Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck De Muy 307 , 2134 XJ Hoofddorp

Ruim met 4 slaapkamers Twee parkeerplaatsen, eigen terrein

Luxe keuken met kookeiland!

Grote badkamer Tuingerichte woonkamer met open haard H18


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

hoekwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

185 m²

Inhoud

555 m³

Bouwjaar Tuin

2005 achtertuin, voortuin

Garage

parkeerplaats, geen garage

Verwarming

c.v.-ketel, open haard

Isolatie

volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaant over de accuratie vanv de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Ons huis is echt een huis van mogelijkheden.

Het huis zelf is groot met drie verdiepingen en dat heeft altijd een gevoel van ruimte gegeven. De praktische opzet van de kamers en een grote zolder maken dat je helemaal kan kiezen wat bij jou past. Omdat we met z’n tweeën zijn hebben we de bovenste verdieping omgetoverd tot ons eigen ‘wellness centrum’ met een Finse sauna en een lig- en relax gedeelte.

Onze tuin is lekker ruim en we hebben er veel gezellige uren doorgebracht. Over gezellig gesproken, de buurt organiseert vaak ook activiteiten waar je wel of niet aan kunt deelnemen zoals bijvoorbeeld een barbecue. Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Kortom we wensen de nieuwe bewoners er net zoveel plezier en gezelligheid in toe als wij hebben gehad!

Maar voor een samengesteld gezin kan je er ook gemakkelijk, twee kamers van maken of voor de liefhebber een thuis bioscoop. De ligging is ook heerlijk. In een rustige buurt met veel groen en weinig verkeer. Het is een kinderrijke buurt met speelgelegenheden en er is /een wandelgebied op loopafstand.

Te koop bij

Hoofddorp: Kruisweg 941, T 023 569 81 81


huizen van hoekstra & van eck

Tuingerichte woonka mer

royaal en netjes luxe keuken De uitgebouwde woonkamer is tuingericht en dankzij de grote raampartij met deur aan de achterzijde is er veel lichtinval. Het geheel is keurig afgewerkt met gespachelde wandafwerking, een jotoba parketvloer en een sfeervolle gas open haard. Alle comfort tref je in deze fraaie keuken! De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Dit is een heerlijke ruimte met openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde. De keuken heeft een hoogglans uitvoering in de kleur roomwit/bordeaux en is voorzien van een granieten werkblad met kookeiland, 5-pits inductie kookplaat, koelkast, vriezer, wasemkap magnetron en een combi-oven.


huizen van hoekstra & van eck

Luxe badka mer

comfort in de badkamer ontspannen in de sauna... Heerlijke ruimtes om te ontspannen in alle luxe en comfort! De royale badkamer op de eerste verdieping is geheel betegeld en voorzien van een duo ligbad, inloopdouche, twee wastafels en een wandcloset. Het geheel is luxe afgewerkt en heeft vloerverwarming en dimverlichting. Aangrenzend bevindt zich in een separate ruimte het washok met daarin een wasmachine aansluiting. Op de tweede verdieping kun je heerlijk ontspannen in de Finse sauna. (ter overname)


huizen van hoekstra & van eck

frans balkon netjes afgewerkt De woning heeft vier ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers waarvan de grote kamer met Frans balkon aan de voorzijde momenteel is ingericht als relax- en zit gedeelte. De kamers hebben goede afmetingen en zijn netjes en neutraal afgewerkt en verder voorzien van een laminaat vloer. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een vierde royale slaapkamer, deze is voorzien van een Frans balkon en een schuifkwastenwand met daarin de cv-opstelling.(Nefit 2015). Tevens is het mogelijk om een dakterras aan te leggen.

Vier ruime slaapka mers!


huizen van hoekstra & van eck

Tuin op he t noo rdoosten

fraai aangelegde tuin ruime parkeergelegenheid De tuin is gelegen op het noordoosten en is keurig aangelegd en voorzien van bestrating, houten vlonders en diverse beplanting. De houten tuinschermen zorgen voor privacy zodat je hier heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Er is hier altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Achter in de tuin staat een fraaie houten berging. Achter de berging kan je op eigen terrein 2 auto’s parkeren.


De Muy 307 2134 XJ Hoofddorp


De Muy 307 2134 XJ Hoofddorp


De Muy 307 2134 XJ Hoofddorp


Hoofddorp Hoofddorp is in tegenstelling tot de naam een grote plaats geworden. Dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gerealiseerd zijn.

noorden kadastrale kaart

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/ Beursplein. Het winkelcentrum is gelegen aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart. Grote winkelketens hebben hier een vestiging. Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn op de bedrijfsterreinen en kantoorparken veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd. De gemeente Haarlemmermeer heeft een breed aanbod van onderwijsvoorzieningen (scholen): van basisonderwijs tot hoger onderwijs. In maart 2014 is sportcomplex Koning Willem Alexander, door koning Willem Alexander zelf geopend. Naast een recreatie- en wedstrijdzwembad met 400 tribuneplaatsen, een combi- en doelgroepenbad en recreatief zwemwater is er ook een sporthal met 1.500 plaatsen en een turncentrum in dit complex aanwezig. Veel scholen en sportverenigingen uit Hoofddorp zullen gebruik gaan maken van dit sportcomplex. Hoofddorp ligt op het kruispunt van de Kruisweg en de Hoofdweg, twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. Ten oosten van Hoofddorp lopen de A4, A5 en A9 richting de grote steden en Schiphol.

heerlijk wonen in Hoo fddor p


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 023 569 81 81 hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl s.pathuis@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Kruisweg 941 2132 CD Hoofddorp T 023 569 81 81 hvehoofddorp, hoofddorp@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Hoofddorp, De Muy, 307  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you