Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Wilgengriend 163 , 1356 JN Almere

Unieke knikwoning in De Grienden Enorme woonkamer

Zonnige tuin, 2 auto’s op eigen terrein

Fijne gezinswoning Leuk hofje voor de kinderen H19


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

tussenwoning

Kamers

6

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

179 m²

Inhoud

490 m³

Bouwjaar Tuin

1981 achtertuin, voortuin

Garage

parkeerplaats

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt We zijn In 1981 op de Wilgengriend komen wonen. Het hofje aan de achterkant is een fantastische speelplek voor de kinderen. Al onze buren wonen er van af het begin.

Te koop bij

Almere: Midwaystraat 3, T 036 - 538 32 90


huizen van hoekstra & van eck

Eenvoudige keuken

jouw droomkeuken hier? handige bijkeuken De rondleiding start hier in de keuken. Deze is eenvoudig, maar groot opgezet met een praktische hoekopstelling. Twee grote ramen zorgen hier voor een fijne lichtinval, wat samen met de half-open connectie met de woonkamer zorgt voor een uitstekende basis. Een keuken naar eigen inzicht en indeling plaatsen behoort hier dan ook zeker tot de mogelijkheden! Vanuit de woonkamer is tevens nog toegang te vinden tot de handige bijkeuken. Hier tref je een keukenblok met spoelbak, vaste kast en een witgoedaansluiting. Ook is er een tuindeur geplaatst.


huizen van hoekstra & van eck

O pen ruimte

veel lichtinval keurige basis Wat een ruimte en wat een licht! De woonkamer is heerlijk ruim bemeten en profiteert van veel binnenvallend daglicht dankzij meerdere ramen aan de achterzijde en een schuifpui plus voorraam in de eetkamer. De rustieke parketvloer in een donkere kleur, samen met de witte wanden en gladde plafonds, hebben een keurig canvas gecreĂŤerd om jouw stijl aan toe te voegen. Hoe je deze open ruimte ook indeelt, het wordt al snel jouw plek!


huizen van hoekstra & van eck

vier lichte slaapkamers nette badkamer De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn van goed formaat en uitgerust met grote (dak)ramen. De neutrale doch rustgevende afwerking met dezelfde laminaatvloer en lichte wanden, waarbij ĂŠĂŠn ruimte nog een kleurrijke accentmuur heeft, zorgt voor een instapklare basis. Ook is de voorkamer nog voorzien van twee handige vaste kasten. De vierde slaapkamer op zolder is goed bemeten en komt met een groot dakraam en een vaste kastenwand. De rustige afwerking met witte wanden, een pastel accentmuur en een lichte laminaatvloer zorgt ervoor dat deze kamer veel mogelijkheden biedt. Even opfrissen of ontspannen; het kan beide in deze keurige badkamer. Het geheel is netjes afgewerkt met een donkere tegelvloer, witte tegels aan de wand en een ventilatieraam. Met een hangend toilet, hoekwastafelmeubel, design radiator en douchecabine met thermostaatkraan is de kamer compleet.

Wie slaapt waar?


huizen van hoekstra & van eck

He t zonnige zuiden

onderhoudsvriendelijk groot groen hofje Bij zo’n fijne woning hoort natuurlijk een bijpassende tuin. Deze fraaie achtertuin is volledig betegeld, maar een zijborder met subtiele groene beplanting geeft je toch een groen touch. De klapper hier is echter de gunstige ligging op het zuiden. Wanneer je ook plaats neemt, je vindt hier altijd wel een lekker plekje in de zon! De achtertuin grenst daarnaast aan een schitterend, groen hofje waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Dat geeft toch een gerust gevoel!


Wilgengriend 163 1356 JN Almere


Wilgengriend 163 1356 JN Almere


Wilgengriend 163 1356 JN Almere


Almere

noorden kadastrale kaart

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is the place to be! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum en evenementen zoals Strandfestival “ZAND” en het “Almere Haven festival”. Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto ben je altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.

heerlijk wonen in Almere


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Midwaystraat 3 036 - 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Midwaystraat 3 036 - 538 32 90 almere@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Wilgengriend 163, Almere  

Wilgengriend 163, Almere