Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Pieter Appelplein 55 , 1141 XP Monnickendam

Wonen in een kindvriendelijke buurt! Rustig plein voor de deur

Zeer royale woonkamer

Aanbouw met hoge nok Fijne hoekwoning H11


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

212 m²

Inhoud

465 m³

Bouwjaar Tuin

1965 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

geen garage c.v.-ketel dubbel glas C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wij hebben altijd met veel plezier op het Pieter Appelplein gewoond. Toen wij een huis zochten wilden wij niet in het drukke Amsterdam zoeken maar kozen we er bewust voor om in een stadje in de buurt van Amsterdam op zoek te gaan. Al heel snel vonden we onze eengezinswoning, in Monnickendam. Vooral de ruimte op het plein sprak ons aan, maar ook het feit dat er overdag nauwelijks autoverkeer is waardoor de kinderen al op zeer jonge leeftijd buiten konden spelen. Ons huis hebben we flink uitgebouwd, waardoor een grote woonkamer ontstond, inclusief open haard.

Dichtbij huis is een goed gesorteerde supermarkt. Mijn brood, vlees(waren), kaas, banket en bloemen haal ik in het oude centrum bij de speciaalzaken. Nu mijn echtgenoot is overleden en mijn gezondheid niet optimaal is heb ik besloten om op zoek te gaan naar een appartement waar alles gelijkvloers is. En gelukkig heb ik een appartement naar mijn zin gevonden. Dat betekent dat ik mijn fijne huis ga verkopen. Ik gun de volgende eigenaar net zoveel woonplezier als ik zelf heb gehad op het Pieter Appelplein 55.

Omdat ons huis een hoekhuis is hebben we een voortuin, een zijtuin en een ruime achtertuin die deels betegeld is en deels plantenborders heeft. In de achtertuin hebben we de gehele dag zon. In de voortuin schijnt de zon vanaf 14 uur. We hebben de tuin zodanig ingericht met vaste planten en bloembollen, dat de borders goed te onderhouden zijn en er in ieder seizoen wel iets in bloei staat.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Bijzonder veel ruimte

hoe deel jij het in? eenvoudige keuken Een woonkamer waarvan je misschien even stil wordt... zoveel ruimte, zoveel licht, wat een genot! Er zijn verschillende hoeken en plekjes in deze ruimte aanwezig, waardoor je hier alle kanten op kunt qua indeling. In de gehele ruimte is een mooie lamelparketvloer gelegd, en de wanden zijn licht afgewerkt; een fijne, neutrale basis. Ook aan lichtinval is hier geen gebrek; de ruimte is voorzien van een ruim voorraam en maar liefst twee grote schuifpuien naar de tuin. De keuken is eenvoudig, maar goed bemeten dankzij de praktische L-vorm. De lichte kleurstelling zorgt ervoor dat het geheel goed aansluit op de living, ook dankzij de half-open verbinding met de kamer. Indien gewenst is het hier ook goed mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren, geheel naar eigen inzicht. De keuze is aan jou!


huizen van hoekstra & van eck

Wie slaapt waar?

drie nette slaapkamers compact maar compleet Door de praktische indeling van de bovenverdieping is er ruimte voor drie goed bemeten slaapkamers. Deze zijn ieder voorzien van een (vrijwel) wandbreed raam, waardoor je hier direct profiteert van veel binnenvallend daglicht. Ook zijn twee van de drie slaapkamers voorzien van vaste kasten, handig voor het netjes opbergen van de garderobe! Een frisse start van de dag heb je al snel gevonden in deze nette badkamer! Het geheel is compact, maar met een wastafel, douchecabine en ventilatieraam is de ruimte compleet. Het toilet is in een separate ruimte gelegen op de begane grond.


huizen van hoekstra & van eck

genieten van de zomer eigen achterom De zomer dient zich aan; we willen naar buiten! In deze tuin is het dan ook een kwestie van tuinstoel uitklappen en genieten; genieten van een onderhoudsarm geheel mĂŠt een groen touch. De achtertuin is aangelegd met vrijwel volledige bestrating, maar de grote borders met beplanting en sierlijke struiken achter in de tuin geven het toch een fleurige uitstraling. Ook zijn er dankzij de breedte en grootte van de tuin twee grote terrassen gecreĂŤerd. Deel ze in zoals jij dat het liefste ziet; de zon laat zich toch de gehele dag zien! Ten slotte is er nog een achterom aanwezig.

O nderhoudsar m en groen!


huizen van hoekstra & van eck

Kindv riendelijk ho f je

lopend naar het centrum vele voorzieningen nabij De woning is gelegen in een rustige woonwijk, met een plantsoen voor de deur waar kinderen veilig kunnen spelen. Op loopafstand vind je hier de supermarkt, postkantoor en pinautomaat. Ook het centrum van Monnickendam is met slechts 10 minuten lopen te bereiken. Kortom, een fijne locatie!


Pieter Appelplein 55 1141 XP Monnickendam


Pieter Appelplein 55 1141 XP Monnickendam


Pieter Appelplein 55 1141 XP Monnickendam


Monnickendam

noorden kadastrale kaart

Monnickendam ligt aan de Gouwzee, vlak boven Amsterdam en is een kleine stad (rond de 10.000 inwoners), met een mooie historische binnenstad die door de tijd heen goed bewaard is gebleven. Wanneer u Monnickendam binnenrijdt torent de Sint Nicolaaskerk boven het stadspanorama uit. Deze beroemde kerk uit de vijftiende eeuw is dominant in de oude binnenstad aanwezig. Monnickendam heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Elke zaterdag wordt er een gezellige weekmarkt gehouden. In het midden van de stad vindt u de speeltoren met het oudste nog bespeelbare carillon in Nederland. Tijdens de markt wordt het carillon bespeeld door de stadsbeiaardier. Ook de jacht- en bootliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Monnickendam. Ze kunnen aanmeren in ÊÊn van de vier jachthavens die Monnickendam rijk is of een tochtje maken op de Gouwzee of het Markermeer. Langs de kade aan ’t Prooyen in Monnickendam liggen vele klippers en tjalken die een bezoekje/bezichtiging waard zijn. U kunt met een groep een klipper of tjalk huren en onder leiding van een ervaren schipper al zeilend het Markermeer verkennen. Monnickendam ligt op 15 kilometer van Amsterdam. Monnickendam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen naar Monnickendam.

heerlijk wonen in Monnickenda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Pieter Appelplein 55, Monnickendam  
Pieter Appelplein 55, Monnickendam