Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck De Erven 22 , 1151 AT Broek in Waterland

Vrijuitzicht op het Havenrak Prachtig Rijksmonument, gerestaueerd Overtuin met aanlegsteiger boot

Sfeervol huis met veel ruimte Apart tuinhuis 12,5 m2 H11


Kenmerken Soort

herenhuis

Type

halfvrijstaande woning

Kamers

6

Woonoppervlakte

141 m²

Perceeloppervlakte

390 m²

Inhoud

560 m³

Bouwjaar Tuin

1750 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, open haard

Isolatie

dakisolatie

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Broek in Waterland zien wij als het best bewaarde geheim van Amsterdam. Je kunt het niet geloven totdat je er zelf woont. Ons huis staat aan een rustige (doodlopende) weg met vriendelijke en hulpvaardige buurtgenoten. De stilte, de schoonheid, het uitzicht en de frisse lucht verrassen ons nog iedere dag. En dit allemaal op nog geen kwartier rijden van Amsterdam-centrum. Wij hebben ons huis in de oude stijl verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken. De sfeer en warmte van ons houten huis past als een comfortabele jas om ons heen. De jas is ons alleen nu wat te ruim geworden. De reden dat wij ons huis verkopen is dat wij een kleiner huis zoeken en meer willen reizen.

Te koop bij

Monnickendam: Kerkstraat 64, T 0299 65 40 00


huizen van hoekstra & van eck

Gezellig wonen

authentieke uitstraling.. rust en sfeervol... Die houten balken, die authentieke elementen... het zijn kenmerken waar we snel verliefd op worden; en hoe! Deze prachtige woonkamer bewijst dat modern wonen kan in een stijlvol en karakteristiek interieur. De afwerking is zeer strak en netjes, maar toch zeer sfeer- en stijlvol. De lichte kleuren, de romantische gashaard en de vele ramen zorgen voor een cosy uitstraling, die je uitnodigt om lekker op de bank te ploffen en te genieten, tot rust te komen maar vooral thuis te zijn. Er is genoeg ruimte voor een grote bank, een heerlijke stoel waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht.


huizen van hoekstra & van eck

Een gro te keuken

een echte familie keuken! diverse inbouwapparatuur De keuken is in dezelfde stijl neergezet en afgewerkt zoals het hoort te zijn; authentiek in een modern jasje. Het is een warme en gezellige familiekeuken geworden waar veel verhalen worden verteld, een traantje wordt gelaten maar grotendeels wordt gelachen. De keuken is geplaatst in een lichte kleur en voldoet aan al je verwachtingen; het robuuste gasstel, lekker veel ruimte en vooral sfeer en knus. Dat is deze keuken ten voeten uit. Verder is er nog een handige berging/bijkeuken aanwezig, waar je heerlijk kan rommelen komen en nog diverse spullen kunt opbergen.


huizen van hoekstra & van eck

relax en ontspan... volop ruimte! Een comfortabele stoel: meer heeft deze tuin niet nodig. Voor jou als bewoner is deze plek ideaal om alle beslommeringen even te laten bezinken. Het prachtige groen, de rust en vooral de ruimte. Er is lekker veel ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen, eten en voor de kids om lekker te ravotten. Hier kom je tot rust!

Ruime tuin


huizen van hoekstra & van eck

Ruime ka mers

2 ruime slaapkamers een prima badkamer De woning is voorzien van 2 grote slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn in dezelfde stijl afgewerkt, waardoor er pure romantiek is ontstaan. De kamers zijn van royaal formaat en door de grote ramen komt er lekker veel licht naar binnen. Zie jij het al voor je? ontwaken met verbluffend vrij uitzicht over mooi Broek in Waterland... Mooier kan je je dag niet beginnen toch? De badkamer is netjes en voorzien van alle gemakken, zoals een ligbad, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is apart van de badkamer op de overloop te vinden.


huizen van hoekstra & van eck

vrij uitzicht en groen! sfeervol wonen in broek! Authentiek, hout en licht: een winnende combinatie! En dat heb je alleen hier. Hier in dit prachtige karakterestieke doch moderne huis aan De Erven 22 in het pittoreske Broek in Waterland. Zodra je dit huis hebt gezien, wil je dit huis. Dít huis, en geen andere. Dit huis steelt je hart. Dit sfeervolle huis is een Rijksmonument die in 2016 is gerestaureerd, onder andere de fundering. Het merkwaardige Art Nouveau in houtbouw, versierselen die zijn aangebracht door de oud Burgemeester, zorgen ervoor dat dit een ‘one of a kind’ huis is geworden. Een prachtig geheel dat verbonden is in liefde en creativiteit en waar menig mens jaloers op zal zijn, zodra je hier woont... Wij zien het als een woning met een boodschap; geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft! Een leven dat net een beetje mooier wordt in een huis dat compleet is met adembenemend vrij uitzicht op het beroemde Havenrak, volop rust, genoeg ruimte en vooral veel sfeer en huiselijkheid...

Groen en rustig


De Erven 22 1151 AT Broek in Waterland


De Erven 22 1151 AT Broek in Waterland


Broek in Waterland

noorden kadastrale kaart

Broek in Waterland is met haar 2388 inwoners een pittoresk dorp dat vlak boven Amsterdam ligt. Omringd door weilanden en water biedt het de nodige rust als tegenpool van Amsterdam. U kunt er fietsen, kanoën, een bezoekje brengen aan verschillende monumenten, lekker uit eten of gewoon een wandeling maken door het beschermde dorpsgezicht. Dat veel mensen geïnspireerd raken door de pittoreske uitstraling van Broek in Waterland, blijkt uit het feit dat een relatief groot aantal kunstenaars die zich de afgelopen jaren in Broek in Waterland hebben gevestigd en galerieën hebben geopend. Prachtige huizen Broek in Waterland was in de zeventiende en achttiende eeuw het meest welvarende dorp in Waterland. Veel reders, kapiteins en rijke kooplieden verlieten Amsterdam om buiten te gaan wonen. De Broekers kwamen openlijk uit voor hun rijkdom en lieten deftige huizen met prachtige interieurs bouwen. In een aantal monumentale woningen zijn de originele interieurs nu nog te bezichtigen. U kunt deze huizen ook herkennen aan de pastelkleuren waarin ze geschilderd zijn. In het centrum van Broek in Waterland is het overgrote deel van de bebouwing voor 1850 gebouwd. Tot 1940 zijn de bouwactiviteiten beperkt gebleven. Eén huis werd veelal door meerdere families bewoond.

heerlijk wonen in Broek in Waterla nd


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Kerkstraat 64 0299 65 40 00 monnickendam@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Broek in Waterland, De Erven, 22  
Broek in Waterland, De Erven, 22