.998 Alle vore ovne er klar til Wi-fi

BILLIG og nem VARME

7798,-

FORÅRSTILBUD Ny pilleovn m/ topafgang Fra

9998,-

Godkendt til køb og salg af hus

Ring til os 96 46 41 46

BILLIG og nem VARME

www.Ecoteck.dk Click ‘N HEAT

Nu fra

Find din lokale Ecoteck-forhandler på www.ecoteck.dk*


9

9

Forlæng vinduernes levetid Udover at pynte kan jævnlig vinduespudsning også forlænge vinduernes levetid. Derfor opfordrer vinduesfirmaer til, at man også vasker rammer og karme, når man alligevel er i gang med at pudse ruderne

Hvis man et par gange om året fjerner snavs både udvendig og i alle false og kroge omkring ramme og karm, vil nye vinduer faktisk kunne holde i op til 40 år. Og bliver arbejdet gjort i tide, behøver det ikke være besværligt.

Vestjysk håndværk

- udestuer, vinterhaver og tilbygninger

Brug skraberen til at pudse vinduer

Tips og gode råd

Når vinduet er sæbet ind, skal vandet tørres af med en god skraber. Her er det en klassisk fælde at vælge en skraber med hårdt gummi i stedet for blødt. Det duer ikke. Gummikanten skal være blød, så skraberen kan få fat og glide let hen over vinduet.

Hvad skal man pudse vinduer i?

Tør kanten af med en klud

Nogle sværger til eddikevand, andre til at bruge en særlig vinduessæbe, men almindeligt opvaskemiddel er akkurat lige så godt. Er vinduerne meget beskidte af eksempelvis sod, nikotin eller fugleklatter kan et lille skvæt salmiakspiritus i sæbevandet hjælpe med til at opløse snavset.

Det anbefales at tørre efter i kanterne med et gammelt viskestykke. Det må hverken fnulre eller have været vasket med skyllemiddel, som gør rene klude fedtede.

• Mere end 30 års erfaring • Individuelle udestuer og tilbygninger • Rytterlys / glasbaner Udstilling: Huset Byggecentrum i Middelfart

www.vjb-udestuer.dk

Ubemandet åbningstid: Kl. 8-22 Hindsgavl Allé 2 · 5500 Middelfart Produktion: Fabriksvej 24B · 6920 Videbæk · Tlf. 97 15 27 88

Er dine fliser kedelige og grønne? - vi giver en tidlig forårsrabat. Kom forrest i køen og få hele 25 % rabat + håndværkerfradraget!

TILFREDSHEDSGARANTI Vi tilbyder en gratis prøve inden opstart

S 15 RÅAR NTI

Early-bird kampagne

GA

bestil din fliserens inden 1. april 2021 og få

e noston med Naeaftale servic

25% RABAT

FØR

EFTER

Elitehåndværker 4,8/5

info@nanostone.dk • www.nanostone.dk

– siden 2008

Ring 69 13 59 16 alle ugens dage - hverdage 8-17.30, weekend 10-16

Landsdækkende uden kørselstillæg


10

Det er ren Ole Lukøje Men er også uhyre gavnlig for en række sygdomme, som en række uafhængige amerikanske undersøgelser viser

T

RIG

AF S G I

T

1 BOKS á 3 liter kr. 198.00 1 FLASKE 42,inkl pant

1 KASSE 12 FLASKER 498,inkl pant og fragt

– Vi har netop afsluttet årets høst af Stevnsbær og den gav lige omkring 70 tons. Heraf bliver omkring 70 % til den reneste kirsebærsaft, som vi, til forskel fra alle andre i denne branche, blot pasteuriserer af hensyn til holdbarheden. Mange andre separerer saften i aroma og vand, der sammensættes og fortyndes til den ønskede styrke ved hjælp af vand, fortæller Allan Møller, der er én af tre ejere af Ellegården i Vallø,lige uden for Køge, hvor de mange kirsebær netop er blevet høstet.

KONKURRENCE og gode råd til gåturen Corona har gjort, at vi har måtte leve og indrette os med mange restriktioner. Dét vi stadig har kunne gøre, har været at gå ture. Er du velforberedt på den lange gåtur, venter der mange gode oplevelser. Se også konkurrencen!

DET NATURLIGE SPARK Ren og ufortyndet kirsebærsaft har op gennem tiden været kendt og anerkendt som lægemiddel mod en række sygdomme – eksempelvis var det før traktorens indførsel i landbruget helt almindeligt at give hestene en god skvat kirsebærsaft liter saft om morgenen når der skulle efterårspløjes hele dagen for at undgå stivhed i ben og led. Men den dag i dag har den rene og ufortyndede kirsebærsaft mange gode egenskaber, hvad udenlandske undersøgelser fastslår. – I USA har man gennemført syv blindforsøg, der påviser at kirsebærsaft kan hjælpe mod leddegigt, muskel- og ledproblemer, søvnløshed med mere. Det styrker kroppens immunforsvar, hvilket gør helbredelse generelt nemmere. Eksempelvis drikker halvdelen af de amerikanske ishockeyspillere i NHL-ligaen kirsebærsaft for at undgå led- og muskelskader, forklarer Allan Møller.

STORT INDHOLD AF MELATONIN GAVNER SØVNEN I en af de amerikanske undersøgelser vurderede man indholdet af melatonin i en kirsebærsort (Monterey) med mindre melatoninindhold end i de danske Stevnsbær. Ikke desto mindre fastslog undersøgelsen, at man ved indtag af denne kirsebærsaft opnåede en længere dybsøvn såvel som en længere totalsøvn.

Mange har opdaget, at den gode lange gåtur gør noget rigtig godt. Det er påviseligt godt for kroppen og en anledning til gode tanker og samtaler. På www.husoghaveavisen.dk finder du gode råd fra naturfotograf Nate Brown, der ofte tager på lange dagsture med sit kamera. Han deler sine bedste tips til dagsturen. Du finder gode råd til førstehjælp, rygsæk, beklædning m.m. Du kan scanne QR-koden og gå direkte til artiklen.

KONKURRENCE – En lille ”gibbernakker” af ren, ufortyndet kirsebærsaft omkring 5 cl. før sengetid gør underværker. Vi har kontakt til en læge i lokalområdet, som sender patienter med forhøjet kolesterolindhold i blodet herud for at købe kirsebærsaft i stedet for piller på apoteket. Kirsebærsaften virker i løbet af nogle dage, og bringer blodets indhold af kolesterol ned på det normale, fastslår Allan Møller.

KIRSEBÆRSAFT I STEDET FOR RØDVIN Blandt Ellegårdens kunder er der også mennesker, som ikke tåler rødvin, men ved festlige lejligheder i stedet har kirsebærsaft i rødvinsglasset. Så kan man eventuelt spæde op med en smule vodka, for også at få alkoholvirkningen.

REN STEVNS FAKTA Ren Stevns kirsebærsaft avlet på Ellegården på Stevns. Ellegården er en meget gammel ejendom, som har dyrket sunde kirsebær af den specielle sort, Stevnsbær, som har utroligt mange gode egenskaber. Sådan indtages kirsebærsaft Man drikker 1 dl om dagen (gerne om morgenen, så man udnytter effekten op gennem dagen) - eller man tager en ½ dl om morgenen og en ½ dl om aftenen.

Har du det rigtige grej med på din gåtur bliver oplevelsen bedre. Deltag i konkurrencen om den nye super lækre Resistor rygsæk fra Helly Hansen. Den rummer 45 liter, så den kan sagtens bruges til både dagsture og længere vandring. Vejl. pris er 1.600 kr. • • • • • • •

Rygsækken har masser af lækre features, bl.a. kan nævnes: Ekstra lommer i mesh i siderne til opbevaring og nem adgang Et stort adskilt opbevaringsrum i toppen Ventilation i ryggen Bredt hoftebælte for optimal støtte og komfort

Der trækkes to heldige vindere og konkurrencen slutter den 7. april. Se mere og deltag på www.husoghaveavisen.dk/konkurrencer

Ring og bestil tid til et GRATIS hjemmebesøg!


Tank grøn solenergi på din elbil

BASES overdækninger elegante og vedligeholdelsesfrie

Overvejer du at købe elbil næste gang? Så bør du overveje at installere solceller.

”Hvis du bruger din elbil til at køre på arbejde, så kan du oplade hovedparten af bilen med grøn strøm fra dit eget solcelleanlæg”. Er du ejer af en elbil eller regner du med at skifte til el næste gang du køber bil? Hvis ja, så har du en ekstra god grund til at installere solceller på din bolig. Ved at investere i et solcelleanlæg med batteri, kan du nemlig køre grønt det meste af sommerhalvåret i elbilen. Selvom bilen først kommer hjem om eftermiddagen, så rækker din egen grønne solenergi til stort set 100% af din kørsel i sommerhalvåret. Det er faktisk 2/3 af din kørsel set over hele året. Dette eksempel gælder,

hvis du hovedsageligt kører til og fra arbejde og fx 15.000 km om året, og bilen kommer hjem kl. 16. Og i weekenden kan den lade hele dagen på sol. Mere miljøvenligt bliver det ikke. Hvor grøn du kan køre, afhænger naturligvis af din kørselsprofil og størrelse af solcelleanlæg. Viva Energi kan beregne dette og økonomien bag. Gå ind på: www.vivaenergi.dk/tjek

Ekstra opmærksomhed på rejseforsikringen

Godt dansk design udført i vedligeholdelsesfrie materialer af høj kvalitet

BASES overdækninger er designet til at løse individuelle behov og kan tilpasses efter Deres ønske.

Efterhånden som coronavaccinationer har effekt og Danmark og andre lande åbner op, vil mange igen bestille rejser til udlandet. Forsikringsoplysningen råder til ekstra opmærksomhed på rejseog afbestillingsforsikringen. Planlægger du igen at komme uden for Danmarks grænser, er det en god ide at tage et kig på dine rejseforsikringer. Flere forbrugere har det sidste år valgt at spare udgiften til rejseforsikring og skal du holde ferie – enten i udlandet eller herhjemme – kan det ikke betale sig, ikke at have en rejseforsikring. Du bør også være opmærksom på, hvordan du er dækket ved rejse til Storbritannien, hvor Fyringsolie Basis: Landbrugsdiesel det blå EU-sygesikringsVejl. 11.649 kr./1000 L Vejl. 12.592 kr./1000 L kort jo ikke længere vil gælOnline rabat: 2.921 kr. Online rabat: 3.106,50 kr. de.

Spar penge på fyringsolie og landbrugsdiesel Din pris: 8.728 kr. /1.000 l.*

RÅDGIVNING, TILBUD OG MONTAGE I HELE LANDET

Din pris: 9.485,50 kr. /1.000 l.*

* Dagspris inkl. moms, afgifter og levering pr. 23/2 - 2021

Bestil nu på:

Du kan læse meget mere om rejseog afbestillingsforsikring på husoghaveavisen.dk

www.netbyggemarked.dk Fremragende

BASES A/S · Lollandsvej 11C · 5500 Middelfart Tlf. +45 6340 1020 · info@bases.dk • www.bases.dk


STOP TYVEN! Tyvens kritiske periode er vejen ind i huset, så det handler om, at gøre denne så lang og besværlig som muligt. Man skal gøre sit hus stærkt med stærke og sikre låse på døre og vinduer, så det kan modstå indbrud.

date og der er ikke nogen nøgler i omløb man ikke har kendskab til.

Nye låse hvert 10. år Det er en god tommelfingerregel,at man udskifter sine låse hvert 10. år, samt når man flytter ind i ny bolig. Således er låsesikkerheden altid up to

Nøglen Ruko nøgler med et rundt nøglehoved (serie 500) kendetegner forældede låsesystemer og bør derfor udskiftes hurtigst muligt. I stedet bør man fx

mgående

iftes o Bør udsk

mindst vælge Ruko serie 1200. Mange vælger dog ”Høj” sikkerhed. Dette låsesystem har høj dirkesikring og er derudover sikret mod kopiering af nøglerne uden indehaverens god-

Få tyveri sikret din bolig med gode og sikre sikkerhedslåse...

kendelse. Dette kan være en stor fordel ved udlån af nøgle til håndværkeren, rengøringshjælpen m.m. To låse på yderdørene Ruko anbefaler, at man udstyrer yderdørene med 2 låse, hvor den ene lås er nøglebetjent fra både udog indvendig side. 2 låse på døren giver derudover en rigtig god præventiv virkning set udefra. Det signalerer over for en indbrudstyv, at han ikke kan komme ud af dørene med

U N E LIG

Værdi 695, kr.

på alle sikkerhedslåse

Bør

ende

JA NEJ

2.Er der 2 låse på alle yderdøre? 3.Har dine terrassedøre et aflåseligt greb?

Ruko 1200

EVVA EPS +

SCANLOCK HS

ttet

iftes Bør udsk

Svarer du nej til bare et af spørgsmålene, bør du straks bestille et GRATIS låse og sikkerhedstjek 1. Er dine låsecylindre og nøgler udskiftet inden for de sidste 10 år?

719 971 00

Ruko 600

TEST DINE LÅSE

Sikkerhedstjek Det er en rigtig god idé at sætte tid af i kalenderen til at få udført et gratis sikkerhedstjek, fortæller direktør Jan Nielsen fra Titan Låse og tilføjer: Alt for mange får desværre først sikret deres bolig når skaden allerede er sket.

SERVICE EFTERSYN

RABAT

s omgå udskifte

Terrasse- og havedøre Terrasse- og havedøre skal have et indvendigt aflåseligt terrassedørsgeb, som er aflåst, når alle i familien er ude af huset. Således bliver dette også til en ”udesikker” dør og forhindrer tyven, der måske er brudt ind gen-

nem et vindue, i let at smutte ud af terrassedøren med tyvekosterne.

S I T A GR

30%

Ruko 500

tyvekoster, da den ene lås altid er nøglebetjent fra indvendig side og derfor kan tyven ikke bruge døren som udgang eller flugtvej (også kaldt udesikker).

ttet

esky Kopib

ER DINE LÅSE SIKRE? GRATIS sikkerhedstjek.

esky Kopib

40 cm

du bedst muligt sikrer dig, din familie og dit hjem mod indbrud. Bestil tid NU.

719 917 00

Udesikker lås

Hjemmesikker lås

4.Er dine lavtliggende vinduer forsvarligt aflåst med vindueslås?

Tlf. 719 917 00 (kl. 8.00-18.00) • info@titanlaase.dk

www.titanlaase.dk

Titan & Gladsaxe Låse Godkendt af forsikringsselskaberne


SPAR OP TIL

UDSALG 60% UDSALG

VI SKRÆDDERSYR DINE NYE GARDINER/TÆPPER I DIT ØNSKEDE MÅL ABSOLUT LUXUS

DANSK SUPER BERBER

Når kun det bedste er godt nok. Super kvalitet.

5 års gar. mod pletter ell. ny tæppe gratis. Dansk kvl.tæppe. Tåler slid (Opholdsrum). Findes i farverne grå, P R IS- I T lys beige, beiges og lyng. GAR AN Br. 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,Pris nu pr. kvm. med totalservice m2 og prisgaranti -Pålagt ved min. 20

Flere gode farver Pålagt

Pr. m2

P R IS- I T GAR AN

498 ved min. 20

m2

128

VI HAR DANMARKS STØRSTE UDVALG I LØSE TÆPPER linie Design • Designers Guild • HC Tæpper • Kilroy Christian Lacroix • Tapeter • Gardinstof • Møbelstof

ALT FRA KENDTE DESIGNERE

ALT I g Solafskærmninr Lamelgardine Plisségardiner Rullegardiner

Gratis måltagning er en selvfølge.

Nordsjælland

45 800 300

ERHVERVSAFD. TILBYDER Erhvervstæpper med 5 års slidgaranti. Super kvalitet. Finde i 10 gode farver. 400-500 cm bred. Vejl. udsalgspris: 198,00 Vor normalpris: 168,00 ved min. 20

m2

SUPER BOUCLE

Sælge s nu f or

98

Dansk uldkvalitet i topklasse. cm bred Woolmarket mærket og et 400-500 Pålagt Pr. m2 meget elegant væg-til-væg tæppe.

298,-

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - Pålagt

148 ved min. 20

Væg-væg tæppe med vel nok den største slidstyrke. Smukt og miljøvenligt gulvtæppe som vil pryde ethvert gulv. Farve: Natur. Bredde 400 cm Norm. butikspris: 378.Vor normalpris 328,-

100% ren ny uld, woolmark, 1200 g luv. Findes lys, natur. Bredde 400 cm. Førpris: 278.-.

Pris nu pr. kvm. GAR AN med totalservice og prisgaranti - pålagt

Pris nu pr. kvm. med totalservice og prisgaranti - pålagt

298

P R IS- I T

ved min. 20

P R IS- I T GAR AN

m2

FABER, JAB, KOBE, CHIVASSO, VILLA NOVA, DESIGNER GUILD OG MANGE FLERE

P R IS- I T GAR AN

258 ved min. 20

SE VORES STORE UDVALG I FORRETNINGEN I LYNGBY

HJORTEKÆRSVEJ 155 • 2800 LYNGBY • MAN-TOR. 10-17.30 • FRE-LØR 10.00 - 14.00

m2

Find inspiratio n på Aulin.dk

Sammen finder vi den løsning, der passer til netop din bolig.

AULIN DECO • AULIN.DK

m2

DANSK SUPER ULDBERBER

Hos Aulin Deco finder du et spændende udvalg i gardiner.

BERBER 100% REN ULD

Med lav luv, godkendt til overalt i boligen. Findes i 8 glade farver. Bredde 400-500 cm. Norm. butikspris: 248.-. Vor normalpris 198,-

Afhentet

NYHED! SISAL SENIOR

GARDINER:

Tæppebussen kører mellem kl. 8-20 i dit lokalområde hver dag, aften og weekend. Ring og vi kommer og fremviser vores store kollektion af danske og udenlandske kvaliteter. Vi kører over hele Sjælland - dag, aften og weekend.

