Page 1

Gelijkvloers wonen met een grote tuin! PURMEREND

Moerasvaren 90


MOERASVAREN 90 PURMEREND

Gelijkvloers wonen met een super grote tuin!

Is je huis je te groot geworden en ben je het traplopen zat, maar ben je nog niet toe aan een klein balkonnetje of een seniorenflat?

Wil je nu eindelijk het huis uit, maar wil je niet wonen in zo'n saai groot appartementencomplex?

Dan ben je helemaal op je plek op de Moerasvaren 90 in Purmerend. Want dit 2 kamer appartement met GI-GAN-TISCHE tuin is de perfecte keuze voor jou!


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN appartement

1978

in overleg

0 m²

59 m²

226 m³

2

1

volle eigendom

B

-- Super grote tuin, oppervlak van de tuin

is groter dan het appartement

-- Groene omgeving

-- Rustige ligging

-- Kleinschalig appartemetencomplex

-- Rustige ligging

-- Vernieuwde badkamer (2016)


In de wijk de Gors ligt deze benedenwoning goed verstopt. Het maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex van in totaal 4 appartementen. Als je aan komt rijden zie je meteen dat dit deel van de wijk de Gors ruim opgezet is en dat er overal lekker veel "volwassen" groen te vinden is. Bovendien is het hier rustig wonen. Je gaat dus niet wonen in een omgeving met veel appartementencomplexen, maar midden tussen de ruime woonhuizen in een super fijne buurt!

De benedenwoning zelf is in 2015 flink onder handen genomen, maar het paradepaardje van dit appartement is toch wel de grote en zonnige tuin die in oppervlakte heel wat meer meters beslaat dan het appartement zelf (en

dat terwijl ook het appartement een prima formaat heeft).

Parkeer je auto in de buurt van het huis en loop met ons mee naar het appartement. Ben je op de fiets gekomen? Die kun je meteen stallen in de berging naast de voordeur. Hier kun je natuurlijk ook je klusgereedschap en andere losse spullen kwijt.

We gaan het huis binnen door de voordeur en komen aan in de hal. Vanaf hier heb je toegang tot de badkamer en de woonkamer met aansluitend de keuken en aan de andere zijde de toegang naar de slaapkamer.


We starten met de badkamer. Deze is in 2016 verbouwd en hierdoor strak en modern van afwerking. Hier zijn een douchehoek, een designradiator, een toilet en een wastafelmeubel.

We wandelen door naar de woonkamer. Dit is een heerlijk lichte ruimte en dat komt zeker door de grote raampartij. Ook is er hier een deur naar de zonnige achtertuin. De woonkamer is in zijn geheel tuingericht en dit maakt dat er in de ruimte nog een fijnere sfeer hangt. Aan ĂŠĂŠn zijde van de woonkamer ligt de keuken die netjes wordt afgescheiden door een bar. De keuken is eenvoudig en netjes. Aan de andere zijde van de woonkamer is de toegangsdeur naar de slaapkamer. Ook dit is een lichte en ruime plek met toegang tot de tuin. Dat wordt dus direct na het opstaan buiten genieten van de eerste zonnestralen. Dat lukt je trouwens extra makkelijk omdat er hier een handige overkapping is geplaatst


We bewaren het beste natuurlijk voor het laatst; loop je mee naar de super grote en zonnige tuin op het zuidwesten?

Als tuinieren je hobby is, of je het liefst de hele dag geniet van de zon, dan wordt dit vast je favoriete plek. De tuin loopt over de hele breedte van het huis en heeft zelfs nog een stukje extra. Met een oppervlak van ruim 100 vierkante meter is dit een plek waar je je helemaal uit kunt leven en je ieder seizoen altijd wel een plekje kunt vinden met wat zonnestralen. In de tuin staat een handige houten berging voor je tuingereedschap. Deze is overigens in 2017 geplaatst.

Bij een appartement hoort natuurlijk ook een vereniging van eigenaren en hoewel dit een klein complex is, is deze ook hier aanwezig. De vereniging is actief en gezond en zorgt voor het grote onderhoud aan het appartement.


Begane grond


Wonen in Purmerend, de Gors De wijk De Gors bestaat uit 2 delen. De Gors Noord en Zuid en heeft in totaal ongeveer 4700 inwoners.

In deze groene en waterrijke wijk zit je vlakbij diverse voorzieningen. Zo doe je de boodschappen bij winkelcentrum de Gors. Hier vind je bijvoorbeeld een Plus supermarkt, DA drogist en de bakker.

Sporting de Gors is de plek waar je even stoom kunt afblazen en kunt werken aan je conditie. Het Waterland ziekenhuis is vanaf hier op loop- of fietsafstand.

Kinderen kunnen hier kiezen uit 3 verschillende scholen waarvan 1 Vrije

school. Na school nog even lekker buiten spelen, doe je hier in het skatepark of misschien ga je wel hutten bouwen in het Gorsebos.

Heb je zin in een wandeling? Dan loop je naar de Purmer ringvaart. Hier kun je heerlijk wandelen langs het water.

Onze tip: Kinderopvang het Kabouterbos heeft ons hart gestolen. Biologische maaltijden, natuurlijke speelmaterialen en de mogelijkheid voor kinderen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Het klinkt ons als muziek in de oren.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure moerasvaren 90 purmerend 3  
Brochure moerasvaren 90 purmerend 3  
Advertisement