Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Botterstraat 56 , 1443 ET Purmerend

Eenvoudige woning in leuke wijk Centraal gelegen nabij voorzieningen Vier slaapkamers

Tuin op het zuidwesten Voldoende openbare parkeerplaatsen


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 91 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Inhoud

315 m³

Bouwjaar Tuin

1966 achtertuin, voortuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt De wheermolen betreft een groene volwassen woonwijk met alle openbare voorzieningen op loopafstand.

Deze wijk is wat ruimer opgezet dan de huidige nieuwbouwwijken. In deze wijk heb je dus voldoende openbare parkeerplaatsen. Een winkelcentrum welke overdekt is, trimbaan, heemtuinen, kinderparadijs zijn de bijzonderheden in de buurt. Kortom, wij hebben hier altijd met plezier gewoond.

Te koop bij

Purmerend: Waterlandlaan 88, T 0299 47 20 21


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte woonka mer

lekkere lichte living prima keuken Vanuit de hal zijn de keuken en de woonkamer te bereiken. Zodra je de woonkamer binnen stapt, is licht hetgeen wat direct opvalt. Door de grote ramen komt er lekker veel daglicht naar binnen, waardoor je hier heerlijk zult vertoeven. De neutrale wanden en de nette laminaatvloer zetten hier de puntjes op de i. Door de prima basis is deze ruimte snel om te toveren tot jouw nieuwe thuis. Ook de keuken bereik je vanuit de hal. Deze is geplaatst in een lichte kleur en je bent hier voorzien van diverse apparatuur. Vanuit hier heb je ook toegang tot de fijne tuin.


huizen van hoekstra & van eck

Die pe tuin

lekkere diepe tuin voor ieder wat wils De tuin is lekker ruim en biedt je genoeg mogelijkheden om diverse terrasjes te maken en ook iets voor de kinderen te realiseren. Doordat de tuin lekker diep is, is er altijd wel een plekje om van de zon te genieten. Verder is er nog een handige berging aanwezig, waar je nog diverse spullen kunt opbergen.


huizen van hoekstra & van eck

4 ruime slaapkamers nette badkamer De eerste verdieping is voorzien van 3 prima slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk voorzien van een groot raam, waardoor elke kamer aangenaam licht is. De neutrale afwerking zorgt ervoor dat je hier alleen je bed hoeft neer te zetten en je bent klaar om te genieten van een optimale nachtrust. De badkamer is netjes en voorzien van een toilet, douche en een wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Doordat er een dakkapel is geplaatst, beschik je hier nog over een volwaardige, 4e slaapkamer.

Ne tte ka mers


huizen van hoekstra & van eck

Ruime wijk

kindvriendelijk wonen nabij alle voorzieningen De stad Purmerend heeft een authentiek centrum met kleine winkeltjes, cafÊs en karakteristieke stadspandjes en huizen. Het is een levendige stad waar in de zomer de terrasjes volstromen met mensen. Maar naast ouderwetse gezelligheid is Purmerend ook een moderne stad met goede voorzieningen en een grote bedrijvigheid. De stad heeft een groot aanbod aan winkels, goede medische voorzieningen, diverse sportvoorzieningen en voldoende onderwijsinstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).


Botterstraat 56 1443 ET Purmerend


Botterstraat 56 1443 ET Purmerend


Botterstraat 56 1443 ET Purmerend


Purmerend

noorden kadastrale kaart

De stad Purmerend is omgeven door polders, zoals de Purmer, Beemster en Wormer. De stad werd het marktcentrum van de omgeving, maar het bevolkingsaantal groeide langzaam. Pas na 1960 is de bevolking gegroeid van ongeveer 10.000 naar ongeveer 80.000 inwoners. De stad ligt gunstig ten opzichte van Amsterdam waar veel inwoners, vaak voormalig inwoners van de hoofdstad, werken. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad, maar was in 2003 ook vernoemd tot Kermisstad van Nederland. Naast de kermis is Purmerend vooral bekend om haar (vee-)markten. Na de vele veeziekten tussen 1995 en 2001 is de koe -en schapenmarkt niet meer in de openlucht toegestaan. De veemarkt is daarop verplaatst van het centrum naar industrieterrein, en is in private handen overgegaan. Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

heerlijk wonen in Pur merend


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl j.degraas@hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Waterlandlaan 88 0299 47 20 21 purmerend@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Purmerend, Botterstraat, 56  
Purmerend, Botterstraat, 56