Page 1

Appartement gelegen in het centrum! PURMEREND

Julianastraat 4 b


JULIANASTRAAT 4 B PURMEREND

Voel je als een koning te rijk in je eigen torenkamertje!

OkĂŠ dan, niet letterlijk een torenkamertje, maar wel een appartement gelegen op de derde en tevens ook meteen bovenste verdieping van dit authentieke herenhuis. De sfeer bepalende en karakteristieke gevel verraad al een beetje hoe sfeervol het appartement van binnen is. Dit appartement is namelijk geheel in sfeer verbouwd en helemaal instapklaar gemaakt voor die starter op de woningmarkt die staat te trappelen om een eigen plekje te betrekken. Die starter op de woningmarkt die het gevoel van thuiskomen gaat ervaren zodra er een stap gezet wordt in het appartement en zelfs met twee linkerhanden hier dolgelukkig gaat worden!


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

BIJZONDERHEDEN appartement

1913

in overleg

0 m²

66 m²

155 m³

3

2

volle eigendom

-- Unieke kans voor starten midden in het

centrum van Purmerend

-- Mooi karakteristiek pand in- en extern

-- Super veel licht inval

-- Instapklaar appartement met een geweldige

sfeer


Het appartement is gelegen in het centrum van Purmerend, maar toch weg van de drukte en dat maakt het een super fijne plek om te wonen. Voor een boodschap, een borreltje op de gezellige koemarkt of een middagje shoppen hoef je zelfs maar een paar minuten te wandelen en dan sta je echt midden in het centrum van Purmerend. De Julianastraat ligt net buiten de stadsgracht en dus ook net buiten de gezellige drukte van het centrum, maar mocht je behoefte hebben aan een beetje reuring dan is dat zo op te zoeken! Een keer buiten Purmerend richting een terrasje of gewoon een keertje aan andere omgeving zien? Ook dat is geen probleem! Het Tramplein, waar

bijna alle bussen vanuit Purmerend vertrekken, is namelijk op een paar 100 meter afstand en met de nieuwe Noord-Zuinlijn is de verbinding naar Amsterdam CS al helemaal ideaal geworden. Je woont hier op de tweede etage. Op de begane grond is de centraal afgesloten entree met gezamenlijke hal en trapopgang. De eigen voordeur bevindt zich op de eerste verdieping en van daaruit is het appartement op de tweede verdieping te betreden.

Daar kom je meteen binnen in de sfeervolle en nette afgewerkt leefruimte.


Een aantal dingen waar je eigenlijk niet omheen kunt en snel zullen opvallen zijn de mooie houten vloer, de glad gestuukte wanden, de super vele ramen met daardoor super veel lichtinval en de licht geschilderde wanden. Instapklaar hadden we toch beloofd?;) De in 2012 geplaatste keuken ligt aan de voorzijde van het appartement. De moderne hoekopstelling is uitgerust met een vaatwasser, een combi-oven en een 5 pits gasfornuis. Mocht je nou een keer geen zin hebben om te koken dan is de Koemarkt natuurlijk om de hoek waar verschillende restaurants te vinden zijn.

De woonkamer is het middelpunt van dit appartement en staat in open verbinding met de keuken en de twee slaapkamers.

ÉÊn van de kamers ligt aan de voorzijde van het appartement, de tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde. Beide kamers zijn net als de woonkamer en keuken voorzien van dezelfde mooie houten vloer en glad gestuukte wanden.


Vanuit slaapkamer twee is zelfs direct toegang tot de badkamer en ook deze is weer helemaal af! In deze moderne lichte ruimte zijn een douche, een wastafelmeubel en een designradiator. Daarnaast is er nog een apart toilet. Natuurlijk is er ook bij dit appartement een Vereniging Van Eigenaren die gezamenlijk zorgt voor het groot onderhoud. Zo is recent het dak nog vernieuwd. De kleinschalige vereniging bestaat uit 3 appartementen en er is onderling goed contact. In de servicekosten zitten naast de opstalverzekering en het reserve voor onderhoud ook de kosten het gas, water en licht inbegrepen. Dit scheelt weer in de overige maandelijkse kosten!


Er zijn maar weinig mogelijkheden om je wooncarriere op deze manier te kunnen starten. Wil jij degene zijn die binnenkort zijn eigen plekje kan betrekken op deze meer dan bijzondere spot? Stuur ons een WhatsApp, FB berichtje, mailtje of bel naar ons kantoor en dan maken wij samen een afspraak voor een bezichtiging!


Begane grond


Wonen in Purmerend, centrum Wonen in het centrum betekent wonen op een speciaal plekje. Vlakbij restaurants, winkels en cafĂŠs maar ook in de buurt van bushalte Tramplein en theater de Purmaryn.

Deze wijk is het kloppend hart van Purmerend, bol van historie maar met modern comfort. Het Purmerends museum geeft je een mooi kijkje in de geschiedenis. Sporten doe je bij Fitness 4 you, je dagelijkse boodschappen haal je eenvoudig bij de pas geopende Albert Heijn in het recent helemaal verbouwde Willem Eggert winkelcentrum. Hier vind je overigens veel grote en kleinere winkels. Een dag shoppen doe je vanaf hier dus lopend.

De Koemarkt is de plek voor een gezellige borrel of om een avond heerlijk te dineren. Rondom dit plein vind je veel bistro's en restaurants. Gedurende het jaar zijn hier regelmatig leuke activiteiten. Van kermis tot de Poortersfeesten. Hier hoef je je echt niet te vervelen.

Onze tip: voor de lekkere trek loop je naar bakker Mickey Egstorf. Wij zijn verzot op zijn Cookie dough koekjes maar ook zijn brood bereid zonder toevoegingen verdient een eervolle vermelding.


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure Julianastraat 4 B te Purmerend  
Brochure Julianastraat 4 B te Purmerend  
Advertisement