Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Delftlaan 353 -II, 2024 CJ Haarlem

Groen uitzicht richting duinen Gezamenlijke binnentuin Royale berging bgg

Actieve VvE Zonnig balkon gehele breedte H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

portiekflat 3 72 m² 240 m³ 1959 geen tuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Hier in dit huis zijn wij ons gezin begonnen en hebben hier met heel veel plezier gewoond. Maar na 15 jaar willen we graag wat groter wonen. Het appartement is een mooie knusse ruime woning met een balkon over de totale lengte van het appartement. Met uitzicht op de grote mooie verzorgde binnentuin. Veel lichtinval en vanuit de woonkamer een mooi vrij uitzicht tot aan de duinen. En erg centraal gelegen. Op de fiets naar het strand, de mooie duinen en naar het gezellige centrum van Haarlem. Met de auto zit je zo op de snelweg. En ook de supermarkt is om de hoek. Kortom een uiterst geschikte starterswoning of voor iedereen die centraal wil wonen. Wij hopen dat u als nieuwe eigenaar ook met net zoveel plezier hier zal wonen.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Knusse woonka mer

nette afwerking voldoende lichtinval De woonkamer geeft direct een frisse indruk dankzij de licht afgewerkte wanden en de nette vloer. Daarnaast zorgen de grote raampartijen ervoor dat de ruimte gevuld wordt met een perfecte inval van daglicht. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en biedt dankzij de diverse kasten en lades voldoende opbergruimte. Tevens ben je voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een losse koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je toegang tot het woningbrede balkon.


huizen van hoekstra & van eck

Twee goede slaapka mers

toegang tot het balkon slaap lekker! Beide slaapkamers kamers zijn gelegen aan de achterzijde, zijn netjes afgewerkt en hebben middels openslaande deuren toegang tot het balkon, waardoor tevens een fijne inval van daglicht de kamer binnenkomt. Daarnaast is iedere kamer voorzien van een vaste kast waarin je je garderobe netjes weg kunt hangen.


huizen van hoekstra & van eck

spoel de dag van je af nette badkamer De badkamer is compact, eenvoudig maar compleet. Na een stressvolle werkdag laat je onder de douche alle stress door het putje stromen en laad je alvast een beetje op voor de volgende dag. Verder is de ruimte grotendeels betegeld en voorzien van een wastafel. In de hal vind je nog een separaat toilet met fonteintje en in de naastgelegen ruimte tref je de cv-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Eenvoudig maar complee t


huizen van hoekstra & van eck

Zonnig balkon

fijne buitenruimte leuk uitzicht op de tuin Het balkon is een fijne buitenruimte waar je de vitamine D maar al te goed in je op kunt nemen. Daarnaast is voldoende ruimte om een zitje te plaatsen. Fleur het geheel nog wat op met vrolijke bloemetjes en het enige wat wij zouden zeggen is: Ga zitten en geniet!


huizen van hoekstra & van eck

centrale ligging nabij voorzieningen Dit leuke appartement heeft een zeer centrale ligging. Op de fiets bevind je je binnen een half uur op het strand, de duinen of in het gezellige centrum van Haarlem. Daarnaast bevindt zich een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen om de hoek en zijn uitvalswegen nabij gelegen.

Groene woonomgev ing


Delftlaan 353 -II 2024 CJ Haarlem


Delftlaan 353 -II 2024 CJ Haarlem


Haarlem Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland.

noorden kadastrale kaart

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt bijna 152.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt omstreeks 200.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem (Zuid-Kennemerland en IJmond) ruim 400.000 inwoners. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem ĂŠĂŠn van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

heerlijk wonen in Haarle m


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Haarlem, Delftlaan, 353-II  
Haarlem, Delftlaan, 353-II