Page 1

Rustig en toch kindvriendelijk wonen PURMEREND

Schoofstraat 100


SCHOOFSTRAAT 100 PURMEREND

Huis zoekt baasje...

Schoofstraat 100 in Purmerend is toe aan een nieuwe eigenaar. En dan bij voorkeur iemand die houdt van rust, op zoek is naar een plek waar de kinderen in de buurt onder jouw toezicht kunnen spelen of iemand die opzoek is naar een huis om zijn of haar wooncarrière te starten.

Wie weet ben jij diegene. Tijdens onze virtuele rondleiding laten we je graag zien wat deze tussenwoning je te bieden heeft.


KENMERKEN

Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN tussenwoning

1983

in overleg

130 m²

87 m²

283 m³

4

3

Erfpacht, afgekocht tot

31 december 2031

B

-- opbouw achterzijde, waardoor 3 goede

slaapkamers op de eerste verdieping

-- geen directe overburen aan de voorzijde

-- speeltuintje voor de deur

-- Purmer-Noord is een groene wijk

-- Veel voorzieningen in de buurt


Je vindt het huis in de wijk Purmer Noord. Je woont hier in een groene wijk met alle voorzieningen in de buurt. Zo doe je de boodschappen makkelijk bij winkelcentrum het Gildeplein, kun je voor de kinderen kiezen uit verschillende basisscholen die op loop- of fietsafstand van het huis te vinden zijn en woon je op korte afstand van het centrum van Purmerend. Neem een kijkje in de directe omgeving van het huis. De auto parkeer je eenvoudig voor het huis. Er zijn hier meer dan genoeg parkeerplekken dus zeulen met de boodschappen is hier niet nodig. Voor het huis is een speeltuintje. Aan de voorzijde heb je dus geen directe

buren en als de kinderen buiten spelen kun jij makkelijk een oogje in het zeil houden.

We gaan het huis binnen door de voordeur. Trek je jas en schoenen maar uit. Koud zul je het niet snel hebben want in de hal en woonkamer ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. Verder zijn in de hal het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer en open keuken.

De keuken ligt aan de voorzijde van het huis. De L-vormige keuken heeft naast ruim voldoende kastruimte ook een ingebouwde koelvriescombinatie, vaatwasser, oven en keramische kookplaat.


Vanaf hier kun je goed de kinderen aan de voorzijde in de gaten houden, wanneer zij aan het spelen zijn in de speeltuin.

Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer. Je hebt hier plek genoeg voor een grote hoekbank. Zie je jezelf al zitten?

We lopen meteen door naar de achtertuin. Dit is ook zeker een groot pluspunt! De tuin is gelegen op het zuiden, waardoor je eigenlijk de gehele dag tot laat de zon hebt. Je zult hier dus op zomerse dagen vast vaak te vinden zijn want hier is altijd wel een zonnig plekje. Achter in de tuin staat een vrijstaande houten berging waar je de fietsen en al de tuinspullen kwijt kunt.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Normaal gesproken heb je aan de achterzijde een schuin dak, waardoor je wat ruimte verliest. Bij de Schoofstraat 100 is gekozen voor een dakopbouw aan de achterzijde, waardoor er flink ruimte gewonnen is. Hierdoor heb je echt 3 volwaardige slaapkamers. In de kamers ligt op de vloer praktisch licht laminaat.


De badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Ook voor de wasmachine en de droger zijn hier aansluitingen. Ruimte, rustig wonen en alle voorzieningen in de buurt. Het kan allemaal op Schoofstraat 100 in Purmerend. Is dat waar jij naar op zoek bent? Dan laten we je Schoofstraat 100 graag een keer live zien.


Begane grond


1e verdieping


Berging


Wonen in Purmerend, Purmer Noord De Noordelijke wijk van Purmerend is, zoals de naam al doet vermoeden, de Purmer Noord. Deze wijk, die in de jaren 80 is gebouwd en ongeveer 6000 inwoners heeft, heeft je heel wat te bieden.

Zo vind je hier op loop- of fietsafstand allerlei faciliteiten.

De dagelijkse boodschappen haal je op winkelcentrum het Gildepein. Naast twee grote supermarkten, kun je hier ook prima terecht voor een mooie bos bloemen, huishoudelijke artikelen of cosmetica en als je een dag niet wilt koken, haal je hier gewoon een lekker patatje.

Ook gezinnen met kinderen zijn in deze wijk

op de goede plek. Zo kun je hier kiezen uit maar liefst 4 basisscholen! Voor een gezellig dagje samen hoef je niet ver van huis. Lekker zwemmen in het Leeghwaterbad, spelen in speeltuin de Speelkraam. een potje voetbal in Het Leegwaterpark, park de Uitvlught of wandelen in het Purmerbos; Je pakt de fiets en je bent hier zo.

Onze tip: ga lekker een middagje naar kinderboerderij de Ridder. Hier kunnen kinderen heerlijk knuffelen met het grote varken of de lieve konijntjes.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure Schoofstraat 100 te Purmerend  
Brochure Schoofstraat 100 te Purmerend  
Advertisement