Page 1

Huis in beeld Uranus 6 Schijndel

Te koop

FIJNE WONING MET VEEL PRIVACY EN COMFORTÂ Rustig gelegen met veel extra's

Vier vakantie in je eigen tuin!

www.housetosell.nl

info@housetosell.nl

073-68 98 251


DE WONING IN FETEN

ALLE KENMERKEN Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte perceel: 604 m2 Oppervlakte wonen: 160 m2 Inhoud: 653 m3 Bouwjaar: 1997 Eigen oprit met carport en garage Extra dubbele oprit met garage Open woonruimte Sauna, zwembad en veranda Hoogwaardig afgewerkt

Deze brochure is met zorg samengesteld door House to sell samen met de verkopers van de woning. De inhoud is bedoeld om een goed beeld te geven van de woning en de omgeving. Aan de juistheid van alle feiten en de genoemde afmetingen kunnen, ondanks onze zorgvuldigheid, geen rechten worden ontleend. Â


HET BESTE BEELD KRIJG JE DOOR TE KOMEN KIJKEN.

Bezichtiging JE BENT WELKOM!

Een huis koop je niet zomaar even. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je de woning komt bekijken. Wij nemen de tijd voor je tijdens een bezichtiging. Eerst maken we kennis en laten we je het hele huis zien. Daarna is er nog tijd om zelf rond te kijken. We beantwoorden al je vragen zodat je een compleet beeld hebt van de woning. Ben je erg enthousiast? Pas ná een bezichtiging kun je een bod uitbrengen.


Wat dit huis zo bijzonder maakt ...

"Wij ervaren het als een enorme rijkdom om hier te wonen!" We zitten heel veel onder de veranda. En onze dochter is gek op het zwembad. Binnen is het ruimtelijk en open in huis. Wij vinden het gezellig groot. We hebben heel veel privacy, maar wonen niet afgelegen. Het is een leuke buurt, waar we leuke contacten hebben .

....zo weet de verkoper uit ervaring!


"Een fijn en praktisch huis" De woning op nummer 6 ligt op de hoek, langs een rustige weg waar met name fietsers langs komen. De ruimte en rust maken het een prettige stek. Het ligt op de hoek, waardoor er 2 opritten en garages zijn. Dit biedt veel extra ruimte Het is ideaal als je een hobby een bedrijf of meerdere auto's hebt.


Als je de woning binnengaat via de voordeur kom je in een mooie hal met een elegante trap. Er is een garderobe,toilet en de toegang naar de woonruimte.

"Ruime en mooie entree."


"Een lichte en open woonruimte" We lopen door de hal naar de woonkamer. Tijdens een kop thee in de lichte zithoek, voel ik direct de sfeer die de open woonruimte biedt. In de achterkamer is een schuifpui die 's zomers lekker open kan en je toegang geeft tot het terras. In de zithoek geniet je van een gashaard en kun je in de winter lekker wegkruipen bij het vuur met een goed boek. De keuken is half open met de achterkamer.


"Je hoofd stoten tegen de afzuiger? Dat gaat hier niet!" De halfopen keuken heeft uitzicht op de tuin met zwembad. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een luxe afzuiger. Het aanrechtblad is van hardsteen. Via de keuken kom je in de naastgelegen bijkeuken en kun je doorlopen naar de garage of naar buiten.


"Moet je die badkamer zien!"

Aan de vierkante overloop grenzen 3 prettige slaapkamers, een inloopkast en een prachtige badkamer. In ĂŠĂŠn van de slaapkamers kun je met een vaste trap naar de zolder. De kamer is een prachtige vide en je zou op de zolder zelfs kunnen slapen. Een mooie tienerkamer!


De tuin ligt rondom de woning en is omzoomd met groen. Het biedt veel privacy en het geeft een bosrijk gevoel. Midden in de achtertuin is het zwembad. Met verlichting, wat 's avonds een sfeervolle aanblik geeft. Bij de veranda kun je het bijgebouw in. Daar is de finse sauna. In deze ruimte vind je een relaxruimte, toilet, sauna en douche. Achter de wellness is een extra garage met dubbele oprit.


Waarom jij ons kiest als jouw makelaar Jij wilt graag vooraf weten waar je aan toe bent en je wilt niet teveel betalen. Daarom werken wij met vaste prijzen en heldere afspraken. Jij wilt graag persoonlijk, deskundig advies. Daarom kijken wij heel goed naar wat er bij jou, jouw situatie en jouw huis past. Jij wilt graag succesvol verkopen. Daarom verkopen we met een doordacht plan. Jij wilt ontzorgd worden. Daarom heb je één vaste makelaar die álles voor je doet. Jij kunt veel zelf doen. Daarom is het mogelijk deeldiensten af te nemen.

  www.housetosell.nl      info@housetosell.nl      073-68 98 251


Wat anderen over ons zeggen

"De verkoop verliep geweldig. De adviezen waren waardevol, het contact was fantastisch." Patrick van Overdijk (VERKOPER) "Ik beveel House to sell iedereen aan. Het is in alle opzichten een verademing om met ze te werken. Professioneel en kundig." Fam. Heestermans (AAN- EN VERKOOP) "Super service, snelle communicatie en prettig in de omgang." ELINE OPPERS (KOPER)

www.housetosell.nl    info@housetosell.nl      073-68 98 251

Brochure uranus 6 schijndel  
Brochure uranus 6 schijndel  
Advertisement