Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Leimuiderdijk 3 , 1435 CP Rijsenhout

Wonen aan het water Garage en parkeerplaats naast woning Mooie vergezichten over het water

Aanlegsteiger voor de deur Zeer diepe achtertuin


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

2-onder-1-kap woning

Kamers

4

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

345 m²

Inhoud

465 m³

Bouwjaar Tuin

1989 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

aangebouwd steen c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck

dakisolatie,

makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan

muurisolatie,

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

dubbel glas

zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van

kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Circa 29 jaar geleden was ik op zoek naar een huis niet te ver van de stad, met gunstige ligging v.w.b. woon-werkverkeer, het liefst aan het water gelegen met vrij uitzicht en de mogelijkheid van het hebben van een eigen steiger om eventueel een bootje te kunnen aanleggen voor je deur.

Ik ben ervan overtuigd dat iemand, die nu op zoek is naar een huis met gelijksoortige wensen als ik destijds had net zoveel plezier aan dit huis en de woonomgeving zal beleven als ik de afgelopen 29 jaar.

Na enige tijd te hebben gezocht zonder succes, kwam ik er via via achter, dat dit huis, dat aan alle wensen tegemoet kwam, op de dijk in Rijsenhout gebouwd zou gaan worden en ik aarzelde geen moment om mijn grote belangstelling kenbaar te maken bij de aannemer en dit keer wel met succes. Ik heb vervolgens al die jaren met veel plezier in dit huis en dit rustige dorp met zijn goede voorzieningen gewoond, maar nu mijn pensioen in aantocht is, is het tijd voor een volgende stap en verhuis ik naar een appartement in de stad waar ik geboren en getogen ben en mijn sociale leven zich ook grotendeels afspeelt.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Wonen aa n he t water

nette afwerking koken met sterren We stappen de woonkamer in waar in veel interieurs deze ruimte het hart van het huis is en dus logischerwijs de gezelligste ruimte. Als de basis rustig en neutraal is, bent u al op de juiste weg en dat is in deze woonkamer zeker te zien. Het is een genot om hier te zijn dankzij de strak afgewerkte wanden en de lichte plavuizen vloer (met vloerverwarming). Deze dragen zorg voor een huiselijke sfeer en een harmonieus geheel. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en afgewerkt in een lichte kleur, met stalen grepen en een licht werkblad. Dankzij de tal van kasten en laden beschikt u hier over meer dan voldoende opbergruimte. Aan kookcomfort komt u dan ook zeker niets te kort. Wij noemen een 4-pits kookplaat, dubbele spoelbak, losse vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.


huizen van hoekstra & van eck

Vergroo tte badka mer

meer slaapkamers mogelijk lekker relaxen Op de eerste verdieping bevindt zich een riante slaapkamer, ruim kantoor en een vergrootte badkamer. De slaapkamer kent een strakke afwerking in de vorm van een rustige kleur op de wanden en een nette laminaatvloer. Tevens beschikt u hier over een vaste kast. Aan de voorzijde hebben de huidige bewoners de kamer ingericht als kantoor die tevens toegang biedt tot het woningbrede balkon. De ruimte is lekker licht dankzij de grote ramen die geplaatst zijn. In de huidige situatie is de zolder een open ruimte met de wasmachine aansluiting en de cvopstelling. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel waardoor u met gemak nog een extra (slaap)kamer kunt realiseren. De badkamer is volledig betegeld in witte tinten en uitgerust met een douche, diep ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet. Als u dan weer helemaal tot rust gekomen bent, spendeert u nog wat tijd in uw eigen privĂŠ sauna.


huizen van hoekstra & van eck

veel privacy gelegen op het noordwesten In deze diepe achtertuin is volop ruimte voor het hele gezin. Op het bestraatte terras is voldoende ruimte om een leuke loungeset te plaatsen vanuit waar u kunt genieten terwijl de kinderen een picknick op het gazon voorbereiden. Naar eigen wens kunt u een tuinhuisje plaatsen waarin u de seizoensspullen op kunt bergen.

Mooie die pe a chter tuin


huizen van hoekstra & van eck

Prachtig uitzicht

parkeren op eigen terrein een bewegend schilderij Met een eigen oprit waarachter de garage volgt hoeft u nooit meer te zoeken naar een parkeerplek. Aan de voorzijde beschikt u over een aanlegsteiger en met mooie vergezichten over het water is uw uitzicht net een bewegend schilderij; prachtig! Als u al in gedachten verzonken bent vertellen we ook nog dat u diverse voorzieningen zoals scholen en supermarkten in de nabije omgeving vindt. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van verbindingen naar de snelweg A4/A9/A10, Den Haag/Leiden, Schiphol/Amsterdam en Haarlem.


Leimuiderdijk 3 1435 CP Rijsenhout


Leimuiderdijk 3 1435 CP Rijsenhout


Leimuiderdijk 3 1435 CP Rijsenhout


Rijsenhout Het dorp Rijsenhout ligt in het oosten van de gemeente Haarlemmermeer, in de Nederlandse provincie NoordHolland, aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder tegenover de Westeinderplassen, tussen Aalsmeerderbrug en Burgerveen. Aan het eind van de jaren 1950 werd de oude naam Aalsmeerderbuurt-Zuid gewijzigd in Rijsenhout. noorden kadastrale kaart

Dit gezellige dorp heeft een goede ligging t.o.v. de uitvalswegen naar de grote steden (Amsterdam, Leiden) en Schiphol. Ook Hoofddorp is vlakbij. Verder is er een winkelcentrum, 2 scholen en diverse sportverenigingen. Er is een voetveer over de Ringvaart naar Aalsmeer.

heerlijk wonen in Rijsenhout


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl j.beekman@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Rijsenhout, Leimuiderdijk, 3  
Rijsenhout, Leimuiderdijk, 3