Page 1

Rustig wonen in de Gors PURMEREND

Zeggehof 10


ZEGGEHOF 10 PURMEREND

In vliegende vaart op weg naar je nieuwe woonplek!

Dat kan op Zeggehof 10 in Purmerend. Hier kun je je kluskoffer en je tuingereedschap meteen wegleggen want al het klussen is al voor je gedaan. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je eigen meubels plaatsen en het grote genieten kan meteen beginnen.

Je woont lekker rustig in deze tussenwoning. Aan de voorzijde ligt een groen hofje dat binnenkort helemaal wordt opgeknapt.


KENMERKEN

Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN tussenwoning

1983

in overleg

106 m²

97 m²

280 m³

4

3

Erfpacht, eeuwigdurend afgekocht

B

- Zeer nette en leuke woning waar je echt zo in kunt!

- Geheel verbouwd in 2015 ook de tuin is aangepast.

Super nette afwerking van top tot teen.

Luxe keuken.

Mooie autovrije ligging aan een groen hofje dat binnenkort zal worden opgeknapt.


De straat is autovrij maar toch hoef je niet ver te zeulen met je boodschappen. Vlak bij het huis zijn meer dan genoeg parkeerplekken te vinden. Als je het huis binnenkomt, zie je het meteen; hier is flink en vakkundig geklust. In 2015 is het huis helemaal aangepakt van top tot teen. In de hal tref je het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Wij lopen eerst even door om een kijkje te nemen in de woonkamer met open keuken.

De luxe keuken uit 2015 ligt aan de voorzijde van het huis. Aan kastruimte en werkplek is in de u-opstelling zeker geen gebrek. Aan inbouwapparatuur kunnen we je een vaatwasser, keramische kookplaat, oven, een grote

koelkast en vriezer noemen. Tijdens het kokkerellen geniet je van de vrije ligging en het groen voor het huis.

De woonkamer is tuingericht en de wanden zijn gestuukt. Op de vloer ligt een fraaie laminaatvloer met extra brede delen.

Vanuit de woonkamer lopen we door naar de achtertuin op het ZuidOosten. De tuin is voor een groot deel betegeld en is, net als het huis, keurig onderhouden. Heb je niet zulke hele groene vingers maar geniet je wel graag en veel van het zonnetje? Dan zit je hier helemaal goed!

Achter in de tuin staat een stenen berging waar je de fietsen en je tuinkussens makkelijk kwijt kunt.


Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers en de badkamer. Twee grote dakramen zorgen voor meer dan genoeg lichtinval in de achterslaapkamer.

De voorslaapkamer is de grootste van de twee. Dat komt zeker ook doordat deze kamer aan alle zijden rechte wanden heeft. Hier is een mooie en handige kastenwand geplaatst. Lekker ontspannen doe je in de badkamer. Hier kun je heerlijk genieten in het ligbad. Verder zijn hier ook een wastafelmeubel en een toilet aanwezig. Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur.

Op de tweede verdieping zijn een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden en de derde slaapkamer. Ook deze kamer is helemaal af en een groot Velux dakraam zorgt voor lekker veel licht.

Je vindt Zeggehof 10 in de wijk de Gors. Deze wijk heeft alles in huis om te zorgen voor heel veel woonplezier. Zo woon je hier op korte afstand van het centrum van Purmerend en in een groene en ruim opgezette wijk.


Boodschappen kun je doen bij winkelcentrum de Gors. Brood haal je hier bij bakkerij Cees Gutter en de dagelijkse dingen bij de Plus supermarkt. Om de hoek ligt de bushalte en van hieruit zit je binnen 20 minuten op het Centraal station van Amsterdam.

Van de woonkamer tot de zolder en de tuin, in dit huis is alles super netjes afgewerkt en goed verzorgd. Zo kun je hier jaren zorgeloos wonen zonder eerst grote verbouwingen te hoeven doen.

Heb jij dan ook twee linkerhanden of geen tijd of zin om bij een verhuizing veel te klussen? Wij laten je Zeggehof 10 in Purmerend graag een keer live zien.

Waarschijnlijk heb je na de bezichtiging niets meer te Zegge(hof) omdat je sprakeloos bent van dit fantastische huis!


Begane grond


1e verdieping


2e verdieping


Wonen in Purmerend, de Gors De wijk De Gors bestaat uit 2 delen. De Gors Noord en Zuid en heeft in totaal ongeveer 4700 inwoners.

In deze groene en waterrijke wijk zit je vlakbij diverse voorzieningen. Zo doe je de boodschappen bij winkelcentrum de Gors. Hier vind je bijvoorbeeld een Plus supermarkt, DA drogist en de bakker.

Sporting de Gors is de plek waar je even stoom kunt afblazen en kunt werken aan je conditie. Het Waterland ziekenhuis is vanaf hier op loop- of fietsafstand.

Kinderen kunnen hier kiezen uit 3 verschillende scholen waarvan 1 Vrije

school. Na school nog even lekker buiten spelen, doe je hier in het skatepark of misschien ga je wel hutten bouwen in het Gorsebos.

Heb je zin in een wandeling? Dan loop je naar de Purmer ringvaart. Hier kun je heerlijk wandelen langs het water.

Onze tip: Kinderopvang het Kabouterbos heeft ons hart gestolen. Biologische maaltijden, natuurlijke speelmaterialen en de mogelijkheid voor kinderen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Het klinkt ons als muziek in de oren.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure Zeggehof 10 te Purmerend  
Brochure Zeggehof 10 te Purmerend  
Advertisement