Page 1

Herenhuis met aanbouw en luxe keuken! PURMEREND

Algarve 52


ALGARVE 52 PURMEREND

Vakantiekriebels aan de Algarve......

Hoe heerlijk zou het zijn als je vakantie kunt vieren met je gezin in je eigen huis en niet helemaal af hoeft te reizen naar Portugal. Uitkijken over het water, voor de kinderen een veilige plek om te spelen en heerlijk veel ruimte. Deze kreten zouden toch zo uit een vakantiebrochure kunnen komen? Toch horen ze allemaal bij dit grote huis aan Algarve 52 in Purmerend.


KENMERKEN Soort woning:

Bouwjaar:

Aanvaarding:

Perceeloppervlakte:

Woonoppervlakte:

Inhoud:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Grond:

Energielabel:

BIJZONDERHEDEN tussenwoning

2014

in overleg

125 m²

142 m²

506 m³

5

4

volle eigendom

A

-- Woning met eigen overdekte en

en afgesloten parkeerplaats

-- Uitermate kindvriendelijke binnenplaats

-- Woning met zonnepanelen

-- Ruime woonkamer door de uitbouw

-- Begane grond is voorzien van vloer-

verwarming en een PVC vloer

-- Voordeur aan een verkeersvrij wandelpad

en aan het water


Dit Herenhuis is nagelnieuw, strak afgewerkt, super ruim en gelegen op een geweldige locatie. Ook beschikt dit herenhuis over een uitgebouwde woonkamer met een luxe open keuken. Over een parkeerplek voor de auto hoef jij je nooit zorgen te maken want voor bewoners is er een afgesloten en overdekte parkeergelegenheid. Bovenop deze parkeergarage is een mooi groot dek gerealiseerd met een paar zitjes en diverse speeltoestellen voor de kinderen. De buurtkinderen spelen hier ongestoord en veilig want het is alleen maar toegankelijk voor de buurtbewoners en dus afgesloten. De kinderen kunnen dus heerlijk spelen zonder dat je een oogje in het zeil hoeft te houden.

Dit is echt super leuk en uniek!

Kijk maar eens goed naar de foto's en de video van dit geweldige huis en we nemen je dan ook graag mee op reis door deze zomerse tussenwoning.

Onze tour start voor de woning. Het huis is gelegen aan een verkeersvrij wandelpad en kijkt uit over het water. Je begrijpt dat bewoners ook graag voor de woning zitten om te genieten van de zon en het uitzicht.

Via de voordeur en de hal, met luxe toilet, lopen we door naar de uitgebouwde woonkamer en open keuken. Je schoenen kun je meteen in de hal uittrekken want koude voeten zul je hier niet snel hebben. De moderne PVC vloer is voorzien van vloerverwarming.


De luxe keuken ligt aan de voorzijde van het huis. In de moderne u-opstelling noemen we je aan apparatuur een oven, een combimagnetron, een vaatwasmachine en een inductie kookplaat. Het composiet aanrechtblad maakt het plaatje helemaal compleet. De woonkamer is tuingericht en de uitbouw zorgt dat je hier heerlijk veel woonoppervlakte hebt. Bovendien lopen de ramen van het plafond tot aan de vloer waardoor je hier ook nog eens lekker veel lichtinval hebt.

De achtertuin is gelegen op het Noorden. Mocht je nu denken dat dit inhoudt dat je maar weinig zon hebt dan heb je het helemaal mis. De zon gaat aan de zijkant onder en daardoor heb je het zonnetje in de tuin tot een uur of zeven in de avond. Mocht je verder willen zonnen dan kun je je verplaatsen naar de voorkant van het huis of naar het dek...


Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen van een goed formaat, zeker ook vanwege de rechte wanden op deze verdieping. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn ook hier strak gestuukt.

In de moderne badkamer noemen we je een douche, een hangend toilet en een dubbele wastafel. Zijn 3 slaapkamers niet voldoende? Dan laten we je de graag de tweede verdieping nog zien. Deze is zo groot dat je hier met gemak nog 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers kunt realiseren en/of een extra badkamer. De bijzondere dakkapel met zicht op het water zorgt voor voldoende lichtinval. Je vindt Algarve 52 in de wijk Weidevenne. Deze jongste wijk van Purmerend is groen en ruim opgezet en alle voorzieningen zijn hier op loopof fietsafstand. Zo zijn winkelcentrum het van Damplein en diverse basisscholen in de buurt.


Ook het centrum van Purmerend bereik je hier op de fiets in minder dan 10 minuten en reis je regelmatig naar Amsterdam? Ook dat is vanaf hier een peulenschil. Treinstation Weidevenne is in de buurt en ook de aansluiting op de A7 is vlakbij.

Als je veel zon hebt in je vakantie dan krijg je daar extra energie van. Dat geldt ook voor dit huis want met de zonnepanelen op het dak wek je stroom op en dat zorgt weer voor een lagere energierekening. Daarnaast is het huis natuurlijk optimaal geĂŻsoleerd en beschikt het over een energielabel A.

Ben jij op zoek naar een vaste reisbestemming? Wij laten je Algarve 52 in Purmerend graag een keer live zien. Wie weet wordt dit de plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen.


