Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Hamelenburg 28 , 2135 ER Hoofddorp

Royaal uitgebouwde woonkamer

Vier slaapkamers Dakkapel over volle breedte

Tuin op het zuidwesten Nabij alle voorzieningen H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

5

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

117 m²

Inhoud

350 m³

Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

1989 achtertuin geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Met veel plezier hebben wij hier 12 jaar gewoond. Het is een heerlijk huis met een grote woonkamer door de uitbouw. Bij mooi weer kun je ieder jaargetijde lekker van de tuin genieten die op het zuidwesten ligt. Ook konden de kinderen heerlijk buiten spelen doordat het huis niet aan een doorgaande weg staat en aan alle kanten speelvoorzieningen in de buurt zijn.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Lekker licht en ruimtelijk

uitgebouwd en af! immens veel licht & ruimte De woonkamer is heerlijk om te vertoeven! Zodra je hier binnen stapt, valt direct de hoeveelheid licht en ruimte op. Dit komt mede door de grote ramen, maar ook doordat deze ruimte is uitgebouwd. Hierdoor is er veel meer ruimte ontstaan, zodat je hier heerlijk kunt leven en genieten. De massieve parketvloer en lichte wanden, zetten de puntjes op de i.


huizen van hoekstra & van eck

Lichte ka mers

4 ruime slaapkamers breed dakkapel Dit leuke huis is maar liefst voorzien van 4 slaapkamers! De eerste verdieping beschikt over een dakkapel over de hele breedte van de woning, waardoor die slaapkamers lekker licht en ruim zijn geworden. De afwerking is netjes, waardoor je er niet teveel aan hoeft te doen. De afmetingen van de kamers zijn prima, waardoor er nog genoeg ruimte is om er een kast te plaatsen en uiteraard je bed. Slaap lekker!


huizen van hoekstra & van eck

heerlijke, gezellige tuin gelegen op het zuidwesten Via de woonkamer is de heerlijke tuin te bereiken. De tuin is netjes aangelegd en prima verzorgd, waardoor het een genot is om hier te vertoeven. Door de gunstige ligging op het zuidwesten, is het hier optimaal genieten! Gezellig tot in de late uurtjes borrelen en met het hele gezin lekker eten.

Prima tuin


huizen van hoekstra & van eck

Kindv riendelijk en gezellig

kindvriendelijk en gezellig nabij alle voorzieningen Deze leuke woning is gelegen in een lekkere rustige straat, maar wel nabij alle voorzieningen. Zo is bijvoorbeeld winkelcentrum Toolenburg op een steenworp afstand! Doordat er een speelveldje is gerealiseerd, kunnen de kinderen onbezorgd spelen. De straat zelf is ruim opgezet, met voldoende parkeergelegenheid.


Hamelenburg 28 2135 ER Hoofddorp


Hamelenburg 28 2135 ER Hoofddorp


Hamelenburg 28 2135 ER Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/ Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl r.glorie@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Kruisweg 941 2132 CD Hoofddorp T 023 569 81 81 hvehoofddorp, hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoofddorp, Hamelenburg, 28