Page 1

Instap-klare eindwoning met een tuin op het Zuiden!

PURMEREND

Pinksterbloem 33


PINKSTERBLOEM 33 PURMEREND

De lente in je bol!

Als je gaat kijken op Pinksterbloem 33 in Purmerend, is de kans groot dat dat gaat gebeuren. Is het niet vanwege de straatnaam, dan vast wel vanwege de zonnige tuin of de ligging in de groene wijk de Gors.

En krijg je hiervan nog niet meteen een zonnig humeur? Dan lukt het vast als we je vertellen dat in deze woning het kluswerk al voor je is gedaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergrote woonkamer, een recente keuken en een volwaardige zolderverdieping die kortgeleden is aangepakt?


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN eindwoning

1981

in overleg

126 m²

102 m²

371 m³

5

4

volle eigendom

C

-- Instap klaar

-- Tuin op het Zuiden

-- Gelegen in de groene wijk De Gors

-- In de buurt van allerlei voorzieningen en het

Centrum van Purmerend


Wie gaat wonen op de Pinksterbloem, woont heerlijk centraal. Hier heb je op loopafstand verschillende basisscholen zoals Vrije School Waterland of OBS de Ranonkel. De kinderopvang en winkelcentrum De Gors zijn in de buurt. Ook het centrum van Purmerend is met de fiets in ongeveer 10 minuten te bereiken. De wijk de Gors staat bekend om de ruime opzet en het groene karakter. Het Gorsebos is hier een goed voorbeeld van. Hier kun je heerlijk wandelen en kunnen kinderen hun energie helemaal kwijt. Daarnaast stopt de bus naar Amsterdam voor het huis. Door de ideale verbinding ben je binnen 20 minuten in Amsterdam. Mocht je toch met de auto reizen, de N235 en de A7 liggen nabij het huis.

Rondom deze eindwoning is ruim voldoende parkeergelegenheid voor jou en je visite.

Op de begane grond zijn de woonkamer en de open keuken uit 2014. Deze laatste ligt aan de voorzijde van het huis. Hier is gekozen voor een wandopstelling aan beide zijden. Zo heb je altijd genoeg kastruimte maar ook lekker veel werkplek. Ook aan keukenapparatuur is hier geen gebrek. We noemen je bijvoorbeeld een vaatwasser, een combi-magnetron, een 5 pits gasfornuis en een koelvriescombi.


De woonkamer is tuingericht. De huidige bewoners hebben ervoor gekozen de hal iets te verkleinen waardoor er extra woonoppervlak in de woonkamer is ontstaan.

Plof dus lekker neer in de grote hoekbank voor een avondje Netflix of nodig je vrienden uit voor een etentje aan je grote eettafel.

Hier is dit allemaal mogelijk. Zowel het plafond als de wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt laminaat.

De achtertuin is gelegen op het zuiden. Of je nu vroeg in de ochtend of later op de avond in de tuin zit, hier is altijd wel een zonnig plekje. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen berging met pannendak. Aan ĂŠĂŠn zijde zijn geen directe buren, privacy is hier dus genoeg. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer ligt aan de voorzijde. Vanwege de rechte gevels aan deze kant is dit een fijne grote kamer. De andere twee kamers liggen aan de achterzijde.


De kleinste kamer heeft een groot dakraam, in de derde kamer is een dakkapel geplaatst waardoor ook deze kamer lekker licht en ruim is. De badkamer is uitgerust met een hangend toilet, een douche en een ligbad.

Recent is de zolderverdieping flink onder handen genomen. Hier zijn een voorzolder en een grote zolderkamer met hierboven over de hele breedte een vlizo berging.

Ook in de zolderkamer is een groot dakraam geplaatst waardoor ook deze kamer een volwaardige slaapplek is. Handig zijn de ingebouwde knieschot kasten. Hier kun je veel in opbergen.

Een huis waar je voorjaarskriebels van krijgt, het zou je op Pinksterbloem 33 zo kunnen gebeuren. Voor je het weet is deze woning met zonnige tuin in de groen wijk de Gors misschien wel jouw nieuwe stek.


Begane grond


1e verdieping


2e verdieping


Wonen in Purmerend, de Gors De wijk De Gors bestaat uit 2 delen. De Gors Noord en Zuid en heeft in totaal ongeveer 4700 inwoners.

In deze groene en waterrijke wijk zit je vlakbij diverse voorzieningen. Zo doe je de boodschappen bij winkelcentrum de Gors. Hier vind je bijvoorbeeld een Plus supermarkt, DA drogist en de bakker.

Sporting de Gors is de plek waar je even stoom kunt afblazen en kunt werken aan je conditie. Het Waterland ziekenhuis is vanaf hier op loop- of fietsafstand.

Kinderen kunnen hier kiezen uit 3 verschillende scholen waarvan 1 Vrije

school. Na school nog even lekker buiten spelen, doe je hier in het skatepark of misschien ga je wel hutten bouwen in het Gorsebos.

Heb je zin in een wandeling? Dan loop je naar de Purmer ringvaart. Hier kun je heerlijk wandelen langs het water.

Onze tip: Kinderopvang het Kabouterbos heeft ons hart gestolen. Biologische maaltijden, natuurlijke speelmaterialen en de mogelijkheid voor kinderen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Het klinkt ons als muziek in de oren.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Profile for HR Makelaars

Brochure - Pinksterbloem 33  

Brochure - Pinksterbloem 33  

Advertisement