Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Willem de Zwijgerlaan 240 , 1814 KK Alkmaar

Gelijkvloers wonen Drie balkons

Eigen berging

Lift Actieve VvE H34


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

galerijflat 3 79 m² 260 m³ 1974 geen tuin geen garage c.v.-ketel dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Het plekje bij het raam aan de voorkant was mijn favoriete plekje. Het leven van alle dag trekt hier voorbij en je hebt een prachtig ruim en groen uitzicht. Ik heb hier vele jaren van mogen genieten en hoop dat ook de volgende bewoners dat gaan doen. Ook heerlijk dicht bij de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor mij was dit de perfecte plek!

Te koop bij

Alkmaar: Limmerhoek 63-64, T 072 - 201 02 03


huizen van hoekstra & van eck

Welkom! Komt u binnen?

sfeervolle entree met postvakjes en lift! Middels een sfeervolle gezamenlijke entree, waar ook een soort wachtruimte is gecreëerd, is het goed onderhouden appartementencomplex te betreden. In de entree treft u ook de postvakjes en een lift aan. Het desbetreffende appartement is gelegen op de eerste verdieping. Verder is er een actieve VvE, waarbij de servicekosten €165,- per maand bedragen. Het voorschot op het gas, water en elektra bedraagt €160,- per maand. Het appartement zelf beschikt ook over een ruime entree, waar toegang wordt verleend tot de eerste slaapkamer, badkamer, toiletruimte, woonkamer, meterkast en een kast met de CV-opstelling. Welkom! Komt u binnen...


huizen van hoekstra & van eck

Ne tte afwer king

ruime woonkamer met veel lichtinval De ruime L-vormige woonkamer heeft een praktische en speelse indeling. Het is een heerlijk lichte ruimte door de ramen rondom en de doorgang naar het balkon. Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas! Door de praktische indeling is er meer dan voldoende ruimte om een sfeervol zitgedeelte en een apart eetgedeelte te realiseren. Aan de voorzijde van de woonkamer, waar ruimte is voor het zitgedeelte, heeft u heerlijk vrij uitzicht op gemeentegroen en een waterpartij. Het appartement is keurig onderhouden en afgewerkt met een lichte vloerbedekking en behang op de wanden. Een nette basis waar u met gemak uw eigen veilige thuishaven creĂŤert.


huizen van hoekstra & van eck

nette keuken prima badakmer Om de hoek van de woonkamer, naast de entree, treffen we de keuken aan. Deze is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een neutrale kleurstelling. De keuken is uitgerust met een 4 pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. De badkamer en de separate toiletruimte zijn bereikbaar vanuit de entree/hal. De badkamer heeft een praktische indeling en is volledig betegeld (bouwjaar ca. 2001). Hier beschikt u over een douche, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is apart van de badkamer. Ideaal!

Wat ee t u va navond?


huizen van hoekstra & van eck

Kom tot rust ...

2 fijne slaapkamers met balkons! Het appartement telt in totaal twee fijne slaapkamers die beide beschikken over een balkon. De slaapkamers hebben een goed formaat en zijn netjes afgewerkt. EĂŠn slaapkamer is bereikbaar vanuit de entree/hal en de andere slaapkamer vanuit de woonkamer. De slaapkamer naast de woonkamer is de master bedroom en beschikt over het grootste balkon. De doorgang van de woonkamer naar de slaapkamer bestaat uit een deur en twee raampartijen. Dit zorgt voor een sfeervolle ambiance en een goede doorstroom van het lichtinval.


huizen van hoekstra & van eck

3 balkons separate berging! De balkons zijn al even ter sprake gekomen, namelijk bij de woonkamer en de twee slaapkamers. In totaal zijn er dan ook 3 balkons, waarvan twee wat kleinere aan de voorzijde. Deze zijn gelegen op het noorden. De derde en grotere balkon is gelegen op het westen en is bereikbaar vanuit de master bedroom. Het is hier met mooi weer dan ook heerlijk wakker worden! Er is ook nog een separate berging op de begane grond en een extra bergruimte op zolder. Genoeg ruimte om spullen voor een langere tijd op te bergen! Parkeren kunt u doen voor de deur van het complex. Hier zijn enkele eigen parkeerplaatsen te vinden. Ook in de directe omgeving zien we voldoende openbare parkeerruimtes!

Goed ver toev en!


Willem de Zwijgerlaan 240 1814 KK Alkmaar


Willem de Zwijgerlaan 240 1814 KK Alkmaar


Alkmaar Wandelen langs de grachten, sfeer proeven in de romantische hofjes, cultuur snuiven in de musea, je vergapen aan de historische panden, een dagje shoppen in één van de grootste steden van Noord-Holland... Alkmaar biedt het je allemaal! noorden kadastrale kaart

Je vindt er heel veel gezellige restaurants en cafés, verschillende en originele winkels en meerdere grote evenementen zoals de wereldberoemde Kaasmarkt, Culinair Plaza, de Wandel4Daagse en de Kaeskoppenstad. Voor jong en oud is hier altijd wel iets leuks te beleven! De fijne sfeer in de bruisende binnenstad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wonen in Alkmaar, maar ook de uitstekende gezondheidsvoorzieningen, het grote aanbod aan sportfaciliteiten en het onderwijs dragen zeker hun steentje bij. Er zijn meerdere dansscholen, sportscholen, zwembaden, IJsbaan de Meent, Sportpaleis Alkmaar, Drafcentrum Alkmaar, een wielerbaan en diverse golfterreinen in Alkmaar en omgeving te vinden. In Alkmaar vind je een groot aantal scholen binnen alle onderwijssegmenten met uiteenlopende achtergronden en voor het hoger onderwijs is er de Hogeschool Inholland.

heerlijk wonen in Alkmaar


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Limmerhoek 63-64 072 - 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Limmerhoek 63-64 072 - 201 02 03 alkmaar@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Willem de Zwijgerlaan 240, Alkmaar  

Willem de Zwijgerlaan 240, Alkmaar