SE VORES STORE UDVALG PÅ AULIN.DK

Ved køb af min. 20 m2

Storkøbenhavn

36 72 36 00


ser med g ej

®

de læ

R

Kør selv-ferie med

VÆLG BILFERIE I ÅR - fleksibel ferie i Europa

Rejseklubben

Brug rejsekoden HUSOGHAVE ved bestilling – så får du op til 200,- i rabat pr. person på udvalgte bilferier i hele Europa. Rejseklubben

de læ

SOMMERFERIE .nu I ØSTRIG 2021

jser med g Re

.nu

jser med g Re

de læ

Rejseklubben

®

.nu ®

NYHED de læ

®

®

de læ

jser med g Re

.nu

jser med g Re

Rejseklubben

Rejseklubben

.nu

Gæstebedømmelse 4,4 af 5

®

Værelse med balkon

fgastein Das Alpenhaus Bad Ho

★★★★

Sommerluksus i Bad Hofgastein

Værelse med balkon

Wander- & Familienhotel

Din specialpris

Erika ★★★

Det bedste af Østrig

3.999,-

Din specialpris

3.399,-

• 7 overnatninger • 7 x mo rgenbuffet • 7 x frokostpakke fra mo rgenbuffeten Pristillæg 3.7.-15.8.: 500,• 7 x eftermiddagskage • 5 x 3-retters middag 5 nætter fra 2.549,• 1 x grillaften • 1 x aften buffet med østrigske specia liteter • 7 x entre til Wasserwelt Wa grain • 1 x Salzburger Sportw elt Card med eksklusive rabatter på bjergb aner, badelande, vandrebus ser m.m. Forestil jer en van

Pristillæg 23.5.-29.5., 13.6-3.7.og 5.9.-2.10.: 150,,4.7.-4.9. og 31.10.-18.-12.: 900 Deluxevær. op til 4 pers.: tillæg fra 450,-

morgenbuffet • 7 overnatninger • 7 x u inkl. salatabuffet • 7 x 4-retters valgmen et Gastein Card 2021 på EUR 40,- • Turistkort vis be rdi væ ess lln We • fri bybus over 50 ak tiviteter samt med op til 50 % rabat på

dreferie, hvo r de allerbe dste vandrestier begyn der lige uden for jeres dø r. Eller en sommerfer ie med familien , hvo r bye ns imp oneren de vandland ligger ba re 500 meter fra jeres hotel. Uanset, hvad I drømmer mest om, finder I begge dele i Wagrain, der er en del af Salzburger Sportw – Østrigs alpine perle me elt d nogle af landets allerfi neste vandreom råder og et væld af aktivitetstilbud . 1 barn 0-4 år gratis. 2 børn 5-12 år ½ pris. Valgfri ankomst 22.5.-27.9. 2021. Maks. 2 børn pr. værelse

l! Her n smukke Gasteinerda magi på jeres ferie i de s ne rge bje e lev jere op hø at Se frem til som ønsker en lidt t hotel – perfekt for jer, ne tjer 4-s nt ga ele ter et ven skal I bo på fgastein, og her ntralt i kurbyen Bad Ho ce er ligg us ha en Alp s standard. Da og skøn 1 barn 0-5 år gratis d egen udsigtsbalkon der store, lyse rum me sau rt sto barn 6-14 år ½ pris 1 og d ba pools, boble wellnessafdeling med 1 barn 15-17 år 20 % rabat agen. komne også på afrejsed Maks. 1 barn pr. værelse naområde, hvor I er vel 21. .20 2.12 Ankomst søndag 16.5.-1

dasPosthaus ★★★★

Fast lavpris

Wellnessresort i Tyrol

5.149,-

7 nætter inkl. morgenbuffet, eftermiddagssnacks, 7 x 5-retters middag, 5 nætter 3.699,fri adgang til 2 wellnessafdelinger, Stubaier Super Card m.m. 2 børn med rabat

Hotel Bruggner Stubn ★★★

Tyrols traditioner

Din specialpris

Residence Saalbach ★★★★

1.299,-

Valgfri ankomst 8.5.-28.10.2021.

Bestil på

Barn gratis

Pris pr. lejlighed (6 pers.) fra

Ferielejlighed i Salzburgerland 7 nætter inkl. forbrug m.m. i flot 67 m² lejlighed med balkon og fri entre til byens badeland.

• 3 overnatninger • 3 x morgenbuffet Pristillæg 5.6.-9.7. og 21.8-17.9.: 200,• 2 x smør selv-madpakke fra morgenbuffet samt 10.7.-20.8.: 400,• 3 x 3-retters middag inkl. salatbuffet og 2 glas øl/vin/vand 5 nætter fra 2.199,7 nætter fra 2.999,• TirolWest-Card med fri lokalbus m.m. Her kan hele familien glæde sig til en skøn sommerferie med alt, hvad der hører til af smukke vandreture, varme badesøer, uforglemmelige panoramaudsigter og vilde adrenalinkick i den enestående natur. I bor på hyggeligt, traditionsrigt gasthof i tyrolerbyen Landeck mellem Ischgls populære sommerarena (27 km), vandrestierne 2 børn 0-10 år gratis. i den store Naturpark Kaunergrat (8 km) og oplevelsesparken 2 børn 11-16 år ½ pris. AREA47 (31 km), der byder på alt fra riverrafting til klatring. Maks. 2 børn pr. værelse

Valgfri ankomst 23.5.-18.10.2021.

Valgfri ankomst 29.5.-11.9.2021. Familienhotel Hinteregger ★★★★

Familieferie i Kärnten

Fast lavpris fra

4.699,-

7 nætter med helpension inkl. 5-retters middage, børnemenu, læskedrik 5 nætter fra 3.349.ad libitum m.m. på familiehotel med 2 swimmingpools! Op til 3 børn gratis

Ankomst 21.5.-26.9.2021.

COVID-19

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Priserne er pr. person i dobbeltværelse med mindre andet er angivet. Børnerabat gælder v. 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

5.849,-

8 pers.-lejlighed 106 m² fra 6.449,-

Husk rejsekoden: HUSO GHAVE

Vi tager forbehold for evt. restriktioner, der kan påvirke faciliteter og ydelser på hotellerne!

Åbent hverdage kl. 9-17.


ser med g ej

®

de læ

R

Kør selv-ferie med

VÆLG BILFERIE I ÅR - fleksibel ferie tæt på

Rejseklubben

Brug rejsekoden HUSOGHAVE ved bestilling – så får du op til 200,- i rabat pr. person på udvalgte bilferier i hele Europa.

DANMARK & .nu TYSKLAND

jser med g Re

jser med g Re

de læ

Rejseklubben

®

.nu ®

de læ

®

de læ

jser med g Re

.nu jser med g Re

®

Rejseklubben

de læ

.nu

Rejseklubben Rejseklubben

.nu

Gæstebedømmelse 4,2 af 5

®

Legoland 20 km

NYHED

konferencecenter ★★★ VINGSTED aktivt hotel &

Aktiv familieferie l i Vejle Å• 4dx a morgenbuffet

Hotel und Golf Schloss Kru gsd

Din specialpris

orf

Golf & gourmetferie

2.249,-

Din specialpris

1.599,-

• 3 overnatninger • 3 mo rgenbuffet Pristillæg 1.5.-30.6.: • 3 x 3-retters middag på slotsrestauranten La Grue samt 1.7.-30.9.: 250,300,• Fri greenfee uden tidsbe stilling til slottets golfbaneSuite mod tillæg fra 250,inkl. ankomst- og afrejsed Enkeltvær. uden tillæg ag • Rabat på greenfee hos 2 nætter fra 1.149,Binowo Park i Polen 4 nætter fra

2 nætter 1.149,3 nætter 1.649,-

• 4 overnatninger ar til aften merbuffet inkl. isvaffelb • 4 x køkkenchefens som med tid til opleve en sommerferie

skal stresse helt af og Hvis det er i år, familien e ferieidyl, er dette opdagelse i den dansk på gå at for ed ligh r hinanden og mu til alle aldre og masse valg: Her er der plads t lag op et tel ho ilie grønne 3-stjernede fam hoppeborg omgivet af aner, trampoliner og hvor I al, Åd jle af aktiviteter med boldb Ve e n naturskønn I bor helt centralt i de km), (18 Zoo d arealer ved skov og sø. sku d og på Fyn: Giv ærdighederne i Jyllan delMid i g lkin har nem adgang til sev (14 km), Bridgewa strande ved Vejle Fjord de ba lige ven rne bø de favorit; dst børnenes absolutte far t (37 km) og ikke min 1 barn 0-2 år gratis Legoland (20 km). 2 børn 3-14 år ½ pris

2.149,Schloss Krugsdorf ligger i den lille landsby Krugsd orf i Mecklenburg -Vorpo mern tæt ved grænsen mtil Polen. Slottets historie gå r 500 år tilbage i tide og dengang blev her op n, før t en ridderborg, som senere blev til et adelig slot. I dag er slot tet blevet t renoveret fra yderst til ind erst til glæde for gæster med forkær lighed for rom antik og stemning, og go lfentusiasterne kan blandt andet boltre sig på driving rangen og en 18- huls me sterskabsbane. 1 barn 0-5 år gratis. 1 barn 6-14 år ½ pris.

Ankomst søndag -onsdag t.o.m. 19.12.2021.

.2021. Valgfri ankomst 25.6.-10.8

Color Hotel Skagen ★★★★

Gæstebedømmelse 4,4 af 5

Din specialpris

Skønne dage i Skagen

1.499,-

2 nætter inkl. morgenbuffet og en 3 nætter 1.899,lækker 3-retters middag på Restaurant Holger på flot hotel med udendørs opvarmet helårspool.

Hotel Pinenhus ★★★

Danmark dejligst

Din specialpris

3 børn med rabat

1.049,-

Hotel-Restaurant Nordlicht ★★★★

Mellem fjord og hav i Sydslesvig

• 2 overnatninger • 2 x morgenbuffet Pristillæg 1.4.-30.9.: 350,• 1 flaske mousserende vin • 1 x 2-retters middag 3 nætter fra 1.449,• 1 x 4-retters middag på andendagen • Værelse med udsigt over Limfjorden Tag familien med til Nordjylland, hvor I kan bo på strandhotel ved Limfjorden og stå op med udsigt til vandet og masser af sjove aktiviteter hele dagen. Hotel Pinenhus ligger på en af Danmarks mest idylliske pletter – lige ned til stranden på halvøen Salling, hvor der er dømt dasedage, børnelatter og badeture i det lune vand hele sommeren. Sådan en dag, hvor solen slår smut over fjorden, finder I næppe en mere idyllisk plet at spise end på hotellets store terrasse på første parket til vandet. På en udflugt venter kanonstillingerne i Hanstholm, Thy Nationalpark, Klitmøllers Cold Hawaii ved Vesterhavet og ikke mindst det tropiske vandland i Jesperhus Blomsterpark (5 km). 1 barn 0-3 år gratis. 2 børn 4-14 år ½ pris. Valgfri ankomst t.o.m. 21.12.2021.

Bestil på

Valgfri ankomst 1.4.-28.6.2021.

1.299,-

3 nætter inkl. morgenbuffet og 3 x 3-retters middag/buffet inkl. en lille aperitif (snaps) i det gamle danske land ved den charmerende fiskerby Kappeln. Valgfri ankomst t.o.m. 28.4.2021.

Din specialpris

Hotel Gasthof Erholung

1.899,-

Det historiske Harzen

5 nætter inkl. morgenbuffet og 3 nætter 1.149 5 x 3-retters middag på charmerende 4 nætter 1.549 gasthof midt i den hyggelige Harzenby Braunlage. 3 børn med rabat

Valgfri ankomst t.o.m. 15.12.2021.

www.happydays.nu eller ring 70 20 34 48

Priserne er pr. person i dobbeltværelse med mindre andet er angivet. Børnerabat gælder v. 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Din specialpris

Husk rejsekoden: HUSO GHAVE

COVID-19

Vi tager forbehold for evt. restriktioner, der kan påvirke faciliteter og ydelser på hotellerne!

Åbent hverdage kl. 9-17.


16

ANNONCE

HJÆLP TIL DIT HÅR DIN HÅRTABLET MED INGREDIENSER FOR NORMAL HÅRVÆKST

Min søster anbefalede Hair Volume –For år tilbage fik jeg at vide, at mine hårsække var lukkede pga. af styling produkter. Jeg har siden da prøvet alverdens ting. Alt fra stærkt B-vitamin til diverse shampooer og dråber. Men der skete intet. –Min søster arbejder i Matas, og for ca. 4 måneder siden anbefalede hun mig, at prøve kosttilskuddet Hair Volume™. Som hun sagde; kunderne kommer igen og igen for at købe disse tabletter og de siger, at de ikke ”kan leve uden”, så hun synes de var værd at prøve.

Hair Volume™ er en hårtablet og den eneste tablet på markedet, der indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2. Tabletten forsyner også hårsækken med biotin og zink, der bidrager til opretholdelse af normalt hår.

Flot hårvolumen –Tyndt hår ligger til vores familie og sidst jeg var til frisør, udbrød hun ”Sig mig lige hvad har du gjort ved dit hår”. Det er blevet kraftigere og flottere. Håret er en stor del af ens selværd, så jeg har virkelig fået min selvtillid tilbage, efter jeg er begyndt med Hair Volume.

FØR

Fortvivlet over mit hår

Klinisk afprøvet hårtablet

T

Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb online på www.

newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Det hele startede, da jeg fik mit første barn for nu 31 år siden. Mit hår ændrede sig, og jeg blev mere og mere fortvivlet over, at mit hår var så tyndt, at man kunne se min hovedbund. Jeg troede, at Her købes Hair Volume Hair Volume kan købes i Matas, det skulle være sådan resten af mit liv, men nu har jeg endelig ™ Helsam, Helsemin og Din Lokale fundet Hair Volume med biotin, der hjælper mit hår. ina er 55 år og arbejder som børnehaveklasseleder. –Jeg har i mange år været virkelig fortvivlet over den forandring der skete med mit hår, da jeg

fik børn. Det var både tyndt og meget fint. Til sidst kunne man nærmest se min hovedbund. Det gør noget ved ens selvværd, så jeg var virkelig ked af det.

Din lokale

helsekost

MINE BEN VAR HÆVEDE OG TUNGE:

Smed støttestrømperne Modelfoto

T

ove er 81 år. Hun har altid godt kunne lide at komme op i byen. – Jeg holder utrolig meget af at gå ture, og specielt glæder jeg mig til at gå på besøg hos mine veninder, som jeg spiller kort med hver tirsdag. I de senere år har jeg haft meget hævede ben, og hvis jeg havde været ude at gå, var mine ben så tunge og trætte om aftenen – også selv om

Tove har i de senere år været nødt til at bruge støttestrømper hver dag. –Mine ben føltes tunge og det var anstrengende bare at gå det korte stykke ned i supermarkedet. Nu tager hun Active Legs™ hver dag og har smidt støttestrømperne. det kun var en meget kort tur ned i supermarkedet. Derfor var jeg nødt til at gå med støttestrømper hver dag. – Mine ankler var hævede, og jeg havde uro i benene. Jeg følte mig tung i hele kroppen, og jeg var ikke glad, så mit ellers gode humør forsvandt stille og roligt.

trætte ben, så nu har jeg lagt støttestrømperne på hylden.

Hørte om Active Legs

Her købes Active Legs ?

– I et ugeblad læste jeg om Active Legs™. Jeg købte en æske og gik i gang. Det er kun én tablet om dagen, så det var nemt at huske.Jeg er så glad for Active Legs tabletterne. Det er som om min gang er blevet mere let, og jeg kommer hurtigt omkring. Jeg har ikke problemer med tunge og

Active Legs™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

Din lokale

– Nu glæder jeg mig altid til, det bliver tirsdag, hvor jeg skal i kortklub, og jeg er lykkelig for, at jeg har så lette og friske ben, også når jeg kommer hjem fra en tur i supermarkedet.

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

www.newnordic.dk

Online Store

BEVIS FOR SIKKERHED OG FUNKTION I dag har forskerne testet de naturlige planteforbindelser fra fyrrebark i mere end 200 undersøgelser. Især for virkningen ift. at fremme vaskulær sundhed og blodcirkulation. Resultaterne var så utrolige, at de blev offentliggjort i førende videnskabelige tidsskrifter, således at andre forskere og sundhedspersonale kunne blive bekendt med disse fremragende opdagelser. Dette er et bevis, du kan stole på.


Solceller • • • •

6,0 kWp Solceller 6,5 kWh Lithium batteri Med sorte monokrystalinske solceller Inkl. montage, tilslutning og tilmelding

Forårs TILBUD Kr.

91.900,-

Komplet med montage, tilslutning og tilmelding

Din egen ”gratis” og grønne strøm til husholdning, el-bil, varmepumpe...

KlimaEnergi A/S Tybovej 3 • 6040 Egtved post@klamaenergi.dk • Tlf: 7576 1700 Åbent hverdage kl. 8-16 Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Solid erfaring Mere end 5000 monterede anlæg Professionel rådgivning Mulighed for overvågning Fysisk showroom Egen serviceafdeling Egne montører

Se vores fine anmeldelser på Trustpilot

klimaenergi.dk


18

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ ALT TIL DIT TAG INDENFOR 24 TIMER Benyt vores tagberegner på Nettraelasten.dk PR. M2

49

95

SPAR

PR. M2

200,-

(ex. moms 39,96)

pr. m2

Rubin

49

95

PR. M2

SPAR

120,-

(ex. moms 39,96)

pr. m2

Safir H-10

Sortglaseret

3995

SPAR

50,-

(ex. moms 31,96)

pr. m2

Benders Palema 2K Sort

Sort ædelengoberet

Inkl. GRATIS 3-lags undertag & 3,1m 38x73mm C-18 lægter pr. m2

Prisen på tagsten er gældende ved max lægteafstand samt køb af min. 120 m² komplet tag

BYGGEMATERIALER TIL DANMARKS BEDSTE PRISER

Flydebeton Passiv C25/30

PR. M2

1242 (ex. moms 994)

17

Sjælland

URSA Glasuld

Jylland / Fyn

50

PR. STK.

95

SPAR

54%

(ex. moms 14,36)

149750

149800

(ex. moms 1198,40)

Ovenlysvindue

U37 | Ruller | 95 mm

(ex. moms 1198) Min bestilling 7 m3 | Prisen er pr. m3 Flere varianter på nettraelasten.dk

DAKEA KAV | 55 x 78 cm Flere varianter på nettraelasten.dk

Vinduer og døre - Vedligeholdelsesfrie Rationel - Vinduer og Døre

Gulvisolering S-60

Dør 95x210 cm

00 1698 (ex. moms 1358,40) 00 1398 (ex. moms 1118,40) PR. STK.

SPAR

Der er en stigende interesse for bæredygtighed og vedligeholdelsesfri materialer. Den interesse mærker BASES, der laver individuelt tilpassede terrasseoverdækninger. Tendensen er også, at huset og haven indrettes som en sammenhængende helhed, og med BASES individuelt tilpassede terrasseløsninger får du en elegant og tidløs udvidelse af dit hjem.

67%

30% 100 MM 150 MM Kontakt os og få et godt tilbud på Rationel - Vinduer og Døre *På vejledende priser 220 MM

50%

Allerede tidligt på foråret søger vi ud på terrassen, og med en smuk overdækning kan du sidde ude, selv om vejret kan være omskifteligt. SPAR

SPAR

PR. STK.

Vindue 119x119 cm

Foråret skal nydes på terrassen

SPAR

40%

Se vores tilbud på nettraelasten.dk

Klik ind på: www.nettaelasten.dk eller kontakt vores sælgere på: Tlf.: 86 86 25 50 eller e-mail: salg@nettraelasten.dk Østervang 99, 7441 Bording

Frit leveret Jylland/Fyn over 15.000,- ved lejlighed. Sjælland efter aftale. Tilbuddene gælder t.o.m. 29. marts 2020 | Begrænset lager | Først til mølle

Se himlen gennem taget

Spar penge på fyringsolie og landbrugsdiesel Fyringsolie Basis:

Landbrugsdiesel

Vejl. 11.649 kr./1000 L Online rabat: 2.921 kr.

Vejl. 12.592 kr./1000 L Online rabat: 3.106,5 kr.

Din pris: 8.728 kr.

BASES er et af de eneste firmaer i Danmark, der leverer overdækninger, hvor det er muligt, at se himlen op gennem taget. BASES anvender et massivt polycarbonat tag, som er tonet som en svag solbrille. Under taget rammes man ikke af nogen UV-stråler, ligesom taget heller ikke tager nævneværdigt lys fra huset, hvilket gør løsningen meget egnet til overdækninger i forbindelse med stuen.

Din pris: 9.485,50 kr.

/1.000 L*

/1.000 L*

* Dagspris inkl. moms, afgifter og levering pr. 23/2 - 2021

Bestil nu på: www.netbyggemarked.dk

BASES terrasseoverdækninger er designet til at løse individuelle behov for alle hustyper og kan opbygges og tilpasses efter ønske. Det smukke minimalistiske design er kombineret med solid kvalitet. Du kan se nogle af de mange flotte løsninger på www.bases. dk. Få yderligere information på tlf. 63 40 10 20 eller kontakt info@bases.dk.

