Page 1

*Exclusief BTW, registratie en kosten

Nieuwbouwappartementen vanaf 155.000â‚Ź (*) www.residentie-allier.be


Leven in Lier Een eigen appartement in Lier vervult even goed uw wens naar een gezellige thuis in een rustige en groene omgeving als naar een betaalbare uitvalsbasis voor een rijk gevuld leven. Lier past perfect in het rijtje typische Vlaamse stadjes zo kenmerkend voor ons landschap, verankerd in de roemrijke geschiedenis van de streek met een prachtig bewaard stadsplein of Grote Markt om dat te bewijzen. Dikwijls staat er een Belfort (check!), zijn er restanten van de stadsomwalling zichtbaar (check!), of verwijst er ergens een begijnhof of klooster naar het vroegere leven rondom een imposante kerktoren (check!). Bij terrasjesweer bestaat er in de buurt amper een fijnere plek voor een aperitief dan in het zicht van het beschermde stadhuis, de Sint-Jansbrug of de iconische Zimmertoren. Lier heeft de restanten van haar geschiedenis bovendien perfect weten te integreren ter verbetering van de leefbaarheid in de stad. Dankzij de aanleg van een groene gordel bovenop de oude vesten, in combinatie met de groene long van het stadspark, heeft elke bewoner verpozing op wandelafstand. En wie de stad langs de juiste poort verlaat, komt terecht in de Lierse Polder en de Kempen. Ook het Rivierenland is vlakbij gelegen, prima geschikt voor fietsen en wandelen. Zoveel groen binnen handbereik maakt een gezond actief leven in Lier verleidelijk toegankelijk.


Allier: niet zomaar een vastgoedproject Naar de doelstellingen en filosofie van architect en ontwikkelaar krijgt de stationsbuurt met deze realisatie van Redwood Vastgoed een nieuwe impuls. De mix van toekomstige bewoners zal de buurt zonder enige twijfel levendiger en vriendelijker maken. Om de affiniteit met de stad en haar verleden verder in de verf te zetten, verwijst de naam van Residentie Allier naar de eerste vroegmiddeleeuwse nederzetting op de toenmalige samenvloeiing van de Grote en de Kleine Nete. De moderne appartementen van Residentie Allier worden hoogwaardig geĂŻsoleerd, zowel thermisch als akoestisch, waardoor de bewoners enkel de deugden van de ligging vlakbij het station hebben. Modern betekent in deze context overigens niet noodzakelijk koud en afstandelijk. Zo wordt er voor de afwerking bijvoorbeeld gebruik gemaakt van houten ramen, voor een knus resultaat. Het aantrekkelijk en open design zorgt ervoor dat er in de stedelijke context van het project ook voldoende ademruimte wordt voorzien.


Gunstig en plezant gelegen Residentie Allier geniet omwille van een aantal redenen van een gunstige ligging. Eerst en vooral profiteert Residentie Allier van de locatie van de stad in relatie met centrumsteden Mechelen en Antwerpen. Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer reist men zonder omwegen naar nabijgelegen steden en de rest van het land. Aansluiting op het nationale wegennet kan via de nabijgelegen E19 en E313, terwijl in het station van Lier treinen stoppen met vlotte verbindingen naar Antwerpen en Mechelen, bovenop extra bestemmingen als Turnhout, Hasselt, Brussel en Herentals.

Om het prachtig authentieke centrum van Lier zelf te bezoeken, volstaan vijf minuten stappen of even de fiets van stal halen. Leuke winkeltjes, ambachtelijke producten, fijne restaurants, gezellige bars, ... Lier heeft alles wat een stad leuk om in te wonen maakt. Ook praktisch gezien heeft deze stad op mensenmaat heel wat te bieden: zo kan Lier bijvoorbeeld stoefen met een opvallend uitgebreid en uniek onderwijsaanbod en een modern uitgerust centraal gelegen ziekenhuis. Kortom, Lier is een meer dan valabel alternatief voor wie de vastgoedprijzen van de centrumsteden een beetje moe is, maar toch niet in een landelijk dorp wil wonen.


