Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Oosteinde 2 , 1151 BV Broek in Waterland

Prachtige hoekligging Rand van het dorp Moderne keuken met inbouwapparatuur

Moderne badkamer Garage/berging met aansluitingen H11


Kenmerken Soort

herenhuis

Type

eindwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

126 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Inhoud

430 m³

Bouwjaar Tuin

1972 achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras

Garage Verwarming Isolatie

vrijstaand steen c.v.-ketel dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Heel fijn en lang hebben we in Broek in Waterland gewoond. Lekker genieten aan de rand van het dorp, wandelen en sporten. Alles dichtbij ook de stad. Het was best moeilijk om te beslissen te verhuizen, maar onze kinderen en kleinkinderen willen we dichtbij hebben. De volgende bewoner zal het hier zeker bevallen.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Fijne liv ing

cosey en warm... lekker veel licht Met een goede basis hoef je tussentijds nog nauwelijks wat aan te passen. Door de fraaie en neutrale afwerking is er een spraakmakende ruimte dat een gevoel van geborgenheid uitstraalt ontstaan. De woonkamer is prachtig afgewerkt en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Hierdoor voelt het al snel als thuis. De sfeervolle glas-in-lood ramen zorgen voor een warm gevoel. In deze woonkamer is het echt genieten. Even tot rust komen na een drukke dag, alleen of juist gezellig samen. Zie jij jezelf al zitten?


huizen van hoekstra & van eck

Stijlvol koken!

een moderne keuken! diverse inbouwapparatuur De keuken vind je aan de achterzijde. De kans is groot dat je geprikkeld wordt door de heerlijke geuren. Die komen uit deze keuken, waar je allerlei lekkers tevoorschijn tovert. Koken, bakken, braden... alles kan hier omdat je beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur die je in een keuken van deze tijd verwacht. Jij als hobbykok hunkert om hier lekker aan de slag te gaan! Een keuken is voor velen meer dan alleen een plaats om te eten. Het is zelfs een van de belangrijkste leefruimtes in huis. Dat is ook hier het geval. Strakke lijnen, hoge kasten en veel werkruimte zorgen ervoor dat deze keuken zo in een magazine geplaatst kan worden. De handige bijkeuken is netjes afgewerkt en is een functionele ruimte geworden.


huizen van hoekstra & van eck

een heerlijke tuin! lekker veel ruimte Via de bijkeuken stap je de tuin in. Hier is het toch echt genieten? Zet een groot tuinset neer en zodra de zon tevoorschijn komt, haal je binnen naar buiten! De tuin is zeer netjes aangelegd en ook beschik je over een handige berging waar je diverse spullen kunt opbergen.

Gro te tuin


huizen van hoekstra & van eck

Ruime ka mers

4 ruime slaapkamers een moderne badkamer De eerste verdieping is voorzien van 3 nette slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt in lichte kleuren, waardoor je hier de dag heerlijk rustig zult opstarten. Samen, alleen of gezellig met het hele gezin nog even lekker in bed tv kijken. De kamers zijn door de grote ramen lekker licht en het ademt rust! Er zijn 2 kamers die beschikken over een vaste inbouwkast. De badkamer is prima afgewerkt en je bent hier voorzien van een heerlijke ruime inloopdouche, toilet en een wastafel. Stel je toch voor; na een drukke dag even ontspannen onder een warme douche... Zo sluit je elke dag ontspannen af, wie wil dat nou niet? Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Doordat er hier een dakkapel is geplaatst, tref je hier nog een flinke 4e slaapkamer. Veel licht, ruimte en een ontspannen sfeer, dat is deze verdieping helemaal!


Oosteinde 2 1151 BV Broek in Waterland


Oosteinde 2 1151 BV Broek in Waterland


Oosteinde 2 1151 BV Broek in Waterland


Broek in Waterland

noorden kadastrale kaart

Broek in Waterland is met haar 2388 inwoners een pittoresk dorp dat vlak boven Amsterdam ligt. Omringd door weilanden en water biedt het de nodige rust als tegenpool van Amsterdam. U kunt er fietsen, kanoën, een bezoekje brengen aan verschillende monumenten, lekker uit eten of gewoon een wandeling maken door het beschermde dorpsgezicht. Dat veel mensen geïnspireerd raken door de pittoreske uitstraling van Broek in Waterland, blijkt uit het feit dat een relatief groot aantal kunstenaars die zich de afgelopen jaren in Broek in Waterland hebben gevestigd en galerieën hebben geopend. Prachtige huizen Broek in Waterland was in de zeventiende en achttiende eeuw het meest welvarende dorp in Waterland. Veel reders, kapiteins en rijke kooplieden verlieten Amsterdam om buiten te gaan wonen. De Broekers kwamen openlijk uit voor hun rijkdom en lieten deftige huizen met prachtige interieurs bouwen. In een aantal monumentale woningen zijn de originele interieurs nu nog te bezichtigen. U kunt deze huizen ook herkennen aan de pastelkleuren waarin ze geschilderd zijn. In het centrum van Broek in Waterland is het overgrote deel van de bebouwing voor 1850 gebouwd. Tot 1940 zijn de bouwactiviteiten beperkt gebleven. Eén huis werd veelal door meerdere families bewoond.

heerlijk wonen in Broek in Waterla nd


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Broek in Waterland, Oosteinde 2  
Broek in Waterland, Oosteinde 2