Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Reigerlaan 48 , 1713 TS Obdam

Hier is het heerlijk wonen

Super licht met tuin op het zuiden Vier slaapkamers, alle ruimte

Landelijke keuken Nabij alle voorzieningen! H71


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

5 98 m²

Perceeloppervlakte

166 m²

Inhoud

340 m³

Bouwjaar Tuin

1991 achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wij hebben heerlijk gewoond in deze woning. Het is een prachtige woning in een leuke buurt.

De wijk is ruim opgezet, vanuit het keukenraam kijk je langs de narcissen naar het park in de buurt. Gemakkelijk parkeren langs het huis en veel groen in de omgeving. De buren hebben goed contact met elkaar. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartij aan de achterzijde, met uitzicht op de zonnige tuin. In de tuin kun je tot laat in de middag genieten van de zon. De open keuken aan de voorzijde is in 2017 gerenoveerd en heeft een modern landelijke uitstraling.

Op loopafstand zijn er veel voorzieningen zoals het parkje, een school, winkels en het station. Wat wil je nog meer. Waarom staat ons huis dan toch te koop? De kans om een vrijstaande woning in dezelfde buurt te kopen deed zich voor, waardoor wij besloten hebben om te verhuizen. Wij hopen dat u als nieuwe bewoners zich ook zo thuis zult voelen in dit huis en er een fijne tijd gaat hebben!

Boven zijn er drie slaapkamers, waarvan er een wordt gebruikt als kantoorruimte. Op de zolder is nog voldoende ruimte om een vierde slaapkamer te creëren.

Te koop bij

Heerhugowaard: Stationsplein 34-36, T 072 201 01 13


huizen van hoekstra & van eck

Tuingerichte woonka mer

sfeer en comfort welk gerecht bereid jij? De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartij aan de achterzijde, in combinatie met gestucte wanden en een nette laminaatvloer creĂŤer jij hier binnen no-time een fijne thuishaven voor jou en je gezin. Aan de voorzijde vind je de recent gerenoveerde keuken (2017), uitgevoerd in een stoer en landelijk design, compleet met betonnen werkblad. Het geheel is geplaatst in een L-opstelling waardoor je aan werk- en opbergruimte niets te kort komt. Aan inbouwapparatuur vind je een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.


huizen van hoekstra & van eck

Vier ruime slaapka mers

slaap lekker! spoel de dag van je af De slaapkamers zijn ieder van goed formaat en profiteren van een strakke en tevens kleurrijke wandafwerking in de vorm van behang ĂŠn een nette laminaatvloer. Daarnaast is in iedere kamer een raam geplaatst die behalve voor het nodige daglicht ook zorgt dat je de boel even lekker kunt ventileren. Een fijne bijkomstigheid van de slaapkamers aan de achterzijde is dat deze uitgerust zijn met een groot kunststof dakkapel waardoor deze nog lichter en ruimtelijker aanvoelen. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is van grond tot plafond betegeld in een lichte kleurstelling waardoor er ook nog eens een frisse uitstraling heerst. Verder is de badkamer voorzien van een douche, wastafel met opbergmeubel en een tweede toilet. Op de zolderverdieping bevindt zich een vierde slaapkamer met Velux dakraam voor het nodige daglicht. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur, de cv-opstelling (Remeha Avanta 2007) ĂŠn knieschotten met opbergruimte.


huizen van hoekstra & van eck

fijne buitenruimte weinig onderhoud Niets is fijner dan wanneer je een kant-en-klare woning betrekt, je ook naar de tuin weinig omkijken hebt als het gaat om onderhoud. De zonnige buitenruimte met een ligging op het zuiden is fraai aangelegd met bestrating, een strak stukje gazon en wat vaste beplanting. Achter in de tuin tref je nog een houten berging waar je wat tuingereedschap of fietsen kunt stallen.

Zonnige tuin op he t zuiden


huizen van hoekstra & van eck

Kindv riendelijke omgev ing

centrale ligging nabij alle voorzieningen Het kan bijna niet anders dan dat deze fijne hoekwoning ook nog eens een centrale ligging heeft. En inderdaad, de woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Zo vind je in Obdam twee basisscholen, een peuterspeelzaal, diverse kinderopvangcentra, twee supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, een bibliotheek en een openluchtzwembad. Verder kent Obdam een rijk verenigingsleven, uiteenlopend van sportverenigingen tot toneelverenigingen en jeugwerk.


Reigerlaan 48 1713 TS Obdam

Bega ne grond


Reigerlaan 48 1713 TS Obdam

1e verdieping


Reigerlaan 48 1713 TS Obdam

2e verdieping


Obdam Het gebied rond Obdam kenmerkt zich voornamelijk als een typisch polderlandschap. Er zijn lintdorpen met bebouwing langs de hoofdstraten.

noorden kadastrale kaart

Er wordt tot eind 2018 gewerkt aan de nieuwe Westfrisiaweg (N23). Deze weg moet leiden tot een veilige en vlotte verbinding voor alle weggebruikers en omwonenden. Een verbinding die vrijer van obstakels is voor het doorgaand autoverkeer. Die fietsers en voetgangers meer veilige oversteekplaatsen biedt en sluipverkeer uit de dorpen houdt. Voorts heeft Obdam als enige plaats in de gemeente Koggenland een treinstation. De uitbreiding aan de westkant van de kern Obdam is in 1997 afgerond. Het uitbreidingsplan Meerweijde omvat zo’n 300 woningen en ligt aan de oostkant van de kern Obdam. De uitvoering van de nieuwbouwwijk Polderweijde omvat zo’n 350 woningen. Obdam beschikt over een bedrijventerrein ‘De Braken’ waar voornamelijk plaatselijke ondernemingen zijn gevestigd. In Obdam zijn twee basisscholen, een peuterspeelzaal, diverse kinderopvangcentra, twee supermarkten, diverse vers winkels, een bibliotheek en een open lucht zwembad vertegenwoordigd. Obdam kent een rijk verenigingsleven uiteenlopend van sportverenigingen (voetbal, atletiek, handbal, tennis ed.), toneelvereniging en jeugdwerk.

heerlijk wonen in O bda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Stationsplein 34-36 072 201 01 13 heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Stationsplein 34-36 072 201 01 13 heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Obdam, Reigerlaan 48  
Obdam, Reigerlaan 48