TRAPPER

))7

MANGE VARIANTER

GRATIS OPMÅLING:

VINDUESPLADSEN.DK

3017

INDVENDIGEDØRE LEVERING OG MONTERING I HELE LANDET

3014

3481

3519SE HELE UDVALGET PÅ WWW.VINDUESPLADSEN.DK53"11&3

3033

3506

3463

INDVENDIGE DØRE I MANGE UDFØRELSER, GLATTE DØRE, DØRE MED PROFIL, DØRE MED GLAS,ENKELTE ELLER DOBBELTE, OGSÅ SKYDEDØRE

0248

0232

0241

0234

0217

BEREGN PRIS OG KØB ONLINE EN INDVENDIG DØR MED ELLER UDEN KARM I 40 ELLER 35mm. - OGSÅ I SPECIALMÅL


19

Hypertectum tag membran det sikre valg til dit tag Roofer ApS indleder 2021 på 10. år med Hypertectum membran på det danske marked. • •

Altaner, tagterrasser Hvor der ellers opstår utætheder

Hypertectum har vist sig, at være et godt Gør – Det – Selv produkt. Hundrede vis af private har gennem årene selv udført Hypertectum membran, der udføres i 3 – step.

Fremgangsmåden er enkel:

Gør badeværelset til en grøn oase Du kan sagtens have succes med grønne planter på badeværelset – bare du vælger de rigtige. Det giver en stemning af en grøn oase. Badeværelset giver ikke de mest optimale vækstbetingelser for de fleste planter. Men vælger du de rigtige, kan du tilføre en ekstra behagelig fornemmelse af velvære. De planter du kan have på badeværelset, bør kunne trives under forhold som skygge, høj temperatur og høj fugtighed. Du kan f.eks. have:

Bregne Orkidé Væddeløber Fredslilje Stuestar Hængefigen

På www.husoghaveavisen.dk kan du se inspirationsbilleder til planter på badeværelset.

Mere end 100.000 m2 flade tage er gennem årene blevet behandlet med Hypertectum membran, det være sig store industri tage, private villa tage, garage tage og slidte bølge/ - skiffer eternit tage. Hypertectum er et flydende polyuretan produkt, der med sin unikke styrke og utrolig vedhæftning på næsten alle overflader tætner mod vandindtrængning. Hypertectum har et utal af anvendelsesmuligheder, og bliver anvendt på: • Gamle slidte tagpap tage • Bølgeeternit tag • Beton dæk, stål tage • EDPM dug

NYE VINDUER OG DØRE

Ovenstående påføres med alm. malerrulle og pensel, dog skal nævnes, at bølgeeternit påføres med airless sprøjte og bør, ved større arealer udføres af professionelle.

Kontakt Roofer ApS for uforpligtende tilbud på dit tag, eller pris på materialer for Gør – Det – Selv. Telefon: 20 48 13 60/ 81 11 09 11 Mail: roofer.aps@gmail.com

tilskud % 0 3 l i Få op t re på: e m s duer æ n L i v e y n sen.dk/ iklasse A d a l p s e nerg indu

v

lp Få hjæ din e til hel ing af tn udskif & døre r vindue trappe eller

1. Overfladen skal være ren og tør (Renses med højtryksrenser) 2. Påføring af Universal primer (ca. 200 ml/m2) 3. Påføring af Hypertectum AR bundcoat (ca. 1 kg/m2) 4. Påføring af Hypertectum AF topcoat (ca. 1 kg/m2)

er i e

indu 3-lagsv

store Se voresleri på: l billedgaladsen.dk vinduesp

6100 HADERSLEV Niels Bohrs Vej 5

2740 SKOVLUNDE Skovlunde Byvej 94

8230 ÅBYHØJ Klamsagervej 27-29

4676 9100


Så kan det fjernes effektivt men skånsomt med de rigtige maskiner og miljøvenlige midler

Vildu du slippe alger, skjolder, mos Vil slippe forfor alger, skjolder, mos eller flisepest på terrassen? BESTIL Så kan det fjernes effektivt skånsomt medtil de rigtige maskiner og miljøvenlige midler eller flisepest påmen terrassen foråret? er, skjolder, mos effektivt eller flisepest på terrassen? Så kan det fjernes men skånsomt med

men skånsomt de rigtige og miljøvenlige midler de rigtigemed maskiner og maskiner miljøvenlige midler

TID ALLEREDE NU ...og undgå

”Vi ser flere og flere eksempler på maskiner. Og skal det holde år tid. Efter imprægneringen vil fliser- det bedste resultat. for os. Vi arbejder kun med miljøventetid til foråret... hvordan algerne nærmest er groet efter år, så anbefaler jeg en kom- ne være smuds- og vandafvisende venlige midler. Få et uforpligtende fast i fliser og på træterrasserne. Før bineret løsning med efterfølgende i op til et år. Vi anbefaler et årligt Altid til tiden og aftalt pris besøg og tilbud. Jeg kommer altid 1550 i tiden tog syreregnen sig godt af al- imprægnering,” fortsætter Peter tjek og i visse tilfælde en vedlige- Vi sætter en ære i, at arbejdet altid Ring selv forbi4083 og vurderer opgavens gerne og gav dem svære betingelser Ringstrøm. slutter indehaver Peter holdelsesbehandling. er udført til tiden og til aftalt pris. omfang dig ”Viatsergro. flere og flere eksempler på maskiner. Og skal det holde år tid. Efter imprægneringen vil fliser- Det forVi os. garanterer Vi arbejder kun med miljødet bedste resultat.for kunderne og Ringstrøm. for giver tryghed hvordan er groet Højtryksspuling efter år, så anbefaler kom- Det venlige midler. Få arbejde et uforpligtende ne være smuds- og vandafvisende 1. klasses I dag algerne har de nærmest fleste problemer gør det jeg ikkeen bedre er billigere fast i fl iser og på træterrasserne. Før bineret løsning med efterfølgende besøg og tilbud. Jeg kommer altid i op til et år. Vi anbefaler et årligt Altid til tiden og aftalt pris med plettede terrasser og indkørs- Overfladen på en flise bliver porøs Det giver god mening at spare lidt i tiden tog syreregnen sig godt af alimprægnering,” fortsætter Peter selv forbi og vurderer opgavens tjek og i visse tilfælde en vedligeVi sætter en ære i, at arbejdet altid ler og viflere har set mange eksempler medvil giver den tid. på naturens ressourcer, kal det år og for os. Vifor arbejder kun med miljøtid. Efter imprægneringen flanbefaler iser-og når detjegman bedste resultat. Efter imprægneringen vilhvorfor fliser”Viholde serog flere eksempler på år, såtiden en så kombineret gerne gav dem svære betingelser Ringstrøm. omfang slutter indehaver Peter holdelsesbehandling. er udført til tiden og til aftalt pris. på hvordan private harsmudsforsøgt en ordentlig med højtrykslægge nye sten,venlige nårvandafvisende demidler. gamle Få sten aler jeg en kometi uforpligtende ne nærmest være ogat vandafvisende være smudsog hvordan algerne er groet løsning med omgang efterfølgende impræg- ne Ringstrøm. for at gro. Det giver tryghed for kunderne og få bugt med siger Ringrenseren gør man i til princippet blot pris bliver som nye. Mosogogettilbud. alger med efterfølgende besøg Jeg kommer altid i op til etPeter år. Vi anbefaler et årligt AltidPeter tiden og aftalt op år. Vi anbefaler årligt kan tjek fast fliser ogdet”, på træterrasserne. Før nering, ” fortsætter Ringstrøm. I idag har de flog este problemer Højtryksspuling gør det ikke bedre Dettil eretbilligere strøm, indehaver af PR Tagog Faondt værre. Det ser måske godt ud alligevel ikke kende forskel på en fortsætter Peter selv forbi og vurderer opgavens tjek i visse tilfælde en vedligeVi sætter en ære i, at arbejdet altid i visse tilfælde en vedligeholdeli tidenplettede tog syreregnen sig af al- Overfladen på en flise bliver porøs og med terrasser oggodt indkørsDet giver god omfang mening atslutter spare lidt caderens. i en måneds tid, men man har blot ny eller gammel terrasse. indehaver Peter holdelsesbehandling. er udført til tiden og til aftalt pris. Såogkan det effektivt degiver rigtige ogressourcer, miljøvenlige midler sesbehandling. gerne og dem svære betingelser Højtryksspuling ler vi gav har setfjernes mange eksempler men medskånsomt tiden ogendnu nårmed man så den maskiner på naturens for hvorfor givet algerne bedre betingelRingstrøm. Det giver tryghed for kunderne og for hvordan at gro. I private dag harhar de fleste det ikke bedre på forsøgtproat gør en ordentlig omgang med højtryks- Hvad læggekan nyerenses sten, og nårimprægneres? de gamle sten Myter ogmed sund fornuft ser for at gro.på det ikke bedre Det er billigere Det ersom billigere blemer plettede terrasser og Overfladen en flise bliver porøs få bugt med det”, siger Peter Ringrenseren gør man i princippet blot bliver nye. Mos alger ”Der fiporøs ndesog mange metoder atekfå at Vi afrenser allemening slags og sten og kan det flise bliver Det giver godtilmening spare lidtog når man så giver den Det giverikke god at spare indkørsler vi har setTagmange med tiden, strøm, indehaver af PR og Faondt værre. Det ser måske godt ud alligevel kende forskel på lidt en dem rene og fi ne igen. Og der er Hemmeligheden er imprægnering samme gælder for imprægnering. man så giver den på naturens ressourcer, for hvorfor på naturens ressourcer, for hvorfor sempler på hvordan private har for- en ordentlig omgang med højtrykscaderens. i en måneds tid, men man har blot ny eller gammel terrasse. masser af bugt myter omdet”, hvordan man Når du sten vælger at imprægnere fliser- lægge Vi harnye kunsten, i meget opng med højtrykslægge nye sten,Peter når de renseren, gamle når få de tilfælde gamle sten søgt at få med siger så endnu gør man i princippet givet algerne bedre betingelskal gøre. Jeg har arbejdet med afne efter afrensning, forebygger du levet en terrasse, der ikke kunne i princippet blot bliver som nye. Mos og alger kan som nye.og Mos og alger kan Ringstrøm, indehaver af PR Tag- og blot ondt værre. Det ser måske godt bliver Myter og sund fornuft ser for gro. Hvad kan renses imprægneres? rensning og vedligeholdelse siden forskel indtrængning af vand og deman grønne afrenses til et kende godt resultat. Trænger er måske godt ud alligevel ikke kende påatmåneds en alligevel ikke forskel ny Facaderens. ud i en tid, men har ”Derhar findes metoder til at få belægninger, såsom alger og mos, dine Vi afrenser alletil slags stenpåogendet 1997. sten blot en imprægnering men man blot mange ny eller gammel terrasse. eller gammel terrasse. blot givet algerne endnu bedre bedem rene fine igen. Ogretder er får Hemmeligheden er imprægnering samme for imprægnering. Det erogiogsund virkeligheden simsvært for vedatatgro. sætte sig fast. er dette gælder også muligt. Giv din teru bedre betingelMyter fornuft tingelser masser af myter om hvordan man Når du vælger at imprægnere fl iserVi har kun i meget fåindkørsel tilfælde oppelt. Det handler om en skånsom Det forebygger også frostskader rasse eller nyanlagte beHvad kan renses og imprægneres? kan renses ”Dergøre. findes mange metoder til afat ne efter afrensning, forebygger du Hvad skal Jeg har arbejdet med levet en terrasse, der ikke kunne ”Vi ser flere og flere eksempler på maskiner. Og skalsten detgiver holde år for os. Vi arbejder tid.sten Efter imprægneringen villevefliser- det bedste resultat. behandling udført med de rigtige og dine en længere handling med det samme, så får du kun med miljøVi afrenser alle slags og det imprægneres? få demalgerne rene og fine igen.efter Ogår,der er Hemmeligheden hvordan er groet så anbefaler jeg en kom- ne af venlige midler. Få et uforpligtende værevand smuds-og og de vandafvisende rensning ognærmest vedligeholdelse siden indtrængning grønne og afrenses til et godt resultat. Trænger imprægnering samme gælder for imprægnering. fast i fliser ogafpå myter træterrasserne. bineret løsning efterfølgende besøg og i op til et år. Vi anbefaler et årligt Altid tilafrenser tiden og aftalt alle pris slags sten imprægnering ogtilbud. det Jeg kommer altid masser omFør hvordan man meder belægninger, mos, ViVi dine til enaltidimprægnering i1997. tiden togflsyreregnen sig af alPeter selv forbi og vurderer opgavens og i vissealger tilfældeog en vedligesætter sten en ære blot i, at arbejdet mprægnere iser-Jeg har Vigodt har kunimprægnering,” imed meget fåfortsætter tilfælde op- tjeksåsom samme gælder for imprægnering. handling for os. Vi arbejder kun med miljøNår du vælger at imprægnere fliserskal gøre. arbejdet afgerne og gav betingelser Ringstrøm. omfang Peter med det samme, så får du erer udført til tiden og tilmuligt. aftalt pris. Giv Det erdemi svære virkeligheden ret sim- får svært vedholdelsesbehandling. at sætte sig fast. dette også dinslutter ter- indehaver g, forebygger levet en terrasse, der ikke kunne Ringstrøm. for at gro. du Det giver tryghed for kundernefåogtilfælde Vi har kun i meget opledet bedste resultat. ne efter afrensning, forebygger du rensning og vedligeholdelse siden venlige midler. pelt. Det om enHøjtryksspuling skånsomgør det ikke Det forebygger også frostskader rasse eller nyanlagte indkørsel beIde daggrønne har dehandler flesteafrenses problemer bedre Det er billigere and ogmed til et godt resultat. Trænger vet en terrasse, der ikke kunne afindtrængning af vand og de grønne 1997. Få et uforpligtende besøg og tilplettede terrasser og indkørsaden på en flise porøs giver god at spare lidt behandling udført med Overfl de rigtige ogbliver giver dineDetsten en mening længere levehandling med det samme, så får du m alger mos, dine sten blot tilsimennårimprægnering ler Det ogog vi har seti mange eksempler med tiden og man så giver den på såsom naturens ressourcer, for hvorfor renses til et godt resultat. Trænger Altid til tiden og aftalt pris belægninger, alger og mos, bud. Jeg kommer altid selv forbi og er virkeligheden ret hvordan private har forsøgt at også en ordentlig omgang med din højtrykslægge nye sten, når de gamle sten tte sigpå fast. er dette muligt. Giv terdine sten blot til en imprægnering Vi sætter en ære i, at arbejdet altid får svært ved at sætte sig fast. vurderer opgavens omfang slutter pelt. Det handler om en skånsom få bugt med det”, siger Peter Ring- renseren gør man i princippet blot bliver som nye. Mos og alger kan pladerne og ender og på tilloftrummet. også strøm, frostskader eller nyanlagte indkørsel be- alligevel ikke indehaver afudført PRrasse Tag- ogmed Fa- ondt værre. Det ser måske godtforebygger ud kende forskel på en FØR EFTER er udført til tiden aftalt pris. er dette også muligt. Giv din terDet også frostskader behandling de rigtige indehaver Peter Ringstrøm. caderens. levei en måneds tid, men man har blot ny eller gammel terrasse. Derfor dækker PR Tagog facadeen længere handling med det samme, så får du Det giver tryghed for kunderne og rasse eller nyanlagte indkørsel beog giver dine sten en længere levemaskiner. Og skal det holde år efter givet algerne endnu bedre betingelrens altid af på lofterne med plaMyter og sund fornuft ser for at gro. Hvad kan renses og imprægneres? ”Der findes mange metoder til at få Vi afrenser alle slags sten og det stik, for at fange det vand der skulle Den endelig effekt af algebehandlingen dem rene og fine igen. Og der er Hemmeligheden er imprægnering samme gælder for imprægnering. komme ind. masser af myter om hvordan man Når du vælger at imprægnere fl iserVi har kun i meget få tilfælde opses typisk først efter Skulle Tag dig tag seriøst. Få det renset og malet, så forlænger du dit tags levetid med 103-6-måneder. 15 år pladerne ender påsikker loftrummet. skal gøre. Jeg har arbejdet med af- ne efter afrensning, forebygger du levet en terrasse, der ikke kunne FØR EFTER ”At jeg og prioriterer afdæktaget mod formodning ikke vise synlige rensning og vedligeholdelse siden indtrængning af vand og de grønne afrenses til et godt resultat. Trænger Derforogdækker PR Tag-meget og facadening oprydning højt resultater efter 10 måneder, tilbyder vi en 1997. belægninger, såsom alger og mos, dine sten blot til en imprægnering rens altid af på lofterne medværre plaDet er i virkeligheden ret sim- får svært ved at sætte sig fast. er dette også muligt. Giv din terny algebehandling uden beregning. skyldes, at der ikke er noget pelt. Det handler om en skånsom Det forebygger også frostskader rasse eller nyanlagte indkørsel bestik, for at fange det vand der skulle Den endelig effekt af algebehandlingen behandling udført med de rigtige og giver dine sten en længere levehandling med det samme, så får du for folk, end at komme hjem til et pladerne og ender på loftrummet. EFTER inkl. moms komme sesFAST typiskPRIS førstkr. efter1.500 3-6 måneder. Skulle rent tag,ind. hvor der så er sivet vand Derfor dækker PR Tag- og facade”At jeg prioriterer sikker afdæktaget mod formodning ikke vise synlige Få det renset og malet og forlæng ind. Imens min kollega vasker ta- tilfælde selve tagkonstruktionen, rens altid af på lofterne med plaresultater efter 10 måneder, tilbyder vi en ninger det og min oprydning megetat styre højt må tags 10-15 år udskiftes. ”Med en god vedliget faste opgave stik, for at fange detdit vand der levetid skulle med Den endelig effekt af algebehandlingen ny algebehandling uden beregning. skyldes, at der ikke er noget værre geholdelse bliver taget styrket, den mobile rensemaskine, samtidig komme ind. ses typisk efter 3-6 måneder. Skulle vasker taget eratdet min faste opgave, års forlænget levetidså Renseanlægget er først miljøcertifi for folk, endhele komme hjem til et 10-15 pladerne og ender på loftrummet. FØR EFTER FAST PRIS kr. 1.500 inkl. moms Algebehandling levetiden forlænges 10-15 år. med at jeg tiden går på loftet ”At jeg prioriterer sikker afdækmod formodning visestyre synligeden mobile rensemaskine Med en god vedligeholdelse MILJØGODKENDT Derfor PR Tag- ogtaget facadebliver ceretdækkerhøjtryksrenseudstyr, somikkeat rent tag, hvor der så er sivet vand altid af højt på lofterne resultater med pla- efter af TAGRENS alle slags tage! 10 måneder, tilbyder vi en Dermed bliver det væsentligt og sikrer plastikafdækningen, ” sining OG og MALING oprydning rens meget samtidigt med, at jeg hele tiden går genanvender op til 80 % af vandet, taget styrket, så levetiden forlænges tilfælde for selvehusejeren, tagkonstruktionen, ind.Peter Imens min kollega vasker ta- billigere for at fange det vand der skulle Den endelig effekt af algebehandlingen ny algebehandling uden beregning. end det vil ger Ringstrøm. skyldes, at der ikke erstik, noget komme ind.værre ses typisk først efter Skulle på loftet og sikrer plastikafdækninhvilket tilgodeser både miljøet og 3-6 måneder. 10-15 år. må udskiftes. ”Med en god vedliget er det min faste opgave at styre ”At jeg prioriterer sikker afdæktaget mod formodning ikke vise synlige være at købe et nyt tag. for folk, end at kommedet hjem til et FAST kr.Rense1.500 inkl. moms gen, siger Ringstrøm.samtidig geholdelse Dermed bliver bliver taget det styrket, væsentligt resultater efter 10 måneder, tilbyder vi en Peter ning ogsamlede oprydning vandforbrug. meget højt PRIS så den mobile rensemaskine, PR Tag- og facaderens blev etable”Jeg stortrives Uansetfor opgavens omfang er det Peter Tilfredse rentmed tag, mit hvorjob derogså er sivetatRingstrøm. vand ny algebehandling uden beregning. kunder er i centrum skyldes, der ikke ersuget noget værre vandet bliver op fra tagrenden billigere husejeren, end det vil levetiden forlænges 10-15 år. med at jeg hele tiden går på loftet for folk, end attakomme tilfælde hjemer til et ret i 1997, og har en solid erfaring sætter en ære ind. i, at Imens kunderne for osatetkøbe godtetresultat og tilfredse Renseanlægget ceTaget mest udsatte sted på være, selve tagkonstruktionen, min kan kollega FAST PRIS kr. 1.500 Tilfredse inkl. momser detkunder ogvasker føres ud vand tilmiljøcertifi filtersystemet nyt tag. Uanset oprent tag, hvor direkte der så er sivet Dermedderbliver det siger væsentligt oggod sikrer plastikafdækningen, ” si- kunder indenfor rensning, maling og ved- regne hundrede medfaste mitopgave tæller,” Peter ret højtryksrenseudstyr der genandit hus. Hver dag året rundt skærmå udskiftes. ”Med en vedligetprocent er det min at styre ind. Imens min kollega vasker er i centrum hos os i rensevognen. Derta-viltilfælde dog selve væretagkonstruktionen, gavens omfang er det for os et godt billigere for husejeren, end det vil ger Peter Ringstrøm. må bliver udskiftes. ”Med en god vedli- for er det minop faste at styre Ringstrøm. ligeholdelse af tage og facader. For firma, det er trods voresrensemaskine, levevej. geten vender tilopgave 80 % af vandet, hvilmer det vindudsatte og vejr,sted angribes geholdelse taget styrket, så mest den alt mobile samtidig Taget ersådet på dit resultat smule snavset vand, som bliver og tilfredse der tælgeholdelse bliver taget styrket, den mobile rensemaskine, samtidig være at købe et nyt kunder tag. Efter endt arbejde er det naturindehaver Peter Ringstrøm eretablearbej- stortrives Inden vi med starter tagrenoveringen, ketatpå både tilgodeser miljøet ogforlænges det af mos og rundt alger og udsættesdet dermed levetiden forlænges 10-15 år. med at jeg hele tiden går levetiden 10-15 år.Året med jeg loftet hele tiden går på loftet hus. skærmer af for PR Tagog facaderens blev mit job og sætter en trykket ind gennem overlægget på ler, ” siger Peter Ringstrøm. PR Tagog facaderensenblev etable- gennemgås ”Jeg stortrives med mit job står og ogsamlede Uanset opgavens omfang er det Peter Ringstrøm. Tilfredse kunder er i centrum Dermed væsentligt sikrer plastikafdækningen, ” si- Rensevandet forendt PR Tag- oger facaderens at det tillidssag. hele så det for frostsprængninger. sammen Dermed bliverbliver detdetal væsentligt og taget, sikrer plastikafdækningen, ” vandforbrug. sislags vind ogmest vejr.udsatte DetAlt angribes af ligt ret imed 1997,tagrensning og har en solid erfaring ære i, atenkunderne kan regne hundpladerne og ender påmiljøcertifi loftrummet. Efter arbejde det naturligt billigere for cehusejeren, end deter vil ger Peter Ringstrøm. ret i 1997, og har en solid erfaring sætter ære i, at kunderne kan for os et godt resultat og tilfredse Renseanlægget er Taget det sted på MILJØGODKENDT TAGRENS OG MALING efterlade arbejdspladsen i nydeligt Han holder meget af kundekontakklart for kunden, hvorledes arbejbliver suget op fra tagrenden og slider på taget og gør det mere sårbilligere for husejeren, end det vil ger Peter Ringstrøm. atfacadekøbe et nyt tag. mos ogdetalger og dermed indenfor rensning, maling og rede procent med mit firma, er Tilfredse Derfor dækker PR Tag-være og PR Tagog tæller,” facaderens at efterlaindenfor rensning, maling”Jeg ogvedlivedregne hundrede procent meddetmit kunder der siger Peter ret højtryksrenseudstyr der genandit hus. Hver fugten dagudsættes året rundt skær- for PR Tag-og ogfifacaderens blev arbejdsglæde etablestortrives med mitudføres job og Peter Uanset opgavens omfang er Ringstrøm. kunder er i centrum opryddet og rengjort stand. Derfor ten, nder stor ved det og i hvilket prisleje vi føres direkte ud til fi ltersystemet bart. Trænger gennem taget, være at købe et nyt tag. for frostsprængninger. Alt sammen geholdelse af tage og facader. trods alt vores levevej. Før vi begynrens altid af på lofterne med plade arbejdspladsen i nydeligt oprydret i 1997, og har en solid erfaring sætter en For ære i, at fi kunderne kan er trods for os et hvilgodt resultatmer og tilfredse Renseanlægget er miljøcertifi ce- Taget er det op mesttil udsatte sted af på vandet, Ringstrøm. ligeholdelse af tage og facader. rma, det alt vores levevej. vender 80 % det for vind og vejr, angribes bliver alle vindskeder, sternbrædat For færdes i folks haver, hvor han gør procent ligger i.mitFørretvihøjtryksrenseudstyr så begynder afrensi hus. rensevognen. Der vilkunder dog være udsættes spær og træværk rådsårog det med indenfor mit job og Uanset opgavens omfang det Peter Ringstrøm. Tilfredse kunder er i centrum rensning, maling og vedregne med tæller,” siger er Peter der genanditstik, Hver dag fange året rundt skærslider på gør det for mere indehaver Peter Ringstrøm der tagrenoveringen, gennemgås for at det vand derogder skulog rengjort stand. er Derfor bliver Efter endt arbejde det naturindehaver Peter Ringstrøm erethundrede arbejInden viaf starter tagrenoveringen, ketdetsmule både tilgodeser miljøet det af mos ogtaget algerog ogSkaderne udsættes dermed Ringstrøm. ligeholdelse af tage og facader. For med firma, det erer trods altningen vores levevej. vender opdækker til 80 %det af vandet, hvil-udsatte mer for vind og vejr, angribes der, vinduer, vægfl ader med mere deres hjem indbydende rent taget, vi loftet en snavset vand, som bliver svampedannelse. kan bliat kunderne kan for os et godt resultat og tilfredse Renseanlægget miljøcertifi ceTaget er mest sted på bart. Trænger fugten gennem taer arbejdet med tagrensning en tilhele taget, så det står klart for kunle komme ind. At jeg prioriterer alle vindskeder, sternbrædder, Efter endt arbejde for er detfrostsprængninger. naturindehaver Petertagrensning Ringstrøm er arbej-en Inden vi starter tagrenoveringen, ket bådetaget, tilgodesersåmiljøet ogstår det afsamlede mos og algervandforbrug. og udsættes dermed Rensevandet ligt forgru PR Tagog facaderensvinat detmed med tillidssag. gennemgås hele detdag Alt sammen spulet ndigt ned. og nymalet tag. grundigt af med plastik,” forklarer trykket ind gennem overlægget på ve så alvorlige at taget, og i værste procent mit kunder der tæller,” siger Peter ret højtryksrenseudstyr der genandit hus. Hver året rundt skærligt for PR Tag- og get, facaderens at det med tagrensning en tillidssag. gennemgås hele taget, så det står samlede vandforbrug. Rensevandet forsikker frostsprængninger. Alt sammen udsættes spær og træværk for lidssag. Han holder meget af kunden, hvorledes arbejdet udføres , og afdækning og oprydning duer, vægfl ader med mere spulet efterlade arbejdspladsen i nydeligt Han holder meget af kundekontakklart for kunden, hvorledes arbejbliver suget op fra tagrenden og slider på taget og gør det mere sårHan holder meget af kundekontakfor kunden, hvorledes arbejbliver sugetdet op fra og vejr, slider på taget og gør detRingstrøm. mere sår- efterlade arbejdspladsen i nydeligt alt vores levevej. vender op klart til udføres 80 %ogafi hvilket vandet, hvilmer fortagrenden vind angribes svampedannelse. Skaderne dekontakten, og finder hvilket vi ligger Før og vi bart. meget højt atfiltersystemet der ikke er råd opryddet og rengjort stand. og Derfor ten, og og finder stor arbejdsglæde vedstor det arbejdsprisleje viprisleje føres ud tilprisleje fii. ltersystemet Trænger fugtenskyldes, gennem taget, opryddetned. og rengjort Derfor ten, finder stor arbejdsglæde ved idet udføres ogafidirekte hvilket vi føres direkte ud til bart. Trænger fugten gennem taget, grundigt Vi nogen, erkan det naturtagrenoveringen, ket både det mos og og udsættes bliver arbejde alle vindskeder, sternbrædat færdes i folks haver, hvor han gør tilgodeser ligger i. Før vi miljøet så begynder og afrensi rensevognen. Deralger vil dog være udsættesdermed spær og træværk forEfter råd og endt kostand. m blive så alvorlige, at taget og i glæde ved at færdes i folks haver, så begynder afrensningen af taget, noget værre for folk, end at komme Det er dervindskeder, aldrig der m e bliver alle sternbrædat færdes i folks haver, han ligger Før vi så begynder afrensi rensevognen. Der vil dog være udsættes spær og træværk for råd og r klader, vinduer, vægfl ader med mere deres hjem indbydende med et renthvor ningen af gør taget, dækker vi i. loftet en smule snavset vand, som bliver svampedannelse. Skaderne kan bliVeddelev · 4000 Roskilde ligt for PR Tagog facaderens at selve tagkonstrukti- get over, sluttergPeter aget, og sånymalet det står samlede vandforbrug. Rensevandet forind frostsprængninger. Alt sammen e r n spulet gru ndigt ned. tag. grundigt af med plastik,” forklarer trykket gennem overlægget på ve så alvorlige at taget, og i værste hjem til et rent tag, men hvor der så værste tilfælde hvor han gør deres hjem indbydendækker vi loftet grundigt af med Ringstrøm. e mmed deres hjem indbydende medop et rent ningen afogtaget, dækker vi og loftet enmere smulesårsnavset vand, arbejdspladsen som bliver svampedannelse. Skaderne kan bli- der, vinduer, vægflader ed etmere Tlf.: 4675 4262 efterlade i nydeligt hvorledes arbejbliver suget fra tagrenden slider på Ringstrøm. taget gør det er sivet ind vandgennem ind. Nåroverlægget min kollega onen, må udskiftes. de med et rent og nymalet tag. ”Jeg plastik, ” forklarer Peter u f spulet gru ndigt ned. og nymalet tag. grundigt af med plastik,” forklarer trykket på ve så alvorlige at taget, og i værste o V r i p kommerDerfor ligtende Bil:bart. 4083 1550 hvilket prisleje vi føres direkte ud Veddelev til filtersystemet Trænger fugten gennem taget, opryddet og rengjort · 4000 Roskilde gernstand. e msternbræded et Tlf.: vil 4675dog 4262værewww.prtagrens.dk begynder afrens- i rensevognen. Der udsættes spær og træværk for råd og bliver alle vindskeder, uforpligten Vtiilb 4083 1550 koumdmer de mere pr@prtagrens.dk der, vinduer, vægfl ader med dækker vi loftet en smule snavset Bil: vand, som bliverE-mail: svampedannelse. Skaderne kan bliwww.prtagrens.dk ti Veddelev · 4000 Roskilde lbud gerne med e E-mail: pr@prtagrens.dk spulet grundigt ned. plastik,” forklarer trykket ind gennem overlægget påTlf.: ve så alvorlige at taget, og i værste 4675 4262 uforpligten t Bil: 4083 1550 de Vi kommer www.prtagrens.dk t i lbud delev · 4000 Roskilde gerne med e E-mail: pr@prtagrens.dk t 4675 4262 uforpligten 083 1550

