Page 1

Unieke en luxe geschakelde villa! MONNICKENDAM

Fuik 19


FUIK 19

MONNICKENDAM Zoveel meer dan je verwacht!

Deze unieke en luxe geschakelde villa zal je verwachtingen in alle opzichten gaan overtreffen!

Want achter de imposante voorgevel gaat een grote verrassing schuil.

Behalve dat dit huis over ruim 215 m2 woonoppervlakte beschikt, is deze fraaie villa direct gelegen aan doorgaand vaarwater en zal het weidse uitzicht over de weilanden van Waterland je de adem iedere dag opnieuw ontnemen. Wonen aan de Fuik 19 in het mooie Monnickendam zal je zoveel meer geven dan je verwacht, hier zal je je met recht als een vis in het water voelen!


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN geschakelde woning

1974

in overleg

371 m²

215 m²

794 m³

8

7

volle eigendom

D

-- Prachtig gelegen aan doorgaand vaarwater

-- Super groot woonhuis

-- Inpandige garage

-- Tuingerichte woonkamer

-- Uitzicht over de weilanden


Dit prachtig gelegen woonhuis is zeker ook uniek te noemen voor wat betreft afmeting. De ruim 215 m2 woonoppervlakte is zeker geen alledaagse afmeting en dit is exclusief de grote inpandige garage! Dit huis is ideaal voor grote gezinnen, samengestelde gezinnen of mensen die het gewoon fijn vinden om meer dan genoeg ruimte om zich heen te hebben. Bovendien is er voor ieder wat wils! Vanuit je tuin urenlang dobberen in je rubber boot, de omgeving verkennen vanuit je sloep, of lekker vissen in je eigen achtertuin.

Hier is het allemaal mogelijk!

Monnickendam is een bijzondere stad om te wonen. Al in 1355 verwierf deze

mooie havenstad zijn stadsrechten. Het kent dan ook een rijke historie en in het centrum zie je dat overal terug, mooie oude panden waar tal van leuke winkeltjes en eetgelegenheden gevestigd zijn. De oude vesting om de stad heen leent zich uitstekend voor mooie wandelingen. En wonen aan het IJsselmeer brengt natuurlijk ook met zich mee dat je hier kunt recreĂŤren op en om het water. Veel watersportliefhebbers zijn hier dan ook voor anker gegaan. Ook biedt Het Hemmeland goede recreatiemogelijkheden en op mooie zomerse dagen is een rit naar het strand dus overbodig.

En dan de ligging ten opzichte van Amsterdam, die is super te noemen.


Niet voor niets is Monnickendam erg geliefd bij mensen die Amsterdam ontvluchten. De busverbinding is perfect te noemen en ook met de auto ben je met een kwartier in Amsterdam. Met de komst van de Noord-Zuidlijn zijn ook Schiphol en bijvoorbeeld de Zuidas nog beter bereikbaar geworden.

In ĂŠĂŠn van de nieuwere wijken van Monnickendam ligt dit geschakelde huis. Hier kun je dus genieten van de rust van een ruim opgezette villa, terwijl je toch vlakbij het oude centrum van Monnickendam woont. Hier kunnen de kinderen lekker voor de deur buiten spelen zonder dat jij je druk hoeft te maken over auto's die voorbij scheuren. Deze

kindvriendelijke woonwijk is natuurlijk compleet met een vlakbij gelegen speeltuintje, waardoor opgroeiende kinderen zich hier goed zullen vermaken. De grote speeltuin van Monnickendam, maar ook diverse basisscholen maken het wonen in Monnickendam tot een waar paradijs.

Je auto kun je eenvoudig op eigen erf voor het huis parkeren. Er is op eigen erf zelfs plek voor meerdere auto's, wel zo makkelijk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen de auto in de inpandige garage te stallen. Deze is overigens voorzien van elektra, verwarming en water en heeft een handige elektrische segmenten deur die je met afstandsbediening kunt openen en sluiten.


In de afgelopen jaren is er goed voor het huis gezorgd. Zo zijn er bijvoorbeeld in 2009 kunststof kozijnen geplaatst met HR ++ beglazing. Wanneer je het huis binnenstapt valt direct op dat dit geen standaard huis is. De ruime hal met fraaie maple houten vloer geeft deze ruimte een mooie sfeer. De hal biedt behalve het ruime toilet ook toegang tot de woonkeuken, de woonkamer en de inpandige garage. We gaan als eerste de woonkeuken aan de voorzijde bekijken. De keuken is lekker ruim van afmeting, zodat er behalve de keuken ook genoeg ruimte voor een eettafel is. De hoekopstelling heeft behalve een zee aan bergruimte ook alle benodigde keukenapparatuur.


