Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Skagerrak 67 , 2133 DR Hoofddorp

Leuke 2-kamer woning met grote tuin Grote slaapkamer

Ruime stenen berging

Gunstige ligging nabij winkelcentrum Voormalige huurwoning H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers Woonoppervlakte

2 71 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Inhoud

280 m³

Bouwjaar Tuin

1979 voortuin, zijtuin

Garage Verwarming Isolatie Energielabel

geen garage c.v.-ketel dubbel glas C

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Deze voormalige huurwoning biedt tal van mogelijkheden en heeft de vorige bewoner altijd een warm thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Ruime woonka mer

lekker licht tuingerichte woonkamer We komen binnen in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en de vaste trap naar boven. We beginnen in de woonkamer. De ruimte is van goed formaat en lekker licht dankzij de diverse geplaatste ramen. Daarnaast is de woonkamer tuingericht waardoor er een leuke interactie tussen binnen en buiten ontstaat.


huizen van hoekstra & van eck

Plaats je droo mkeuken

waar kies jij voor? leuk uitzicht op de tuin De keuken is gelegen aan de voorzijde, bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer en is half open. We kunnen ons zo voorstellen dat je er voor kiest om een keuken te (laten) plaatsen in de kleur, opstelling en met de apparatuur die jij wenst. Ga jij voor strak en modern of ga je toch liever voor stoer en landelijk?


huizen van hoekstra & van eck

uitgerust ontwaken creĂŤer je spa aan huis Op de bovenverdieping tref je op de overloop de cv-opstelling. Verder tref je hier een grote slaapkamer en de badkamer met toegang tot het balkon. De slaapkamer is van goed formaat en biedt voldoende ruimte om een groot bed en een linnenkast neer te zetten. Daarnaast zijn er meerdere ramen geplaatst die zorgen voor het nodige daglicht ĂŠn een rustgevende sfeer. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en ook hier is modernisatie vereist. Stel je toch eens voor... je komt uit je werk en het is een drukke dag geweest. Hoe lekker is het om dan helemaal tot rust te komen in een heerlijk bad met een leuk tijdschrift? Of ga je voor een verkwikkende douche in je schitterende inloopdouche?

Een gro te slaapka mer


huizen van hoekstra & van eck

Gro te voo r tuin

ligging op het zuidoosten fijne buitenruimte Als je de woning helemaal naar je zin hebt afgewerkt en ingericht is het tijd om met de benen omhoog te genieten in de tuin. Met een ligging op het zuidoosten profiteer je hier heerlijk van het zonnetje. Wel verdient deze buitenruimte nog wat liefde en aandacht maar is daarna een plek waar je heel wat tijd door zult brengen zodra je hier woont.


huizen van hoekstra & van eck

nabij voorzieningen rustig wonen De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum “Skagerhof� en de bushalte. Met het openbaar vervoer ben je binnen vijftien minuten op Schiphol. Spring op de fiets en je bent binnen no-time in het centrum van Hoofddorp en met nog geen tien minuten rijden ben je op de diverse snelwegen (A4, A9 en A10) naar de omliggende grote steden.

Gunstige ligging


Skagerrak 67 2133 DR Hoofddorp


Skagerrak 67 2133 DR Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kruisweg 941 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Hoofddorp, Skagerrak, 67  
Hoofddorp, Skagerrak, 67