Begane grond


1e verdieping


2e verdieping


Wonen in Purmerend, Weidevenne De jongste wijk van Purmerend is de Weidevenne. In 1997 is hier begonnen met bouwen en langzaam is de wijk in de loop van de jaren steeds een beetje uitgebreid. Inmiddels telt de wijk ongeveer 18.000 inwoners. Lekker speels en ruim, dat zul je meteen zien als je deze wijk inrijdt. Hier zie je veel verschillende soorten huizen, is er voldoende groen en vind je verspreid door de wijk verschillende grote en kleinere speelplekken voor de kinderen.

Een basisschool kiezen wordt hier nog een klus want er zijn hier maar liefst 6 verschillende basisscholen!

Reizen met bus of trein is hier makkelijk, de wijk heeft een goed openbaar vervoer netwerk. Boodschappen doe je in winkelcentrum Weidevenne. Naast 2 grote supermarkten, zijn hier ook verschillende kleine winkels. Een kleine greep uit het winkelaanbod: je brood haal je bij bakker Harry de Groot, er is een viswinkel en een Etos drogist.

Onze tip: de lekkerste sushi haal je bij Mister Miyagi sushibar!


Aanvullende verkoopinformatie Uitnodiging

Algemene ouderdomsclausule bij onroerende zaken

Alle door HR Makelaars en de verkoper verstrekte informatie

ouder dan 30 jaar

moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader

In de koopovereenkomst zal, indien van toepassing, worden

overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, hetgeen betekent

Details

dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot

worden, lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten.

stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object) maar ook over de details (zoals oplevering, roerende

Asbest

zaken, enz.) overeenstemming is bereikt.

Indien het huis gebouwd is voor 1994 kunnen er in de onroerend zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventu-

Koopakte

ele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op

Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld

genomen. Verkoper is gevrijwaard voor alle aansprakelijkheid

door de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De waar-

die uit de aanwezigheid van enige asbest in de onroerende

borgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koop-

zaak kan voortvloeien.

som en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen

Overdrachtsbelasting

van een woonvergunning, hypotheek of hypotheekgarantie)

Indien partijen met succes beroep kunnen doen op teruggave

worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn

van overdrachtsbelasting, dan zal dit voordeel ten aller tijde

afgesproken.

ten gunste van de verkoper komen, tenzij uitdrukkelijk anders is overeen gekomen tijdens de onderhandelingen.

Koopakte Amsterdams onroerend goed Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels,

Verdere informatie

zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, zoals deze zal

Alle verder van belang zijnde informatie is beschikbaar bij HR

worden opgesteld volgens het model van de Koninklijke No-

Makelaars. Bij interesse zullen de bestanden digitaal worden

tariĂŤle Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door

verzonden.

koper aan te wijzen notaris kantoor houdende in de regio Amsterdam. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt

HR Makelaars B.V.

10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de no-

Meerland 71,

taris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals

1447 KD Purmerend

het verkrijgen van een woonvergunning, hypotheek of hypo-

0299 - 200 808

theekgarantie) worden alleen vermeld als deze in de onder-

info@hrmakelaars.nl

handelingen zijn afgesproken. Voorbehouden Wij adviseren je je eigen NVM makelaar te raadplegen. Hoewel er gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen N.V.M.- makelaar te raadplegen.

www.hrmakelaars.nl


Wil je jouw huis ook zo presenteren? Schakel dan de makelaars van HR Makelaars in voor de verkoop van jouw huis! HR makelaars is vooruitstrevend en actief en zorgt bij iedere opdracht voor de mooiste presentatie, de beste positie op Funda en een uitgekiend marketingplan. Onze bevlogen makelaars behalen hierdoor het beste resultaat voor jou. Wij doen dit door ouderwets hard werken te combineren met nieuwerwetse media. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met gemiddeld een 9,2! Bovendien kies je bij HR Makelaars zelf hoeveel makelaar je nodig hebt, je betaalt dus nooit teveel. Of je nu op zoek bent naar een full service makelaar of veel zelf wilt gaan doen. Helder zaken doen, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Niet voor niets hebben wij een passie voor makelen!

www.hrmakelaars.nl


Neem je eigen HR aankoopmakelaar mee! Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je Samen zorgen we voor een verantwoorde aankoop die je meer oplevert dan dat het inhuren van een aankoopmakelaar kost.

toch niet aan het toeval over? Wil je een woning kopen, dan is het daarom erg belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de huizenmarkt, de buurt, het onderhoud van het huis en de juridische aspecten van de koop.

Alle aankoopmakelaars van HR Makelaars bezitten deze eigenschappen als geen ander en staan aan jouw kant. Daarom zullen zij alles in het werk stellen om voor jou de beste koop te sluiten en er voor te zorgen dat je met beide benen op de grond een goede beslissing neemt. Door op het scherpst van de snede en slim te onderhandelen besparen we ook nog eens flink op de koopsom van jouw droomhuis. Onze tarieven zijn transparant, scherp en op basis van no cure – no pay. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Neem contact met ons op: 0299-200808

WWW.HRMAKELAARS.NL

Of kom langs voor een goed advies op Meerland 71 in Purmerend.

VOLG ONS VIA:

Brochure Algarve 52 te Purmerend  
Brochure Algarve 52 te Purmerend  
Advertisement