Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Generaal De Wetstraat 65 , 2021 XG Haarlem

Loopafstand van centrum Badkamer 2014

Openslaande deuren naar tuin

Sfeervol en charmant Kant-en-klaar H26


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

3

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

62 m²

Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

295 m³ 1910 plaats geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewoond in ‘het enige gele huis’ van de straat. Eerst in mijn eentje, later kwam mijn partner erbij. Ons huis is heel licht en sfeervol, zelfs als er geen meubel in staat. Dit komt vooral door de hoge plafonds en de originele warme houten vloer in de woonkamer.

Geen badkamer beneden in dit huis! We hebben een ruime en moderne badkamer (met heerlijk bad!) laten plaatsen op de eerste verdieping en aangrenzend op onze grote, ruime slaapkamer.

We hadden hier dan ook graag willen blijven wonen. De enige reden voor de verkoop is een verhuizing naar een grote stad in het oosten van het land. Dichterbij familie en vrienden. We gaan de vriendelijke buren, de fijne locatie (dicht bij treinstation, strand en winkelcentrum is om de hoek) en rustige straat dan ook erg missen. Maar de gedachte dat we anderen blij gaan maken met ‘ons’ gele huisje, is ons ook veel waard.

Zo zijn er in ons huis nog meer grote en kleine verbouwinkjes te noemen die ons woonplezier hebben verhoogd, zoals de extra bergruimte in onze gang en een extra kleine kamer beneden. Het huis is zo goed als kant en klaar om weer jaren met plezier en comfort bewoond te worden.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Hoge plafonds

prachtige houten vloer sfeervol wonen De basis in deze woonkamer is al heel prettig, de mooie houten vloer in combinatie met de hoge plafonds zorgen voor een mooi ruimtelijk effect. Door de wanden fris wit te houden vergroot je de ruimte optisch nog eens. Met de openslaande deuren naar de patio vergroot je de kamer! De kamer biedt ruimte voor je bank, eettafel en tv meubel. Ook kun je met gemak een grote wandkast neerzetten om al je persoonlijke spullen een platform te geven. De open trap in de kamer geeft het geheel een speels effect.


huizen van hoekstra & van eck

Wat maak je va ndaag klaar?

fijne moderne keuken extra ruimte achter keuken De keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van moderne frontjes en is zeer praktisch ingedeeld waardoor elk hoekje is benut. Uiteraard tref je hier de nodige inbouwapparatuur. De houten vloer loopt hier mooi door in de keuken. De deur kun je na het koken lekker dicht doen, zodat je de vaat even kunt laten staan. Achter de keuken is het toilet, een waskamer voor je witgoed, een kast met de cv ketel en nog een berging voor je extra spullen.


huizen van hoekstra & van eck

zeer ruime slaapkamer en nog een extra kamer Via de vaste trap kom je op de ruime masterbedroom. Het luik van de trap kun je dicht doen met het katrol systeem als je gaat slapen, maar er is een hekje om je te beschermen. Deze slaapkamer is royaal en heeft een deur naar het dak van de keuken (mogelijkheid voor dakterras), de badkamer en de extra slaapkamer. De slaapkamer is sfeervol door de stoere balken in het plafond. Er is een hoekje om nog even een boek te lezen of je make up te doen. Boven de schuifdeuren naar de badkamer en 2e slaapkamer is bergruimte gerealiseerd achter fraaie deurtjes. De kleinere 2e slaapkamer is een perfecte walkin-closet, maar je kunt er ook een werkkamer of babykamer van maken. Dat is helemaal aan jou!

U itgerust ontwaken


huizen van hoekstra & van eck

Dat verwacht je nie t

wat een luxe waan je in een hotel Zoveel luxe en comfort, dat had je niet verwacht toen je voor de deur stond. Deze woning blijft je verbazen. De badkamer is in 2014 gerenoveerd en is helemaal van deze tijd. Hier vind je een inloopdouche om ‘s morgens de slaap uit je ogen te spoelen, maar na een lange drukke dag kun je hier ook helemaal ontspannen in het warme water van het heerlijke ligbad. De badkamer is compleet met een mooie wastafel en 2e toilet. De keuze van de tegels en het sanitair zorgen bijna voor voor een hotel gevoel!


huizen van hoekstra & van eck

op het dak of in de tuin je plek buiten Een huis zonder buitenplek is toch op den duur niet fijn. Dus al is de tuin nog zo klein, je kunt er wel lekker buiten zitten en genieten van de warme dagen. Deze woning heeft een patio op de begane grond, welke met de openslaande deuren vanuit de woonkamer te betreden is. Ook is er nog een deur naar de hal met toilet en berging. Door het knus en praktisch in te richten kun je hier heerlijk buiten eten en borrelen. Op de eerste verdieping heb je ook nog toegang tot het platte dak van de keuken. Hier is de mogelijkheid om een echt dakterras van te maken. Dan zit je ook hier heerlijk met de laatste zonnestralen op je gezicht.

Zoek je plekje in de zon


Generaal De Wetstraat 65 2021 XG Haarlem


Generaal De Wetstraat 65 2021 XG Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Haarlem, Generaal De Wetstraat, 65  
Haarlem, Generaal De Wetstraat, 65