Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Franklinstraat 18 , 1521 TD Wormerveer

Totaal gerenoveerd incl nieuwe fundering Vier slaapkamers Moderne keuken en badkamer

Ruime eengezins(tussen) woning uit 1932 Voor- en achtertuin (west) H17


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 98 m²

Perceeloppervlakte

118 m²

Inhoud

340 m³

Bouwjaar Tuin

1932 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel vloerisolatie, dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Wij hebben hier sinds 2012 met heel veel plezier gewoond. Gewoon een heel comfortabel huis met de sfeer van een vooroorlogse woning maar dan met de moderne gemakken van de huidige tijd. Ook geen problemen meer met de fundering. Wat vaak bij een vooroorlogse woning het geval is, want die is hersteld! Kortom, het is hier erg leuk wonen. Een erg fijn huis gelegen in een gezellige straat, vlak bij veel voorzieningen. Wij hopen dat de kopers hier met net zo veel plezier mogen wonen.

Te koop bij

Zaandam: Behouden Haven 9, T 075 670 77 77


huizen van hoekstra & van eck

Sfeervol wonen

wat een licht! karakteristieke erker Het moge duidelijk zijn; in deze woonkamer is het licht! De karakteristieke erker aan de voorzijde, de wandbrede pui met openslaande deuren aan de achterzijde én de doorzon opstelling zorgen voor een zee aan daglicht waar je elke dag weer van zult genieten. Dit lichte gevoel wordt eveneens versterkt door de neutrale afwerking met een mooie houten vloer en lichte wanden en plafond. Met zo’n keurige basis wordt het met een indeling en inrichting naar wens al snel écht jouw plek!


huizen van hoekstra & van eck

Wat maak jij hier klaar?

nette keuken open verbinding Via een open verbinding aan de achterzijde bereik je de keuken. Deze oogt netjes met lichtkleurige fronten met houtkleurige accenten, stalen grepen, en is praktisch ingedeeld met een U-vorm. Er bevinden zich hier diverse inbouwapparatuur om het koken te vergemakkelijken. Bovendien zijn er veel kasten en lades aanwezig, waardoor er voldoende bergruimte is.


huizen van hoekstra & van eck

keurige vertrekken luxe badkamer De woning is uitgerust met vier slaapkamers; drie op de eerste verdieping en ĂŠĂŠn op de bovenverdieping. De slaapkamers op de eerste verdieping zijn ieder netjes afgewerkt met witte wanden en een nette vloer en genieten van veel daglicht door grote ramen. De slaapkamers aan de achterzijde zijn tevens uitgerust met handige inbouwkasten. De vierde slaapkamer is verruimd met een brede dakkapel waardoor je hier profiteert van extra veel licht en ruimte. Ook hier is weer gekozen voor een neutrale afwerking waardoor je hier nog alle kanten op kunt; een kinderslaapkamer voor het oudere kind, een hobbykamer, een groot atelier... Indien gewenst is het mogelijk om nog een extra slaapkamer te realiseren op de zolderverdieping. Fijn, een woning met mogelijkheden! De badkamer is recentelijk vernieuwd en zeer stijlvol afgewerkt met afwisselend donkere en lichte betegeling. Er is gekozen voor een groot dubbel wastafelmeubel met bergruimte, een tweede toilet, een inloopdouche met stortdouche en niet te vergeten; vloerverwarming!

Ieder een eigen plekje


huizen van hoekstra & van eck

Genie ten va n de avondzon

fleurig en onderhoudsarm handige berging Profiteren van jouw eigen buitenplek wordt nรณg fijner als je aan onderhoud maar weinig tijd hoeft te besteden... In deze fraaie tuin is het een kwestie van tuinstoel uitklappen en genieten! Bij deze woning komt namelijk een nette achtertuin, welke vrijwel volledig bestraat zijn. Er is nog plaats gemaakt voor borders met vaste beplanting en struiken, waardoor je hier toch een leuke mix vindt tussen onderhoudsvriendelijk en een groene sfeer. Door de gunstige ligging op het westen kun je hier naar hartenlust neerploffen en bijkomen in de warmte van de zon, zelfs na een lange (werk)dag! Ten slotte is er nog een handige vrijstaande berging met elektra aanwezig. Ideaal voor de klussers en hobbyisten onder ons!


Franklinstraat 18 1521 TD Wormerveer


Franklinstraat 18 1521 TD Wormerveer


Franklinstraat 18 1521 TD Wormerveer


Wormerveer Zaanstad, top van de randstad Zaanstad is met de zeer gunstige ligging ten opzichte Amsterdam, de IJmond, Alkmaar en Purmerend een strategische plek om te wonen.

noorden kadastrale kaart

Geschiedenis Zaanstad is als gemeente gevormd in 1974. De gemeente is gevormd door samenvoeging van de volgende zeven plaatsen: Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer en Krommenie en de typische Zaanse lintdorpen Assendelft en Westzaan. De Zaanstreek is van oorsprong een belangrijk industrieel gebied aan de oevers van de Zaan. Heden Ook de ontwikkeling van Wormerveer staat niet stil, er worden diverse nieuwe nieuwbouwprojecten ontwikkeld en het station van Wormerveer is net vernieuwd. In de Zaanbocht en het Marktplein vindt u diverse winkels voor al uw voorzieningen. Tevens beschikt Wormerveer over voldoende horecagelegeheden en diverse basisscholen. Bereikbaarheid Wormerveer ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. De tweede Coentunnel is klaar en vergroot de bereikbaar nog eens extra. Vanuit Wormerveer bent u in enkele minuten rijden met de auto op de hiervoor genoemde rijkswegen.

heerlijk wonen in Wo r merv eer


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Behouden Haven 9 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Behouden Haven 9 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Wormerveer, Franklinstraat, 18  
Wormerveer, Franklinstraat, 18