Vil du slippe for alger, skjolder, mos eller flisepest på terrassen?

Tag dit tag seriøst - det betaler sig!

Få det renset og malet og forlæng dit tags levetid med 10-15 år

Tag dit tag seriøst - det betaler sig! - det betaler sig!

Få det renset og malet og forlæng Algebehandling dit tags levetid med 10-15afår alle slags tage! Få det renset og malet og forlæng Algebehandling dit tags levetid med 10-15 år

BESTIL TID ALLEREDE NU Tag dit tag seriøst - det betaler sig! ...og undgå ventetid til

Algebehandling af alle slags tage! foråret. Ring

MILJØGODKENDT TAGRENS OG MALING

MILJØGODKENDT TAGRENS OG MALING

GRENS OG MALING

af alle slags tage!

4083 1550


NYGAMMELT KØKKEN 21 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN

21

Corona og madlavning

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

NYGAMMELT KØKKEN KØKKEN NYGAMMELT NYGAMMELT KØKKEN skift ikke ikke dit dit køkken, køkken, skift skift dine dine køkkenlåger skift køkkenlåger EF NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger TE NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger R skiftikke ikkemiljøet: dit køkken, køkken, skift dit skift dine køkkenlåger Tænk på Skiftskift kundine dinekøkkenlåger køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger

Hvad har corona og madlavning med hinanden at gøre? Ingenting (forhåbentlig) – og så alligevel. Noget af det mest søgte (ud over corona information) det sidste år, er pudsigt nok madopskrifter.

ØR

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN FORNYELSE AF KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN skiftikke ikkemiljøet: dit køkken, køkken, køkkenlåger skift dit skift dine køkkenlåger Tænk på Skiftskift kundine dine køkkenlåger SPPSS P S ARR P A NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger A SPAR NYGAMMELT KØKKEN A R R S S P P A A FORNYELSE AF KØKKENET R NYGAMMELT KØKKEN R skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 2 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 2 S 0 2 S 0 2 P P % % FORNYELSE AF KØKKENET NYGAMMELT KØKKEN 0 0 S A S A 10% P R % R % P 2 R AR skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger A 0 R Ø % 0 FORNYELSE AF 2 KØKKENET % NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 2% 0% FORNYELSE KØKKENET 2 % 0 0 0 % FORNYELSE AF AF 2 KØKKENET skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger SPPSS R P S ARR FORNYELSE AF KØKKENET P A A A R FØ R S S P P A FORNYELSE AF KØKKENET A R R 2 2 S 0 2 S 0 2 P P % % 0 FORNYELSE AF KØKKENETTOP TRE GRUNDE 0 S TIL A S A PR R % P 2% R AR A 0 20 % % FORNYELSE AF KØKKENET at vælge en køkkenrenovering 2 0% 2% FORNYELSE AF KØKKENET fremfor et nyt2køkken % 0 0 0 % Hvis køkkenet funHvis køkkenet funS S ✓R Du sparer penge P P S S A P A P gerer, er der ingen A Hvis køkkenet funA R gerer, er der ingen R R SAPR SP AR Hvis køkkenet fungerer, er gerer, der ingen grund til er atat smide Hvis køkkenet fungerer, er der der Hvis køkkenet fungerer, er der Hvis køkkenet fungrund til smide 2 2 Lys badet op S Hvis køkkenet fun0 2 S 0 2 PR P % % 0 Hvis køkkenet er S A ✓ Du sparer tid grund til at smide ingen grund til at smidedet detder ud. S0 ingen grund til at det ingen grund tilSkift atifungerer, smide ud. A det ud. i smide stedet det ud. Skift stedet P gerer, er der ingen % R % P 2 A A 0 2 gerer, er der ingen R p p å p R % å å a p 0 NYGAMMELT ll å a a e NYGAMMELT KØKKEN KØKKEN ll ingen grund til at smide det ud. ll a e det ud. Skift i og stedet eggrheørbe % Værn skifter i stedet Skift i om stedet facaden ud. Med for facaden ud. Med Hvis køkkenet fungerer, der Skift igrund stedet for facaden ud. Med tilmiljøet atfor smide for facaden ud. Med bi vo lle NYGAMMELT KØKKEN p 1

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

1

E

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

1

27/08/2019

09.10

27/08/2019

09.10

27/08/2019 09.10 dine køkkenlåger

27/08/2019 ØR09.10 skift ikke2019-97,5x141.pdf dit køkken, skift køkkenlåger nygammelt-Sep 1 dine 27/08/2019 09.10 F R BUDDET skiftikke ikkemiljøet: dit køkken, køkken, skift dine køkkenlåger GÆTIL skift dit skift dine køkkenlåger Tænk på Skift kun dine køkkenlåger LDER 27/08/2019 FØ 09.10 GÆ BULD skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger DDER 27/08/2019 09.10 GÆTIL LD MA ER RT S ET HELE GÆ LD TIL HE SE BU LE DD PT MA ET EM skift ikke ikke dit dit køkken, køkken, skift skift dine dine køkkenlåger køkkenlåger RT BER GÆ SER LD skift 20 ER 18 GÆLDER SELD PTE GÆ MBHE ERLE TS ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 201 TIL R 8 SER MA BU LE MARskift RT DD HE 27/08/2019 09.10 GÆ LD ER ET Ø SE

PTE TIL BU DDER GÆ ET 201 LDMB GÆ skift ikkefundit køkken, skift dine køkkenlåger LD8RT ER Hvis køkkenet MA SER HELE GÆ LDER TE TE R R

1

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

FT EF ER EF TE EF EF R

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf

R nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 nygammelt-Sep 2019-97,5x141.pdf 1 skift ikke dit køkken, skift FØR Ø F

R Hvis køkkenet funskift ikke fundit køkken, FØRgerer, er der Hvis køkkenet gerer, er deringen ingen Ø F

2018

TE

R

R Hvis Hvis køkkenet fungerer, gerer, der ingen grund til er atat smide køkkenet fungerer, er der der køkkenet fungerer, er der Hvis køkkenet fun- er grund til smide FØ Hvis R Hvis køkkenet fun-