We wandelen door naar de woonkamer en ook deze is alles behalve standaard te noemen. De woonkamer is tuingericht en beslaat de hele breedte van het huis. Maak je graag een dansje door de kamer of wil je genoeg plek voor je grote hoekbank? Dan ben je hier helemaal op je plek. De maple houten vloer en het balkenplafond geven deze ruimte extra sfeer. Op koude winterse dagen zul je vast graag bij de open haard met marmeren schouw zitten. Is het mooier weer? Dan doe je de openslaande deuren naar de achtertuin lekker open.

De eetkamer sluit naadloos op de living aan en deze zou bijvoorbeeld ook perfect gebruikt kunnen worden als televisieruimte of speelruimte voor de kinderen. Dat is nu direct het fijne van de speelse indeling van de woonkamer, er zijn tal van opties qua indeling! De lichte woonkamer met volop glas en keurige afwerking is echt een fijne plek om te verblijven. Vanuit de woonkamer kun je de tuin alvast beleven en natuurlijk ook op mindere dagen genieten van het vrije uitzicht over de weilanden aan de achterzijde.


Maar voordat we de tuin bekijken nemen we eerst een kijkje op de eerste verdieping. Via het ruime trappenhuis bereiken we deze verdieping. Trek hier gerust wat tijd voor uit, want met 5 slaapkamers en een SUPER ROYALE badkamer doet deze verdieping zeker niet onder van de begane grond!

Er zijn 2 grote slaapkamers aan de voorzijde en ook de badkamer bevindt zich aan de voorzijde. Maar de slaapkamers aan de achterzijde hebben natuurlijk allemaal een unique selling point, het prachtige uitzicht over de Waterlandse weilanden!

Alle slaapkamers zijn licht, meer dan royaal van formaat en afgewerkt met lichte wanden en een laminaatvloer. En doordat er slaapkamers genoeg zijn

is het natuurlijk ook mogelijk om ĂŠĂŠn van de kamers om te toveren tot kledingkamer. En zoals gezegd is ook de badkamer is lekker ruim. Hier zijn een hoekligbad, een douche- stoomcabine, een toilet en een wastafelmeubel. De vloertegels zijn in combinatie met vloerverwarming, wel zo comfortabel.

En wanneer 5 slaapkamers nog niet genoeg zijn, geen probleem! De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Er zijn hier nu twee kamers, beide natuurlijk bruikbaar als slaapkamers, maar een gebruik als kantoorruimte of hobbyruimte is natuurlijk ook heel goed mogelijk.


En aan bergruimte is ook zeker geen gebrek, over de hele breedte van het huis is een grote bergruimte aanwezig.

Kers op de taart is natuurlijk de grote, zonnige tuin gelegen aan het water. De ligging op het zuiden staat natuurlijk garant voor veel zon. Achter in de tuin is een handige steiger geplaatst die in 2018 helemaal is vernieuwd. Hier kun je je sloep aanleggen of natuurlijk gewoon je hengel uitgooien. En genieten van het uitzicht kan hier zeker ook. Aan de achterzijde heb je geen buren, maar kijk je uit over de weilanden en word je alleen zo af en toe begroet door wat grazende paarden. Maak je graag een vaartocht? Dan is het goed om te weten dat je hier aan doorgaand vaarwater woont en dus eenvoudig overal naartoe kunt varen. Het is namelijk verrassend hoeveel leuke tochten je met je sloep kunt gaan maken. Broek in Waterland, Ilpendam, Edam en zelfs Amsterdam zijn eenvoudig bereikbaar. Pak je picknickmand dus maar in met een lekker stokbrood en een fles wijn en je kunt hier genieten van al het moois dat Waterland te bieden heeft!


Je thuis voelen, hier is dat niet moeilijk. Fuik 19 heeft alles in huis om een woonplek te zijn voor mensen met groeiwensen, voor genieters van ruimte en rust, of voor water- of tuinliefhebbers. Hoor jij bij een van deze groepen en zoek jij naar een prettige woonplek in een gezellige stad? Dan wordt het hoog tijd om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging.


Begane grond


1e verdieping


2e verdieping


Wonen in Monnickendam Wonen in Monnickendam!

Het historische stadje Monnickendam ligt aan het Markermeer. Liefhebbers van oudHollandse steden en watersport zullen zich in Monnickendam helemaal thuis voelen.

Monnickendam kreeg in 1355 stadsrechten. Dit was het begin van de uitbreiding van de stad. Inmiddels is Monnickendam een stad geworden waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn en waar je voor een gezellige vrijdagmiddagborrel of lunch goed terecht kan in het historische centrum.

Monnickendam heeft een prachtig recreatiegebied, het Hemmeland, waar

zomers op ĂŠĂŠn van de strandjes gelegen kan worden. In de andere seizoenen is het een heerlijke plek voor bijvoorbeeld een wandeling met de hond of om een rondje hard te lopen.

Het dorpse gevoel blijft, maar dat in een stadje op maar 15 autominuten van Amsterdam!


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Profile for HR Makelaars

Brochure Fuik 19 Monnickendam  

Brochure Fuik 19 Monnickendam  

Advertisement