Mooi, comfortabel en duurzaam wonen Residentie Allier biedt een gevarieerde mix van appartementtypes aan. Daarmee trekt het logischerwijs een leuk en divers publiek aan, van jonge koppels die hun eerste appartement kopen tot gepensioneerden op zoek naar iets meer praktisch. Duurzaamheid mag dan misschien wat op een modewoord lijken, het is ook een kernwoord binnen de ontwikkeling van Allier. De strengste hedendaagse energienormen worden ruimschoots gehaald. Het water wordt op op de site opgevangen door natuurlijke grondinfiltratie en de bouw gebeurt met natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.


Voor wat de interieurs van de appartementen betreft, telt maar één iets: kwaliteit. Hoe elke bewoner zijn persoonlijke interieur ook wil inrichten binnen de waaier aan keuzemogelijkheden, de afwerking is altijd hoogwaardig. Zowel qua inrichting als qua gebruikte materialen heeft de koper meer dan genoeg kans om tot een uniek en hoogstpersoonlijk appartement te komen. Trouwens, een appartement dat er door de jaren heen mooi blijft uitzien; ook dat is duurzaamheid. Dit alles maakt de appartementen van Residentie Allier niet alleen een fijne plek om in te leven maar ook een slimme investering, voor het leven en voor de portemonnee. Mede dankzij het unieke onderwijsaanbod blijft de vraag naar huurwoningen altijd groot.

• • • •

38 appartementen 1, 2 of 3 slaapkamers Hoge afwerkingsgraad Ingerichte keukens met Miele toestellen


Met een hart voor design Bij Redwood Vastgoed zit kwaliteit in het bloed. Voor zowel Residentie Allier als andere, voornamelijk nieuwbouw, realisaties van deze ontwikkelaar uit zich dat in mooie en moderne architectuur met luxueuze afwerking, gelegen op toplocaties. Maar goede architectuur stopt niet bij een schone voorgevel. Elke nieuwbouw van Redwood Vastgoed heeft daarom een logische en gebruiksvriendelijke indeling zodat de binnenruimte optimaal kan worden benut. Deze slim ontworpen appartementen zijn bovendien energiezuinig en worden steeds met duurzame materialen gebouwd, voor een milieuvriendelijke en gezonde leefomgeving. De afwerking van individuele wooneenheden gebeurt daarbij dikwijls op maat van de klant met een waaier aan keuzemogelijkheden. Daarnaast gaat Redwood Vastgoed, om de steile ambities die voor elke realisatie gelden waar te maken, steeds op zoek naar nieuwe projectgronden met een gunstige ligging. Zo krijgt de klant de garantie op een aangename en voldoening schenkende woonervaring. Want wonen mag steeds beter wonen zijn. Kortom, de uitgebalanceerde ontwerpen en kwalitatieve uitvoering van Redwood Vastgoed leveren waardevolle vastgoedprojecten op die hun investering meer dan waard zijn, zowel voor eigen bewoning als voor verhuur.


Allier Antwerpsesteenweg 2, 2500 Lier (Hoek Antwerpsesteenweg en Dageraadsstraat)

info@residentie-allier.be www.residentie-allier.be Like Residentie Allier op Facebook

VERKOOP: Hannes vastgoed 03 455 23 70 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be

www.hannesvastgoed.be

ONTWIKKELING: Redwood vastgoed bvba Hellegatstraat 10 bus 2 2590 Berlaar info@rw-vastgoed.be www.redwood-vastgoed.be

tra

at

t es rsv e z i rtu Ka

Lisp

erstr

An tw er ps es

aa t

Lisperstee nweg

An tw er ps es te en we g

g we

B

e r l a a r s e s t ra a t

at

Ar thu r

Rechtest ra

Va

enlaan ort

Ne

n aa te l

nd erp o

An tw er

n tee es ps

t s e st

eenwe g

Aa

rs c

ho o

R16

R16

R16

Hoogveldweg

R 16

Redwood Vastgoed - Allier - Folder  

Folder for the residential project Allier in Lier. Project developer: Redwood Vastgoed. More info about this project: https://www.residentie...

Redwood Vastgoed - Allier - Folder  

Folder for the residential project Allier in Lier. Project developer: Redwood Vastgoed. More info about this project: https://www.residentie...

Advertisement