HEBE LER SE MA201 PT EM RTS skift dine køkkenlåger 8 MB SEPTE ER

EF TE EF EF TE R TE TE R R R

EF

EF

TE

R

EREF EF TE TE R R R TE

EF

EF T

EF T

ER

FØGÆTIL BUDDET køkkenet er grund til at smide LDER ingen grund til at smidedet detder ud. ingen grund til at det ingen grund tilSkift atifungerer, smide ud. det ud. i smide stedet det ud. Skift stedet gerer, er ingen FØHvis TIL GÆ BULD R gerer, erder der ingen DDER ppåå aalllle påpaålla GÆ LD MA ER RT ingen grund til at smide det ud. e S ET HELE det ud. Skift i stedet e g ll Værn og skifter i stedet re Skift i om stedet for facaden ud. Med eTIL for facaden ud. Med Hvis køkkenet fungerer, der rhbejg Skift igrund stedet for facaden ud. Med GÆ tilmiljøet atat smide for facaden ud. Med LD ijg på malet b ER vnioasvre hø HE SE BU påsatdlle g LE DD PT Hvis køkkenet fungerer, er der MA p ET grund til smide RT o å la BER s ø GÆ S r LD e ll 20 ER la s e 18 EM R nlåsGÆ Skift i stedet for facaden ud. Med std. .sgsore glå for facaden ud. erg bjg SE nye låger, skuffer ogMed bordplade for facaden Med nye låger, rtørim PT nye låger, skuffer ogdet ila EM LD BE vn ho ingen grund tilud. at smide ud. e ER grebsfri o det ud. Skift i stedet e nye låger, skuffer og bordplade r Ø re 20 nye låger, skuffer og ti TIL 18 MA t BU s m ingen grund til at smide det ud. RT DDRLE n det ud. Skift i stedet s S ERHE ET e s td n GÆ F R lå . t LD p g s å e o p nye låger, skuffer og bordplade r rt å llGÆ SE låger, skuffer og på all reimpeån PTBU TIL EMDD får du næsten et helt nyt køkken. skuffer og bordplade fårkøkken. du næsten BEET bordplade du næsten R LE e20 låger GÆ LD Skift inye stedet for facaden ud. Med 18 for ud. Med LD HE bjgi ivvoatoallere får du næsten et helt nyt ER Skift i facaden stedet forfår facaden ud. Med allee ggre Hvis køkkenet funbordplade får du næsten for facaden Med bjg RT SER GÆ øø sMA Hvis køkkenet funLD får du næsten etud. helt nyt køkken.sstd FØ ER bordplade får du bordplade næsten HEBE lalannsre slålå sMA td.. ssoohhrt LER SE et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. PT EM RT g S e nye låger, skuffer og r g 20 nye låger, skuffer og e 18 imeennt og nye låger, skuffer og38bordplade nye låger, skuffer og Ring til os inyt dag på 79 16 14 og få etrtgratis im et helt nyt køkken. SErPTEMBER gerer, er der ingen t og Hvis køkkenet fun20 gerer, er der ingen et helt køkken. 18 Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis R LB får du næsten et helt nyt Ring tilTI os i UD dag på 79 16 og få og og bordplade får du næsten får du etingen helt nyt køkken. Ring til os iDE dag på 38køkken. 7914 14det ogetikke. fågratis et gratis bordplade får næsten uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ Tdu38 35 års G Æ LD Hvis køkkenet fungerer, er der gerer, er der grund tilnæsten at smide ER Hvis køkkenet fungerer, er79 der16 Hvis køkkenet er der Hvis køkkenet fungrund til at smide FØ Ring til os i fungerer, dag på 38 16 14 ogikke. fåetikke. etgratis gratis tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få og og uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det TIL GÆ Hvis køkkenet funerfaring BU tilbud. Nemmere blir’ det uforpligtende et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. DD LD ET ER HE GÆ LE LD Hvis køkkenet fungerer, er der Rtil grund til at smide ER Ring os idag dag på 38 79 79 få gratis og AR Ring til os iSkift på 38 16 14 og ogblir’ få et et gratis og ingen grund til at smide det ud. ingen grund til at smide det ingen grund til at smide det ud. TS det ud. i stedet det ud. Skift i stedet gerer, er der ingen EM tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende tilbud. Nemmere det ikke. uforpligtende GÆ T LD er der ingen pp ER Alt er dansk TIL åå14 HE pproduceret SE BU Fgerer, LE åp aa RTS DD R PT Mstedet lldet ET EM aålla AR Ring til os idag på 38 16 få et gratis eog ingen grund til at smide det ud. BE llog Nemmere blir’ det GÆ til os itilbud. på 38 79 14 fårb et gratis e llog det ud. Skift idag stedet e gikke. RMed Eom uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ ikke. Euforpligtende Værn miljøet og skift i stedet Skift iLD stedet for facaden ud. Med eog gre 20 ER for facaden ud. Hvis køkkenet fungerer, er der 18 Skift for facaden ud. Med til at smide ejg TRing for facaden ud. Med ijg Tigrund b hø oasvre påsatd ila SE Hvis køkkenet fungerer, er der Fgrund p PT h til at smide GÆ åvn EM F la ø LD BE ll ER R e E llno HE tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende essrge 20 g lå LE . TI 18 s re Skift i stedet for facaden ud. Med uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. LB s M for facaden ud. Med td es AR UD o b nye låger, skuffer og bordplade lå for facaden ud. Med nye låger, TS DE rt . nye låger, skuffer og i T im s v R h ingen grund tilskuffer smide Gdet ostn Æ det ud. Skift stedet en nye låger, skuffer bordplade re LD R nye låger, og det tim ER la E sgerger ingen grund tilat ati og smide det ud. ud.påstd. sooørjg ne ud. Skift i stedet SE E PT lå T TIL EM t BU BE DD R T p GÆ nye låger, skuffer og bordplade ET F20 åaVta låger, skuffer og på all rt LD im O 18 GÆ får næsten et helt nyt køkken. ER skuffer og bordplade fårkøkken. du næsten peån R bordplade får du næsten llEeS SrH HE Edu ER LE rheø inye for facaden ud. Med Mstedet lle facaden ud. Med AR EFfor bjg TS fårSkift du næsten et helt nyt Skift iLD stedet for facaden ud. Med allee ggre bordplade får du næsten ila for facaden ud. Med b v Eo GÆ i R r LD v h ER o ø sgLeEROTWROOM HE re får du næsten et helt nyt køkken. jg n s LE bordplade får du næsten SE s,-gID td.. ssoorti laLnUsKsKlåMe Met PT et nye helt nyt køkken. AR helt nyt køkken. lå std EM TS BE R ,-e nye skuffer og bordplade 20 låger, skuffer og 18 nye låger, skuffer og bordplade m rt E nye låger, skuffer og Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og im T e etlåger, helt nyt køkken. SEhelt enVnIt Kt ,-,-PGrAr. CIDOIGT PTiEM BER en renovering koster 40-60% et nyt køkken. 20 Ring til os dag på 38 79 16 14 og få et gratis ØRog ERog fårRing næsten et helt nyt køkken. til18 ostil i os dag på 38 79 16 14 og få et gratis bordplade får du næsten fårdu du næsten et helt nyt køkken. ,-S VID. Ring i dag på 38 79 16 14 og få et gratis bordplade får du næsten tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende VÆog mindre end38 et79 nyt16 køkken K PÅ K ,-TADIGRing til os i dag på 14 og få et gratis B UNog uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. E S Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og DE,uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. Ø G. K,END tilbud. Nemmere blir’ det MERE ikke. etuforpligtende helt et heltnyt nytkøkken. køkken. O,-34 N PÅ TLog ,-TAÅRS Rtilos Ring osi idag dagpå på 38 79 79 få gratis Ring 38 16 14 og ogblir’ få et et gratis KT OS FEND Etil .og 32 ÅRS MERE ELERFARING uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. tilbud. Nemmere det ikke. uforpligtende 34 ÅRS L T ER MA Alt14 er dansk produceret MERE F Ring MEREEND END R R IL. Ring ostilbud. idag dag på på 38 79 16 og få gratis og Nemmere blir’ det ikke. ERFARING tiltilos itilbud. 38 14 og fået et32 gratis og ÅRS END uforpligtende Nemmere blir’ det ikke. Euforpligtende MERE ERFARING 3232ÅRS 34 ÅRS ÅRS TEMERE END MERE END et nyt køkken tager ofte 3-5 uger, F T EF uforpligtende MERE END ERFARING ERFARING 35 5ERFARING ÅRS ERFARING tilbud. Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende 32 ÅRS 3232ÅRS tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ÅRS Godt lys i boligen er en vigtig indretningsde- i MERE vi klarer enikke renovering på dag MERE R END skift dit skift dine køkkenlåger 34 ÅRS 32 ÅRSEND skift ikke ditkøkken, køkken, skiftén dine køkkenlåger END NYGAMMELT KØKKEN Hvisgrund køkkenet ro ERFARING eREERFARING hjgpå vMERE til at fungerer, smide er der å ERFARING NYGAMMELT KØKKEN

2% 0% 20 2 % 0 0 %

lanla sÅRS øjg ERFARING E rge asTFlln T32 srge NYGAMMELT esÅRS 32 lå 32 ÅRS ERFARING talje. Skal du lave nyt badeværelse rho Skift i stedet for facaden ud. Medssattdlleller skift ikke skift dine køkkenlåger ERFARING for facaden ud. Med eEND d.e.sgsorenovere bjg skift ikkedit ditkøkken, køkken, skift dine køkkenlåger nye låger, skuffer og bordplade lå for facaden ud. Med nye låger, Fo reø nye låger, skuffer ogdet EERFARING trim i skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END KØKKEN v NYGAMMELT KØKKEN ingen grund til at smide ud. MERE E det ud. Skift i stedet e NYGAMMELT KØKKEN nye låger, skuffer og bordplade r r n e nye låger, skuffer og t ERFARING im t ERFARING la s NYGAMMELT KØKKEN ingen grund til at smide det ud. n det ud. Skift i stedet s NYGAMMELT KØKKEN e ✓ Du skåner miljøet s badeværelset bør du tænke lyspind i planlægningst 3232 ÅRS d n lå ÅRS . skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger t g s skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger pån nye låger, skuffer og næsten bordplade ,-,skift dit køkken, skift dine køkkenlåger åatallERFARING låger, skuffer og NYGAMMELT KØKKEN påå all ortimpe skift ikke køkken, skift dine køkkenlåger får du næsten et helt nyt køkken. NYGAMMELT KØKKEN skuffer og bordplade fårkøkken. du næsten KØKKEN skiftikke ikkedit dit køkken, skift dine køkkenlåger bordplade du e er NYGAMMELT da fungerende elementer genbruges NYGAMMELT KØKKEN inye stedet for facaden ud. Med fasen. for ud. Med ellERFARING fårSkift du næsten et helt nyt Skift i facaden stedet forfår facaden ud. Med allee ggrhrheøeøbbjg bordplade får du næsten i for facaden ud. Med ,-,skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger v showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger o i skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger r v e NYGAMMELT KØKKEN skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger o sgeFuglebækvej showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 får du næsten et helt nyt køkken.ssttdd.. so jglalannsrsadresse: e bordplade får du bordplade næsten ,-,s et helt nyt køkken. et helt nyt køkken. lå adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk lå 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 nye låger, skuffer og r g s r nye låger, skuffer og ikke dit køkken, skift dine+ køkkenlåger er skiftåbningstider: timeennog orgratis nye låger, skuffer og38bordplade nye låger, skuffer og showroomets man-ons 11.00-16.00 1. lør i måneden 10.00-13.00 tim Ring til os i dag på 79 16 14 og få et et helt nyt køkken. ,t MERE END ,t adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk 34 ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 16 14 79 - www.nygammelt.dk etos helt nyt køkken. Ring i dag på38 7938 16 ,-,-14 Det giver vel også rigtig god mening. Madlavning er blevet en til ting der Ring i til dag på 38 79 16 14 og få et gratis ogog til os 32 ÅRS får du næsten et helt nyt køkken. Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og MERE ENDERFARING bordplade får du næsten får du næsten et helt nyt køkken. Ring os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis 34 ÅRS bordplade får du næsten uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. MERE END ikke bare er nødvendig, men en måde familien kan være sammen på. MERE ENDfå et gratis og uforpligtende tilbud. og ERFARING 32 ÅRS END MERE ERFARING 3232ÅRS Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og 34 ÅRS uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. ÅRS MERE END Ring til os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og uforpligtende tilbud. Nemmere blir’ det ikke. MERE END Og måske bruge mere tid på sammen, end før vi prøvede tilbud. Nemmere blir’ det ikke.ERFARING etuforpligtende helt et heltnyt nytkøkken. køkken. NYGAMMELT MERE NYGAMMELT KØKKEN KØKKEN ERFARING 355ERFARING ÅRS ERFARING 32END ÅRS 3232ÅRS ÅRS Rtilos Ring os i dag på 38 79 16 14 og få et gratis og Ring til i dag på 38 79 16 og få et gratis og MERE END MERE END skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRS E at være lukket ned. Hjemmearbejdsdage og skolelukning. skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING ERFARING uforpligtende blir’ detikke. ikke. uforpligtendetilbud. tilbud.Nemmere Nemmere blir’ det ERFARING NYGAMMELT KØKKEN ERFARING MERE Dansk design MEREEND END Alt er dansk produceret 3232ÅRS 32 ÅRS ERFARING FT ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger MERE MEREEND END åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 3232showroomets ÅRS ÅRS showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ERFARING adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon38 38+79 79 1614 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon - -www.nygammelt.dk ERFARING showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 1.16 lør i14 måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej2C, 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse:

showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej2C, 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse:

Fritidsinteresser der er sat på stand-by.

Vil du have idéer til middagsmad, sunde snacks, sunde og nemme supper så klik ind på www.husoghaveavisen.dk/mad-opskrifter/

R tiltilos ERFARING skift ikke dit11.00-16.00 køkken, køkkenlåger showroomets man-ons +skift 1. lørdine i måneden 10.00-13.00 ostilbud. idag dag på på 38 79 16 14 og få gratis Nemmere blir’ 3232 ÅRS skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine ERTRing itilbud. 38 14det ogikke. fåetetERFARING gratis og MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERing Nemmere blir’ det ikke. uforpligtende NYGAMMELT KØKKEN ÅRSog MERE END Euforpligtende showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + køkkenlåger 1. lør i måneden 10.00-13.00 NYGAMMELT KØKKEN ERFARING ERFARING NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN adresse: Fuglebækvej 2C,2770 2770 Kastrup, telefon 38+79 79 1614 www.nygammelt.dk 32ERFARING ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, Kastrup, telefon 38 16 - -www.nygammelt.dk ERFARING showroomets man-ons 11.00-16.00 1.køkkenlåger lør i14 måneden 10.00-13.00 32 ÅRS skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine F T EF uforpligtende skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift dit køkken, skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN uforpligtendetilbud. tilbud. Nemmere Nemmere blir’ skift ikke skift dine køkkenlåger NYGAMMELT KØKKEN ERFARING NYGAMMELT skiftikke ikkedit ditkøkken, køkken,KØKKEN skift dine køkkenlåger blir’det detikke. ikke.

RE TFET

R

Et godt ”arbejdslys” på badeværelset er en vigtig ”detalje” som du kan læse mere om på www.husoghaveavisen.dk. Husk, at der stilles særlige krav til lamper, der skal sættes op i badeværelser.

EFE

MARKISER!

NYGAMMELT KØKKEN

ERFARING adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej2C, 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit11.00-16.00 køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 ++ 1.1.lør i måneden 10.00-13.00 skift ikkedit ditkøkken, køkken, skift dine showroomets åbningstider: man-ons i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 11.00-16.00 ++køkkenlåger 1.1. lørlør i måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine++ 1. køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 11.00-16.00 1. lør lør ii måneden måneden 10.00-13.00 10.00-13.00 showroomets man-ons adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej2C, 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse:

NYGAMMELT KØKKEN

adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 - www.nygammelt.dk.

,-,,-,-

,-,-

MERE END,-34 ÅRS ,-,Åbent hus 32 ÅRS MERE END ERFARING 34 ÅRS lørdag/søndag den ERFARING 32 ÅRS END MERE ERFARING 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN MERE END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING 355ERFARING ÅRS 23./24. marts 32 ÅRS MERE MERE skift skift køkkenlåger 34 ÅRS NYGAMMELT KØKKEN 32 ÅRSEND skiftikke ikkedit ditkøkken, køkken, skiftdine dine køkkenlåger MEREEND END NYGAMMELT KØKKEN ERFARING NYGAMMELT KØKKEN ERFARING fra 10.00-15.00 3232ÅRS 32 ÅRS ÅRSshowroomets åbningstider: ERFARING skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke dit11.00-16.00 køkken, køkkenlåger man-ons +skift 1. lørdine i måneden 10.00-13.00 skiftåbningstider: ikke dit køkken, skift dine MERE NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN MEREEND END showroomets man-ons 11.00-16.00 + køkkenlåger 1. lør i måneden 10.00-13.00 NYGAMMELT KØKKEN ERFARING ERFARING ERFARING NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk 3232ÅRS adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 ÅRS skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 1. lør dine iKØKKEN måneden 10.00-13.00 skift ikke dit 11.00-16.00 køkken,+skift køkkenlåger NYGAMMELT

,-

MERE MEREEND END 3232ÅRS ÅRS MERE END MERE END ERFARING ERFARING 3232ÅRS ÅRS ERFARING ERFARING MERE MEREEND END 3232ÅRS ÅRS ERFARING ERFARING

STIL 100 fra kr. 15.250

NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN NYGAMMELT KØKKEN

ikke dit skift dine køkkenlåger ERFARING skift ikke ditkøkken, køkken, skift dine køkkenlåger ERFARING adresse:Fuglebækvej Fuglebækvejskift 2C,2770 2770 Kastrup, telefon38 38 7916 16 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse: 2C, Kastrup, telefon 79 14 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger skift ikke dit køkken, skift dine køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine++køkkenlåger showroomets åbningstider: man-ons i måneden 10.00-13.00 showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 11.00-16.00 1.1. lørlør i måneden 10.00-13.00 adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk adresse: Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup, telefon 38 79 16 14 www.nygammelt.dk showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1.køkkenlåger lør i måneden 10.00-13.00 skift ikke dit køkken, skift dine showroomets åbningstider: man-ons 11.00-16.00 + 1. lør i måneden 10.00-13.00 adresse:Fuglebækvej Fuglebækvej2C, 2C,2770 2770Kastrup, Kastrup,telefon telefon38 3879 7916 1614 14- -www.nygammelt.dk www.nygammelt.dk adresse:

NYGAMMELT KØKKEN

GRATIS

Somfy Motor STIL 700 fra kr. 21.950

Priserne er for markiser i 4,5 x 3 meter

VED KØB AF TERRASSEMARKISE

Besøg vores showroom: Svalehøjvej 28 · 3650 Ølstykke

TYSK KVALITET · PRODUCERET I DANMARK 5 ÅRS GARANTI · EKSISTERET SIDEN 1978 GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

WWW.GUNDSOE-MARKISER.DK · TLF. 46 73 05 38


22

Batteriet der aldrig dør Nu behøver du ikke længere bekymre dig, om du har strøm nok, når du sejler eller tager på tur med campingvognen. Det nye LithiumPro batteri har mere end 20 år levetid. Det nye LithiumPro batteri giver dig 100% afladninger over 3000 cyklusser. Efter 3000 cyklusser har batteriet stadig 80% af dets nominelle kapacitet. Det betyder du kan dræne dine batterier hver dag, og stadig forvente mere end 20 års levetid.

Lynhurtig opladning

LithiumPro (LiFePo4) 100 Ah erstatter på

bedste vis et blybatteri med 200 Ah. LithiumPro oplades hurtigt med maksimal strømstyrke. Til sammenligning svarer det til at strømmen hældes i en spand – hvor et blybatteri fyldes med strøm gennem et nåleøje. Derudover vejer det kraftfulde batteri med 100 Amperetimer til rådighed kun 15 kilo og prisen er kun 4.500 kr. Få mere information på tlf.: 40 10 09 23 eller info@lithiumpro.dk Se mere på www.lithiumpro.dk hvor du også kan finde batterier til solceller.

”Jeg fik hjælp til min oppustede mave” Anette Adamsen fra Risskov har døjet med oppustet mave i mange år.

• LithiumPro LiFePo4 12V 100 Ah/350A • Kapacitet 100 Ah/1440 Wh • Spænding 13,8 V opladt • Batteriteknologi Lithium iron phosphate LiFePo4 Battery • Ladespændinger Max 14,4V • Afladestrøm max. 300A eller 350A i 10 sek.

• • • • •

Opladestrøm anbefalet 30/100A, 50A max. Antal dybdeafladninger 3000 cyklusser v/100% afladning og over 5000 Dybdeafladninger ved 50% afladning Størrelse (L x B x H) 330 x 175 x 220 mm, Vægt ca. 15 kg. Klasse A super batteri

– Min mave føltes ofte som om, der lå en fodbold i den. Den kunne blive så oppustet, at jeg så gravid ud, fortæller Anette. – Den træthed, der fulgte med den oppustede mave, overmandede mig ofte. Til tider gav maven så store problemer, at jeg næsten ikke kunne være i min krop. - Jeg havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik, da jeg endelig fulgte min mors råd og fik bestilt Macoform på Wellvitas hjemmeside. - Det viste sig at være den helt rigtige løsning. Den oppustede mave forsvandt i løbet af noget tid, og Macoform har været en fast del af mit daglige ritual igennem de seneste 18 måneder, fortæller Anette med et stort smil.

En mave i balance

Macoform indeholder en unik sammensætning af planterne artiskok og mælkebøtte, der hver især arbejder på forskellige måder i maven. Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion og stimulerer fordøjelsen, hvorved man opnår velvære i maven. Artiskok bidrager til at afhjælpe oppustet mave. Mælkebøtte i Macoform hjælper med at opretholde pH-balancen og bidrager til en normal mave- og leverfunktion.

