Page 1

PIT

TIENEN Woon zoals je wil

Pit

1


2

Condominium


PIT

TIENEN

CONCEPT4 BUURT5 DE STAD 6 AANBOD8 ARCHITECTUUR12 HISTORIEK14


CONCEPT perfecte balans tussen stad en groen Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. Het gebouw ligt heerlijk rustig tussen grasvelden, schaduwrijke bomengroepjes en een nagelnieuwe atletiekpiste. U geniet hier van een prettige en gezonde woonomgeving die uitnodigt tot hartelijke contacten met de andere bewoners. Aan de westkant hebt u bovendien het Vianderdomein als buur – een mooi wandelpark van 8 ha met een speeltuin, een minigolfterrein, een dierenpark en meerdere visvijvers. Het centrum van Tienen? Dat is slechts vijf minuutjes met de bus van uw woning. Of u neemt de fiets: die kunt u immers veilig parkeren in de ondergrondse stelplaats, naast uw auto.

4

Condominium


BUURT KIEZEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Genieten van het gezellige stadsleven? Of toch maar kiezen voor de deugddoende rust van een groene woonomgeving? Het is een moeilijke keuze. Maar deze keer niet. Want rondom het Pit gebouw is het één en al rust en natuur, terwijl even verderop het bruisende Tiense stadsleven lonkt. Het gebied is rijkelijk voorzien van fiets- en wandelroutes en biedt de bewoners een brede waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Zoals de Junior City indoor speeltuin, bijvoorbeeld. Of het stedelijk zwembad ‘De Blyckaert’, dat uitpakt met Turkse stoombaden, een jacuzzi, een 40 meter lange glijbaan en een zomerse ligweide. Er zijn ook meerdere manèges en tennisclubs in de buurt. En het Vianderdomein, natuurlijk.

Pit

5


AA T

ST R EM

UT

16

ST RTVE

15

KABBE E

ST EEKVE KABB

KVEST

GI L A

T TRAA IEKS KLIN

TR A INS

7

AT

12 TR

AA T

DE STAD

ALBE

H OU TEM STR AAT

DIESTSEST

EE N W E G

HO

10 VEN SES T

R AA T

A TR NS TE ES V E

AT

AT RA ST TE OR LP DE

13

ST DVE

11

2

OOIE

RAAT RST VAA

E

RA RST

PEP

RNS TRA AT

AT

NE HEN

WO

BROEKSTRAAT

S GOO

LM AR

KT

SVE SEN VEEMARKT

ST

6

SSE GOO

ERGSTRAAT EB

AVE NDO O

S RG

AT

D OU

RI AST

Laat u zich liever rijden naar de stad? Geen probleem. Tienen heeft een erg dicht openbaar vervoersnet en de belangrijkste lijnen passeren bij u voor de deur.

LEU

IB E

TRA INS GI L A

OP WANDELAFSTAND: HET BETERE STADSLEVEN Het Tiense stadscentrum bevindt zich op minder dan vijftienhonderd meter ten zuidoosten van uw nieuwe woning. U vindt er écht stadsleven: gezellige winkelstraten, fantastische terrasjes, café’s voor lange nachten en klasserestaurants om volop te genieten. Daarbij is Tienen ook gekend om zijn rijke verenigingsleven en zijn fraaie musea.

A WA

T

EST NSV BEGGAARDENSTRAAT

6

Condominium


14 N AA NL OO M E AN NWEG

OPLIN TE

RSTEE

VIAN DE RS

T T R AA

A VI

NDRE DE AR GA OM BO

LEN

D R EEF

AT

HOV EN IER SS TR

SLIK STE ENV EST

1

ER S T R VIJV

ND

AA T

3

ME

A TR RS DE N A VI

T

AA

ER

ST R

AA

T

HA

8

EF

V E L DB O O

OMSTRAAT VELDBO

HAMELENDREEF

AT MSTRA

WEG NEN XIA ALE

4

UCIJNENSTRAAT KAP BE

UIN

ST R

EST GÉV BER

R LOMB A

TR DS

T AA

AU D

AA T

GR

5 BEGGAARDENSTRAAT

SSTRA REIZIGER

AT

PAA

9

ENDR

Pit Grote Markt Scouts Tienen TRAAT Kinderdagverblijf De OoievaarCHTHUISS SLA Zwembad De Blyckaert T CC De Kruisboog RAA SST HUI T H RZ CHeilig Hart Ienen SLA Campus St.-Jan Bakkerij Keller Verstappen Bakkerij ‘t Pistoleeke Bakker /tearoom Van Grootloon Keurslager Verbiest Bartholomeus kaas & delicatessen Dokter Roussel Huisartsengroep Houtemveld Carrefour

EL

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. RAAT 14. RDENB RUGST 15. 16.

EEF

LEOPO LDVES T

RKT EMA

T RAA YST DON

HA

M

Pit

7


AANBOD ELEGANT IN ALLE OPZICHTEN Tijdloze elegantie. Zo laat de vernieuwende architectuur van het Pit gebouw zich het beste omschrijven. De aantrekkelijke en tegelijk functionele vormgeving draagt de signatuur van het befaamde B-architecten team. Een belangrijk streefdoel van de architecten bestond uit hetmaximaal voorzien van licht, lucht en levensruimte voor de bewoners. Missie geslaagd. De appartementen profiteren bovendien van het weidse uitzicht op de groene omgeving en beschikken elk over een ruim terras. Binnen genieten de bewoners van de onberispelijke afwerking en van het hedendaagse comfort van de appartementen. De grootte van de appartementen varieert van compacte wooneenheden met ĂŠĂŠn slaapkamer (minimaal 58 vierkante meter) tot extra ruim bemeten appartementen met drie slaapkamers (tot 135 vierkante meter). Parkeren doet u comfortabel en veilig in de ondergrondse parkeergarage.

