Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Vuurboetsduin 140 , 2134 XR Hoofddorp

Fraaie architectuur

2-1-kap woning aan het water

Luxe afwerking

Vrij uitzicht vanaf terras Veel natuurlijk lichtinval H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

2-onder-1 kap woning

Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

4 100 m² 77 m² 345 m³ 2002 zonneterras geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Zeer goed onderhouden twee onder een kap woning Gelegen op zeer groen en rustig eiland [8] in floriande. Groot balkon op het zuiden, boven het water en met een prachtig vrij uitzicht. Groot elektrisch zonnenscherm aanwezig. Woning ligt zeer centraal gelegen ten opzichten van scholen, verschillende winkelcentra en van gezondheidscentrum floriande.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

O mringt doo r groen

vrije omgeving kindvriendelijk In deze rustige en kindvriendelijke buurt staat deze split level woning. Gelegen tussen groen en water vind je hier alle rust. Het is een ruim opgezet eiland met een moderne uitstraling, veel ruimte tussen de woningblokken met speelplaatsen voor de kinderen, parkeerplaatsen en waterpartijen. Om je dagelijkse boodschappen te halen is het winkelcentrum op steenworp afstand net als het openbaar vervoer. Ook het sportcomplex KWA en Park 21 zijn nabij.


huizen van hoekstra & van eck

Wonen en koken

veel licht diverse inbouwapparatuur De woonkamer heeft een leuk detail, namelijk dat het iets verlaagd is. Deze living is een royale, lichte ruimte met een prachtige afwerking. De grote ramen en de openslaande deuren bieden je een vrij zicht over het water en zorgen bovendien voor een zee van licht. De vloer is voorzien van een subtiele keramische tegel en de openslaande deuren geven toegang naar het zonneterras. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Overigens biedt deze keuken diverse inbouwapparatuur. Houd je van lang natafelen? Dat kan hoor, er is genoeg ruimte in deze keuken voor een lange dinertafel!


huizen van hoekstra & van eck

drie slaapkamers welke kamer kies jij? In deze fijne woning zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en de master bedroom is aan de achterzijde gelegen. Alle kamers zijn voorzien van brede ramen, zachte warme vloerbedekking en bovendien is de afwerking zeer nauwkeurig gedaan. Er is volop ruimte voor een kledingkast of een leuk zitje.

Rustgev end


huizen van hoekstra & van eck

O nts pa nning

even een uurtje in bad inloopdouche Wil je even lekker tot rust komen? Dat kan zeker in deze badkamer! Er is een heerlijk ligbad om even jezelf afsluiten met een goed boek of een ontspannen muziekje... Maar dat is niet alles want deze badkamer is volledig betegeld met travertin, er is een inloopdouche voorzien van een glazen deur en een wastafel. Het sanitair is van Villeroy&Boch met Hansgrohe kranen.


huizen van hoekstra & van eck

genieten elektrisch zonnescherm Dit zonneterras is zo fijn aan het water met een fantastisch uitzicht... Je kunt hier echt volop genieten! De ligging is zeer aangenaam, namelijk op het zuidwesten. Dat betekent gegarandeerd zon! Zit je liever even in de schaduw? Dat kan gemakkelijk geregeld worden met ĂŠĂŠn druk op de knop, er is namelijk een elektrisch zonnescherm die dit voor doet. Het terras is omringd met glas, waardoor de wind een kleine kans krijgt. Zie je jezelf al lekker genieten op dit terras?

A a n he t water


Vuurboetsduin 140 2134 XR Hoofddorp


Vuurboetsduin 140 2134 XR Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/ Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl j.beekman@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Kruisweg 941 2132 CD Hoofddorp T 023 569 81 81 hvehoofddorp, hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoofddorp, Vuurboetsduin, 140  
Hoofddorp, Vuurboetsduin, 140