Macoform kan prøves til halv pris for første pakke på abonnement. Ingen bindingstid. 119 kr. for 2 måneders forbrug. Bestil på 82 30 30 40 eller på www.wellvita.dk.

DRØMMER DU OM EN TØR KÆLDER? Få et sundt indeklima med H2Oblock fra Faxe Design. Den fjerner lugtgener i løbet af få uger og udtørrer kælderen permanent. H2Oblock er et trådløst elektroosmose system, der installeres uden gravearbejde og indgreb i murværk. H2Oblock fjerner opstigende fugt, forhindrer dannelse af skimmelsvamp og beskytter ejendommen mod fugt. En H2Oblock er væsentlig billigere end omfangsdræn og andre kendte løsninger.

Pris fra kr. 26.900.-

Inkl. moms og montage. Returret samt 10 års funktionsgaranti.

Bestil et

GRATIS FUGTTJEK

på www.h2oblock.dk/hu eller ring for info på 49 76 01 10

FØR Kronborg vinkælder udtørret - se reference på www.h2oblock.dk

- kendt for kvalitet siden 1926


D ANM AR K S ÆLD STE ONLIN E HELSEBUTIK E TABLE RE T 1 9 9 9

Klik ind på www.helsegrossisten.dk og gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af helseprodukter til favorable “grossistpriser”! SPAR 35%

194,-

Solaray Cal-Mag Citrat med Vitamin D 270 kapsler Butikspris 299,95

SPAR 22%

108,-

DFI D3 90 mcg 120 kapsler Butikspris 139,00

SPAR 28%

285,-

New Nordic Magnesium Malat 270 kapsler Butikspris 395,95

SPAR 36%

158,-

Eskimo 3 PURE 250 kapsler Butikspris 245,00

SPAR 35%

342,-

Eye Q EPA DHA GL A 360 kapsler Butikspris 529,00 SPAR 45%

274,-

Probiotic Classic 10 200 g Butikspris 499,00

SPAR 30%

209,-

Solaray Multidophilus mælkefri 60 kapsler Butikspris 299,95 SPAR 38%

299,-

Natur Drogeriet Maximum 200 tabletter Butikspris 480,00

SPAR 34%

197,-

Biosym Magnesium +300 300 kapsler Butikspris 299,00

SPAR 40%

407,-

New Nordic Blue Berr y 240 tabletter Butikspris 674,00

SPAR 40%

434,-

New Nordic Active Liver 120 tabletter Butikspris 726,00 SPAR 36%

222,-

Avosol med C-vitamin 120 kapsler Butikspris 347,00

SPAR 30%

230,-

Vild Nord Collagen Clean Protein 300 g Butikspris 329,00

SPAR 38%

239,-

Biosym Symbioflor+ 300 kapsler Butikspris 385,00

SPAR 30%

158,-

New Nordic Active Legs 30 tabletter Butikspris 225,00 SPAR 25%

98,-

UniKalk Silver 180 tabletter Butikspris 131,00

SPAR 30%

SPAR 40%

279,-

Vild Nord Collagen Gold Protein 300 g Butikspris 399,00

214,-

NDS Multi Collagen Total 225 g Butikspris 399,00

SPAR 42%

SPAR 40%

244,-

Biosym Omnimin 360 kapsler Butikspris 419,00

569,-

New Nordic Hair Volume 180 tabletter Butikspris 964,00

SPAR 20%

SPAR 33%

105,-

UniKalk For te 180 tabletter Butikspris 131,00

298,-

New Nordic Fat Burner 120 tabletter Butikspris 444,00 SPAR 32%

SPAR 40%

228,-

138,-

Natur Drogeriet Tr yptoNAT 120 kapsler Butikspris 229,95

Garcin Hvidløg 80 kapsler Butikspris 333,00

HURTIGT • BILLIGT • FRI FRAGT * F r i f r a g t t i l p a kke s h o p v e d k øb ov er 149,- | F ri fragt ti l p ri v atad resse v ed k øb ov er 248, - D e r t ag es f o r be ho l d f o r t r ykf ej l og u d sol gte v arer. Rab atter er i forh ol d ti l n ormal e b u ti k sp r i se r.


24

ANTOCYANINER OG LUTEIN STYRKER ØJET

Hjælp dine øjne med blåbær Blåbær indeholder lutein og antocyaniner, som styrker blodgennemstrømningen og synsevnen i øjet. Kosttilskud med blåbær kan derfor hjælpe dine øjne og dit syn.

JEG HAVDE SKYGGER OG SORTE PRIKKER I MIT ØJE

Blue Berry har hjulpet mit syn Karen-Margrethe er 72 år og pensionist. Da hun pludselig begynder at få lysglimt, skygger og sorte prikker i øjet blev hun bekymret. Det var virkelig generende, og hos lægen fik hun konstateret glaslegemesammenfald. – Jeg blev virkelig ked af det, men efter kun en måned med kosttilskuddet Blue Berry, har jeg stort set ingen gener i mit øje mere. Det havde jeg aldrig selv troet var muligt! Mit syn var forvirret

Karen-Margrethe er 72 år og pensioneret pædagog. Hun har altid været frisk og passet godt på sig selv.Hun spiser sundt, og er aktiv. Derfor var det også noget af et chok, hun fi k, da hun var ved øjenlæge lige før jul. –Jeg fi k nemlig konstateret glaslegme-sammenfald i mit ene øje. Det startede som lysglimt, skygger, streger og prikker i øjet, som faktisk tiltog i løbet af dagen. Det var meget ubehageligt og forvirrede mit syn.

Ingen garanti for at det ville blive bedre

–Min øjenlæge kunne ikke garantere mig, at det ville blive bedre, måske med tiden, men det ville aldrig gå væk sagde han. Han fortalte, at det var aldersrelateret, og at jeg måtte lære at leve med det. Jeg var temmelig ked af det, da jeg gik hjem fra øjenlægen.

Havde læst om Blue Berry

–Jeg har tidligere læst om Blue Berry, og jeg var villig til at forsøge hvad som helst. Jeg købte en æske og tog 2 tabletter som foreskrevet på æsken.

Ingen gener mere

–Tænk! Allerede en uge efter jeg startede med Blue Berry kunne jeg mærke en forandring til det bedre. 14 dage efter var det bare endnu bedre, og nu efter en måned har jeg så få gener, at jeg slet ikke tænker over det mere. Det er helt fantastisk. Jeg er så glad for, at jeg begyndte på Blue Berry tabletterne og jeg holder ikke op igen. Jeg er helt sikker på, at det er dem, der har hjulpet mig. Jeg håber, at jeg med min historie kan hjælpe andre, som har det lige som jeg.

Kosttilskud med blåbær og lutein er populære hos mange, som vil beskytte deres øjne mod problemer med den gule plet, grøn stær og grå stær. På hylderne i helsekostbutikker finder man Blue Berry™. At blåbær er en indlysende ingrediens i kosttilskuddene beror blandt andet på, at de er rige på C-vitamin, som er en beskyttende antioxidant. Desuden indeholder blåbær farveingredienser eller antocyaniner (også kaldet antocyanosider), som man anser for at kunne forbedre nattesynet. Antocyaninerne øger tilmed blodcirkulationen i øjet, hvilket er vigtigt, såfremt man lider af aldersforandringer i den gule plet i øjet. Den gule plet sidder i nethinden og betyder, at vi kan se detaljer og skelne farver. Problemer med den gule plet (macula) er den almindeligste årsag til dårligere syn hos ældre. I den gule plet findes det gule farvestof lutein. For at oparbejde et pigment-forråd i øjet er

Derfor er Blue Berry så god Sunde øjne og vitalitet med Blue Berry™. New Nordic’s Blue Berry tabletter hjælper med at bevare sunde øjne og et normalt syn. Blue Berry er rig på lutein, det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at stille skarpt med.

Helsetabletten til dine øjne

I dag er forskere enige om, at der er en sammenhæng mellem det høje indhold af aktive substanser i blåbær og øjets sundhed. Det er normalt, at man mærker aldersforandringer i øjet. De fleste begynder at tage Blue Berry, når de føler, at deres syn

ændrer sig, men der er ikke noget i vejen for, at du starter tidligere. Blue Berry er baseret på ekstrakt af blåbær, lægeøjentrøst og tagetesblomst standardiseret til at indeholde 10 % lutein samt øjenvitamin (vitamin A) og mineraler. Har du lysst til at prøve Blue Berry, kan de købes hos Matas og helsekostbutikker og nogle apoteker.

At se bedre, er at leve bedre !

Dine øjne har travlt hver dag. Du læser, kører bil, arbejder foran computeren eller ser fjernsyn. Du er afhængig af dine øjne og dit syn, så det er ikke underligt, at forringet

syn er en af de største aldersbekymringer. Mange får forringet syn med alderen. Årsagen til dette er en forringelse af øjets evne til at fokusere. Når vi bliver ældre, kan der ske en hærdning af linsen og ofte svækkes øjets muskler. Det er afgørende at synsindtryk optages i den ”gule plet” (Makula Lutea) på nethinden. Den gule plet er ansvarlig for det centrale syn.

Du kan se mere om Blue Berry på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

det nødvendigt, at man spiser for-eksempel spinat, grønkål, broccoli og majs. Det beskytter også øjet mod det skadelige UV-lys. Men det kan være svært at få tilstrækkeligt med lutein via kosten. Forskerne anbefaler et dagligt indtag på mellem seks og ti miligram lutein per dag. Der findes ikke belæg for at effekten bliver bedre ved et højere indtag.

Blue Berry er rig på lutein – det naturlige stof, der danner basis for øjets gule plet, som bruges til at se skarpt med.


Kendt fra

TV

Behageligt indeklima med Mitsubishi Electric varmepumper og aircondition - hele året rundt • Elegant minimalistisk design i flere flotte farver • Miljøvenlig og ekstremt effektiv • Driftssikker og lavt lydniveau

Udskift dit oliefyr, gasfyr, biomassefyr eller elvarme til en miljøvenlig luft til vand varmepumpe eller jordvarme tilsluttet et vandbårent radiatorsystem • SILENT er Mitsubishi Electric’s hidtil mest minimalistiske luft til vand varmepumpe

• Perfekt til privatboligen, sommerhuset eller kontormiljøet • Kinnan giver 5 års garanti

• SILENT gi’r en fremragende økonomi. Gi’r op til 4,5 kWh hver gang du bruger 1 kWh • Fås med og uden varmtvandsbeholder, hvis du vil bruge en eksisterende • Kinnan giver 5 års garanti

ECODAN SILENT

ELEGANCE

A++

INDBYGGET

A++

HERO

A+++

INDBYGGET

VARMEPUMPER OG KLIMAANLÆG

Se mere på Kinnan.dk Kontakt os med henblik på henvisning til lokal installatør Importør Kinnan a/s, Dalsagervej 25, 8250 Egå - Tlf. 8617 8700


26

Indret badeværelset praktisk Når du vælger materialer til dit badeværelse, er det en god idé at tænke på, at rummet skal være nemt at rengøre.

Gør badeværelsesindretning smart og indret i praktiske zoner. Foto: Unoform.

Indret badeværelset i zoner Når du indretter dit badeværelse kan du med fordel opdele rummet i forskellige zoner. Indret et vådområde, hvor du kan bade og tørre dig. Sørg for plads til wellness foran spejlet, og med god bordplads. WC’et kan placeres i et hjørne og det samme med en eventuel vaskesøjle.

Det gør badeværelsesindretningen mere smart og indbydende, og praktisk at mere end 1 person af gangen kan bruge det.

Badeværelsets regler Badeværelset er et af boligens dyreste kvadratmeter. Selv om du er en rimelig handymand, er der ting på badeværelset du bør og skal overlade til autoriserede fagmænd. har haft en autoriseret fagmand til at udføre arbejdet. En stor del af det arbejde, der skal udføres på badeværelset, skal ifølge loven udføres af en autoriseret håndværker. Det betyder, at når du skal lave badeværelse eller renovere, vil få brug for håndværkere der er autoriseret vvs samt en autoriseret elinstallatør.

Hvis du ikke vil bruge meget lang tid på rengøring af badeværelset, bør du vælge materialer, der er nemme at vedligeholde og rengøre. Nogle materialer er lettere at holde rene end andre; f.eks. tåler de fleste keramiske fliser almindelige rengøringsmidler og kalkfjerner, hvorimod naturmaterialer som marmor og terrazzo ofte er mere sarte.

Du bør også tænke over, at det skal være nemt at reparere badeværelsets installationer. Det kan blive nødvendigt at udskifte dele, der er slidt eller gået i stykker, og det skal helst være let at skaffe nødvendige reservedele.

Der er strenge krav til materialer og konstruktioner i badeværelset. Den mindste lille utæthed på badeværelset kan blive en dyr omgang. Både hvis det ikke opdages i tide, eller hvis du ikke

Du kan gå på kompromis med valget af materialerne til badeværelset, men ikke med arbejdets udførelse. Se regler for badeværelse og vådrum på husoghaveavisen.dk.

25.495

BoSch GASfyR Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. 23.900 Bosch gaskedel - KAMPAGNEPRIS fra Kr. NU MEd oP tIl 15 åRS GARANtI fra kr. 23.900 Bosch gaskedel og varmtvandsbeholder Type Condens 14-5 Bosch gaskedel5000W og varmtvandsbeholder • Høj virkningsgrad. Type Condens 5000W 14-5 Høj elvirkningsgrad •• Lavt forbrug. • Lavt Høj virkningsgrad el- forbrug •••Lydsvag. Lavtvirkningsgrad el- forbrug •• Indbygget Høj Lydsvag klimastyring Høj virkningsgrad Lydsvag ••incl. Lavt el- forbrug Indbygget klimastyring udeføler. Lavt udeføler. el- forbrug Indbygget klimastyring •••Servicevenlig. Lydsvag incl. Lydsvag klimastyring • Indbygget Servicevenlig Servicevenlig •• Solvarme kompatibel. Indbygget klimastyring Solvarme kompatibel incl. udeføler. •••Hybrid Solvarme kompatibel varmepumpe Servicevenlig • 5 års totalgaranti • kompatibel. Servicevenlig 5 års totalgaranti • Solvarme kompatibel kompatibel •• 5Solvarme 5års årsgaranti. totalgaranti •• 5 års totalgaranti Inkl. moms og Inkl. moms Inkl. moms ogogog Inkl. moms SEAS NVE standardmontering HMN standardmontering HMN HMNstandardmontering standardmontering Inkl. ogtilskud Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for tilskud HMN Mulighed for HMN Inkl.moms moms ogtilskud Mulighed for HMN HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag HMN standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Kampagnepris inkl. moms Mulighed forfor tilskud HMN Mulighed tilskud Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl.HMN moms og standardmontering Mulighed for håndværkerfradrag Mulighed for håndværkerfradrag Kampagnepris inkl. moms Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering Incl. 5 års tryghedsgaranti Kampagnepris inkl. moms og standardmontering

5 års tryghedsgaranti for kr. 2.000,Incl. 5 års tryghedsgaranti Vores garanti garantidækker dækkeraltalt arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Det Vores arbejde vi har udført ifm. installationen af gaskedlen. Incl. 5 års tryghedsgaranti anbefales at forudsætter få et serviceeftersyn hvertáandet år,i vores forudsætter derfor 2 Vores garanti 2 servicebesøg 1350 kr. den 5 garanti årige periode. Vores garanti dækker altalt vivihar udført installationen gaskedlen. Det servicebesøg á 1350 kr. iarbejde den årige periode. Til du for alt bøvl og Til gengæld slipper du for bøvl5og rykker ogsåifm. udgengæld uden for slipper normalafarbejdstid, hvis der anbefales at få et serviceeftersyn hvert andet år, vores garanti forudsætter derfor 2 vi rykker også ud uden for normal arbejdstid, hvis der mod forventning skulle være mod forventning skulle være problemer med din installation. servicebesøg á 1350 kr. i den 5 årige periode. Til gengæld slipper du for alt bøvl og problemer med din installation. -vi også ud sliddele på gaskedel rykkerUdkørsel også uden fordin normal hvis mod skulledage være - Gælder og fejlfinding på arbejdstid, gaskedler fra kl.der 08.00 tilforventning 20.00 alle ugens -problemer og fejlfinding på fra- kl. til 20.00 alle ugens dage dage med din installation. - Udkørsel Telefonservice oggaskedler fejlfinding fra08.00 kl. 20.00 til 22.00 alle ugens -- Telefonservice og og fejlfinding - fra på kl. 20.00 til 22.00 ugenstil dage Udkørsel fejlfinding gaskedler fra alle kl. 08.00 20.00 alle ugens dage -Vi har Telefonservice og fejlfinding - fra kl. 20.00 til alle ugens dagehænder har kørt kørt servicepåpåBosch Bosch gaskedler siden 1994, så22.00 hos eri trygge du i trygge – Vi service gaskedler siden 1994, så hos os eros du hænder – derforgiver givervividig dig tryghedsgaranti. derfor 55 årsårs tryghedsgaranti. Vi kørt på Boschpå gaskedler siden 1994, så hos os er du i trygge hænder – Sehar mere omservice tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk Se mere om tryhedsgarantien fugsangvvs.dk derfor giver vi dig 5 års tryghedsgaranti. Se mere om tryhedsgarantien på fugsangvvs.dk

Kampagnepris inkl. moms og standardmontering og standardmontering

29.995 kr. kr. 29.995 kr. 30.00032.000 kr. -4.500 -2.200kr. kr. -3.500 kr. -3.500 kr. 32.000 kr. -4.500 kr. -4.600 kr. 30.000 -4.600 kr. kr. -3.500 kr. -3.500 kr. 25.495 -4.600 kr. -4.600 kr. kr.

21.900 kr.

23.295 kr. kr. 23.900

21.900 kr.

23.900 kr.

BRDR. FUGLSANG VVS A/S BRDR. FUGLSANG VVS A/S

Tlf. 44 68 72 00 Se vores fine anmeldelser påTlf. 44 68 72 00 Trustpilot Se vores fine anmeldelser på Trustpilot

Certified

Climate Partner Certified Climate Partner


% 0 5 R

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores 4 butikker fra Mandag d. 1. Marts 10.00 - 18.00

SPA

TEMPUR PRIMA 19 Cool Touch madras. Vælg mellem Original, Sensation eller Cloud

TEMPUR – SAWANA Kontinental med opbevaring

140 x 200 cm Pris. 25.998.- SPAR 34%

160/180 x 200 cm Pris. 39.996.-

Nu 19.999,-

Nu 16.999,-

%

%

27 R A P

11 R A P

S

AUPING – ESSENTIAL

RAMONE WOOD

Sovesofa med comfort madras og springindlæg. Benstel Eg. Dess. 590 Micro check grey Liggemål: 140 x 200 cm Pris. 10.175.-

S

Nu 8.999.-

Str. 160/180x200 cm - Pris 40.995,-

Sengeramme med Vivo madras og planbund. Warmgrey eller Nightblue. excl. Tilbehør Str. 140x200 cm Pris 30.495,- Nu 21.999.-

Nu 29.999,-

Den lille kæde med de STORE kompetencer %

%

34 R A P

32 R A P

VI KAN LEVERE HURTIGT

S

S

HESTBÆK - 163

Sovesofa m. 3 hynder. Bøg sæbe / 100% Uld Dess. Kira 21 Liggemål: 140 x 200 cm Pris. 14.727.-

Nu 9.999.-

HESTBÆK - 415

Fuldpolstret dobbelt sovesofa med pocket spring indlæg. 100% uld. Pris. 15.305.-

Nu 9.999.-

5%

R6 A P S

DORMIRE WOOL BOX

Boxmadras pocket Fast. Dess Wool Sand Inkl. 60mm Latex top. excl. Gavl & tilbehør 180 x 200 Pris. 22.676.-

Nu 7.999.-

140 x 200 cm Pris. 17.448.- SPAR 65%

Nu 5.999.-

SPAR 30%

PURE – SAWANA

Nu 19.999,-

Spring Box Elevation. Excl. Gavl & tilbehør Str. 140/160/180x200 cm Pris 32.596,-

Rosenørns Allé 18 (ved Forum) Gladsaxevej 356 Sigrunsvej 18 Hovedvejen 135

1634 Kbh V 2860 Søborg 3400 Hillerød 2600 Glostrup

Tlf. 33 32 55 21 Tlf. 33 32 55 26 Tlf. 33 32 55 29 Tlf. 33 32 55 28

Mandag - fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag kl. 10.00 - 16.00 · Søndagsåbent kl. 11.00 - 16.00 Hillerød: Lørdag og søndag kl. 10.00 - 16.00 * Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer


28

TAB DIG 3 GANGE SÅ HURTIGT MED MORBÆR

Pernille fandt vejen til et slankere liv Pernille brød fuldstædig sammen efter at have været på kur i 2 måneder, og tog det hele på igen på bare 2 dage. –Jeg blev anbefalet at prøve Speed Diet™. Det har hjulpet mig til et slankere liv. Jeg er 12 kilo lettere og fuld af energi og overskud, noget jeg aldrig har prøvet før. Pernille er 42 år gammel og mor til tre børn. – Jer er ikke glad for at fortælle det, men en dag i september sidste år brød jeg fuldstændig sammen og begyndte at græde. Jeg havde nået grænsen og følte, at jeg skulle få et nervøst sammenbrud.

