Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Luttikhof 5 , 1705 ED Heerhugowaard

Kindvriendelijk Grote woonkeuken

10 meter diepe tuin

Speeltuin voor de deur Opbouw mogelijk H71


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

4

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Inhoud

355 m³

Bouwjaar Tuin

1994 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming Isolatie

geen garage c.v.-ketel volledig geïsoleerd De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Wij hebben heerlijk gewoond in deze woning!

De woning heeft veel ruimte en mogelijkheid tot een opbouw voor eventueel extra slaapkamer(s). Doordat de woning in een hofje staat, kon ons kind altijd fijn spelen in de straat. Zeer aangename en rustige buurt met genoeg faciliteiten op loop en fiets afstand.

Te koop bij

Heerhugowaard: Stationsplein 34-36, T 072 201 01 13


huizen van hoekstra & van eck

Fraaie liv ing

licht en ruimtelijk huiselijke sfeer Via de hal kom je de woonkamer binnen. Hier is het lekker licht en ruimtelijk! De lichte afwerking zorgt voor een huiselijk gevoel, waardoor je jezelf hier meteen ziet zitten. De lichte wanden en de prima laminaatvloer zorgen ervoor dat er hier een prima basis is gerealiseerd. De inpandige berging is bij de woonkeuken getrokken en daardoor extra ruim.


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte keuken

een echte familiekeuken diverse apparatuur Aan de achterzijde tref je de keuken. Doordat de inpandige berging bij de woonkeuken is getrokken, is er een grote en gezellige woonkeuken ontstaan. Lekker koken, bakken en braden. Samen, alleen of juist met je gezin. Gezellig koekjes bakken met je kinderen om daarna gezellig samen aan tafel te kletsen onder het genot van een koekje en een kopje thee. Zie jij jezelf al zitten?


huizen van hoekstra & van eck

3 ruime slaapkamers prima badkamer De eerste verdieping is voorzien van 3 nette slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk netjes afgewerkt en lekker licht door de grote ramen. De badkamer is prima en voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Via de overloop bereik je nog de aparte waskamer. Je hebt de mogelijkheid om een opbouw te realiseren, waardoor je dus een extra slaapkamer zou kunnen maken.

Ruime ka mers


huizen van hoekstra & van eck

Ruime tuin

voor ieder wat wils! genoeg ruimte Via de schuifpui stap je de heerlijke tuin in. Hier is voor ieder wat wils! Doordat er lekker veel ruimte is, is er genoeg plaats voor een groot tuinset om gezellig met het hele gezin lekker te ontbijten. Zet elders een loungeset neer en geniet van je spelende kinderen en van het zonnetje... Heerlijk toch? Verder is er nog een houten tuinberging en een aangebouwde stenen berging aanwezig waar je nog diverse spullen kunt opbergen. Deze is inpandig te bereiken.


huizen van hoekstra & van eck

kindvriendelijk wonen nabij alle voorzieningen Deze leuke woning is gelegen in de wijk Oostertocht. Aan de voorzijde van de woning is erg een keurige speeltuin waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. In de nabije omgeving tref je alle voorzieningen zoals speelvelden, diverse winkels, scholen, kinderopvang en nog veel meer. Voor de ontspanning kun je terecht in het mooie buitengebied rond Heerhugowaard waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen of fietsen. Kortom; een fijne woning op een fijne locatie!

Heerlijk wonen


Luttikhof 5 1705 ED Heerhugowaard


Luttikhof 5 1705 ED Heerhugowaard


Heerhugowaard Heerhugowaard, ook wel de stad van de kansen genoemd is een groeigemeente. Er zijn veel verschillende wijken in Heerhugowaard en hier komen nog steeds nieuwe wijken bij. Zo heb je in het zuiden de welbekende Stad van de Zon, in het westen de Broekhorn en aan de noordoostzijde De Draai. noorden kadastrale kaart

Ondanks de mooie landelijke ligging mag Heerhugowaard zich toch zeker een stad noemen. In het moderne stadshart vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, Middenwaard. Hier kun je terecht voor een zeer ruim en compleet winkelaanbod. Ook vind je hier in de buurt vele goede restaurants, gezellige terrassen, een bioscoop, de bowling en het moderne theater Cool. Kortom, voor iedereen is er wel iets te vinden in Heerhugowaard. Verder vind je in Heerhugowaard vele verschillende sportfaciliteiten, dependances van het Medisch Centrum Alkmaar en het Westfries Gasthuis, diverse onderwijsinstellingen en veel recreatiemogelijkheden in het grote parkbos “het Waardenhout�, het Strand van Luna en het park van Luna.

heerlijk wonen in Heer hugowaard


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Stationsplein 34-36 072 201 01 13 heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Stationsplein 34-36 072 201 01 13 heerhugowaard@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Heerhugowaard, Luttikhof, 5  
Heerhugowaard, Luttikhof, 5