8

Condominium


Pit

9


10

Condominium


In het Pit-gebouw is het heerlijk wonen voor 94 gezinnen. Toch behoudt u maximale privacy. Zo telt het gebouw maar liefst zes inkomhallen die telkens slechts vier verdiepingen bedienen met een aparte lift. U komt dus alleen vertrouwde gezichten tegen in de gang. Bovendien parkeert u uw wagen ĂŠn uw fiets veilig onder de grond. Rond uw woning dus geen drukke en onveilige straat, maar een gezellig en mooi verlicht park.

Pit

11


ARCHITECTUUR ESTHETIEK OP MENSENMAAT Uw nieuw appartement is met de grootste zorg ontworpen, gebouwd en tot in het kleinste dĂŠtail afgewerkt met hoogstaande materialen zoals eiken parket in de woonkamer en slaapkamers, een praktische esthetische keuken van Keukenontwerpers en elegante sanitaire toestellen van Desco. De ruim bemeten open keuken is opvallend gebruiksvriendelijk en is compleet uitgerust met de nieuwste apparaten. Zodat koken eerder ontspannend dan inspannend wordt.

Type 1 Appartement met 3 slaapkamers Oppervlakte: 133 m2 Terras: 9 m2

12

Condominium

De woonruimte baadt in een zee van natuurlijk licht en laat u en uw gasten ongehinderd genieten van het fraaie uitzicht. Er zijn 22 type plannen waarvan u er hier 3 kan vinden.


Type 2

Type 3

Appartement met 2 slaapkamers Oppervlakte: 86 m2 Terras: 6 m2

Appartement met 1 slaapkamer Oppervlakte: 58 m2 Terras: 9 m2

Pit

13


HISTORIEK van blokwonen naar groen huizen

Als Jan I in 1288 de geallieerde troepen van de aartsbisschop van Keulen, de graaf van Gerle en de graaf van Luxemburg weet te verslagen, is dat mede te danken aan de befaamde Tiense boogschutters. Bij wijze van tegenprestatie voor het knappe schietwerk ontving de stad een serie vrijheden. Tegen 1291 had ze zelfs een eigen systeem van maten en gewichten. In 1836 viel in het stadhuis een bouwaanvraag op de deurmat van twee heerschappen die een suikerfabriek en een ‘suikerbieterij’ wilden bouwen. Vandaag bestaat deze milieuvriendelijke fabriek nog steeds en produceert ze enkele honderdduizenden tonnen suiker per jaar. Op de plaats waar vandaag het Pit gebouw oprijst, bevond zich vroeger een befaamd internaat voor jongens, het zogenaamde ‘Provinciaal Internaat Tienen’. Vandaar dus de benaming ‘Pit gebouw’…

14

Condominium


Condominium Godefriduskaai 12, bus 501 2000 Antwerpen

Projectontwikkelaar Condominium heeft Antwerpen als zijn thuishaven. En de wijk rond de jachthaven als zijn achtertuin. Condominium was één van de pioniers bij de herbestemming van de pakhuizen op het Antwerpse Eilandje naar lofts. En die voortrekkersrol blijven we graag spelen – bijvoorbeeld in het Schipperskwartier. Daarbij wapenen we ons met tonnen ervaring en veel passie.

Onze aanpak en ervaringen Het credo van Condominium: we doen wat we beloven! Zodra we ons doel vastleggen, gaan we er ook met alle enthousiasme en gedrevenheid voor. Volgens dat uitgangspunt werkte Condominium de laatste jaren al verschillende projecten succesvol af. Sommige hadden een bescheiden omvang, met een kleine dertig bouweenheden. Andere zijn dan weer grootschalige projecten. Zoals de ontwikkeling van de wijk Molenveld in Edegem: daar tovert Condominium een residentiële buurt tevoorschijn, op het terrein waar vroeger een GB-depot stond. Straks vormen bijna tweehonderd appartementen en woningen en

Tel. 03 226 69 06 info@condominium.be www.condominium.be

een woonzorgcentrum er een aangename buurt. En ook de recente projectontwikkeling in de Molenbeekse Maritime-wijk, op een steenworp van Tour & Taxis, kende een grote omvang: op de verwaarloosde site creëerde Condominium een wooncomplex met 67 aantrekkelijke appartementen.

Onze focus Condominium zweert bij communicatie en betrokkenheid. Bij projectontwikkeling gaat het om meer dan vastgoed alleen. Het gaat om een buurt. Een woon-, werk- en leefomgeving. Daarom richt onze opwaardering zich niet alleen op de architectuur, maar ook op de huidige en toekomstige buurtbewoners. De nieuwe wijk moet hén passen.

Ons bedrijf Aan het roer van Condominium staat Rudy Stevens. Hij richtte de onderneming in 2006 op, en versterkte zijn bedrijf in 2007 met een technisch en een financieel directeur, Stijn Du Bois en Luc De Pauw. Samen met hun zes enthousiaste medewerkers timmeren ze ijverig aan de steden van morgen. Meer informatie over onze projecten vindt u op www.condominium.be.


PIT Hamelendreef 77 3300 Tienen info@pit.be www.wonenmetpit.be

INFO & VERKOOP: Immo GVE Leuvensestraat 26, bus 1 3300 Tienen www.immogve.be 0478 61 54 99

Brochure Pit - Condominium  

This brochure was created by hooox for Pit Client: Condominium Project website: http://www.wonenmetpit.be

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you