Havde prøvet alt

– Det skete en mandag morgen lige efter, at jeg gik på badevægten for at veje mig. Jeg havde været på en streng slankekur i næsten 2 måneder. Jeg havde afbrudt kuren i weekenden for at få en pause og bare leve som et normalt menneske i et par dage. Nu viste vægten, at jeg vejede 79 kg. Jeg kunne bare ikke tro det! Det betød, at jeg i løbet af en weekend have taget alt det på, som jeg havde tabt mig i løbet af slankekuren.

Vægten kom altid tilbage

– Jeg har forsøgt at tabe mig de sidste 5 1/2 år. Jeg har prøvet proteinpulver, fastekur, hypnose, træning og diverse slankepiller. Hvad kostvaner angår, har jeg prøvet næsten alt jeg har hørte eller læste om i bladene.

Slankekuren fik en lykkelig afslutning

– Jeg fortæller det ikke for at få medlidenhed

Magnesium malate fra New Nordic er bedst i test ! ™

Magnesium malate™ fra New Nordic har fået en suveræn førsteplads på forbruger-test.dk. Testportalen har vurderet 8 magnesiumtilskud, men det var altså magnesium™ malat fra New Nordic der løb med sejren. Magnesium malate™ fra New Nordic indeholder den letoptagelige magniumkilde magnesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark og sort peber, hvilket gør kombinationen effektiv og helt unik. Mange danskere spiser dagligt et tilskud af magnesium, men det er vigtigt at få en magnesiumkilde, som har en høj optagelighed, da så meget magnesium som muligt skal ud i cellerene. Magnesium malat anses for at have den bedste optaglighed. Har du tendens til uro i benene, lægkramper og svært ved at sove ? Måske mangler dine celler magnesium. 90% af kroppens magnesium sidder nemlig i cellerne. Magnesium sikre bl. a. en normal muskel- og nervefunktion, understøtter immunsystemet og bevarer knoglerne stærke. Faktisk deltager magnesium i over 300 forskellige fysiologiske processer i kroppen, og over halvdelen af alle danskere mangler magnesiun helt uden at vide det.

Magnesium malat har en høj optaglighed i kroppen

Magnesium malat er en kilde, som er forholdsvis ukendt i Danmark. Dens forbindelse fremstilles ved at kombinere magnesium med æblesyre. Det betyder at kilden er organisk bundet og ikke fremstillet i et laboratorium. Magnesium malat antages at være bedre absorberet end andre former for magnesiumtilskud. Studier har sammenlignet flere magnesiumtilskud og fandt, at magnesium malat leverede det mest biotilgængelige magnesium. Det betyder, at mere magnesium blev absorberet i cellerne og er tilgængeligt til brug, sammenlignet med andre typer tilskud.

Unik kombination

Magnesium malate™ fra New Nordic indeholder manesium malat kombineret med fransk maritim fyrrebark, som i flere hundrede studier har påvist, at de understøtter venernes og kapilæernes funktion. Derudover indeholder kapslen både sort og lang peber om støtter optagligheden af urterne i kroppen. Du kan se mere om magnesium malate™ på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

Modelfoto

– Resultaterne var altid de samme. Jeg kæmpede og kæmpede for at tabe mig, og når jeg tog en pause, kom kiloene altid hurtigt tilbage. Det var sket mange gange før, og på en eller anden måde virkede det som om, at der ikke var flere muligheder. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gå hen, eller hvem jeg skulle spørge.

eller forståelse. Jeg fortæller det, fordi mit forløb har en lykkelig slutning, og jeg fandt en løsning, der har ændret hele mit liv, som jeg aldrig havde drømt om eksisterede.

urteprodukter i 30 år. Tabletten indeholder ingredienser, der er så effektive at resultaterne er publiceret i internationale videnskabelige rapporter.

Fandt Speed Diet

De basale ingredienser udvundet fra tangplanter og mineraler hjælper med at holde fedtforbrændingen godt kørende døgnet rundt. Time for time forbrændes fedtet fra depoterne. Derudover indeholder Speed Diet moringa og hvid morbær ekstrakt, der regulerer blodsukkeret og sikre at du ikke har for højt sukkerindhold i blodet.

– Jeg så et produkt på hylden i Matas, der hedder ”Speed Diet™”. Da jeg egentlig synes, at jeg havde prøvet alt, var jeg utrolig skeptisk. Jeg spurgte alligevel ekspedienten, om det var et nyt slankeprodukt. ”Ja, sagde hun. Det er helt fantastisk, jeg tager det selv.” Jeg fortalte hende, at jeg havde prøvet alt, men der ikke var noget der virkede. ”Jeg kender det godt”, sagde hun ”men disse tabletter er seriøse. Mit ønske om endelig, at finde noget, der kunne hjælpe mig, var større end min skepsis, så jeg købte en æske Speed Diet. Men alt det betyder ikke noget. Hvad der betyder noget er, at jeg fandt en løsning, der virker for mig.

Føler ingen sult eller sliktrang

– Jeg vil aldrig kunne tabe mig og holde vægten, hvis jeg føler mig sulten. Sult er en uimodståelig styrke. Før eller senere vil viljestyrken altid tabe til sulten. Speed Diet hjælper mig med at bevare et stabilt blodsukker i løbet af dagen, så jeg ikke føler sult, og jeg har heller ikke samme lyst til slik og søde sager. Det er en af de rigtig gode ting ved Speed Diet, at jeg ikke hele tiden tænker på mad, og når jeg så spiser, har jeg det helt fint med mindre portioner. Jeg føler, at jeg har kontrol over maden og ikke omvendt.

Fuld af energi og livsglæde

– Jeg følte ikke, at jeg mistede energien som med andre metoder. Tværtimod efter 10 dage følte jeg mig mere energisk, og jeg kunne holde dampen oppe hele dagen.

Har tabt 12 kilo med Speed Diet

– Jeg synes, Speed Diet er så anderledes end alt, hvad jeg har prøvet før. Det er både vægten og det øgede overskud, der virker helt overvældende på mig. Jeg har i dag tabt 12 kilo, og jeg har ikke taget på igen. Jeg har kombineret tabletterne med gode kostvaner, og det gør at jeg kan holde vægten og ikke tager på igen.

Beviser du kan stole på !

Producenten af Speed Diet har fremstillet

Tab dig 3 gange så hurtigt med morbær Allerede i 2001 fandt japanske forskere ud af, ekstrakt fra hvide morbær blade kan regulere blodsukkeret hos diabetikere. I et studie fra 2014 opdagede et hold italienske forskere endnu en god nyhed med morbær. Studiet viste at personer, der tager hvid morbær sammen med en kaloriereduceret diæt på 1.300 kalorier, taber sig 3 gange mere end personer på diæt alene. Du kan se mere om Speed Diet™ på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


29

29

JyskAlgerens BILLIGJyskAlgerens ALGEBEHANDLING Billig algebehandling af dit tag! AF DIT TAG OG FLISER! Algebehandling er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Vores algefjerner er yderst effektiv: Mos og alger dør med det samme. Efter 4-5 mdr. ses den fulde virkning En Komplet algebehandling gør dit tag i stand til at klare det danske vejr i de næste par år. Algebehandlingen forebygger også frostskader.

KUN TILBUD 895 DKK* 895,- for et plan INKL. MOMS

og 995,- for 2 plan

*) Prisen er baseret på, at adgangsforholdene er i orden, og tagfladen ikke er over 350 m2. Tillæg for andre bygninger.

Mange døjer med alger på taget. Med en professionel algebehandling holder dit tag længere, og du slipper for skader og utætheder. Mange husejere kender til alger på taget. Alger kommer som konsekvens af vores klima: fugt, vand og sollys. Når algerne først har sat sig, spredes de hurtigt.

Professionel algebehandling

Fliserens: Kun kr. 49 pr m2 Vi renser fliserne med kogende vand, som gør at vi laver en miljørigtig og skånsom behandling af fliserne. Derefter får de algebehandling som fjerner de sidste sporer. Dernæst kommer vi stenmel på, så ukrudt har svært ved at danne rod. Til sidst giver vi fliserne en *) PrisenImprægnering. er baseret på, at adgangsforholdene er gang 2 Mindsteprisen er kr. 1500

Algebehandling forlænger tagets levetid

Fliserens

KUN 49,- pr. m2

.

Alger på tage virker som en svamp, der tilfører din tagkonstruktion fugt. Denne konstante tilførsel af fugt, kan give frostsprængninger og ødelægge din tagkonstruktion. Med en algebehandling kan du komme algerne til livs, og slippe for at skulle have nyt tag. Når algerne er fjernet fra dit tag, er basis for nye algedannelser også mindsket. De luftbårne algesporer der lander på dit tag, bliver lettere

skyllet væk ved et regnskyl, og taget holder sig algefrit længere. En forebyggende algebehandling af taget forebygger skader som frostsprængninger og er en effektiv investering i et tag, der holder længere. Mos og alger dør med det samme, og efter 4-5 måneder ses den fulde virkning af behandlingen. Dansk Totalisolering udfører professionel algebehandling og er landets billigste. Få yderligere information eller gratis uforpligtende tilbud på tlf.: 29 88 66 33.

Landets billigste

Bestil allerede i dag på: FØR EFTER Tlf. 2988 6633 eller info@dansktotalisolering.dk

www.dansktotalisolering.dk Bestil allerede i dag på: Tlf. 2573 2992 eller info@dansktotalisolering.dk 1

www.dansktotalisolering.dk

Er trappen en udfordring?

Skal du klippe inden Sankt Hans? Med tiden kan trappen blive en udfordring og til sidst ende med, at man må flytte fra sit hjem. Med en trappelift fra JØHL er det muligt at blive længere i eget hjem. En gammel tommelfingerregel siger, at hækken skal klippes inden Sankt Hans. Men der er gode grunde til at vente. Udsigten til ikke længere at kunne overkomme trapperne i hjemmet fører oftest til beslutningen om atog flytte. Det er en hække skam, Både løvfældende stedsegrønne fordi der med få hjælpemidler kan indrettes, kan klippes i juni måned. En gammel tomså beboeren letsiger, kan komme fra én til melfingerregel at hækken skaletage klippes en anden. inden midsommer. I dag anbefaler flere ha-

vekyndige imidlertid, at man venter lidt med Nemt oghækken. bekvemt at klippe JØHL har siden 1978 forhandlet hjælpemidler til bådetil private institutioner, En af grundene at venteogmed at klippe blandt andet trappelifte med høj kvalitet og hækken er pga. fugle, der sidder på rede. Det sikkerhed. Trappeliften installeres let på alle slags trapper, uanset materiale, antallet af

trin eller trappens udformning. Trappeliften styres let og direkte fra stolens armlæn, og helebåde installationen er diskret og uden kan være forstyrrende og farligt for ænfugdringer i indretningen. Nemt og bekvemt. lene at sidde på rede i en nyklippet og åben

hæk. Den svære beslutning om at flytte, kan i mange tilfælde erstattes af vente en trappelift. En anden god grund til at med at klippe hækken, er at du sandsynligvis slipper for at klippe endnu engang til efteråret. Du kan se mere om trappeliften på www. johlhumancare.dk eller få yderligere information på tlf. 39 20 20 07

Nye låger efter mål

Der er stor økonomisk fordel i kun at skifte låger, skuffer mm. Ring og hør nærmere!

- monteret på 1 dag

Danmarks eneste landsdækkende kæde - Din garanti for tryghed og kvalitet!

Forny dit køkken ved at udskifte til DANSK-producerede låger, skuffer, bordplader mv. Alt efter mål – passer til ALLE køkkener

KØKKEN-

Ring og bestil tid til et GRATIS hjemmebesøg!

Ring på 30 12 13 14 eller find din


Besøg

k d . r e l b ø m s t e t i l a Kv Alt mit egetræ er naturtørret i mange måneder, som gør at møblerne ikke revner og sprækker.

Egetræsmøbler i

SUPER

høj kvalitet til

abSolUt

minimumspriser

Min hjemmeside viser mit store udvalg i kvalitetsegetræsmøbler til meget attraktive priser! - Eller besøg butikkerne som har åbent alle ugens 7 dage*. *

Alle mine møbler er behandlet 2 gange inden levering!!

Se åbningstider på hjemmesiden

Alt på lager til omgående levering! 14 dages returret.

DAGLIG LEVERING et og opsætning i hele land

Ørstedsvej 1, 8600 Silkeborg Nordcentret, Benløseparken 2, 4100 Ringsted Sjællandsvej 3, 5400 Bogense

Flemming Hansen

Tlf. 40 43 71 09 • se mere på www.kvalitetsmøbler.dk


31

31

Havetips i foråret Kompost til haven

Du kan nu bruge din kompost og sprede den ud i bedene. Læg et lag på 1-2 cm – det giver fin gødning til stauder, buske og træer.

Skvalderkål

Et sikkert forårstegn er skvalderkål, og det er en god idé at forsøge at begrænse og bekæmpe dem i starten af sæsonen. Træk rødderne op og hug udløberne over. Det er nemmere nu hvor jorden er fugtig, og jorden stadig er bar.

Klip toppen af

På visne stauder fjernes toppen nu. Så undgår du at beskadige nye skud, der skyder frem. Her

i det tidlige forår kan du med fordel klippe prydgræsser i bund, før de for alvor begynder at gro.

Blomster til vintervejr Dette års vinter har på mange måder været anderledes end tidligere år. De seneste års lunere vintre blev erstattet af dage med masser af sne og frostgrader erstattet af nærmest forårslignende temperaturer.

På denne årstid kan der jo stadig komme sne og frost. Derfor er det bedst at bruge robuste løgblomster, der kan tåle vinterligt vejr.

Marts er som bekendt den første forårsmåned, og derfor er der stadig risiko for frost. Alligevel kan vi læne os op af nogle tommelfingerregler der gælder for haven og praktiske gøremål.

Med lidt omtanke kan det sagtens lade sig gøre at skabe en frodig stemning, uden at blomsterne tager skade. Der er nemlig mange forårsblomstrende løg, som kan tåle at stå ude allerede nu. De blomster som vi er vant til at se i havens bede i det tidlige forår, er dem, der klarer sig bedst i vintervejret: Vintergækker, krokus, hyacinter, skilla, vibeæg, forskellige narcisser og tidlige tulipaner. De løg, du køber i potter, er drevet tidligt frem i gartneriernes klima, så de sætter knop og kommer i blomst før dem, der vokser på friland.

Forspiring

Vil du give planter et forspring, kan du med fordel begynde at forspire. Du kan forspire planter indendørs, og når det bliver varmt nok, kan de komme ud i køkkenhaven.

Træer og buske

Det tidlige forår er et godt tidspunkt at plante træer og buske. Skal du have ny hæk, kan du med fordel bruge barrodsplanter, der ofte sælges i bundter.

Nye vinduer: Hvilken type skal du vælge?

ADVERTORIAL

Vinduesrammer af plast, træ og træ-alu har hver deres fordele og ulemper. Økonomi, udseende og vilje til vedligehold er afgørende for, hvad der er det rigtige valg til din bolig. Af Michala Dieckmann, Videncentret Bolius Æstetik, pris, levetid og vedligehold er alle afgørende faktorer, som spiller ind, når du skal vælge vinduer til din bolig. Der er typisk tre materialer - træ, træ-alu og plast - at vælge imellem, når du skal skifte vinduer. De forskellige materialer har hver deres fordele og ulemper.

Vedligehold

Vedligehold er et afgørende parameter, når du skal afgøre, hvilken type vinduer du skal vælge til din bolig. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget vedligehold de mest brugte materialer kræver, og det er værd at tage med i overvejelserne, med tanke på at et vindue kan holde mellem 30 og 100 år, hvis det bliver plejet korrekt. Ingen vinduer er helt vedligeholdelsesfri, men mens et plastvindue som udgangspunkt blot skal tørres af et par gange om året, så anbefales det, at vinduer af hårdt træ overfladebehandles hvert andet eller tredje år. Til gengæld er levetiden op til 100 år på sidstnævnte. Tre gange den forventede levetid for et plastvindue.

Æstetik og arkitektur

Både plastvinduer og træ-alu-vinduer laves i dag i høj kvalitet og har udviklet sig meget, siden de første klodsede plastvinduer kom på markedet fra Tyskland i 70’erne. De moderne udgaver kan i dag sagtens være et godt valg til mange boligtyper. Alligevel vil de fleste arkitekter fortsat anbefale trævinduer til ældre boliger som fx en klassisk murermestervilla, fordi trævinduer

Æstetik, pris og vedligeholdelse er afgørende parametre for, hvilket vindue, du skal vælge til din bolig. Foto: Lisbeth Holten, Videncentret Bolius

spiller mere harmonisk sammen med resten af boligens udtryk. Skal vinduerne have en særlig farve, kan det begrænse udvalget, da plastvinduer og træ-alu-vinduer hos nogle producenter kun leveres i få farver.

Pris og levetid

Prisen spiller også en vigtig rolle, når vi investerer i nye vinduer. Vinduer i plast eller standardtræ vil som udgangspunkt være den billigste løsning, men har ikke samme holdbarhed som vinduer i kernetræ.

På den lange bane vil prisforskellen altså blive jævnet mere ud. Vinduer fremstillet i standardtræ har været udfaset hos langt de fleste producenter i en årrække, men findes fortsat i mange boliger. Levetiden er også værd at have i baghovedet, hvis man grundet æstetik eller udsigt til minimal vedligeholdelsesindsats overvejer kernetræsvinduer eller træ-alu-vinduer.

Det miljørigtige valg

Målt på bæredygtighed og miljøbelastning vil vinduer af træ være det oplagte valg. Først og

fremmest er træ en fornybar ressource, hvis der altså bliver plantet nye træer. Men det har også en lang holdbarhed, hvis det vedligeholdes korrekt. Dertil kommer, at træ som naturligt materiale er nemmere at genanvende og senere nedbryde end fx PVC, når vinduet har udtjent sin værnepligt og skal kasseres. Læs mere om de forskellige vinduestyper på www.husoghaveavisen.dk/huset/ nye-vinduer-hvilken-type-skaldu-vaelge/


32

Sund økonomi i boligen

Klimavenlige produkter koster ofte en mindre formue, men der er investeringer der betaler sig tilbage. Hvis du investerer i en klimavenlig Ecoteck pilleovn, får du værdi tilbage.

