Page 1

Eengezinswoning in de Gors PURMEREND

Trilveenstraat 27


TRILVEENSTRAAT 27 PURMEREND

Superplek!

Trilveenstraat 27 verdient die titel zeker. Waarom?

Nou bijvoorbeeld vanwege de centrale ligging, de ruimte die het huis te bieden heeft, of misschien wel door de rust. Trilveenstraat 27 ligt aan een autovrije straat waar de kinderen nog gewoon onbezorgd naar buiten kunnen rennen en heerlijk kunnen spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het verkeer dat voorbij scheurt.


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

BIJZONDERHEDEN tussenwoning

1986

in overleg

124 m²

107 m² inclusief zolder

369 m³

5

4

volle eigendom

-- Speelveldje voor de deur.

-- Geen auto's voor de deur, maar wel onwijs

dichtbij een parkeergelegenheid.

-- Zonnige achtertuin.

-- Dichtbij het centrum en het park.

-- Ruime eengezinswoning.


Voor kinderen is dit trouwens sowieso een prettige woonplek. In de directe omgeving zijn tal van speeltuintjes, het Leeghwaterpark/Leeghwaterbad en ook de basisschool is op de fiets te bereiken. Ook de achtertuin verdient de titel "superplek". Deze is gelegen op het westen dus zon heb je hier volop. En het huis ten slotte is ook een heerlijke plek om te wonen. Je hebt hier lekker veel ruimte voor het hele gezin.

We nemen je graag mee in deze tussenwoning gelegen in de wijk de Gors. We starten onze tour voor het huis. De auto kun je kwijt op de parkeerplaats vlak bij het huis. Je hoeft dus niet ver met de boodschappen te slepen. Doe je de boodschappen liever

op de fiets? Ook dat is hier makkelijk te regelen. Winkelcentrum de Gors of Meerland liggen op enkele fietsminuten van de woning. Ook bushaltes en andere voorzieningen vind je vlakbij. De wijk de Gors wordt gekenmerkt door veel groen en ruimte. Bovendien woon je hier op een steenworp afstand van het centrum van Purmerend.

Op deze plek woon je heerlijk vrij. Aan de voorzijde zie je het basketbalveld en een brede groenstrook.

We gaan het huis binnen door de voordeur en komen in de hal. Hier bevinden zich het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer en open keuken.


Laten we daar eerst even gaan kijken. Aan de voorzijde van het huis vind je de u-vormige keuken voorzien van koelkasten vriezer, keramische kookplaat, oven en vaatwasser.

De handige opstelling zorgt ervoor dat je vanuit de keuken tijdens het koken contact kunt houden met je gasten die rustig in de woonkamer zitten maar waarbij je niet steeds alle vieze pannen en borden ziet staan. Bovendien kun je vanaf hier altijd een oogje in het zeil houden als de kinderen buiten aan het spelen zijn.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van het huis. Op de vloer ligt laminaat en de schuifdeuren maken het op warme dagen wel heel makkelijk om de tuin bij je woonkamer te betrekken. Bovendien zorgen ze voor lekker veel lichtinval.

Voordat we doorlopen naar de eerste verdieping lopen we eerst door naar de achtertuin. Deze is op het westen gelegen, dus het zonnescherm komt hier goed te pas. Hier is dus altijd wel een zonnig plekje te vinden.


Zie je jezelf al zitten op heerlijke zonnige dagen? Achter in de tuin zie je de vrijstaande houten berging. Hier heb je ruimte genoeg voor de fietsen en al je klus gereedschap.

Aangekomen op de eerste verdieping hebben we de keuze uit 3 slaapkamers en de badkamer. Ruimte verlies door een schuin dak heb je op deze verdieping niet. Door de rechte gevels heb je op deze verdieping lekker veel ruimte. Ook hier ligt op de vloer van de slaapkamers laminaat.

In de nette badkamer zien we een douchecabine, toilet, wastafel en designradiator. Door het raam is dit ook een hele lichte ruimte.

We nemen ook nog even een kijkje op de zolderverdieping. De grote open ruimte die je hier ziet kan met weinig moeite omgetoverd worden tot een volwaardige vierde kamer. Bovendien vind je hier ook de aansluiting voor de wasmachine. Heb je veel losse spullen? Die kun je makkelijk kwijt in de bergruimte die je aan beide kanten op de


De bergruimte is netjes weggewerkt achter schuifdeuren. We beloofden het al; een superplek! En wat ons betreft maakt Trilveenstraat 27 dat op alle fronten waar. Gelegen in een rustige buurt aan een autovrije straat met lekker veel speelplekken voor de kinderen. Is dit misschien het huis waar jij al tijden naar zoekt? We laten het je graag een keer live zien! Woonoppervlakte zolderverdieping.

is

inclusief

de


Begane grond


1e verdieping


2e verdieping


Wonen in Purmerend, de Gors De wijk De Gors bestaat uit 2 delen. De Gors Noord en Zuid en heeft in totaal ongeveer 4700 inwoners.

In deze groene en waterrijke wijk zit je vlakbij diverse voorzieningen. Zo doe je de boodschappen bij winkelcentrum de Gors. Hier vind je bijvoorbeeld een Plus supermarkt, DA drogist en de bakker.

Sporting de Gors is de plek waar je even stoom kunt afblazen en kunt werken aan je conditie. Het Waterland ziekenhuis is vanaf hier op loop- of fietsafstand.

Kinderen kunnen hier kiezen uit 3 verschillende scholen waarvan 1 Vrije

school. Na school nog even lekker buiten spelen, doe je hier in het skatepark of misschien ga je wel hutten bouwen in het Gorsebos.

Heb je zin in een wandeling? Dan loop je naar de Purmer ringvaart. Hier kun je heerlijk wandelen langs het water.

Onze tip: Kinderopvang het Kabouterbos heeft ons hart gestolen. Biologische maaltijden, natuurlijke speelmaterialen en de mogelijkheid voor kinderen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Het klinkt ons als muziek in de oren.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure trilveenstraat 27 purmerend  
Brochure trilveenstraat 27 purmerend  
Advertisement