Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Nieuwpoortslaan 49 , 1141 BT Monnickendam

Woonboerderij met mogelijkheden Wonen/werken/herontwikkeling

Prominente ligging bij Centrum

Zeer veel ruimte Herontwikkeling meerdere woningen ? H11


Kenmerken Soort

woonboerderij

Type

vrijstaande woning

Kamers Woonoppervlakte

8 539 m²

Perceeloppervlakte

3202 m²

Inhoud

2225 m³

Bouwjaar Tuin Garage

1957 tuin rondom inpandig, parkeerplaats

Verwarming Isolatie

c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Markante boerderij in het centrum van Monnickendam, iedereen kent het. Door zeer hoge ouderdom komt de boerderij beschikbaar en geeft de nieuwe eigenaar heel mogelijkheden. Verbouw, splitsing, bouwkavels . Eigenaar verkoopt in huidige staat, de koper kan zijn gang gaan.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Knusse woonka mer

fijne nieuwe thuishaven mooie details De woonkamer is een knusse ruimte waarin je profiteert van een uitstekende inval van daglicht en een leuk uitzicht over het groen. De basis is er, maar met een frisse kleur op de muur en wellicht een fraaie laminaatvloer wordt dit een ruimte waar jij een fijne nieuwe thuishaven creĂŤert voor jou en je gezin. Ook de keuken is even als de woonkamer aan de voorzijde gelegen en bereikbaar via de entree. Verder is de keuken geplaatst in een rechte opstelling en hier vind je alle ruimte om jouw droomkeuken te (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst. De rest van de begane grond bestaat uit totaal drie riante bergingen die je helemaal naar eigen wens kunt verbouwen, afwerken en inrichten. Iedere berging is van buitenaf te bereiken


huizen van hoekstra & van eck

Meer slaapka mers mogelijk!

hoe deel jij ze in? een welverdiende nachtrust Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. Ook de slaapkamers dienen stuk voor stuk gemoderniseerd te worden en zijn om te toveren naar een fijne ruimte waar je in de toekomst zult profiteren van een ongekende nachtrust รณf waar je je simpelweg even terug kunt trekken. Verder beschikt iedere kamer over een vaste kast en een raam waardoor het nodige daglicht de kamer binnen komt. Op de overloop vind je nog een separaat toilet. Via een vlizotrap bereik je nog een riante bergzolder.


huizen van hoekstra & van eck

riant perceel groene omgeving Het was je vast niet ontgaan dat deze woonboerderij gelegen is op een riant perceel met veel groen. Je profiteert hier van twee werelden; wonen tussen het vele groen in een rustige omgeving maar toch met het centrum en alle voorzieningen om de hoek. Verder vind je op het perceel nog een apart bijgebouw waar ruimte is om meerdere auto’s te parkeren, maar uiteraard kun je hier ook lekker klussen aan je geliefde old-timer.

Zeer veel ruimte rondom


huizen van hoekstra & van eck

Wonen in he t centrum

alle voorzieningen nabij rustig wonen Als nieuwe eigenaar van de Nieuwpoortslaan in Monnickendam woon je op een unieke plek met alle voorzieningen nabij gelegen. Zo tref je het centrum met een divers winkelaanbod, scholen en het openbaar vervoer op korte afstand. Voor de recreanten onder ons is recreatiegebied Hemmeland nabij gelegen.


Nieuwpoortslaan 49 1141 BT Monnickendam


Nieuwpoortslaan 49 1141 BT Monnickendam


Nieuwpoortslaan 49 1141 BT Monnickendam


Monnickendam

noorden kadastrale kaart

Monnickendam ligt aan de Gouwzee, vlak boven Amsterdam en is een kleine stad (rond de 10.000 inwoners), met een mooie historische binnenstad die door de tijd heen goed bewaard is gebleven. Wanneer u Monnickendam binnenrijdt torent de Sint Nicolaaskerk boven het stadspanorama uit. Deze beroemde kerk uit de vijftiende eeuw is dominant in de oude binnenstad aanwezig. Monnickendam heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Elke zaterdag wordt er een gezellige weekmarkt gehouden. In het midden van de stad vindt u de speeltoren met het oudste nog bespeelbare carillon in Nederland. Tijdens de markt wordt het carillon bespeeld door de stadsbeiaardier. Ook de jacht- en bootliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Monnickendam. Ze kunnen aanmeren in ÊÊn van de vier jachthavens die Monnickendam rijk is of een tochtje maken op de Gouwzee of het Markermeer. Langs de kade aan ’t Prooyen in Monnickendam liggen vele klippers en tjalken die een bezoekje/bezichtiging waard zijn. U kunt met een groep een klipper of tjalk huren en onder leiding van een ervaren schipper al zeilend het Markermeer verkennen. Monnickendam ligt op 15 kilometer van Amsterdam. Monnickendam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen naar Monnickendam.

heerlijk wonen in Monnickenda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Monnickendam, Nieuwpoortslaan, 49  

Monnickendam, Nieuwpoortslaan, 49