Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Hannie Schaftstraat 5 , 2135 KA Hoofddorp

Uitgebouwd & verbouwd in 2013 Instapklaar wonen! Moderne en luxe keuken (2013)

Royale fraaie badkamer Garage en carport (totaal 3 auto’s)

H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

2-onder-1 kap woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

163 m²

Perceeloppervlakte

258 m²

Inhoud

520 m³

Bouwjaar Tuin

1991 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

garage met carport c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Isolatie

volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Dit huis is in de loop der jaren steeds meer ons ideale huis geworden: licht, comfortabel en met veel woonruimte beneden en boven.

Daarnaast hebben we ongelofelijk veel plezier van ons nieuwe ‘speel-kantoor’: werkruimte voor de ouders en speel- en knutselruimte voor de kinderen!

De kinderen hebben ruime kamers en een van de kleine slaapkamers is aan onze slaapkamer toegevoegd als inloopkast.

Over spelen gesproken: de ingegraven trampoline in de voortuin is een regelrechte hit.

In 2009 hebben we de badkamer aangepakt en gemoderniseerd en door de verbouwing van de benedenverdieping (in 2013) is ons woonplezier alleen nog maar toegenomen. Door de inpandige hal naar buiten te verplaatsen, is de woonkamer vergroot en hebben we een heerlijke woonkeuken aangelegd. We hebben menig avond doorgebracht met vrienden aan de keukentafel terwijl wij stonden te koken.

Te koop bij

Door de gunstige ligging is het hier vaak windstil en ook in voor- en najaar picknicken we graag buiten. Het echte chillen doen we in de achtertuin, op de l-vormige lounge-bank. Vuurkorf erbij... Toch willen we graag een volgende stap maken; een vrijstaande woning, liefst aan het water. Met pijn in het hart laten we deze woning los.

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Ruime liv ing

uitgebouwde woonkamer stijlvolle afwerking In deze woonkamer overheerst de ruimte en licht! De uitgebouwde woonkamer is een royale ruimte die in 2013 helemaal is gerenoveerd. Het geheel is keurig afgewerkt met strak gestucte wanden en plafonds. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Via de openslaande deuren heb je toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer is nog een extra kamer toegankelijk die zeer geschikt is als werkruimte.


huizen van hoekstra & van eck

Heerlijke woonkeuken

comfort in de keuken moderne badkamer Luxe en comfort vind je in de keuken en badkamer! De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft een L-opstelling. Maak wonen en koken ĂŠĂŠn! Deze moderne en uiterst luxe keuken (2013) beschikt over alle comfort, veel bergruimte en luxe inbouwapparatuur. Het sfeervolle kookeiland maakt het plaatje compleet. Aan de voorzijde zijn er openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote badkamer, deze is geheel betegeld en hier heb je veel bewegingsvrijheid. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche met rainshower en een badmeubel met dubbele wastafel.


huizen van hoekstra & van eck

kamer met inloopkast toegang tot het dakterras Met 4 slaapkamers kan iedereen zijn of haar eigen kamer kiezen in deze royale woning! Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en in ĂŠĂŠn van de slaapkamers is een inloopkast gemaakt. De andere kamer beschikt over vaste schuifkasten. Op de overloop is nog een extra bergkast. De kamers hebben veel lichtinval door de grote ramen en er is een nette en neutrale afwerking. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers waarbij de zijgevel voorzien is van ramen die uitkijken op het dakterras. De grote slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een wastafel en vanuit deze kamer is het royale dakterras toegankelijk. Hier kun je in alle privacy genieten van de zon of een wasje drogen.

Royale slaapka mers


huizen van hoekstra & van eck

Tuin op he t noo rdwesten

kindvriendelijke tuin garage en twee tuinen Deze woning heeft twee royale tuinen. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is kindvriendelijk aangelegd en voorzien van kunstgras en een trampoline. Deze tuin biedt je veel privacy dus hier is het heerlijk toeven op het zonnige terras terwijl de kinderen aan het spelen zijn. De voortuin op het zuidwesten is verzorgd, heeft een ruim terras met winterharde beplanting en diverse stroompunten. Deze ruime, goed onderhouden woning is gelegen in het geliefde Hoofddorpse wijk Toolenburg, een rustige wijk met alle voorzieningen op loopafstand (scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum). Nabij gelegen is park Toolenburg en het openbaar vervoer is goed geregeld en Hoofddorp heeft een eigen NS-station. In een kwartier rij je naar Amsterdam.


Hannie Schaftstraat 5 2135 KA Hoofddorp


Hannie Schaftstraat 5 2135 KA Hoofddorp


Hannie Schaftstraat 5 2135 KA Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/ Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl r.glorie@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Kruisweg 941 2132 CD Hoofddorp T 023 569 81 81 hvehoofddorp, hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoofddorp, Hannie Schaftstraat, 5