Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Waterhof 6 , 2102 LC Heemstede

Zo te betrekken Centrale ligging

Parkeren in garage

Nabij uitvalswegen Energielabel A H26


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

benedenwoning 2 46 m² 155 m³ 2012 geen tuin parkeerkelder c.v.-ketel, vloerverwarming geheel

Isolatie

volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt Het appartement is erg mooi, gezellig en zeer goed ingedeeld. Het appartement ligt nabij Haarlem met al de voorzieningen die een stad te bieden heeft. Daarnaast ligt de Heemsteedse winkelstraat op loopafstand. Restaurantjes, winkeltjes en andere voorzieningen liggen dus om de hoek! Ook het strand, Schiphol en Amsterdam zijn allen binnen 30 minuten te bereiken, kortom, het appartement ligt op een toplocatie.

Te koop bij

Haarlem: Schalkwijkerstraat 11B, T 023 - 517 26 10


huizen van hoekstra & van eck

Gro te ra men

lichte woonkamer nette afwerking We stappen de woonkamer binnen en wat hier direct opvalt zijn de grote ramen! De puien zijn allemaal voorzien van glas van vloer tot plafond. De ramen bieden geweldige lichtinval. De gehele woonkamer kent een zeer nette afwerking met lichte strak gestucte wanden en een nette laminaatvloer. Hier is genoeg ruimte voor een heerlijke zithoek waardoor ontspannen hier een eitje wordt! Plof lekker neer, voetjes omhoog en geniet van de rust.


huizen van hoekstra & van eck

Strak en modern

moderne keuken met inbouwapparatuur Ondanks het grote aanbod aan restaurantjes in de buurt kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een lekkere maaltijd te bereiden! Deze keuken is daar uitermate geschikt voor. Het fijne aan deze keuken is dat je moeiteloos overal bij kunt en genoeg werkruimte tot je beschikking hebt. De keuken is modern en afgewerkt met mooie lichte fronten en een donker aanrechtblad. Ook aan inbouwapparatuur zul je hier niets tekort komen. Je beschikt namelijk over een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer en keramische kookplaat.


huizen van hoekstra & van eck

nette slaapkamer badkamer en-suite Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is van goed formaat. De kamer heeft een nette afwerking waardoor het enkel nog uitpakken en genieten is. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De badkamer is helemaal compleet! Kies je ervoor om even lekker te ontspannen in bad, of ben je meer toe aan een verfrissende douche? Hier kan het allemaal! De badkamer is keurig afgewerkt met mooie lichte tegels en beschikt verder over een toilet en een wastafel. Een separaat toilet is te vinden in de hal. In de hal zijn ook nog twee losse bergkasten te vinden. De ĂŠĂŠn fungeert hier als wasruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en de ander beschikt over de cv-installatie.

Ev en onts pa nnen


huizen van hoekstra & van eck

Wat een luxe

eigen parkeerplaats extra berging Op de begane grond vinden we de centrale entree met postbussen, bellentableau en liften. Ook vinden we hier toegang tot de privĂŠ bergingen en de parkeergarage in de kelder. Dit appartement komt met een zeer ruime berging voorzien van elektra. De parkeergarage is zelf volledig afgesloten en alleen bereikbaar voor bewoners. Je hebt hier dus altijd een eigen parkeerplek tot je beschikking. We stappen het appartement binnen in de grote hal. Deze geeft toegang tot bijna alle vertrekken.


huizen van hoekstra & van eck

bruisende omgeving rustig complex Het appartement heeft een zeer centrale ligging nabij diverse uitvalswegen richting Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam en Haarlem. De woning ligt centraal. Het complex zelf is rustig waardoor je weinig van alle drukte merkt. Openbaar vervoer stopt voor de deur en voor een gezellig dagje weg ben je in Zandvoort en Haarlem op het goede adres.

Centraal gelegen


Waterhof 6 2102 LC Heemstede


Waterhof 6 2102 LC Heemstede


Heemstede Heemstede is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 26.298 inwoners (31 december 2010, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 9.61 km2. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. noorden kadastrale kaart

De naam Heemstede komt al voor rond het jaar 1000 en betekent mogelijk “woonplaats� Het gebiedje dat in die tijd de naam Heemstede draagt, is behoorlijk onbeduidend. Pas als Haarlem in 1245 van graaf Willem II stadsrechten krijgt onder voorwaarden dat het een begrensd gebied wordt, worden de landelijke gebieden buiten de nieuwe stadswallen interessant en wordt het noodzakelijk hier namen aan te geven. In de loop van de 14e eeuw ontstaat dan in de buurt van het Heemsteeds kasteel een dorpje, dat met name door de bouw van een Mariakapelletje (1347) en een Bernaditenklooster (1458) groeit. Tot 1653 maakt Bennebroek deel uit van de ambachtsheerlijkheid Heemstede. In 1857 wordt de gemeente Berkenrode door Heemstede geannexeerd. In 1927 wordt het noordelijk deel van Heemstede, inclusief een groot deel van de Haarlemmerhout, door de gemeente Haarlem geannexeerd. Het inwonertal daalt dan van 17071 naar 11562.

heerlijk wonen in Hee mstede


huizen van hoekstra & van eck

Lokaal makelaarschap Wij geloven sterk in lokaal makelaarschap. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hoekstra & van Eck kies je voor: • makelaars die al jarenlang verbonden zijn met de regio • kennis van de lokale woningmarkt • een verkoopplan afgestemd op jouw woning • maximale exposure van je huis • bezichtigingen ook in het weekend • netwerk met honderden woningzoekers Verkoop je je huis met Hoekstra & van Eck dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Bezichtigingsverzoeken bereiken je direct en beantwoord je snel en discreet op het moment dat het jou uitkomt. Ook je huis verkopen? Onze makelaars komen graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een gratis waardebepaling. Hoekstra & van Eck werkt op basis van no cure no pay. En betalen doe je pas bij verkoop. Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

ENKHUIZEN HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


WHATSAPP

+ FOTO’S WONING

Ook je huis verkopen?

+ ADRES

= WAARDE

WhatsApp de foto’s en het adres van je woning naar 06 13 18 43 41 en ontvang een gratis waardebepaling!

Schalkwijkerstraat 11B 023 - 517 26 10 haarlem@hoekstraenvaneck.nl www.hoekstraenvaneck.nl

Profile for Hoekstra en van Eck Makelaars - méér makelaar -

Waterhof 6, Heemstede  

Waterhof 6, Heemstede