En pilleovn fra Ecoteck kan gavne klimaets ved at reducere Co2 udslip. Du vil opleve et bedre indeklima i din bolig, og mindre arbejde med brændeovnen. Samtidig med at du vil kunne opvarme et normalt boligareal på 100m2 for under 4000kr årligt!

over hele landet rådgivning omkring klimavenlig opvarmning. Du finder forhandlernet på ecoteck.dk. Ecoteck tilbyder finansiering både af pilleovn og hele varmeløsninger, ligesom du kan LEJE din nye pilleovn.

Bedre end brændeovnen!

Der fældes ikke træ alene for at producere energi. Skovejeren vil altid forsøge at sælge sit træ til højeste pris, og markedet vil regulere, hvad der går til biomasse, og hvad der går til andre formål. Så opvarmning med en Ecoteck pilleovn og certificeret træpiller er sund fornuft.

Ecoteck tilbyder sammen med kompetente forhandlere

‑ The

Vil du vide mere om valget af miljørigtig og CO2 neutral opvarmning, kontakt ecoteck.dk eller ring 96 46 41 46.

HYGIENE

act ti-b er Up to

Pe

99% r

ial

ULTIMATE

choice

ce

Landsdækkende forhandlernet

An

Ecoteck er topmoderne opvarmning, der fordeler varmen bedre og hurtigt. Den fuldautomatiske optænding giver tryghed og komfort. Termostatstyringen sikrer, at du har den rigtige temperatur i hjemmet, lige når du ønsker det.

Hygge på pose, med god samvittighed

- No more stains

fo r m a n

DANISH

DESIGN

Bakteriedræbende mikrofiberklud

Fjerner kalk

nemt og effektivt

Prisvindende dansk design - altid et flot toilet ULTIMATE

HYGIENE

‑ The

Sanimaid® er kombinationen af høj hygiejne indpakket i flot design og i en bæredygtig kvalitet.

choice

Se alle vores produkter på sanimaid.dk

ANNONCE et højt naturligt indhold af plantestoffet curcumin, der. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde led og en god mobilitet

Derfor er Free To Move™ så god

ten, der hedder Free To Move™ kan tages dagligt af både unge og ældre.

Sundt ledbrusk og velfungerende muskler er alfa og omega for at have det godt, have ro i kroppen og leve et aktivt og problemfrit liv. Free To Move™ er baseret på et særligt ekstrakt fra den gode gurkemeje og hyaluronsyre. Tablettens indhold af næringsstoffet mangan bidrager til normal dannelse af bindevæv og C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen. Det har betydning for normalt fungerende brusk – et fleksibelt bindevæv der findes i leddene mellem knoglerne. Derudover indeholder tabletten D-vitamin og magnesium, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

”Gurkemeje feberen”

Begynd med Free To Move™ idag

Du kender måske ingefær – men kender du også gurkemeje? Forskere over hele verden er grebet af ”gurkemeje feberen” og gurkemeje har taget helsebranchen med storm. Det er ikke uden grund. Gurkemeje er i familie med ingefær, men har

Free To Move™ fås hos Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Du kan også købe den online på www.newnordic.dk. Du er velkommen til at ringe på New Nordics kundetelefon 46 33 76 00, hvis du har spørgsmål.

NYHED: Dette er den gule urtetablet der tilfører vitaminer og plantestoffer direkte til dine muskler og led – vigtigt for at du kan holde dig i bevægelse uden besvær. Har du svært ved at komme ud af lænestolen? Føler du dig slidt efter et langt arbejdsliv? Har du besvær med knæ og skuldre? Når vi bliver ældre, bliver led og muskler slidt og besværede. Men der er ikke længere grund til at udsætte sig selv for dette, og lade besværet udvikle sig mere end højst nødvendigt. Når kroppens væv i muskler og led er irriteret starter en række biokemiske processer, som er et led i dit immunforsvars reaktion.

Nyt gennembrud New Nordic har udviklet en ny tablet med plante-ekstrakter og næringsstoffer til ledbrusk, muskler og knogler. Tablet-

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

Det er skønt når kroppen fungerer Aage har haft egen frisørsalon i 32 år. Det er blevet til mange klipninger og mange timer stående. Det var hårdt for krop og led. I dag er Aage 83 år, men en aktiv pensionist. Aage er 83 år og en aktiv pensionist. –Jeg har været frisør i 65 år. Det har været hårdt både for mine fingre, knæ og ryg. I efteråret måtte jeg desværre stoppe til gymnastik, da kroppen føltes stiv og ufleksibel. Blev anbefalet at prøve Free To Move –For nogle måneder siden blev jeg anbefalet at prøve Free To Move™ tabletterne. Jeg ved godt, at der med alderen sker nogle forandringer i kroppen, og særligt efter et langt og hårdt arbejdsliv. Free To Move er det bedste for mig –Free To Move™ tabletterne er helt bestemt det bedste for mig. Jeg er også begyndt i et træningscenter. Min krop fungerer, og det er jeg meget taknemlig for.


33

33

ANNONCE

ANNE ANBEFALER KOSTTILSKUD TIL FEDTFORBRÆNDING

Forbrænd fedt med Fat Burner

Anne var ked af sin figur, men en livsstilsændring og Fat Burner™ blev et stort vendepunkt i hendes liv.

D

et hele startede, da jeg skulle til en sommerfest på min arbejdsplads. Uanset hvilken kjole jeg fandt frem fra skabet, lignende jeg en ”stoppet pølse”. Det havde stået på i nogle år, og jeg var slet ikke glad for det, jeg så, når jeg kiggede mig i spejlet. Jeg havde bevidst, i mange år, undgået vægten på badeværelset.

Fik et chok da jeg gik på vægten –Da jeg tog på sommerferie gik jeg alligevel på vægten. Den viste 86 kg. Jeg besluttede mig for, at lave en livsstilsændring. Jeg ændrede min kost, og jeg gik minimum 10.000 skridt hver dag. Jeg har ikke dyrket motion i 16 år, så jeg vidste, at jeg ikke bare kunne begynde at løbe for at få forbrændingen i vejret.

Ønskede naturlig hjælp til min fedtforbrænding –Jeg ønskede at have noget støtte undervejs i min forandring og gerne noget naturligt. Hos Matas købte jeg Fat Burner™, som indeholder Yerba mate, der støtter

et vægttab og cholin, som bidrager til normal omsætning af fedt.

Jeg forbrænder kalorier –Jeg kan virkelig mærke, at Fat Burner er god for mig og tabletterne har virkelig været en fantastisk støtte. Jeg spiser sundt, jeg føler mig glad og positiv. Nu skal jeg ikke tænke på, hvilken kjole jeg skal have på til fest. Denne kombination har været den helt rigtige for mig. Fat Burner har virkelig sat gang i min forbrænding.

Har du prøvet alt ? Spiser du sundt og træner, men de sidste par kilo nægter at forsvinde? Hvorfor ikke prøve Fat Burner™ tabletten. Et helt nyt kosttilskud med yerba mate, cholin og grøn te. Fat Burner støtter en effektiv fedtforbrænding og hjælper dig med at vedligeholde en sund kropsvægt.

Fat Burner arbejder i harmoni med din krop Fat Burner tabletten indeholder en Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

Her vejer Anne 86 kg. Det er tydeligt at se, hvor meget hun har tabt sig.

avanceret blanding af velafprøvede ingredienser, der støtter en effektiv fedtforbrænding. Yerba mate er kombineret med sort kommen, ingefær, grøn te og marietidsel. Urterne er kombineret med næringsstoffet cholin. Cholin er et vandopløseligt vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer og hjælper din krop med en normal omsætning af fedtstoffer. Yerba mate blade støtter dit vægttab og bidrager til nedbrydning af fedt i kombination med sunde kostvaner.

Hvor kan man købe Fat Burner ? Fat Burner kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på telefon 46 33 76 00.

Hjernescanning lyver ikke

og koncentration. Tabletten kan anvendes af både unge og ældre. Grøn te L-theanin

Placebo

Forsøgsresultaterne er imponerende

Du mister overblikket, når du har travlt. Du glemmer navnene på folk, du har kendt i årevis. Du farer vild, når du kører bil.

Her er tabletten, der giver vitaminer til hjernens hukommelsesdel på få timer Det kaldes aldersrelateret hukommelsestab. Tusindvis af danskere rammes af denne aldersrelaterede udvikling. Mange tager også skridt til at bevare en god normal hjerne-

funktion op i alderen og flere og flere benytter sig af Clear Brain tabletten.

Banebrydende New Nordic har udviklet en

banebrydende tablet, med kraftfulde næringsstoffer til hjernen. Tabletten bidrager til din mentale ydeevne og kognitive funktion, så som hukommelse, opmærksomhed

Tabletten er med aminosyren L-theanin, der naturligt findes i grøn te. Hjerneskanninger af raske personer viser tydeligt hvordan hjernebølgerne afslører højere aktivitet allerde indenfor en time. Fra målinger ses herover hvordan det naturlige ekstrakt aktiverer hjernens hukommelses- og koncentrationsdel – de røde hjernebølger – i modsætning til de mere inaktive blå hjernebølger hos forsøgspersonen, der har fået placebo tablet (“snyde-tablet”).

Valnød Foruden det særlige teekstrakt, indeholder Clear Brain Din lokale

helsekost

naturlige ekstrakter fra valnød, granatæble, fyrrebark og peber samt vitaminer som giver næring til hjernen. B-vitaminer, der bidrager til normal funktion af nervesystemet. Pantothensyre, der bidrager til normal mental ydeevne. Og jod, der bidrager til normal kognitiv funktion, dvs. hukommelse, koncentration og opmærksomhed.

AKTUELT NU: Bestil Clear Brain™ i dag og få leveret direkte til døren

Klik på newnordic.dk, matas.dk, helsam.dk eller andre online helsebutikker. Fås også hos Matas, Helsam og andre helsekostbutikker samt udvalgte apoteker.

Ring tlf.: 46 33 76 00 www.newnordic.dk

Online Store


34

FEED I LEVEREN

Ny forklaring på, at du ikke kan tabe dig

HURTIG HJÆLP TIL VÆGTTAB Her er 5 fordele ved Active Liver: 1: Støtter lever-galde funktionen 2: Støtter dit stofskifte og fedtforbrændingen. 3: Modvirker, at især sukkerstoffer omdannes og lagres som fedt i leveren.

Forskning viser, at fedt i leveren, såkaldt fedtlever, kan være en årsag til, at du har svært ved at tabe dig. Overraskende viser det sig, at op imod ni ud af ti overvægtige plages af fedtlever. Fedt i leveren mindsker leverens aktivitet og effektivitet, og det går ud over din forbrænding.

4: Støtter nedbrydning af fedt 5: Indeholder kun naturlige planteekstrakter Du kan se mere om Active Liver på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.

Typiske tegn på fedtlever

Alt for mange danskere lever for godt. God mad og dejlig vin sætter sine spor. Træthed og manglende overskud kan være typiske tegn på, at leveren er overbelastet. Ofte kan man se det på området rundt om livet og på huden. Overvægt, træthed og dårlig fordøjelse er også typiske tegn.

Dansk opfindelse

Se problemet i øjnene

Den onde cirkel

Daglig helsepille til leveren

Active Liver™ pillen er en revolutionerende opfindelse, der i modsætning til det hav af slankeprodukter som findes på markedet, specifi kt virker ved at støtte din lever-og galdefunktion.

Normalt skyldes fedtlever ophobning af fedt i leverens celler på grund af usund livsstil. Og det er en ond cirkel, da sukkerstoffer lettere ophobes i leveren, når du er overvægtig. Og fedt i leveren betyder, at du bliver dårligere til at forbrænde maden, du spiser.

Det er ganske logisk, at du har svært ved at tabe dig, når din lever ophober fedt og når den er belastet af usunde levevaner. Derfor er Active Liver en fantastisk daglig helsepille til dig, der lever for godt og gerne vil tabe dig.

Pillen, som du skal tage én af dagligt, består udelukkende af naturekstrakter, som støtter lever-galde-systemets normale funktioner – noget som mange kan have brug for som en ”daglig vitaminpille” til leveren. Har du fået lyst til at prøve Active Liver kan den købes hos Matas og helsekostbutikker.

PROSTATA PROBLEMER

Sådan modvirker du hyppig tissetrang Her er den enestående naturpille, der hjælper med at opretholde en normal prostatafunktion. Bevar din prostatfunktion Over halvdelen af danske mænd over 50 år oplever typiske alderdomstegn på grund af forstørret prostata. En slap stråle når de tisser, oftere toiletbesøg da blæren ikke tømmes helt og trang til at tisse om natten, så den gode nattesøvn forstyrres. Det, der sker for mange med alder men er, at prostatakirtlen vokser og trykker på urinrøret. Strålen bliver slap og blæren tømmes ikke ordentligt. Med naturpillen fra New Nordic kan du nu få hjælp til at bevare en normal prostafunktion.

New har skabt en fantastisk produkt til prostatafunktionen New Nordic er en af Skandinaviens førende

virksomheder indenfor kosttilskud baseret på urter. Virksomheden, der har 30 års erfaring med at undersøge effekter af naturens gavnlige substanser, har netop skabt en helt ny formulering af urter og næringsstoffer, der hjælper med at bevare en normal prostatfunktion. Produktet hedder Prosta Vital™ og forhandles i Matas og helsekostbutikker i hele landet.

Derfor er Prosta Vital så god Indholdet og kombinationen i pillen er helt særlig og enestående på markedet. Tabletten indeholder ekstrakt fra graskarkerner, blommebark, fransk maritim fyrrebark og galangarod samt lycopene og vitamin

Oplev selv effekten nu Nogle mænd har en tendens til at bagatellisere de tegn som kroppen sender. Vent ikke for længe. Gå igang med Prosta Vital med det samme. B-vitaminerne er også gode for energiniveauet og D-vitaminerne for immunforsvaret og celledelingen. Køb Prosta Vital allerede i dag og oplev selv effekten ganske hurtigt.

NATURLIG FORKLARING Prostata sidder lige under urinblæren ved blærehalsen, hvor den omslutter urinrøret. Med alderen er der risiko for, at prostata kommer til at trykke på urinrøret og gøre vandladningen besværlig. Ikke alle får problemer med forstørret prostata. Moderne videnskab har kortlagt de urteekstrakter der kan hjælpe med at modvirke at prostata forstørres. Disse urteekstrakter danner basis for Prosta Vital™ tabletten.

K2 og vitamin D. Alt i alt en fantastisk sammensætning. Græskarkærne ekstrakt hjælper prostatafunktionen. og vitamin D gavnlig for en sund celledeling.

Normal prostata til venstre og forstørret prostata til højre.

Du kan se mere om Prosta Vital på www.newnordic.dk eller få yderligere information på tlf. 46 33 76 00.


35

35

ANNONCE

Har du svært ved at huske? HJÆLP DIT

BLODOMLØB Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der bl.a. medvirker til at bevare hukommelsen ved stigende alder. Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

HUKOMMELSE Har du svært ved at huske, kan det være på grund af blodomløbet. Mange oplever også, at det bliver sværere at koncentrere sig. Det er nemlig to sider af samme sag.

TRÆTHED Er du ofte træt eller oplever perioder, hvor du føler dig udmattet? Tempozil indeholder vitamin B6, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

SYNET OG HØRELSEN Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Ginkgo biloba bidrager til et godt syn og en god hørelse.

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet. Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene, og til at fremme blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at blodomløbet ikke længere er i topform. Hukommelsen er måske ikke længere, hvad den har været – og hørelsen og synet er også blevet ringere. Det sker for alle mennesker og kan bl.a. skyldes forandringer i kredsløbet – især i de små blodkar. Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Mærk forskellen

Når du starter på at tage et dagligt tilskud af ginkgo biloba, vil du gradvist kunne mærke en positiv forandring på hukommelsen, da ginkgo biloba indvirker på kredsløbet i de små blodkar. Det vil også have indflydelse på fx synet og hørelsen. Derudover indeholder Tempozil vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed.

Blodomløbet forandres med alderen

Af det blod, der cirkulerer rundt i kroppen, får hjernen ca. 20 %.

Ginkgo biloba og Tempozil Ginkgo biloba, eller tempeltræet som det også kaldes, er en meget stærk træsort, der har overlevet i mere end 240 millioner år. Tempozil indeholder udtræk fra ginkgo biloba, der er kendt for sin effekt på blodomløbet i de små blodkar. Mange mennesker verden over tager et dagligt tilskud med ginkgo biloba for at sætte gang i cirkulationen.

Når hjernen forsynes tilstrækkeligt med blod, undgår man f.eks. hukommelsesproblemer og træthed. Naturligvis nyder hele kroppen godt af, at blodomløbet fungerer normalt. Prøv Tempozil, der indeholder en kombination af ginkgo biloba og vitamin B6. Så vedligeholder du dit kredsløb og afhjælper dermed de skavanker, der kan være forbundet med nedsat blodcirkulation.

Læs mere på www.wellvita.dk

20 %

er den andel, hjernen mod-. tager af blodet,.der cirkulerer. rundt i kroppen. Når hjernen. forsynes tilstrækkeligt med. blod,.er det bl.a..med til. at.bevare hukommel-. sen i god form..

Sæt gang i blodomløbet Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene, og til at fremme blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Tempozil indeholder også Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Læs mere på www.wellvita.dk

Prøv Tempozil til halv pris Tempozil kan prøves på abonnement til halv pris for første pakke.

Netop nu: kr. 119,(+ fragt kr. 39) 2 måneders forbrug

RING: 82 30 30 40 Hverdage kl. 8-16

Kundeservice er altid klar med gratis råd og vejledning.

Bestil online: www.wellvita.dk

Ingen bindingstid. Betal efter at varen er modtaget.

Energivej 4, 6700 Esbjerg


FASTNET · MOBIL · BREDBÅND – WWW.FASTNET.NU · TLF. 70 30 00 37

Samsung Galaxy A51

SMARTPHONE MED STOR 6,5“ TOUCHSKÆRM

• Stor 6,5” Infinity-O touchskærm • 48 MP kamera • 128 GB hukommelse • Pre-installerede apps

, 0 8 9 . 1 t m/abonnemen ment 2.200,- u/abonne

Bestil telefon online på www.fastnet.nu

MOBIL ABONNEMENTER

UDOVER VORES KENDTE MOBILABONNEMENTER TILBYDER VI NU OGSÅ ABONNEMENTER PÅ TELENOR’S NETVÆRK

MOBIL 5

• 5 timers tale • Fri SMS/MMS

TIL KLASSISK TELEFON U/DATA

40,PR. MD.

MOBIL 5/5

PASSER TIL DE FLESTE

• 5 timers tale • 5 GB data/5 GB i EU • Fri SMS/MMS

FRI/20

RIGELIGT AF DET HELE

• Fri tale • 20 GB data/9 GB i EU • Fri SMS/MMS

80,- 120,PR. MD.

PR. MD.

7 SÅ LET SKIFTER DU Tlf. 70 30 00 3 1. Ring eller opret på www.fastnet.nu 2. Oplys dit SIM-kort nummer 3. Oplys dit mobilnummer

– Fastnet, mobil & bredbånd

Fastnet.nu er etableret i 2012 på opfordring af Ældre Sagen · Birkerød Kongevej 40 I 3460 Birkerød

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have avisen marts 2021  

Mød herrehåndbold landsholdstræner Nikolaj Jacobsen og mange andre gode artikler om hus og have med fokus på nye vinduer og badeværelset. Al...

Hus & Have avisen marts 2021  

Mød herrehåndbold landsholdstræner Nikolaj Jacobsen og mange andre gode artikler om hus og have med fokus på nye vinduer og badeværelset. Al...