Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Karn 42 , 1141 JP Monnickendam

Geen directe overburen Lichte woonkamer

Luxe, recente badkamer

Ruime zolder Rustige ligging H11


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Inhoud

385 m³

Bouwjaar Tuin

1975 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wat hebben we fijn in dit huis gewoond! De kinderen zijn hier opgegroeid en konden veilig buitenspelen zonder doorgaand verkeer voor de deur. Het scholeneiland is om de hoek, dus ze gingen lopend naar school. Ook winkelcentrum het Spil is op loopafstand. Het is een lichte woning dat aan de voorzijde grenst aan het Taanerf, een groot groen plantsoen met een paar speeltoestellen en een voetbalveldje, waar je overigens geen hinder van ondervindt. Dit betekent ook een vrij uitzicht aan de voorzijde en heerlijk rustig wonen. Je hebt ook geen inkijk van buren aan de achterzijde, omdat er dwars op de achtertuin een huizenblok staat. Als je vervolgens het achterpad uitloopt, kom je bij een parkeerplaats waar vrijwel altijd ruimte is voor een eventuele auto. Het is een fijne rustige buurt. Dat blijkt ook wel uit veel buurtgenoten die hier al jaren wonen. Het contact met hen is goed.

aan wat anders. De kinderen zijn nu bijna allemaal tieners en hebben daarbij ook zo hun wensen. We zullen het hier missen!

Na 14 jaar van woonplezier op de Karn 42, zijn we toe

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 - 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Fijne lichtinval

hier ben je thuis praktische keuken Een woonkamer vol licht en ruimte; dat zet gelijk de toon! Er is een ruimtelijk geheel gecreĂŤerd, mede dankzij de wandbrede pui met openslaande deuren en een neutrale afwerking met een lichte tegelvloer en witte wanden. De tuingerichte ligging geeft je dat stukje privacy ĂŠn een fijne verbinding met het buitenshuis. Hoe maak jij dit jouw thuiskomst? Aan de voorzijde van de living is de keuken gelegen. Deze is eenvoudig, maar heeft dankzij de hoekopstelling en diverse kasten veel bergruimte en werkoppervlak. Daarnaast heb je vanuit het grote keukenraam een leuk zicht op het plantsoen, dus terwijl jij staat te kokkerellen en de kinderen heerlijk buiten razen houd je toch gemakkelijk een oogje in het zeil.


huizen van hoekstra & van eck

Ieder een eigen plek

neutrale kamers luxe badkamer De slaapkamers zijn ieder goed bemeten, en een groot raam geeft je de nodige lichtinval. De ruimtes zijn uniform afgewerkt met dezelfde rustieke laminaatvloer en lichte wanden, waardoor ook hier ĂŠĂŠn fijn geheel is ontstaan. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping; hier is nog een zeer ruime vierde slaapkamer aanwezig, compleet met twee dakramen en een wastafel. De badkamer is recentelijk vernieuwd en biedt alle luxe voor een moment van ontspanning. De afwerking met een donkere tegelvloer met vloerverwarming en marmeren accenten op de wand en wasmeubels maken dit een plaatje om te zien! Daarnaast is er ook nog een raam aanwezig voor extra daglicht en ventilatie. Met een tweede toilet, wastafelmeubel met kastruimte en een ligbad met douche is de kamer compleet.


huizen van hoekstra & van eck

zitten en genieten handige berging Tuinstoel uitgeklapt? Drankje klaar gemaakt? Dan is het alleen nog wachten op de zomerzon! Het mag misschien nog even duren, maar met deze ruime en onderhoudsvriendelijke tuin ben jij er direct klaar voor. ‘s Ochtends tot laat in de middag schijnt de zon hier prettig op het perceel, en met sierbestrating, fraai beplante borders en groene hagen is het geheel ook nog eens een lust voor het oog. Achter in de tuin is ook nog een stenen berging, handig voor het wegzetten van de tuinmeubels, het gereedschap of de fietsen die je via het eigen achterom naar binnen rijdt.

Genie t va n de ochtendzon


huizen van hoekstra & van eck

Dicht bij de stadskern

kindvriendelijk hofje goede ligging Je komt te wonen op een zeer geliefde plek binnen Monnickendam, waar je optimaal geniet van je privacy dankzij de beschutte ligging en het gebrek aan overburen. Het plantsoentje aan de voorzijde biedt tevens een leuke speelplek voor de kinderen. De boodschappen doe je in het oude centrum of winkelcentrum ‘t Spil, welke beiden op loopafstand zijn gelegen. Ook zijn er diverse scholen in de direct omgeving. Tot slot woont de forens hier ook goed; zowel Amsterdam als Purmerend en Hoorn zijn gemakkelijk te bereiken, en de bushalte is vlakbij gelegen.


Karn 42 1141 JP Monnickendam


Karn 42 1141 JP Monnickendam


Karn 42 1141 JP Monnickendam


Monnickendam

noorden kadastrale kaart

Monnickendam ligt aan de Gouwzee, vlak boven Amsterdam en is een kleine stad (rond de 10.000 inwoners), met een mooie historische binnenstad die door de tijd heen goed bewaard is gebleven. Wanneer u Monnickendam binnenrijdt torent de Sint Nicolaaskerk boven het stadspanorama uit. Deze beroemde kerk uit de vijftiende eeuw is dominant in de oude binnenstad aanwezig. Monnickendam heeft een beschermd stadsgezicht met veel historische huizen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Elke zaterdag wordt er een gezellige weekmarkt gehouden. In het midden van de stad vindt u de speeltoren met het oudste nog bespeelbare carillon in Nederland. Tijdens de markt wordt het carillon bespeeld door de stadsbeiaardier. Ook de jacht- en bootliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Monnickendam. Ze kunnen aanmeren in ÊÊn van de vier jachthavens die Monnickendam rijk is of een tochtje maken op de Gouwzee of het Markermeer. Langs de kade aan ’t Prooyen in Monnickendam liggen vele klippers en tjalken die een bezoekje/bezichtiging waard zijn. U kunt met een groep een klipper of tjalk huren en onder leiding van een ervaren schipper al zeilend het Markermeer verkennen. Monnickendam ligt op 15 kilometer van Amsterdam. Monnickendam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden verschillende buslijnen naar Monnickendam.

heerlijk wonen in Monnickenda m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 - 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Karn 42, Monnickendam  
Karn 42, Monnickendam