Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Schotlandstraat 280 , 2034 LJ Haarlem

Vier kamer hoekappartement! Zo te betrekken! Vrij uitzicht!

Twee balkons! Centrale ligging! H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 4 82 m² 265 m³ geen tuin geen garage blokverwarming gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Dit fijne, zonnige en ruime appartement hebben we gekocht in 2005, om een comfortabel en ruim te gaan wonen en als uitvalbasis naar alle leuke Haarlemse faciliteiten en op korte afstand van de snelweg.

Hier wonen is heerlijk, gratis parkeren en dichtbij de stad. Binnen is altijd aangenaam, de kamers zijn licht, ruim en kijken op de lange balkon uit waardoor de kamers een geweldige lichte uitstraling krijgen en we kunnen ook genieten van de zon met een heerlijk buitengevoel. De woonkamer heeft een panorama raam waardoor we het mooie uitzicht van de stad kunnen zien. Het hele appartement is opgeknapt, alles is geschilderd, nieuwe en mooie laminaatvloer, de badkamer en de wc is ook vernieuwd welke meer comfort en luxe aan het huis geeft. Al met al een heerlijke, comfortabele, zorgeloze woning.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Fraaie woonka mer

immens veel licht! basic en warm... Iedereen die voor het eerst binnenkomt in deze prachtige woonkamer kan een ‘wow-gevoel’ niet onderdrukken! Licht, fris en vooral ruimtelijk, dat zijn de juiste woorden om deze kamer te omschrijven. Door de vele ramen komt er lekker veel licht naar binnen en heb je fraai uitzicht dat nooit verveelt! De lichte wanden geven de ruimte een extra lichte look. Je kan de woonkamer door de basic afwerking helemaal af-stylen hoe jij zou willen.. ideaal toch? Vorig jaar is de binnenkant van dit appartement opnieuw geschilderd en vernieuwd met fraaie laminaatvloeren en nieuwe binnen deuren. Ideaal, want zo hoef je hier niets meer aan te doen. Alles is nieuw en van deze tijd, waardoor het hier een kwestie is van meubels neerzetten, op de bank ploffen en genieten. Zie jij jezelf al zitten?


huizen van hoekstra & van eck

Comple te keuken

een fraaie keuken diverse apparatuur Dan gaan we verder naar de keuken. Deze past helemaal bij de sfeer van het appartement. Hier kook je in stijl! De fraaie keuken is voorzien van neutrale kleuren, waardoor deze past in ieder interieur en bij elke stijl. Verder beschik je over diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, heteluchtoven, vaatwasser en een inbouwwasmachine. Hier zijn alle ingrediĂŤnten aanwezig om de lekkerste taarten te bakken en de hipste recepten op tafel te toveren.


huizen van hoekstra & van eck

2 heerlijke balkons! genieten van de zon... Vanaf de ... etage is het uitzicht over de stad adembenemend mooi. De zonsondergang verveelt nooit, dus op deze plek zul je vaak te vinden zijn zodra je hier woont; op een van de twee balkons! Ja je leest het goed, twee balkons! Op deze manier geniet je van vroeg in de ochtend tot laat in de avond van de heerlijke zomerzon.

Groot balkon!


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte ka mers

3 ruime slaapkamers netjes afgewerkt Verder is het appartement voorzien van maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn stuk voor stuk netjes en licht afgewerkt, waardoor je hier niets meer aan hoeft te doen. Qua afmeting zijn ze alle 3 prima, zodat er in elke kamer een bed en een kast past. Zo heeft iedereen een eigen plekje, dat is wat je zoekt!


huizen van hoekstra & van eck

warm en fris... moderne badkamer Wit frist op, hout geeft warmte. Dit is de ultieme combinatie voor een badkamer... relax! En dat heb je zeker in deze badkamer gevonden. De prachtige witte tegels op de wanden en de grijze tegels op de vloer, zorgen voor een licht geheel. Dit in combinatie met het prachtige houtlook wastafelmeubel, zorgt dit voor de ultieme combinatie van rust en sfeer! Hier start je de dag lekker fris en sluit je de dag ontspannen af... zie jij jezelf hier al staan?

Fris en licht


huizen van hoekstra & van eck

Fraaie omgev ing

nabij het centrum! rustig en groen Lijkt je dat niet ideaal? Wonen op fietsafstand van het bruisende en gezellige centrum van Haarlem, maar toch wonen in een rustige en groene omgeving. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar dit heb je allemaal zodra je hier woont! In de nabije omgeving bevinden zich een riant winkelcentrum, diverse buurtwinkels, scholen, een zwembad en sportfaciliteiten. Het openbaar vervoer, de uitvalswegen, Schiphol, Zandvoort en Bloemendaal aan Zee liggen eveneens gunstig ten opzichte van de woning!


Schotlandstraat 280 2034 LJ Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Haarlem, Schotlandstraat, 280  
Haarlem, Schotlandstraat, 280